Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Γιαούρτι, Κανέλα και Μέλι των 10 ημερών

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Γιαούρτι, Κανέλα και Μέλι των 10 ημερών

Η Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι είναι μια δραστική δίαιτα απώλειας βάρους και καύσης του λίπους. Είναι μια αποτελεσματική δίαιτα που θα μας βοηθήσει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην απώλεια των περιττών κιλών. 
Η Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι των 10 ημερών - enter2life.gr
Η Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι - Διατροφικό Πρόγραμμα 10 ημερών - enter2life.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΔΩ




Δημοσίευση σχολίου

96 Σχόλια

  1. Στα φαγητά επιτρέπεται: φρέσκα μυρωδικά, μια κουταλιά λάδι, ελάχιστο αλάτι, ξύδι και λεμόνι λεει...ενταξει να ξερω να βαλω στο γιαουρτι!!αφου δεν εχει φαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ξεκινήσω την δίαιτα από αύριο! faye τις πρώτες 2 μέρες και τις 2 τελευταίες μέρες της δίαιτας επιλέγεις εσύ το φαγητό που θέλεις να φας και τα μυρωδικά και το λάδι, αλάτι κτλ αναφέρονται στο πως θα είναι μαγειρεμένα αυτά τα φαγητά!
    Αύριο το πρωί ζυγίζομαι και θα σας γράφω την πορεία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι[quote name="Ελευθερία38"]Θα ξεκινήσω την δίαιτα από αύριο! faye τις πρώτες 2 μέρες και τις 2 τελευταίες μέρες της δίαιτας επιλέγεις εσύ το φαγητό που θέλεις να φας και τα μυρωδικά και το λάδι, αλάτι κτλ αναφέρονται στο πως θα είναι μαγειρεμένα αυτά τα φαγητά!
    Αύριο το πρωί ζυγίζομαι και θα σας γράφω την πορεία μου![/quote]

    ναι το ξερω απλα αστειευομουνα..και εγω ειπα απο σημερα να την ξεκινησω!!καλη επιτυχιαα!!καλη αρχη να εχουμε!!φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ξεκίνησα 84 κιλά! Ελπίζω για ένα καλο αποτέλεσμα!!! Καλη αρχή και σε σένα faye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελευθερία ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!!επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia!!!Egw ksekinisa simera...tha sas grafw sixna na sas lew pws paei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας!!! Κορίτσια τα πάω πολύ καλά μέσα σε δύο μέρες έχασα και 2 κιλά! linoula επιτρέπεται το γράφει και στους κανόνες! Εσυ faye πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόλις βρήκα κι εγώ αυτή την δίαιτα και λέω να ξεκινήσω αύριο. Αξίζει τελικά κορίτσια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. koritsia ksekinaw k egw aurio,... exei apotelesmata?? ti faghto fagate thn prwth mera??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ tina και georgia!! Μην αγχώνεσαι tina για το τι θα φας τις μέρες που είναι ελεύθερο το μενού,εφόσον γράφει να φάμε ότι θέλουμε τρώμε ότι θέλουμε. Εγώ είχα φάει μια μερίδα φασολάκια και την δεύτερη μέρα μια μερίδα ψάρι ψητό. Georgia είναι αποτελεσματική εγώ βλέπω μεγάλη διαφορά, θα το δείτε και εσείς κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη κοριτσια! Τελείωσα την δίαιτα και [b]εχασα 8 κιλα[/b]!!! clap Και απο 84 που την ξεκίνησα τωρα ζυγίζω 76!!!!! Την συνεχίζω για άλλες 10 μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eleftheria apla WOOOWWW!!! Eixa pei tha tin ksekinisw alla telika episa ton eafto mou oti tha einai vlakeia..! Ta 8 kg pou exases fanikan i einai apla ygra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. georgia σε ευχαριστω! είδα διαφορά και σε πόντους εκτός από κιλά! το ειδα στα ρούχα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kalhspera koritsia! h diaita exei apotelesmata?? kai ti fagate eseis tis meres pou exei to faghto to meshmeri? perimenw apanthseis sas..euxaristw pl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεκιναω σημερα δευτερα και ειμαι 82 κιλα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια γεια σας και συγχαριτηρια για τα αποτελεσματα σας! Θα ηθελα να ρωτησω, οταν λεει κεσεδακι ποσα γραμμαρια εννοει; Επισης, να προτιμησω το 2% η το 0%;
    υπολογιζω να αρχισω μολις μου απαντησετε! ειμαι στα 64 κιλα και μακαρι να παω στα 57! :) :) ποια θελει να αρχισουμε μαζι ;;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίτσα και Ίριδα Καλή Αρχή!! Litsa το κανονικό γιαουρτάκι εννοεί και εφόσον λέει με χαμηλά λιπαρά μπορείς να προτιμήσεις και το 2% και όχι το άπαχο. Θα την ξεκινήσω και εγώ αρχές Δεκέμβρη. Έκανα από τις 04/10 μέχρι 04/11 την δίαιτα με το Μπισκότο και έχασα 15 κιλά από 83 κιλά (ύψος 1.66) έφτασα τα 68! Είναι πολύ καλή η δίαιτα του μπισκότου και έχω ένα μήνα που την σταμάτησα και δεν πήρα πίσω τα κιλά! Αλλά επειδή γιορτές πλησιάζουνε λέω να ξεκινήσω και εγώ αυτή την δίαιτα με το γιαούρτι και το μέλι επομένως θα είμαι και εγώ στην παρέα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγλαια μου μπραβο για την απωλεια σου ειναι προφανες πως εχεις πολλη αυτοσυγκρατηση!! Μηπως ξερεις τι εννοει η διαιτα οταν αναφερεται σε ενα κεσεδακι γιαουρτι; ποσο μεγαλο κεσεδακι εννοει;
    Σ' ευχαριστω για το χρονο σου και πολυ χαιρομαι που θα ξεκινησουμε παρεα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημερα κοριτσια!αγλαια ευχαριστω ,καλη αρχη ειχα να δουμε και ποσο καλη συνεχεια θα εχω...ειμαι στην τριτη μερα και την τηρω ακριβως.δεν εχω ζυγιστει δεν νομιζω ννα εχω χασει και φοβαμαι να μην απογοητευτω.εχω καταπονησει πολυ τον εαυτο μου με τις διαιτες...για να παρετε μια γευση εχω παρει 3 φορες (στις 3 μου εγκυμοσυνες)απο 25 κιλα στην καθε μια! βαλε και 2 φορες που εχω κοψει το τσιγαρο (και φυσικα παλι το αρχιζα) απο 15 κιλα...αντε και κατι γιορτες και διαφορες αλλες φασεις δεν θα εχω παρει-χασει αλλα 15?τωρα εχω κολλησει στα 82...θα προσπαθησω να μην τη χαλασω...συγχαρητηρια στα κοριτσια που τα καταφεραν!!ιριδα τελικα την ξεκινησες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ ωραία δίαιτα! Στην δίαιτα όπως είπε και η Αγλαία εννοεί το γιαούρτι το κανονικό μέγεθος των 200 και όχι το μικρό. Την ξεκίνησε και μια φίλη μου χτες! Κορίτσια καλά αποτελέσματα να έχετε και μην το βάζετε κάτω! Δεν θα νικήσει η ζυγαριά εμείς θα νικήσουμε!!! Υπομονή και να μην εγκαταλείπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλο μεσημερι κοριτσια!! εχω αγορασει ολα τα χρειαζομενα αλλα διοτι το πρωι εφαγα δημητριακα λεω να την ξεκινησω αυριο! Δοκιμασα παντως το ροφημα και ειναι πραγματικα φοβερο!! Καθε επιτυχια σε ολες, ας ενημερωνουμε η μια την αλλη για να αντλουμε δυναμη!! πολλα φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mazi me ta gene8lia mou eipa na ksekinisw kai thn diaita aurio mia kai einai prwti tou mina...kalo mina se olous kai kali epitihia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα κορίτσια! Να τα εκατοστήσεις Λιάνα και σου εύχομαι οι επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν!!! Πολύ σωστή απόφαση να αρχίσεις μαζί με τα γενέθλια σου την δίαιτα! Ένα νέο ξεκίνημα και σου εύχομαι να τα καταφέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σας και απο μένα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Liana και καλή επιτυχία στους στόχους σου! Καλή αρχή Ίριδα! Υπομονή και όλες θα τα καταφέρουμε μια χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κορίτσια πως τα πατε; Ελπίζω όλες καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα κορίτσια!!! Ίριδα εγώ τα πηγαίνω πολύ καλά και δεν την έχω χαλάσει καθόλου εσύ πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μπράβο ρε Βανα! ουτε κ εγω την εχω χαλασει αν και ειμαι στη 3η μερα διοτι ειχα αδιαθετησει και ετσι το ανεβαλα για καποιες μερες! δεν εχω ζυγιστει ακομα! εσυ σε ποια μερα εισαι; εχεις ζυγιστει;
    απλα να σας πω ρε κοριτσια μιλουσα με καποιες φιλες μου και με ανησυχησαν, λεγοντας μου πως μονο υγρα θα χασω.... εγω λιπος θελω να χασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κορίτσια την τηρούσα κατά γράμμα και πανε τώρα 5 μερες, μόνο 1,5 κιλό έχω χάσει... Απογοητεύτηκα πάρα πολυ... :( :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα!!! Την τελείωσα χτες και σήμερα που ζυγίστηκα έχασα 7.5 κιλά!!!!!! Ίριδα μήπως δεν είναι πολλά τα κιλά που θέλεις να χάσεις; Εγώ λέω να την συνεχίσεις μέχρι και το τέλος και μετά να ζυγιστείς! Όσα και να χάσεις σημασία έχει ότι θα χάσεις! Μην απογοητεύεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Bravo Vana!!!Thelw na thn arxisw kai egw thn diaita Giaourti-Meli,tha hthela na se rwtisw ti etrwges sto eleuthero geuma kai posa kila ksekinises thn diaita?Euxaristw kai pali Bravooooo gia ta 7.5 kila!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σας!Ειμαι καινουργια στο site,εχω να χασω πολλά κιλά γύρω στα 20-22,ξεκίνησα εχθές την δίαιτα γιαούρτι-μέλι,μου φάνηκε καλή αν και λίγο δύσκολη αλλά είμαι αποφασισμένη γιατί μετά απο δύο εγκυμοσύνες δεν κατάφερα να επανέρθω στα φυσιολογικά μου.Καμία για συμπαράσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαι πολύ χαρούμενη!Σήμερα είμαι στην 4η ημέρα της δίαιτας μέλι-γιαούρτι και έχασα 3κιλα, ποτέ δεν είχα χάσει τόσο γρήγορα,παίρνω κουράγιο και συνεχίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είμαι στην 6η μέρα σήμερα δυσκολεύομαι λίγο αλλά την κάνω κατα γράμμα,κουράγιοοο!!!Οταν θα μου κάνουν παλιά μου ρούχα θα λέω άξιζε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα είμαι στην 9η μέρα νιώθω πιο ξεπρησμένη αύριο θα ζυγιστώ,επίσης αισθάνομαι περηφάνια γιατί παρόλο που δυσκολεύτηκα αρκετά την τήρησα ακριβώς, μέτα θα ξεκινήσω αυτή με το κοτόπουλο, έχω παρατηρήσει οτι με δίαιτα που έχει πολύ πρωτείνη χάνω πιο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα!!Εχθες ζυγιστικά -5.500Κg πολύ κάλά για μένα, θα συνεχίσω με αυτή του κοτόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Την κάνει κάποιος αυτή τη στιγμή να μου δώσει θάρρος??? Θέλω να χάσω 11 κιλά και ελπίζω να χάσω κάποια με αυτή τη δίαιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. γεια σας κοριτσακια μου....την ξεκινησα κι εγω ειμαι στην τριτη μερα,εχω ξεπρηστει λιγοθλακι αλλα δεν νομιζω να εχω χασει και αρχιζω να απογοητευομαι.....εσεις?ειχατε χασει κιλα απο τις πρωτες μερες???το καλο ειναι οτι τοσες φορες ελεγα διααιτα και παραστρατουσα αλλα τωρα ουτε μια ατασθαλια!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα!! Είμαι 52.5 και την ξεκινάω σήμερα!θέλω να φτάσω 50. Θα κάνω post τα αποτελέσματά μου...για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλησπέρα! Ξεκινάω αύριο και θέλω συμπαράσταση!! Είμαι 84 κιλά και θάθελα να χάσω τουλάχιστον 20 κιλά συνολικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. hello kai ego aurio xekinao me to kalo ade kali mas epitixis :D <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ξεκίνησα! Merenda ευχαριστώ για τις ευχές!Καλή επιτυχία και σε εσένα. Ζυγίστηκα και είμαι ακριβώς 84 κιλά. Άντε να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κανεις ή καμμια που θέλει να την ξεκινησουμε μαζί αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θέλω να την ξεκινησω αυριο ...
    Οντως χανεις 7 κιλα ;;
    Υπαρχει καποιος που την εχει κανει να μου πει αν είδε αποτελεσματα ;;;;
    Αν κανεις λιγοτερο απο 10 μερες βλεπεις αποτελεσματα ;;
    ΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΗΣΤΕΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Kleopatra αντί για γιαούρτι πάρε γιαουρτάκια σόγιας! όπως το γάλα σόγιας, είναι νηστίσιμα. Είναι και πολύ νόστιμα και θερμίδες σε ένα κυπελάκι σαν ένα γιαούρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΟΓΙΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΣΟΓΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΄Η ΤΟΥ ΡΙΖΙΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ;;;ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ!ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΝΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. κλεοπατρα μου το γαλα καρυδας εχει αρκετες θερμιδες!ασε το καλητερα!γιται δεν κανεις μια αλλη διαιτα!εγο ισως ξεκινησω την skinny girl! θες να την κανουμε μαζι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κορίτσια το γιαούρτι μπορεί να αντικατασταθεί με cottage στην ίδια ποσότητα ή ανάλατη μυζήθρα η οποία ταιριάζει και πολύ πασπαλισμένη με κανέλα και γλυκαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κορίτσια σήμερα ξεκινάω.. καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. xekinisa extes apo 68 alla apo tin 3h mera tis diaitas pou einai mono me giaourtia kai simera eimai 67,200.gia na doume pos tha paei;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Από αύριο το πρωί είμαι έτοιμη να ξεκινήσω τη δίαιτα με γιαούρτι και μέλι. Δεν πάει άλλο.... Έφτασα 59 κιλά και νιώθω χάλια. Στόχος μου να επιστρέψω στα 52, αν τα καταφέρω, αχ!μακάρι!Θέλω υποστήριξη, γιατί μόνη μου δε θα τα καταφέρω. Ξεκινάω στα 59 και θα ενημερώνω για την πορεία του αδυνατίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γεια. Οταν λετε ροφημα με κανελα τι ακριβως εννοιτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. κάτω από τη δίαιτα έχει ένα link για το ρόφημα που λέει πατήστε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. kalispera sas.... prepei na xasw opwsdipote 5 kila apla einai polu konta sto fisiologiko mou varos.. mou tin protinete;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. k egw liga thelw na xasw..m fainetai ok!!smr thn ksekinhsa..mporeis na kaneis mia prospa8eia..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Από 59 έφτασα στα 56,7 χωρίς να την τηρώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λεω να ξεκινησω κι εγω σημερα ... Οι χυμοι φρουτων επιτρεπονται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξεκίνησα κι εγώ σήμερα! Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. εγω ξεκινησα και ειμαι στην τριτη μερα!εαν βαλω στο γιαουρτι βρωμη αντι για καρυδια κλπ λετε να πειραζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπερα,

    Καποιο νεο απο οσους ακολουθουν τη διαιτα?
    Επισης πειραζει να μην τρωω 3 φορες τη μερα γιαουρτι αλλα 2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καλήμερα σε όλους, σήμερα αποφάσισα κι εγώ να την αρχίσω επιτελούς, ελπίζω να είναι αποτελεσματικοτατη!!!αχαχαχ κουράγιο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλημέρα!Την ξεκινάω και γω σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημέρα σε όλες. Ξεκινάς σήμερα με στόχο τς τελευταία 5 μετα απο κόψιμο τσιγάρου κ χάλια ψυχολογία. Καμία να ξεκινήσουμε παρεουλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. εγω ειμαι στην τριτη μερα και εχω χασει 2 κιλα.η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καλο να κανουμε τοσο ακραιες διαιτες.ελα ομως που κανουμε βλακειες και μετα βιαζομαστε να τα χασουμε.εχω βεβαια μια απορια αν μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα.χανουμε λιπος η υγρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλησπέρα 5η μέρα σήμερα κ έχω χάσει 2 κιλά, αρκετά καλά πιστεύω μέχρι στιγμής μιας κ οι παρασπονδίες δεν κόβονται.. θα προσπαθήσω και πιο αυστηρά και βλέπουμε..
    Τι έγινε κανείς δεν κάνει δίαιτα καλοκαιριάτικα μόνη μου έμεινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. γινεται μερικες φορεσ αντι για 200gr γιαουρτι να χρισημοποιουμε γαλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κάνω τη δίαιτα ..σχεδόν ακριβώς..πίνω όμως καφέ με ζάχαρη...είμαι 5η μέρα εχω χάσει 3κιλά ..ενώ χάνω δύσκολα..το σώμα μου έχει αλλάξει πολύ..απλά εύχομαι ναγρηγορα μην τα ξαναπάρω όλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. fefh παμε μαζι? ξεκιναω αυριο! ειμαι 64 ακριβως! καλη μας επιτυχια! ελπιζω να μην τα παρουμε διπλα μετα! εχω γαμο σε ενα μηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. pame nansy..!!apla egw ekei pou leei sto giaourti karudia kai ta loipa den 8a ta vazw gt den mou aresoun tpt apo auta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. εγω θα βαζω σταφιδες! ευχομαι να τα καταφερουμε! κουραγιο!!!!!!!!!! καλο βραδυ και καλη 2η μερα fefh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. fefh τι γινεται? πως τα πας με τη διαιτα? 4η μερα σημερα και εχασα μονο ενα κιλο! και την τηρω κατα γραμμα!!! τι αλλο να κανω για να παρει μπρος ο μεταβολισμος? ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. kai egw eida oti den polu easa thn prwtes treis meres kai stamathsa..mhpws na ksekinhsoume kamia allh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. λιμοκτονησα και εχασα μονο 2 κιλα τα οποια ξαναπηρα στην 9η μερα επειδη εφαγα 2 γεμιστα! δεν τη συνιστω σε καμια κοπελα!
    fefh ξερεις καμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κορίτσια παίζει ρόλο και ο μεταβολισμός του καθενός στο πως χάνεις εγώ που την έκανα έχασα 6 κιλά και η κολλητή μου που την κάναμε παρέα 7,5 κιλά. Την δίαιτα την κάναμε Μάιο και τα κιλά δεν τα ξαναπήραμε. Δοκιμάστε κάποια άλλη αν είναι που να σας ταιριάζει! Καλή επιτυχία με όποια κι αν κάνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κορίτσια ξεκιναω σήμερα και θα σας πω αποτελέσματα σε λίγες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλησπερα! Σημερα ξεκινησα κι εγω απο τα 82.6 κιλα. Αμφιβαλλω αν θα χασω οσα κιλα λεει η διαιτα, αλλα θα την προσπαθησω γιατι ξερω οτι το γιαουρτι, οσο κι αν το σιχαινομαι, με εχει βοηθησει στο παρελθον να χασω κιλα. Θα γραφω καθε μερα πως τα παω, καλη μας επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλησπερα και παλι! Χθες ηταν η πρωτη μερα διαιτας και εχασα 400 γραμμαρια! Τα λεμε ξανα αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γείας σας
    Είμαι 1.70κ 59 κιλά κ θέλω να γίνω 56 όπως ήμουν πριν την εγκυμοσύνη. Ξέρεις κανεις αν με αυτή τη δίαιτα μπορείς να χάσεις λίγα κιλά η πρεπει να εχεις πολλά?αν μπορεί κάποιος ας σε ενημερώσει.. Θέλω επειγόντως κ γρήγορα να ξαναμπω στα ρούχα μου με την κρίση δεν είμαστε για αλλα..
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Geia sas koritsia.kalo kouragio kai kala apotelesmata.ego tin ksekinisa simera..tha sas enimerono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. koritsia logika gia na xasete kai ta kila pou grafei den prepei na kanete gumnastikh? h aplws xanete xwris gumnastikh? gt lew ki egw na thn 3ekinhsw kai paw gumnasthrio elpizw na ta xasw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΙΝΩ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΕΧΤΡΑ ΜΕΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλημερα σε ολους!! Υστερα απο την αποτυχημενη προσπαθεια με την διαιτα της κρεμας (δεν κατηγορω τη διαιτα..σε μενα δεν λειτουργησε οπως θα επρεπε) λεω να δοκιμασω αυτην εδω! Για την ακριβεια την εχω ξεκινησει ηδη εφοσον πινω το πρωινο μου ροφημα!
    Υπαρχει καποιος να μου μιλησει σχετικα με την εμπειρια του? γιατι βλεπω οτι το τελευταιο σχολιο εχει γραφει πριν 2 χρονια..
    ΕΙμαι 25 ευτων..1.66μ υψος και 62kg βαρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ευα καλησπερα σκεφτομαι να την ξεκινησω κ εγω απο αυριο εσυ πως τα πας?4η μερα σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γεια σου Τίνα!! Καλη αρχη!! Σμρ ειναι η 6η ημερα. Γνκ πηγαινει καλα..και αυτος ειναι ο λογος που απο εχθες εχω χαλαρωσει λιγο και υποκυπτω σε πειρασμους..δεν εχω ζυγιστει ακομα..περιμενω να την τελειωσω. θα ζυγιστω την Κυριακη και θα γραψω το αποτελεσμα. Παντως φαινεται να εχει γινει δουλιτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σημερα ολοκληρωσα τη διαιτα και το πρωι που ζυγιστηκα ημουν 60,5..Απωλεια : -1,5 κιλο! Βεβαια δεν την τηρησα κατα γραμμα..θεωρητικα θα μπορουσα να ειχα χασει το πολυ 1 κιλο ακομα! συνεχιζω απο σημερα με την express των 9 ημερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν εχει αποτελεσματα αυτη η διαιτα διαβασα τι ειναι μονο για ενιληκες αλλα επιδη θελω χασω κιλα γτ φαινομαι ασχημα θα την δοκιμασω...ειμαι 14 χρωνων 1.65 υψος και 68 κιλα😿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπερα κοριτσια...ειμαι 5 μερα και εχω χασει ηδη 4 κιλα...δεν το περιμενα η αληθεια ειναι..θα την συνεχισω ομως μεχρι να ολοκληρωσω 2 εβδομαδες..Μετά το τέλος της δίαιτας θα ακολουθησω ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα. ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλησπερα! Μπραβο για την απωλεια! Ποσα εχασες τελικα συνολικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας