Τα 10 καλύτερα Σετ Σαλονιού για τον Κήπο και την Βεράντα

Τα 10 καλύτερα Σετ Σαλονιού για τον Κήπο και την Βεράντα

Με τον ερχομό της Άνοιξης απολαμβάνουμε  στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον κήπο μας. Τα έπιπλα κήπου αποτελούν σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του κήπου και της βεράντας. Επιλέγουμε τα έπιπλα κήπου σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική μας. Ένα άνετο σαλόνι κήπου με έναν μεγάλο και άνετο καναπέ, πλαισιωμένο με πολυθρόνες και μεγάλα αναπαυτικά μαξιλάρια είναι η κορυφαία επιλογή διακόσμησης του εξωτερικού χώρου.
Επιλέξτε το αγαπημένο σας σαλόνι κήπου και μεταμορφώστε τον κήπο και την βεράντα στο πιο αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας.

Τα σαλόνια κήπου που επιλέξαμε είναι από το designdrops. Επισκεφτείτε το online κατάστημα εδώ και ανακαλύψτε περισσότερα έπιπλα κήπου για να αποκτήσετε ένα πανέμορφο σαλόνι κήπου και βεράντας σε άψογη ποιότητα και προσιτές τιμές.




Το Σετ Σαλόνι Κήπου Sunny είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο και wicker, ενώ τα αναπαυτικά μαξιλάρια του φέρουν υφασμάτινη επένδυση. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από tempered γυαλί 5 mm. Το σετ αποτελείται από έναν διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και ένα τραπέζι. Αποκτήστε το σε τιμή ευκαιρίας από το designdrops και δημιουργήστε τον εξωτερικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν, ο οποίος θα σας χαρίσει ευχάριστες ώρες με τους φίλους και τους συγγενείς σας.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το



Το Σετ Σαλόνι Κήπου Cordoba αποτελεί την απόλυτη επιλογή για όσους επιθυμούν να διαμορφώσουν έναν υπαίθριο χώρο που συνδυάζει άνεση, ανθεκτικότητα και κομψότητα. Το σετ κατασκευάζεται από αλουμίνιο, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και δε σκουριάζει, διασφαλίζοντας μακρά διάρκεια ζωής. Το τραπέζι διαθέτει επιφάνεια HPL, η οποία είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές, στα χτυπήματα και στις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανικό για εξωτερική χρήση. Τα μπράτσα των πολυθρόνων και του καναπέ είναι κατασκευασμένα από ξύλο teak, προσδίδοντας μια φυσική πινελιά στον υπαίθριο χώρο σας. Τόσο τα μαξιλάρια στο κάθισμα όσο και στην πλάτη προσφέρουν άνεση και υποστήριξη, επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε με στυλ.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου City Ε6731 διακρίνεται για την κομψότητα και την ποιότητα των υλικών κατασκευής. Πρόκειται για ένα διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες, ένα τραπέζι και ένα στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν σκελετό αλουμινίου και τα τραπεζάκια φέρουν γυάλινες επιφάνειες. Τα καθίσματα είναι πολύ αναπαυτικά χάρη στα αφράτα μαξιλάρια. Στη συσκευασία διατίθενται και 4 διακοσμητικά μαξιλάρια 40x40 cm. 
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου California διαθέτει δύο πολυθρόνες, δύο σκαμπό, έναν τριθέσιο καναπέ και ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν ατσάλινο σκελετό με επένδυση wicker, που τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο και στη χρήση. Τα καθίσματα φέρουν αφράτα μαξιλάρια για να απολαμβάνετε την αναπαυτικά το γεύμα ή το ποτό σας.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου Corfu Cappucino διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό και χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε χώρο. Απολαύστε άνετα τις ζεστές ημέρες και νύχτες στον κήπο. Το σετ περιλαμβάνει έναν διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου Corfu White διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό και χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε χώρο. Απολαύστε άνετα τις ζεστές ημέρες και νύχτες στον κήπο. Το σετ περιλαμβάνει έναν διθέσιο καναπέ, δύο πολυθρόνες και ένα τραπεζάκι.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το



Το Σετ Σαλόνι Κήπου Belmar διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό και χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε χώρο. Απολαύστε άνετα τις ζεστές ημέρες και νύχτες στον κήπο. Το σετ περιλαμβάνει έναν καναπέ τριθέσιο, ένα τραπέζι, δύο πολυθρόνες, δύο σκαμπό.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου Large διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό και χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε χώρο. Απολαύστε άνετα τις ζεστές ημέρες και νύχτες στον κήπο. Το σετ περιλαμβάνει έναν καναπέ, ένα ανάκλινδρο, μια πολυθρόνα, μια καρέκλα και ένα τραπεζάκι. 
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου Center Ε6852 διαθέτει έναν γωνιακό καναπέ επτά θέσεων, ένα παγκάκι και ένα τραπέζι. Διαθέτουν μεταλλικό σκελετό, επενδυμένο με wicker και αναπαυτικά καθίσματα με υφασμάτινα μαξιλάρια. Το τραπέζι φέρει γυάλινη επιφάνεια για πιο κομψή και λειτουργική εμφάνιση.
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Το Σετ Σαλόνι Κήπου Boozer Ε6621 σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ονειρεμένο εξωτερικό χώρο. Διαθέτει φανταστικό design, που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Τοποθετήστε το στον κήπο ή σε κάποιον άλλο υπαίθριο χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και να είστε σίγουροι πως θα χαρίσει αμέτρητες χαρούμενες στιγμές. Το σετ αποτελείται από δύο γωνιακούς τριθέσιους καναπέδες, δύο σκαμπό και ένα τραπέζι. Τα έπιπλα διαθέτουν σκελετό από αλουμίνιο με επένδυση wicker. Οι καναπέδες και τα σκαμπό φέρουν αναπαυτικά μαξιλάρια με υφασμάτινη επένδυση. Το τραπέζι διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος δύο θέσεων και φέρει επιφάνεια από ανθεκτικό tempered γυαλί πάχους 5 mm. Στην επιφάνεια περιλαμβάνεται ενσωματωμένη θήκη για πάγο. 
Σετ Σαλόνι για τον Κήπο και την Βεράντα
Απόκτησε το


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια