Σταφυλοθεραπεία: Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης με Σταφύλι

Σταφυλοθεραπεία: Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης με Σταφύλι

Η Σταφυλοθεραπεία ή αλλιώς Αμπελοθεραπεία είναι μια μονοφαγική δίαιτα με σταφύλια η οποία βοηθάει στην αποτοξίνωση, στην τόνωση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού. Είναι από τις διασημότερες θεραπείες με ρίζες της στην αρχαιότητα και ιδιαίτερα διαδεδομένη στους Έλληνες, τους Ρωμαίους και τους Αραβες.
Τα σταφύλια είναι πλούσια σε νερό, περιέχουν γλυκόζη, φρουκτόζη, μεταλλικά στοιχεία, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, φώσφορο, νάτριο, πηκτίνη, οργανικά οξέα, βιταμίνες, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και ανθοκυάνες. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ένα μέρος του φωσφόρου που περιέχονται στα σταφύλια είναι με τη μορφή λεκιθίνης, η οποία είναι απαραίτητη για τον εγκέφαλο.
Ο σκοπός της σταφυλοθεραπείας είναι να αποτοξινώσει το ήπαρ, το έντερο, τα νεφρά, να θεραπεύσει γαστρεντερικά προβλήματα, τη δυσκοιλιότητα, τις ρευματικές παθήσεις, την ουρική αρθρίτιδα και την υπέρταση. Επίσης, βοηθάει στην απώλεια κιλών και στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών χαρίζοντας σας ένα λαμπερό δέρμα.Από τους σπόρους των σταφυλιών προέρχεται το λινελαϊκο οξύ το οποίο είναι ιδανικό για την καρδιαγγειακή νόσο.
Στη σταφυλοθεραπεία μπορείτε να καταναλώσετε διάφορες ποικιλίες σταφυλιών και μέχρι 2 κιλά την ημέρα.
Η Σταφυλοθεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 3 ημέρες μέχρι 2 βδομάδες.
Εναλλακτική λύση στη μονοφαγική δίαιτα με σταφύλι είναι να καταναλώνεται μέχρι 2 κιλά την ημέρα σταφύλι και με άλλα τρόφιμα σε μειωμένες ποσότητες. Σ'αυτή την περίπτωση η δίαιτα μπορεί να εφαρμοστεί για ένα μήνα. Συνιστάται η κατανάλωση σταφυλιού ποικιλίας ρεμπιέ καθώς έχει λιγότερη ζάχαρη.

Φυσικός Χυμός Σταφύλι για Αποτοξίνωση και Ενέργεια Χωρίς αποχυμωτή - Βίντεο

Για τον φυσικό χυμό σταφύλι ετοιμάσαμε δυο βίντεο με βήμα προς βήμα τη διαδικασία. Το ένα βίντεο είναι με μαύρο σταφύλι ποικιλίας ρεμπιέ και το δεύτερο βίντεο με λευκό σταφύλι ποικιλίας βικτώρια. Την διαδικασία παρασκευής του χυμού μπορούμε να την ακολουθήσουμε για οποιαδήποτε ποικιλία σταφυλιού.






Σταφυλοθεραπεία: Η θεραπευτική Δίαιτα Αποτοξίνωσης με σταφύλι


Δίαιτα αποτοξίνωσης με σταφύλια 3 έως 7 ημερών


Την δίαιτα μπορούμε να την εφαρμόσουμε από 3 έως 7 ημέρες. Η εφαρμογή της δίαιτας για 3 ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια μέχρι και 2 κιλών ενώ αν την εφαρμόσουμε για 7 ημέρες θα χάσουμε μέχρι και 5 κιλά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
1η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
500 γραμμ. σταφύλια

2η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
1.500 γραμμ. σταφύλια

3η Ημέρα έως 7η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
2.000 γραμμ. σταφύλια


Δίαιτα αποτοξίνωσης με σταφύλια 7 έως 14 ημερών


Την δίαιτα μπορούμε να την εφαρμόσουμε από 7 έως 14 ημέρες. Η εφαρμογή της δίαιτας για 7 ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια μέχρι και 5 κιλά ενώ αν την εφαρμόσουμε για 14 ημέρες θα χάσουμε μέχρι και 8 κιλά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ

1η Ημέρα
Αφαγία. Επιτρέπεται μόνο νερό

2η Ημέρα έως 14η Ημέρα
Κατά την διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
1.500 γραμμ. σταφύλια



ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

- Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα ή σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας.
- Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.
- Δεν παραλείπουμε γεύματα. Ακόμα κι αν δεν πεινάμε τρώμε έστω λίγο για να κρατάμε τον μεταβολισμό σε εγρήγορση.
- Ελέγχουμε το βάρος μας μια φορά την εβδομάδα, την ίδια πάντα ώρα με ελαφρύ ρουχισμό και με άδειο στομάχι. Η καλύτερη ώρα είναι το πρωί μόλις έχουμε ξυπνήσει.
- Άσκηση: Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τη διατροφή με μεσαίας έως έντονης έντασης άσκηση
από 30 λεπτά έως 60 λεπτά 6 φορές την εβδομάδα.

Επιτρέπεται
Ροφήματα
- Ροφήματα βοτάνων
- Καφές
- Κακάο

Γλυκαντικά
- Στέβια
Καρυκεύματα και Αρτύματα
Αρωματικά (φρέσκα ή αποξηραμένα), μπαχαρικά, λεμόνι.

Δεν επιτρέπεται
Ροφήματα
- Αναψυκτικά (διαίτης ή μη)
- Αλκοόλ

Γλυκαντικά
- Τεχνητά γλυκαντικά
- Ζάχαρη
- Μέλι

Η Σταφυλοθεραπεία δεν συνιστάται:


- Σε άτομα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό ποσοστό της γλυκόζης που περιέχουν τα σταφύλια.
- Σε άτομα που πάσχουν από διαταραχές του εντέρου και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.



Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.

Δημοσίευση σχολίου

55 Σχόλια

  1. Άρχισα απο σήμερα την τριημερη αποτοξινωση με τα σταφύλια! Είμαι 71.5 και έχω ύψος 1.69. Θα σας γράψω αύριο πως πήγε η πρώτη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Έχασα 1.5 κιλό απο την πρώτη μέρα και συνεχίζω!!!!! bo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Georgia!!! Θα την αρχίσω και εγώ από αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μειον ένα κιλό και σε δύο μέρες από 71.5 τώρα είμαι 69!!! Ακόμη σήμερα και αύριο θα σας πω το τελικό αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Georgia εγώ την ξεκίνησα σήμερα ελπίζω να έχω και εγώ την δική σου απώλεια είμαστε περίπου στα ίδια! 69.5 (υψος: 1.67)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΑΣ! clap ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Χθες ήταν η τελευταία η μέρα και μετά από 3 μέρες αποτοξίνωση έχασα 3.5 κιλά! Ξεκίνησα 71.5 και τώρα είμαι 68!!!!!!! Ευχαριστώ και να την ξεκινήσεις και εσύ για όσες μέρες θες θα δεις διαφορά και στον οργανισμό σου προς το καλύτερο εγώ είδα! Από Δευτέρα θα αρχίσω την Δίαιτα για την περιφέρεια! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να εχετε και εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [quote name="Georgia27"]ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Χθες ήταν η τελευταία η μέρα και μετά από 3 μέρες αποτοξίνωση έχασα 3.5 κιλά! Ξεκίνησα 71.5 και τώρα είμαι 68!!!!!!! Ευχαριστώ και να την ξεκινήσεις και εσύ για όσες μέρες θες θα δεις διαφορά και στον οργανισμό σου προς το καλύτερο εγώ είδα! Από Δευτέρα θα αρχίσω την Δίαιτα για την περιφέρεια! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να εχετε και εσείς![/quote]
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 3,8 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ!ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την τελείωσα και εγώ επιτυχώς και έχασα σε 3 μέρες 3 κιλά!!! Τέλεια!!! Θα συνεχίσω τώρα με την δίαιτα για επίπεδη κοιλιά! Οι υπόλοιπες πως τα πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑΣ ΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με τρεις μέρες δίαιτα δεν χάνετε κιλά, χάνετε υγρά! αποτελέσματα θα δείτε μόνο αν ακολουθήσετε τη δίαιτα για τα διαστήματα που αναφέρονται.

    και είναι hardcore δίαιτα, όχι βλακείες. πρέπει να προσέξετε πολύ μετά πως ξαναρχίζετε να τρώτε και όχι να πέσετε βουρ στο πατσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Georgi εσύ την έχεις κάνει; Μετά από κάθε δίαιτα πρέπει να προσέχουμε την διατροφή. αν κάνουμε δίαιτα και μετά επιστρέφουμε στις παλιές κακές μας διατροφικές συνήθειες λογικό είναι να πάρουμε τα κιλά πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. lila πιστεύω ότι όσο περισσότερα κιλά έχεις να χάσεις τόσο ευκολότερα χάνεις με κάποια δίαιτα σε σύγκριση με κάποιον που έχει λιγότερα κιλά να χάσει. Παίζουνε φυσικά ρόλο κι άλλοι παράγοντες κυρίως ο μεταβολισμός αλλά ένα άτομο με περισσότερα κιλά πιστεύω ότι χάνει περισσότερα και ευκολότερα!
    georgis αν κάναμε την δίαιτα και μετά το ρίχναμε στο φαγητό ποιος ο λόγος να μπούμε στην διαδικασία μιας δίαιτας; :-) Εγώ την έκανα 3 μέρες σαν αποτοξίνωση πριν ξεκινήσω μια άλλη δίαιτα (έχασα και 3 κιλά τα οποία τα διατηρώ) Μακάρι αργότερα να την ξανακάνω ολόκληρη την δίαιτα γιατί είναι πάρα πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kalhmera kai lah ebdomada
    egw thna arxisa shmera ...
    oute kafe sketo den kanei na pioume
    mono stafulia olh thn hmera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλή αρχή ari! Ναι μόνο σταφύλια είναι πολύ καλή αποτοξίνωση! Να μας ενημερώνεις πως τα πηγαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΡΙΟ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΩ 7 ΜΕΡΕΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά καλή αρχή και είναι όντως πάρα πολύ καλή η αποτοξίνωση! Την έκανα για τρεις μερες και εγώ αλλά θέλω όπως και η Abby να την κάνω άλλη μια φορά ολόκληρη! Να γράφετε πως τα πάτε! ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ!!ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα την κανω 10 μερες.ειμαι στην 4..μιλαμε οτι εχω νευρααααααα!δεν πειναω απλα βαρεθηκα να τρωω μονο σταφυλια..Θελω να φαω κατι νοστιμο...κανει πολυ καλο γενικα....δεν ειναι διαιτα βασικα..ειναι θεραπεια..καλη δυναμη γιατι ειναι σκληρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Geia sas!!Loipon, ksekinaw k egw aurio th diaita, 1,57, 51 kila!Gia na doume...elpizw na exei apotelesma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τελικα ποσα κιλα εχασες Λένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα..τη σταφυλοθεραπεια την ακουσα απ τον αντρα μου ο οποιος και με στηριζει πολυ σ αυτη μου την προσπαθεια.. Ηδη βρισκομαι στην πεμπτη μερα θεραπειας και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ενω ειχα σκοπο να την κανω δοκιμαστικα μοναχα για δυο μερες συναιχιζω ακομα. Καλη δυναμη! :)
    Υγ: Σ αυτο το μικρο διαστημα εχασα περιπου 2.5 κιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anna θα την ξεκινήσω φέτος γιατί την έκανα και πέρσι για 1 εβδομάδα και είπα να την κάνω κάθε φορά μία φορά τον χρόνο μετά τον 15 Αύγουστο πέρσι ήμουν 83 και έχασα 5.5-6 κιλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν τα κιλά δεν τα πήρα και τα διατηρώ 1 χρόνο μετά. Σκέφτεσαι να την κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ,ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ..ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ???Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Anna ναι όποιο θέλεις μπορείς να τρως. Εσύ την Δευτέρα εγώ την Κυριακή επομένως θα τα λέμε εδώ! Είναι μια καλή αποτοξίνωση. Μετά σκέφτεσαι να συνεχίσεις με κάποια άλλη, εγώ ναι, ήδη ψάχνω δίαιτες από το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Μ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ 8 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ..ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anna πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να κάνουμε υπομονή και να μην εγκαταλείψουμε και θα τα χάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας! Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα αυτή την σελίδα και που θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου και τα αποτελέσματα μου. Χρειάζομαι να κάνω μια αποτοξίνωση και να χάσω μερικά κιλάκια. Αποφάσισα φέτος να ξεκινήσω την σταφυλοθεραπεία καθώς έχω αρκετά διαθέσιμα σταφύλια και αυτή η βδομάδα θα τα τιμήσω ιδιαίτερα.
    Τα στοιχεία μου είναι: ύψος 1.57 και 81 κιλά.
    Ξεκινάω σήμερα την δίαιτα και σκέφτομαι να την κρατήσω 7 ημέρες. Θα σας ενημερώνω καθημερινά!
    Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ!!ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ.1,55 ΚΑΙ 60 ΚΙΛΑ..ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! Και εγώ αρχίζω σήμερα! Ειρήνη καλή αρχή και σε σένα και σε μένα και στην Anna που περιμένουμε να δηλώσει την παρουσία της! :) Και εγώ στα 83 κιλά αρχίζω την δίαιτα και μετά από αυτή την αποτοξίνωση που την καθιέρωσα μία φορά τον χρόνο μετά τον 15 Αύγουστο λέω να κάνω και κάποια άλλη από την σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Anna μαζί γράφαμε σχόλιο και εγώ σε αναζητούσα!!! :) Εννοείτε εδώ παρούσα είμαι!!!! :) :) Έχουμε και την Ειρήνη τώρα παρέα και γίναμε μια ωραία παρέα! Πάμε κορίτσια δυνατά και θα τα καταφέρουμε! Μια αποτοξίνωση τον χρόνο νομίζω όλοι την χρειαζόμαστε εξάλλου! Λίγες μέρες είναι θα περάσουν! Και τώρα που σας γράφω έχω και ένα τσαμπί σταφύλι από δίπλα και τρώω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κορίτσια πως πήγε η χθεσινή πρώτη μέρα! Πάντως όπως κι αν είναι πέρασε χωρίς καμία ατασθαλεία! Ζύγισμα στο τέλος για την ώρα είμαστε συγκεντρωμένες να είμαστε πιστές στην αποτοξίνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας κορίτσια! Χτες ολοκλήρωσα με επιτυχία την δεύτερη ημέρα και πάμε δυναμικά για την τρίτη!Αντέχω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γεια σας αρχιζω κι εγω αποτοξινωση.Ποσες μερες θα την κανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα κορίτσια! Ειρήνη προχωράμε δυναμικά!!!! Anna που είσαι; Περιμένουμε και τα δικά σου νέα. Χαρά για 7 μέρες. Το καθιέρωσα να την κάνω 1 φορά κάθε χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!!! Κορίτσια πολύ ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα ζυγίστηκα και έχασα 5 κιλάκια, μπήκε και η κοιλιά μου μέσα, μάζεψαν και λίγο τα μπουτάκια!!! Μου δίνει πάρα πολύ δύναμη να συνεχίσω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Γιατί κάτω από τα 80 είχα καιρό να πέσω. Τώρα είμαι 78. Σκέφτομαι με την δίαιτα των 20 ημερών II. Κορίτσια ανυπομονώ να μάθω και τα δικά σας νέα και αν θέλετε συνεχίζουμε μαζί με την δίαιτα των 20 ημερών II.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια σας κορίτσια! Άργησα λίγο να σας γράψω γιατί έτρεχα σε κάτι δουλίτσες και σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να γράψω. Την δίαιτα την συνεχίζω. Μου είναι πολύ εύκολη και δεν πεινάω καθόλου. Τις πρώτες 7 ημέρες έχασα 6 κιλά και από 81 κιλά έφτασα τα 75!!! Πήρα δύναμη και αποφάσισα να την ακολουθήσω και δεύτερη βδομάδα. Αύριο την ολοκληρώνω και θα ζυγιστώ την Δευτέρα. Θα σας γράψω τα αποτελέσματα. Μετά θα διαβάσω και τις άλλες δίαιτες της σελίδας και θα σας πω με ποια θα συνεχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EHO MINI AFONI IRINI.POS BORIS TOSES MERES NA TROS MONO STAFILI,THELI GAIDURINI IPOMONI,TIPOTE ALO DEN ETROGES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που και εσύ τα πήγες super! Άννα που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κοριτσια εγω την εκανα 5 μερεσ εχασα 6 κιλα απο 58 πηγα 52 μια χαρα τωρα μονο λαχανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κορίτσια βλέπω όλες τα πήγαμε πάρα πολύ καλά!!!!Άννα συγχαρητήρια και σε σένα!!!! Φοβερή και η δική σου απώλεια! Τα σταφύλια μας βοήθησαν πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπράβο Άννα!! Ολοκλήρωσα την δεύτερη βδομάδα, ζυγίστηκα χτες και έχασα ακόμη 4 κιλά. Συνολικά σε δυο εβδομάδες έχω χάσει 10 κιλά! Από 81 κιλά που ξεκίνησα τώρα είμαι 71!! Τέλειο για μένα!! Έχω δει μέγαλη διαφορά στο σώμα μου και στην υγεία μου νιώθω πολύ πιο καλύτερα, πιο δυνατή και γεμάτη ενέργεια! Ξεκίνησα από χτες την δίαιτα της σελίδα με τα 7 δημητριακά των 7 ημερών. Διάβασα πολύ καλά αποτελέσματα από τις κοπέλες που την ακολούθησαν και σκέφτηκα να την ακολουθήσω και εγώ. Θα γράφω εκεί τα αποτελέσματα μου για να βοηθήσω κι εγώ κι άλλες κοπέλες που θέλουν να την ακολουθήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κορίτσια καλημέρα ξεκίνησα κι εγώ σταφυλοθεραπεία χθες!Ξεκίνησα με 70,500γρ. και σήμερα είμαι -900γρ. 69,600γρ.!! Καλή επιτυχία σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κορίτσια χαρα στο κουραγιο σας! Εγω ξεκίνησα σημερα κ ζορίζομαι πολυ, μπηκα και διάβασα τα σχόλιά σας και νιωθω ηδη καλυτερα ομως εχω να πω! Στοχεύω στη μια βδομάδα,για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γεια σας!! Χθες ξεκίνησα τη σταφυλοθεραπεία (την προηγούμενη δεν μπόρεσα να την ολοκληρώσω την παράτησα στη 2η μέρα) με 71,000γρ. και σήμερα είμαι κιόλας -1,000γρ. 70,000γρ. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αν σκεφτείτε ότι κάνω και μερικές παρασπονδίες!!
    Γεωργία μου πώς τα πηγαίνεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. κορίτσια είναι η τρίτη φορά που ξεκινάω, τις αλλες δυο μεχρι το μασημερι δεν αντεχα!
    Τωρα ειμαι στην τριτη ημερα και ειμαι -2κιλα!!!!ζοριζομαι βεβαια αλλα θελω να την κανω τουλαχιστον 7 μερες. Εκτως απο ενα τσαμπι σταφυλλια εχω και μια πιτα γυρο διπλα μου η οποια ειναι του γιου μου και αντεχω χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. σημερα ξεκινησα εχω φαει ένα τσαμπι σταφυλι το μεσημερι νερο και μεταλλικο νερο l ανθρακουχο.
    Λεω για 3 ημερες αν τα καταφερω παω για μια εβδομαδα. Ηπια σκετο καφε πειραζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εγω σημερα 2η μερα εχω πολύ πονοκεφαλο...ενώ ξυπνησα πολύ καλα... θα αντεξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μελι πως τα πας?Λεω να την προσπαθησω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τρώτε μόνο σταφύλια αν κατάλαβα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. γεια σαΣ Ηθελα να ρωτησω την πρωτη μερα δεν τρωσ τιποτα σε αυτη την διαιτα κ απο την δευτερη τρωσ σταφυλια ,, Οποιοσ μπορει να με ενημερωσει κ κτ ακομα σκετο καφε επιτρεπεται,<

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας