Τα 20 καλύτερα Σετ Τραπεζαρίας για τον Κήπο και το Μπαλκόνι

Τα 20 καλύτερα Σετ Τραπεζαρίας για τον Κήπο και το Μπαλκόνι

Πανέμορφα σετ τραπεζαρίας για τον κήπο και το μπαλκόνι σε άψογη ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό. Επιλέξαμε τα 20 καλύτερα σετ τραπεζαρίας για την διακόσμηση του εξωτερικού μας χώρου. 

Τα σετ τραπεζαρίας κήπου που επιλέξαμε είναι από το designdrops. Επισκεφτείτε το online κατάστημα εδώ και ανακαλύψτε περισσότερα έπιπλα κήπου για να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή τραπεζαρία κήπου και βεράντας σε άψογη ποιότητα και προσιτές τιμές.


Τα 20 καλύτερα Σετ Τραπεζαρίας για τον Κήπο και το Μπαλκόνι

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου City
Το Σετ Τραπεζαρίας City 7Τμχ Ε6735 είναι ο ορισμός της φινέτσας και της κομψότητας! Πρόκειται για ένα πανέμορφο σετ το οποίο αποτελείται από ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια και έξι μοντέρνες πολυθρόνες. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν ανθεκτικό σκελετό αλουμινίου και οι πολυθρόνες φέρουν αφράτα μαξιλάρια στο κάθισμα.
Σετ Τραπεζαρίας για τον Κήπο και το Μπαλκόνι
Απόκτησε το


Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Ares Artemis 20.9998
Το Σετ Τραπεζαρίας Ares Artemis 20.9998 είναι ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο που παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο πλαισιώνεται από έξι πολυθρόνες με μοντέρνο διάτρητο σχέδιο.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χωρού Bamboo Look HM10547
Το Σετ Τραπεζαρίας Bamboo Look HM10547 είναι η επιλογή που ανανεώνει τον χώρο σας με μοναδικό στιλ και αντοχή. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για μια βεράντα, τον κήπο ή έναν εξωτερικό χώρο εστίασης, αυτό το σετ θα τον μεταμορφώσει σε έναν ειδυλλιακό προορισμό για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Το τραπέζι διαθέτει αλουμινένιο σκελετό σε όμορφο bamboo look και γυάλινη ενισχυμένη επιφάνεια. Το μαύρο textilene προσθέτει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και ανθεκτικότητας στην επιφάνεια του τραπεζιού. Οι τέσσερις πολυθρόνες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο σε bamboo look, δίνοντας έναν φυσικό χαρακτήρα στο σετ. Οι πολυθρόνες είναι επενδυμένες με textilene για ανθεκτικότητα και άνεση. Οι πολυθρόνες είναι στοιβαζόμενες, προσφέροντας ευκολία στην αποθήκευση τους όταν δε χρησιμοποιούνται.

To Σετ Τραπεζαρίας Κήπου Cellin 200-000329 είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά που το καθιστούν ανθεκτικό στο χρόνο και στη χρήση. Διαθέτει ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια και έξι πολυθρόνες με αφράτο μαξιλαράκι. Διαθέτουν μεταλλικό, στιβαρό σκελετό επενδυμένο με PE rattan, δηλαδή με ένα συνθετικό υλικό, το οποίο διακρίνεται για την αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Σετ Τραπεζαρίας για τον Κήπο και το Μπαλκόνι
Απόκτησε το



Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Central Ε6841
Το Σετ Τραπεζαρία Κήπου Central Ε6841 διαθέτι ποιοτική κατασκευή και κορυφαίας αισθητικής σχεδιασμό, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον εξωτερικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν. Αποτελείται από τέσσερεις πολυθρόνες, κατασκευασμένες από αλουμίνιο και wicker και από ένα τραπέζι με σκελετό από αλουμίνιο και επιφάνεια από ceramic glass 6mm. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε χώρους όπως ο κήπος ή το μπαλκόνι.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Ecco-Moritz
Το Σετ Τραπεζαρία Ecco-Moritz είναι μία κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής επιλογή τόσο για σπίτια όσο και για επιχειρήσεις. Η άριστης ποιότητας κατασκευής του το καθιστά κατάλληλο για εσωτερικούς, αλλά και για στεγασμένους εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει φανταστικό design που θα το λατρέψετε και θα αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια των επισκεπτών σας. Το σετ αποτελείται από ένα τραπέζι και τέσσερεις πολυθρόνες. Το τραπέζι διαθέτει σκελετό από αλουμίνιο και επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας (tempered glass) 5mm, που είναι ανθεκτικό στις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Οι πολυθρόνες έχουν σκελετό από αλουμίνιο, πλάτη από textilene σχοινί, ανθεκτικό στις ακτινοβολίες UV και μαξιλάρι για το κάθισμα με foam 5 cm, με αφαιρούμενη επένδυση από πολυεστέρα. Στοιβάζονται εάν αφαιρέσετε τα μαξιλάρια, ώστε να τις μετακινείτε και να τις αποθηκεύετε ευκολότερα.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM5233.02
Το Σετ Τραπεζαρίας HM5233.02 αποτελεί μία μοντέρνα και εντυπωσιακή επιλογή που θα αναβαθμίσει την αισθητική του κήπου σας. Το σετ περιλαμβάνει ένα τραπέζι και έξι πολυθρόνες. Ο σκελετός όλων των προϊόντων είναι από αλουμίνιο που δεν σκουριάζει, ενώ οι επιφάνειες είναι από polywood. To polywood αποτελεί την μεγαλύτερη τάση της μόδας στην διακόσμηση εξωτερικών χώρων, είναι υλικό που παράγεται από 100% ανακυκλώσιμη πλαστική ξυλεία και άλλων συνθετικών υλών σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ανθεκτικό στον ήλιο και στην βροχή και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση, όμως πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με καυτές επιφάνειες και τοξικά χημικά προϊόντα καθώς υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM10513
Το Σετ Τραπεζαρίας HM10513 αποτελείται από ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια και δύο μαύρες και τέσσερεις μπεζ πολυθρόνες. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν μεταλλικό σκελετό με επένδυση από wicker, γεγονός που τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Τα καθίσματα φέρουν υφασμάτινο μαξιλαράκι για μεγαλύτερη άνεση.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM10519
Το Σετ Τραπεζαρίας HM10519 διαθέτει ένα τραπέζι αλουμινίου και τέσσερεις πολυθρόνες αλουμινίου με wicker στην πλάτη και textilene στο κάθισμα.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM10532
Το Σετ Τραπεζαρίας HM10532 διακρίνεται για την ποιοτική και προσεγμένη κατασκευή! Αποτελείται από ένα μεγάλο τραπέζι αλουμινίου και τέσσερεις πανέμορφες πολυθρόνες αλουμινίου, επενδυμένες με φαρδύ wicker. Οι πολυθρόνες φέρουν αναπαυτικό μαξιλαράκι πάχους 5cm, για να σας εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM11648
Το Σετ Τραπεζαρία HM11648 είναι ιδανικό για τον κήπο ή το μπαλκόνι της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Είναι ένα μοντέρνο και ποιοτικό σετ, το οποίο θα φιλοξενήσει με άνεση όλους σας τους καλεσμένους, Διαθέτει ένα ορθογώνιο τραπέζι με σκελετό αλουμινίου και επιφάνεια από plywood, δηλαδή από ένα υλικό πλαστικής ξυλείας, το οποίο είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο, αρκεί να αποφεύγεται η επαφή με καυτά αντικείμενα και τοξικά χημικά. Συνοδεύεται από 6 πολυθρόνες με σκελετό αλουμινίου και κάθισμα από σκοινί πολυαιθυλενίου, το οποίο είναι περίτεχνα πλεγμένο στο χέρι.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM11715.01
Το Σετ Τραπεζαρίας HM11715.01 είναι ένα μοντέρνο και ποιοτικό σετ, το οποίο διαθέτει ένα τραπέζι και έξι πολυθρόνες. Τόσο το τραπέζι όσο και οι πολυθρόνες φέρουν μεταλλικό σκελετό επενδυμένο με wicker, δηλαδή με ένα υλικό που διακρίνεται για την αντοχή του στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Διαθέτουν UV protection για μέγιστη προστασία από τις ηλιακή ακτινοβολία. Το τραπέζι φέρει γυάλινη επιφάνεια και οι πολυθρόνες είναι στοιβαζόμενες και διαθέτουν αναπαυτικό μαξιλαράκι.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM11717
Το Σετ Τραπεζαρίας HM11717 θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για τη βεράντα αλλά και για το μπαλκόνι σας! Πρόκειται για ένα πανέμορφο σετ, το οποίο διακρίνεται για τη στιβαρή κατασκευή. Περιλαμβάνει ένα τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και επιφάνεια από μάρμαρο με φυσικά «νερά» και υπέροχο χρώμα. Συνοδεύεται από τέσσερεις πολυθρόνες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από μέταλλο άριστης ποιότητας, για μέγιστη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου HM11874
Ανανεώστε τον εξωτερικό σας χώρο με το Σετ Τραπεζαρίας HM11874 που εκπέμπει κλασική γραμμή και elegance. Το σετ περιλαμβάνει ένα τραπέζι με μαντεμένιο σκελετό και επιφάνεια από μάρμαρο, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι πολυθρόνες του σετ είναι μεταλλικές και φινιρισμένες με ηλεκτροστατική βαφή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή. Επιπλέον, οι πολυθρόνες είναι στοιβαζόμενες, προσφέροντας πρακτική αποθήκευση όταν δε χρησιμοποιούνται.




Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου Retto
Το Σετ Τραπεζαρίας Retto περιλαμβάνει ένα τραπέζι και 4 πολυθρόνες βαρέως τύπου με σκελετούς που είναι κατασκευασμένοι από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξιάς. Αυτό το υλικό προσδίδει ανθεκτικότητα και αντοχή στο σετ, ενώ παράλληλα προσφέρει φυσική ομορφιά και ρουστίκ αίσθηση. Οι επιφάνειες του ξύλου έχουν επεξεργαστεί με ένα βερνίκι εμποτισμού, το οποίο προστατεύει το ξύλο από τις επιπτώσεις του περιβάλλοντος και προσδίδει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι πολυθρόνες είναι πτυσσόμενες, προσφέροντας εύκολη αποθήκευση όταν δε χρησιμοποιούνται. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση των επίπλων εξωτερικού χώρου. Τα καθίσματα των πολυθρόνων είναι επενδεδυμένα με καραβόπανο, προσφέροντας άνεση και αντοχή. Συνδυάζει λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα και φυσική ομορφιά, προσφέροντας έναν ευχάριστο και κομψό χώρο για να απολαμβάνετε τον κήπο ή τον εξωτερικό σας χώρο.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Queen
Το Σετ Τραπεζαρίας Queen αποτελεί μια ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι, τον κήπο σας ή ακόμα και για επαγγελματική χρήση. Το σετ περιλαμβάνει ένα τραπέζι με ενισχυμένο σκελετό από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξιάς και δύο πολυθρόνες σκηνοθέτη με διάτρητο πανί. Το τραπέζι διαθέτει ενισχυμένο σκελετό από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξιάς και επιφάνεια με ραμποτέ και πηχάκι στη βάση. Η τραπεζαρία Queen σας προσφέρει έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο για να απολαμβάνετε τον εξωτερικό σας χώρο με άνεση και στυλ. Είναι κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και σχεδιασμένη για να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες καιρού και να διατηρεί την αισθητική της με το πέρασμα του χρόνου.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Gaus-Naoki
Το Σετ Τραπεζαρίας Κήπου Gaus-Naoki 200-000374 περιλαμβάνει δύο πολυθρόνες και ένα στρογγυλό τραπέζι. Διαθέτει σταθερό σκελετό από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και η κυρίως επιφάνεια του φέρει PE Rattan. Με στρογγυλές ακμές για την αποφυγή τραυματισμών. Το επάνω μέρος του τραπεζιού περιλαμβάνει γυαλί 6mm. Οι έδρες του καθίσματος φέρουν μαξιλαράκι 2cm για μεγαλύτερη άνεση.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου HM10335
Για τους λάτρεις του μοντέρνου design το εντυπωσιακό Σετ Τραπεζαρίας HM10335 αποτελείται από ένα τραπεζάκι με τζάμι και δύο πολυθρόνες, τύπου φωλιά, που θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου. Όλα τα προϊόντα του σετ διαθέτουν μεταλλικό σκελετό επενδυμένο με wicker, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες και στην uv ακτινοβολία καθώς είναι εμπλουτισμένο με σταθεροποιητή.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Mosaic 137-000004
Το Σετ Τραπεζαρίας Mosaic 137-000004 είναι πτυσσόμενο με αποτέλεσμα να αποθηκεύεται εύκολα, καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατό χώρο. Περιλαμβάνει δύο καρέκλες και ένα τραπέζι. Οι επιφάνειες του τραπεζιού και των καρεκλών φέρουν μωσαϊκό από φυσικό πλακάκι σε διάφορα χρώματα.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού χώρου Drill 137-000005
Κομψό, λιτό και εύχρηστο το Σετ Τραπεζαρίας Drill 137-000005! Περιλαμβάνει δύο καρέκλες και ένα στρογγυλό τραπέζι. Είναι πτυσσόμενο με αποτέλεσμα να αποθηκεύεται πανεύκολα καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατό χώρο. Η κατασκευή του είναι από μεταλλικό σκελετό στο χρώμα του χαλκού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια