Η Δίαιτα GM των 7 ημερών: Χάστε 6 κιλά σε 7 ημέρες

Η Δίαιτα GM των 7 ημερών: Χάστε 6 κιλά σε 7 ημέρες

Η Δίαιτα GM είναι μια δίαιτα σχεδιασμένη για τους υπαλλήλους της General Motors. Η εταιρεία αποφάσισε να δώσει στους υπαλλήλους της την παρακάτω δίαιτα για να τους αδυνατίσει. Βέβαια ο σκοπός της εταιρείας ήταν να έχει υγιείς υπαλλήλους και να αυξήσει την παραγωγικότητα τους. Οι υπάλληλοι ακολούθησαν την δίαιτα και το αποτελέσματα ήταν να χάσουν από 10 έως 17 κιλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια αποτελεσματική δίαιτα στην οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε το διατροφικό της πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες μας ακολουθώντας τους κανόνες της.

Δημοσίευση σχολίου

38 Σχόλια

  1. Καλησπέρα! Από αύριο θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το πρόγραμμα αυτό, γιατί τις μέρες των γιορτών ξέφυγα τελείως... Κάποια/ος για συμπαράσταση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Η πρώτη μέρα πήγε καλά, με εξαίρεση μια μικρή παρασπονδια, και σήμερα ήμουν -1.100 γρ! Επόμενο ζυγισμα στο τέλος της δίαιτας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Ολοκλήρωσα τη δίαιτα και έχασα 3.2 κιλά. Μια χαρά! Συνεχίζω με δίαιτα skinny girl 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα. την ξεκιναω απο πεμπτη. υπαρχει κανεις γ παρεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρα θα την ξεκινησω κι εγω την Πεμπτη.Ελπιζω να ειμαστε παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα ζετα! ναι ξεκιναμε κανονικα..αν και ο καιρος εδω ειναι πολυ βροχερος και δεν σου παει η καρδια για καρπουζι..θα κανω το μεγαλο βημα..ξεκιναω απο 84,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα! μια χαρα τα πηγα χθες επεσε αρκετη πεινα . ειμαι -1,200. σημερα εφτιαξα καφε με ζαχαρη αλλα δεν μπορω χωρις τον καφε μου. αργοτερα θα παω να παρω καστανη ζαχαρη να εχω γ αυριο..καλη αρχη ζετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα. πως πηγε η χθεσινη σου μερα? εμενα πολυ καλα. -800!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο για την σελίδα σας και για τα άρθρα σας!!!
    Χθες το βράδυ είδα την δίαιτα και αποφάσισα να την αρχίσω από αύριο! Καλοκαίριασε και τα κιλά του χειμώνα δεν τα έχω χάσει ακόμη! :( Θα πάω να πάρω και μπαταρίες για την ζυγαριά και αύριο ζυγίζομαι και σας ενημερώνω για την πορεία μου! Να αναφέρω ότι είμαι 34 χρονών και έχω ύψος 1.63, αύριο θα γράψω τι έδειξε και η ζυγαριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Ζαχαρούλα και είμαι γλυκατζού!!! :) Μαζεύτηκαν πολλά κιλά και αποφάσισα να ξεκινήσω μια δίαιτα που να είναι εύκολη και αποτελεσματική! Θα ξεκινήσω και εγώ τη δίαιτα από αύριο και θα σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα κορίτσια! Ξεκινάω από σήμερα τη δίαιτα GM. Τα κιλά μου είναι 72 και έχω ύψος 1.66. Θα πάω να ψωνίσω φρούτα και λαχανικά για τη δίαιτα και εδώ θα είμαι να σας ενημερώνω! Βαρβαρούλα θα είμαστε παρεούλα!! :) Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα!!! Καλή αρχή!!! Ζαχαρούλα78 χάρηκα που διάβασα ότι ξεκινάς και εσύ την δίαιτα και θα την κάνουμε παρεούλα!!
    Εγώ όπως ανέφερα και χθες είμαι 34 χρονών και έχω ύψος 1.63, ζυγίστηκα και ξεκινάω την δίαιτα στα 78 κιλά. Στο χέρι μας είναι να χάσουμε αυτά τα κιλά. Απλά θα πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε την δίαιτα!! Καλή μας επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα κορίτσια! Η πρώτη μέρα με τα φρούτα πέρασε ευχάριστα! Δεν πείνασα καθόλου!! Βαρβαρούλα πως τα πας; Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα με τα λαχανικά και την πατάτα! Πιστεύω πως θα περάσει εύκολα κι αυτή η μέρα! Καλή συνέχεια και τα λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημερα κοριτσια! καλη δυναμη με την διαιτα ειναι πολυ δυσκολη!
    ελπιζω να αξιζει τον κοπο. εγω ειμαι στα 85 κιλα και λεω να την ξεκινησω αυτη απο δευτερα και να κατεβω στο 7 δεν μπορω αλλο κουραστηκα!
    να γραφετε πως τα πατε και την απωλεια σας να παιρνω δυναμη! εχω να χασω 20 κιλα ακριβως μεχρι τον σεπτεμβρη! θα τα καταφερουμε ολες πιστευω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κορίτσια εδώ είμαι και εγώ! Ζαχαρούλα78 και εγώ την τήρησα μια χαρά χθες, να περάσει και η σημερινή μέρα και να προχωράει η δίαιτα χωρίς να την χαλάσουμε! Δήμητρα ξεκίνησε και εσύ από Δευτέρα και εγώ έχω κιλά να χάσω και γι'αυτό ήθελα να κάνω κάτι δραστικό στην αρχή για να μου δώσει δύναμη να συνεχίσω!! Θα τα λέμε εδώ και θα γράψουμε και το αποτέλεσμα, να γράφεις και εσύ να τα λέμε όλες μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα κορίτσια!!! Τρίτη μέρα με φρούτα και λαχανικά!! Δεν πεινάω καθόλου και περνάνε εύκολα οι μέρες! Συνεχίζω δυναμικά! Καλή συνέχεια σε όλη την παρέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα και από μένα!!!! Φτάσαμε στην 3η ημέρα!!!!! Σχεδόν στα μισά της δίαιτας!! Θα φτάσουμε μέχρι και το τέλος είμαι σίγουρη!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημερα ! ξεκιναω και εγω σημερα. μια ψυχη που ειναι να βγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δήμητρα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! Όσο πιο γρήγορα ξεκινάμε τόσο πιο γρήγορα έχουμε και τα αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή αρχή Δήμητρα!! Θα τα λέμε όλες μαζί παρέα και θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα με την δίαιτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ευχαριστω κοριτσια ! εσεις πινετε τοσο πολυ νερο? εμενα μ ειναι δυσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δήμητρα ναι πίνω, είναι απαραίτητο με την δίαιτα!!! Ευνοεί και ο καιρός και πίνετε ευχάριστα και κάποιες μέρες πίνω και περισσότερο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα κορίτσια! Τέταρτη μέρα σήμερα και τρώω τις μπανανούλες μου. Μεσημεριανό και βραδινό θα ψήσω λαχανικά με μπόλικα αρωματικά!! Μέχρι στιγμής κορίτσια δεν πεινάω καθόλου και έχω ενέργεια! Καλό Σαβ/κο και τα λέμε αύριο πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κορίτσια καλημέρα! Προχθές διάβασα την δίαιτα και αποφάσισα να την ξεκινήσω! Την άρχισα χθες και σήμερα είμαι στην δεύτερη μέρα! Δήμητρα μαζί την αρχίσαμε! :) Πιστεύω ότι αν τηρήσουμε την δίαιτα όπως είναι θα έχουμε σίγουρα ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα! Εγώ είμαι 82 κιλά και έχω ύψος 1.65 και ηλικία 34 χρονών. Δήμητρα, Ζαχαρούλα78, Βαρβάρα Παρ και όποιος άλλος κάνει δίαιτα εύχομαι να έχουμε τηρήσουμε την δίαιτα όλοι να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημερα και απο μενα! εγω ζυγιστηκα και απο χθες ειμαι -400, που δεν με χαλαει, απλα δεν ξερω επινα νερο, τουαλετα καθολου..και εκανα και γυμναστικη ασκησεις και ποδηλατο μιση ωρα, οποτε περιμενα κατι παραπανω, ειδικα ως πρωτη μερα...πριν απο αυτη τη διαιτα εκανα δικο μου προγραμμα τρωγοντας οτι μαγειρευαμε για μεσημερι απο λιγο και εχανα 2,5 κιλα την εβδομαδα. με την διαιτα ηλπιζα να χασω 4, αλλα δεν το βλεπω. οποτε θα συνεχισω το προγραμμα μου και θα σας διαβαζω να δω πως τα πατε. Καλη συνεχεια σε ολες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα κορίτσια! Ζαχαρούλα78 στην 4η ημέρα και εγώ σήμερα πρόσεξα ότι η κοιλιά μου 'μπήκε' και αυτό με ευχαρίστησε πάρα πολύ! Καλή αρχή και καλή συνέχεια Αποστολία Φ. και το πιστεύω ότι τηρώντας την δίαιτα θα δούμε πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος!! Δήμητρα και τα -400γρμ πολύ καλή απώλεια είναι και δεν πήγες και τουαλέτα που και αυτό μετράει, με αυτό τον ρυθμό απώλειας φαντάσου ότι σε μια εβδομάδα μπορείς να χάσεις τουλάχιστον -2.800kgr(!!!) αλλά δεν πειράζει συνέχισε με όποιο πρόγραμμα δίαιτας θέλεις, σημασία έχει να προσέχουμε! Εγώ την τηρώ γιατί είναι μια πολύ καλή δίαιτα και για αποτοξίνωση που εγώ αποτοξίνωση την χρειαζόμουν επειγόντως και μετά θα συνεχίσω με κάποια από τις δίαιτες της σελίδας! Εμείς εδώ θα είμαστε και θα γράφουμε! Γράψε και εσύ την πορεία σου στο άρθρο με την Ομάδα Υποστήριξης που έχει η σελίδα, θα σε διαβάζουμε και εμείς, εντάξει;;;; Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!!!!!!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κορίτσια έφτιαξα τσάι κάρδαμο, την συνταγή την έχει στο site, και το έβαλα στο ψυγείο και είναι φοβερό!! Θα το μετράω και στην ποσότητα νερού που επιτρέπεται καθημερινά. Καλή επιτυχία Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραία ιδέα!! Θα φτιάξω και εγώ και με την ζέστη είναι ότι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κορίτσια και εγώ το κάνω αυτό γιατί και τα βότανα επιτρέπονται και η στέβια! ;) Σκεφτόμαστε αύριο να πάμε για μπάνιο με μια άλλη παρέα θα δούμε εξαρτάται αν θα καταφέρουν οι γνωστοί μας διαφορετικά θα πάμε μόνοι μας με τον ΄άνδρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα να έχουμε! Δεν σας έγραψα την Κυριακή, πήγαμε για μπανάκι και επέστρεψα στο σπίτι πτώμα! Οι μέρες περνάνε εύκολα με τη δίαιτα. Σήμερα είναι η έκτη μέρα και το μενού για σήμερα έχει κοτοπουλάκι, φρουτάκια και λαχανικά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα κορίτσια! Έβδομη και τελευταία μέρα της δίαιτας! Το μενού για σήμερα έχει φρούτα, λαχανικά και ρυζάκι! Θα τα απολαύσω όλα!! :) Αύριο θα ζυγιστώ και θα σας πω τα αποτελέσματα! Κορίτσια δυναμικά και θα φτάσουμε στο στόχο, υπομονή και επιμονή θέλει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεια σας κορίτσια! Άργησα λίγο να σας ενημερώσω για τα νέα μου γιατί μας έτυχαν κάτι υποχρεώσεις και δεν κατάφερα να σας γράψω! Από τα 72 κιλά που ήμουν πήγα στα.... 67!!! Έχασα 5 κιλά και είμαι κατενθουσιασμένη! Βέβαια να σας πω ότι και κάνω πολλούς περιπάτους στην παραλία τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες! Ευχαριστώ την σελίδα που μας ενημερώνει συχνά για τέλειες δίαιτες! Θα διαβάσω και τις υπόλοιπες δίαιτες που έχει η σελίδα για να βρω την επόμενη μου δίαιτα! Θα σας ενημερώσω με ποια θα συνεχίσω για να χάσω και τα υπόλοιπα περιττά κιλά μου! Κορίτσια περιμένω και τα δικά σας αποτελέσματα και νέα! Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κατάφερα και βρήκα χρόνο!!!! Εδώ είμαι και έχω τηρήσει ακριβώς την δίαιτα γιατί ήθελα να δω πόσα θα χάσω μένοντας πιστή στο πρόγραμμα και στους κανόνες της. Ζαχαρούλα και εγώ τα πήγα πολύ καλά με την δίαιτα έχασα 6 κιλά!!! Μια από τα ίδια και εγώ βόλτες πάνω κάτω και προσπαθούσα συνέχεια να με κάτι να απασχολούμαι. Στα 34 μου με ύψος 1.63 και 78 κιλά που είχα αρχίσει τώρα με τη δίαιτα έφτασα τα 72κιλά. Να συνεχίσουμε μαζί με κάποια δίαιτα από την σελίδα να αποφασίσουμε με ποια και να την κάνουμε παρέα. Τώρα που πήραμε φόρα ας συνεχίσουμε τον αγώνα για να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά που μας βαραίνουν σωματικά και ψυχολογικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπράβο σε όλες για τα μείον που είχατε στην ζυγαριά!! Σας γράφω και εγώ με λιγότερα κιλά απ' ότι ξεκίνησα και είμαι μείον 6 κιλά με την δίαιτα (αρχικά κιλά 82, ύψος: 1.65, ηλικία: 34) δλδ τώρα είμαι 76. 'Έλιωνα' και εγώ κάθε μέρα στην παραλία και συνεχίζω να 'λιώνω'! :) Και σε μένα κορίτσια έδωσε μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση η δίαιτα και τώρα μπορώ να συνεχίσω και εγώ μαζί με σας παρέα με όποια δίαιτα θέλετε από την σελίδα!!!!! Να αποφασίσουμε να κάνουμε μία δίαιτα από το site πάλι όλες παρείτσα!! Συνεχίζω να προσέχω με αυτά που μαγειρεύω, εξάλλου η σελίδα έχει πολλές συνταγές που με βοηθούν να φτιάχνω κάτι υγιεινό και νόστιμο, προσέχουμε και μετά την δίαιτα εξάλλου γι' αυτό ξεκινάμε διατροφή για να πετάμε τις κακές μας συνήθειες και να τις αντικαθιστούμε με υγιεινές και έτσι διατηρούμε ένα πολύ καλό βάρος και έχουμε και καλύτερη υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σας κοριτσια, σκεφτομαι να την ξεκινησω αλλα θελω να χασω αρκετα κιλα. για ποσο καιρο μπορω να την κανω ξερει καποια? τελειωνοντας την διαιτα κανω διαλλειμα μια εβδομαδα και την ξανα κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπερα, σκεφτομαι να την ξεκινησω αυριο. Καποια για παρεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας