Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια για Γάτες για χαρούμενα νιαουρίσματα

Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια για Γάτες για χαρούμενα νιαουρίσματα

Τα πιο όμορφα και παιχνιδιάρικα παιχνίδια για τις γατούλες μας σε προσιτές τιμές για χαρούμενα νιαουρίσματα και ατελείωτες ώρες παιχνίδι.
Επιλέξαμε 20 από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για τις όμορφες γατούλες μας.

Συμβουλή σχετικά με την χρήση του παιχνιδιού
Τα παιχνίδια είναι αποκλειστικά για χρήση από κατοικίδια. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Όπως και με κάθε άλλο προϊόν, όταν το κατοικίδιο σας παίζει με αυτό το παιχνίδι, πρέπει να βρίσκεται υπό επιτήρηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε το προϊόν τακτικά για τυχόν ζημιές και αντικαταστήστε το εάν δείτε ότι έχει φθαρεί ή αν κάποια μέρη του έχουν χαθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ένας τραυματισμός του ζώου σας, είναι πιθανός. Μην αφήνετε τα κατοικίδια με το παιχνίδι χωρίς επίβλεψη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι κατεστραμμένο, σπασμένο ή που του λείπουν μέρη. Εάν κατά λάθος καταπιεί μικρά κομμάτια, συμβουλευτείτε αμέσως έναν κτηνίατρο.

Τα 20 καλύτερα Παιχνίδια για Γάτες για χαρούμενα νιαουρίσματα


Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Το Baldi Mouse της Aumüller είναι ένα παιχνίδι για όλες τις γάτες γεμισμένο με βαλεριάνα! Η βαλεριάνα είναι η ιδανική εναλλακτική λύση αντί για catnip, δηλαδή νεπέτα ή αλλιώς γατόχορτο. Το παιχνίδι Baldi Mouse με εξαιρετικά έντονο άρωμα βαλεριάνας είναι πραγματικό ακαταμάχητο.
Το ποντίκι είναι γεμισμένο με οικολογική όλυρα γερμανικής προέλευσης και άριστης ποιότητας ρίζα βαλεριάνας, επίσης γερμανικής προέλευσης.
Η χοντροκομμένη ρίζα βαλεριάνας μέσα στο μαξιλάρι θα τρίβεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από την σκληρή όλυρα.
Καθώς η γάτα σας κουνάει και μετακινεί το παιχνίδι, η όλυρα λειτουργεί σαν ένας τρίφτης και απελευθερώνει διαρκώς νέο άρωμα. Η επίδραση του αρώματος διαρκεί πραγματικά πολύ.


Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Τρία μαξιλάρια σε σχήμα μικρών γατών, κεντημένα στο χέρι, αρωματικά, γεμισμένα με catnip & Silver Vine, από μαλακές μικροΐνες πλούσας, γερμανικής κατασκευής
Το χαριτωμένο σετ με 3 λούτρινες γάτες θα μαγέψει τη γάτα σας όχι μόνο με την εμφάνισή του: Τα τρία λούτρινα γατάκια είναι γεμισμένα με ευρωπαϊκή νεπέτα (catnip) και αρωματικό βότανο Silver Vine, που προέρχεται από την Ασία. Και τα δύο βότανα έχουν μια μεθυστική δράση στις γάτες, και εξασφαλίζουν πολύωρο παιχνίδι και έντονες αγκαλιές. Τα μαλακά λούτρινα γατάκια είναι επίσης πολύ μαλακά και χνουδωτά.
Τα παιχνίδια της Aumüller κατασκευάζονται στη Γερμανία με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία είναι κεντημένα στο χέρι. Όλα τα συστατικά είναι υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα. Το άρωμα του βοτάνου Silver-Vine είναι διακριτικό για τους ανθρώπους, σε αντίθεση με το έντονο άρωμα της βαλεριάνας.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Μπάλα από μαλλί-τσόχα για γάτες, τέλειο σχέδιο σε παστέλ τόνους, ευχάριστη αφή, καλό κράτημα, για άρπαγμα και γλείψιμο
Συχνά είναι τα απλά παιχνίδια που ταιριάζουν καλύτερα στις γάτες. Η μπάλα από φυσικό μαλλί-τσόχα της Aumüller είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Χάρη στο σφαιρικό σχήμα της, κυλάει τέλεια επάνω στο δάπεδο, και η γάτα μπορεί να την γραπώνει και να την γλείφει. Η μπάλα είναι χειροποίητη και ξεχωρίζει για την υψηλή της ποιότητα.
Το παιχνίδι είναι γεμισμένο με γατόχορτο και silver vine. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον για το αιλουροειδές σας! Με διάμετρο 7 cm, η μπάλα έχει το τέλειο μέγεθος για σταθερό κράτημα, ακόνισμα των νυχιών και παιχνίδι. Η μπάλα από φυσικό μαλλί-τσόχα της Aumüller διατίθεται σε διάφορες ωραίες παστέλ αποχρώσεις, ωστόσο δεν υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του χρώματος.


Παιχνίδι για Γάτες: Aumüller Silver Vine Ball Παιχνίδι Γάτας
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Υψηλής ποιότητας μπάλα για γάτες, αγνό φυσικό προϊόν από Silver Vine και Catnip, ελκυστική, μειώνει το άγχος και προάγει την οδοντική φροντίδα, ενθαρρύνει για παιχνίδι και ροκάνισμα. 
Η φροντίδα των δοντιών δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική: Η μπάλα παιχνιδιού με Silvervine από την εταιρεία Aumüller είναι ένα ιδιαίτερο οδοντικό παιχνίδι, που έχει μεγάλη έλξη στη γάτα σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στα υλικά που χρησιμοποιούνται: η μπάλα αποτελείται από Silver Vine και Catnip.
Το Silver Vine, επίσης γνωστό ως σκόνη για γάτες (cat powder), έχει μια σαγηνευτική επίδραση σε πολλές γάτες, με το που μασήσουν το φλοιό. Σε συνδυασμό με την Catnip προκύπτει ένα πραγματικά ακαταμάχητο μείγμα, χάρη στο οποίο η μπάλα παραμένει ενδιαφέρουσα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό συμβάλλει επίσης το σχήμα του παιχνιδιού. Η μπάλα κυλά, όταν η γάτα σας την σπρώχνει με την πατούσα της, έτσι ώστε να αφυπνίζεται συγχρόνως το ένστικτο κυνηγιού της γάτας. Η συμπαγή μπίλια από νεπέτα (catnip) κυλά στο εσωτερικό της μπάλας, όταν το παιχνίδι αρχίζει να κινείται, γεγονός που ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο για παιχνίδι.


Παιχνίδι για Γάτες: Aumüller Silvervine Κολοκύθα Παιχνίδι Οδοντικής Φροντίδας
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Διασκεδαστικό παιχνίδι για γάτες, από 100% φυσικά υλικά, όπως Silver Vine με διαγερτική δράση, κλωστές από γιούτα και διακοσμητική κολοκύθα για κυνήγι και παιχνίδι, βοηθά στην οδοντική υγιεινή.
Το παιχνίδι οδοντικής φροντίδας κολοκύθα Silvervine της Aumüller συνδυάζει τη φυσική διασκέδαση παιχνιδιού με ένα χρήσιμο συμπλήρωμα οδοντικής φροντίδας! Το στρογγυλό σχήμα της μικρής διακοσμητικής κολοκύθας είναι έτσι σχεδιασμένο για για να κυλάει - αλλά και να αντέχει με ευκολία τις παιχνιδιάρικες επιθέσεις δαγκώματος. Οι προσαρτημένες κλωστές από γιούτα διεγείρουν επίσης το φυσικό κυνηγετικό ένστικτο της γάτας σας. 
Δεν είναι μόνο η κολοκύθα που μπορεί να μασηθεί: Οι αποξηραμένοι βλαστοί Silver Vine στο κάτω μέρος του παιχνιδιού μπορούν να τρίβουν την πλάκα από τα δόντια χάρη στην τραχιά υφή τους και έτσι συμβάλλουν στην καθημερινή φροντίδα της στοματικής υγιεινής Το Silver Vine έχει επίσης μια ευχάριστη μεθυστική επίδραση στις περισσότερες γάτες. Το φυτό αυτό, το οποίο συναντάται κυρίως στην Ασία, μπορεί να διεγείρει το ένστικτο για παιχνίδι εξίσου καλά και για εξίσου μεγάλο χρονικό διάστημα με τη βαλεριάνα, αλλά χωρίς να αναδίδει μια τόσο έντονη οσμή.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Παιχνίδι διέγερσης για γάτες, 100% φυσικό και βιώσιμο, διπλή διέγερση με Silver Vine και catnip, ζωντανεύει και ενθαρρύνει το παιχνίδι, ενισχύει την οδοντική φροντίδα
Η μπάλα οδοντικής φροντίδας Silvervine από την Aumüller εγγυάται διπλό κίνητρο για παιχνίδι! Σε αντίθεση με τα συμβατικά παιχνίδια για γάτες, τόσο το catnip όσο και το Silver Vine χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής του παιχνιδιού για να ανεβάσουν τη διασκέδαση σε νέα επίπεδα. Πρόκειται για φυσικά υλικά που μπορούν να έχουν μια θαυμάσια διεγερτική επίδραση στη γάτα σας.
 Χάρη στο στρογγυλό σχήμα που θυμίζει μπάλα μπάντμιντον, το παιχνίδι κυλάει εύκολα στις περισσότερες επιφάνειες και τα προσαρτημένα φτερά μπορούν επιπλέον να διεγείρουν το φυσικό ένστικτο κυνηγιού του κατοικίδιού σας. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή σύμφωνα με τη συνταγή ποιότητας της επωνυμίας Aumüller καθιστά τη μπάλα ανθεκτική ακόμα και στο πιο άγριο παιχνίδι. Το μάσημα των αποξηραμένων ράβδων Silver Vine μπορεί επίσης να είναι ευεργετικό για την οδοντική φροντίδα: Η τραχιά επιφάνεια μπορεί να τρίψει την πλάκα και έτσι να αποτρέψει την πέτρα στα δόντια.



Παιχνίδι για Γάτες: Aumüller Silvervine Παιχνίδι Οδοντικής Φροντίδας Σετ με 2 Πουλάκια
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Διεγερτικό παιχνίδι για γάτες, συσκευασία 2 τεμαχίων, αγνό φυσικό προϊόν από Silver Vine, catnip και φτερά, με διεγερτική επίδραση και ενίσχυση της οδοντικής φροντίδας
Θέλετε να προσφέρετε στη γάτα σας μια όσο το δυνατόν πιο φυσική εμπειρία παιχνιδιού χωρίς να βλάψετε τα αληθινά πουλάκια της φύσης; Το σετ παιχνιδιών Aumüller Silvervine με 2 πουλάκια προσφέρει ακριβώς αυτό - και μάλιστα σε διπλή συσκευασία!
Κατασκευασμένο από 100% φυσικά υλικά, αυτό το παιχνίδι εγγυάται ότι θα προκαλέσει την επιθυμία για παιχνίδι και κυνήγι, και όχι μόνο λόγω του χαριτωμένου σχήματος πουλιού: Ενώ το σώμα είναι φτιαγμένο από ένα ισχυρό μείγμα από αποξηραμένο Silver Vine και catnip, που έχουν έντονη διεγερτική επίδραση στη γούνινη φίλη σας, η μακριά φτερωτή ουρά προκαλεί ακόμα περισσότερο το ένστικτο για κυνήγι και δάγκωμα. Παράλληλα, η μάσηση του φυσικού προϊόντος μπορεί να υποστηρίξει την καθημερινή οδοντιατρική φροντίδα, καθώς τρίβεται η πλάκα των δοντιών όσο το ζωάκι σας δαγκώνει το παιχνίδι.


Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Μπάλα παιχνιδιού για γάτες από ιτιά, για σπρώξιμο, εκσφενδόνιση και πιάσιμο, πιάνεται εύκολα, με ενσωματωμένο ποντίκι με τσιπ ήχου, ρεαλιστικός ήχος ποντικιού, για παιχνιδιάρες γατούλες.
Χρειάζεται και λίγη διασκέδαση! Η ψάθινη μπάλα Karlie με ποντικάκι με τσιπ ήχου είναι ένα τέλειο παιχνίδι για γάτες για σπρώξιμο, εκσφενδόνιση και πιάσιμο. Χάρη στο φυσικό υλικό της, πιάνεται πολύ καλά και η γατούλα σας μπορεί εύκολα να ακονίζει τα νύχια της. Ένα ενσωματωμένο ποντικάκι με τσιπ ήχου κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον με το ρεαλιστικό ήχο ποντικιού. Διότι ποια γάτα δεν θα ήθελε να κυνηγήσει ένα ποντικάκι που βγάζει ήχους;



Παιχνίδι για Γάτες: Aumüller Pink Plush Μπάλα
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Πολύχρωμο παιχνίδι-pompon για γάτες, αποτελούμενο από πολλές λούτρινες μπάλες, χειροποίητο και μοναδικό, με ξεσηκωτικό Silvervine και γατόχορτο, κατάλληλο και για μικρές γάτες
Τότε η μπάλα για γάτες Pink Plush της Aumüller είναι σίγουρα η σωστή επιλογή! Αυτή η μπάλα αποτελείται από πολλές μαλακές λούτρινες μπάλες και έχει το ιδανικό μέγεθος, ώστε ακόμη και οι πιο μικρόσωμες γάτες να μπορούν εύκολα να την κρατήσουν ή να την πιάσουν με τις πατούσες τους.
Το σφαιρικό σχήμα είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές στις γάτες, αλλά με την προσθήκη Silver Vine και γατόχορτου, η ελκυστικότητα της μπάλας Aumüller Pink Plush διπλασιάζεται απευθείας. Και το καλύτερο; Κάθε μπάλα είναι χειροποίητη και έτσι πραγματικά μοναδική. Η γάτα σας θα λατρέψει αυτή την μπάλα!



Παιχνίδι για Γάτες: Designed by Lotte Mia Ξύλινος Πύργος για Γάτες
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Ξύλινος πύργος παιχνιδιού για γάτες από φυσικά υλικά, με 3 επίπεδα και μπάλες παιχνιδιού, από υψηλής ποιότητας καουτσούκ, εξασφαλίζει διαρκή απασχόληση & διεγείρει το κυνηγετικό ένστικτο.
Το ξύλο είναι ένα ανθεκτικό υλικό που προσφέρει στη γάτα σας μια φυσική επιφάνεια. Ο ξύλινος πύργος παιχνιδιού Mia της Lotte για γάτες είναι κατασκευασμένος από όμορφο καουτσούκ και προσφέρει στη γάτα σας μια ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού! Διαθέτει τρία συναρπαστικά επίπεδα διαφορετικών μεγεθών, στα οποία οι παιχνιδιάρικες πατούσες της γάτας μπορούν να χαλαρώσουν όπως θέλουν.
Οι διαφορετικά χρωματιστές μπάλες του ξύλινου πύργου για γάτες Mia Designed by Lotte, που κυκλοφορούν και στα τρία επίπεδα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το κυνηγετικό ένστικτο της γάτας σας και να παράγουν συναρπαστικούς ήχους όταν κυλούν και συγκρούονται! Η γάτα μπορεί κάλλιστα να τις ωθήσει μακριά με τις πατούσες της και στη συνέχεια να τις ξαναπιάσει και αυτό εξασφαλίζει πολλή διασκέδαση και απασχόληση που διαρκεί.



Παιχνίδι για Γάτες: Designed by Lotte Wiggly Μπάλα Ξυσίματος για Γάτες
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Μπάλα ξυσίματος που τραμπαλίζεται για γάτες, από φυσικό ξύλο καουτσούκ, τυλιγμένη με ανθεκτικό σχοινί γιούτα, για την καθημερινή φροντίδα των νυχιών, μπάλα με φτερά για παιχνίδι, από 100% φυσικά υλικά
Η μπάλα ξυσίματος Wiggly Designed by Lotte είναι η τέλεια μπάλα για τη γάτα σας, με υπέροχες παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, όλες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ξύλο καουτσούκ, με τη μεγάλη μπάλα ξυσίματος τυλιγμένη στο επάνω μισό μέρος με γερό σχοινί γιούτα, υποστηρίζοντας έτσι την καθημερινή φροντίδα των νυχιών του κατοικίδιου ζώου σας. Η μπάλα περιβάλλεται από ένα δίσκο σε όψη φυσικού ξύλου, ο οποίος χτυπάει στο δάπεδο, όταν η μπάλα αρχίζει να κυλά. Αυτό επιτρέπει στην μπάλα ξυσίματος να κυλά και στη γατούλα σας να τραμπαλίζεται μπρος και πίσω μαζί της. 
Στο ψηλότερο σημείο της μπάλας Wiggly Designed by Lotte υπάρχει ένα είδος καλαμιού, από το οποίο κρέμεται ένα φτερό, το οποίο είναι στερεωμένο σε ένα κορδόνι και σε ένα σύρμα. Όταν η μπάλα στριφογυρίζει, το φτερό αναπηδά μαζί της. Το συναρπαστικό αυτό εφέ διεγείρει το ένστικτο παιχνιδιού του κατοικίδιου ζώου σας και εξασφαλίζει έντονη διασκέδαση. Επίσης, η μπάλα ξυσίματος είναι και οπτικά αρκετά εντυπωσιακή - οι διακριτικοί μπεζ τόνοι της τραβούν τα βλέμματα τόσο της γατούλας σας όσο και τα δικά σας.




Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Τούνελ παιχνιδιού για γάτες, σε φωτεινό πράσινο σχέδιο κάμπιας, με δύο πλευρικές εισόδους, ευρύχωρο και σταθερό, μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί, για παιχνίδι, ξεφάντωμα ή ξεκούραση, από πολυεστέρα
Το τούνελ γάτας Kerbl Pet είναι ένας υπέροχος παράδεισος παιχνιδιού σε φωτεινό πράσινο χρώμα και προσφέρει στο κατοικίδιό σας ώρες διασκέδασης και καθαρής άνεσης. Το σχήμα αυτής της χαριτωμένης κάμπιας ξεχειλίζει από πρωτοτυπία και προσθέτει μια παιχνιδιάρικη πινελιά σε κάθε δωμάτιο. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνισή του, το ευρύχωρο τούνελ προσφέρει ακόμη και αρκετό χώρο για δύο ενήλικες γάτες ή μια μικρή παρέα γατών για να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι ο υπέροχος σχεδιασμός του προσώπου της κάμπιας και τα χαριτωμένα, άνετα πόδια από μαλακό μαξιλαράκι. Η βελούδινη πατούσα σας θα αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένη μέσα σε αυτήν και μπορεί επίσης να πάρει έναν υπνάκο στη ζεστή κάμπια μετά το ενεργό παιχνίδι της. Οι δύο πλευρικές είσοδοι επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και παρέχουν άπλετο φως. Αν θέλετε να της ανοίξετε ακόμα περισσότερα μονοπάτια, μπορείτε να ανοίξετε την μπροστινή και την πίσω είσοδο του τούνελ με το ενσωματωμένο φερμουάρ - ή να τις κλείσετε όταν απαιτείται ηρεμία και ασφάλεια.

Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Χαριτωμένο παιχνίδι για γάτες, μαλακή επένδυση, ταινία που θροΐζει για μεγαλύτερη διασκέδαση, για παιχνίδια & αγκαλιές, με γατόχορτο, πολύχρωμο σχέδιο
Το Kong Crackles Winkz Cat καταπολεμά την πλήξη. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο παιχνίδι για γάτες με μορφή μιας μικρής γατούλας με γυαλιστερά αυτιά. Το γλυκό ζωάκι έχει το ιδανικό σχήμα και μέγεθος για ξέφρενα παιχνίδια αλλά και αγκαλιές.
Το παιχνίδι έχει μαλακή επένδυση και απίστευτα μαλακή εξωτερική επιφάνεια. Στο εσωτερικό έχει μια ταινία που θροΐζει, η οποία ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο το κυνηγητό και το παιχνίδι. Εκτός αυτών, η μικρή γατούλα έχει στο εσωτερικό Kong Premium γατόχορτο από τη Βόρεια Αμερική, το οποίο επιδρά μαγικά σε πολλούς από τους τετράποδους φίλους μας. 


Παιχνίδι για Γάτες: Modern Living Comporta
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Φιλικό στο περιβάλλον, ασφαλές και διαδραστικό παιχνίδι για γάτες, βάση με πίστα με μπάλες και ανοίγματα για λιχουδιές, μπάλα πομπόν με φτερά, διεγείρει το κυνηγετικό ένστικτο της γάτας
Ανακαλύψτε το διαδραστικό παιχνίδι για γάτες Comporta της Modern Living, το τέλειο παιχνίδι για τη γάτα σας. Αυτό το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από φυσικά και ασφαλή υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρει στη γάτα σας την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η γάτα σας να μπορεί να παίξει μόνη της με αυτό, κάνοντάς το τον ιδανικό σύντροφο παιχνιδιού για τον τετράποδο φίλο σας, όταν δεν είστε στο σπίτι.
Στη βάση του διαδραστικού παιχνιδιού για γάτες Comporta της Modern Living κρύβεται μια μικρή πίστα με μπάλες και πολλά ανοίγματα, στα οποία μπορείτε να βάλετε λιχουδιές για να τις ψαρέψει η γάτα σας. Η χαριτωμένη μπάλα πομπόν με τα πλαϊνά φτερά όχι μόνο μοιάζει με ένα μικρό πουλί, αλλά κινείται και με παρόμοιο συναρπαστικό τρόπο, όταν το ακουμπάει η γάτα σας, κάτι που μπορεί να διεγείρει το κυνηγετικό της ένστικτο.



Παιχνίδι για Γάτες: PetSafe FroliCat Bolt Laser
Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Διαδραστικό Laserpointer για γάτες, χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη παίζει αυτόνομα με το κατοικίδιό σας και σας εγγυάται μεγάλη διασκέδαση.
Το παιχνίδι με λέιζερ PetSafe FroliCat Bolt Laser Παιχνίδι Γάτας είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι για γάτες, που εγγυάται σε εσάς και τη γάτα σας ένα άγριο παιχνίδι και μεγάλη διασκέδαση. Μπορείτε να κρατήσετε το Bolt στα χέρια σας ή να το τοποθετήσετε πάνω σε μια λεία επιφάνεια και να παρακολουθείτε τη γάτα ενώ κρύβεται, πηδά και κυνηγά.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Ψυχαγωγικό παιχνίδι για γάτες που γεμίζει με σνακ, λαβύρινθος με ενότητες, προσαρμοσμένος σχεδιασμός, προάγει την ευφυΐα και την αργή πρόσληψη τροφής,
Κρύψτε μερικά κομμάτια θηράματος στο λαβύρινθο και αφήστε τη γάτα σας να τα βρει. Είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορεί να ικανοποιήσει τις ενστικτώδεις ανάγκες της γάτας σας! Η ψυχαγωγία παρέχεται σίγουρα με το παιχνίδι για γάτες Slo-Mo. Ο λαβύρινθος με τα μανταλάκια προσφέρει πολλές επιλογές παιχνιδιού και μπορεί όχι μόνο να προάγει την ευφυΐα της γάτας σας, αλλά και να επιβραδύνει την πρόσληψη τροφής.
Παραλαμβάνετε το παιχνίδι νοημοσύνης για γάτες μαζί με διάφορες ενότητες για να ρυθμίζετε το επίπεδο δυσκολίας ανάλογα με τις ανάγκες και να παρέχετε ποικιλία κατά το παιχνίδι. Υπάρχουν έξι εσοχές στον λαβύρινθο καθώς και 2 μικρά ποτηράκια που μπορείτε να γεμίσετε με κροκέτες ξηράς τροφής ή σνακ. Οι λιχουδιές διεγείρουν επίσης τη δραστηριότητα με το παιχνίδι γάτας Slo-Mo και παρέχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ανταμοιβής κατά το παιχνίδι.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Διασκεδαστικό παιχνίδι για γάτες, λειτουργεί με μπαταρίες, με αιωρούμενα φτερά στο εσωτερικό, που στροβιλίζουν έντονα και απρόβλεπτα, μπορείτε να το γεμίσετε με λιχουδιές, τονώνει το ένστικτο κυνηγιού
Το παιχνίδι για γάτες Turning Feather της Trixie αφυπνίζει τα φυσικά ένστικτα της γάτας σας για κυνήγι, εξασφαλίζει διασκέδαση και παράλληλα ενισχύει την επιδεξιότητά της. Στο εσωτερικό της 6-γωνης θήκης βρίσκονται φτερά, που παρακινούν τη γάτα σας για παιχνίδι. Με το πάτημα ενός κουμπιού το παιχνίδι ενεργοποιείται, τα φτερά στροβιλίζουν τριγύρω έντονα, σταματούν και αλλάζουν εκ νέου κατεύθυνση. Μέσα από τα ανοίγματα διαφορετικού μεγέθους στο επάνω και πλαϊνό μέρος η γάτα σας μπορεί να κυνηγήσει από πίσω το «θήραμα», που βουίζει, να το σπρώξει με την πατούσα της ή να προσπαθήσει να το πιάσει.
Καθώς οι κινήσεις των φτερών είναι απρόβλεπτες και τα φτερά ξεπροβάλλουν κάθε φορά από διαφορετικό άνοιγμα, χαρίζουν στη γάτα σας διασκεδαστικές στιγμές παιχνιδιού. Συμπληρωματικά, μπορείτε να γεμίσετε τις στρογγυλές και οβάλ οπές με μικρές λιχουδιές και να παρακινήσετε τη γάτα σας να απασχοληθεί περισσότερο με αυτό το παιχνίδι. Τα αντιολισθητικά ποδαράκια φροντίζουν, ώστε το παιχνίδι να παραμένει σταθερό και ασφαλές σε λείες επιφάνειες. Ένα έξυπνα σχεδιασμένο παιχνίδι για όλες τις γάτες, με το οποίο η γάτα σας θα ευχαριστιέται να παίζει και το οποίο θα την κρατά απασχολημένη και δραστήρια κάθε μέρα.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Ενδιαφέρον παιχνίδι για γάτες με έξυπνη κατασκευή, ελατήρια που αναπηδούν, πούπουλα και βαμβακερές μπάλες, από φυσικά υλικά (σιζάλ/πούπουλα/λούφα), με γατόχορτο.
Τι πηδάει, ταλαντεύεται και κουνιέται εκεί τόσο χαρούμενα; Το καλύτερο που έχει να κάνει η γάτα είναι να το διερευνήσει διεξοδικά! Το παιχνίδι Karlie Nava από σιζάλ και λούφα θα διώξει την πλήξη σε χρόνο μηδέν και θα παραμείνει ενδιαφέρον για πολύ καιρό χάρη στην ευρηματική κατασκευή του. Το παιχνίδι απασχόλησης διακρίνεται για το ελκυστικό σχέδιό του και ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Χάρη στη μικρή του επιφάνεια τοποθέτησης μπορεί να βρει εύκολα μια θέση σε λιγότερο ευρύχωρα δωμάτια.
Το παιχνίδι Karlie Nava από σιζάλ και λούφα αποτελείται κυρίως από φυσικά υλικά. Η βάση είναι κατασκευασμένη από γνήσιο σιζάλ, οι κεφαλές είναι από αποξηραμένη λούφα με αληθινά πούπουλα και μπάλες από βαμβάκι. Σε κάθε άγγιγμα, τα ελατήρια αναπηδούν και ταλαντεύονται, ενθαρρύνοντας για παιχνίδι. Η προσθήκη γατόχορτου ενθαρρύνει περαιτέρω για απασχόληση. Έτσι, είναι εγγυημένο το διασκεδαστικό παιχνίδι.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Καλάμι για γάτες με τρία διαφορετικά κρεμαστά για εναλλαγή, από φυσικά και πολύχρωμα φτερά, καθώς και χορταρένιο σχοινί, για μεγάλη διασκέδαση κυνηγιού και παιχνιδιού. 
Με το καλάμι 3in1 θα καταφέρετε σύντομα να ξυπνήσετε την τίγρη που κρύβει το γατάκι σας μέσα του: Τα τρία κρεμαστά παρακινούν για παιχνίδι, τρέλες και κυνήγι με φτερά, χορταρένια σχοινάκια και υφασμάτινες κορδέλες σε φυσικά και φωτεινά χρώματα. Αυτό προσθέτει ποικιλία και προσφέρει πάντα νέες προκλήσεις στην αγαπημένη σας γάτα. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύονται με παιχνιδιάρικο τρόπο τα ένστικτα, η συγκέντρωση και η επιδεξιότητα της γάτας σας. Το ραβδί μήκους 45 cm έχει καλό κράτημα και χάρη στην ελαστική κορδέλα μπορείτε εύκολα να κινείτε τα κρεμαστά σε ρυθμό παιχνιδιάρικου χορού και να μιμείστε τα χαρακτηριστικά πετάγματος ενός «θηράματος». Ένα πολύ διασκεδαστικό, και εξίσου απλό και αποτελεσματικό παιχνίδι, που θα χαρίσει σε εσάς και την αγαπημένη σας γάτα πολλή χαρά σε κοινές δραστηριότητες.



Παιχνίδια για γάτες
Απόκτησε το

Μια φωτεινή μπάλα, ράγες και υψηλή ταχύτητα: τα τέλεια συστατικά για ένα συναρπαστικό κυνήγι! Επεκτείνεται και σχηματίζεται εύκολα.
Ένα συναρπαστικό, γρήγορο παιχνίδι κυνηγιού για απασχόληση με τις ώρες! Τοποθετήστε μαζί τα στοιχεία σε σχήμα ράγας, κύκλου ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα Catit Design Senses. Οι γάτες μπορούν να ακούσουν ήχους πέρα από την ακοή μας, μπορούν να δουν πράγματα που είναι αόρατα σε μας και με την όσφρηση, γεύση και αφή τους, βιώνουν το περιβάλλον μας, όπως εμείς μπορούμε μόνο να μαντέψουμε.
Στο παιχνίδι Catit Design Senses Tempo Circuit, η γάτα χρησιμοποιεί τις αισθήσεις-κλειδιά, αυτή της όρασης, της ακοής και της αφής, για να παρατηρεί τη φωτεινή μπάλα και να την κυνηγά από πίσω. Χάρη στα στοιχεία του σιδηρόδρομου, η φωτεινή μπάλα αποκτά υψηλή ταχύτητα και προσφέρει στη γάτα σας ένα συναρπαστικό παιχνίδι και εμπειρία κυνηγιού, τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Ο φωτισμός ανάβει αυτόματα, μόλις η μπάλα δεχτεί ώθηση, ενώ σε κατάσταση αναμονής απενεργοποιείται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια