Τα 10 Κορυφαία σε πωλήσεις Προϊόντα Αδυνατίσματος

Τα 10 Κορυφαία σε πωλήσεις Προϊόντα Αδυνατίσματος

Τα προϊόντα αδυνατίσματος σε συνδυασμό με διατροφή και άσκηση είναι ο ιδανικός σύμμαχος κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους και μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κρέμες, οι οροί και τα τζελ αδυνατίσματος απλώνονται εύκολα στην επιδερμίδα, διεγείρουν τη διαδικασία καύσης του λίπους, μειώνουν ορατά την κυτταρίτιδα, αδυνατίζουν και αναδιαμορφώνουν τις προβληματικές περιοχές.

Καταπολεμούμε τις μικρές ατέλειες και επιλέγουμε μια κρέμα αδυνατίσματος για μια πιο λεία και σφικτή επιδερμίδα.
Το κλειδί για την σωστή περιποίηση του σώματος είναι η καθημερινή ρουτίνα. Δεν παραλείπουμε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας και τα αποτελέσματα θα μας εντυπωσιάσουν.

Notino - Λίγα λόγια για την εταιρία
To Notino είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης στην κατηγορία ομορφιάς και υγείας στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται από το 2004, σε περισσότερες από 28 χώρες και με 26 καταστήματα ανοιχτά. Σήμερα, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 83.000 μοναδικά προϊόντα από 1.500 διεθνείς και μικρότερες τοπικές επωνυμίες. Συγχρόνως, εργάζεται συνεχώς για να φέρνει καθημερινά νέες προσφορές και να παραδίδει τις παραγγελίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η δική μας γνώμη από τα προϊόντα που αγοράσαμε
Πριν αποφασίσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα κατάστημα θέλουμε να έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για να έχετε και εσείς την καλύτερη εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης.

Αγοράσαμε προϊόντα από το κατάστημα Notino και η προσωπική μας εμπειρία από την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών ήταν άψογη.  
Τα προϊόντα που αγοράσαμε ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, το Notino βγάζει συχνά προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα όπου μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε ακόμα καλύτερη τιμή στα προϊόντα που θα επιλέξουμε.
Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας online καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς και πιστεύουμε ότι αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους.

Σας παραθέτουμε τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα αδυνατίσματος από το online κατάστημα Notino. Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για την γυναίκα και τον άνδρα.

Τα 10 κορυφαία προϊόντα Αδυνατίσματος




Eveline Cosmetics - Slim Extreme
Απόκτησε το

Ο θερμοενεργός ορός αδυνατίσματος Eveline Cosmetics Slim Extreme συμβάλλει στην καύση του λίπους. Θερμαίνει ήπια το δέρμα με αποτέλεσμα να επιταχύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο ορός καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.

Ιδιότητες:
- Διεγείρει τη διαδικασία καύσης του λίπους.
- Μειώνει την κυτταρίτιδα.
- Αδυνατίζει και αναδιαμορφώνει τις προβληματικές περιοχές.
- Απλώνεται εύκολα.

Συστατικά:
- Thermo Fat Burner: θερμαίνει ήπια το δέρμα και επιτρέπει τη
- Μείωση των λιποκυττάρων
- Εκχύλισμα tabasco
- Intenslim
- Εκχύλισμα τζίντζερ
- Γκουαρανά

Τρόπος εφαρμογής
Εφαρμόστε τον ορό με κυκλικές κινήσεις στις προβληματικές περιοχές (μηροί, γοφοί, γλουτοί). Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση.

Προειδοποίηση:
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εφόσον έχετε ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με τάση για ευρυαγγείες ή κιρσούς.




Eveline Cosmetics - Slim Extreme
Απόκτησε το

Σηκωθείτε πιο αδύνατη το πρωί. Ο υπερσυμπυκνωμένος ορός νυκτός με θερμική επίδραση Eveline Cosmetics Slim Extreme είναι ένα καινοτόμο προϊόν για εντατικό αδυνάτισμα και σύσφιξη των προβληματικών περιοχών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, διεγείρει τη διαδικασία καύσης των υποδόριων λιπωδών κυττάρων. Συγχρόνως είναι ένας ιδανικός σύμμαχος σε μια υγιή δίαιτα και αυξάνει τη φυσική δραστηριότητα. Αφήστε τον ορό να δράσει ενώ κοιμάστε και απολαύστε πιο σφικτή και λεία επιδερμίδα το πρωί.

Ιδιότητες:
- Πρόγραμμα αδυνατίσματος νυκτός δύο εβδομάδων.
- Εξαλείφει το πρήξιμο, την κυτταρίτιδα και την αίσθηση ότι τα πόδια σας βαραίνουν.
- Ενδυναμώνει και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας.
- Ενισχύει τις επιδράσεις της αυξημένης φυσικής δραστηριότητας.
- Ιδανικός σύμμαχος κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους.
- Αποτελέσματα μετά από δοκιμή 2 εβδομάδων σε ένα γκρουπ γυναικών. 83 % επιβεβαίωσε μείωση της περιφέρειας της μέσης και του μηρού. Το 100% παρατήρησε σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας

Συστατικά:
- Phytosonic™: ένα μοναδικό σύμπλεγμα με τη βοήθεια του οποίου υπερηχητικά κύματα διεγείρουν τη διάσπαση των λιποκυττάρων.
- Isocell Slim™: με περιεκτικότητα σε ενεργή καφεΐνη, αδυνατίζει και μειώνει την κυτταρίτιδα
- Εκχύλισμα κάστανου: διεγείρει την μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, εξαλείφει την αίσθηση ότι τα πόδια σας σας βαραίνουν
- Γκουαράνα: επιταχύνει την μετατροπή του λίπους σε ενέργεια, διαμορφώνει τις προβληματικές περιοχές
- Εκχύλισμα δυόσμου: απαλύνει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα

Τρόπος εφαρμογής
Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα πριν την ώρα του ύπνου. Κάντε μασάζ στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, οπίσθια, κοιλιά) με κατεύθυνση από κάτω προς τα επάνω.



Soraya - Body Diet 24
Απόκτησε το

Αποκτήστε ωραίες καμπύλες και σφιχτό σώμα χωρίς σωματική άσκηση! Με το βάλσαμο αδυνατίσματος Soraya Body Diet 24 βασισμένο στην τεχνολογία της καλλυντικής λιποαναρρόφησης, μπορείτε να πείτε αντίο και στο πιο επίμονο τοπικό πάχος!
Η αποτελεσματική αδυνατισματική του δράση, οφείλεται στη φόρμουλα που υποστηρίζει τη λιποδιάλυση χάρη στον καυστήρα λίπους από κετόνη βατόμουρου και στην κυτταρική δίαιτα (Cell Diet) που συμβάλλει στη μείωση του τοπικού πάχους. Ανακαλύψτε το βάλσαμο σώματος για αδυνάτισμα Soraya Body Diet 24 και ξεφορτωθείτε το επίμονο τοπικό λίπος μια για πάντα!

Ιδιότητες:
- Αδυνατίζει και τελειοποιεί τις αναλογίες του σώματος.
- Καταπολεμά το τοπικό πάχος.
- Συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το λείο και απαλό.
- Επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα.
- Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.
- Απορροφάται γρήγορα, μη λιπαρή υφή.

Αποτελέσματα δοκιμής: 
Έρευνα ικανοποίησης πελατών μετά από 4 εβδομάδες χρήσης από γυναίκες άνω των 30 με ΔΜΣ >25
- Η περιφέρεια των μηρών μειώθηκε έως και 2,5 εκατοστά.
- Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώθηκε έως και 3 εκατοστά.
- Το 92 % ανέφερε ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο σφριγηλή και πιο ελαστική.
- Το 92 % ένιωσε ότι τελειοποιήθηκαν οι αναλογίες του σώματός τους

Συστατικά:
- Καυστήρας λίπους (κετόνη βατόμουρου): βοηθάει στην γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη καύση λίπους.
- Adipoblocker: συμβάλλει στην αναστολή της αδιπογένεσης, δηλαδή την ωρίμανση των λιποκυττάρων και έτσι εμποδίζει την ανάπτυξή τους.
- Cell Diet: συμβάλλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
- Εκχυλίσματα αλογοουράς και Ασιατικής Σεντέλλας – διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου στο δέρμα, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και ταυτόχρονα αποτρέποντας τη χαλάρωσή του.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα στις SOS περιοχές του σώματος, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το βάλσαμο.



Απόκτησε το

Απολαύστε πιο όμορφους μηρούς, πιο λεπτή μέση και σμιλευμένη φιγούρα με την κρέμα σώματος για αδυνάτισμα κατά της κυτταρίτιδας Shiseido Body Advanced Body Creator. Χάρη στο σύμπλεγμα δραστικών ουσιών που περιέχει, μειώνει το υποδόριο λίπος και λειαίνει το δέρμα με κυτταρίτιδα. Η διαδικασία εφαρμογής μετατρέπεται σε απολαυστική εμπειρία με τη δροσιστική τζελ υφή και το υπέροχο άρωμα.

Ιδιότητες:
- Υποστηρίζει το τοπικό αδυνάτισμα και ενυδατώνει εντατικά.
- Ενισχύει το δέρμα και συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση των περιοχών και του περιγράμματος του σώματος.
- Διεγείρει τον μεταβολισμό στον υποδόριο ιστό και αποτρέπει την εναπόθεση λίπους.
- Απορροφάται γρήγορα, μαλακώνει το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
- Έχει δροσιστική τζελ υφή και αναζωογονητικό άρωμα
- Δερματολογικά ελεγμένο

Συστατικά:
- Καφεΐνη και πόρια κόκος: ενεργοποιούν την καύση του λιπους.
- Εκχύλισμα κράταιγου και έλαιο γκρέιπφρουτ: αποτρέπουν τη συσσώρευση λίπους.
- Εκχύλισμα οξιάς: αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.
- SML: με πικάντικο άρωμα εσπεριδοειδών που συμβάλλει στη διάσπαση του λίπους.

Τρόπος εφαρμογής:
Για βέλτιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε την κρέμα στο σώμα δύο φορές την ημέρα σε καθαρές και στεγνές περιοχές με τάση για κυτταρίτιδα.



Eveline Cosmetics - Slim Extreme
Απόκτησε το

Ο δροσιστικός εντατικός ορός αδυνατίσματος Eveline Cosmetics Slim Extreme προσφέρει μη επεμβατικό αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης.

Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία LIPO-DRILL 4D, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της L-καρνιτίνης και της καφεΐνης, συμβάλλει στην καταπολέμηση του λίπους στις προβληματικές περιοχές. Προστατεύει τους γοφούς και τους μηρούς από την περαιτέρω αποθήκευση λίπους ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα.

Ιδιότητες:
- Απομακρύνει ανώδυνα τις εναποθέσεις λίπους.
- Συμβάλλει στην αποφυγή περαιτέρω αποθήκευσης λίπους.
- Τεντώνει και συσφίγγει τη χαλαρωμένη επιδερμίδα.
- Αναζωογονεί ευχάριστα χάρη στο δροσιστικό αποτέλεσμα.
- Ιδανικός για την περιοχή των γοφών, των γλουτών, των μηρών και της κοιλιάς.

Συστατικά:
- Σύμπλεγμα Liposcell-Slim: αποτρέπει την ανάπτυξη του λιπώδους ιστού, τεντώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε τον ορό αδυνατίσματος Eveline Cosmetics Slim Extreme δύο φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές του δέρματος και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις.


Palmer’s - Hand & Body Cocoa Butter Formula
Απόκτησε το

Συσφίγγει, ενυδατώνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος. Ανακαλύψτε το συσφικτικό βούτυρο σώματος Palmer’s Cocoa Butter Formula Firming Butter και επαναφέρετε στο σώμα σας τη φυσική του σφριγηλότητα.
Η μοναδική του φόρμουλα με βάση αγνό βούτυρο κακάο εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, κολλαγόνο, ελαστίνη και βούτυρο καριτέ, στοχεύει στις πιο επίμονες, προβληματικές περιοχές και συσφίγγει αποτελεσματικά το δέρμα ακόμα και μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους.

Ιδιότητες:
- Για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα.
- Συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το απαλό.
- Πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά.
- Απορροφάται γρήγορα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας

Συστατικά:
- Βούτυρο κακάο: αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.
- Συνένζυμο Q10: βοηθά στην εξομάλυνση και αναζωογόνηση του δέρματος.
- Τζίνσενγκ: επαναφέρει στο δέρμα νεανική εμφάνιση.
- Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών και των ραγάδων, χαρίζοντας στο δέρμα μια πιο ομοιόμορφη και τονωμένη εμφάνιση.
- Κολλαγόνο και ελαστίνη: βελτιώνουν την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, συσφίγγουν το χαλαρωμένο δέρμα.
- Βούτυρο καριτέ: ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει και αφήνει την επιδερμίδα ορατά πιο λεία και λαμπερή.
- Χωρίς φθαλικές ενώσεις.

Τρόπος εφαρμογής:
Κάντε απαλό μασάζ με το Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter σε όλο το σώμα δύο φορές την ημέρα, ειδικά στους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά και το στήθος.



Eveline Cosmetics - Slim Extreme 4D Scalpel
Απόκτησε το

Ο επαναστατικός συγκεντρωμένος ορός σώματος Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel προάγει την μείωση του υποδόριου λίπους, καταπολεμά ενεργά τις ατέλειες και τις ανεπιθύμητες καμπύλες και σας βοηθάει να αποκτήσετε πιο λεπτό σώμα και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Ιδιότητες:
- Συμβάλλει στη διάσπαση της κυτταρίτιδας και στην εξομάλυνση του δέρματος.
- Διαμορφώνει τις προβληματικές περιοχές, όπως οι γλουτοί, οι μηροί και η κοιλιά.
- Αδυνατίζει και συσφίγγει τις προβληματικές περιοχές.
- Διασπά τον συσσωρευμένο λιπώδη ιστό του σώματος.
- Θερμαίνει το δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητά του.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στις προβληματικές περιοχές όπου υπάρχει υπερβολική συσσώρευση λιπώδους ιστού ή κυτταρίτιδα. Κάνετε μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως ο ορός.



Eveline Cosmetics - Slim Extreme
Απόκτησε το

Δοκιμάστε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης και αποκτήστε τη σιλουέτα που ονειρεύεστε. Η κρέμα αδυνατίσματος και σύσφιξης Eveline Cosmetics Slim Extreme περιέχει 20% σύμπλεγμα καφεΐνης, που αδυνατίζει και αποτοξινώνει ταυτόχρονα. Η κρέμα είναι vegan και περιέχει 96% φυσικά συστατικά. 

Ιδιότητες:
- Συσφίγγει και αδυνατίζει.
- Συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας.
- Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
- Αποτοξινώνει

Αποτελέσματα δοκιμών:
Αυτοαξιολόγηση επιλεγμένης ομάδας γυναικών μετά από 4 εβδομάδες χρήσης:
- Το 95% των γυναικών πρόσεξε πιο σμιλεμένη σιλουέτα 
- Το 100% των γυναικών παρατήρησε πιο σφριγηλή και σφιχτή επιδερμίδα 
- Το 98% των γυναικών πρόσεξε ελαχιστοποίηση των ατελειών

Συστατικά:
- 96% συστατικά φυσικής προέλευσης.
- 20% σύμπλεγμα καφεΐνης από πράσινο καφέ, τσάι μάτσα, τσάι ματέ και φύλλα στέβιας.
- Vegan σύνθεση

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε την κρέμα σώματος Eveline Cosmetics Slim Extreme κάθε πρωί ή/και βράδυ κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις προβληματικές περιοχές του σώματος.


Collistar - Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate
Απόκτησε το

Αντιμετωπίστε εύκολα την κυτταρίτιδα και το περιττό λίπος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το συμπύκνωμα αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας Collistar Special Perfect Body περιέχει το επαναστατικό σύστημα Cell-Nocturne. Χάρη στο σύμπλεγμα 3 δραστικών ουσιών που περιέχει, εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά τους νυχτερινούς βιορυθμούς του δερματικού ιστού. Επιπλέον, το ειδικό σύστημα Transcutol® αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συμπυκνώματος επιταχύνοντας τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το δέρμα ανακτά την ελαστικότητά του. Με τη συστηματική χρήση, η κυτταρίτιδα μειώνεται σταδιακά και οι εναποθέσεις του λίπους γίνονται λιγότερο αισθητές.

Ιδιότητες:
- Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
- Υποστηρίζει τη διαδικασία καύσης του λιπώδους ιστού.
- Λειαίνει το δέρμα και προάγει την ελαστικότητά του.

Συστατικά:
- Καφεΐνη: διεγείρει τη δραστηριότητα των λιπασών που ρυθμίζουν τη διάσπαση των λιπών και μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων.
- Εκχύλισμα από Coral Alga: αυξάνει τη σύνθεση της λεπτίνης, η οποία μεταξύ 10 μ.μ. και 3 π.μ.
- Σηματοδοτεί την αίσθηση «κορεσμού» και αποτρέπει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων.
- Μικροοργανισμοί από ειδικό πλαγκτόν: καταπολεμούν τη συσσώρευση λίπους
κατά τη διάρκεια της νύχτας και διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου.
- Θαλασσινό αλάτι: υποστηρίζει την απομάκρυνση των λιπών.
- Σύστημα Transcutol®: βελτιώνει τη διείσδυση των δραστικών ουσιών.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε το προϊόν το βράδυ στα προβληματικά μέρη του σώματος (μηροί, γοφοί, γλουτοί και κοιλιά). Κάνετε μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις και αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της σειράς Collistar Anticellulite.



Eveline Cosmetics - Slim Extreme 4D Scalpel
Απόκτησε το

Η εντατική περιποίηση αδυνατίσματος Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel καταπολεμά τις ατέλειες είτε γυμνάζεστε είτε χαλαρώνετε. Η επαναστατική τεχνολογία που χρησιμοποιεί ενισχύει τη διαδικασία καύσης λίπους, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά σας. Βελτιώνει τη συνολική δομή του δέρματος και την ελαστικότητά του, μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα και προάγει τη μικροκυκλοφορία.

Ιδιότητες:
- Βελτιώνει τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος.
- Μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα.
- Ενισχύει την καύση του λιπώδους ιστού.
- Διεγείρει αποτελεσματικά τη μικροκυκλοφορία.
- Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή
- Έχει ευχάριστη και δροσερή υφή.

Συστατικά:
- Body Mud Lift™: βελτιώνει τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την κυτταρίτιδα, τονώνει τη μικροκυκλοφορία
- Λευκή άργιλος Αμαζονίου: αποτοξινώνει, λειαίνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.
- Κόκκινα θαλάσσια φύκια: συσφίγγουν, λειαίνουν την επιδερμίδα.
- Τουρμαλίνη: λειαίνει εντατικά την επιδερμίδα, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε την εντατική περιποίηση αδυνατίσματος Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel 1-2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηροί, γοφοί, γλουτοί, κοιλιά) και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μην ξεβγάλετε.


Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τον άνδρα και την γυναίκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια