Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια Σκύλων για ατελείωτες ώρες παιχνίδι

Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια Σκύλων για ατελείωτες ώρες παιχνίδι

Το παιχνίδι είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει ο σκύλος με τον άνθρωπο στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Μπορούμε να βρούμε πληθώρα παιχνιδιών για σκύλους, όπως παιχνίδια εκπαίδευσης για σκύλους, παιχνίδια για κουτάβια, ανθεκτικά παιχνίδια που αντέχουν στην καθημερινή χρήση, μπάλες διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων, παιχνίδια με ήχο (squeakers), χνουδωτά λούτρινα παιχνίδια για αγκαλιές, παιχνίδια ενασχόλησης, παιχνίδια ευφυϊας, παιχνίδια kong, παιχνίδια νερού, φρίσμπι για σκύλους και πολλά άλλα παιχνίδια που θα βοηθήσουν στην εκπαίδευση του σκύλου μας με διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μεγάλη και πλούσια ποικιλία σε παιχνίδια για σκύλους θα κάνετε τα μάτια του πιστού σας φίλου να λάμπουν από χαρά!
Επιλέξαμε 20 από τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά παιχνίδια για σκύλους και κουτάβια για να τα χαρείτε μαζί με τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο.

Συμβουλή σχετικά με την χρήση του παιχνιδιού
Τα παιχνίδια είναι αποκλειστικά για χρήση από κατοικίδια. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Όπως και με κάθε άλλο προϊόν, όταν το κατοικίδιο σας παίζει με αυτό το παιχνίδι, πρέπει να βρίσκεται υπό επιτήρηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε το προϊόν τακτικά για τυχόν ζημιές και αντικαταστήστε το εάν δείτε ότι έχει φθαρεί ή αν κάποια μέρη του έχουν χαθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ένας τραυματισμός του ζώου σας, είναι πιθανός. Μην αφήνετε τα κατοικίδια με το παιχνίδι χωρίς επίβλεψη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι κατεστραμμένο, σπασμένο ή που του λείπουν μέρη. Εάν κατά λάθος καταπιεί μικρά κομμάτια, συμβουλευτείτε αμέσως έναν κτηνίατρο.

Παιχνίδια Σκύλων
Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια Σκύλων για ατελείωτες ώρες παιχνίδι


Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια Σκύλων για ατελείωτες ώρες παιχνίδι



Παιχνίδι Σκύλου - Παιχνίδι για Κουτάβια
Απόκτησε το


Παιχνίδι που βοηθά τα κουτάβια να εξοικειωθούν με το νέο τους χώρο, μαλακό, με προσομοίωση καρδιακών παλμών που ηρεμούν το ζώο, σταματά αυτόματα ή με πάτημα 1 κουμπιού, με μπαταρίες, από πολυεστέρα.
Όταν φέρνετε στο σπίτι σας ένα νέο κουτάβι, στην αρχή θα του λείψουν η μαμά και τα αδελφάκια του, κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό. Το βραδύποδας Junior της Trixie είναι θεϊκά μαλακός και έχει σχεδιαστεί ειδικά για μικρά κουταβάκια. Ο νυσταγμένος βραδύποδας μιμείται μέσω μιας μικρής καρδιάς που λειτουργεί με μπαταρία τον καρδιακό παλμό της μητέρας, έτσι ώστε ο θησαυρός σας να μην αισθάνεται τόσο εγκαταλελειμμένος και να μπορεί να αποκοιμηθεί καλύτερα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε και να σταματήσετε το βραδύποδα Junior της Trixie, ενώ μετά από σύντομο διάστημα ενεργοποιείται επίσης η αυτόματη απενεργοποίηση, ώστε ο μικρός σας τετράποδος φίλος να μπορεί να κοιμηθεί χαλαρά χωρίς να χρειαστεί να τον μετακινήσετε ξανά. Αν χρειαστεί, μπορείτε εύκολα να πλύνετε τον αξιαγάπητο βραδύποδα στο πλυντήριο, αφού αφαιρέσετε την καρδιά που λειτουργεί με μπαταρία. 

Παιχνίδι για Κουτάβια Trixie Junior Βραδύποδας - Χαρακτηριστικά
 
Χαριτωμένο παιχνίδι σκύλου με χαριτωμένο σχέδιο βραδύποδα.
Χνουδωτό: από μαλακό βελούδο.
Ιδανικό για πολύ μικρά κουτάβια: καθησυχαστικό βοήθημα για τον ύπνο και την εξοικείωση των κουταβιών με το χώρο τους.
Καταπολεμά το αίσθημα της απουσίας: ο καρδιακός παλμός της μητέρας προσομοιώνεται από μια μικρή καρδιά που λειτουργεί με μπαταρία.
Εύκολη ρύθμιση ώρας: έναρξη και διακοπή με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτόματη διακοπή μετά από 20 λεπτά.
Περιλαμβάνει τα πάντα: συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες.
Χρώμα: καφέ.
Υλικό: πολυεστέρας.
Διαστάσεις: περ. Μ 34 cm.
Οδηγίες φροντίδας: πλένεται στο πλυντήριο έως τους 30°C, αφαιρέστε την καρδιά πριν από το πλύσιμο.



Παιχνίδι Σκύλου - Παιχνίδι για Κουτάβια
Απόκτησε το


Παιχνίδι για κουτάβι σε σχήμα Κρόνου, κατάλληλο για γέμισμα με σνακ και ξηρά τροφή, ιδανικό για να κρατάτε το κουτάβι σας απασχολημένο, μαλακά και ανθεκτικά υλικά, από TPE και PP.
Κυλάει στο πάτωμα, περιστρέφεται και αφήνει στο πέρασμά του ένα ίχνος από νόστιμες λιχουδιές - ας το κυνηγήσουμε! Το παιχνίδι Kong Gyro για κουτάβια προσφέρει πολλή διασκέδαση και επιβραβεύει την επίμονη δραστηριότητα με νόστιμα σνακ. Το παιχνίδι είναι ιδανικό για κουτάβια και μικρότερα σκυλιά.
Το παιχνίδι εκτελεί ποικίλες κινήσεις χάρη στο σχήμα του Κρόνου και την περιστρεφόμενη μπάλα στο εσωτερικό του. Σπρώχνοντας, κυλώντας ή ξύνοντας, τα σνακ ή οι κροκέτες ξηρής τροφής που είναι γεμισμένες στη μπάλα μπορούν να απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να δώσουν κίνητρο στο σκύλο σας να συνεχίσει να απασχολείται. Το παιχνίδι Kong Gyro για κουτάβια είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά και μαλακά υλικά - ιδανικό για τα περίεργα κουτάβια.

Παιχνίδι για Κουτάβια Kong Gyro - Χαρακτηριστικά

Διασκεδαστικό παιχνίδι σε σχήμα Κρόνου για κουτάβια και σκύλους έως 18 κιλά.
Ποικίλες κινήσεις: κυλάει και γέρνει λόγω του σχήματός του, η μπάλα στο εσωτερικό του μπορεί να περιστραφεί.
Παιχνίδι και σνακ: μπορεί να γεμίσει με λιχουδιές ή ξηρά τροφή, ο σκύλος σας μπορεί να φτάσει τα σνακ κυλώντας, σπρώχνοντας ή ξύνοντας.
Εκπαιδεύει το ανεξάρτητο παιχνίδι: ενθαρρύνει την επίμονη ενασχόληση με ένα παιχνίδι.
Υλικά ασφαλή για τα κουτάβια: ο δακτύλιος TPE είναι ευχάριστα μαλακός και ανθεκτικός.
Συνήθης υψηλή ποιότητα από την Kong.
Χρώμα: μπλε/ροζ (ο συνδυασμός χρωμάτων δεν μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα).
Υλικό: 60% θερμοπλαστικό ελαστομερές (TPE), 40% πολυπροπυλένιο.
Συνολικές διαστάσεις: Ø 12,7 x Υ 7,6 cm.


Παιχνίδι Σκύλου - Παιχνίδι για Κουτάβια
Απόκτησε το


Παιχνίδι για κουτάβια σε μορφή αρκούδου, εσωτερικό από σκοινί με κόμπους για μεγαλύτερη σταθερότητα, πολύ μαλακό, με ενσωματωμένο squeaker, ικανοποιεί τα φυσικά ένστικτα.
Εξωτερικά χουχουλιάρικα, εσωτερικά πολύ σταθερά: τα αρκουδάκια Kong WildKnots Bears είναι πολύ μαλακά για τον τετράποδο φίλο σας. Στο εσωτερικό τους τα γλυκά αρκουδάκια έχουν σκελετό από σκοινί με κόμπους, το οποίο σταθεροποιεί το παιχνίδι, και ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη και έντονη απόλαυση μάσησης.
Τα αρκουδάκια Kong WildKnots έχουν ένα μικρό squeaker στην κοιλιά τους, η οποία προτρέπει τα τετράποδα να παίξουν. Τα αγαπησιάρικα αρκουδάκια έχουν μόνο μια λεπτή επένδυση. Ακόμα και αν τα αρκουδάκια καταστραφούν τελείως μετά από πολύ άγριο παιχνίδι, δεν θα λερώσουν πολύ τον περιβάλλοντα χώρο. Τα αρκουδάκια διατίθενται σε καφέ, γκρι και ανοιχτό καφέ χρώμα.
 
Παιχνίδι για Κουτάβια Kong WildKnots Bears - Χαρακτηριστικά

Λούτρινο παιχνίδι σκύλων με πολύ μαλακό ύφασμα και σταθερό σκελετό από σκοινί με δεμένους κόμπους.
Ικανοποιεί τα φυσικά ένστικτα των σκύλων.
Με ενισχυμένο βελούδινο σώμα για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.
Λεπτή επένδυση για να μην λερώνει πολύ.
Με squeaker: ενθαρρύνει για παιχνίδι.
Διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη, καθώς και σε καφέ, γκρι και ανοιχτό καφέ χρώμα.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Μωβ χαριτωμένο χταπόδι για σκύλους, μακριά πλοκάμια για χτύπημα και κούνημα, μαλακό εξωτερικό για αγκαλιές, φύλλο κρότου και κουδουνίστρα στο εσωτερικό, χωρίς μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν, από μαλακό βελούδο.
Ουπς, ποιος μπήκε στο σαλόνι σας από τα βάθη του ωκεανού Μοιάζει με επισκέπτη της διασκεδαστικής ποικιλίας! Το χταπόδι Kong SoftSeas Octopus είναι ένας διακοσμητικός και αστείος σύντροφος παιχνιδιού για το σκύλο σας, ιδανικός για αγκαλιές, ξεφάντωμα και κούνημα.
Το χαριτωμένο παιχνίδι σε σχήμα χταποδιού με μωβ χρώμα και μαλακή επιφάνεια είναι ιδανικό για αγκαλίτσες, αλλά ενθαρρύνει επίσης τον σκύλο σας να κάνει βόλτες. Τα μάτια είναι ραμμένα- δεν υπάρχουν μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν. Αυτό εξασφαλίζει ανέμελη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για κουτάβια και ενήλικες σκύλους.

Παιχνίδι Σκύλου Kong SoftSeas Χταπόδι - Χαρακτηριστικά

Αστείο παιχνίδι σε σχήμα χταποδιού για κουτάβια και ενήλικες σκύλους.
Κινούμενο σχήμα: τα μακριά βελούδινα πλοκάμια είναι ιδανικά για κούνημα και διεγείρουν το ένστικτο του κυνηγιού.
Συναρπαστικά υλικά: το μαλακό εξωτερικό προσκαλεί σε αγκαλιές, το φύλλο αλουμινίου που τρίζει στο εσωτερικό ενθαρρύνει το παιχνίδι και το ξεφάντωμα.
Προωθεί το ανεξάρτητο παιχνίδι: εκπαιδεύει την επίμονη ενασχόληση με ένα παιχνίδι.
Υψηλή ποιότητα: μάρκα Kong.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Χαριτωμένο παιχνίδι για σκύλους σε σχήμα λαγού, πολύ μαλακό βελούδο, τσίχλα σε όλο το σώμα, συμπαγές σχήμα, ικανοποιεί το ένστικτο του μασήματος, με φύλλο που τρίζει, κεντημένο πρόσωπο, από πολυεστέρα.
Το Kong Snuzzles Bunny είναι ένα ιδιαίτερα γοητευτικό παιχνίδι για τον τετράποδο φίλο σας. Το μωβ χαριτωμένο λαγουδάκι δεν εντυπωσιάζει μόνο με τη χαριτωμένη εμφάνισή του και το ιδιαίτερα μαλακό τρίχωμά του. Στο εσωτερικό του κρύβεται ένας μεγάλος τσίχλας που εκπέμπει έναν μακρόσυρτο ήχο τσίχλας όταν τον δαγκώνετε. Το αλουμινόχαρτο που τρίζει προσφέρει επιπλέον συναρπαστικές στιγμές παιχνιδιού. Το λαγουδάκι Kong Snuzzles Bunny ικανοποιεί επομένως εξίσου το φυσικό ένστικτο μάσησης και την ανάγκη του σκύλου σας για αγκαλιές.

Παιχνίδι Σκύλου Kong Snuzzles Bunny - Χαρακτηριστικά

Snuzzles Snuzzles: Χαριτωμένο παιχνίδι για σκύλους.
Ευπροσάρμοστο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του και για αγκαλιές, καθώς και για παιχνίδια ρίψης.
Μαλακό βελούδινο: εξαιρετικά μαλακό, ιδανικό για αγκαλιές.
Κεντημένο πρόσωπο, χωρίς μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν.
Ικανοποιεί το φυσικό ένστικτο μάσησης
Υψηλή ποιότητα: μάρκα Kong.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Πρωτότυπο παιχνίδι δραστηριότητας για σκύλους, μπορεί να γεμίσει με λιχουδιές, διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, με οδηγίες εκπαίδευσης, αντιολισθητικό, υψηλής ποιότητας κατασκευή, από πλαστικό.
Με τον πύργο λουλουδιών Trixie Dog Activity Flower Tower, η πλήξη ανήκει στο παρελθόν. Με τον πρωτότυπο σχεδιασμό του, το παιχνίδι δραστηριότητας για σκύλους προσφέρει πολλή διασκέδαση και ποικίλη, πνευματική δραστηριότητα για τον τετράποδο φίλο σας.

Ο Πύργος λουλουδιών δραστηριότητας από την Trixie έχει ως πρότυπο ένα λουλούδι και αποτελείται από στοιχεία λουλουδιών και κώνους που ο σκύλος σας πρέπει να αφαιρέσει και να μετακινήσει προκειμένου να φτάσει στις λιχουδιές που είναι κρυμμένες στο κάτω μέρος. Μπορείτε να τον γεμίσετε είτε με σνακ για σκύλους είτε με ξηρά τροφή. Ανάλογα με το πώς θα τοποθετήσετε τα επιμέρους στοιχεία, το επίπεδο δυσκολίας για το σκύλο σας θα είναι περισσότερο ή λιγότερο υψηλό - ιδανικό για κάθε επίπεδο εκπαίδευσης.

Παιχνίδι Σκύλου Trixie Dog Activity Flower Tower - Χαρακτηριστικά

Παιχνίδι δραστηριότητας για σκύλους.
Παρέχει πολλή διασκέδαση και κρατάει το σκύλο σας διανοητικά απασχολημένο.
Ποικίλη ψυχαγωγία: πύργος παιχνιδιού με διαφορετικά επίπεδα, συρόμενα καπάκια, εσοχές και 6 κώνοι.
Διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας: αφαιρούμενα στοιχεία λουλουδιών, οι κώνοι χρησιμεύουν ως πώματα για τα στοιχεία λουλουδιών για να αυξάνεται η δυσκολία.
Για χρήση με λιχουδιές ή ξηρά τροφή: ο σκύλος σας πρέπει να δουλέψει για την τροφή, μπορεί να συμβάλει στην πιο αργή πρόσληψη τροφής.
Περιλαμβάνει οδηγίες εκπαίδευσης: με πρακτικές συμβουλές και κόλπα.
Διαδραστική διασκέδαση: για την ενίσχυση του δεσμού μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου.
Αντιολισθητικό: ελαστικός δακτύλιος στη βάση.
Εύκολος καθαρισμός: μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για καθαρισμό.
Με σήμανση για την καλή μεταχείριση των ζώων: το παιχνίδι συμμορφώνεται με τον αυστριακό νόμο για την καλή μεταχείριση των ζώων, εγγυάται τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για την καλή μεταχείριση των ζώων.
Χρώμα: μπλε / ανοιχτό γκρι.
Υλικό: πλαστικό.
Μέγεθος : Ø 30 x Υ 13 cm.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Παιχνίδι σκύλου σε σχήμα μπάλας, από ανθεκτικό σχοινί, για ανέμελα παιχνίδια έλξης και μάσησης, υποστηρίζει τη στοματική υγιεινή, μπορεί να βοηθά τα κουτάβια στην οδοντοφυΐα, από πολυεστέρα και βαμβάκι.
Η ανθεκτική μπάλα από σχοινί της TIAKI προσκαλεί το σκύλο σας σε πολύωρα παιχνίδια έλξης και μάσησης. Φυσικά, έχει περισσότερη πλάκα όταν ο σκύλος παίζει μαζί σας! Εσείς μπορείτε είτε να κρατάτε το παιχνίδι και αυτό να το δαγκώνει και να το τραβά, είτε να του το πετάτε και αυτό να τρέχει να το πιάσει! Έτσι καλύπτονται οι φυσικές ανάγκες του σκύλου σας για κυνήγι και θήρευση, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να διασκεδάζετε μαζί.

Επιπλέον, η μπάλα από σχοινί της TIAKI μπορεί να βοηθήσει τα κουτάβια κατά την οδοντοφυΐα. Το υλικό είναι ιδανικό για δάγκωμα και μπορεί να συμβάλλει στην αφαίρεση της ενοχλητικής πλάκας - για μια καλή στοματική υγιεινή! Το σχέδιο του παιχνιδιού είναι λειτουργικό και μοντέρνο, καθώς πρέπει να είναι πρωτίστως γερό και ανθεκτικό για καθημερινή χρήση.

Παιχνίδι Σκύλου TIAKI Μπάλα από Σχοινί - Χαρακτηριστικά

Πλεκτή μπάλα-παιχνίδι για σκύλους.
Από ανθεκτικό σχοινί: ιδανικό για έντονα παιχνίδια ανάκτησης και μάσησης.
Για διάδραση μεταξύ σας: ιδανικό για παιχνίδια ανάκτησης.
Φιλική προς το δάγκωμα: υποστηρίζει τη μείωση της πλάκας κατά τη μάσηση.
Για παιχνίδι και διασκέδαση: ενεργοποιεί τα έμφυτα ένστικτα.
Υποστηρίζει τα κουτάβια: βοηθά στην οδοντοφυΐα.
Λειτουργικό σχέδιο: μίνιμαλ και μοντέρνο.
Χρώμα: λευκό.
Υλικό: 60% πολυεστέρας, 40% βαμβάκι.
Ετικέτα: συνθετικό δέρμα.
Διαστάσεις: Ø 9,1 cm.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Παιχνίδι για σκύλους, συνδυασμός βρόχου και μπάλας, πλεγμένο σχοινί με αντιολισθητική υφή, μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των δοντιών, μη τοξικό και ασφαλές, κατασκευασμένο από βαμβάκι και πολυεστέρα.
Ένα παιχνίδι, πολλοί τρόποι για να απασχολείτε το σκύλο σας: Το παιχνίδι για σκύλους με σχοινί Limoen Rope και Ball αποτελείται από έναν στιβαρό συνδυασμό θηλιάς σχοινιού και μπάλας, καθιστώντας το εξίσου κατάλληλο για εκτεταμένο μάσημα όσο και για ρίψη, ανάκτηση και τράβηγμα. Το σχοινί με βαμβακερή υφή χαρακτηρίζεται από αντιολισθητική αίσθηση και κάθεται άνετα στο χέρι.

Το παιχνίδι για σκύλους με σχοινί και μπάλα Tau Limoen έχει έντονο χρώμα, ώστε να είναι εύκολο να το βρείτε σε εξωτερικούς χώρους. Ο χρωματισμός γίνεται με φυτικές βαφές που είναι εντελώς μη τοξικές και ασφαλείς. Ένα άλλο πλεονέκτημα: οι βαμβακερές ίνες του σχοινιού σπρώχνονται ανάμεσα στα δόντια όταν μασάει και μπορούν επομένως να βοηθήσουν στον καθαρισμό των δοντιών του τετράποδου φίλου σας.

Παιχνίδι Σκύλου Limoen σχοινί και μπάλα - Χαρακτηριστικά

Παιχνίδι που πετάει και μασάει για σκύλους μικρού έως μεσαίου μεγέθους.
Συνδυασμός μπάλας και βρόχου: για ποικίλη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σχοινί με βαμβακερή υφή: αντιολισθητική αίσθηση.
Μη τοξικό και ακίνδυνο : χρωματισμένο με βαφές φυτικής προέλευσης.
Υποστηρίζει την οδοντική υγιεινή: οι ίνες ωθούνται ανάμεσα στα δόντια κατά το μάσημα και έτσι υποστηρίζουν τον καθαρισμό, κατάλληλο και για τα δόντια του γάλακτος των κουταβιών.
Βρόχος χεριού για πέταγμα και κράτημα: ιδανικό για παιχνίδια ανάκτησης και ρυμούλκησης.
Μπάλα με κόμπο, εύκολη στο μάζεμα και τη μεταφορά με το στόμα
Ελαφρύ.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Παιχνίδι σκύλων, σε μορφή γύπα, με ενσωματωμένο squeaker, ενθαρρύνει το παιχνίδι, με βαμβακερή επένδυση, ανθεκτικό υλικό, για αγκαλιές και ανάκτηση, πλένεται στο χέρι, από λούτρινο υλικό & ύφασμα.
Με το λούτρινο γύπα Gustav, ο αγαπημένος σας σκύλος θα βιώσει πολλές συναρπαστικές περιπέτειες! Το ανθεκτικό, λούτρινο ζωάκι με τα μεγάλα μάτια συνοδεύει το σκύλο σας παντού και ανταποκρίνεται αν το πιέσεις στην κοιλιά με ένα διακριτικό ήχο.
Μετά από συναρπαστικές εκδρομές και άγρια παιχνίδια, ο σκύλος σας μπορεί να κάνει αγκαλιές με το μαλακό λούτρινο ζώο και να ονειρεύεται νέες περιπέτειες.
Ο γύπας μεγέθους περ. 28 cm είναι κατάλληλος για χαλαρά παιχνίδια ρίψης, ενώ παράλληλα μπορεί να απασχολήσει και το σκύλο μόνο του. Ο τετράποδος φίλος σας δεν θα χορταίνει να παίζει με το λούτρινο ζώο, καθώς ο διακριτικός ήχος του squeaker στην κοιλιά του πουλιού θα τον παρακινεί συνεχώς για παιχνίδι.
Ο λούτρινος γύπας της Trixie είναι το τέλειο παιχνίδι ρίψης για απολαυστικά παιχνίδια με το σκύλο σας, αλλά συγχρόνως είναι ένας πιστός φίλος για αγκαλιές και αγάπες.

Σε περίπτωση που το λούτρινο ζώο λερώσει, καθαρίζεται εύκολα με πλύσιμο στο χέρι στους 30°C. Ο λούτρινος γύπας Gustav μπορεί, επομένως, όχι μόνο να γίνει ο καλύτερος φίλος του σκύλου σας, αλλά να είναι επίσης ένας υγιεινός σύντροφος στο παιχνίδι.

Παιχνίδι Σκύλου Trixie Gustav Γύπας - Χαρακτηριστικά

Αστείο λούτρινο παιχνίδι για παιχνίδια και αγκαλιές.
Υλικό: πλούσα και ύφασμα.
Διάσταση: περ. 28 cm.
Χρώμα: μπεζ.
Με διακριτικό squeaker.
Πλένεται έως τους 30°C και πλύσιμο στο χέρι.



Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Το παιχνίδι runninGegg κρατά το σκύλο σας απασχολημένο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Λόγω του σχήματος αυγού ο σκύλος σας δεν μπορεί να το πιάσει εύκολα με το στόμα και με αυτόν τον τρόπο διεγείρεται το φυσικό ένστικτο του σκύλου σας για κυνήγι. Μέσα από την κίνηση, τη γρήγορη αντίδραση και τον ενεργό τρόπο σκέψης ο σκύλος σας μαθαίνει να έχει το παιχνίδι καλύτερα ορατό και να το πιάνει ευκολότερα.
Το παιχνίδι αυτό ενδείκνυται ιδίως για ιδιοκτήτες που δεν τους αρέσει να ρίχνουν, να ψάχνουν ή να κυνηγούν συνεχώς μία μπάλα. Το runningEgg είναι ιδανικό για σκύλους που έχουν έντονη διάθεση για παιχνίδι. Χάρη στο σχήμα, το υλικό και τη δυνατότητα απρόβλεπτου παιχνιδιού, το runninGegg θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος του σκύλου σας στο παιχνίδι.

Επιβραβεύστε το σκύλο σας τακτικά για την ενεργό συμμετοχή του στο παιχνίδι, προκειμένου να ενισχύσετε το κίνητρό του. Το runninGegg προσφέρει πολύωρο διασκεδαστικό παιχνίδι και ο σκύλος σας δεν βαριέται να παίζει μαζί του.

Παιχνίδι Σκύλου runninGegg - Χαρακτηριστικά

Σχήμα αυγού.
Μήκος περ. 30 cm, Ø περ. 18 cm, βάρος περ. 350 g.
Χρώμα: μπλε.
Ανθεκτικό.
Απρόβλεπτη κίνηση του runninGegg.
Διαδραστικό παιχνίδι.
Οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να ρίχνουν, να ψάχνουν, να τρέχουν πίσω από το παιχνίδι.
Πολύωρη απόλαυση παιχνιδιού.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Μπάλα για μεγαλόσωμους σκύλους, πολύ μεγάλη, επιπλέει και αναπηδά, οι κόμποι κάνουν μασάζ στα ούλα, ενισχύει την αιμάτωση και στοματική υγιεινή, άρωμα βανίλιας, πιάνεται εύκολα, από θερμοπλαστικό λάστιχο.
Η Spiky Ball με διάμετρο 12 cm είναι η ιδανική μπάλα για μεγαλόσωμους σκύλους! Οι πολλές ακίδες στην επιφάνεια της μπάλας εξασφαλίζουν καλό κράτημα και επιπλέον κάνουν μασάζ στα ούλα του σκύλου, ενώ την δαγκώνει, γεγονός το οποίο ενισχύει την αιμάτωση και την στοματική υγιεινή.
Η μπάλα κατασκευάζεται από ανθεκτικό υλικό TPR - θερμοπλαστικό λάστιχο. Το συγκεκριμένο υλικό ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτικότητά, την ελαστικότητά και την ικανότητά του να επιπλέει. Επιπλέον, είναι ήπια στα δόντια και αντέχει τις δαγκωματιές.

Η αναπήδηση της μπάλας εγγυάται ότι θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι κάθε σκύλου. Επιπλέον, ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της μπάλας είναι το άρωμά της, μιας και δεν μυρίζει όπως μυρίζουν τα συνθετικά υλικά, αλλά έχει ευχάριστο άρωμα βανίλιας, κάτι το οποίο θα προσέξει και ο σκύλος σας με αποτέλεσμα να τρέχει με χαρά να βρει την μπάλα. Η μπάλα επιπλέει, οπότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άνετα και για παιχνίδια στο νερό.

Παιχνίδι Σκύλου TPR Spiky Ball large - Χαρακτηριστικά 

Ανθεκτική μπάλα, ειδικά για μεγαλόσωμους σκύλους.
Επιφάνεια με ακίδες: κάνουν μασάζ στα ούλα και ενισχύουν την αιμάτωση, ενώ συμβάλλουν και στην οδοντική υγιεινή.
Από υλικό TPR: πάρα πολύ ανθεκτικό, ελαστικό και ήπιο στα δόντια
Αναπηδά και επιπλέει: για ανάκτηση σε στεριά ή θάλασσα.
Άρωμα βανίλιας: χωρίς δυσάρεστη μυρωδιά εξαιτίας του συνθετικού υλικού.
Κατάλληλο και για δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους.
Υλικό: TPR (θερμοπλαστικό λάστιχο).
Χρώμα: πράσινο.
Μέγεθος: 12 cm διάμετρος.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Μεγάλη μπάλα για σκύλους, ιδανική για ποδόσφαιρο, με λαστιχένιες εγκοπές, ανάγλυφη επιφάνεια, πιάνεται εύκολα, επιπλέει χάρη στο αφρώδες υλικό εσωτερικά, έντονα χρώματα, από πλαστικό και λάστιχο.
Δεν σας αρκεί μία μικρή μπάλα; Η μπάλα Chuckit! Kick Fetch Large είναι αρκετά μεγάλη και ενδείκνυται ιδανικά για παιχνίδια ανάκτησης στο ύπαιθρο. Ο σκύλος σας θα μπορεί εύκολα να πιάνει την μπάλα από όλες τις πλευρές χάρη στις λαστιχένιες εγκοπές και την ανάγλυφη επιφάνεια από καμβά.
Αυτή η μπάλα παιχνιδιού αντέχει ακόμα και άγρια παιχνίδια χάρη στη σταθερή υφή της και την ανθεκτική κατασκευή. Στο εσωτερικό της έχει αφρώδες υλικό, οπότε η μπάλα δεν βυθίζεται στο νερό. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιείται κάλλιστα για παιχνίδια στο νερό.

Παιχνίδι Σκύλου Chuckit! Kick Fetch - Χαρακτηριστικά

Μεγάλη μπάλα παιχνιδιού για σκύλους.
Ιδανική για ποδόσφαιρο στο ύπαιθρο.
Λαστιχένιες εγκοπές, ανάγλυφη επιφάνεια από καμβά: ο σκύλος μπορεί να πιάνει την μπάλα από όλες τις πλευρές.
Αφρώδες υλικό εσωτερικά: επιπλέει, ενδείκνυται για παιχνίδια δίπλα και μέσα στο νερό.
Έντονο χρώμα: μπορείτε να την εντοπίζετε εύκολα στο γρασίδι και στο νερό.
Σταθερό σχήμα: δεν παραμορφώνεται, ακόμα και μετά από έντονα παιχνίδια.
Διπλή ραφή για πολύωρο διασκεδαστικό παιχνίδι.
Χρώμα: πορτοκαλί/μπλε.
Υλικό: πλαστικό (αφρώδες υλικό EVA) / πολυεστέρας / λάστιχο.
Μέγεθος: Ø 19 cm.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Παιχνίδι σκύλων 2 σε 1, μπάλα τένις και squeaker, σηκώνεται και πετιέται εύκολα με τη λαβή, ιδανικό για παιχνίδια ανάκτησης, ανθεκτικό, φιλικό στα δόντια, από θερμοπλαστικό λάστιχο.
Η εξαιρετικά ανθεκτική και αντιολισθητική επιφάνεια της μπάλας Jumbler από την Kong είναι κατασκευασμένη από TPR (Thermo-Plastic-Rubber), έχει λαβές μασήματος, και περιποιείται τα δόντια και τα ούλα. Το παιχνίδι για σκύλους είναι κατάλληλο για παιχνίδια ρίψης και ανάκτησης. Οι δύο λαβές βοηθούν να ανασηκώνετε την μπάλα από το έδαφος, να την ταρακουνάτε και να τη ρίχνετε, ακόμα κι αν είναι βρεγμένη. Οι εγκοπές διευκολύνουν το σκύλο σας να την αρπάζει με τα δόντια του.
Η διάφανη θήκη, σε χρώματα κόκκινο, πορτοκαλί, λιλά ή μπλε σας χαρίζει μια ματιά στο συναρπαστικό εσωτερικό κόσμο του παιχνιδιού: μια μικρή μπάλα του τένις με το λογότυπο της Kong φροντίζει για πρόσθετη κίνηση στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο δυνατός ήχος του squeaker, που απελευθερώνεται με έντονη πίεση ή δάγκωμα παρακινεί το σκύλο σας να συνεχίζει να ασχολείται με το παιχνίδι. Το αδιάβροχο, ανθεκτικό και γερό παιχνίδι της Kong φροντίζει μέσω της μπάλας του τένις για εναλλαγές και αθλητική δραστηριότητα, και πληροί συγχρόνως τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Παιχνίδι Σκύλου Kong Jumbler Ball - Χαρακτηριστικά

 Μπάλα "Fun & Action" για διαδραστικό παιχνίδι στην εγγυημένη υψηλή ποιότητα της Kong.
Διπλά ελκυστικό: χάρη στην ενσωματωμένη μπάλα τένις και το δυνατό ήχο του squeaker.
Δύο λαβές: διευκολύνουν την ανύψωση, το κούνημα και τη ρίψη.
Από TPR: γερό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ιδανικό για παιχνίδια και ελαφρύ μάσημα, φιλικό προς τα δόντια και τα ούλα.
Χρώμα: κόκκινο, πορτοκαλί, μοβ, μπλε, δεν είναι δυνατή η ελεύθερη επιλογή του χρώματος!
Υλικό: Thermo-Plastic-Rubber (TPR) - θερμοπλαστικό λάστιχο.
Συνολικές διαστάσεις: Μ 14 x Π 14 x Υ 14 cm.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Παιχνίδι σκύλων, αναπηδά και χοροπηδά προς όλες τις κατευθύνσεις, ικανοποιεί το ένστικτο μάσησης και την ανάγκη για παιχνίδι, ιδανικό για μάσηση και ανάκτηση, γεμίζει με λιχουδιές, από φυσικό καουτσούκ.
Το Kong Classic δε φέρει τυχαία αυτό το όνομα. Πρόκειται για ένα πραγματικά διαχρονικό, κλασικό παιχνίδι σκύλου, το οποίο χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ενδείκνυται ιδανικά για μάσηση και παιχνίδι, και μπορείτε μάλιστα να το γεμίζετε και με λιχουδιές.
Το παιχνίδι αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τη φυσική ανάγκη των σκύλων για κυνήγι και μάσηση. Το Kong Classic αποτελείται από κόκκινο φυσικό καουτσούκ με ευχάριστη υφή, που προσκαλεί το σκύλο σας να απολαύσει δάγκωμα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι αναπηδά απρόβλεπτα, γεγονός που διεγείρει ακόμα περισσότερο τη διάθεση του ζώου για κυνήγι και παιχνίδι, και εξασφαλίζει πολύωρη διασκέδαση.
 
Παιχνίδι Σκύλου Kong Classic - Χαρακτηριστικά

Παιχνίδι σκύλου, ιδανικό για παιχνίδι, ανάκτηση και μάσηση.
Αναπηδά με απρόβλεπτο τρόπο: τονώνει το ένστικτο κυνηγιού.
Μπορείτε να το γεμίζετε με λιχουδιές, για παράδειγμα με κόκκαλα μάσησης και κράκερ, για περισσότερη διασκέδαση στο παιχνίδι.
Ικανοποιεί τη φυσική ανάγκη για παιχνίδι και μάσηση: φροντίζει για πολύωρη διασκέδαση.
Συνιστάται από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές σκύλων.
Χρώμα: κόκκινο.
Υλικό: φυσικό καουτσούκ.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Παιχνίδι σκύλων σε μορφή αλεπούς, με σχοινί πιασμένο σε κόμπο και ελαστικές πλευρές για ρεαλιστικές κινήσεις, με ενσωματωμένο squeaker, μαλακή επιφάνεια, πολύ ανθεκτικό, από πολυεστέρα και βαμβάκι.
Ο σκύλος σας δε θα χορταίνει να παίζει με το παιχνίδι Scrunch Knots Αλεπού της Kong! Το χνουδωτό και μαλακό λούτρινο ζωάκι-αλεπού της Kong όχι μόνο φαίνεται ωραίο, αλλά το 'χει κιόλας. Στο εσωτερικό του παιχνιδιού κρύβεται ένα ανθεκτικό σχοινί-κόμπος με ελαστικές πλευρές, το οποίο είναι ιδιαίτερα γερό. Με αυτό τον τρόπο, το παιχνίδι Scrunch Knots Αλεπού Kong ικανοποιεί τα ένστικτα του ζώου σας με διασκεδαστικό τρόπο. Η λούτρινη αλεπουδίτσα περιλαμβάνει λίγη ποσότητα γεμίσματος και ενδείκνυται για σκύλους με ελαφριά έως μέτρια ικανότητα μάσησης. Επιπλέον, το παιχνίδι είναι κατάλληλο για παιχνίδια τραβήγματος με τον τετράποδο φίλο σας. Ένα μικρό squeaker στο κεφάλι φροντίζει για ακόμη περισσότερη διασκέδαση κατά το παιχνίδι. Το παιχνίδι-αλεπού της KONG διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη είτε για μεγαλόσωμους είτε για μικρόσωμους σκύλους.

Παιχνίδι Σκύλου Kong Scrunch Knots Αλεπού - Χαρακτηριστικά

Χνουδωτό και μαλακό παιχνίδι για σκύλους σε οπτική αλεπούς
Κατάλληλο για ανάκτηση και παιχνίδια τραβήγματος.
Ενσωματωμένο σχοινί πιασμένο σε κόμπο, το οποίο ικανοποιεί τα φυσικά ένστικτα του σκύλου με παιγνιώδη τρόπο.
Ελαστικές πλευρές για ρεαλιστικές κινήσεις στο παιχνίδι.
Ανθεκτική επεξεργασία με μικρή ποσότητα υλικού γεμίσματος.
Squeaker στο κεφάλι για επιπλέον διασκέδαση στο παιχνίδι.
Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη για σκύλους με ελαφριά και μεσαία ικανότητα μάσησης.
Χρώμα: πορτοκαλί/λευκό.
Υλικό: γούνα από πολυεστέρα (εξωτερική πλευρά) / σχοινί από βαμβάκι (εσωτερική πλευρά).


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Παιχνίδι σκύλων φλαμίνγκο, με ενσωματωμένο squeaker, ιδανικό για αγκαλιές, μάσηση και ανάκτηση, με πόδια από σχοινί και φτερωτά φτερά, επεξεργασία υψηλής ποιότητας, πλένεται στο πλυντήριο, από πολυεστέρα.
Με το εντυπωσιακό ροζ πτέρωμά του, αυτό το λούτρινο φλαμίνγκο προσελκύει όλα τα βλέμματα επάνω του και χρησιμεύει ως σύντροφος για παρέα ή παιχνίδι. Στο εσωτερικό του κρύβεται ένα squeaker, το οποίο παράγει τσιριχτό ήχο, με το που το πιέσει ο σκύλος σας, παρακινώντας τον για πολύωρη απασχόληση. Χάρη στα χνουδωτά φτερά του, φαίνεται ιδιαιτέρως ελκυστικό και επιπλέον τονώνει το ένστικτο παιχνιδιού του σκύλου σας. Τα πόδια από σχοινί προσκαλούν για μάσηση και τράβηγμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια ρίψης και ανάκτησης. Έτσι, το φλαμίνγκο χαρίζει ευχάριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης!

Το παιχνίδι-φλαμίνγκο κατασκευάζεται από ένα μαλακό, χνουδωτό υλικό και έχει ραφές υψηλής ποιότητας. Οι ωραίες λεπτομέρειες, όπως τα κεντημένα μάτια και το δίχρωμο ράμφος, τραβούν τα βλέμματα στο καλάθι με τα παιχνίδια του σκύλου. Σε περίπτωση που λερώσει, μπορείτε να το πλύνετε εύκολα στο πλυντήριο στους 30°C. Ένα αστείο παιχνίδι, το οποίο θα χαρίσει στο σκύλο σας διασκεδαστικές στιγμές, δίνοντας την αίσθηση ότι κάνετε διακοπές στο Μαϊάμι!

Παιχνίδι Σκύλου Φλαμίνγκο με Σχοινί - Χαρακτηριστικά

Λούτρινο παιχνίδι για σκύλους.
Με ενσωματωμένο squeaker: παράγει τσιριχτό ήχο για διασκεδαστικό παιχνίδι και πολύωρη απασχόληση.
Εντυπωσιακά, χνουδωτά φτερά σε οπτική πούπουλου: αναζωπυρώνει το ένστικτο παιχνιδιού.
Σχοινιά για πόδια: παρακινούν για μάσηση και τράβηγμα
Πολυχρηστικό: για αγκαλιές, μεταφορά, μάσηση, τράβηγμα, ρίψη και ανάκτηση.
Πολύ απαλό: με μαλακή, χνουδωτή επιφάνεια.
Ραφές υψηλής ποιότητας: προσεγμένη επεξεργασία.
Αστείο Miami-Beach-Look: εντυπωσιακό ροζ φλαμίνγκο με όμορφες λεπτομέρειες, όπως το δίχρωμο ράμφος και τα κεντημένα μάτια.
Εύκολος καθαρισμός: πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.
Χρώμα: Ροζ.
Υλικό: 100% πολυεστέρας.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Jumbo βελούδινη πάπια παιχνιδιού για μεγάλους σκύλους, μαλακή επιφάνεια, για αγκαλιά, μεταφορά, δάγκωμα & κούνημα, με δύο squeaker.
Το παιχνίδι σκύλου Kong Comfort Jumbo Πάπια είναι ένα πολύ μεγάλο βελούδινο παιχνίδι για σκύλους με το οποίο ο πιστός σας φίλος θα περάσει πολλές ώρες διασκέδασης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σκύλους μεγάλων φυλών και τους είναι εύκολο να το μεταφέρουν στο στόμα τους.

Η επιφάνειά της είναι ιδιαίτερα μαλακή και χαδιάρικη και μάλιστα τρίζει όταν δαγκώνετε δυνατά το σώμα ή το ράμφος της. Τα πόδια της πάπιας Kong Comfort Jumbo Πάπια είναι φτιαγμένα από αλουμινόχαρτο που τρίζει ζωηρά όταν παίζετε - ένα πανέμορφο παιχνίδι για μακροχρόνια διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παιχνίδι Σκύλου Kong Comfort Jumbo Πάπια - Χαρακτηριστικά

Πολύ μεγάλο βελούδινο παιχνίδι για σκύλους.
Κατάλληλο για μεγάλους σκύλους: σε μορφή jumbo, εύκολο στη μεταφορά, στο πέταγμα και στο κούνημα.
Ζεστό και μαλακό: ιδανικό για αγκαλιές και χάδια.
Με αλουμινόχαρτο που τρίζει: για έναν συναρπαστικό ήχο θρόισμα, που ενθαρρύνει τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Χαριτωμένο σχέδιο.
Χρώμα: κίτρινο ή μωβ.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Αστραφτερός κρίκος μάσησης για σκύλους, πολύ στιβαρό και ανθεκτικό, υποστηρίζει την υγιεινή των δοντιών και του στόματος, μπορεί να γεμίσει με ξηρά τροφή και λιχουδιές, προωθεί τη μακροχρόνια δραστηριότητα, από TPU.
Συνδυάζοντας το όμορφο με το χρήσιμο - αυτό δεν είναι δημοφιλές μόνο σε εμάς τους ανθρώπους. Ο τετράποδος φίλος σας θα λατρέψει επίσης να παίζει με το λαμπερό κρίκο και να κερδίζει τα σνακ του, ενώ η ακανόνιστη επιφάνεια του κρίκου μάσησης Ferplast Smile εξασφαλίζει τον καθαρισμό των δοντιών από την πλάκα και την πέτρα. Επιπλέον, η μάσηση κάνει απαλό μασάζ στα ούλα του σκύλου σας και του επιτρέπει να απολαύσει στο έπακρο το ένστικτο του παιχνιδιού και της μάσησης.

Παιχνίδι Σκύλου Ferplast Smile Κρίκος Μάσησης - Χαρακτηριστικά

Ανθεκτικός δακτύλιος μάσησης για μικρούς έως μεγάλους σκύλους.
Μπορεί να γεμίσει με σνακ: ιδανικό για ψυχαγωγία μακράς διάρκειας.
Για την υποστήριξη της υγιεινής των δοντιών και του στόματος περιέχει κρυστάλλους διττανθρακικού άλατος, που εξουδετερώνουν την πλάκα και την οδοντική πλάκα.
Κάνει μασάζ στα ούλα: κάνει το μάσημα ακόμα πιο διασκεδαστικό.
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, μη τοξικό υλικό.
Ενθαρρύνει το ένστικτο του παιχνιδιού.
Ελκυστική γεύση κρέατος.
Κατασκευάζεται στην Ιταλία.
Χρώμα: Κόκκινο.
Υλικό: 100% TPU (θερμοπλαστικό ελαστομερές).


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το

Φρίσμπι σκύλων, επιπλέει, κατάλληλο για πέταγμα, πιάσιμο και ανάκτηση, μακρινές ρίψεις χωρίς να χρειάζεται δύναμη, ανθεκτικό και εύκαμπτο υλικό, καθαρίζει εύκολα, από θερμοπλαστικό καουτσούκ.
Μπορείτε να το πετάτε από τον καρπό χωρίς να καταβάλλετε καθόλου δύναμη, αυτό το φρίσμπι πετάει μακριά. Έτσι φροντίζει για διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους και επιτρέπει στο αγαπημένο σας ζώο να ξεδίνει, κυνηγώντας το στρογγυλό δίσκο σε μεγάλες αποστάσεις και επιστρέφοντάς τον πίσω σε σας. Επιπλέον, ενισχύετε σε κοινή ενασχόληση το δέσιμο με το τετράποδο μέλος της οικογένειάς σας και προπονείτε με παιχνιδιάρικο τρόπο την αντοχή, την ταχύτητα και τα αντανακλαστικά του.
Από θερμοπλαστικό καουτσούκ (TPR) κατασκευασμένο, το φρίσμπι είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και εύκαμπτο παιχνίδι για σκύλους. Η ελαφρώς εύπλαστη επιφάνεια είναι άνετη στο κράτημα, και μπορεί να σκουπιστεί και να καθαριστεί εύκολα. Έχει αεροδυναμικό σχήμα και τριγύρω είναι διακοσμημένο με χαριτωμένες μικρές πατούσες και κόκκαλα. Επιπλέον, μπορεί να επιπλεύσει, και έτσι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παραλία ή την πισίνα. Ένα όμορφο παιχνίδι για ρίψη και ανάκτηση για ώρες γεμάτες δράση στο φρέσκο αέρα!

Παιχνίδι Σκύλου TPR Φρίσμπι - Χαρακτηριστικά

Αεροδυναμικό φρίσμπι ως παιχνίδι ρίψης για σκύλους.
Πετά μακριά χωρίς καμία προσπάθεια: μπορείτε να το ρίχνετε εύκολα από τον καρπό.
Ανθεκτικό, εύκαμπτο υλικό: κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό καουτσούκ (TPR).
Διασκέδαση, αντοχή και ταχύτητα: για ρίψη και ανάκτηση, η μεγάλη εμβέλεια πτήσης φροντίζει, ώστε ο σκύλος σας να ξεδίνει.
Προωθεί το δέσιμο μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη: κοινή ενασχόληση στον καθαρό αέρα.
Επιπλέει: διασκέδαση παιχνιδιού ακόμη και κατά την κολύμβηση
Χαριτωμένα διακοσμημένο: με μικρά κόκκαλα και πατούσες.
Εύκολος καθαρισμός, χάρη στη λεία επιφάνεια, η οποία μπορεί να σκουπιστεί με υγρό πανί.
Χρώμα: πράσινο.
Υλικό: TPR.
Διαστάσεις: Ø 22 cm.


Παιχνίδι Σκύλου
Απόκτησε το


Η μπάλα από καουτσούκ, με τέλεια, έξτρα χαρακτηριστικά: Το παιχνίδι από ανθεκτικό φυσικό καουτσούκ της Chuckit! εγγυάται διασκεδαστικό παιχνίδι στην ξηρά και στο νερό!
Ανάλογα με το μέγεθός της, είναι κατάλληλη για μικρόσωμους, μεσαίου μεγέθους έως μεγαλόσωμους σκύλους. Χάρη στην ανάγλυφη επιφάνεια και τις ραβδώσεις, ο τετράποδος φίλος σας μπορεί εύκολα να συλλαμβάνει και να πιάνει το νέο του αγαπημένο παιχνίδι. Αναπηδά πολύ ψηλά και ο σκύλος σας μπορεί να την κυνηγά όσο λαχταρά η ψυχή του. Επιπλέον, η Ultra Ball επιπλέει στην επιφάνεια του νερού και χάρη στο φωτεινό χρώμα της μπορείτε εύκολα να τη βρίσκετε.

Παιχνίδι Σκύλου Chuckit! Ultra Ball Μπάλα Σκύλων - Χαρακτηριστικά

Μπάλα από καουτσούκ για παιχνίδια ρίψης και ανάκτησης.
Διατίθεται σε δύο μεγέθη: ένα για σκύλους μικρού και μεσαίου μεγέθους, και ένα για μεγαλόσωμους σκύλους.
Από φυσικό καουτσούκ: Η μπάλα είναι πολύ ανθεκτική, επιπλέει στο νερό και χοροπηδά πολύ ψηλά.
Πιάνεται εύκολα: ανάγλυφη επιφάνεια με ραβδώσεις.
Επιπλέει: για παιχνίδια στο νερό και στην παραλία.
Γρήγορος καθαρισμός: η επιφάνεια καθαρίζει και στεγνώνει εύκολα με ένα καλό σκούπισμα.
Φωτεινό χρώμα για καλή ορατότητα.
Συμβατή με τον εκτοξευτή μπάλας Chuckit! Launcher για ιδιαίτερα μακρινές ρίψεις!
Χρώμα: πορτοκαλί/μπλε.
Υλικό: φυσικό καουτσούκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια