Η Διατροφή και η άσκηση που ακολουθεί η Kate Hudson

Η Διατροφή και η άσκηση που ακολουθεί η Kate Hudson

Η Kate Hudson φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Shape" του Ιουνίου, παρουσίασε την νέα της σειρά αθλητικών ρούχων και το νέο της βιβλίο "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body." Η Kate μητέρα δύο αγοριών, μίλησε για τη διατροφή και την γυμναστική που ακολουθεί για να καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της υγιές και γυμνασμένο.

«Αγαπώ και τιμώ το σώμα μου και δουλεύω σκληρά γι'αυτό. Απολαμβάνοντας ένα καλό φαγητό αποτελεί ένα μεγάλο μέρος στο να είσαι υγιής και ευτυχισμένος. Μεγαλώνοντας όλοι έρχονταν στο σπίτι μας για δείπνο την Κυριακή. Ήταν ένα χαρούμενο σπίτι. Το φαγητό ήταν πολύ σημαντικό και πάντα μαγειρεύαμε κάτι καλό. Η μαμά μου (Goldie Hawn) ταξίδεψε πολύ στην Ινδία τη δεκαετία του '70, γι'αυτό έκανε πολύ κάρυ και νταλ. Επίσης, μαγείρευε πολύ φαγητό επηρεασμένο από τον Νότο καθώς ο πατέρας της ήταν από το Αρκάνσας. Έφτιαχνε μπισκότα, σάλτσα, κοτόπουλο και ζυμαρικά. Η μαμά μου ήταν πάντα υγιής. Μοιάζω στην μητέρα μου. Πιστεύω απόλυτα στο να απολαμβάνω το φαγητό μου, ειδικά όταν ταξιδεύω. Δεν τρώω πολύ κρέας όταν είμαι στο σπίτι αλλά όταν είμαι στην Γερμανία δεν γίνεται να μην φάω Μπράτβουρστ, απλά το λατρεύω.»

Image Source: Arthur Belebeau/SHAPE Magazine

Για να ανακαλύψει ποια γυμναστική είναι καλύτερη για το σώμα της είπε: «Όταν ήμουν 19 χρονών ανακάλυψα τις πιλάτες και ακόμα το κάνω. Είναι η άσκηση που το σώμα μου ανταποκρίνεται πραγματικά πολύ καλά. Όλα έχουν σχέση με την ευθυγράμμιση, επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη και ενισχύει τον πυρήνα. Με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή.
Είμαι κορίτσι της φύσης. Μεγάλωσα στο Κολοράντο και πάντα ήμουν στην ύπαιρθο. Εξακολουθώ να είμαι ακόμα και όταν είμαι στην πόλη. Αν είμαι στο Άμστερνταμ παίρνω το ποδήλατο και κάνω βόλτα παντού και βλέπω την πόλη. Λατρεύω αυτή την ελευθερία η οποία δεν την έχω με το αυτοκίνητο. Στη Νέα Υόρκη αν μένω στο κέντρο της πόλης και πρέπει να πάω σε μια συνάντηση, βάζω τα ακουστικά μου, ακούω καλή μουσική και πηγαίνω με τα πόδια. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το περπάτημα στο Μανχάταν.
Ήμουν τριών χρονών όταν η μητέρα μου με έγραψε σε σχολή χορού και το ακολούθησα μέχρι τα 14. Δεν ήμουν οπαδός του μπαλέτου αλλά με έκανε να το κάνω. Τώρα είμαι τόσο ευγνώμων που δεν με άφησε να το σταματήσω. Ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει για μένα. Στον χορό συνεχώς ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου, μου δίδαξε την πειθαρχία.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια