Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και βιταμίνες

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και βιταμίνες

Μια εύκολη και αποτελεσματική δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες που θα μας βοηθήσει να βρούμε γρήγορα την φόρμα μας και να χάσουμε τα περιττά κιλά. Θα πρέπει να τρώμε κάθε δυόμιση ώρες και σε ξεχωριστά γεύματα τα τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνη από αυτά που περιέχουν βιταμίνες.

Διάρκεια: 10 ημέρες
Απώλεια: μέχρι και 7 κιλά


Η Δίαιτα πλούσια σε Πρωτεΐνη και Βιταμίνες των 10 ημερών
Η Δίαιτα πλούσια σε Πρωτεΐνη και Βιταμίνες των 10 ημερών - enter2life.com

Διαβάστε το Πρόγραμμα της
Δίαιτας με Πρωτεΐνη και Βιταμίνες εδώ

Δημοσίευση σχολίου

111 Σχόλια

  1. kalimera na rotiso kati ta geymata poy einai me proteini ektos apo ayta poy leei i diaita mporoume na fame ayta ta opoia lete oti ta antikathistoun?kai to idio me ta geumata vitaminis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας!! Πολύ καλή δίαιτα! Θα την αρχίσω από Δευτέρα! Ioanna μπορείς να τα αντικαταστήσεις το γράφει και η δίαιτα! Θα την αρχίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα την αρχίσω και εγώ από Δευτέρα έχω τελειώσει με την δίαιτα με τις σούπες και έχω χάσει 7 κιλά. Polly από Δευτέρα θα την κάνουμε παρέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας κορίτσια και εγω μαζί σας απο Δευτέρα!!Πιστέυω πως είναι πολύ καλή!!Καλή μας αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλη και ισσοροπημενη διαιτα μου φαινεται. Θα την αρχισω απο σημερα, κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κορίτσια!Επειδή με ενδιαφέρει αυτή η δίαιτα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Μπορώ να αντικαταστήσω τα 2 μήλα με φυσικό χυμό;Αν ξέρει κάποια ας μου απαντήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Voula αν τα αντικαταστήσεις με τον χυμό τους (των 2 μήλων δηλαδή) δεν πειράζει! Και εγώ κορίτσια από Δευτέρα όπως σας είχα πει συνεχίζει να ισχύει γιατί έχω πάρει την κάτω βόλτα στην διατροφή και την άνω βόλτα στην ζυγαριά! ΣΤΕΛΛΑ πως πέρασε η πρώτη ημέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν την αρχισα... θα κανω τη διαιτα της βρωμης για 3 μερες πρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kalimera mporw anti gia portokali na piw fusiko xumo portokali?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεκίνησα! ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!! Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σας κορίτσια και εγώ ξεκίνησα! Χθες έφτιαξα και το ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ από το site και ήταν καταπληκτικο!!!! Αλλά σήμερα δίαιτα!!! Eva μπορείς να το κάνεις αυτό, την ξεκίνησες! Κορίτσια καλή μας αρχή! Αρχικό μου βάρος 76kgr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια χαρα περασε η πρωτη ημερα και σημερα φευγει και η δευτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγώ τα πήγα πολύ καλά την 1η μέρα και δεν την χάλασα καθόλου έπεσα και 1,200γρ! Προχωράμε δυναμικά Χλόη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έφτασα στα μισά της δίαιτας και δεν πεινάω, αυτό με βοηθάει να συνεχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κι για μένα κορίτσια είναι η δέυτερη μέρα και δεν πεινάω καθόλου! Βέβαια η ζυγαριά έδειξε μόνο 300γρ κάτω αλλά δεν απογοητευομαι!Την εχει ολοκληρώσει καμία σας να μας πει όσα τελικά έχασε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακόμη λίγο και τελειώνω με την δίαιτα την οποια και την συνηθισα και προχωραω μια χαρα! Κορίτσια τα νέα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!
    Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα και είμαι μείον 2 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ συνεχίζω με την διαιτα και δεν την έχω χαλάσει! Θα ζυγιστώ σε λίγες μέρες που την τελειώνω! Μπράβο Valeria και Polly που τα πηγαίνετε και εσείς τόσο καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κορίτσια εχει κάνει καποια απο εσας ολη τη διαιτα να μας πει τα αποτελεσματα ? Σκεφτομαι να την ξεκινήσω συντομα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Polly συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου. ποσα κιλα καταφερες να χασεις?? κανεις και γυμναστικη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλεξάνδρα σήμερα είναι η προτελευταία μέρα αύριο τελειώνω και μεθαύριο ζυγίζομαι! Θα έχεις και το δικό μου αποτέλεσμα και της Χλόης γιατί την ξεκινήσαμε παρέα! Δεν με δυσκόλεψε η δίαιτα και βλέπω διαφορά στα ρούχα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kalimera koritsia..mou arese polu auti i diaita k skeftomai na ksekinisw apo aurio,alla exw mia aporia...mporw to apogeuuma na trww gia psari tono se konserva? se nero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αααχχ μπραβο σας.!!! Ευχομαι τα καλυτερα..Θα ξεκινησω και γω σημερα μονο που δεν ξερω τι να κανω τις ωρες που ειμαι στη δουλεια. Εχετε καμια ιδεα να με βοηθησετε κοριτσια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -7ΚΙΛΑ και χωρίς να πεινάσω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Polly καλησπερα,ειχες πολλα κιλα να χασεις?μπραβο σου για την απωλεια...μπορεις να μου πεις τι ετρωγες περιπου?εχω πολλα κιλα να χασω κ σκεφτομαι να τη δοκιμασω...σε ευχαριστω πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κορίτσια σας έχω και εγώ αποτελέσματα! Την τελειώσα και η δική μου απώλεια είναι κάτω 6.5kgr!!!! Είχα κάνει το Πάσχα την δίαιτα με τις σούπες http://www.enter2life.gr/wp/966-diaita-me-soupes-xaste-6-kila-se-7-imeres.html για 7 ημέρες και είχα χάσει 6 κιλά τότε ζύγιζα 86! Έκανα ένα διάλειμμα με τις διακοπές το καλοκαίρι και ξανάρχισα πάλι να κάνω δίαιτα από το site τους τελευταίους 2 μήνες και κάνω και κάθε μήνα και μια δίαιτα και έχω καταφέρει από τα 80 που έφτασα με την δίαιτα με τις σούπες το Πάσχα σήμερα να ζυγίζω 66.5. Τον πρώτο μήνα έκανα ξανά την δίαιτα με τις σούπες και τον δεύτερο αυτή εδώ! Τις υπόλοιπες μέρες του μήνα τρώω κανονικά προσέχοντας την πσοότητα και αποφεύγοντας τα πολύ παχυντικά φαγητά και ότι χάνω δεν το έχω ξαναπάρει. Τον άλλο μήνα δεν ξέρω ποια δίαιτα θα κάνω σκέφτομαι ή αυτή της κρέμας ή με το καρότο! Θα το κάνω αυτό μέχρι και να χάσω τα κιλά και σκέφτομαι να το καθιερώσω και μετά αφού θα χάσω τα κιλά να το κάνω κάθε μήνα σαν ημέρες αποτοξίνωσης κάθε μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χλοη καλμερα,ρωτησα κ χθες την Polly κ ρωταω κ σενα τωρα..μπορεις να μου πεις τι ετρωγες μια μερα στο περιπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο Χλόη και για το δικό σου αποτέλεσμα!! jik στην δίαιτα τρως αυτά που επιτρέπονται και μόνο αυτά! Την αρχισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κοριτσια χιλια μπραβο σας δινω που τα καταφερατε..Εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα, μου φαινεται πολυ δυσκολη αν και ακουγεται ευκολη.Γενικα δυσκολευομαι να κανω διαιτα. Μπορειτε να μας πειτε πως μαγειρευατε τα γευματα πρωτεινης ??? απαγορευεται να βαζουμε αστω και λιγο ελαιολαδο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γειά σας κορίτσια!Μόλις ολοκλήρωσα την 3η ημέρα της δίαιτας. Αναρωτιόμουν αν θα την ξεκινήσει κάποια από εσάς, να την κάνουμε παρέα για υποστήριξη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα και καλό ξημέρωμα κορίτσια. Η δίαιτα αξίζει και λειτουργεί και μάλιστα χωρίς να πεινάς αφού σε βάζει να τρώς κάθε 2,5 ώρες. Είμαι στην 3η ημέρα ξεκίνησα 66,3 και τώρα είμαι 64 με απώλεια 2,3 κιλά εύχομαι να χάσω όσα λέει η δίαιτα θα σας πω στο τέλος πόσα έχασα. Μέχρι τότε καλές απώλειες σε όλες σας. Σας φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα Λίνα και μπράβο για την απώλεια!
    Σήμερα είμαι στην 5η μέρα και αν και δε ζυγίζομαι βλέπω διαφορά στο σώμα μου (παρόλο που έχω και κατακράτηση λόγω μεγάλης καθυστέρησης)!
    Συμφωνώ ότι αξίζει πολύ η δίαιτα, και δίνει φοβερή ενέργεια με τις σωστές τροφές.
    Μιας και είμαι γλυκατζού, έχω καθιερώσει ψητά μηλαράκια με κανέλα και γλυκαντικό. ;)
    Φιλιά και θα ενημερώνω κι εγώ.Πάμε δυνατά για εορταστικές εμφανίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κορίτσια βοήθεια!!!
    Είμαι 64 κιλά και μέσα σε μια εβδομάδα πρέπει να κατέβω στα 60 με 61!!
    Τι λέτε με αυτή τη δίαιτα θα τα καταφέρω????
    Βάλτε και εσείς οι πεπειραμένες ένα χεράκι μπας και τα καταφέρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γειά σου Άννα και καλωσήρθες!
    Τί λες, θα την ξεκινήσεις τη δίαιτα;
    Πιστεύω εαν την κάνεις σωστά και είσαι και λίγο αυστηρή με τον εαυτό σου θα τα χάσεις ναι!
    Μια εβδομάδα είναι, περνάει γρήγορα! Σήμερα είμαι στην 7η ημέρα και έχω πέσει σε μέση, πόδια, μπράτσα, πρόσωπο. (δε ζυγίζομαι, αλλά κυμαίνομαι στα 60 κιλά)
    Ό,τι βοήθεια χρειάζεσαι εδώ είμαστε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Doremi μου το αποφάσισα!!
    Από αύριο ξεκινάω τη δίαιτα, λίγο πιο αυστηρά βέβαια αλλά αυτό το μοτίβο!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κουράγιο μου δίνει και η δική σου εμπειρία και όλων όσων την κάνουν και γράφουν εδώ!! Μακάρι να μπορέσω και εγώ να τα καταφέρω!! Είμαι 1.68 ύψος και 64 κιλά. Θα γράφω σχετικά με την πρόοδο μου!! Doremi όταν ζυγιστείς γράψε τα αποτελέσματα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλησπέρα! αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ αυτή τη δίαιτα από αυριο. ξεκινάω στα 61,2. κανείς μαζί μου για συμπαράσταση; εχώ 10 να χάσω. κάποιος που την έχει κάνει ας μας πει αν έχει όντως αποτέλεσμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σας κορίτσια τελικά δεν κρατήθηκα μέχρι το τέλος ανέβηκα στην ζυγαριά ;P .. χαχα είμαι στην 7η ημέρα χωρίς να την χαλάσω καθόλου έχασα άλλα 2,5 κιλά σύνολο 5 δηλαδή απο 66,3 είμαι 61,2 για μένα αυτό είναι wow μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα!! Λίγα έμειναν καλές απώλειες.. σε όλες μακάρι να δω επιτέλους το 5 μπροστά μέχρι το τέλος!!! Φιλάκια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια σας κορίτσια :)
    Πρώτα από όλα, καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι να φτάσετε στα κιλά που θέλετε!!!
    Εγώ είμαι 55 κιλά με ύψος 1.70 έχω όμως αρκετή περιφέρεια και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω αυτή τη δίαιτα για να χάσω 3-5 κιλά, γιατί με τις δίαιτες πάντα χάνεις λιγότερο απ'όσα λένε!
    Λοιπόν, εγώ ξεκινάω από αύριο οπότε όποια αποφασίσει να ξεκινήσει κι εκείνη αύριο ας μου πει να ξεκινήσουμε μαζί ;)
    Θα επιστρέψω με αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. είμαι μαζί σου ελπίζω να τα πας τέλεια. ξεκινάω από Matilda the movie Part 4 γιατί θέλω πολύ δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αχ κορίτσια έχω απελπιστεί. Από 62 κιλά σε 2 βδομάδες κοντεύω τα 70. Λέω να την αρχίσω άμεσα αυτή τη δίαιτα γιατί δεν θέλω να με δουν οι δικοί μου Χριστούγεννα και να λένε πάχυνα. Doremi ανυπομονώ να δω πόσα έχασες. Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες, Πάντως να ξέρετε έχετε ελπίδες όσο έχετε θέληση. Εγώ από 90 κατάφερα να χάσω 30 ασχέτως αν έβαλα μερικά. Απλά θέλει υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα Μαιρούλα καλή επιτυχί στην προσπάθεια σου...εδώ έχασες τόσα κιλά στα λίγα θα κολλώσεις.πώς τα κατάφερες κ έχασες τόσα κιλά?πες μας το μυστικό κ σε μας που έχουμε πολλά κιλά για χάσιμο κ δεν μπορόυμε να χάσουμε γραμμάριο...εκτός απο την θέληση κ το πείσμα τι διατροφή ακολούθησες αν σου είναι εύκολο μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας.καλή επιτυχία κ πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λοιπόν Jik, πριν ακολουθήσω μια κανονική διατροφή έκανα τη δίαιτα της κρέμας (θα τη βρεις στο site) και έχασα τα πρώτα μου 6 κιλά. Μετά πήγα σε διατροφολόγο (5 γεύματα τη μέρα) και έχανα κάθε 2 βδομάδες 3 κιλά. Πρωινό: γάλα και σάντουιτς με 1 φέτα τυρί, γαλοπούλα και λαχανικό. Μεσημέρι: ο,τιδήποτε φαγητό με 2 φλυτζάνια σαλάτα (εκτός τηγανιτά). Σε μαγειρευτά τρως 1 μισή φλ. πχ όσπρια, ρύζι κλπ και σε κρεατικά και ψάρια 200 γρ. Απόγευμα: 1 ποτήρι γάλα και 2 φρούτα ή 1 μπάρα ενέργειας. Βράδυ: κάτι ελαφρύ πχ τονοσαλάτα, σάντουιτς, δημητριακά. Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το βράδυ με το μεσημέρι. Πριν τον ύπνο: 1-2 φρούτα. Κάθε 2 μέρες αν μπορείς περπάτημα μισή ώρα. Εμένα με βοήθησε πολύ. Σε περίπτωση που πεινάτε τρώτε φρούτα ή τζελ διαίτης. Μου είπε ο διατροφολόγος ότι το τζέλ έχει μηδαμινές θερμίδες και δεν επηρεάζει τη δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γεια σας κοριτσια.αρχισα και γω τη διαιτα σημερα.θελω να χασω 20 κιλα.ελπιζω να τα καταφερω.διαβαζω τα σχολια σας και με ενθαρρυνουν.εχω μια απορία ομως.τα γαλακτοκομικα που αναφερονται μπορουμε να αντικαταστισουμε το πρωινο?αντι για 2 αυγα να τρωμε κανενα γιαουτρτακι 0% ή να βαζουμε λιγο γαλα στον καφε μας? ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. έφη μου μπορούμε να φάμε οτιδήποτε γαλακτοκομικά αρκεί να μην ξεπερνάνε τα 200 γρ. για παράδειγμα 200 γρ γάλα είναι ένα γεμάτο ποτήρι άρα με τον καφέ σου αν βάζεις λίγο γάλα μπορείς να φας και λίγο τυράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. geia sas kanw thn diaiata kai eimai sthn trith mera shmera eskasa gia gluko telika efaga 20 gr sokolata koubertoura :(((( lete na xalasw to apotelesma?exw xasei 1.900kg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ.ΕΙΜΑΙ 1,72 ΖΥΓΙΖΑ 54 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑ 58,5.ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ 55.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ?(ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΦΑΓΙΕς ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ Τ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Danai διάβασα ότι άρχισες δίαιτα μπράβο για το καλό σου βήμα! eva πως πηγαίνει η δίαιτα; ένα μικρό κομματάκι δεν πειράζει! Έφη, Μαρούλλα εσείς κορίτσια πως τα πηγαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κοριτσια τα λαχανικα μπορω να τα προσθεσω στο μεσημεριανο μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βίκη καλύτερα όχι! Είναι μόνο το γεύμα πρωτείνης και μετά από 2 ώρες μπορείς να φας μέχρι και 400γρμ βιταμίνης! Όλες τις ώρες κάτι μασουλάμε επομένως δεν θα πεινάσεις! Την έχεις ξεκινήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα! Είδα τα σχόλια σας και πήρα θάρρος να ξεκινήσω κι εγώ. Τέταρτη μέρα σήμερα, ξεκίνησα 101,3 κιλά και τώρα είμαι 99. Δουλεύω και δεν μπορώ να ζυγίζω ακριβώς τις ποσότητες αλλά πιστεύω είμαι στα πλαίσια των 200 με 250 γρ πρωτείνη. Είναι η πρώτη δίαιτα που κάνω από το site καθώς το ανακάλυψα πρόσφατα. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα στο τέλος των 10 ημερών. Κουράγιο σε όλες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλή αρχή Deb εγώ την είχα κάνει τον Νοέμβριο και έχασα 7 κιλά. Φτάνω τον Νοέμβριο 69 κιλά και την ξανακάνω τον Δεκέμβριο για άλλες 10 ημέρες και χάνω 6 κιλά και πλέον ζυγίζω 63 και μου έμειναν ακόμη 5-6 κιλά να χάσω και τώρα θα την αρχίσω πάλι τον Φεβρουάριο τώρα γιατί αυτό τον μήνα θα λείπω πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Καλή δύναμη Dep, αν τηρήσεις το πρόγραμμα και κάνεις υπομονή θα δεις αποτέλεσμα και θα χρειαστεί να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με μικρότερο νούμερο στα ρούχα σου όπως έκανα και εγώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Polly ευχαριστώ πολύ. Διαβάζω τα σχόλια σας και πέρνω θάρρος. Θέλω να χάσω 35 κιλά και έχω δρόμο ακόμα αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω. Με τη δίαιτα αυτή δεν πεινάω καθόλου απότε είναι πολύ εύκολο για κάποιον να την ακολουθήσει. Γι' αυτό εν αναμονή της αλλάγής γκαρνταρόμπας :) . Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σε 8 μέρες έφτασα 98 κιλά δηλαδή 3,300 λιγότερο. Είμαι ευχαριστημένη αν σκεφτείς ότι δεν μέτρησα καθόλου και ξέφευγα λίγο στα γραμμάρια. Αποφάσισα να τη σταματήσω όμως και να κάνω τη δίαιτα Fast από σήμερα. Πιστεύω όμως ότι είμαι σε καλό δρόμο αφού δεν έχω πεινάσει καθόλου. Δοκιμάστε την και θα δείτε και σεις ότι γίνεται πολύ εύκολα. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι με τα αποτελέσματα της άλλης δίαιτας. Καλημέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα κορίτσια,
    Αποφάσισα σήμερα να ξεκινήσω την δίαιτα με πρωτεϊνες και βιταμίνες. Είμαι 1,70 και 82 κιλά. Επιθυμώ να χάσω δεκαεπτά κιλά εκ των οποίων τα μισά είναι εγκυμοσύνης (γεννήσα πριν από δύο μήνες) και τα υπόλοιπα από το κόψιμο του τσιγάρου ένα χρόνο πριν αποφασίσω να προσπαθήσω για παιδί (αυτά τα κιλά είναι τα δύσκολα). Ευχηθείτε καλή επιτυχία. Θα σας κρατώ ενήμερες για τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γειά σας!Ξεκινάω σήμερα με ύψος 1.70 και 70 κιλά!Καμία για συμπαράσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλημέρα και από εμένα. Σήμερα ξεκινάω την δίαιτα. Είμαι 1.70 και 82 κιλά. Τόνια πως τα πάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γεια σου Ελένη!!Δεν την ξεκίνησα ακόμη,εχω ενα γάμο την Κυριακή,μάλλον απο Δευτέρα..Καλή αρχή σου εύχομαι!Φαίνεται καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλημέρα Ελένη!Ξεκινάω σήμερα!!Πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλημέρα Τόνια και καλή εβδομάδα. Σου εύχομαι καλή αρχή. Εγώ έχω χάσει ενάμιση κιλό μέχρι σήμερα το πρωί (δηλαδή 80,5) χωρίς να έχω κάνει την δίαιτα κατα γράμμα (το Σάββατο για παράδειγμα ήπια αρκετό κρασί και το βράδυ έφαγα και ένα κεμπάπ με πίτα......εντελώς άκυρη όλη η μέρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σας κορίτσια. Μου έκανε κλικ αυτή η διατροφή και διαβάζω και ιστορίες επιτυχίας και ψήνομαι να την αρχίσω. Εσείς που την κάνετε σας φαίνεται δύσκολη;;;
    Αύριο Παρασκευή ξεκινάω με 65 κιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλημέρα Χρύσα και καλή αρχή. Εμένα με δυσκολεύει το ότι πρέπει τα γεύματα να είναι ξεχωριστά (δηλαδή 200 γραμμάρια πρωτεινη πχ. κρεας και στο επόμενο γεύμα τρως την σαλάτα που θα το συνόδευες κανονικά). Δεν την έχω ακολουθήσει σωστά (αρκετές παρασπονδίες....) γι' αυτό και δεν έχω τα αποτελέσματα που θα ήθελα (στις 8 ημέρες έχω χάσει 2 κιλά). Από Δευτέρα θα ξεκινήσω την διαίτα της κρέμας που μου φαίνεται πιο προσιτή και κοντά στις διατροφικές μου συνήθειες. Καλή επιτυχία.....
    Τόνια πως τα πας εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλημέρα Ελένη!Και εγω δεν την τήρησα ακριβώς αλλά έχασα 3 κιλάκια.Τώρα ψαχνω να δω ποια θα κάνω απο Δευτέρα!Καλή σου συνέχεια!
    Χρύσα καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ωραία Ελένη τουλάχιστον θα ξεκινήσεις τη δίαιτα της κρέμας με 2 κιλά λιγότερα!! Όντως όλες οι δίαιτες δεν ταιριάζουν σε όλους. Καλή επιτυχία.
    Εγώ ξεκίνησα με το καλό και ελπίζω μου ταιριάξει, αλλά αυτό μόνο στην πράξη φαίνεται σωστά;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Kαλημέρα σας! Τελείωσα την 1η μέρα, η οποία πέρασε πανεύκολα και θέλω να κάνω μία διόρθωση. Δεν ξεκίνησα από τα 65 κιλά (αν και θα το 'θελα)΄αλλά από τα 66,5 (ΕΛΕΟΣ). Οπότε η πρώτη μέρα με βρίσκει 1,5 κιλό κάτω, δηλαδή έφυγαν τα πρώτα υγρά. Και συνεχίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γειά σας. Απλά να ρωτήσω κάτι που με απασχολά, πρέπει να τρώμε τις ώρες που γράφει η πιό πάνω δίαιτα η μπορούμε να τρώμε τις δικές μας ώρες? Δηλαδή, αντί το πρωινό μου να είναι η ώρα 8 να είναι η ώρα 10?? σας ευχαριστώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. xrysa πως τα πηγαίνεις με την δίαιτα περιμένουμε νέα σου!! Δήμητρα αν δεν σε βολεύουνε οι ώρες να τρως όταν μπορείς το πρωινό αλλά το καλύτερο θα ήταν τα επόμενα γεύματα να τα τηρείς με το χρονικό διάστημα των 2,5 ωρών ανάμεσα στα γεύματα όπως είναι στην δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ζετάκι μου σε ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να τρώ σε διάστημα 2.5 ωρών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Koritsia exw kapies apories kai an mporeite na me voithisete tha to ektimisw. Lipon, ta avga na ta trwme me ton kroko tous i oxi? episeis, grafei oti ola ta laxanika epitrepontai, posin posotita na faw? diladi i ora 15:30 i diaita leei na fame 2 merides bitamines diladi 2 mila. an 8elw na faw salata , posin prepei na faw? sas efxaristw ek ton protairon !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. i tsixla sugarfree ti leei? dikaioumaste i oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. για να δουμε...ξεκινησα σημερα to πρωι. ζυγιζω 56,9 κιλα
    let's go!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Gia sas ime enas efivos pou einai 86,5 Lila Kai thelo na kano Afti ti dieta aplos tha boro na trogo psomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. iakove poso xrono eisai kai ti ypsos exeis?
    prepei na tros psomi kai idiaitera sto sxoleio na kaneis ena santouits.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ennoeitai na pineis gala to proi
    kai ennoeitai pos me ta gevmata sou tha tros salata.
    afta einai aparaitita..
    an thes pes mou thn ilikia k to ipsos sou
    afti ti diaita akrivos den prepei na ti kaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΚΡΕΦΡΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΕΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΝ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΜΑΙ 81 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΙ ΚΕ ΠΕΡΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΑΡΙΟ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΦΤΙΝ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Την ξεκίνησα κι εγώ 68.800 ζυγίστηκα το πρωί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 67.800 Μία μέρα μετά και βλέπουμε... γενικά δεν πεινάς ίσως είναι τα αυγά το πρωί... το οτι τρώς συχνά??? για κάποιο λόγω μπουχτίζει... και παλιά έκανα διατροφές και παρά το οτι τρώς ανα 3 ώρες δεν ένιωθα τόσο κορεσμό... θα δούμε αύριο πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γειά σας κορίτσια.. Σήμερα ζυγίστηκα 77.0 κιλά... Σε 10 μέρες είναι ο γάμος της κολλητής μου και θα ήθελα πολύ να χάσω αυτά τα 7 κιλά.. ελπίζω να τα καταφέρω..ξεκινάω σήμερα..καλη επιτυχία σε ολές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. καλή αρχή!!θα περιμένω να μου πεις τα αποτελέσματα..λέω να την αρχίσω τη Δευτέρα γιατί το αυτό το σκ δεν θα μπορώ να την κρατήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. έχασα 4 κιλά μόνο..περίμενα περισσότερα αλλά και με αυτά είμαι ευχαριστιμένη.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Την αρχιζω με το καλο απο αυριο! Στοχος μου τα 58-59 κιλα. Τωρα ειμαι 63 με 1.60 υψος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Στέλλα θέλω και εγώ να την ξεκινήσω! καλη επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. γεια σας κοριτσια ! απο αυριο ξεκιναω τη διαιτα , ειμαι 64,5 κιλα με υψος 1.70 και σκοπος μου ειναι τα 59 ! φοβαμαι οτι μολις τελειωσω τη διαιτα θα ξαναπαρω αμεσως τα κιλα ! πειτε μας κ εσεις που την εχετε δοκιμασει !!! κανω καθημερινα 1-1 μιση ωρα γυμναστικη και προσπαθω να χασω την περιφερεια μου! good luck !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. pedia gia sas. egw arhizw apo avrio.ime 100 kila ke 8elw na ginw 65. 8a sas lew ka8imerina pws ta paw. etsi 8a niw8w pio dinati milwntas se kapious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γεια σας!Την έχει κάνει κανείς/καμιά;Σκοπεύω να την δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κοριτσια, απο σημερα κι εγω... θα σας πω εντυπωσεις προσεχως! Καλη μου τυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Arxisa simera kai zigizw 62.4kg me ipsos 1.60.. Thelw na ftasw sta 55kg .tin exw dokimasei to kalokairi kai einai apotelesmatiki! kali arxi se oles tis kopelles!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. καλημέρα άρχισα την συγκεκριμένη δίαιτα στις 4/4 και μεσα σε δυο μέρες έχασα 1,700. Πάει πολύ καλά και δεν προλαβαίνω να πεινάσω. Θα ξαναγράψω μόλις την ολοκληρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. καλημέρα λοιπον σημερα δεν αντεξα και ζυγιστηκα ξεκινησα 4/4 και σημερα 11/4 εχω χασει συνολικα 4,800 μαι χαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γιωτα μοραβο σου!!ποσα κιλα εισαι;τρως και λαχανικα με το κρεας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ασε Σουλίτσα είμαι 95 κιλα τωρα 90,200 με υψος 1,72 εχω πολύ δρόμο μπροστα μου. Δυστηχως οι εγκυμοσυνες μου αφησαν 30 ολοκληρα κιλα και τωρα παλευω να τα χασω. Μολις τελειωσω αυτη την διαιτα την Τετάρτη θα ξεκινησω αλλη. Τωρα που πηρα φορα λεω να μην σταματησω. Κανω και περπατημα 3χιλ. την μέρα.
    Τρωω ξεχωριστα πρωτεινες και βιταμινες όπως λενε οι κανονες αλλα περιέργως δεν πειναω καθόλου μάλλον επειδη τρώω συχνα και πίνω πολύ πράσινο τσάι. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τελευταία μερα σήμερα και αύριο το πρωι τελικό ζύγισμα. Μετα θα κανω την διαιτα της πατάτας θα γραφω εκεί την προοδό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. καλημέρα! Λοιπόν τελκο ζύγισμα σήμερα 89.600 απο 95 έχασα 5,400 μια χαρα σήμερα ξεκινάω της πατατας την έχει κάνει κάποια πρόσφατα να μου πει εντυπώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ειμαι στην 6 ημερα και εχασα μονο 2 κιλα....γιατι?Τηρησα πιστα τη διαιτα.....να απογοητευτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλημέρα,ξεκιναω σημερα αποφασισμενη στα 86,6.Πολλα κιλα δυστυχως.Ευχομαι να τα καταφερω.Καμια για παρεουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ξεκινησα λινα κ εγω σημερα στα 86,600....πολλα παρα πολλα κιλα.πιστευω πωσ θα χασεις κ αλλα,αρκει να την κρατησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλημέρα παμε για δευτερη μερα σημερα...θα ηθελα να γραφω εως κ την 10η με την ιδια πυγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλημέρα,ειμαι μονη μου ε?δεν πειραζει...3η μερα.......κ.....παω καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλησπέρα ! Έβελιν δεν είςαι μόνη :) Ξεκίνησα την διαιτα την Παρασκευή στα 86.7. Σήμερα στην 6η μερα είμαι 83.4. Χρησιμοποιώ τις κρέμες στιγμής του εμπορίου ! Τελειώνοντας τη δίαιτα θα ήθελα να φτάσω στα 80. Καλό κουράγιο σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλημέρα κοπελια μου,χαιρομαι που δεν είμαι μονη μου...4η μερα για μενα κ παω καλα.κανεις της κρεμας?παντως εχεις πολύ καλη απωλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Κορίτσια χτες ξεκίνησα τη συγκεκριμένη δίαιτα και την ακολούθησα χωρίς καμία παρασπονδία! Σήμερα η ζυγαριά έδειξε μείον 600γρ. ! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαλλον ειμαι μονη εδω :( 2η μερα σήμερα, δεν με εχει κουράσει καθολου, και ειμαι αλλα 500 γρ. κάτω. Συνολικα 2 μερες 1.100... αντε να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μετά από 3 μέρες: Καμιά παρασπονδία, μείον 2 κιλά, δεν πεινάω, δεν με έχει κουράσει καθόλου... Το μόνο που μου λείπει είναι το γλυκάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Λοιπόν κορίτσια, αν και άργησα να γράψω το τελικό αποτέλεσμα (πήγα διακοπές....), δε σας ξέχασα!! Την δίαιτα την έκανα χωρίς καμία παρασπονδία! Εντάξει 7 κιλά δεν έχασα (το θεωρώ αδύνατο) αλλά έχασα 4,5 ! Πολύ καλά θα έλεγα...! Δεν κουράστηκα καθόλου, δεν πεινούσα καθόλου... Το μόνο που μου έλειπε ήταν το γλυκό! Με τη λήξη της δίαιτας πήγα διακοπές όπου εκεί δε στερήθηκα τίποτε... και φαγητό και ποτά και γλυκά.... γυρνώντας βέβαια η ζυγαριά ανέβηκε 1,5 κιλό.... λογικό το βρήκα αφού 10 μέρες στερήθηκα υδατάνθρακες, τους οποίους φυσικά τους κατανάλωσα με μεγάλη ευχαρίστηση στις διακοπές μου!! Θα την ξανακάνω σίγουρα κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλησπέρα! Θέλω να ξεκινήσω αύριο τη δίαιτα. αλλά δεν πίνω γκρειπφρουτ. Έχουμε κάποια εναλλακτική πρόταση ?? Σκέφτηκα πράσινο τσάι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλησπέρα! Θέλω να ξεκινήσω αύριο τη δίαιτα. Αλλά δεν μου αρέσει το γκρειπφρουτ. υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση; Πχ.πρασινο τσάι; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλησπερα, Αννα! Καλη αρχη! Προτεινω πορτοκαλι.. δν ειμαι ειδικος αλλα σε μια αλλη διαιτα της σελιδας, καποιες μερες εχσι πορτοκαλι κ καποιες γκρειπφρουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καλησπερα κορίτσια. Ξεκιναει καμια τη διαιτα να κανουμε παρέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας