Η Δίαιτα χωρίς αλάτι: Χάστε 10 κιλά και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Η Δίαιτα χωρίς αλάτι: Χάστε 10 κιλά και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Η διατροφή είναι σημαντική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Αυτό που βοηθάει στο να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα είναι ένας συνδυασμός υγιεινής διατροφής, κατανάλωσης νερού (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα), καθημερινής άσκησης και μασάζ στις προβληματικές περιοχές του σώματος. Το αλάτι οφείλεται σε σημαντικό βαθμό για την δημιουργία κυτταρίτιδας και πρηξίματος στο σώμα.
Μια διατροφή για ένα συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα χωρίς αλάτι θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά, να απαλλαγείτε από το πρήξιμο και από την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα.  Στην δίαιτα δεν επιτρέπεται το αλάτι αλλά μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φρέσκα ή ξερά μυρωδικά (ρίγανη, μαϊντανό κ.α.) για να μη χάσετε σε γεύση.


Διάρκεια: 15 ημέρες
Απώλεια βάρους: μέχρι και 10 κιλά


Δίαιτα χωρίς αλάτι: Χάστε 10 κιλά και καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ


1η Ημέρα έως 3η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνετε:
Κοτόπουλο μέχρι και 1 κιλό

4η Ημέρα έως 6η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
Ψάρι μέχρι και 500 γραμμάρια

7η Ημέρα έως 9η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
200 γραμμ. Δημητριακά

10η Ημέρα έως 12η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
Λαχανικά (εκτός από πατάτες) μέχρι και 2 κιλά

13η Ημέρα έως 15η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
Φρούτα (εκτός από σταφύλια και μπανάνες) μέχρι 2 κιλά



ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

- Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα ή σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας.
- Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.

- Μαγειρεύουμε τις τροφές ψητές ή βραστές ή στον ατμό. Τα γραμμάρια ισοδυναμούν σε μαγειρεμένη τροφή.

Επιτρέπεται
- Ροφήματα βοτάνων
- Καφές
- Φυσικό Γλυκαντικό (Στέβια)
- Φρέσκα μυρωδικά, ελάχιστο ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι, ξύδι, λεμόνι

Δεν επιτρέπεται
- Αναψυκτικά
- Αλκοόλ
- Ζάχαρη


Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. μου αρεσε η διαιτα σας, οντως θα χασω κιλα ή θα μου μηνει ο κοπος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία δίαιτα! andrea εγώ θα την ξεκινήσω από την Τρίτη! Αν θέλεις να την κάνουμε μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπω!ΚΑΜΙΑ για αυτη τη διαιτα;εγω θα την ξεκινησω αυριο!μου φαινεται καλη...!θελω παρεεεα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναντι καλημερα και καλη επιτυχια!!ειναι λιγο σκληρη!!ολα καλα μου φαινονται αλλα τον καφε σκετο δεν τον πινω με τιποτα!!!εγω κανω την διαιτα της κρεμας!!καλα αποτελεσματα να εχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι το προσεξα οτι ειναι σκληρη!θα την κανω παρεα με την μαμα μου και θα σας ενημερωσω! την διαιτα της κρεμας την ξεκινησα αλλα εχω προβλημα με το γαλα στις κρεμες! να σαι καλα καλα αποτελεσματαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα γράφω εδώ συνέχεια γιατί ακόμα και αν δεν βλέπει κανένας νιώθω ότι κάπου δεσμεύομαι και μ αρέσει χιχι :Ρ !Πρώτη μέρα σήμεραα !τώρα ετοιμάζω κοτόπουλο σκέτο ψητό με ρίγανη(έχω πιει ήδη 50 ml νερό!) Σήμερα δεν έχει άσκηση γιατί έχω διάβασμα :( είμαι 1.60 και 70 κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααα ευχαριστωωώ! :) έφαγα το κοτοπουλάκι μου χιχι !καλή επιτυχία και σε σένα !θα τα καταφέρουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως τα πάς με την δίαιτα?έχεις αποτελέσματα?απο αύριο την ξεκινάω κ εγώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα ξεκίνησαααα.μάλλον χωρίς παρέα. :( θα γράψω στο τέλος πόσα έχασα.πάντως ο σκέτος καφές σκέτη πίκρα.ουφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. faganoula καλή αρχή! Βάλε κανέλα μέσα στον καφέ που θα τον καλυτερέψει και στα προτεινόμενα άρθρα διάβασα ότι βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Vana μου δεν άντεξα κ στον απογευματινό μου καφέ έβαλα γλυκαντικο.ελπίζω να μην επηρεάσει πολυ την δίαιτα.απο αύριο θα πίνω τα προτεινόμενα ροφήματα κ δεν θα πίνω καθόλου καφέ.εσυ ποια δίαιτα κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kalispera koritsia, eimai 1-61 kai 60 kila.. vgainw apo ali diaita kai exw kollisei edw kai 2 bdomades sta idia kila.. xthes xekinisa ti sugkekrimeni diaita.kathe treis meres tha zugizomai kai tha sas grafw apotelesmata.. ante kai kali epituxia se oles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kalispera koritsia?? kserete an mporw n pinw kai to ''kokteil energopoiisis metavolismou kai eksalipsis lipous'' tautoxrona me auti tn diaita??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Margie το γράφει και στους κανόνες ότι μπορείς να πίνεις τα ροφήματα! Την έχεις ξεκινήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. nai,teleiwsa me to kotopoulo kai ksekinaw me to psari apo aurio..eimai 1,55 kai 49 kila..exw xasei 1 kilo autes tis 3 meres,alla isws auto sumvainei epeidi vgika apo tn diaita twn 8 imerwn kai isws exei kollisei ligo o metavolismos mou...esu tn exeis ksekinisei i tn exeis kanei palaiotera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σε 15 μερες εχω ενα πολυ σημαντικο γεγονος κ γιαυτο πρεπει να χασω καποια κιλα γρηγορα! απο αυριο θα την ξεκινησω κ ελπιζω να την φτασω ως το τελος!!! τι στο καλο!!! 15 μερες ειναι.... λιγο η αρχη ειναι δυσκολη με το ανοστο κοτοπουλο αλλα θα τα καταφερω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολα τελεια!!!! ουτε μια παρασπονδια.... μονο μια γραμμη μουσταρδα γιατι χτες το κοτοπουλο δεν τρωγονταν!!!!!!σημερα τελειωνω με το κοτοπουλο !!! αυριο πρωι θα σας πω πως πηγα με τις 3 πρωτες μερες!!αν κ δεν πολυτρωω! υ.γ. μαλλον μονη ειμαι σε αυτη τη διαιτα γιατι οπως ειναι λογικο ειναι αρκετα δυσκολη!!!ελπιζω εγω να τα παω καλα κ να την κανετε κ εσεις.... αρκετα ομως..... ΠΡΑΞΕΙΣ και ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!! τα λεμε το πρωι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερααααα!!!! τρεις πρωτες μερες μειον
    3.200!!!!! super!!! ενταξει εχω κιλα αρκετα αλλα λογω του οτι συνεχεια κανω διαιτες νομιζα οτι τιποτα δεν θα χασω!!!! μακαρι να συνεχισω με τον ιδιο ρυθμο......πολλα φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. penny συγχαρητηρια! Πριν κατι μηνες και εγω σκεφτομουνα να την ξεκινησω αλλα ειχα κανει καποιες αλλες διαιτες απο τη σελιδα και καταφερα να χασω τα κιλα μου και δεν χρειαστηκε να την κανω. Υπομονη θελει!!!! Καλη συνεχεια!! Οποτε μπορω θα μπαινω να σε διαβαζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΨΑΡΙ ! ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΟΝ 4,800!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΕΤΑΚΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΩ! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!
    ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Geia sas koritsia kai egw skeftomai na thn kanw alla hthela na rwthsw otan leei dhmhtriaka sketa etsi opws einai na ta trwme?h me gala xamhlwn liparwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας κορίτσια!! Είναι 1η φορά που γράφω αλλά ήθελα λίγη υποστήριξη. Σήμερα θα αρχίσω αυτή τη δίαιτα κ ελπίζω να έχει αποτελέσματα. Είχα κάνει τη δίαιτα της κρέμας πριν από αυτήν κ έχασα 10 κιλά, θέλω να χάσω άλλα 10 κ ελπίζω να τα καταφέρω. Καλή επιτυχία σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια μετα απο δυο μηνες.....θεε μου με εδειξε 115,4....ποτε δεν ειχα υπαρξει τοσο πολυ....απο αυριο ξεκιναω αυτην εδω!!!!! Εγω μεχρι τα Χριστουγεννα θαμαι κατω απο 90......εδω ειμαστε κ θα το δειτε κ θα το αποδειξω σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή αρχή penny! Γράψε μας και πως τα πήγες; Κουράγιο, δύναμη και όλες/οι να φτάσουμε στο στόχο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοριτσια καλημέρα εγώ την ξεκίνησα σήμερα την δίαιτα,πιστεύω ότι οι μέρες με τα φρούτα θα ναι οι δυσκολότερες αλλά θα το παλέψω,ειμαι 75 κιλά και 1.60 ύψος,ε΄πίζω μέχρι τα χριστούγεννα να καταφέρω ν χάσω 10 κιλά!!! εχω φάει ήδη λίγο κοτόπουλο και πρόσθεσα φρέσκο κόλιανδρο μέσα είναι πολύ ωραίος συνδυασμός δοκιμάστε το και σείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορεί παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος την δίαιτα? Τρως 3 μέρες μόνο κοτόπουλο ή τρως κοτόπουλο με σαλάτα το μεσημέρι και το βράδυ, επίσης κάποιο φρούτο ενδιάμεσα και για πρωινό κάτι άλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας