Τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ

Τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ

Για ένα σφριγηλό και ελκυστικό μπούστο και ντεκολτέ το μυστικό είναι άσκηση και ένα καλό προϊόν που θα μας χαρίσει ενυδάτωση, ελαστικότητα, σφριγηλότητα και λάμψη. Σας παραθέτουμε 10 προϊόντα για μπούστο και ντεκολτέ κορυφαία σε πωλήσεις και σε προσιτές τιμές που θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας μας και να αποκτήσουμε ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Τα προϊόντα είναι σε μορφή ορού, κρέμας και μάσκας.


Notino - Λίγα λόγια για την εταιρία
To Notino είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης στην κατηγορία ομορφιάς και υγείας στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται από το 2004, σε περισσότερες από 28 χώρες και με 26 καταστήματα ανοιχτά. Σήμερα, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 83.000 μοναδικά προϊόντα από 1.500 διεθνείς και μικρότερες τοπικές επωνυμίες. Συγχρόνως, εργάζεται συνεχώς για να φέρνει καθημερινά νέες προσφορές και να παραδίδει τις παραγγελίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η δική μας γνώμη από τα προϊόντα που αγοράσαμε
Πριν αποφασίσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα κατάστημα θέλουμε να έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για να έχετε και εσείς την καλύτερη εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης.

Αγοράσαμε προϊόντα από το κατάστημα Notino και η προσωπική μας εμπειρία από την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών ήταν άψογη.  
Τα προϊόντα που αγοράσαμε ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, το Notino βγάζει συχνά προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα όπου μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε ακόμα καλύτερη τιμή στα προϊόντα που θα επιλέξουμε.
Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας online καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς και πιστεύουμε ότι αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους.

Σας παραθέτουμε τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα για μπούστο και ντεκολτε από το online κατάστημα Notino. Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για την γυναίκα και τον άνδρα.






Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μια έκρηξη βιταμινών και αποκαταστήστε την νεανική της εμφάνιση. Ο αντιρυτιδικός ορός για το πρόσωπο και το ντεκολτέ Delia Cosmetics Vitamins A+E+F σε μια συμπυκνωμένη φόρμουλα, αναζωογονεί ορατά την επιδερμίδα. Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, βελτιώνει μακροχρόνια την ελαστικότητά της και την αναγεννά αποτελεσματικά.

Ιδιότητες:
- Oρατά αποτελέσματα ήδη από την 1η εφαρμογή.
- Παρέχει στην επιδερμίδα αντιοξειδωτικές βιταμίνες.
- Εξαλείφει τα συμπτώματα κούρασης και φωτίζει τη θαμπή επιδερμίδα.
- Αποκαθιστά την επιδερμίδα που είναι εκτεθειμένη στις επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις.
- Αναγεννά την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της
- Ενυδατώνει, καταπραΰνει και απαλύνει την επιδερμίδα.
- Ιδανικός για μασάζ προσώπου.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού σε καλά καθαρισμένη επιδερμίδα, πριν την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας. Κάνετε απαλό μασάζ με τον ορό μέχρι να απορροφηθεί στην επιδερμίδα.

Η συμβουλή της Notino:
Ως μέρος της τακτικής φροντίδας (εφαρμογή 2 φορές την εβδομάδα), ο ορός είναι ιδανικός για επιδερμίδες 40+. Επίσης χρησιμοποιείται ως εντατική φροντίδα για νεανικές επιδερμίδες 25+ όταν αυτή είναι θαμπή, γκρίζα και συχνά εκτεθειμένη σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζετε τον ορό κάθε πρωί για 1 μήνα.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Ο εντατικός αντιρυτιδικός ορός σύσφιξης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ Delia Cosmetics Stem Cells με φυτικά βλαστοκύτταρα, διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος και αποκαθιστά την νεανική του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιδιότητες:
- Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και το ενισχύει
είναι κατάλληλος για το απαλό μασάζ προσώπου και για την καθημερινή φροντίδα.
- Τονώνει το περίγραμμα του προσώπου και αναπλάθει το δέρμα.
- Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και τις γραμμές.
- Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη χρήση.
- Κατάλληλο για επιδερμίδα 35+ .

Σύνθεση:
Φυτικά βλαστοκύτταρα - εξασφαλίζουν τη νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα και εξαλείφουν τις ρυτίδες.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού σε καθαρή επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή / και νυκτός. Κάνετε απαλό μασάζ με τον ορό στο πρόσωπό σας.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Δώστε νέα πνοή στην επιδερμίδα σας! Ο ορός λάμψης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ Delia Cosmetics Vitamin C προσδίδει στο δέρμα ικανή δόση ενέργειας και ζωτικότητας, υποστηρίζοντας την νεανική του εμφάνιση.

Ιδιότητες:
- Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ελαττώνει την εμφάνιση νέων.
- Ανοίγει τον τόνο των χρωστικών κηλίδων του δέρματος.
- Εξισορροπεί και ενοποιεί τον τόνο χρώματος του δέρματος.
- Ενυδατώνει εντατικά και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.
- Αφήνει την επιδερμίδα μαλακή και ελαστική

Σύνθεση:
- Η βιταμίνη C κάνει την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα και την προστασία της.
- Τα αντιοξειδωτικά ρυθμίζουν τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού σε καλά καθαρισμένο δέρμα πριν την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή / και νυκτός. Κάντε απαλό μασάζ με τον ορό μέχρι να απορροφηθεί στο δέρμα.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Η κρέμα σύσφιξης στήθους Soraya Body Diet 24 θα χαρίσει στο στήθος σας υποστήριξη στη μορφή ενός αόρατου σουτιέν. Το μυστικό της είναι η φόρμουλα η οποία χρησιμοποιεί ενεργά συστατικά που λειτουργούν σε 3 επίπεδα του δέρματος με αποτέλεσμα να γεμίζει και να τονώνει το στήθος.

Ιδιότητες:
- Για ένα γεμάτο και ελκυστικό στήθος.
- Αφήνει το δέρμα απαλό, ελαστικό και σφριγηλό με αποτέλεσμα push-up.

Συστατικά:
- Το λιπιδικό πληρωτικό λειτουργεί στο βαθύτερο επίπεδο του δέρματος, διεγείροντας τα λιποκύτταρα και αυξάνοντας τον όγκο του λιπώδους ιστού, ανασηκώνει και φορμάρει το στήθος προσφέροντας ένα αποτέλεσμα push-up.
- Το κολλαγόνο διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.
- Η φυσική βεταΐνη ενυδατώνει έντονα το δέρμα του στήθους για να το κάνει πιο σφιχτό και λείο.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα προϊόντος στην περιοχή του στήθους και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί τελείως το προϊόν. Χρησιμοποιήστε 2 φορές την ημέρα.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Λεπτές γραμμές, γενικά ατονία και έλλειψη ενυδάτωσης. Όλα αυτά είναι σημάδια γήρανσης τα οποία μπορείτε εύκολα να τα ξεφορτωθείτε από την επιδερμίδα σας. Ο εντατικός, αντιγηραντικός και ενυδατικός ορός για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen θα σας βοηθήσει σ' αυτό.
Χάρη στο κολλαγόνο που περιέχει, μπορείτε να πείτε γρήγορα αντίο στα σημάδια κούρασης και στις ρυτίδες. Αντίθετα, η επιδερμίδα σας θα παραμείνει ευχάριστα χαλαρή ήδη μετά την πρώτη χρήση, θα διατηρήσει την απαραίτητη δόση ενυδάτωσης και δεν θα στερηθεί τη φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητά της.

Ιδιότητες:
- Ανακουφίζει την επιδερμίδα από τα σημάδια κούρασης.
- Συμβάλλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων.
- Ενυδατώνει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα.
- Αφήνει την επιδερμίδα ευχάριστα χαλαρή.
- Διατηρεί την επιδερμίδα όμορφα σφριγηλή και ελαστική.

Συστατικά:
Το κολλαγόνο ενισχύει την ενυδάτωση, λειαίνει την επιδερμίδα και την διατηρεί σφριγηλή.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε λίγες σταγόνες από τον ορό Delia Collagen σε καθαρό πρόσωπο και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ. Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, κατά προτίμηση πριν πάτε για ύπνο, ώστε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά του.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Η ζωή δεν σταματά μετά τα 50! Η εντατική ανορθωτική κρέμα Bioliq 55+ θα σας βοηθήσει να νιώθετε με ευκολία αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία. Η ισορροπημένη αναλογία ενεργών συστατικών έχει επιλεγεί ειδικά για να αυξήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα των ευαίσθητων περιοχών γύρω από τα μάτια, το στόμα, το λαιμό και το ντεκολτέ οι οποίες είναι οι πιο επιρρεπείς στα σημάδια γήρανσης της ώριμης επιδερμίδας. Ωστόσο, η αναζωογονητική δράση της ανορθωτικής κρέμας Bioliq εξασφαλίζει ότι καμιά από αυτές τις περιοχές δεν θα προδώσει την πραγματική σας ηλικία.

Ιδιότητες:
- Καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.
- Αυξάνει τη δύναμη και την ελαστικότητα. 
- Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας.
- Απαλή, κρεμώδης υφή και απορροφάται άμεσα με ευχάριστο άρωμα.

Συστατικά:
Το εκχύλισμα από ρίζα από σκαφίδιο της βαϊκάλης αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε την ανορθωτική κρέμα Bioliq 55+ κάθε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.






Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Ένας ορός πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά για να αποκτήσετε το ντεκολτέ που ονειρεύεστε. Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα και αναδείξτε την περιοχή του ντεκολτέ σας. Ο εντατικός ορός Eveline Cosmetics Slim Extreme καλύπτει τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας του ντεκολτέ. Συσφίγγει την επιδερμίδα που χαλαρώνει μετά από την εγκυμοσύνη, τις αυξομειώσεις βάρους ή λόγω ηλικίας. Ο συνδυασμός από δραστικά συστατικά και συμπλέγματα χαρίζει όγκο και γεμάτη όψη στο μπούστο ενώ διακρίνεται και για την αντιγηραντική του δράση.

Ιδιότητες:
- Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα του στήθους.
- Μοντελοποιεί, διαμορφώνει και συσφίγγει το μπούστο.
- Συσφίγγει τη χαλαρωμένη επιδερμίδα στην περιοχή του ντεκολτέ.
- Αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Αποτελέσματα δοκιμών:
Το προϊόν χρησιμοποιήθηκε από γυναίκες για διάστημα 8 εβδομάδων. Οι συμμετέχουσες επιβεβαίωσαν έως 2,5 cm μεγαλύτερη περιφέρεια στήθους αποκατάσταση της φυσικής σφριγηλότητας

Συστατικά:
- Το Volufiline™ διαμορφώνει αποτελεσματικά και βελτιώνει την όψη του στήθους, χάρη στην περιεκτικότητα σε λιπίδια και αδιποκύτταρα.
- Το PhytoCellTec™ φυτικά βλαστοκύτταρα ελβετικής μηλιάς, προσφέρουν αντιγηραντική δράση και ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος.
- Το Pullulan αποτρέπει την χαλάρωση του στήθους, αναγεννά, συσφίγγει και διαμορφώνει το στήθος και ενισχύει τη μικροκυκλοφορία.
- Το Kigelia Africana ενισχύει την πλήρη και πλούσια όψη του στήθους.
- Το bioHyaluron Complex™ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στην περιοχή του ντεκολτέ.
- Το Acacia Collagen ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, ανορθώνει, ενισχύει και διαμορφώνει τη γραμμή του στήθους.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε τον ορό Eveline Cosmetics Slim Extreme δύο φορές την ημέρα στο στήθος και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω μέχρι να απορροφηθεί.





Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Ο εντατικός αναγεννητικός ορός για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ Delia Cosmetics Argan Oil αναδομεί αποτελεσματικά την επιδερμίδα, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και γραμμές και αποτρέπει το σχηματισμό νέων.

Ιδιότητες:
- Αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί.
- Προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη θρέψη.
- Χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα.
- Ιδανικός για μασάζ προσώπου.
- Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη χρήση.
- Κατάλληλος ειδικά για αφυδατωμένη και θαμπή επιδερμίδα

Συστατικά:
Το έλαιο αργκάν θρέφει και αναπλάθει την επιδερμίδα δίνοντας εκπληκτικά αποτελέσμα.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα ορού σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ πριν εφαρμόσετε την κρέμα ημέρας ή νύχτας.




Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Χαρίστε νέα πνοή στην κουρασμένη σας επιδερμίδα. Ο ορός προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ Bioliq PRO συνδυάζει τα άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της εντατικής ενυδάτωσης. Το μοναδικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που περιέχει αποκαθιστά τη νεανική, φρέσκια και υγιή όψη της επιδερμίδας φέρνοντας ξανά το χαμόγελο στα χείλη.

Ιδιότητες:
- Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.
- Αποκαθιστά την ενυδατική ισορροπία του δέρματος.
- Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.
- Χαρίζει υγιή όψη και λαμπερό τόνο στην επιδερμίδα.
- Προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.
- Αφήνει την επιδερμίδα πιο ελαστική και πιο σφριγηλή.
- Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
- Απορροφάται εύκολα και γρήγορα.

Αποτελέσματα δοκιμής:
Το 97% των γυναικών επιβεβαίωσε την αίσθηση άμεσης εντατικής ενυδάτωσης, την αύξηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος και τη λείανση της επιδερμίδας

Συστατικά:
- Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει εντατική και βαθιά ενυδάτωση.
- Τα κόκκινα μικροφύκη ενισχύουν τις διαδικασίες ενυδάτωσης στο εσωτερικό του δέρματος.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε μερικές σταγόνες του ορού Bioliq PRO στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ και κάνετε απαλό μασάζ. Χρησιμοποιήστε κάθε πρωί και βράδυ. Ο ορός είναι ιδανικός και ως βάση μακιγιάζ.






Κορυφαία Προϊόντα για Μπούστο και Ντεκολτέ
Απόκτησε το

Το προϊόν I Heart Revolution Tasty Cherry είναι μια εντατική μάσκα υδρογέλης που συσφίγγει το δέρμα του στήθους σας και το ντεκολτέ σας αποκτά πιο σφριγηλή εμφάνιση.

Ιδιότητες:
- Ενισχύει το δέρμα του στήθους.
- Αυξάνει την ελαστικότητα και διατηρεί την απαλότητα του δέρματος ενυδατώνει σε βάθος.

Συστατικά:
Προϊόν vegan



Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τον άνδρα και την γυναίκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια