Τα 20 καλύτερα μαξιλαράκια για Γάτες για παιχνίδι και χαλάρωση

Τα 20 καλύτερα μαξιλαράκια για Γάτες για παιχνίδι και χαλάρωση

Λούτρινα, χνουδωτά μαξιλαράκια για τις γατούλες μας για παιχνίδι και χαλάρωση. Μαξιλαράκια γεμισμένα με φυσικά υλικά που προσελκύουν την προσοχή της γατούλας με ελάχιστα αισθητή στους ανθρώπους μυρωδιά, αλλά η γατούλα θα έλκεται από αυτό και θα ενθαρρύνεται να παίξει.
Επιλέξαμε 20 πανέμορφα μαξιλαράκια για τις γατούλες μας για να απολαύσουν αγκαλίτσες και ατελείωτες ώρες παιχνίδι.

Συμβουλή σχετικά με την χρήση του παιχνιδιού
Τα παιχνίδια είναι αποκλειστικά για χρήση από κατοικίδια. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Όπως και με κάθε άλλο προϊόν, όταν το κατοικίδιο σας παίζει με αυτό το παιχνίδι, πρέπει να βρίσκεται υπό επιτήρηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε το προϊόν τακτικά για τυχόν ζημιές και αντικαταστήστε το εάν δείτε ότι έχει φθαρεί ή αν κάποια μέρη του έχουν χαθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ένας τραυματισμός του ζώου σας, είναι πιθανός. Μην αφήνετε τα κατοικίδια με το παιχνίδι χωρίς επίβλεψη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι κατεστραμμένο, σπασμένο ή που του λείπουν μέρη. Εάν κατά λάθος καταπιεί μικρά κομμάτια, συμβουλευτείτε αμέσως έναν κτηνίατρο.
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Χαριτωμένο μαξιλάρι για γάτες, από μαλακό βελούδο, γεμισμένο με όλυρα γερμανικής προέλευσης και ρίζα βαλεριάνας με έντονη μυρωδιά, μπορεί να έχει διεγερτική επίδραση.
Η μικρή καμηλοπάρδαλη Gina δεν είναι απλώς ένα χαριτωμένο παιχνίδι, αλλά μυρίζει και υπέροχα για τη γάτα σας, ώστε να ευχαριστιέται να τη δαγκώνει! Το παιχνίδι αυτό είναι γεμισμένο όχι μόνο με υψηλής ποιότητας ελεγχόμενη όλυρα γερμανικής προέλευσης, η οποία θροΐζει έντονα όσο η γάτα παίζει με αυτό, αλλά και με αρωματική ρίζα βαλεριάνας. Το αποξηραμένο φυσικό προϊόν μπορεί να έχει ισχυρή διεγερτική επίδραση στη γούνινη φίλη σας και να της δίνει επιπλέον κίνητρο για παιχνίδι.
Χάρη στην ποιοτική κατασκευή της Aumüller, το μαξιλάρι για γάτες Giraffe Gina διαθέτει όμορφες κεντητές λεπτομέρειες και δεν έχει καθόλου χαλαρά μέρη ή κλωστές. Επιπλέον, αντέχει εύκολα και στις πιο επιθετικές δαγκωνιές και στα σάλια της γάτας. Το μαλακό βελούδο της επιφάνειας του παιχνιδιού προσφέρεται και για ζεστές αγκαλιές όταν η γάτα έχει πια κουραστεί να παίζει.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Υπέροχο παιχνίδι σε μορφή ενός πολύχρωμου, χαριτωμένου αλπακά, γεμισμένο με ρίζα βαλεριάνας και όλυρα, προσφέρει διασκεδαστικό παιχνίδι. Αυτό το χαριτωμένο αλπακά με τολμηρή γκριμάτσα ονομάζεται Angie και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο παιχνίδι της γάτας σας! Στο εσωτερικό της, η Angie είναι γεμισμένη με άριστη ρίζα βαλεριάνας σε ποιότητα προϊόντων φαρμακείου, καθώς και όλυρα οικολογικής παραγωγής. Η υψηλής ποιότητας ρίζα βαλεριάνας προσελκύει τις γάτες κατά ένα μαγικό τρόπο. Έχει διεγερτική δράση και παρακινεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο να ασχοληθεί με το παιχνίδι  για πολλή ώρα. Χάρη στην όλυρα, το λούτρινο αλπακά τονώνει επιπρόσθετα τη γάτα με πλήρως φυσικό τρόπο και προσελκύει αμέσως την προσοχή της, διότι παράγει θρόισμα στην παραμικρή κίνηση.

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Baldi-Bunny Λαγός

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Χνουδωτό μαξιλάρι παιχνιδιού για γάτες, σε σχήμα λαγού, γεμισμένο με ρίζα βαλεριάνας και όλυρα, ελκυστική δράση, υψηλή γερμανική ποιότητα, κεντημένα στοιχεία.
Ο λαγός Baldi-Bunny της Aumüller θα γίνει ο νέος φίλος της γάτας σας στο σπίτι. Το παιχνίδι έχει σχήμα ενός χαριτωμένου λαγού, και προσκαλεί τη γάτα για χάδια και παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι γεμισμένο με φρέσκια ρίζα βαλεριάνας, που έχει διεγερτική δράση σε πολλές γάτες. Ο λούτρινος λαγός περιέχει επίσης θροΐζουσα όλυρα από ντόπιες καλλιέργειες της Σουηβίας, ενώ ενθαρρύνει και για παιχνίδια.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Πρωτότυπο παιχνίδι για γάτες, σε φιλικό σχήμα αγελάδας, με ρίζα βαλεριάνας σε ποιότητα φαρμακείου, θροΐζει υπέροχα, επίσης ιδανικό για αγκαλιά.
Το παιχνίδι γάτας Aumüller Ella Αγελάδα με βαλεριάνα έρχεται σε αστείο σχήμα αγελάδας με όμορφες λεπτομέρειες και προσφέρει στην τίγρη σας πολλές συναρπαστικές αισθητηριακές εντυπώσεις. Θροΐζει όμορφα χάρη στη βιολογική γέμιση φλοιού σπέλτας και αναδίδει επίσης το υπέροχο άρωμα της ρίζας βαλεριάνας καλά, αν αυτό δεν δελεάζει τη γάτα σας να βγει από το καβούκι της!
Επιπλέον, η διασκεδαστική βελούδινη και βελούδινη αγελάδα είναι απίστευτα απαλή τι θα λέγατε για μια μικρή αγκαλιά Παρεμπιπτόντως, χάρη στο εύχρηστο μέγεθός της, είναι ιδανική και για μικρότερες γάτες. Και όταν το παιχνίδι γάτας Aumüller Ella Αγελάδα με βαλεριάνα δεν παίζετε ή δεν το αγκαλιάζετε, μπορείτε απλά να το αποθηκεύσετε στην παρεχόμενη σακούλα με φερμουάρ για να διατηρήσετε το άρωμα βαλεριάνας υπό έλεγχο.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Με αυτό το χαριτωμένο μαξιλάρι σε σχέδιο emoji από την εταιρεία Aumüller μπορείτε να κρατάτε απασχολημένη τη γάτα σας για πολλή ώρα. Κάθε κίτρινο, φλις μαξιλάρι είναι κεντημένο από τη μία πλευρά με ένα από τα γνωστά πρόσωπα. Με κάθε σετ λαμβάνετε δύο μαξιλάρια παιχνιδιού με δύο διαφορετικές στάμπες. Συνολικά διατίθενται μαξιλάρια με τέσσερα διαφορετικά emoticons. Είναι γεμισμένα με ρίζα βαλεριάνας, νεπέτα (catnip) σε άριστη ποιότητα προϊόντων φαρμακείου, καθώς και όλυρα. Χάρη σε αυτές τις ουσίες, η γάτα ενθαρρύνεται για παιχνίδι και προσελκύεται μαγικά από την τονωτική δράση του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι ενδείκνυται ιδανικά για τρίψιμο των χειλιών, και φυσικά ως τρυφερός σύντροφος για χάδια και αγκαλιές.
Η όλυρα οικολογικής παραγωγής παράγει ήχο θροΐσματος, έχει τονωτική δράση με πλήρως φυσικό τρόπο, προσελκύει αμέσως την προσοχή και αφυπνίζει τη διάθεση του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου για παιχνίδι.
Ο συνδυασμός βαλεριάνας και νεπέτας (catnip) προσφέρει πολύωρη απασχόληση, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον της γάτας.
Τα κεντημένα διακοσμητικά στοιχεία δεν αφήνουν περιθώρια για κατάποση χαλαρών κομματιών. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή εγγυάται λοιπόν ένα ασφαλές παιχνίδι για τον τετράποδο φίλο σας.
Μπορείτε να γεμίζετε καθημερινά τα μαξιλάρια Aumüller με φρέσκα υλικά.

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Flamingo Pinky
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Τα φλαμίνγκο θα γίνουν σίγουρα το αγαπημένο παιχνίδι της γάτας σας και δε θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή παιχνιδιών της! Η ρίζα βαλεριάνας σε ποιότητα προϊόντων φαρμακείου προσελκύει τις γάτες με ένα μαγικό τρόπο. Έχει διεγερτική δράση και παρακινεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο να ασχοληθεί με το παιχνίδι - ακόμη και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!
Χάρη στην όλυρα οικολογικής παραγωγής, το φλαμίνγκο τονώνει επιπρόσθετα τη γάτα με πλήρως φυσικό τρόπο και προσελκύει αμέσως την προσοχή της, διότι παράγει θρόισμα στην παραμικρή κίνηση. Με αυτό τον τρόπο, η γάτα παρακινείται να παίξει και να χαϊδευτεί επάνω στο φλαμίνγκο.
Το παιχνίδι Aumüller Flamingo Pinky με βαλεριάνα και όλυρα είναι ένα γερμανικό προϊόν υψηλής ποιότητας, που πιστοποιημένα δεν έχει βλαβερές ουσίες. Επιπλέον, όλες οι διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι κεντημένες επάνω στο παιχνίδι. Έτσι δεν υπάρχουν επικίνδυνα, μικρά μέρη, που θα μπορούσαν να βγουν και να καταποθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αυτό θα έχει την πλήρη προσοχή της γάτας σας!

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Η χαριτωμένη νυχτερίδα Frido από την εταιρεία Aumüller είναι απλά αξιολάτρευτη και προσκαλεί με το φιλικό και πονηρό προσωπάκι της για αγκαλιές και παιχνίδι.
Το παιχνίδι-μαξιλάρι με βαλεριάνα Frido Νυχτερίδα της Aumüller είναι ένας ιδανικός σύντροφος παιχνιδιού για τη γάτα σας. Η πλήρωση από όλυρα οικολογικής παραγωγής θροΐζει με ενδιαφέρον τρόπο κατά το παιχνίδι. Επιπλέον, το άρωμα της βαλεριάνας προσελκύει και εμψυχώνει τις γάτες κατά ένα μαγικό τρόπο. Αυτό εξασφαλίζει άφθονη απασχόληση!


Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Kalle Κάβουρας
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Αστείος λούτρινος κάβουρας για παιχνίδι και αγκαλιές για γάτες, γεμισμένος με όλυρα που θροΐζει και αρωματική ρίζα βαλεριάνας, ενθαρρύνει για απασχόληση, κεντητό πρόσωπο.
Κάποιος έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από τη θάλασσα για να χοροπηδήσει και να παίξει με τη γατούλα σας! Ο κάβουρας Kalle της Aumüller είναι ένα διακοσμητικό μαξιλάρι που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και είναι ιδανικός για τις χαρακτηριστικές δραστηριότητες μιας γάτας. Προσκαλεί για άφθονο γλείψιμο, κύλιση, τρίψιμο και αγκαλιές.
Ο φιλικός κάβουρας Kalle είναι κατασκευασμένος από μαλακό, αντιολισθητικό βελούδο, και είναι γεμισμένος με ρίζα βαλεριάνας και όλυρα. Η όλυρα θροΐζει κατά το παιχνίδι, ενώ η βαλεριάνα αναδίδει ένα έντονο άρωμα που ενθαρρύνει για ατέλειωτο παιχνίδι και αγκαλιές. Το συγκεκριμένο μαξιλάρι από την Aumüller ξεχωρίζει για την υψηλή του ποιότητα. Το αστείο πρόσωπο είναι κεντητό, επομένως δεν υπάρχουν χαλαρά μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Χνουδωτό μαξιλάρι-κοάλα για γάτες, γεμισμένο με ρίζα βαλεριάνας και όλυρα, υψηλής ποιότητας κατασκευή, με κεντητές λεπτομέρειες για ασφαλές παιχνίδι, θήκη με φερμουάρ για αποθήκευση.
Τα κοάλα δεν είναι δημοφιλή μόνο σε εμάς τους ανθρώπους! Αυτό το βελούδινο μαξιλάρι σε σχήμα κοάλα ενθουσιάζει τις γάτες όλων των ηλικιών με το εσωτερικό και το εξωτερικό του: γεμισμένο με αποξηραμένη ρίζα βαλεριάνας, το μαξιλάρι  Aumüller Koala Jack με βαλεριάνα αναδίδει έντονο άρωμα που είναι ιδιαίτερα διεγερτικό για πολλές γούνινες μύτες.  
Η οικολογική όλυρα γερμανικής προέλευσης με το θρόισμα δίνει έξτρα κίνητρο για παιχνίδι, κύλισμα και δάγκωμα, για το οποίο η μαλακή υφή του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη. Χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή με τις κεντητές λεπτομέρειες, το παιχνίδι έχει καλά στερεωμένα άκρα και έτσι επιτρέπει το ασφαλές παιχνίδι. Το μαξιλάρι γάτας Aumüller Koala Jack με βαλεριάνα διατίθεται σε επανασφραγιζόμενη θήκη με φερμουάρ, όπου μπορεί να αποθηκευτεί μετά από εκτεταμένη χρήση και σύντομο χρόνο στεγνώματος.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Ένα μεγάλο αιλουροειδές ως συντροφιά για τη γατούλα σας. Με το μαξιλάρι σε σχήμα λιονταριού Leo της Aumüller η γάτα σας θα αισθάνεται μέλος της αγέλης των λιονταριών και μπορεί επί ίσοις όροις να παίζει και να χοροπηδά με τον κάπως μεγαλύτερο ξάδερφό της. Το μαξιλάρι είναι μαλακό με κεντημένο πρόσωπο και σγουρή χαίτη, που προσκαλεί για αγκαλιές και χάδια. Το εσωτερικό είναι γεμισμένο με όλυρα βιολογικής παραγωγής, που θροΐζει συναρπαστικά με κάθε κίνηση. Έχει προστεθεί επίσης ακαταμάχητο άρωμα ρίζας βαλεριάνας, που προσελκύει με μαγικό τρόπο τις γάτες και τις παρακινεί για ξέφρενο παιχνίδι.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Παιχνίδι για γάτες, γεμισμένο με αποξηραμένα φύλλα του φυτού Silver Vine, ρίζα βαλεριάνας και νεπέτα σε ποιότητα προϊόντων φαρμακείου, μαλακό φλις.
Οι γάτες είναι παθιασμένοι κυνηγοί και τους αρέσει να κυνηγούν το θήραμά τους. Αυτό το αστείο κουνάβι από την Aumüller θα προσελκύσει σίγουρα κάθε παιχνιδιάρα γάτα!
Τα φυσικά και πιστοποιημένα συστατικά σε ποιότητα προϊόντων φαρμακείου προέρχονται από το μη τοξικό φυτό Matatabi, το οποίο φύεται στις ορεινές περιοχές της Ιαπωνίας και της Κίνας. Επιπλέον, στο παιχνίδι περιλαμβάνεται νεπέτα και βαλεριάνα. Η μυρωδιά τους παρακινεί τη γάτα να απασχοληθεί για πολλή ώρα με το παιχνίδι και σε στρεσογόνες καταστάσεις χρησιμοποιείται για απόσπαση της προσοχής με θετικό τρόπο. Η κοιλιά του έχει μόνο ελάχιστο υλικό γεμίσματος, ώστε η γάτα να μπορεί να το αρπάζει και να το πετά εύκολα. Χάρη στη μαλακή, φλις επιφάνειά του αποτελεί επίσης μια αγαπημένη συντροφιά για χάδια.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Το παραπλανητικά αληθινό σχήμα ψαριού με εκτύπωση φωτογραφίας κάνει το μαξιλάρι παιχνιδιού το τέλειο πιάσιμο!
Χάρη στο μέγεθός του και τον στιβαρό σχεδιασμό του, το ψάρι είναι εύκολο να το πιάσετε, να το λυγίσετε, να το αγκαλιάσετε και να το πετάξετε στον αέρα. Το κοί είναι γεμάτο με γατόνι και ασημένια άμπελο, ένα φυτό που προέρχεται από την Ιαπωνία και τις ορεινές περιοχές της Κίνας. Η μυρωδιά του είναι ελάχιστα αισθητή στους ανθρώπους, αλλά η γάτα σας θα έλκεται μαγικά από αυτό και θα ενθαρρύνεται να παίξει.

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Μπρόκολο
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Λούτρινο μπρόκολο για γάτες, για παιχνίδια και χάδια, γέμιση βαλεριάνας με έντονο άρωμα, όλυρα που θροΐζει, κεντημένο πρόσωπο, χωρίς μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν.
Οι περισσότερες γάτες συνήθως δεν ενδιαφέρονται για το μπρόκολο – αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα! Το μπρόκολο-μαξιλάρι με βαλεριάνα από την Aumüller είναι από άποψη σχήματος και χρώματος μια απομίμηση του νόστιμου λαχανικού και σκορπίζει αμέσως καλή διάθεση με το φιλικό, κεντημένο πρόσωπό του. Είναι μαλακό και ενδείκνυται ιδανικά για τις τυπικές δραστηριότητες της γάτας σας, όπως απολαυστικό τρίψιμο, κύλιση, γλείψιμο και αγκαλιές.
Το μαξιλάρι είναι κατασκευασμένο από αντιολισθητική βελούδινη πλούσα, και είναι γεμισμένο με πολυεστερικό φλις, όλυρα και ρίζα βαλεριάνας. Η όλυρα θροΐζει διασκεδαστικά σε κάθε άγγιγμα και η βαλεριάνα αναδίδει ένα έντονο άρωμα. Και τα δύο συστατικά ενθαρρύνουν επιπρόσθετα τη γάτα σας για απασχόληση και καθιστούν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το μαξιλάρι παιχνιδιού για γάτες με βαλεριάνα σε σχήμα μπρόκολου είναι χειροποίητο και κεντημένο στο χέρι. Δεν υπάρχουν μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν.

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Patchwork Κουκουβάγια
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Μοντέρνα κουκουβάγια της Aumüller, από διάφορα πολύχρωμα υφάσματα, περίτεχνα κεντημένη, γεμάτη με αρωματική ρίζα βαλεριάνας και φύλλο όλυρας που θροΐζει
Το μαξιλάρι με το ευχάριστο άρωμα θα γίνει γρήγορα ο αγαπημένος σύντροφος της γάτας σας!
Η μαλακή υφασμάτινη κουκουβάγια είναι επενδυμένη εσωτερικά με όλυρα και 8 γραμμάρια υψηλής ποιότητας βαλεριάνα. Η ευχάριστη μυρωδιά του φυτού τραβάει αμέσως την προσοχή της περίεργης γάτας και ενισχύει τη διάθεσή της για παιχνίδια.
Είναι πολύ συναρπαστικό να παρατηρείτε τη γάτας σας πως παίζει ανέμελα με το μαξιλάρι: η γάτα σας θα πετά από δω και από εκεί την κουκουβάγια, θα τη μεταφέρει ή ακόμη και θα τη δαγκώνει με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό το μαξιλάρι μπορεί να βγάλει και το ήρεμο πρόσωπο του αιλουροειδούς σας, καθώς όταν κουράζεται από το πολύ παιχνίδι, η γάτα μπορεί να τρίβει στοργικά το πρόσωπό της στο αρωματισμένο υφασμάτινο ζώο και να χαϊδεύεται πάνω του.
Το μαξιλάρι Aumüller Patchwork Owl κατασκευάζεται στη Γερμανία. Χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή από μαλακό υλικό με ανθεκτικές ραφές, δεν υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να φύγουν επικίνδυνα μικρά κομμάτια από την κουκουβάγια, τα οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να καταπιεί η γάτα.
Το παιχνιδιάρικο σχέδιο της πολύχρωμης κουκουβάγιας Patchwork όχι μόνο θα χαρίσει στη γάτα σας άφθονη διασκέδαση, αλλά θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο καλάθι παιχνιδιών της γάτας!

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Παιχνίδι για γάτες, σε χαριτωμένη εμφάνιση γουρουνίτσας, με οικολογική γέμιση όλυρας και αναζωογονητικό άρωμα βαλεριάνας, απόλυτα μαλακό και ασφαλές, υψηλής γερμανικής ποιότητας.
Αν θέλετε να αναδείξετε πραγματικά την παιχνιδιάρικη πλευρά του αγαπημένου σας κατοικίδιου, η γουρουνίτσα Peggy με βαλεριάνα της Aumüller είναι μια εξαιρετική επιλογή: Έχει σχέδιο ενός φιλικού κεφαλιού γουρουνίτσας και ένα διασκεδαστικό 3D-κορμό! Η γέμιση από γερμανική οικολογική όλυρα ευνοεί την ακουστική διέγερση, καθώς παράγει φανταστικούς θορύβους θροΐσματος κατά το παιχνίδι και το κάνει διπλά διασκεδαστικό!
Το παιχνίδι Aumüller Peggy Γουρουνίτσα με Βαλεριάνα έχει επίσης κάτι για την ευαίσθητη γατίσια μύτη, καθώς αναδίδει έντονο άρωμα βαλεριάνας, πράγμα που πολλές γάτες βρίσκουν εκστατικό! Το πρακτικό σακουλάκι με φερμουάρ, το οποίο περιλαμβάνεται, κρατά τη μυρωδιά μακριά όταν το παιχνίδι δεν χρησιμοποιείται άλλο. 

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Qi Πάντα
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Μαξιλάρι για γάτες σε μορφή πάντα, με όλυρα οικολογικής παραγωγής και βαλεριάνα ποιότητας προϊόντων φαρμακείου, θροΐζει στο παιχνίδι, ξεσηκωτικό άρωμα που ενθαρρύνει για παιχνίδι.
Ποιος δεν θα ήθελε να αγκαλιάσει μια φορά ένα χνουδωτό πάντα; Το ίδιο ισχύει και για τη γατούλα σας! Το μαξιλάρι Aumüller Qi Πάντα είναι τουλάχιστον τόσο χαριτωμένο όσο το πραγματικό ζωάκι του ζωικού βασιλείου. 
Το χαριτωμένο πρόσωπο με τα μεγάλα μάτια είναι απλά αξιολάτρευτο και μαγεύει εξίσου τους ιδιοκτήτες της γάτας όσο και την ίδια τη γάτα. Το μαξιλάρι σε σχήμα πάντα είναι γεμισμένο με όλυρα οικολογικής παραγωγής, που θροΐζει ευχάριστα όταν η γάτα σας παίζει με αυτό και το δαγκώνει, κάνοντάς το ακόμα πιο διασκεδαστικό. Επιπλέον, το μαξιλάρι έχει άρωμα βαλεριάνας, μια μυρωδιά που παρακινεί κατά ένα μαγικό τρόπο τις γάτες για παιχνίδι.


Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Sally Πρόβατο
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Λούτρινο μαξιλάρι για γάτες, σε σχήμα προβάτου, μαλακό βελούδο, με οικολογική όλυρα που θροΐζει και βαλεριάνα φαρμακευτικής ποιότητας, διεγείρει τη διάθεση για παιχνίδι.
Το προβατάκι Sally δεν είναι μόνο χαριτωμένο, αλλά και μια εξαιρετική συντροφιά για πολλές αγκαλιές και παιχνίδι για τη γάτα σας. Για αυτόν τον λόγο, είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από εξαιρετικά μαλακό βελούδο με κεντημένες λεπτομέρειες και - χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή της Aumüller - χωρίς χαλαρά μικρά μέρη.
Γεμισμένο με πιστοποιημένη οικολογική όλυρα γερμανικής προέλευσης, η οποία ενθαρρύνει το διασκεδαστικό κυνηγητό με το θρόισμά του, και αποξηραμένη ρίζα βαλεριάνας φαρμακευτικής ποιότητας, το μαξιλάρι Πρόβατο Sally από την Aumüller είναι ιδανικό για το καθημερινό παιχνίδι της γάτας σας. Η έντονη μυρωδιά της βαλεριάνας μπορεί να έχει μια θαυμάσια διεγερτική επίδραση στη γάτα σας.

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Αστεία βελούδινη αράχνη για γάτες, με 8 πόδια και ραμμένα μάτια, γέμιση από φαρμακευτικής ποιότητας βαλεριάνα και θρόισμα οργανικής γούνας σπέλτας, ελκυστική μυρωδιά. Με το αστείο της πρόσωπο και τα 8 πόδια της, η λούτρινη αράχνη Thekla από την Aumüller προσκαλεί τη γάτα σας να παίξει, να αγκαλιάσει και να δαγκώσει!
Οι γάτες λατρεύουν τη μυρωδιά της ρίζας βαλεριάνας με την οποία είναι γεμάτη η αράχνη και γι' αυτό ενθαρρύνονται να παίζουν μαζί της.

Μαξιλάρι για Γάτες: Aumüller Unicorn Μονόκερος
Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Χαριτωμένος λούτρινος μονόκερος για γάτες, προσελκύει τη γάτα χάρη στη γέμιση με silver vine, νεπέτα και όλυρα, πιστοποιημένα συστατικά, προσελκύει τα βλέμματα.
Άχου πόσο γλυκός! Αυτός ο χαριτωμένος μονόκερος μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε καλαθάκι γάτας και έχει μαγικές δυνάμεις: διότι η αρωματική και θροΐζουσα γέμισή του από νεπέτα (catnip), silver vine και οικολογική όλυρα προσελκύει πολύ τη γάτα σας με την τριπλή της δράση! Επιπλέον, τα πιστοποιημένα συστατικά σε ποιότητα προϊόντων φαρμακείου μαγνητίζουν τη γάτα με έναν εντελώς φυσικό τρόπο και προωθούν το ένστικτό της για παιχνίδισμα. Το silver vine (Actinidia polygama) είναι επίσης γνωστό ως σκόνη για γάτες (cat powder) και περισυλλέγεται από τα φύλλα του μη τοξικού φυτού Matatabi, που φύεται στις ορεινές περιοχές της Ιαπωνίας και της Κίνας. Παρόμοια με τη βαλεριάνα, το silver vine σαγηνεύει τις γάτες, αλλά και σε ανθρώπους με «ευαίσθητη» όσφρηση μυρίζει πολύ διακριτικά σαν τσάι από βότανα.
Με τις οπλές του και το μικρό κέρατο στο μέτωπο, τη ροζ ουρά, τα χαριτωμένα μικρά αυτάκια και τα μάτια, καθώς και τα κεντημένα ρουθούνια, το μικρό μυθικό πλάσμα μαγεύει, όποιον το βλέπει. Νιώστε τη γοητεία που ασκεί πάνω σας η γάτα, ενώ την βλέπετε να παίζει ανέμελα με το λούτρινο αυτό παιχνίδι: η γάτα σας μπορεί να το σπρώχνει με τα πατουσάκια της, να το μεταφέρει τριγύρω και να το δαγκώνει ή φυσικά να το χρησιμοποιεί και ως αγαπημένη συντροφιά για χουχούλιασμα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του είναι ιδανικά κατάλληλος, ώστε η γάτα σας να μπορεί να το κρατά με τα μπροστινά πόδια και να το γρατζουνά με τα πίσω πόδια. 

Μαξιλάρια για γάτες
Απόκτησε το

Μαλακό παιχνίδι για γάτες, σε υπέροχο σχέδιο πεταλούδας, με άρωμα Silver Vine και γατόχορτου, περιέχει οικολογική όλυρα που θροΐζει, ασφαλές και εξαιρετικό για χάδια.
Το παιχνίδι Aumüller Viola Πεταλούδα με Γατόχορτο έχει διακοσμητική εμφάνιση πεταλούδας με κεντήματα και προσφέρει ταυτόχρονα στη γατούλα σας χορό των αισθήσεων: Η γέμιση με Silver Vine και γατόχορτο έχει όχι μόνο σαγηνευτικό άρωμα για τη γάτα, αλλά και θροΐζει όμορφα χάρη στην οικολογική όλυρα γερμανικής προέλευσης – ξυπνά τις αισθήσεις ακόμα και της πιο νυσταγμένης γατούλας!
Χάρη στο ιδανικό μέγεθός του, το παιχνίδι Aumüller Viola Πεταλούδα με Γατόχορτο παίζεται εύκολα και από πιο μικρόσωμες γάτες, οι οποίες μπορούν να το κρατάνε και να το κλωτσάνε όσο λαχταρά η ψυχή τους! Και αν η γάτα σας θέλει μετά να ηρεμήσει λίγο, το απαλό βελούδο την προσκαλεί για λίγες αγκαλιές! Επίσης, από άποψη ασφάλειας δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, το έξυπνο παιχνίδι δεν έχει μικρά μέρη που μπορούν να καταποθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια