Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Μαλλιών

Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Μαλλιών

Οι κορυφαίες μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση και θρέψη ιδανικές για κάθε τύπου μαλλιών. Οι μάσκες μαλλιών είναι απαραίτητες στην περιποίηση των μαλλιών. Επαναφέρουν την χαμένη δύναμη των μαλλιών και τους δίνουν εκτυφλωτική λάμψη.
Αν σας ταλαιπωρούν τα άτονα λιπαρά μαλλιά, τα φριζαριστά, ατίθασα και ξηρά μαλλιά τότε η λύση είναι οι θρεπτικές μάσκες γεμάτες με ενεργά συστατικά, βιταμίνες, φυτικά βούτυρα και έλαια τα οποία θα δώσουν δύναμη, ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά.
Κορυφαίες Μάσκες Μαλλιών
Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Μαλλιών



Notino - Λίγα λόγια για την εταιρία
To Notino είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης στην κατηγορία ομορφιάς και υγείας στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται από το 2004, σε περισσότερες από 28 χώρες και με 26 καταστήματα ανοιχτά. Σήμερα, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 83.000 μοναδικά προϊόντα από 1.500 διεθνείς και μικρότερες τοπικές επωνυμίες. Συγχρόνως, εργάζεται συνεχώς για να φέρνει καθημερινά νέες προσφορές και να παραδίδει τις παραγγελίες στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η δική μας γνώμη από τα προϊόντα που αγοράσαμε
Πριν αποφασίσουμε να σας παρουσιάσουμε ένα κατάστημα θέλουμε να έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για να έχετε και εσείς την καλύτερη εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης.

Αγοράσαμε προϊόντα από το κατάστημα Notino και η προσωπική μας εμπειρία από την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών ήταν άψογη.  
Τα προϊόντα που αγοράσαμε ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένη συσκευασία και γρήγορη αποστολή. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης, το Notino βγάζει συχνά προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα όπου μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε ακόμα καλύτερη τιμή στα προϊόντα που θα επιλέξουμε.
Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας online καταστήματα περιποίησης και ομορφιάς και πιστεύουμε ότι αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους.

Σας παραθέτουμε τις 10 κορυφαία σε πωλήσεις και σε προσιτές τιμές μάσκες μαλλιών από το online κατάστημα Notino. Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για την γυναίκα και τον άνδρα.

Οι 10 κορυφαίες σε πωλήσεις Μάσκες Μαλλιών


Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα με τεχνολογία πεπτιδίων, η K18Peptide συμβάλλει στην επαναφορά της κερατίνης για ένα ανανεωτικό αποτέλεσμα που ενδυναμώνει, απαλύνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας από την πρώτη κιόλας χρήση. Η πλούσια σύνθεσή της επιδιορθώνει την φθορά που οφείλεται σε βαφή, θερμότητα, χημικά και ντεκαπάζ, αποκαθιστώντας την υγεία της τρίχας και χαρίζοντας σαγηνευτικά μαλλιά, δίχως ξέβγαλμα! Επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες της μάσκας περιποίησης μαλλιών K18 Molecular Repair και επαναφέρετε την δύναμη της τρίχας σε μόλις 4 λεπτά!

Ιδιότητες:
- Επιδιορθώνει την φθορά που έχει υποστεί η τρίχα σε μόλις 4 λεπτά.
- Προσφέρει μια ανανεωτική και επανορθωτική θεραπεία μαλλιών.
- Αναστρέφει τις βλάβες που προέρχονται από θερμότητα και χημικά.
- Ενδυναμώνει, απαλύνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας.
- Αποκαθιστά την υγεία και την δύναμη της κατεστραμμένης τρίχας.
- Χαρίζει σαγηνευτικά και λαμπερά μαλλιά δίχως ξέβγαλμα.

Αποτελέσματα έρευνας:
Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια θεραπείας ντεκαπαρισμένων μαλλιών, παρατηρήθηκε επαναφορά της δύναμης της τρίχας έως και 91% και επαναφορά της ελαστικότητας έως και 94%.

Συστατικά:
- Τεχνολογία πεπτιδίων K18Peptide™: Συμβάλλει στην επαναφορά της κερατίνης για ένα επανορθωτικό αποτέλεσμα που ενδυναμώνει, απαλύνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας.
- Vegan σύνθεση.
- Δερματολογικά ελεγμένο.
- Χωρίς θειικά άλατα, φθαλικούς εστέρες, χλωριούχο νάτριο και σιλικόνη.
- Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από τη μάσκα μετά το λούσιμο των μαλλιών, σε σχετικά υγρή τρίχα, ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και την κατάσταση φθοράς των μαλλιών σας. Περιμένετε 4 λεπτά μέχρι το προϊόν να δράσει χωρίς να ξεπλύνετε και συνεχίστε το styling των μαλλιών σας όπως επιθυμείτε. Για μακροχρόνια αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε σε κάθε 4-6 λουσίματα.


Αποχαιρετήστε τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά που είναι επιρρεπή στη φθορά. Η μάσκα κερατίνης Kallos KJMN προσδίνει στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα ενώ συγχρόνως φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής. Δοκιμάστε την περιποίηση για κάθε τύπο μαλλιών της δημοφιλούς ουγγρικής εταιρείας καλλυντικών μαλλιών και σώματος.

Ιδιότητες:
- Αναγεννά τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και χημικά επεξεργασμένα μαλλιά.
- Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά.
- Διευκολύνει το styling των μαλλιών.
- Προσδίδει λάμψη

Συστατικά:
- Κερατίνη: Αναγεννά τις φθαρμένες ίνες της τρίχας.
- Πρωτεΐνες γάλακτος: Θρέφουν και μαλακώνουν τα μαλλιά.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε σε λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα στεγνώσετε με πετσέτα. Ξεβγάλετε καλά μετά από 5 λεπτά.



Εάν τα μαλλιά σας δεν έχουν λάμψη, σπάνε και έχουν ψαλίδα, πρέπει να τους προσφέρετε μια καλή δόση αναγέννησης. Η μάσκα βαθιάς αναγέννησης και θρέψης για εύθραυστα μαλλιά χωρίς λάμψη Dr. Santé Keratin αποκαθιστά την χαμένη ομορφιά τους. Παρέχει στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση, τα αφήνει βελούδινα απαλά και τους χαρίζει λάμψη.

Ιδιότητες:
- Αναζωογονεί τα αδύναμα μαλλιά.
- Παρέχει στα μαλλιά την απαραίτητη θρέψη.
- Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει τα μαλλιά.
- Αφήνει τα μαλλιά απαλά.
- Προσδίδει λάμψη στα μαλλιά.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε σε λουσμένα, υγρά μαλλιά. Αφήστε την να δράσει για λίγο και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.



Κορυφαίες Μάσκες Μαλλιών
Απόκτησε το

Μην αφήσετε τα μαλλιά σας να υποφέρουν από ξηρότητα και ακούστε τα πρώτα σημάδια ότι έχουν έλλειψη υγρασίας. Η ενυδατική μάσκα για φθαρμένα μαλλιά Kallos KJMN θα τους χαρίσει ακριβώς αυτό που τους λείπει. Μετά την εφαρμογή θα αναγνωρίσετε ότι τα μαλλιά είναι πολύ πιο απαλά στην αφή και πιο εύκολο να τα περιποιηθείτε. Και όλα αυτά χάρη στην ενυδατική και θρεπτική δράση του ελαίου από σπόρους κερασιού το οποίο θα ερωτευτούν τα μαλλιά σας.

Ιδιότητες:
- Θρέφει εντατικά τα μαλλιά με ψαλίδα και τους χαρίζει άμεση ενυδάτωση
- Διευκολύνει το styling και τα αφήνει λαμπερά και απαλά.
- Έχει ευχάριστη κρεμώδης υφή με όμορφο άρωμα κερασιών

Συστατικά:
- Λάδι από σπόρους κερασιού: Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία (π.χ. σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες (A, B1, B2, B6, C), ενυδατική δράση.


Κορυφαίες Μάσκες Μαλλιών
Απόκτησε το

Εφόσον τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα σε μεγάλο βαθμό και η κατάστασή τους είναι ανησυχητική, έφτασε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη θρεπτική μάσκα μαλλιών με σύμπλεγμα ωμέγα-6 και έλαιο μακαντάμια Kallos KJMN. Χάρη στην εντατική ενυδατική και θρεπτική της δράση, επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά. Τα ταλαιπωρημένα και ορατά φθαρμένα μαλλιά αποκτούν εκ νέου ενυδάτωση και υπέροχη λάμψη από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Ιδιότητες:
- Επανορθώνει σε βάθος τα φθαρμένα μαλλιά.
- Διορθώνει τη δομή των μαλλιών.
- Θρέφει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
- Επαναφέρει τη λάμψη στα άτονα μαλλιά.
- Προσδίδει ενυδάτωση στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών.
- Αφήνει τα μαλλιά απαλά σαν βελούδο.

Συστατικά:
Ελαιο μακαντάμια και σύμπλεγμα ωμέγα-6: Θρεπτική και επανορθωτική δράση.

Τρόπος εφαρμογής:
Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε τη δράση της θρεπτικής μάσκας, λούστε τα μαλλιά σας με το επανορθωτικό σαμπουάν με σύμπλεγμα ωμέγα-6 και έλαιο μακαντάμια Kallos KJMN.


Κορυφαίες Μάσκες Μαλλιών
Απόκτησε το

Αποκτήστε μαλλιά απαλά σαν μετάξι με την μάσκα Kallos KJMN για ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά! Η θρεπτική φόρμουλα εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και πρωτεΐνες μεταξιού, περιποιείται την θαμπή τρίχα, χαρίζοντας ελαστικότητα και μεταξένια υφή. Χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Ιδιότητες:
- Θρέφει και περιποιείται τα θαμπά μαλλιά.
- Βελτιώνει την κατάσταση της ξηρής τρίχας.
- Χαρίζει ελαστικότητα και μεταξένια υφή.
- Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Συστατικά:
Ελαιόλαδο και πρωτεΐνη μεταξιού: Θρέφουν τα μαλλιά, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα 

Τρόπος εφαρμογής:
Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά πολύ καλά με μια πετσέτα, εφαρμόστε την μάσκα ομοιόμορφα στο κεφάλι και ξεβγάλτε μετά από 5 λεπτά.


Κορυφαίες Μάσκες Μαλλιών
Απόκτησε το

Απαλλαχθείτε από τα ατημέλητα, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά με την μάσκα Elizavecca Cer-100 Collagen Ceramide Coating Protein Treatment! Η σύνθεσή της με ceramides, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου και κολλαγόνο, παρέχει εντατική ανάπλαση και βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης της ταλαιπωρημένης τρίχας, προστατεύοντας την δομή της. Βάλτε τέλος στο δύσκολο χτένισμα από την πρώτη κιόλας χρήση!

Ιδιότητες:
- Διευκολύνει το χτένισμα των ατημέλητων μαλλιών.
- Περιποιείται την κατεστραμμένη τρίχα.
- Ενυδατώνει, μαλακώνει και απαλύνει τα μαλλιά.
- Βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας.
- Ανακουφίζει το δέρμα από ερεθισμούς.
- Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και μεταξένια χωρίς φθορές και σπασίματα.

Συστατικά:
- Σύμπλεγμα κεραμιδίων: Ενυδατώνει σε βάθος, αποκαθιστά τη δομή της τρίχας και προστατεύει από το σπάσιμο.
- Υδρολυμένο κολλαγόνο: Αποκαθιστά το τριχωτό της κεφαλής και τους θύλακες της τρίχας, βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας.
- Υδρολυμένη κερατίνη: Αφήνει τα μαλλιά μαλακά και λαμπερά.
- Υδροσόλη σέλινου: Διεγείρει την τριχοφυία.
- Εκχύλισμα κόκκων βρώμης: Πλούσιο σε αμινοξέα και βιταμίνες, μαλακώνει τα μαλλιά και συμβάλλει στην ανακούφιση του δέρματος.

Τρόπος εφαρμογής:
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος και χτενίστε στα σημεία εφαρμογής για να ξεμπερδέψετε τα ατημέλητα μαλλιά. Περιμένετε 5-10 λεπτά μέχρι η τρίχα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.


Είναι τα μαλλιά σας άτονα και γεμάτα ψαλίδα; Είναι εξασθενημένα και σπάνε; Αποκαταστήστε τη δύναμη και την ομορφιά τους. Η εντατική επανορθωτική μάσκα Wella Professionals Fusion αναγεννά τα μαλλιά σε βάθος, αποκαθιστά τη δομή τους και, χάρη στην τεχνολογία Silksteel, ενισχύει τις ίνες της τρίχας. Μετά από λίγα λουσίματα, τα μαλλιά σας γίνονται πιο δυνατά και πιο λαμπερά.

Ιδιότητες:
- Αναγεννά τα μαλλιά σε βάθος σε όλο τους το μήκος.
- Ενυδατώνει και προσφέρει την απαραίτητη θρέψη στα μαλλιά.
- Δρα σε βάθος εντός της ίνας της τρίχας.
- Αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.
- Αποκαθιστά τη δομή των μαλλιών.
- Ενισχύει τις ίνες της τρίχας.

Συστατικά:
Τεχνολογία Silksteel: Συνδυασμός αμινοξέων μεταξιού και μικροποιημένων λιπιδίων, διεισδύει σε βάθος στο φλοιό, επανορθώνει τις ίνες της τρίχας και συμβάλλει στην πρόληψη της φθοράς.

Τρόπος εφαρμογής:
Λούστε τα μαλλιά σας με σαμπουάν και στη συνέχεια πιέστε με τα δάχτυλά σας για να αφαιρέσετε το νερό. Βάλτε επαρκή ποσότητα μάσκας στις παλάμες σας και απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αφήστε να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.


Υποφέρετε από τριχόπτωση, δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα των μαλλιών σας και σας φαίνεται ότι σταμάτησαν να αναπτύσσονται; Τότε, η μάσκα για την ανάπτυξη των μαλλιών Dr. Santé Anti Hair Loss είναι ιδανική για εσάς. Αφήνει τα μαλλιά όμορφα, ζωντανά, ενισχύει την ανάπτυξή τους και, χάρη στη φυσική της σύνθεση, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ιδιότητες:
- Kαταπολεμά την τριχόπτωση και προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών.
- Aφήνει τα μαλλιά ζωντανά και φυσικά λαμπερά.
- Eνισχύει τις ίνες της τρίχας.
- Aναγεννά τα μαλλιά.

Τρόπος εφαρμογής:
Απλώστε τη μάσκα σε πλυμένα μαλλιά και αφήστε την για λίγο. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.


Το γαλάκτωμα για βαμμένα μαλλιά Wella Professionals SP System Professional Color Save Emulsion φροντίζει να έχετε τέλειο χρώμα για πολύ καιρό. Εξουδετερώνει όλα τα κατάλοιπα αλκαλίων και υπεροξειδίου, σταθεροποιεί το χρώμα και προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία 3D Protect η οποία εντείνει τις χρωματικές αποχρώσεις και αφήνει τα μαλλιά όμορφα λαμπερά.

Ιδιότητες:
- Εξουδετερώνει όλα τα κατάλοιπα αλκαλίων και υπεροξειδίου.
- Σταθεροποιεί το αποτέλεσμα της βαφής.
- Εντείνει τις αποχρώσεις των χρωμάτων.
- Προστατεύει τα μαλλιά από το ανεπιθύμητο ξεθώριασμα του χρώματος.
- Κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά.

Συστατικά:
- Εκχύλισμα από φύλλα ελιάς. 
- UV φίλτρο.

Τρόπος εφαρμογής:
Ανακινήστε καλά και εφαρμόστε σε μαλλιά που έχετε στεγνώσει με πετσέτα, αμέσως μετά το βάψιμο. Βάλτε κατάλληλη ποσότητα γαλακτώματος στις παλάμες των χεριών ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας και απλώστε το σε όλο το μήκος. Αφήστε το για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά.



Επισκεφτείτε το online κατάστημα Notino εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τον άνδρα και την γυναίκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια