10 Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά για έναν φωτεινό κήπο και βεράντα

10 Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά για έναν φωτεινό κήπο και βεράντα

Τα επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά δίνουν ένα υπέροχο φως στον κήπο και την βεράντα μας. Λειτουργούν με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, αποθηκεύοντας ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και αποδίδοντάς την κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι εξαιρετικά αποδοτικά και δεν απαιτούν καλώδια ή επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για τη διακόσμηση των τραπεζιών. Τα επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά αποτελούν μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση που συνδυάζουν καινοτομία, αισθητική και βιωσιμότητα.
Συνδυάζουμε τα ηλιακά φωτιστικά με τα έπιπλα κήπου και μεταμορφώνουμε τον κήπο και την βεράντα μας στο πιο φωτεινό μέρος του σπιτιού μας.

Τα επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά που επιλέξαμε είναι από το designdrops. Επισκεφτείτε το online κατάστημα εδώ και ανακαλύψτε περισσότερα ηλιακά φωτιστικά εξωτερικού χώρου σε άψογη ποιότητα και προσιτές τιμές.


To Ηλιακό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Leo To Go 2118095062 είναι ένα σύγχρονο, ηλιακό και φορητό φωτιστικό σχεδιασμένο από τους Δανούς σχεδιαστές Says Who. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα συνδυάζονται τέλεια - απλά πιάστε το φωτιστικό από τη λαβή και τοποθετήστε το όπου το χρειάζεστε. Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στον κήπο ή στη βεράντα ενεργοποιώντας αυτόματα όταν πέφτει το σκοτάδι. Το κυρτό μπαμπού προσθέτει μια απαλή, φυσική εμφάνιση και ο πλαστικός διαχύτης επιτρέπει στο φως να διαχέεται γλυκά στον χώρο σας. Φέρει ενσωματωμένο LED λαμπτήρα των 4W με θερμό λευκό φως (2700K) και απόδοση φωτεινότητας 300 lumen. Είναι στεγανό με δείκτη IP44.


o Ηλιακό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Bob To Go 2118085062 είναι ένα σύγχρονο, ηλιακό και φορητό φωτιστικό σχεδιασμένο από τους Δανούς σχεδιαστές Says Who. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα συνδυάζονται τέλεια - απλά πιάστε το φωτιστικό από τη λαβή και τοποθετήστε το όπου το χρειάζεστε. Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στον κήπο ή στη βεράντα ενεργοποιώντας αυτόματα όταν πέφτει το σκοτάδι. Το κυρτό μπαμπού προσθέτει μια απαλή, φυσική εμφάνιση και ο πλαστικός διαχύτης επιτρέπει στο φως να διαχέεται γλυκά στον χώρο σας. Φέρει ενσωματωμένο LED λαμπτήρα των 4W με θερμό λευκό φως (2700K) και απόδοση φωτεινότητας 300 lumen. Είναι στεγανό με δείκτη IP44.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το


Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Επαναφορτιζόμενο Φωτιστικό Temple To-Go 30 είναι μία δημιουργία του Δανέζικου σχεδιαστικού διδύμου Says Who και αποτελεί έναν φορητό, ηλιακό λαμπτήρα που ενσωματώνει με μαεστρία στοιχεία από το κλασικό φανάρι, εμπλουτισμένα με μοντέρνες πινελιές βελτιωμένου σχεδιασμού. Αποτελεί την ιδανική προσθήκη για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας, προσφέροντας άνετο και πρακτικό φως. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, δηλαδή από ένα υλικό που το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Η λάμπα ανάβει αυτόματα όταν πέφτει το σκοτάδι, παρέχοντας μια ατμόσφαιρα ευχάριστης φωτεινότητας. Εξοπλισμένο με πιστοποίηση IP54 παραμένει προστατευμένο από τα καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας το ιδανικό για εξωτερική χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό των 2W με θερμό φως (3000Κ) και απόδοση φωτεινότητας 106 lumens.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το



Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Επαναφορτιζόμενο Φωτιστικό Temple To-Go 35 είναι μία δημιουργία του Δανέζικου σχεδιαστικού διδύμου Says Who και αποτελεί έναν φορητό, ηλιακό λαμπτήρα που ενσωματώνει με μαεστρία στοιχεία από το κλασικό φανάρι, εμπλουτισμένα με μοντέρνες πινελιές βελτιωμένου σχεδιασμού. Αποτελεί την ιδανική προσθήκη για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας, προσφέροντας άνετο και πρακτικό φως. Είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο, ένα υλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, γι αυτό είναι ιδανικό για χρήση ακόμα και σε παράκτιες περιοχές. Με την πάροδο του χρόνου, ο ορείχαλκος αποκτά μια όμορφη πατίνα, προσφέροντας έναν μοναδικό καφέ χρωματισμό. Η λάμπα ανάβει αυτόματα όταν πέφτει το σκοτάδι, παρέχοντας μια ατμόσφαιρα ευχάριστης φωτεινότητας. Εξοπλισμένο με πιστοποίηση IP54 παραμένει προστατευμένο από τα καιρικά φαινόμενα, καθιστώντας το ιδανικό για εξωτερική χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό των 3W με θερμό φως (3000Κ) και απόδοση φωτεινότητας 138 lumens.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το


Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Φωτιστικό Merida είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP44, ώστε να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό με θερμό λευκό φως (2700Κ), ώστε να χαρίσει ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτραπέζιες επιφάνειες ή να κρεμαστεί χάρη στην εργονομική λαβή που διαθέτει.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το


Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Φωτιστικό Sonora είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP44, ώστε να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό και αισθητήρα ημέρας και νύχτας, ώστε με το που νυχτώνει να σας προσφέρει ατμοσφαιρικό φωτισμό. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτραπέζιες επιφάνειες ή να κρεμαστεί στον τοίχο.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το



Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Φωτιστικό Garcia είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP44, ώστε να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό του 1W με απόδοση φωτεινότητας 15 lumens. Διαθέτει τεχνολογία RGBW, χάρη στην οποίες μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του φωτός ανάμεσα σε μπλε, κόκκινο, μπλε κ.α. καθώς και λευκό θερμό (3000Κ). Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζει με ηλιακή ενέργεια.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το



Το Ηλιακό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Diva 6938602330 είναι ένα εργονομικό και ποιοτικό φωτιστικό, το οποίο είναι στεγανό (IP44) και κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά. Είναι επαναφορτιζόμενο με ηλιακή ενέργεια γι αυτό φέρει ηλιακό πάνελ και μπαταρία με χωρητικότητα 900 mAh. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό των 0,11W με ουδέτερο λευκό φως (4000Κ) και απόδοση φωτεινότητας 13 lumen.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το



Το Επιτραπέζιο Ηλιακό Φωτιστικό Silva είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και διαθέτει δείκτη στεγανότητας IP44, ώστε να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό του 1W με θερμό λευκό φως (3000Κ) και απόδοση φωτεινότητας 15 lumens. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζει με ηλιακή ενέργεια.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το


Το Ηλιακό Επιτραπέζιο Φωτιστικό Cube 6908001331 διαθέτει dimmer και ηλιακό πάνελ. Φέρει διακόπτη αφής με τέσσερις σκάλες (1η σκάλα: απόδοση φωτεινότητας 100lm για 4 ώρες, 2η σκάλα: απόδοση φωτεινότητας 40lm για 10 ώρες, 3η σκάλα:απόδοση φωτεινότητας 10lm για 40 ώρες και 4η σκάλα off). Με δείκτη στεγανότητας IP44, φέρει ενσωματωμένο LED φωτισμό του 1W με θερμό φως (3000Κ) και απόδοση φωτεινότητας 100 Lumen. Τοποθετήστε το στην τραπεζαρία του κήπου σας, αναδεικνύοντας με όμορφο τρόπο τη διακόσμηση.
Επιτραπέζια Ηλιακά Φωτιστικά εξωτερικού χώρου
Απόκτησε το



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια