Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου

Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου

Κορυφαίες μάσκες ομορφιάς προσώπου σε προσιτές τιμές ιδανικές για κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι μάσκες περιποίησης προσώπου και ματιών είναι εύκολες στην χρήση και προσδίδουν με την πρώτη χρήση λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα.
Για να βρείτε την ιδανική μάσκα ομορφιάς προσώπου για την επιδερμίδα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο της για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
Πώς να επιλέξουμε μάσκα προσώπου
Οι Μάσκες Ομορφιάς έχουν αναζωογονητικές , θρεπτικές, λευκαντικές, καθαριστικές, αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητεσ. Για αυτό πρέπει να επιλέξετε μια μάσκα ομορφιάς ιδανική για τον τύπο της επιδερμίδας σας. 
Μια σωστή μάσκα προσώπου ενυδατώνει και αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα του προσώπου, καθαρίζει βαθιά τα νεκρά κύτταρα και προσθέτει βιταμίνες σε όλους τους τύπους δέρματος. Στις λιπαρές επιδερμίδες καθαρίζει τους φραγμένους και διευρυμένους πόρους. Για να βρείτε την ιδανική μάσκα ομορφιάς για την επιδερμίδα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο της για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τύποι μάσκας προσώπου σύμφωνα με τον τρόπο εφαρμογής

Η peel off μάσκα προσώπου
Η peel off μάσκα είναι η ιδανικότερη μάσκα για τα μαύρα στίγματα και την ακμή! Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Εφαρμόστε την peel off μάσκα στο πρόσωπο, αποφεύγοντας τα χείλη και την περιοχή των ματιών, αφήστε την να δράσει και αφαιρέστε την ξεκινώντας από το πηγούνι με κατεύθυνση προς το μέτωπο.

Η υφασμάτινη μάσκα προσώπου
Μια υφασμάτινη μάσκα εξασφαλίζει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα, όπως σε κέντρο αισθητικής. Εφαρμόστε την υφασμάτινη μάσκα στο πρόσωπο, αφήστε την να δράσει για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα και αφαιρέστε την. Κάνετε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα με τον ορό που δεν απορροφήθηκε ή σκουπίστε το με δίσκο ντεμακιγιάζ.
Εφαρμόστε την μάσκα ομορφιάς σε μορφή κρέμας στο πρόσωπο με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζετε μια κρέμα προσώπου. Μερικές μάσκες απορροφώνται πλήρως, άλλες απαιτούν ξέβγαλμα μετά το τέλος του χρόνου δράσης.

Τύποι μάσκας προσώπου σύμφωνα με τη δράση και τα συστατικά

Η ενυδατική μάσκα προσώπου
Η ενυδατική μάσκα προσώπου αναζωογονεί την ξηρή και κουρασμένη επιδερμίδα και διατηρεί μακροπρόθεσμα την ισορροπία ενυδάτωσης. Η μάσκα με υαλουρονικό οξύ προσφέρει τέλεια ενυδατική δράση.

Η μαύρη μάσκα προσώπου
Η μαύρη μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα συμβάλλει στην καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων και της ακμής, αποτρέπει τον σχηματισμό τους και καθαρίζει τους φραγμένους πόρους. Είναι κατάλληλη κυρίως για το λιπαρό δέρμα.
Η χρυσή μάσκα προσώπου περιέχει σωματίδια χρυσού και προσφέρει αντιγηραντική δράση. Είναι μια ιδανική ανυψωτική μάσκα για την ώριμη επιδερμίδα.

Η μάσκα αργίλου
Η μάσκα αργίλου απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους, καταπραΰνει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα. Πρόκειται για μια δημοφιλή μάσκα καθαρισμού προσώπου.
Η μάσκα για την καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων με βιταμίνη C φωτίζει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην ενοποίηση του χρωματικού της τόνου.

Μάσκες ομορφιάς για τα χείλη, τα μάτια και το ντεκολτέ

Οι μάσκες χειλιών εξασφαλίζουν απαλά και θρεμμένα χείλη, αποτρέπουν το σκάσιμό τους και φροντίζουν ολόκληρη την περιοχή των χειλιών.
Οι μάσκες ματιών αντιμετωπίζουν τους κύκλους κάτω από τα μάτια, γεμίζουν τις λεπτές ρυτίδες και καταπραΰνουν την ερεθισμένη περιοχή των ματιών.
Οι μάσκες λαιμού και ντεκολτέ έχουν παρόμοιες ιδιότητες με τις αντιρυτιδικές και τις ενυδατικές μάσκες. Βελτιώνουν την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του ντεκολτέ ενώ μειώνουν τις ρυτίδες όταν χρησιμοποιούνται συστηματικά.

Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου Νυκτός
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μάσκα αποκαθιστά  και βελτιώνει όλα τα λειτουργικά στοιχεία που βοηθούν στους μηχανισμούς της κυτταρικής αναγέννησης τόσο στην επιφάνεια, όσο και στα βαθύτερα στρώματα. Δίνουν στο δέρμα αντιγηραντικές ουσίες κατά τη διάρκεια της μεταβολικής αιχμής του οργανισμού τη νύχτα, και στιγμιαία κάνει το δέρμα να φαίνεται νεότερο και ανανεωμένο. Η χρήση της μάσκας νυκτός, δεν χρειάζεται αφαίρεση καθώς λειτουργεί σαν διάφανη μεμβράνη που φιλτράρει τα συστατικά του δέρματος και τα ενισχύει για να εμφανίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αφαιρείτε το πρωί με τα ανάλογα καθαριστικά σας , με χλιαρό νερό.

Πως εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μας την μάσκα ομορφιάς

Κάθε μάσκα ομορφιάς, συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης και εφαρμογής. Οι περισσότερες Μάσκες Ομορφιάς, εφαρμόζονται στο πρόσωπο με απλή επάλειψη με τα δάχτυλα μας, ή με την χρήση κάποιας σπάτουλας. Συνήθως αυτού του τύπου οι μάσκες, πρέπει να μείνουν κάποια λεπτά στο πρόσωπο μας, να στεγνώσουν ώστε να αφαιρεθούν μονοκόμματα σαν αφαίρεση μιας ελαστικής μεμβράνης. Άλλες μάσκες, συνιστούν ξέβγαλμα με χλιαρό νερό και μετά με κρύο χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσα άλλη διαδικασία.  Ανάλογα με το είδος της μάσκας αλλάζει και ο τρόπος εφαρμογής τους. Να θυμάστε να καθαρίζεται πάντα το πρόσωπο σας, μην την χρήση μάσκας προσώπου. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και τις κρέμες από το πρόσωπο σας, για να εισχωρήσει η μάσκα πιο βαθιά στις εσωτερικές επιφάνειες του δέρματος.
Οι Μάσκες Ομορφιάς χρησιμοποιούνται σαν αναζωογονητικές μάσκες προσώπου και σαν οροί που αποκαθιστούν την κυτταρική δραστηριότητα και ρυθμίζουν την παραγωγή του κολλαγόνου. Επομένως αν χρησιμοποιείται καθημερινά καλλυντικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου σας, χρησιμοποιείστε μάσκα ομορφιάς μια φορά την εβδομάδα, για να καθαρίσετε τους πόρους του προσώπου σας, ώστε να έχετε καλύτερη κάλυψη και μεγαλύτερη διάρκεια στις θεραπείες που ακολουθείτε.

Notino - Λίγα λόγια για την εταιρία
To Notino είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης στην κατηγορία ομορφιάς και υγείας στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται από το 2004, σε περισσότερες από 28 χώρες και με 26 καταστήματα ανοιχτά. Σήμερα, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 83.000 μοναδικά προϊόντα από 1.500 διεθνείς και μικρότερες τοπικές επωνυμίες. Συγχρόνως, εργάζεται συνεχώς για να φέρνει καθημερινά νέες προσφορές και να παραδίδει τις παραγγελίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η δική μας γνώμη από τα προϊόντα που αγοράσαμε
Πριν αποφασίσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα κατάστημα θέλουμε να έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για να έχετε και εσείς την καλύτερη εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης.

Αγοράσαμε προϊόντα από το κατάστημα Notino και η προσωπική μας εμπειρία από την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών ήταν άψογη.  
Τα προϊόντα που αγοράσαμε ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, το Notino βγάζει συχνά προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα όπου μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε ακόμα καλύτερη τιμή στα προϊόντα που θα επιλέξουμε.
Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας online καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς και πιστεύουμε ότι αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους.

Σας παραθέτουμε τις 10 κορυφαία σε πωλήσεις και σε προσιτές τιμές μάσκες ομορφιάς προσώπου από το online κατάστημα Notino. Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για την γυναίκα και τον άνδρα.

Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου



Η συσφικτική υφασμάτινη μάσκα προσώπου Skin79 Seoul Girl/s Beauty Secret είναι κατασκευασμένη από απαλό βαμβάκι που προσκολλάται υπέροχα στην επιδερμίδα. Έχει διακριτικό λουλουδάτο άρωμα, προσδίδει στην επιδερμίδα θρεπτικά συστατικά και της χαρίζει συνολική αναζωογόνηση. Χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το πρόσωπο σφριγηλό κι ελαστικό με υγιή, λαμπερή όψη.

Ιδιότητες:
- Θρέφει και αναζωογονεί συνολικά την επιδερμίδα την ενυδατώνει και ενισχύει τον προστατευτικό δερματικό φραγμό.
- Διεγείρει την οξυγόνωση και τη φυσική ανανέωση του δέρματος
καταπραΰνει, τονώνει και συσφίγγει.
- Αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και λαμπερή
- Έχει διακριτικό λουλουδάτο άρωμα

Συστατικά:
- Άνθος καμέλιας: Ενυδατώνει, ενισχύει τον προστατευτικό δερματικό φραγμό.
- Νυχτολούλουδο: Καταπραΰνει, τονώνει και συσφίγγει
- Σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων: Θρέφει, οξυγονώνει και ενισχύει την αναγέννηση.
- Αλόη: Λειαίνει, συσφίγγει και ανανεώνει.
- Λευκή μουριά: Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
- Δάκρυα του Ιώβ, αστεροειδής γλυκάνισος: Μειώνουν τα σπυράκια.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε τη συσφικτική υφασμάτινη μάσκα Skin79 Seoul Girl/s Beauty Secret σε καθαρό πρόσωπο. Τοποθετήστε την στο πρόσωπο, αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε την. Κάνετε μασάζ με την περίσσεια του ορού στην επιδερμίδα.


Η μάσκα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων με κολλαγόνο Gabriella Salvete Face Mask Collagen Gold χαρίζει στα κουρασμένα μάτια σας την ανακούφιση που αξίζουν. Μοιάζει με απαλά μαξιλαράκια τα οποία απλώς χρειάζεται να τοποθετήσετε στην επιδερμίδα σας κι έπειτα μπορείτε να χαλαρώσετε ανενόχλητοι. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, την καταπραΰνουν και εξασφαλίζουν συνολική αναδόμησή της. Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια θα εξαφανιστούν, οι λεπτές γραμμές θα γίνουν πιο λείες και η επιδερμίδα θα παραμείνει ορατά πιο ελαστική.

Ιδιότητες:
- Θρέφει και ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια
χαλαρώνει την επιδερμίδα και την αναγεννά συνολικά.
- Αναζωογονεί και ανακουφίζει από τα σημάδια της κόπωσης.
- Μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και γραμμές.
- Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συστατικά:
- Κολλαγόνο: Λειαίνει τις ρυτίδες, εξασφαλίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
- Εκχύλισμα χαμομηλιού, αιθέρια έλαια: Καταπραύνει, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Τρόπος εφαρμογής:
Αφαιρέστε τα μαξιλαράκια κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων με κολλαγόνο Gabriella Salvete Face Mask Collagen Gold από τη συσκευασία και εφαρμόστε τα στην περιοχή των ματιών. Αφήστε να δράσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε τα και κάντε μασάζ με τα υπολείμματα της μάσκας στην επιδερμίδα.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας άμεση λάμψη και ζωντάνια! Η υφασμάτινη μάσκα Missha Airy Fit Pearl φωτίζει το κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Εξασφαλίζει ενυδάτωση, ελαστικότητα και ζωντάνια μόλις σε 15 λεπτά, χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά που περιέχει τα οποία λαμβάνονται μέσω ψυχρής έκθλιψης. Αφήστε τα αποτελέσματα της μάσκας να σας πείσουν και απολαύστε άμεσα πιο όμορφο πρόσωπο.

Ιδιότητες:
- Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λάμψη.
- Καθαρίζει και μαλακώνει την επιδερμίδα.
- Καταπολεμά τη θαμπή όψη της επιδερμίδας.
- Δρα μετά από μόλις 15 λεπτά.
- Το λεπτό ύφασμα προσκολλάται τέλεια στο πρόσωπο

Συστατικά:
- Εκχύλισμα μαργαριταριών: Υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, φωτίζει το θαμπό δέρμα.
- Βιολογική: Κατασκευασμένη από 100% φυσικά συστατικά
η μάσκα είναι κατασκευασμένη από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.

Τρόπος εφαρμογής:
Καθαρίστε το πρόσωπο και εφαρμόστε τη μάσκα ομοιόμορφα τοποθετώντας την σύμφωνα με τις οπές στο ύφασμα. Πιέστε μέχρι να προσκολληθεί καλά στο δέρμα. Αφήστε να δράσει για περίπου 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη μάσκα και κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα με το προϊόν που περισσεύει.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το


Αποκτήστε φρέσκια και νεανική επιδερμίδα χάρη σε μια μάσκα με έκκριμα σαλιγκαριού. Η αντιοξειδωτική υφασμάτινη μάσκα Skin79 Snail The Vitaful περιέχει ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες και έκκριμα σαλιγκαριού. Προμηθεύει την επιδερμίδα με τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την ανανέωσή της, συμβάλλοντας έτσι στην αναζωογόνηση και στην πιο νεανική της όψη. Προσφέρει πλούσια θρέψη, εξασφαλίζει την απαιτούμενη ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, φρέσκια και λαμπερή. 

Ιδιότητες:
- Θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί συνολικά την επιδερμίδα.
- Διεγείρει το μεταβολισμό και την ικανότητα άμυνας των κυττάρων της επιδερμίδας.
- Λειαίνει τις μικρές ρυτίδες και άλλες ατέλειες.
- Συσφίγγει την επιδερμίδα, την διατηρεί ελαστική και απαλή.
- Συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος.

Συστατικά:
- Σύμπλεγμα βιταμινών: Θρέφει την επιδερμίδα και ενισχύει τον μεταβολισμό.
- Διήθημα βλέννας σαλιγκαριού: Αναζωογονεί, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.
- Αλλαντοΐνη: Χαρίζει φρέσκια όψη στην επιδερμίδα.
- Εκχύλισμα καμέλιας: Αντιγηραντική δράση.
- Κολλαγόνο, ελαστίνη: Προσφέρουν σφριγηλότητα κι ελαστικότητα
- Βιταμίνες Α, Ε και C: Ενισχύουν την ενυδάτωση, ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε την αντιοξειδωτική υφασμάτινη μάσκα Skin79 Snail The Vitaful σε καθαρό πρόσωπο μετά την χρήση τονωτικής λοσιόν. Τοποθετήστε την στο πρόσωπο, αφήστε να δράσει για 10-20 λεπτά και αφαιρέστε προσεκτικά. Απλώστε την περίσσεια ορού με ελαφρά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλά σας.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το


Η υφασμάτινη αντιρυτιδική μάσκα Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret από απαλό βαμβάκι είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα. Το εκχύλισμα από φύλλα ginkgo biloba ενισχύει την ανανέωση και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον προσφέρει ορατά πιο νεανική όψη και καταπραΰνει. Οι υπόλοιπες δραστικές ουσίες φροντίζουν για την καλύτερη οξυγόνωση, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

Ιδιότητες:
- Έχει αναζωογονητική και καταπραϋντική δράση.
- Διεγείρει την ανανέωση και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.
- Προάγει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση της επιδερμίδας.
- Θρέφει κι ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα.
- Συσφίγγει και διατηρεί ελαστική την επιδερμίδα.
- Συμβάλλει στην καταπολέμηση της ακμής.

Συστατικά:
- Εκχύλισμα από φύλλα ginkgo biloba: Ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος, καταπραΰνει, αναπλάθει την επιδερμίδα.
- Εκχύλισμα από άνθη ιβίσκου: Ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.
- Ρίζα γκίνσενγκ: Θρέφει εντατικά, οξυγονώνει και ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.
- Αλόη: Συσφικτική, ενυδατική και θρεπτική δράση.
- Λευκή μουριά: Προσδίδει ελαστικότητα, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
- Δάκρυα του Ιώβ, αστεροειδής γλυκάνισος: Μειώνουν τα σπυράκια

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε την υφασμάτινη μάσκα Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret σε καθαρό πρόσωπο μετά την χρήση τονωτικής λοσιόν. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά. Απλώστε την περίσσεια ορού με ελαφρά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλά σας.


Η κουρασμένη, άτονη επιδερμίδα δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολεί. Η μάσκα ματιών Gabrella Salvete Vitamin C Eye Mask συνδυάζει βιταμίνη C, χαμομήλι και εκχύλισμα αγγουριού τα οποία συσφίγγουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν την ενυδάτωση και τη φυσική λάμψη που έχει ανάγκη. Με λίγα λόγια, όλα όσα χρειάζεται για να δείχνει λαμπερή και νεανική. 

Ιδιότητες:
- Συσφίγγει, ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.
- Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο.
- Καταπραΰνει από τον ερεθισμό και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες.
- Βοηθά στη μείωση των χρωστικών κηλίδων.
- Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Συστατικά:
- Βιταμίνη C: Συσφίγγει, ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα, συμβάλλει στην προστασία της από την ηλιακή ακτινοβολία.
- Χαμομήλι: Καταπραΰνει από τον ερεθισμό, βοηθά στη μείωση των χρωστικών κηλίδων.
- Αγγούρι: Αναζωογονεί και φωτίζει την επιδερμίδα και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε τη μάσκα ματιών Gabriella Gabrella Salvete Vitamin C Eye Mask στην περιοχή των ματιών και αφήστε την να δράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αφού αφαιρέσετε τη μάσκα, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να απλώσετε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις τα υπολείμματα των συστατικών της στην περιοχή των ματιών σας.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το


Η μάσκα προσώπου Frudia My Orchard Peach περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σας.

Ιδιότητες:
- Ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει εντατική θρέψη.
- Ομορφαίνει συνολικά την εμφάνιση του δέρματος.
- Επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και αίσθηση άνεσης
φωτίζει και αναζωογονεί.

Τρόπος εφαρμογής:
Αφαιρέστε προσεκτικά τη μάσκα από τη συσκευασία και τοποθετήστε την πάνω σε καθαρισμένο πρόσωπο. Αφήστε να δράσει για τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Κάνοντας απαλό μασάζ, απλώστε τον ορό που δεν απορροφήθηκε στο δέρμα σας ή σκουπίστε με δίσκο ντεμακιγιάζ.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το

Η μάσκα προσώπου The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σας.

Ιδιότητες:
- Απελευθερώνει τις ακαθαρσίες από τους πόρους και τους συστέλλει
καθαρίζει το δέρμα σε βάθος.
- Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
- Αποτρέπει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

Τρόπος Εφαρμογής:
Χρησιμοποιήστε 1–2 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο στρώμα σε καθαρή από πριν και στεγνή επιδερμίδα. Μη χρησιμοποιείτε σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ιδανικά εφαρμόστε το βράδυ. Μην εφαρμόζετε σε ευαίσθητη, ξεφλουδισμένη ή κατεστραμμένη επιδερμίδα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά το πολύ. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τη μάσκα καλά με χλιαρό νερό. Αρχικά πραγματοποιήστε ένα τεστ ανοχής. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός, ξεπλύντε αμέσως και διακόψτε τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με καλλυντικά με πεπτίδια, άμεση βιταμίνη C, οξέα και ρετινόλη. Κατά τη χρήση εφαρμόστε καλλυντικά με υψηλό δείκτη προστασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το


Η μάσκα προσώπου Bielenda Carbo Detox Active Carbon περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σας.

Ιδιότητες:
- Απελευθερώνει τις ακαθαρσίες από τους πόρους και τους συστέλλει.
- Ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει εντατική θρέψη.
- Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
- Ομορφαίνει συνολικά την εμφάνιση του δέρματος.
- Αφήνει το δέρμα μαλακό σαν μετάξι.
- Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος.

Τρόπος Εφαρμογής:
Εφαρμόστε λεπτό στρώμα της μάσκας σε καθαρισμένο πρόσωπο, αποφεύγοντας τις περιοχές των ματιών. Αφήστε να δράσει για τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τη μάσκα καλά με χλιαρό νερό.


Κορυφαίες Μάσκες Ομορφιάς Προσώπου
Απόκτησε το

Η μάσκα ματιών Nivea Rose Touch φροντίζει τέλεια ολόκληρη την περιοχή των ματιών, βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας και της δίνει ζωντάνια.

Ιδιότητες:
- Παρέχει στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση.
- Μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.
- Απομακρύνει σημάδια άγχους και κόπωσης.
- Φωτίζει την περιοχή των ματιών

Τρόπος εφαρμογής:
Αφαιρέστε τα επιθέματα από τη συσκευασία και τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια σε καθαρή επιδερμίδα.


Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τον άνδρα και την γυναίκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια