Το Διατροφικό μας πρόγραμμα με Κοτόπουλο για καύση του λίπους

Το Διατροφικό μας πρόγραμμα με Κοτόπουλο για καύση του λίπους

Η διατροφή με κοτόπουλο δημιουργήθηκε από την ομάδα του enter2life.gr και συνοδεύεται από συνταγές φτιαγμένες από την ομάδα μας. Η διατροφή με κοτόπουλο είναι μια εξαιρετική επιλογή για απώλεια βάρους. Απορροφάται πολύ εύκολα από τον οργανισμό και περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο και πολύ λιγότερες θερμίδες από τα υπόλοιπα προϊόντα με βάση το κρέας.

Η Δίαιτα με Κοτόπουλο των 10 ημερών για καύση του λίπους - 
Διατροφικό Πρόγραμμα 10 ημερών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΔΩ





Δημοσίευση σχολίου

494 Σχόλια

  1. Θα την ξεκινήσω από την Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει επειγόντως να χάσω 5-6 κιλά και το πήρα απόφαση! Απο Δευτέρα ξεκινάω και θα σας ενημερώνω για την πορεία μου κάθε μέρα! Καλο Σαβ/κο και καλή δύναμη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σας!!!εγώ την άρχισα από σήμερα!!θα ζυγιστώ αύριο και θα δούμε καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία κορίτσια θα τα λέμε όλες παρέα! Εγώ τελειώνω σήμερα με την δίαιτα της αμβροσίας που τα πήγα πολύ καλά (!!!) αύριο θα κάνω διάλειμμα μιας μέρας και την ξεκινάω Δευτέρα! niki εσύ πόσα κιλά θέλεις να χάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου Αναστασία!εγώ ξεκίνησα πριν 13 ημέρες με την δίαιτα των 8 ημερών και συνέχισα με την δίαιτα της φράουλας και σύνολο έχασα 4.300 kg!! θέλω άλλα 10! ήμουν 72.300 και τώρα είμαι 68!!δύσκολα τα πράγματα!!μακάρι να χάσω με αυτή αν όχι 10 με 5 θα είμαι ευχαριστημένη!!εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α!!και θέλω να ρωτήσω και κάτι, εγώ αντικατέστησα το ζελέ με 2 φρούτα λέτε να πειράζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την απώλεια niki συνέχισε έτσι και θα τα χάσεις! Αυτό θα κάνω και εγώ! Λοιπόν, εγώ ξεκίνησα αρχές του μήνα με την δίαιτα της αμβροσίας 74 κιλά και σήμερα όπως είπα ήταν η τελευταία μου μέρα τις προηγούμενες 3 μέρες έχασα 3 κιλά! Θα ζυγιστώ το πρωί και θα σου πω αν έχασα κι άλλο! 2 φρούτα γιατί να πειράζουνε μια χαρά το βρίσκω! Περιμένω τα νέα σου από την ζυγαριά θα σου πω και εγώ τα δικά μου το πρωί! Την Δευτέρα την ξεκινάω και εγώ κι αν χάσω έστω 5-6 θα είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. geia sas! endiaferousa diaita! niki to zele omws exei ligoteres thermides apo 2 frouta kalytera na tin kaneis opws grafei h diaita! egw tha tin ksekinisw apo tin alli evdomada giati ayti tin evdomada etoimazw parti gia ton gio mou pou exei genethlia! kali epityxia koritsia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστώ πολύ Αναστασία!!μπράβο και σε σένα!!θα σε ενημερώσω το πρωί και εγώ!! Ανθή ευχαριστώ για την συμβουλή!!αλλά επειδή το ζελέ το σιχάθηκα από την προηγούμενη δίαιτα θα τρώω ένα φρούτο ένα βερίκοκο για παράδειγμα και βλέπουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σας!!είχα απώλεια 200 g μόνο..κ΄΄ατι είναι και αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα! niki για εσένα που δεν έχεις να χάσεις και πολλά κιλά όντως είναι κάτι από την πρώτη μέρα κιόλας! Εγώ τελείωσα με την δίαιτα της Αμβροσίας και έχασα 4 κιλά σε 4 μέρες και θα ξεκινήσω από αύριο αυτή την δίαιτα 70κιλά! Θα τα λέμε παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναστασία μπράβο έγραψα και στην δίαιτα της αμβροσίας!!μπράβο σου!! εγώ θα τα κάνω ανάποδα όταν τελειώσω με αυτήν θα αρχίσω την αμβροσία!!πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα να είμαι οκ!! θα μιλάμε!!να βλέπουμε αποτελέσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημέρα!!σήμερα ζυγίστηκα και με έδειξε μισό κιλό πιο κάτω!!πολύ χάρηκα!!!περιμένω νέα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα σε όλη την παρέα! Σημερα ξεκινάω την δίαιτα και σκέφτομαι να ζυγίζομαι κάθε 5 μέρες! Θα ξεκινήσω και περπάτημα το απόγευμα που εχω χρόνο. Είμαι 77 και ελπίζω να φτασω στον στόχο των 60 σιγά σιγά!
    Θα τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Niki τέλεια!! αν συνεχίσεις έτσι θα φτάσεις γρήγορα στο στόχο σου! Πρώτη μέρα για μένα σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην 2η ΗΜΕΡΑ σημερα! Νόστιμη η κοτόσουπα! Έχει ωραίο μενού η δίαιτα και διαφορετικό! niki μπράβο τα πας πολύ καλά και εγώ έχασα 1 κιλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Maria Dasiki συμφωνώ το μενού είναι νόστιμο και διαφορετικό! και εγώ στην δεύτερη ημέρα είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γεια σας!!ευχαριστώ πολύ όλες σας!!και μπράβο και σε εσάς για τις απώλειες σας!!!αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε τέλεια σε ένα μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σας κορίτσια!! Δευτερη ημέρα για μένα σήμερα και συνεχίζουμε! Επειδη έχω πολλά κιλά πιστεύω ότι θα χάσω μ'αυτη την δίαιτα. Την πέμπτη μέρα θα ζυγιστώ και θα σας πω νεότερα! Πάντως νιώθω πολυ χαρούμενη που έκανα την αρχή...ολα μια απόφαση ειναι τελικα!
    Καλη δυναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. geia sas!!! tin 3knisa smr tin diaita alla 3exasa to prwi na faw to giaourti kai to gala! vasika efaga mono ena aggouri! lete na peirazei poli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα τέταρτη μέρα σήμερα και προχωράω χωρίς καμιά απολύτως παρασπονδία! Κορίτσια εσείς πως τα πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας! Αποφάσισα και εγώ σήμερα να ξεκινήσω την δίαιτα. Είμαι 71,400 και έχω ύψος 1,67. Καλή συνέχεια στον αγώνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. koritsia ta paw poli kala kai egw kai anypomonw tin imera poy tha zygistw! arxizw na ksefoyskwnw kai xairomai poli giayto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γειά σας κορίτσια!
    θέλω να αρχίσω κι εγώ την δίαιτα με το κοτόπουλο αλλά δεν μπορώ να δω τις συνταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. rania πάτησες πάνω στην συνταγή; έτσι θα τις δεις! Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kalhmera koritsia,shmera xekinaw ki egw me ena dialeima triwn hmerwn apo thn diaita twn 8 hmerwn.eixa parei 25 kila sthn egkymosynh kai mexri stigmhs exw kataferei me diatrofh kai thn diaita na xasw 19 kila mesa se 3 mhnes kai eimai poly xaroymenh gi ayto. twra paw gia alla 6 kilakia,ante ypomonh kai kalh epityxeia se oles....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. natasa ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για τα κιλά που έχασες!!!!! Σιγά 6 κιλά έμειναν θα τα χάσεις και αυτά! Εγώ έχασα 1.4 από την πρώτη μέρα και τώρα είμαι 70 ακριβώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γειά σας κορίτσια! Μπήκα κι εγω στην παρέα σας! Λέω να ξεκινήσω απο δευτέρα...Έκανα αυτή που χάνεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα αλλά δεν την έκανα τακτικά και την ψιλο-παράτησα! Παρολ'αυτά έχασα 3 κιλα και έχω άλλα 10 κιλά να χάσω! Έχετε δει αποτελέσματα εσείς που την κάνετε αυτή τη δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα!!!! Διανύω την έκτη ημέρα, δεν την έχω χαλάσει καθόλου και νιώθω ότι έχω ξεφουσκώσει πολύ, υπομονή και σε 4 μέρες ζυγίζομαι! Καλή αρχή στα καινούργια κορίτσια και περιμένω νέα και από τις παλιότερες για το πως τα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γεια σας!!η δίαιτα είναι τέλεια μπορεί να μην έχω την απώλεια που λέει αλλά έχω χάσει αρκετά κιλά!!κάνω δίαιτα 19 μέρες και έχω χάσει 6.200 και είμαι πολύ χαρούμενη!!όταν τελειώσω αυτή θα ξεκινήσω με την δίαιτα της σαλάτας!!μπράβο σε όλες!!αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε θεές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγχαρητήρια niki!!!! clap και εγώ θα ακολουθήσω μετά την δίαιτα της σαλάτας γιατί και εμένα μου άρεσε! όπως γράφει και η δίαιτα μπορούμε να χάσουμε [b]μέχρι και 10 κιλά ανάλογα με τον μεταβολισμό![/b]και λιγότερα να χάσω και εγώ θα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη!!! Αυτό που μου αρέσει επίσης είναι ότι παρόλο που είμαι στην τρίτη ημέρα νιώθω να έχω ξεφουσκώσει φαντάζομαι στην 10η ημέρα πως θα νιώθω! Έτσι δυνατά να προχωράμε και θα είμαστε σιγουρα θεες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. [quote name="rania"]Γειά σας κορίτσια!
    θέλω να αρχίσω κι εγώ την δίαιτα με το κοτόπουλο αλλά δεν μπορώ να δω τις συνταγές.[/quote]

    http://www.enter2life.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=138&Itemid=205

    θα τις βρεις εδω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπράβο σε όλες σας κορίτσια!!!
    Εγω αύριο αρχίζω....=)
    Πρέπει να χάσω 10 κιλά ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας κορίτσια!!
    Την διαιτα την ξεκίνησα την Δευτέρα και ήμουν 77 κιλά και σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και έκπληκτη είδα ότι έχασα 5 κιλά! Κατέβηκα στα 72 και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Σε 6 ημέρες 5 κιλά ειναι σουπερ τέλειο!!! Δεν πείνασα καθόλου όλες αυτές τις ημέρες και συνεχιζουμε!!!
    Καλή δυναμική συνέχεια σε όλους και θα τα λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κοριτσια ξεκιναω και εγω απο αυριο .καλη δυναμη σε ολες!!!θα σας ενημερωνω.αν και λεω να ζυγιστω πριν και μετα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλημέρα κορίτσια σήμερα την τελειώνω καλή αρχή σε όσες την αρχίζουν τώρα εγώ μεταφέρομαι στη δίαιτα της σαλάτας!αύριο θα ενημερώσω για το πόσο έχασα συνολικά από αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. niki ti kaneis;mpravo soy gia ta kila poy exeis xasei alla den mas eipes me poies diaites ta exases;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γεια σου Νατάσα! τα κιλά τα έχασα αρχικά με την δίαιτα των 8 ημερών, μετά με τη δίαιτα της φράουλας (αυτή που ήταν 4 ημέρες)και μετά με τη δίαιτα του κοτόπουλου και από αύριο ή τη δίαιτα της σαλάτας ή την καινούρια με το κολοκύθι!!θα δω!!εσύ?ποιά κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. niki egw ekana thn diaita twn 8 hmerwn kai twra kanw ayth me to kotopoylo alla ekana polles paraspondies extes kai proxtes kai den exw xasei katholou hmoyn adiatheth kai den antexa....apo shmera synexizw kanonika omws.na milame na moy dineis koyragio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. [quote name="natasa"]niki egw ekana thn diaita twn 8 hmerwn kai twra kanw ayth me to kotopoylo alla ekana polles paraspondies extes kai proxtes kai den exw xasei katholou hmoyn adiatheth kai den antexa....apo shmera synexizw kanonika omws.na milame na moy dineis koyragio....[/quote]
    niki Kai kati allo an mporeis pes moy posa exases me thn kathe diaita xexwrista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλημέρα!!λοιπόν έχω χάσει σύνολο 6,800 kg από την δίαιτα των 8 ημερών έχασα 3,800 μετά με τη δίαιτα της φράουλας έχασα μόνο 0,500 και με τη δίαιτα το κοτόπουλου έχασα 2,500!! από 72,300 που ξεκίνησα είμαι τώρα 65,500!! και συνεχίζω για τα 60!! εσύ?πόσο είσαι και πόσο θέλεις να χάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. [quote name="niki"]καλημέρα!!λοιπόν έχω χάσει σύνολο 6,800 kg από την δίαιτα των 8 ημερών έχασα 3,800 μετά με τη δίαιτα της φράουλας έχασα μόνο 0,500 και με τη δίαιτα το κοτόπουλου έχασα 2,500!! από 72,300 που ξεκίνησα είμαι τώρα 65,500!! και συνεχίζω για τα 60!! εσύ?πόσο είσαι και πόσο θέλεις να χάσεις?[/quote]

    εκανες κανενα διαλειμμα ενδιαμεσα στις διαιτες?μηπως θα επρεπε για καλυτερα αποτελεσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γεια σας!!!! Είμαι στην ένατη ημέρα και παρόλο το Σ/Κ έφαγα κάτι παραπάνω έχασα και 5 κιλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. [quote name="Anastasia K."]Γεια σας!!!! Είμαι στην ένατη ημέρα και παρόλο το Σ/Κ έφαγα κάτι παραπάνω έχασα και 5 κιλά!!!!![/quote]
    μπραβο!!!!!για να δουμε εγω αρχισα σημερα και δεν εχω ζυγιστει ειμαι ακομα στην δουλεια και δεν ειχε μπαταρια η ζυγαρια θα σας ενημερωσω ομως για την εξελιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. κοριτσια βοηθάει και λίγο γυμναστική. αρχίσαμε να πηγαίνουμε μέρα παρα μέρα για τρέξιμο με μια φίλη μου που την κάνουμε μαζί την δίαιτα. Και πίνω και το κοκτέιλ για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. λοιπον ζυγιστικα :( .ειμαι 86 κιλα και ξεκιναω.καλο κουραγιο!!!
    σπυριδουλα σιγουρα θελει και λιγο κινηση.και εγω εδω και 2 ημερες εχω ξεκινησει περπατημα με μια φιλη.1 ωρα γρηγορο περπατημα ποναει ολο το κορμι μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ευμορφία θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και το περπάτημα, θα δεις! Μην στεναχωριέσαι αυτά τα κιλά σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και σιγα σιγά όπως όλες μας θα φτάσουμε στον επιθυμητό μας στόχο, γι'αυτό μην την χαλάσεις την δίαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. niki moy eimai 65,800 kai o prwtos moy stoxos einai ta 59 meta vledpoyme....ki egw me th diaiata twn 8 hmerwn exasa 3,800 alla twra tipota giati synexeia tsimpologaw.mallon prepei na thn xekinhsw ap thn arxh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. [quote name="Anastasia K."]ευμορφία θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και το περπάτημα, θα δεις! Μην στεναχωριέσαι αυτά τα κιλά σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και σιγα σιγά όπως όλες μας θα φτάσουμε στον επιθυμητό μας στόχο, γι'αυτό μην την χαλάσεις την δίαιτα![/quote]

    σε ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. τελειωσω με το καλο αυτη θα συνεχισω με την διαιτα της σαλατας ,μια κοπελα εκει εχασε 12 κιλα!!!φοβερο!!και μετα απο σαλατα παω dukan.θελω πολυ δουλιτσα αλλα μαλλον θα τα καταφερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γεια σας!ευμορφια δεν ξερω αλλα προτιμησα να μην κανω διαλειμμα γτ ξεφευγω..οποτε συνεχομενα μεχρι να τα χασω!νατασα ειμαστε κοντα στα κιλα και εχουμε και ιδιο στοχο! Θα τα καταφερουμε!!!!καλη συνεχεια σε ολες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. [quote name="niki"]Γεια σας!ευμορφια δεν ξερω αλλα προτιμησα να μην κανω διαλειμμα γτ ξεφευγω..οποτε συνεχομενα μεχρι να τα χασω!νατασα ειμαστε κοντα στα κιλα και εχουμε και ιδιο στοχο! Θα τα καταφερουμε!!!!καλη συνεχεια σε ολες σας![/quote]

    δεν εχεις αδικο αυτο το παθαινω και εγω.καλη συνεχεια σου ευχομαι και σε ολους βεβαια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ευχαριστω πολυ και σε σενα! Και σε ολες κοριτσια θα τα καταφερουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παιδια να ρωτησω κατι αντι για τα φρουτα το βραδυ μπορουμε να φαμε και κανενα γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Sofie η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά καλό θα ήταν να κάνεις την δίαιτα όπως είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. γεια στην παρεα!!3η μερα σημερα...πειναωωω αλλα δεν το βαζω κατω.την ακολουθω κατα γραμμα,θα τα καταφερω!!!δεν εχω ζυγιστει λεω να το κανω στο τελος..
    καλη συνεχεια σε ολους. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ευμορφία και είναι το καλύτερο αυτό που θα κάνεις, ζύγισμα στο τέλος! Εγώ χθες την τελείωσα και έχασα 7kgr!!!!! Αρχικό βάρος: 70 Σημερινό: 63kgr!!! dance
    Αν και αρχικό ήταν 74kgr και με την ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΣ http://www.enter2life.gr/928-i-diaita-ambrosia.html ήμουν μειον 4kgr!
    Κορίτσια συνεχίστε δυναμικά και χωρίς κανένα πισωγύρισμα! Όσο πιο καλά την τηρείται τόσο πιο γρήγορα θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, και βοηθάει και το περπάτημα, το τρέξιμο και ότι άλλη γυμναστική μπορείτε να κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. πολυ καλα πηγες!!!μπραβο!!!αντε να δουμε και εγω!!!ειναι που περιμενω να αδιαθετισω κιολας..αλλα οκ.τωρα τι κανεις?αρχισες καποια αλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θα πάρω άδεια την άλλη εβδομάδα και αρχές Ιουλίου θα κάνω την δίαιτα με το κολοκυθάκι ή με την Σαλάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σας κορίτσια!! Ειμαι πολύ χαρούμενη που σας γράφω. Για την ιστορία εχω ύψος: 1.54 και ήμουν 77 κιλά όταν ξεκίνησα την δίαιτα! Συνολικά έχασα 8 κιλά δηλ. 69 κιλά!! γιουπιιιιι!!!!
    Θα κάνω μια μικρή διακοπή και απο Δευτέρα θα ξεκινήσω την την δίαιτα της σαλάτας γιατί διάβασα τα σχόλια και ειναι πολύ θετικά!
    Ευμορφια: Υπομονη και θα τα χάσεις!!! Θα στηρίζουμε η μια την άλλη και θα τα καταφέρουμε!!
    Καλη επιτυχια σε ολες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. paidia einai kali auth i diaita ? egw kanw tr ts salatas k paw pl kala! :)
    1.68 ipsos k 62 kila(k eim adia8eth )
    peite m an einai kali g n dw an 8a tn sinexisw mt tn salata!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Katia και Anastasia μπραβο σας! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: α) Πινετε οντως καθε μερα 1,5 με 2,00 λιτρα νερο και αν ναι καθε ποση ωρα? β) ακολουθειτε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ την διαιτα ή καποια απο αυτα δεν τα τρωτε καθολου? Το ρωταω γιατι οταν βλεπω αυτες τις διαιτες ξεκιναω για να χασω τα κιλα που ολοι λενε αλλα δεν τα καταφερνω ποτε στο τελικο αποτελεσμα..μεχρι τωρα εχω χασει 10 κιλα με διαφορες διαιτες και τωρα ειμαι στην διαιτα της τοματας (πολυ ωραια διαιτα)και ειμαι 69,00 κιλα..εχω κανει το τεστ του μεταβολισμου και το αποτελεσμα ηταν στον καλυτερο βαθμο...γιατι ομως δεν χανω σε καθε διατα οσα λενε οι περισσοτερες? Μηπως κατι απο αυτα που λεει η διαιτα δεν τα κανετε ή μηπως κανετε κατι παραπανω? Απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. εγω κατερινα την αρχισα την τριτη την κανω κατα γραμμα!!!!πειναω δεν λεω αλλα δεν τα παραταω .Ζυγιστηκα την τριτη 86 κιλα και θα ζυγιστω οταν τελειωσω .σημερα ειμαι στην 4η ημερα και νιωθω οτι εχω ξεφουσκωσει λιγο.εγω το μονο που κανω παραπανω ειναι οτι εχω αρχισει περπατημα περιπου 1 ωρα την ημερα.αυτο μονο.ποσα κιλα θα χασω θα το μαθουμε σε 6 ημερες!!!και περιμενω και περιοδο γμτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. οσο για το νερο εγω μπορει να πινω και παραπανω απο 2 λιτρα δεν εχω ωρα στο νερο οτι ωρα θελω πινω.παρε 1 μπουκαλι νερο και βαλε ψστοχο να το πιεις ολη μερα τπτ δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟΡΙΑ!!!
    Αυριο ειμαι στα μπιφτεκια στον μισο κιλο μπιφτεκια ποσα φτιαξατε?
    δηλαδη μισο κιλο κιμα για τις 2 ημερες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ευμορφια την κάνει μια φίλη μου και με μισό κιλό βγαίνουμε γύρω στα 10 μπιφτέκια, εσύ αν θέλεις φτιάξε λιγότερο! Σκέφτομαι να την ξεκινήσω και εγώ. Πολύ καλά κάνεις και περπατάς θα σε βοηθήσει πολύ και η φίλη μου πηγαίνει για μπάνιο και μέχρι στιγμής έχασε και 5.5 KGR (είναι στην 7η ημέρα) θέλει να χάσει άλλα 2-3 μέχρι το τέλος αλλά γενικά είναι πολύ ευχαριστημένη γιατί χάνει και σε πόντους. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. σε ευχαριστω μιλενα να την ξεκινησεις αν την εχεις αναγκη.αν και μια πολυ καλη ειναι και της σαλατας.εγω λεω μετα να παω στη σαλατα και μετα σιγουρα dukan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΤΙΑ εσυ ποσα μπιφτεκια εφτιαξες με μισο κιλο κιμα κα;ι ποσα πρεπει να φαμε.λεει 2 αλλα δεν δινει ουτε ποσα γραμμαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. [quote name="ευμορφια"]
    ΚΑΤΙΑ εσυ ποσα μπιφτεκια εφτιαξες με μισο κιλο κιμα κα;ι ποσα πρεπει να φαμε.λεει 2 αλλα δεν δινει ουτε ποσα γραμμαρια[/quote]

    Γεια σου Ευμορφία!! Εφτιαξα δυο κανονικά κοτομπιφτεκάκια!! Ούτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά! Μου βγήκαν περίπου 8 με 10 αν θυμάμαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. συνεχιζω...που πηγατε ολοι??????
    σημερα 7η ημερα κοτοπουλο σουβλακι.καταπληκτικο!!!
    ακομα 3 και ζυγιζομαι για να δουμε...
    καμια παρασπονδια και ωειμαι και 2η μερα με παριοδο γμτ...
    εσεις κανα νεο γραψτε κατι βρε παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. γεια σου ευμορφία! αχ αδιαθέτησες; επομένως πρέπει να υπολογίζεις και την κατακράτηση των υγρών. Εγώ πριν την ξεκινήσω θα κάνω την Δίαιτα με τα βερίκοκα που είναι 3 μέρες μόνο και μετά αυτή! Αν θέλεις να την δεις και όταν τελειώσουμε να την κάνουμε μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλησπεριζω την ομορφη παρεα.Ειμαι καινουργια στην παρεα σας.Βρισκω πολυ ενδιαφερουσα τη συγκεκριμενη διαιτα.Θελω να την ξεκινησω και εγω αλλα καποιος που την εχει κανει εχει δει διαφορα περα απο τα κιλα και το ξεφουσκωμα και σε ποντους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. καλησπερα!! ευμορφια συνέχισε δυνατα και θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις!! καλησπέρα Λενα εγώ την τελείωσα την δίαιτα και έχασα και πόντους!!!! Συνεχίζω με υγιεινή αλλά τώρα διάβαζα και την τριήμερη δίαιτα με τα βερίκοκα και μπαίνω σε πειρασμό να την κάνω! :)) Καλη συνέχεια σε όλες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Λένα δεν σου είπα ότι εκτος απο την δίαιτα να κάνεις και λίγο γυμναστική παράλληλα! ή περπάτημα ή τρέξιμο ή ποδήλατο ή κολύμπι ότι μπορείς, θα σε βοηθήσει! και να τηρείς και τους της δίαιτας. Λίγη υπομονή θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σ'ευχαριστω πολυ Αναστασια μου!!Τελεια τοτε!Θα την ξεκινησω και γω.Παιρνω κουραγιο.Περπατηματακι ευτυχως κανω καθημερινα..Αν και τα κιλα που θελω να χασω δεν ειναι και πολλα.Υπομονη χρειαζεται 10 μερουλες.Τεταρτη ξεκιναω και γω!Αυριο δυστυχως θα ειμαι εκτος σπιτιου ολη μερα και δεν μπορεσω.Καλη κουραγιο σε ολη την παρεουλα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Λένα μην ανησυχείς θα τα χάσεις!!! Να 'ναι καλά το site έχει τόσες δίαιτες και πολύ καλές και έτσι όλες μας φτάνουμε στον στόχο μας και στο επιθυμητό μας βάρος! Καλή αρχή και καλή δυναμική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ευχαριστω πολυυυ!!!!!Μακαρι Αναστασια μου να φτασω στον στοχο μου.Ευτυχως ναι..Υπαρχει και το site αυτο και μας βοηθαει πολυ!Θα σας πω απο Τεταρτη που ξεκιναω πως θα παει!καλο απογευμα και καλη συνεχεια και στην επομενη διαιτα!!!! tumbsup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. μιλενα ειμαι στην 8η ημερα σημερα και μετα απο αυτην 8α παω μαλλον στην σαλατα.την παρασκευη ,η το σαββατο,ελα να αρχισουμε αν θελεις.την ειδες της σαλατας?
    καλημερα στην ομορφη παρεα!!!!κοριτσια ΔΥΝΑΤΑ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. να ρωτησω κατι κοριτσια;οι συνταγες για ποσες μεριδες ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. [quote name="ΕΛΕΝΑ"]να ρωτησω κατι κοριτσια;οι συνταγες για ποσες μεριδες ειναι;[/quote]

    ελενα κοιτα εγω την σουπα οπως λεει την εκανα για 2 μερες δηλαδη 2 μεριδες τα κοτοσουβλακια το ιδιο τα μπιφτεκια βγαινουν παραπανω δηλαδη θα βγαλεις γυρω στα 8 χρειαζεσαι τα 4 (2+2)και στις ντοματες λεει 4 η συνταγη αλλα χρειαζεσαι για 2 μερες 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Hi se oles!!thn exei dokimasei kanie sthn diaita auth na mou pei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. koritsia einai kalh pos ta phgate ego ayrio tha arxiso koyrastika me ta kila mou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. καλησπέρα κορίτσια! έχω κάποιες μέρες που την ολοκλήρωσα κι από 70 έγινα 63 αν διαβάσετε κι άλλα κορίτσια που την έκαναν έχασαν κιλά. ευμορφία καλή σου συνέχεια μπαίνω για να σε διαβάζω και γιατί έχω αγωνία τα πόσα έχασες! λίγες μέρες μείνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κορίτσια τι κάνετε; να σας πω και εγώ ότι τηρώντας την δίαιτα έχασα 8 κιλά! Από 77 κιλά (υψος: 1,54) έφτασα τα 69κιλά!!! dance Κάνω μια μικρή διακοπή τώρα και από Δευτέρα θα κάνω την δίαιτα της σαλάτας! Πάντως σας την συνιστώ γιατί εκτός από κιλά έχασα και σε πόντους!!! clap ευμορφία και εγώ ανυπομονώ και για τα δικά σου αποτελέσματα και σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κορίτσια πολλά συγχαρητήρια για τις απώλειες σας!!Αποφάσισα και εγώ να την κάνω για μια εβδομάδα, ξεκινώντας αύριο. athena και Λένα μαζί στον αγώνα!Ελπίζω να αντέξω...Θα σας ενημερώσω αύριο για το ακριβές βάρος μου. Καλή συνέχεια σε όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Camelliaθα ειμαστε σε συνεχη επικοινωνια και ελπιζω να εχουμε καλα αποτελεσματα ...θα εχω και την μαμα μου για συμπαρασταση και αν χασω θα συνεχισω μεχρι το τελοσ και με αλλη διαιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. κοριτσια athena camellia παμε αυριο δυναμικα.Ξεκιναμεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλημέρα κορίτσια, ήρθε η μεγάλη μέρα με ακμαιότατο ηθικό εεεε; Δε μας πτοεί τίποτα!! Ευτυχώς που είστε και εσείς για αλληλοϋποστήριξη. Λοιπόν εγώ τα κιλά που θέλω να χάσω είναι 4, λίγα είναι το ξέρω αλλά δε μπορώ με τίποτα να τα χάσω γιατί τρελαίνομαι για σοκολάτα, οπότε θα κάνω υπομονή μέχρι την Τρίτη γιατί μετά θα φύγω...Τετάρτη 22 Ιουνίου: 57.4 kg (ύψος 1.60). athena και Λενα θα σας ενημερώνω για την κατάσταση κάθε μέρα και περιμένω νέα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. καλησπερα κοριτσια η πρωτη μερα σχεδον περασε ακομα δεν εχω πινασει ....εσεισ εχετε λιγα κιλα εγω θελω τουλαχιστον 15 για να ειμαι καλα και το εχω βαλει στοχο....καλη επιτυχια σε ολουσ που θελουν να χασουν κιλακια γιατι ειναι δυσκολο θελει υπομονη και επιμονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. θα σασ λεω τα νεα μου καθε μερα και ελπιζω να ειναι θετικα οπωσ και τα δικα σασ θα τα καταφερουμε...να σκεφτομαστε οτι ειναι καλοκαιρακι και θα παμε θαλασσιτσα με ωραιο μαγιο και δεν θα ντρεπομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Πρώτη μέρα και νιώθω εξαντλημένη βρε παιδιά, καλά από πείνα το στομάχι μου σαν να είναι κενό, με τόση πείνα πως είναι δυνατόν να μη φύγουν κιλά!!δε ξέρω κορίτσια, πολύ δυσκολεύομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. κοριτσια καλημερα τα αποτελεσματα!!!
    ξεκινησα με 86 κιλα με υψος 1.65 και 38ηλικια (παιζει τον ρολο της)και σημερα ειμαι 83 κιλα.εχασα 3 κιλα (μονο) :(
    δεν το βαζω κατω ομως,ξεκινησα σημερα του ducan.
    δεν εκανα καμοια παρασπονδια,δεν εφαγα τπτ παραπανω και επινα και το κοκτειλ με το πρασινο τσαι και το πρωινο ποτηρι με νερο και λεμονι.ισως να φταιει και η ηλικια παντως με τετοια πεινα το αποτελεσμα ειναι λιγο απογοευτικο..αλλα οπως ειπα συνεχιζω...
    καλη επιτυχια σε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. geia sas...i diaita mou aresei k skeutomai k egw na tin arxisw..wstoso eimai 57 kila kai upsos 1.70 k thelw na xasw 3-4 lete na petuxei??uparxei kapoios pou na tin oloklirwse kai na eixe apotelesmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ευμορφία πολλά παίζουνε ρόλο στην απώλεια βάρους ο μεταβολισμός μας και με τα χρόνια γίνεται και πιο αργός. Πιστεύω ότι και τα 3 κιλά που έχασες μέσα σε 10 μέρες είναι πολύ καλά! εγώ τώρα κάνω την δίαιτα της σαλάτας γιατί δεν την κάνεις και αυτή είναι για 2 εβδομάδες! με υπομονή και θέληση που πιστεύω και τα δύο τα έχεις τα κιλά θα τα χάσεις και δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! εγώ μετα της σαλάτας θα κάνω αυτή γιατί έχω πάρα πολλά κιλά να χάσω επομένως θα πάρω όλες τις δίαιτες με την σειρά μέχρι να τα χάσω! δεν το βάζω κάτω! σημασία έχει να χάνω! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. [quote name="Ανδρέας"]ευμορφία πολλά παίζουνε ρόλο στην απώλεια βάρους ο μεταβολισμός μας και με τα χρόνια γίνεται και πιο αργός. Πιστεύω ότι και τα 3 κιλά που έχασες μέσα σε 10 μέρες είναι πολύ καλά! εγώ τώρα κάνω την δίαιτα της σαλάτας γιατί δεν την κάνεις και αυτή είναι για 2 εβδομάδες! με υπομονή και θέληση που πιστεύω και τα δύο τα έχεις τα κιλά θα τα χάσεις και δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! εγώ μετα της σαλάτας θα κάνω αυτή γιατί έχω πάρα πολλά κιλά να χάσω επομένως θα πάρω όλες τις δίαιτες με την σειρά μέχρι να τα χάσω! δεν το βάζω κάτω! σημασία έχει να χάνω! :))[/quote]

    γεια σου αντρεα σου ευχομαι να φτασεις στον στοχο σου!!πηγα στην διαιτα του dukan γιατι νομιζω οτι ειναι και η πιο σωστη εδω.διαρκει δεν πεινας και αυτο σε κανει να μην τα βαζεις κατω.εξαλου ειχαν και εκει πολυ καλα σχολια εσενα που εχεις πολλα να χασεις θα δου την προτεινα γιατι εχει 4 σταδια διαβασε την.καλη συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. pedia ckeutome na tn arxicw whirstling
    alla voi9aei i na arxicw mia alli dieta ?? blush

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. [quote name="eleutheria"]geia sas...i diaita mou aresei k skeutomai k egw na tin arxisw..wstoso eimai 57 kila kai upsos 1.70 k thelw na xasw 3-4 lete na petuxei??uparxei kapoios pou na tin oloklirwse kai na eixe apotelesmata?[/quote]
    sorry kiolas reci alla eisai 57 kila me ypsos 1.70 k 9es na kaneis dieta?? afou dn yparxei logos mhn vazeis ton organismo sou se talepories mwre:p twra oti thes kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ευμορφία καλή επιτυχία και στον δικό σου στόχο! Είπαμε όλες θα τις δοκιμάσω και μην ξεχνάς όπως σου είπα σημασία από κάθε δίαιτα είναι να χάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ηρθα κι εγω εδω!αυτη η διαιτα μου φαινεται πολυ καλη!δεν νομιζω να χασω οσα λεει γιατι εχω λιγα να χασω,5 κιλα αλλα και 3 να χασω σε 10 μερες ευχαριστημενη θα ειμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλησπερα στο παρεακι!Ειμαι στην 3η μερα και παει πολυ καλα μεχρι τωρα.Athena Camellia πως πατε κοριτσια?Αυριο θα ζυγιστω να δω πως εχω παει μεχρι τωρα.Ρενα και γω το ιδιο 5 κιλα θελω να χασω και θα μαι και γω το ιδιο ευχαριστημενη αν θα χω χασει και 3..Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 3Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΕΧΑΣΑ 1.800 ΚΙΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΩ ΠΑΛΙ....ΠΥΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μπραβο πολυ καλα athena!Κ εισαι ακομα στην 3η μερα.Κ γω αυριο θα ζυγιστω και θα σας πω.Κανω και περπατημα καθε βραδυ το χω συνδυασει με βολτα και βοηθαει πολυ και πινω και το κοκτειλ.Τωρα αυριο θα σας πω πως πηγαν οι πρωτες μερες..Θα αντεξουμε!Δεν το βαζουμε κατω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καληστέρα σε όλους σας!! Αφού διάβασα τα σχόλια από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα σήμερα ξεκίνησα και εγώ!! Έχω πολύ μακρή δρόμο μπροστά μου γιατί έχω πολλά κιλά να χάσω! Για αρχή είπα να ξεκινήσω με αυτό το πρόγραμμα 10 ημερών! Πρώτο ζύγισμα 99.00 κιλά (μετά από ταλαιπωρία 4 μηνών έχασα μόνο 3 κιλά χωρίς να παραικλείνω καθόλου!!!)...Θα ξαναζυγιστώ στο τέλος των 10 ημερών για να μην αγχωθώ και τα σταματήσω!! Καλή μου αρχή κοριτσιά και καλή συνέχεια!! Άντε να με πάρει η κατιούσα και εμένα επιτέλους!!! tumbsup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Παιδία καλισπερα σε όλους!Θέλω να καλοσορίσω την Κωνσταντίνα και ολοι μαζί να την βοηθήσουμε μέσα απο το φορουμ να πετύχει το στόχο της.Κωνσταντινα καλή αρχή σου εύχομαι,βαλε τα δυνατα σου και 8α τα καταφέρεις!Και εγω νέα ειμαι σε αυτο το φορουμ , εκανα για μια βδομαδα την διαιτα του κολοκιθιου και εχασα 3.5 κιλα και σήμερα αρχισα τα βερικοκα. Και εγω υπέρβαρη , ξεκίνησα με 101 κιλα και δεν τα παραταω αν δεν χασω τα πρώτα 15.καλη μας τύχη λοιπον και ας εμψυχώνει η μια την άλλη secret

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ευχαριστώωωωω!! Καλησπέρα σε όλους!!! Τέλος η πρώτη μέρα είμαι στην δεύτερη!! Πολύ νόστημη η κοτόσουπα βρε παιδιά!!!!!!! Εύκολη διαιτούλα πάντως αυτή!!! Άντε να δούμε!! Δεν νομίζω να αντέξω να μην ζυγιστώ πάντως... όσο μπορώ θα το κρατήσω!!! Και 1,5 κιλό να χάσω πάντως δεν θα το βάλω κάτω!!! 1,5 με αυτή, 1,5 με άλλη, 1,5 με παράλλη τσούπ... 5 κιλά σχεδόν κάτω!!!!!!!!Εμπρός λοιπόν καλά κιλάκιααα... φεύγεται σιγά σιγά !!! dance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Κωνσταντίνα εγώ αυτή την στιγμή κάνω την δίαιτα της σαλάτας διάβασα το σχόλιο σου και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και με το σκεπτικό σου! Αν πάρουμε όλες τις δίαιτες με την σειρά και όσο κι αν χάσουμε από την καθεμία όλα τα κιλά που μας βασανίζουν θα εξαφανιστούν! Αρκεί η ζυγαριά να κατεβαίνει!!! Αρκετό υλικό με δίαιτες το έχουμε το μόνο που μένει είναι να το αξιοποιήσουμε! Μετά θα κάνω και εγώ αυτή την δίαιτα! Προχωράμε όλοι μας δυναμικά! thumbup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Απλως ... να προσθέσω μία γενική πληροφορία για όσους διαβάζουν ... όποιος κάνει δίαιτα με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων (λαχανικά, δημητριακά και φρούτα) και μεταπηδίσει σε δίαιτα υψηλή σε υδατάνθρακες στην αρχή θα πάρει κιλά ή δεν θα χάσει τόσα όσα είναι να χάσει. Στο ενδιάμεσο πρέπει να γίνεται 2 εβδομάδων παύση με σταδιακή αύξηση των υδατανθράκων στην διατροφή μας!!!! Προσοχή την έχω πατήσει αρκετές φορές και γι αυτό έφτασα στα κιλά που είμαι τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. KALISPERA KAI APO MENA!AYRIO TELEYTAIA MERA STA BERIKOKA.MEXRI STIGMIS OLA KALA!!ANTREA I8ELA NA SE ROTISO MIAS KAI IPES OTI KANEIS TIS SALATES,DEN EINAI DYSKOLO XORIS BRADINO??TO SKEYTOME POLY SOBARA GIATI MENO KSIPNIA MEXRI ARGA KAI FOBAME OTI AN TIN ARXISO KAI ME KOBEI I LORDA 8A TIN SPASO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ELPIDA εγώ θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις να δεις πως θα τα πας το μόνο που έχεις να χάσεις είναι κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. kalispera, ksekinisa kai ego thn diaita tou kotopoulou kai molis teleioso tha kanw thn diaita tis soupas kai telos meta. exo mia aporia thn proti kai deuterh mera pou exo thn kotosoupa prepei na faw kai ta 2 mpoutia kotopoulou pou leei h suntagh ? epeidh moy fanike kapos polu alla gia na to leei h suntagh mallon etsi tha nai, ean kserete apanthste mou parakalw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Michali καλή σου αρχή! Είναι για 2+ μερίδες η συνταγή! Να μας γράφεις πως τα πας! Η δίαιτα είναι πολύ καλή και εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στο να χάσω τα κιλά που με ταλαιπωρούσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. γειά σου Μιχάλη καλή αρχή κι απο μένα και εγώ αργότερα θα κάνω αυτή την δίαιτα τώρα κάνω την δίαιτα της σαλάτας θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την δίαιτα της σαλάτας είναι ακόμη μια πάρα πολύ καλή δίαιτα! thumbup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ego efaga kai ta 2 boutakia simera den to ksera, den peirazei etsi kai allios akoma peinaw. den exo kai zele na faw den epikse akoma. opote mou menoun 2 frouta mexri aurio. ante na doume i tha doume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλησπέρα σε όλους σας!!! Τρίτη μέρα για μένα και συνεχίζω με φόρα και ορμή (χιχιχ)... Δεν κρατήθηκα και ζυγίστηκα ...97,5!!! Μια χαράααα... Πάμε παιδιά!! Το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι τα κιλά μας και τίποτε άλλο!!! dance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μπράβο Κωνσταντίνα!!! Από τι κιλά ξεκίνησες; Ανδρέα ναι και της σαλάτας είναι φοβερή δίαιτα! Καλή συνέχεια παιδιά και μην εγκαταλείπετε! thumbup

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Καλά, μην φανταστείς από 99 ξεκίνησα το Σαββάτο (και από 103 από τον Φεβρουάριο με διατροφή 1300 θερμίδων και καθημερινή άσκηση)... Η αλήθεια είναι ότι τα κιλά δεν μου φαίνονται αν και δεν είμαι ψηλή, όλοι με κάνουν για 72 -75!!!έσω αρκετό καιρό μπροστά μου για τα χάσω όλα σιγά σιγά!!! Καλη συνέχεια σε όλους σας και ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ partyall

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Έτσι είναι!!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ! dance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 76 ΚΙΛΑ .ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Loipon magda pare tharros...exasa 2,1kila se 3 imeroules. Imoun77.4 kg kai eimai 75.3 kg kai me provlima giati den aporofatai i thurormoni apo ta kuttara logw megalwn posostwn varewn metallwn ston organismo.kali.dunami se olous kai thata xasoume ta rimadia pou tha paei.upomoni k ola kala tha pane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Kalhspera kai apo mena... shmera thn ksekinaw kai gw kai an kai misw thn kotosoupa 8a to tolmisw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Συνεχίστε παιδιά πραγματικά το αξίζει!!! Demy η κοτόσουπα είναι διαφορετική απο την κλασσική σούπα θα σου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Σταμάτησα τα χάπια μου και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μέρα... ίσως γι αυτό να μην κατεβαίνει άλλο η ζυγαριά μου... δεν πτοούμαι όμως!!! Τώρα που ξεκίνησα θα το πάω μέχρι τέλους!!! Καλή δύναμη παιδιά!!!! Παραμένω 97,5 εγώ. Τα κοτομπιφτέκια δεν τα έφαγα γιατί δεν βρίκα κιμά και έκανα ακριβώς ότι λεει η συνταγή με την μόνη διαφορά ότι έβρασα 1/2 μπούτι κοτόπουλου και το έκανα κομματάκια και τα έβαλα σε αντικολυτικό σκεύος... με όλα τα υλικά για τα κοτομπιφτέκια!! Νόστιμο βγήκε πάντως και αυτή η παραλλαγή!!!Λέτε να ξέφυγα πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. nai anastasia mou ontws h kotopousa mia xara einai... mou periseuei omws mia merida!!! :P
    na sas rwthsw kati? to rofima me to prasino tsai esas sas aresei? emena mou rxete emetos :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Γεια σας :)Θέλω βοήθεια..είμαι 1.52(κοντούλα),50.400 κιλά κ 15 χρονών..θέλω να φτάσω τα 44-45..λέτε να ακολουθήσω αυτή τη δίαιτα??θα με βοηθήσει?η΄να ακολουθήσω κάποια άλλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Γεια σου Πέγκυ! Θα σου πρότινα να μην την ακολουθήσεις. Σύμφωνα με την ηλικία σου πρέπει να ακολουθήσεις κάποια ισοθερμιδική διατροφή για να χάνεις λίγα κιλά το μήνα γιατί είσαι ακόμη στην ανάπτυξη! Απλώς κάνε λίγο υγιηνή διατροφή και θα χάσεις τα κιλά που θέλεις!Αυτή είναι η επιστημονική μου γνώμη dance
    Καλησπέρα σε όλους!!! Δεν έχω ζυγιστεί ακόμη!! Συνεχίζω πάντως!!!!!Ελπίζω και εύχομαι μειωμένος δείκτης ζυγαριάς σε όλους μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. geia se olous.mipos thn exei kanei kapoios kai tis 10 meres?exete xasei osa leei?efxaristw poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. [quote name="Πέγκυ"]Γεια σας :)Θέλω βοήθεια..είμαι 1.52(κοντούλα),50.400 κιλά κ 15 χρονών..θέλω να φτάσω τα 44-45..λέτε να ακολουθήσω αυτή τη δίαιτα??θα με βοηθήσει?η΄να ακολουθήσω κάποια άλλη??[/quote]

    Γεια σου πεγκυ. και εγω 15 ειμαι και κανω την διαιτα της σαλατας. ειμαι 64 κιλα και εχει αποτελεσματα!!!!!!!! ειναι πολυ καλη! εγω μετα θα κανω των 23 μερων και μετα τησ ντοματας. μετα μπορει να κανω και αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Καλησπέρα! Ξεκινάω την δίαιτα από αύριο στα 73 κιλά! Το ύψος μου είναι 1.62 και Θα ενημερώνω καθημερινά για την πορεία μου. Ελπίζω να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γιατί θα τηρήσω ακριβώς την δίαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. καλησπερα. είμαι στην 5η μέρα με -2,5 κιλά, χωρίς καμία παρασπονδία. είμαι 1,65 ξεκίνησα με 71,5 και είμαι 69... μια χαρά... συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Στην 3η ημέρα σήμερα και όλα βαίνουν πολύ καλά! Μπράβο elli για την απώλεια σου εγώ θα ζυγιστώ στο τέλος γιατί χθες αδιάθετησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. kapoios pou thn exei kanei..xaneis ontws 10 kila?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. a kai kati allo...an den valeis ola auta pou leei stis suntages ephreazei se kati?????????please 8elw apanthsh!!gt den trww ola osa leei na valeis mesa se ka8e suntagh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. eutuxia υπομονή.σε 2 μέρες θα ζυγιστώ και θα σου πω.πάντως 10 κιλά δεν νομίζω να έχει χάσει κάποιος. όσο για τα υλικά δεν νομίζω να πειράζει να παραλείψεις κάποια. μαρία ευχαριστώ. καλή απώλεια και σε σένα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. se euxaristw polu ellh...perimenw apanthshh!!a kai na mou peis kai posa hsoun gt paizei rolo..an exeis polla peritta kila xaneis pio eukola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. paidia anti to zele mporo na fao kati allo??? den m'aresi katholou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ksekinawwww...!!elpizw 5 me 6 kila na ta xaneis....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. nancy einai xhmikh kai kanonika prepei na thn kaneis akrivws..alla egw 8a etrwga ena frouto.alla ka8e apogeuma to idio etsi opws leei ka8e apogeuma zele...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. καλημερα κοριτσια....ξεκιναω σημερα..
    ειμαι 28 χρονων , 1,74 υψος και 92 κιλα.
    μπορει να μου πει καποιος αν βαζουμε φρουτα μεσα στο ζελε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. παιδια την εχετε κανει? ειδατε αποτελεσματα? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Αύριο αρχίζω την δίαιτα γιατί θέλω επιτέλους να χάσω τα κιλά που έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο!!! sad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ειμαι στη τριτη μερα σημερα κ ειμαι -1 κιλο! Αντε να δουμε!..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μπράβο soula!!! Και εγώ συνεχίζω αλλά δεν ζυγίζομαι γιατί αδιαθέτησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. την εκανα πριν 3 μήνες και εχασα 5 κιλά! Τα διατηρώ ακόμα αφού προσέχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Rena!!! Εγώ τώρα κάνω την δίαιτα με το μπισκότο που είναι πολύ καλή αλλά αργότερα θα κάνω και αυτή εδώ με το κοτόπουλο που μου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Και αφού τελείωσει αυτή η δίαιτα πώς συνεχίζουμε για να μην τα ξαναβάλουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Cool website ! I’ve just shared it on the social networks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. KALHSPERAAAAAAA SE OLOUSSSSS KSEKINAW AYRIO DIAITA GT MOLIS TWRA EIDA THN KATAPLIKTIKH DIAITOULA ME TO KOTOPOULO KAI TO LATREYW!!!!!! EIMAI 1,70 KAI 75 KILA (26 XR) AS APANTHSEI KAPOIOS POU EXEI KANEI OS TO TELOS THN DIAITA .. EXASE ONTOS 10 KILA????? KALO KOURAGIO SE OLOUS MAS!!! FILIA POLLA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ekana thn paraspondia mou...trith mera shmera kai efaga mia sokolatitsaaa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Γειά σας!Σήμερα είμαι στην 3η μέρα με την δίαιτα του κοτόπουλου, μακάρι να έχω καλά αποτελέσματα,ήθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπεται το μέλι σε αυτές τις δίαιτες, αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Σήμερα είμαι στην 4η μέρα με την δίαιτα του κοτόπουλου, η αλήθεια είναι ότι πεινάω πολύ, αλλά κάνω υπομονή...θα αντέξω!!το καλοκαίρι έρχεται,θέλω να βγώ με αξιοπρέπεια στην παραλία να μην ντρέπομαι και φέτος..τα προηγούμενα καλοκαίρια ήμουνα άστα να πάνε γιατί είχα καμιά 20αρια κιλά απο τις εγκυμοσύνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Καλημέρα κι από μένα.
    Έχω: Ύψος:1.70
    Βάρος:70.8
    Επιθ.Βάρος: 62
    Εγώ έχω ξεκινήσει τη δίαιτα των 23 ημερών, είμαι στην 9η μέρα και έχω χάσει μόνο 2 κιλά. Συνεχίζω όμως μέχρι το τέλος.
    Δεν είχα δει αυτή τη δίαιτα πριν ξεκινήσω. Λατρεύω το κοτόπουλο και όταν τελειώσω με τη δίαιτα που κάνω, θα ξεκινήσω σίγουρα αυτή.
    Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όλες/ους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 2η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΑΡΚΕΤΑ..ΗΜΟΥΝ 63ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ 61,9ΚΙΛΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝ..ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΙΜΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ,1,75 ΚΑΙ 69 ΚΙΛΑ..ΘΕΛΩ ΓΙΑΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ..ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΕΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Τέλεια η διαιτα την ειχα ξανακανει πριν 1,5μηνα και απο 79 πηγα στα 72 εκανα μια αλλη μετα αλλα κολλησε τρελλα η ζυγαρια και την σταματησα. ολο αυτο τον καιρο πηρα το ενα περιπου κιλο πισω και απο την Τριτη που την ξαναρχισα μεχρι σημερα Πεμπτη εχω χασει 1100 απο 73400 -72100 και την συνεχίζω χωρις πισωγυρισματα τουλαχιστον να πεσω κατω απο τα 70 τελικος στοχος είναι τα 63-64.
    Καλή επιτυχία σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. elina συγχαρητήρια!!! καλή αρχή και θα τα καταφέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Καλημέρα. Μετά τη δίαιτα των 23 ημερών ξεκίνησα αυτή εδώ με το κοτόπουλο. Σε τρεις μέρες έχω χάσει 1kg. Συνεχίζω και βλέπουμε. Μου αρέσει πολύ το κοτόπουλο και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    Θα σας ενημερώνω για το πως τα πάω.
    Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλό κουράγιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Γεια σας κορίτσια!! Αρχίζω τη δίαιτα τη Δευτέρα. Το επόμενο Σάββατο όμως, δηλαδή 6 μέρες μετά την αρχή της δίαιτας, περιμένω να αδιαθετήσω. Λέτε να επηρεάσει τη δίαιτα μέχρι την Παρασκευή αρκετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Κατερίνα κατά την διάρκεια της περιόδου επηρεάζεται η απώλεια κιλών και χάνουμε δύσκολα και μπορεί να μας δείχνει και παραπάνω η ζυγαριά λόγω κατακράτησης υγρών. Αλλά ξεκίνησε την και όσα χάσεις σημασία έχει να χάνουμε! Εγώ κάνω την δίαιτα Little Black Dress και τα πάω καλά! Στην δεύτερη μέρα είμαι σήμερα και έχασα το πρώτο μου κιλό χτες! Και αυτή η δίαιτα του κοτόπουλου μου φαίνεται πολύ καλή! Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. καλημερα! χθες ξεκινησα τη διαιτα με το κοτοπουλο πειραματικά. μην παρεξηγησετε το βαρος ειμαι 1.58 και 51,2 κιλα και ηθελα να δω αν λειτουργει και σε εμενα. σημερα (δευτερη μέρα) ειμαι 50 κιλά. χωρις παρασπονδιες μονο με ενα ποτηρι λευκο κρασι χθες το βραδυ.αν λοιπον πιανει σε εμενα τοτε σίγουρα θα πιανει κ σε αλλους με περισσοτερο βαρος που θα θελουν να χασουν. καλη επιτυχια σε ολους σας! -πραγματικα ξερω πως ειναι να κοιτας τον εαυτο σου κ να μην τον αντεχεις για αυτο η διαιατα αυτη πιστευω να σας δωσει λυση πραγματικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Stacey, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Και 4-5 να χάσω θα είμαι ευχαριστημένη! Καλή επιτυχία λοιπόν και σε εσένα!! Να μας λες πως πας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Καλησπέρα! Ξεκινάω κι εγώ αύριο με αρχικό βάρος 58 kg και ύψος 1.60 m. Ελπίζω να δούμε αποτελέσματα.. Περιμένω νέα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Καλησπέρα Irene! Εγώ ξεκίνησα σήμερα τη δίαιτα! Ενημέρωνέ με για τα αποτελέσματα σου για να παίρνουμε κουραγιο η μια από την άλλη!!Θέλω να χάσω γύρω στα 5 κιλά. Εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Μακάρι να χάσω 5 κιλά(!) αν και δε νομίζω. Με 3 θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Σκέφτομαι αφού την τελειώσω με το καλό να κάνω ένα διάλειμμα (για να φάω σοκολάτα :)) και μετά να συνεχίσω με άλλες 10 μέρες. Πώς ήταν η πρώτη σου μέρα; Ανυπομονώ να δούμε αποτελέσματα γιατί βαρέθηκα πια! Καλή μας αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια με συμπαράσταση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Έβαλα στόχο τα 5, αν και Σάββατο ή Κυριακή θα αδιαθετήσω. Μακάρι να χάσεις έστω και 3!! Είναι μια αρχή! Μόλις τελειώσω θα κάνω κ εγώ ένα διάλειμμα για να φάω κανένα γλυκάκι. Και μετά θα συνεχίσω για άλλα 2-3 κιλά. Η πρώτη μέρα ευτυχώς πέρασε γρήγορα. Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο έκανα μια απλή νερόβραστη κοτόσουπα,μόνο με κοτόπουλο. Και επειδή έμεινε αρκετό θα το κάνω ομελέτα για σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. καλημερα παιδιααα.!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω διαιτα και ανυπομονω...!!!! λοιπον ειμαι 19 χρονων,1,75 και 69 κιλα...ποσα περιπου πιστευετε πρεπει να περιμενω οτι θα χασω?παιδια παντως θα μπαινω καθε μερα να σας λεω πως πηγαινω και να βλεπω και τα δικα σας αποτελεσματα..ξεκιναω σημερα λοιπον.! D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Καλημέρα lydiaki! Είμαστε πολύ κοντά στο ύψος και τα κιλά! Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα μου! Καλό κουράγιο και σε εσένα! Να μας λες νέα σου και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. κατερινα εγω ξεχασα να σου πω πως ξεκινησα την διαιτα στις 'κοκκινες μερες'μερες μου..ομως θα ζυγιστω στο τελος της διαιτας οποτε πιστευω οτι δεν πειραζει..εσυ τι λες?και κατι αλλο ζυγιστηκες σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Καλημέρα κορίτσια, αποφάσισα και εγώ να την ξεκινήσω σήμερα και ο Θεός βοηθός, ειμαι 76 κιλα και θέλω να χάσω αρκετά!!! Ελπίζω να γίνει η αρχή με αυτήν! όσές την έχουν κάνει χάσανε όντως 7 κιλα? Θα σας ενημερώνω καθημερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. καλωςηρθες στελλιτσα..ετσι να μαζευομαστε πολλοι σιγα σιγα να φτιαξουμε παρεακι....ηθελα να ρωτησω οποια ξερει να μου... μπορω να βαλω καστανη ζαχαρη στον καφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. καλησπερα!!!Εγω εχω κολλησει στα 72 τελικα χωρις καμια παρασπονδια βεβαια εχθες αδιαθετησα την συνεχιζω ομως κανονικα μεχρι την Πεμπτη,μετά θα σταματησω 1-2μερες και ξαναρχιζω μιας και την προηγουμενη φορα εχασα όντως 7 κιλα. Οσο για την περιοδο που λετε δεν χανεις καθολου ή απλα σε δειχνει παραπανω? αν μπορουσα να πιω λίγο παραπάνω νερο θα ήταν πολυ καλυτερα τα πραγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. γεια σου elina απο τα λιγα που ξερω το νερο παιζει πολυ μεγαλο ρολο...προσπαθησε να πινεις οσο το περισσοτερο δυνατον.δεν θα σου πω 1 ή 2 λιτρα επειδη για καποιους ειναι αδυνατον απλα πιες οσο μπορεις...και για το θεμα της περιοδου...δεν το λεω σε εσενα μονο απλα γενικα...εχει σημασια τι θα δειξει η ζυγαρια για 3,4 μερες?για εμενα οχι...το θεμα ειναι να δεις την διαφορα στο σωμα σου πρωτα και μετα παει η ζυγαρια οποτε..η ταπινη μου γνωμη ειναι συνεχιζεις κανονικοτα την διαιτα σου,και ζυγιζεσαι στο τελος της περιοδου σου..και εκει δεν υπαρχει περιπτωση να μην εντυπωσιαστεις απο τα αποτελεσματα.δεν υπαρχει λογος να χαλας την προσπαθεια σου για αυτο τον λογο...αρα λοιπον συνεχιζουμε κανονικα και εγω μαζι δηλαδη γιατι οπως ξεκινησα την διαιτα αυτη μαζι με περιοδο..elina να σε ρωτησω εσυ στον καφε σου εβαζες καστανη ζαχαριτσα?και κατι αλλο ποσα κιλα ειχες ξεκινησει και εχασες και τα 7 που ειπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Κορίτσια καλησπέρα. Και εγω θα είμαι αδιάθετη από Σάββατο ή Κυριακή και λογικά περιμένω να χάσω μέχρι 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Lydiaki, όχι δε ζυγίστηκα. Παρόλο που μπήκα στον πειρασμό!! Θα ζυγιστώ ή αύριο ή την Πέμπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. κατερινα ωραια ανυπομονω να δω και τα δικα σου αποτελεσματα...κοιτα σε αυτες τις διαιτες τις οποιες διαβαζω για ωρες σημερα καταλαβα οτι λιγο δυσκολα χανεις ολα τα κιλα που υποσχεται η καθεμια..ομως δεν πειραζει εγω θα πεταγα εαν εχανα 5 που λες...μακαρι δηλαδη..μετα θα κανεις καποια αλλη?εννοω ποιος ειναι ο στοχος σου θες να χασεις πολλα ακομα?αα και αν ξερεις μπορεις να μου πεις εαν μπορω να βαλω καστανη ζαχαρη στον καφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Η καστανή ζάχαρη κορίτσια είναι στα επιτρεπόμενα επομένως lydiaki μπορείς να βάλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. σε ευχαριστω πολυ amanda..!εχεις κανει και εσυ και την διαιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. αλλη μια γεματουλα που θελει να χασει 5-6 κιλα ισως αν προσπαθησουμε μαζι να τα κατα φερω αυτη τη φορα .Ειναι ενα κινητρο.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΥΓΕΙΗΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Ναι lydiaki, επιτρέπται η καστανή ζάχαρη αλλά ακόμα καλύτερα αν έχεις κάποιο γλυκαντικό. Εξαρτάται από το περιθώριο βάρους που έχει ο καθένας για να χασει, όμως έχει να κάνει και με τη δίαιτα. Μόλις τελειώσω τη δίαιτα αυτή και υπολογίζοντας να χάσω γύρω στα 5 κιλά, έπειτα θέλω άλλα 2 κιλά για να φτάσω στα κανονικά μου, που είμαι εδώ και 2 χρόνια. Εσένα ποιος είναι ο τελικός σου στόχος;Καλή επιτυχία και στις καινούριες της παρέας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Lydiaki για την ζαχαρη δεν ξερω να σου πω γιατι ετσι και αλλιως πινω σκετο καφε και γενικα δεν μου αρεσει η ζαχαρη.Λοιπον ειχα ξεκινησει απο 79 κιλα πηγα 72,κολλησα με αλλη διαιτα και μετα εφτασα 73,400 που το έχασα την προηγουμενη εβδομαδα τωρα μεχρι την Πεμπτη βλεπουμε και μετα την ξεκινάω πάλι. Θέλω να φτασω 63-64 που ήμουνα πριν 1,5 χρονό είχα 5-6 κιλά της εγκυμοσυνης, χτυπησα μετα και εμεινα ενα 5μηνο στο κρεβατι ΝΑΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. Τωρα πρεπει να τα χασω γιατι χτυπημα και κιλα δεν με βοηθάνε καθόλου υποφέρω απο τους πόνους.
    Σαββατούλα για έμενα τουλαχιστον η αποψη μου είναι οτι δεν ειναι υγειηνη η διατροφη που εκανα μεχρι τώρα και ειχα παραπάνω κιλα.όχι να τα χασώ και να μπω πάλι ''στο σωστο δρομο´´ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Κορίτσια τι καλά που είμαστε πολλές στην προσπάθεια! Η πρώτη μέρα κύλησε καλά για μένα, αν και το βράδυ δεν έφαγα αυτά που προτείνει η δίαιτα, ήπια ένα ποτήρι κρασί με μερικά πατατάκια. Συνεχίζω όμως κανονικά με ό,τι μικρή παρασπονδία και να κάνω. Θα χρειαστώ βέβαια παραπάνω χρόνο αλλά αφού αποφάσισα να χάσω αυτά τα κιλά, θα επιμείνω. Ελπίζω όλες μας να πεισμώσουμε! Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Το καλό είναι οτι περνάνε γρήγορα οι μέρες!! Τρίτη μέρα σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Aντε,ντε ξεκολλησε επιτελους 71,600 σημερα. τουλαχιστον ας παω 71 μεχρι την Πέμπτη. Να μου μεινουν 7 κιλα ακομα!!! Επεσα στα μονοψηφια επιτελους!!!Στην αρχη ηθελα να χασω 15 ο μισος στοχος παει κοριτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Κορίτσια και για εμένα κυλησε καλά η πρώτη μέρα (χθες) το μόνο που έφαγα παραπάνω ήταν 8 δαμασκηνα και οχι 4. Το πρωι φυσικά πείναγα ... αδιαθέτησα κιόλας ... θα ζυγιστώ την Παρασκευή να δούμε αν έγινε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Κορίτσια, όλα πάνε καλά ευτυχώς. Σήμερα έφαγα ένα τοστάκι για πρωί και συνεχίζω μια χάρα μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Κορίτσια δε βρήκα αραβική πίτα μικρή και πήρα τις κανονικες. Λέτε να πειράζει πολύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Να την κόψεις στην μέση Κατερίνα και δεν θα πειράζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Δεν την έκοψα δυστυχώς. Αλλά το απόγευμα παρέλειψα το γιαούρτι με φρυγανιές και έφαγα ένα φρούτο. Τώρα το βράδυ έφαγα λιγότερο γιαούρτι απ'αυτό που λέει η δίαιτα μαζί με ένα φρούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Κορίτσια έχω και άλλη μια ερώτηση. Η μπάρα δημητραικων που λέει για πρωινό υπάρχει πρόβλημα αν είναι με σοκολάτα Fitness?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Κορίτσια, έχω ψηλοαηδιάσει με το κοτόπουλο αλλά αντέχω. Επίσης έχω μια αδυναμία αλλά όλα OK,το ελέγχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Καλημέρα κορίτσιαα!!Εγώ ξεκίνησα τη δίαιτα πειραμάτικα γτ κατά καιρούς προσπαθούσα να χάσω κιλά με αφαγία & άλλες βλακώδεις δίαιτες! Αυτήν την ξεκίνησα στις 4 Ιουνίου & κ σήμερα που είμαι στην 5η μέρα έχω χάσει 3 κιλά. Ημουν 59 και είμαι 56 τώρα. Αλλά θα σας δώσω μια συμβουλή: Να γυμναζεστε συχρόνως. Εγώ πηγαίνω καθημερινά γυμναστήριο & οποτε μπορω κολυμβητήριο! Κάνει πολύ καλό, & τ κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση .. Καλή συνέχεια σε όλες! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Καλημέρα στην παρέα! Πώς τα πάτε κορίτσια; Εγώ πλέον τη συνήθισα τη δίαιτα. Περιμένω νέα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Καλημέρα, εμενα εχθες ήταν η τελευταία μέρα σημερα ήμουνα 71,400. Κανω ένα διάλειμμα ΣΚ και συνεχίζω από Δευτερα πάλι την ίδια. Ξέρω ότι είναι μικρό το διαστημα και θα φύγουν αργα αλλα δεν το αφηνω γιατι σίγουρα θα γυρισουν πισω τα κιλα.Ας τα χασω και σε ενα μηνα και παραπανω αρκει να τα χάσω.Την Δευτέρα ξανα στον αγωνα λοιπον εδω παρέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Καλημέρα κορίτσια! Είμαι στην 5η μέρα και έχω χάσει κιλά αλλά αύριο ή μεθαύριο θα αδιαθετήσω! Οπότε δυστυχώς έχουμε και την κατακράτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. κοριτσια ειμαι καινουργια! πειτε μου αν θα εχω αποτελεσματα.. και αν θα εχω χασει αρκετα κιλα. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Άρχισα σήμερα και ελπίζω να την συνεχίσω καλά είμαι 70 κιλά και σκοπός μου είναι να φτάσω τα 58 αρχικώς μου στόχος είναι τα 64 κιλά
    καλή επιτυχία σε όλους όσους προσπαθούν !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Είναι ακόμα η δεύτερη μέρα αλλα άρχισα να συνηθήζω ου αρέσει πολύ η κοτόσουπα (πράγμα που δεν ήξερα) βασικά μπορεί να είναι λίγο νωρίς να το πώ αλλα οι πρώτη και η δεύτερη μέρα ειναι οι ποιο δύσκολες οταν βγαίνεις έξω και δεν πορεις να πάρεις ότι θες αλλα μπορεις να προσαρμοστείς εγώ π.χ. πάντα έπαιρνα capputsino γλυκό τώρα ήθελα οποσδίποτε κάτι να πάρω η δίετα όμως δεν επιτρέπει άσπρη ζάχαρη και συμπικνομένο γάλα επιτρέπει όμως καφέ οπότε πήρα φραπε με μαύρη ζάχαρη και ελαφρύ γάλα δεν ήταν τόσο τέλειος όπως ο capputsino αλλα δεν ήταν και τόσο χάλια τώρα τρώω το γιαουρτάκι μου .Να δώδω δύο συμβουλες μπορεί όπως προείπα να είναι νωρίς αλλά πιστεύω οτι ένας τροπος να μην σκεύτεσε το φαγητό και να λιγουρεύεσε από άλλους ειναι να μπαίνεις συχνα στην σελιδα και να γράφεις να ξέθημάνεις και να μηλίσεις με ανθρώπους που έουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα και ο δεύτερος τρόπος είναι όταν πςινάς να πίνεις κάποιο ρόφηα από αυτά που προτείνει η ιστοσελίδα <<>>>.Κάλη τύχη σε όλους όσους προσπαθούνε , όλα είναι θέα στόχον αν το βάλεις στόχο :) Σας παρακαλώ γράφετε γιατι π.χ. εγω δεν θα άρχιζα την δίαιτα αν δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα σχόλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Καλησπέρα Art! Εγώ κάνω την δίαιτα της κρέμας για τρίτη φορά και τώρα διάβαζα το σχόλιο σου και αυτό έγραφα και εγώ χτες!!!! Ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να τηρώ την δίαιτα και να προχωράω χωρίς παρασπονδίες το γεγονός ότι έγραφα όσο πιο πολύ μπορούσα στην σελίδα ειδικά στις αρχές! Απο γυμναστική κάνεις κάτι; Εγώ περπάτημα και τρέξιμο! Και από χτες ξεκίνησα να πίνω και το ροφημα μαιντανού παγωμένο με λεμόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας