Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρύζι και Γιαούρτι των 3 ημερών

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρύζι και Γιαούρτι των 3 ημερών

Η δίαιτα με ρύζι είναι μια δίαιτα αποτοξίνωσης που στηρίζεται στην κατανάλωση ρυζιού για τρεις ημέρες. Μπορούμε να καταναλώσουμε όλα τα είδη ρυζιού κατά προτίμηση καστανό ή άγριο. 
Διάρκεια: 3 ημέρες
Απώλεια: μέχρι και 3 κιλά 

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρύζι και Γιαούρτι των 3 ημερών







Δημοσίευση σχολίου

117 Σχόλια

  1. Μπορώ να αντικαταστισω το γιαούρτι με γάλα χαμηλών λιπαρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Άρχισα την δίαιτα σήμερα στα 73 κιλά. Την είχα κάνει τον προηγούμενο μήνα και έχασα 3 κιλά ακριβώς. Ήμουν 76 κιλά και έτσι έφτασα στα 73 κιλά.
    Eleni δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά καλύτερα να μην το αντικαταστήσεις γιατί το γιαούρτι σε κρατάει περισσότερη ώρα χορτάτη. Πότε θα την ξεκινήσεις εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το 3ήμερο θα κάνω της ντομάτας κ μετά έλεγα αυτή Χαρίκλεια μου αλλά δεν είμαι φίλος του γιαουρτιού καθόλου (έχεις κάνει να κι κάποιες άλλες δίαιτες) Είμαι στα 70 κιλά τώρα έχοντας χάσει κάποια τους τελευταίους μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κάνω και εγώ κι άλλες δίαιτες από την σελίδα! Διάλεξε όποια σου αρέσει. Πάντως είναι αποτελεσματικές γιατί μια φίλη μου που έκανε δίαιτες από την σελίδα έχασα πολλά κιλά και έχει 2 χρόνια που τα έχασε και δεν τα ξαναπήρε. Θα κάνω και εγώ μετά της ντομάτας και μετά με το αγγούρι. Θα τις πάρω όλες με την σειρά μέχρι να τα καταφέρω! Καλή επιτυχία να έχουμε Eleni!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι καλή επιτυχία! Θα κοιτάω να βλέπω πως τα πας ελπίζω να γράφεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά ξέρεις τι; θα ξεκινήσω μαζί σου! Αν έχουμε παρέα θα είναι πιο εύκολο. Τι ρύζι πρέπει να πατώ παίρνεις κάποιο συγκεκριμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eleni ωραία που θα την κάνουμε παρέα! Τρώω αυτό που γράφει στους κανόνες της δίαιτας δηλαδή και το άγριο και το καστανό θα δεις ότι σε χορταίνει πάρα πολύ!!!! 3 μέρες είναι θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάνεις κάποια συνταγουλα έτσι να νόστιμευει η σκέτο? Ελπίζω να χάσω έστω και 1-2 κιλά..πάω να αγοράζω ρυζακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά και έκανα συνταγές! Και μην ξεχνάς και τους κανόνες της δίαιτας που μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς! Το ρύζι με φρέσκα αρωματικά και λαχανικά! Το γιαούρτι με κακάο και στέβια και κανέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σε ρωτήσω επειδή δε μπορώ να δω ποια είναι τα επιτρεπόμενα λαχανικά από κινητό μπορείς να μου πεις αν τα μανιτάρια επιτρέπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eleni κάτω στους κανόνες έχει σε σύνδεσμο τα φρούτα και λαχανικά αρνητικών θερμίδων καθώς και τα φρούτα και λαχανικά πάτησε πάνω! Μου τα εμφανίζει κανονικά εμένα στο κινητό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το έψαξα στην αναζήτηση και το βρήκα! Ευχαριστώ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα, θελω να κανω την διαιτα αλλα εχω καποιες αποριες... για παραδειγμα οι 2 μεριδες λαχανικων και φρουτων πως υπολογιζεται? Επίσης ειναι οντως αποτελεσματικη? Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα! Κάνω την δίαιτα για 3η φορά! Βασικά την κάνω μία φορά τον μήνα και κάθε φορά χάνω και από 3 κιλά. Με αποτέλεσμα τώρα να ζυγίζω 70 κιλά. Ιωάννα δεν ξέρω αν την άρχισες αλλά για τις μερίδες να πατήσεις εκεί που λέει στους κανόνες της δίαιτας Υπολογισμός μερίδας, τα γράφει και δες εκεί που γράφει για φρούτα και λαχανικά. Το καλό είναι ότι κάθε φορά που αρχίζω την δίαιτα παρόλο που περνάει μήνας από τότε που την έχω τελειώσει δεν παίρνω τα κιλά πίσω, και εκτός από κιλά χάνονται και πόντοι.
    EleniKapaa εσύ πως τα πήγες με την δίαιτα;; Περιμένω και δικά σου νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2η ημέρα σήμερα και όλα καλά! Ετοιμάζομαι να πάω και για το απογευματινό μου περπάτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3η ημέρα και τελευταία μέρα σήμερα! Αύριο ζυγίζομαι και αρχίζω την δίαιτα της σαλάτας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -3 κιλά!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την δίαιτα όποτε την κάνω χάνω 3 κιλά! Συνεχίζω με την δίαιτα της σαλάτας των 14 ημερών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κορίτσια πραγματικά χάσατε 3 κιλά???Και μετά πως συνεχίζεις με άλλη διατροφή??3 κιλά σε 3 ημέρες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Maraki εγώ την δίαιτα την έκανα 1 φορά τον μήνα δεν την έκανα συνεχόμενα, τους τελευταίους 3 μήνες δηλαδή την έκανα 3 φορές (δηλαδή μόνο 3 μέρες κάθε μήνα) αλλά τώρα που την έκανα για τρίτη φορά συνέχισα με την δίαιτα της σαλάτας, δίαιτα από την σελίδα, πολύ καλή και αυτή με πολύ νόστιμες σαλάτες, παράλληλα με την δίαιτα, νερό και γυμναστική απαραίτητα και να την ακολουθήσεις πιστά την δίαιτα και χωρίς καμία παρασπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σ'ευχαριστώ πολύ Χαρίκλεια για την άμμεση απάντηση σου!Όταν αποφασίζω να κάνω κάποια διατροφή την ακολουθώ πάντα πιστά,είμαι 65 κιλά και θέλω να χάσω 5 κιλά!Η αλήθεια είναι ότι μου τράβηξε την προσοχή η δίαιτα με τις σούπες για συνέχεια!Και γω αυτή με το ρύζι έτσι θα την κάνω 1 φορά!Ελπίζω να χάσω λίγο,έστω και 2 κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επίσης μία μικρή διευκρίνηση θα ήθελα σας παρακαλώ,λέει 3 κούπες μαγειρεμένο ρύζιδηλ.αφού το έχω βράσει μετράω 3 κούπες κανονικές και όχι φλυτζάνια του τσαγιού ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Maraki και εμένα μου άρεσε η δίαιτα με τις σούπες αλλά είπα να συνεχίσω με την δίαιτα με τις σαλάτες, έχει πολλές, καλές και αποτελεσματικές δίαιτες οι σελίδες που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις! Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα φτάσουμε στα κιλά που θέλουμε αρκεί να τηρούμε ακριβώς την δίαιτα! Ναι 3 κούπες κανονικές είναι! Καλή αρχή και με καλές απώλειες σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαρίκλεια μου σ'ευχαριστώ πολύ,καλή μας επιτυχία ευχομαι,μόλις την κάνω θα γράψω απευθείας το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα! Ξεκίνησα από χθες την δίαιτα. Σήμερα είμαι στην δεύτερη μέρα και οι 2 μέρες πέρασαν χωρίς δυσκολία και χωρίς να πεινάσω. Τα κιλά μου πριν την δίαιτα ήταν 69, να αναφέρω και ύψος και ηλικία, ύψος: 1,65 και ηλικία 29 χρονών. Άρχισα περπάτημα 1 ώρα καθημερινά και κάνω και τα βαθιά καθίσματα το πρόγραμμα I της σελίδας. Αύριο τελευταία μέρα και μεθαύριο ζυγίζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα, την ξεκίνησα σήμερα τη δίαιτα. Πρωινό, γιαούρτι, για δεκατιανό ένα φρούτο, για μεσημεριανό και βραδινό έβρασα το ρύζι, και μετά το ανακάτεψα με μιάμιση κούπα βρασμένα λαχανικά (φασολάκια στρογγυλά και μανιτάρια) και πρόσθεσα και μια κουταλιά ελαιόλαδο. Απογευματινό, το δεύτερο φρούτο, κι ελπίζω να πάει καλά η μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα!
    Δεύτερη μέρα σήμερα, με απώλεια 0,5 kg. Συνεχίζω και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλημέρα! Αύριο θα την ξεκινήσω και ελπίζω να χάσω...Έχω πολλά κιλά να χάσω είμαι 68 κιλά με 1,55 ύψος. Κανένας άλλος που ενδιαφέρεται να την ξεκινήσει μαζί μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αρχιζω αυριο!Εχω να κανω διαιτα παρα πολυ καιρο και εχω παρει αρκετα κιλα!Καμια κοπελα για παρεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σου Τζινα χθες τελειωσα μα τα μηλα και απο δευτετα λεω να κανω αυτην!αν θες γραψε ποσα κιλα θα αρχισεις αυριο και τριτη ποσα κιλα εχασες!να δω αν αξιζει τον κοπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα κορίτσια. Εγώ αύριο θα ξεκινησω των 2ημερων από εδώ την σελίδα κ όταν την τελειώσω θα κάνω αυτήν. Είμαι 25χρονων.1.64 ύψος. Είχα φτάσει 65.5 αλλά τα πήρα κ τώρα ειμαι 69-70. Δυστυχώς δεν έχω ηλεκτρονικη ζυγαριά αλλά αναλογική. Ελπίζω με των 2ημερων να χάσω έστω 1κιλο. Κ με των 3ων να χάσω αλλά 2.
    Στόχος μου βέβαια είναι τα 60. Θέλω άμεσο αποτέλεσμα. 15μαιου έχω βαφτιση του ανηψιού κ θέλω τουλ να μαι 65 χωρίς να τα πάρω πίσω. Είναι κ το πασχα στη μέση.αχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα Σουλιτσα τελικα την αρχισα σημερα και θα την κρατησω 7 μερες θα ζυγιζομαι καθημερινα.Αρχισα 80.5 και εχω υψος 1.65.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τζινα μου εφτα μερες μονο ρυζι μου φαινονται πολλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Την δίαιτα την είχα κάνει τον Νοέμβριο αλλά δεν κατάφερα να γράψω τις απώλειες που είχα γιατί προέκυψε μετακόμιση και μετά με δουλειές κτλ δεν μπήκα καθόλου. Κατάφερα να χάσω 3kgr και έφτασα τα 66 κιλά, τα κιλά που έχασα τα διατηρώ μετά από τόσους μήνες!!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και την αρχίζω πλέον καλοκαιριάτικα για 3 μέρες με περπάτημα, νερό και ροφήματα βοτάνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπράβο Κορνηλία! Πέρασε τόσος καιρός και τα διατηρείς τα κιλά που έχασες!!! Αν προσέχεις μετά έτσι είναι! Να κάνεις δίαιτα, να χάνεις τα κιλά αλλά για να τα διατηρήσεις μετά θέλει προσοχή. Τώρα θα μου πεις και πότε δεν θέλει προσοχή, πάντα θέλει! Θα την κάνω και εγώ από αύριο. Το Σάββατο θα φύγουμε στο χωριό του άντρα μου και θα μείνουμε εκεί μερικές μέρες. Μέχρι να φύγουμε έχω καιρό να την κάνω! Εγώ είμαι 42 χρονών και ζυγίζω 73 κιλά. Από ύψος είμαι 1.67 εκ. Αυτά για μένα τα λέμε αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α ωραία Γαβριέλα!!! Ναι θέλει πάντα προσοχή, καλή διατροφή και γυμναστική και έτσι ότι και να χάσεις μπορείς να το διατηρήσεις για πάντα! Σίγουρα θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα!! Χαίρομαι που σας βρήκα στην δίαιτα κορίτσια γιατί έψαχνα κάτι να κάνω για λίγες μέρες πριν τον 15 Αύγουστο! Εγώ κορίτσια είμαι 75 κιλά, 23 χρονών με ύψος 1.73. Μπράβο Κορνηλία και εγώ μετά την δίαιτα θα προσέχω και θα γυμνάζομαι, θα κόψω τα αναψυκτικά και την πολύ ζάχαρη και έτσι πιστεύω προσέχοντας το τι τρώω θα καταφέρω να μην τα ξαναπάρω όπως και εσύ δεν τα ξαναπήρες! Καλή αρχή σε όλες μας!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κορίτσια καλημέρα την άρχισα την δίαιτα όπως είπα και στα 73 κιλά!! Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλή αρχή κορίτσια! Εγώ είμαι στην δεύτερη μέρα! Θα τα πάμε καλά! Λίγες μέρες με λίγη προσοχή και άσκηση καθημερινά θα την ολοκληρώσουμε την δίαιτα επιτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. -3κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα ζυγίζω 70 κιλά και νιώθω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και την άρχισα πάλι από σήμερα στα 70 πλέον κιλά! :) :) :) :) Περιμένω τα νέα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα!!!!!! Μπράβο Γαβριέλα!!!!! Και εγώ έχασα -2.5 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την ξανακάνω μετά τις 20 Αυγούστου που θα γυρίσω από διακοπές! Είμαι 63 κιλά τώρα και θα προσέξω όπως έκανα και την πρώτη φορά για να μην πάρω τα κιλά πίσω και όπως δεν τα πήρα την πρώτη φορά δεν θα τα ξαναπάρω και τώρα, όσο μικραίνει ο αριθμός στην ζυγαριά και φτάνουμε προς στον στόχο μας πρέπει να πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο! Εξάλλου ο επιμένων νικά! Έτσι δεν είναι;;;; Βαγγελιώ περιμένουμε και τα δικά σου αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι ωραία νουμεράκια με απώλειες διαβάζω!!!! Κορίτσια εγώ την πήγα σερί για 6 ημέρες χωρίς να την σταματήσω και χωρίς να ζυγιστώ αύριο είναι η έκτη μέρα και μεθαύριο ζυγίζομαι υπομονή για το αποτέλεσμα! Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλημέρα κ από μένα κορίτσια. Ξεκιναω κ εγω σήμερα γτ στις διακοπές πήρα 3κιλα. Θέλω να χάσω συνοολο 11.600 απο 8 που ήθελα.
    Ειμσιβ71.600 με ύψος 1.64 κ 26χρονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημέρα!!!! Με την δίαιτα την πρώτη φορά έχασα 3 κιλά και την δεύτερη φορά που την εφάρμοσα 2 ζυγίζω σήμερα 698 κιλά γιατί δεν πήρα κιλά που έχασα αυτές τις μέρες που δεν έκανα δίαιτα αλλά πρόσεχα! Τελικά μόνο με προσοχή και γυμναστική δεν παίρνεις τα κιλά πίσω! Καλή αρχή μπουμπού κάνε και γυμναστική με την δίαιτα 3 ημέρες είναι περνάνε γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εδώ είμαι και εγώ κορίτσια! Στις 6 μέρες που την έκανα σερί την δίαιτα έχασα 5 κιλά, με πολύ περπάτημα και πάρα πολύ κολύμπι!!!!! Αυτή την στιγμή δεν κάνω δίαιτα γιατί είμαι σε διακοπές αλλά συνεχίζω και εγώ να προσέχω το τι τρώω και είμαι συνέχεια στην θάλασσα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Γαβριέλα και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ μπουμπου! Φυσικά θέλει γυμναστική γιατί κάθε δίαιτα δεν γίνεται από τον καναπέ! Είναι απαραίτητος ο συνδυασμός υγιεινής διατροφής και δίαιτας και μετά την δίαιτα για να μην παίρνουμε τα κιλά πίσω! Μετά τις διακοπές θα κάνω δίαιτα από την σελίδα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμη στον στόχο μου μέχρι τότε θα προσέχω πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! Καλή επιτυχία Έβελιν! Τα κιλά που έχασα με δίαιτες από την σελίδα δεν τα ξαναπήρα και θα ξαναρχίσω, λίγο αργότερα γιατί τώρα έχω κάποιο τρεξίματα, και θα κάνω δίαιτες από το site μέχρι και εγώ να φτάσω στον στόχο μου! Είμαι πολύ ικανοποιημένη που πριν πάω διακοπές και με την δίαιτα με με ρύζι από την σελίδα που την είχα κάνει 2 φορές είχα χάσει σε 6 ημέρες 5 κιλά και αυτά τα διατηρώ μέχρι και τώρα! Μην ξεχνάμε μετά την δίαιτα να προσέχουμε τι τρώμε και να συνεχίσουμε να γυμναζόμαστε έτσι όλοι διατήρησαν τα κιλά που έχασαν το ίδιο θα κάνουμε και εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Koritsia ginete kanoniko ruzi gt den me aresei to agrio h to kastano????ekane kamia me aspro ruzi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ EΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΡΥΖΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΡΥΖΙ Κ ΕΧΑΝΑ,ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΠΛΑ Κ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΣΠΑΝΑΚΙ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΥΖΙ.ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Geia sou ebelin...egw twra kanw t diaita tis kremas.poly kali ki exasa arketa ki ksana mpeno sta palia mou rouxa.. ...skeftome na kanw auti t diaita meta h 23 meres II.ESy ebelin eixes apotelesmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝ.ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Κ ΕΧΑΣΑ 1,300.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΚΙΛΑ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΕΥΚΟΛΗ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Kalhspera ebelin...koita egw me t krema exasa arketa kila ki fenete oti douleuei...ama thes bohthia gia kalitera apotelesmata pes moy...eimai 16 meres mexri twra ki den exw kamia sxesi me prin lew na ti kanw ki alles deka meres...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ?ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΑΣΕΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Koita ebelin egw xanw eukola ...ki den xalaw ti diaita opws smr vgika eksw gia faghto ki efaga 2 mpiftekakia xwris na t xalaso opws leei t programma.1 me 2 meres einai krema egw kanw me froutokrema gia mwra me alli geusi Ews 800 thermides..3 ews 9 hmera sou dini ti lista pou prepei na fas ki 10hmera krena ews 800 thermides.pistepse me tha ta xasis eukola...bale t prasino tsai st programma s ki perpatima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλημέρα σε όλους! Ξεκινάω σήμερα στα 69 κιλά και θα είχα μεγάλη χαρά αν κατάφερνα να χάσω μέχρι την Παρασκευή 2 κιλά. Το ιδανικό μου βάρος είναι τα 55 κιλά το οποίο έχω να δω χρόνια οπότε καταλαβαίνετε ότι έχω μέλλον. Πρώτος στόχος τα 67. Μου είναι πολύ δύσκολο να τηρησω κάποιο πρόγραμμα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κανείς άλλος που κάνει τη δίαιτα για αλληλουποστήριξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 2η μέρα σήμερα 67,9 από 69 που ήμουν χθες το πρωί. Ψυχολογικά νιώθω τέλεια και ξέρω ότι τη πρώτη μέρα χάνεις πολύ αλλά εγώ ελπίζω να τα πάω και αύριο πολύ καλά και να έχω χάσει...Άντε παιδιά πάμε κανείς άλλος μαζί μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τελικά έχασα 2 κιλά είμαι 67 τώρα αλλά έκανα πολλές παρασπονδίες την 2η και 3η μέρα επομένως μια χαρά!!Συνεχίζω δυναμικά με την διαιτα 23 ημερών και θα σας ενημερώνω απο εκεί. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αρχίζω την δίαιτα σήμερα στα 79kgr. Μαζί με την δίαιτα θα κάνω και γυμναστική, περπάτημα, τρέξιμο, το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα από την σελίδα. Είμαι 31 χρονών με ύψος 1.65. Η σελίδα έχει πολλές και καλές δίαιτες και μετά με την δίαιτα με το ρύζι θα συνεχίσω με δίαιτες από την σελίδα για να χάσω τα κιλά που θέλω και αυτό ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να έχω φτάσει στον επιθυμητό μου βάρος. Θα μπαίνω να ενημερώνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 29 1.65 & ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ & ΓΛΥΚΑ ΕΦΤΑΣΑ 88 ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ & ΕΓΩ & ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ & ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ & ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΙ ΡΥΖΙ ΤΡΩΣ? ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλημέρα NASIA L. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! Σημασία έχει ότι αρχίσαμε και το νούμερο που έδειξε το πρωί η ζυγαριά θα αποτελεί παρελθόν! Θα τα πάμε καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τελευταία μέρα σήμερα!!! Νιώθω πολύ καλά!!! Μετά θα συνεχίσω με την τριήμερη πρωτεινική δίαιτα από την σελίδα και μετά με κάποια άλλη από τη σελίδα και έτσι θα το πάω μέχρι να φτάσω στα κιλά μου. NASIA L. πως τα πας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Την ξεκίνησα σήμερα, για να δούμε πως θα τα πάω.Θα ενημερώνω καθημερινά. Εχω πολλά πολλά κιλά να χάσω αλλά θα είναι μια τέλεια αρχή τα 3. Βιργινία πως τα πήγες τελικά, ζυγίστηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα, (3η ημέρα) αύριο ζυγίζομαι! :) Καλή αρχή και σε σένα EL51.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ευχαριστώ Βιργινία χθες δεν τα πήγα πολύ καλά το βραδυ μετά από μια πολύ κουραστική μέρα έφαγα διάφορα...Ξεκίνησα 67,9 χθες και σήμερα ήμουν 67,4 πάλι καλά που δεν πήρα κιόλας αλλά σήμερα συνεχίζω κανονικά γιατί με το να λέω τώρα την χάλασα και να συνεχίζω να τρώω αυτό σίγουρα δε βοηθάει. Οπότε θα σας πώ πάλι αύριο. Αντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. El51 έτσι μην εγκαταλείπεις όσο δεν εγκαταλείπουμε και το προσπαθούμε θα φτάσουμε στον στόχο μας! Εγώ με την δίαιτα έχασα 3 κιλά και αρχίζω από σήμερα την πρωτεϊνική των 3 ημερών! Είμαι ευχαριστημένη με την δίαιτα με ρύζι και μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χαιρετώ όσους βρίσκονται ή όσους βρεθούν εδώ αργότερα! Έρχομαι από τη δίαιτα 4 ημερών με μπανάνα και γιαούρτι. Είμαι 46 ετών, 148 ύψος και θέλω να χάσω 8 κιλά. Άρχισα τη δίαιτα στα 56 κιλά, την κράτησα για τρεισήμισι ημέρες και είχα απώλεια 1,5 κιλού - είμαι τώρα 54,5. Είμαι ευχαριστημένη γιατί ούτε εύκολα χάνω, ούτε τα λίγα κιλά εύκολα χάνονται. Αύριο αρχίζω αυτήν εδώ, που μου φαίνεται πιο εύκολη από θέμα "μπουχτίσματος". Θεωρητικά, θα την κρατήσω πάνω από 3 ημέρες, σκέφτομαι να κάνω 4 κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλημερα.Καλη αρχη!Εγω αυριο θα ξεκινησω με αυτη τη διαιτα και θελω να χασω 20 κιλα συνολικα.Θα ενημερωνω καθε μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χαίρομαι που βλέπω συναγωνιστρια! Ξεκινώ αύριο Κυριακή, σήμερα ψώνισα και μαγείρεψα. Δεν το έχω και πολύ με το μαγείρεμα, απλά πράγματα, αλλά θα κρατήσω τη διατροφή για 12 μέρες. Καλή μας αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γεια σας , μόλις σήμερα ξεκίνησα και ελπίζω να χασω κανα δυο κιλα αν οχι τρία. Είμαι 63,2 και 1.68. Πέμπτη θα ζυγιστω και βλεπω μετα ποια θα ειναι η επομενη δίαιτα. Στόχος να με δειξει κατω απο 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Kαλημέρα ! σήμερα ξεκίνησα την δίαιτα με το ρύζι, το πρωί έφαγα ένα γιαούρτι, τώρα ένα φρούτο και αργά το μεσημέρι μετά την δουλειά θα φάω το ρυζάκι με τα λαχανικά μου. Σκοπεύει καμία να την αρχίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Συνεχίζω τη τρίτη και τελευταία ημέρα. Την εχω ακολουθησει πιστα. Σήμερα ζυγιστηκα και είμαι 62 κιλα. Αυριο τελικό ζυγισμα και επειτα θα κανω τη δραστική των 7 ημερών μπας και με δειξει και κατω απο 60. Τα ιδανικά κιλα μου ειναι 57-58. Θα δείξει!!!! Καλη επιτυχία σε όλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αιμμιλία μπράβο που την τήρησες 3 μέρες, τώρα έφαγα το μεσημεριανό...μου φάνηκε ότι το καστανό ρύζι με τα λαχανικά με χόρτασε πολύ, δεν το περίμενα..Αιμιλία πόσα έχασες δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Aιμιλία τώρα είδα το προηγούμενο σου σχόλιο για το πόσο έχασες, πολύ καλή απώλεια δεδομένου ότι έχεις λίγα κιλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Λοιπόν Poli σήμερα αρχισα τη δραστική. Ζυγιστηκα το πρωί 61.5 κιλά. Απώλεια 1.700 γραμμάρια...δε περιμενα και περισσότερα η αλήθεια είναι, μιας και οπως λες ειναι λιγα τα κιλα που θέλω να χασω. Μεχρι τωρα κατα γραμμα τη δραστική αλλα ειμαι στη πρωτη μέρα...για να δούμε. Μεχρι το αλλο Σαββατοκύριακο πρεπει να εχω χασει καποια κιλα γιατι φεύγω 4ημερο. Καλη επιτυχία και σε σενα εύχομαι. Πόσα κιλα θες να χάσεις;
    Θα γράψω στη σελιδα της δραστικής την εξέλιξη των κιλων μου ....εφόσον την τηρήσω.Αν δε γραψω μαλλον θα τα χω θαλασσωσει. Πιστεύω να την κανω σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΡΥΖΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γεια σας!! Χθες τελείωσα την δίαιτα και την έκανα για 6 ημέρες (την έκανα 2 φορές συνεχόμενα χωρίς διακόπη) και έχασα 6 κιλά! Στην αρχή της δίαιτα ζύγιζα 92 κιλά (ύψος 1.80) και μετά την δίαιτα (6 μέρες) ζυγίζω 86 κιλά!!! Ήταν μια πάρα πολύ καλή αποτοξίνωση αυτή η δίαιτα και νιώθω πιο "καθαρός" στον οργανισμό μου! Ακολούθησα και τους κανόνες και τις συμβουλές της δίαιτας και έπινα αρκετό νερό καθημερινά μαζί με τα κιλά να φύγουν και οι τοξίνες! Θα συνεχίσω να προσέχω την διατροφή μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον ή όποια την κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλημέρα σας !! Λέω να την ξεκινήσω σήμερα ! Είμαι 77 κιλα .Ελπιζω να χάσω 2-3 κιλα γιατί θέλω μέχρι τον Ιούνιο να φτάσω στα 60-63 κιλα .Ουτως σι άλλος έρχεται καλοκαιράκι .Επιβαλλεται 😝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλή επιτυχία Ηλέκτρα! Όπως διάβασες και εγώ την έκανα και είχα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα με την δίαιτα και γι'αυτό την θεωρώ πολύ καλή δίαιτα και για να χάσεις κιλά αλλά και για να αποτοξινωθείς!!! Καλή επιτυχία και Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γεια σας εκει στην παρεα..θελω να αρχίσω την διαιτα τριών ημερών..την ....ακου πολυ καλλη .αν μπορει καποιος να μου πει παρακαλω με το ρυζι την ιδια ωρα και η μερίδα των λαχανικών? Τα επιτρεπόμενα φρούτα μηλο ,μπανανα,σταφύλι κλπ τα τρωμε στο ενδιάμεσο των γευμάτων??κατι δεν καταλαβσινω καλλα ..αν μπορειτε να με βοηθηει καποιος ..Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Alexandra είναι πολύ καλή δίαιτα εγώ που την είχα κάνει και έχασα και τα κιλά δεν τα ξαναπήρα! Από αυτά που επιτρέπει η δίαιτα τα χωρίζεις σε γεύματα όπως θέλεις μέσα στην ημέρα! Να την κάνεις είναι πολύ καλή!
    Ηλέκτρα εσύ πως τα πήγες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ευχαρθστω πολυ ..την άρχισα χθες..στα ενδιάμεσα τα φρούτα?
    Ευχομαι σε ολους. Καλλο καλοκαιρι και με λιγότερα κιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Όποτε θέλεις μπορείς να τα καταναλώσεις, εγώ τα φρούτα τα έτρωγα ενδιάμεσα, δηλαδή για δεκατιανό και απογευματινό!! Καλό καλοκαίρι και όλοι και όλες να είμαστε με λιγότερα κιλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ευχαριστω...πρωτη φορα δοκιμάζω καποια διαιτα θελω να χασω 6-7 Πάουντ περιπου νομιζω 3--4 κιλα..ελπιζω .. παω Ελλα δα στο τελος του μηνα ..και προχωράω συστηματικά..δευτερη μερα Μπορω να την συνεχίσω παραπανω μερες?
    Να ειστε ολοι καλλα και να χανετε κιλα με χαμογελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Νομίζω πως μπορείς να συνεχίσεις με την ίδια, αλλά η σελίδα έχει πάρα πολλές και αποτελεσματικές δίαιτες που έχει βοηθήσει πολλούς να φτάσουν στον στόχο τους! Συνέχισε με αυτή ή επέλεξε όποια σου αρέσει. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!! Το σημαντικότερο είναι να μην εγκαταλείψεις μέχρι και να φτάσεις στον στόχο σου!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οι 3 μερες τελειώνουν σημερα..αυριο τα αποτελέσματα..για να δουμε
    Δεν πείνασα καθολου και ισως την συνεχίσω..ημουν 64 κιλα αυριο θα σας πω τα νεωτερα.Καλλη συνεχεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλημερα Καλλημερα..καλο μηνα καλλη Πρωτομαγιά σε ολους..
    Τρεις μερες μετα την διαιτα των τριών ημερών με ρυζι..υπέροχα !!
    Εχασα 2·5 κιλα και δεν πείνασα καθολου.
    Δεν ξερω αν ειναι ....σωστό να την συνεχίσω για λιγο ακομα.Αν ξερει καποιος παρακαλω ας μου πει.
    Ακομη μια ερώτηση απο ποια μεχρι ποια ηλικία επιτρέπετε αυτη η εύκολη διαιτα?
    Δοκιμάστε τη αυτη τη διαιτα οποιος η οποια θελει να χάσει λιγα κιλα..για πολλα δεν ξερω..Ευχαριστω πολυ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ποιος ..ποια κανει την διαιτα των τριών ημερών με το ρυζι?
    Την εκανα και δεν ξέφυγα ...σχεδων καθολου για τρεις μερες
    Ημουν 66 κιλα και 130 γρ. Και με την διαιτα των τριών ημερών έφτασα 63 κιλα και 420 γραμμάρια..
    Την συνεχίζω για τρεις μερες με τη διαφορα οτι βράζω στήθος κότας μικρο κοματι και στο ζωμό βράζω το ρυζι και ρίχνω και την κοττα μεσα για λιγο πρωτεηνη..
    Τα υπόλοιπα τα ιδια οπως τις τρεις πρώτες μερες,,,
    Μεθαυριο θα δω τα αποτελέσματα..
    Δοκιμάστε τη δουλευει καλλα και ειναι χορταστική..καλλο σας βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα σου Alexandra! Και εγώ την έκανα 2 φορές συνεχόμενα και έχασα τα κιλά και τα διατήρησα!! Καλή επιτυχία και για την δεύτερη φορά! Θα μπω να διαβάσω την πορεία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές .λεω να την επαναλάβω σε 2 σε δυο εβδομάδες ποια ειναι γνώμη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αλέξη πέρασαν και οι αλλες τρεις μερες και αυτη τη φορα εχασα εκα κιλο και 200 γρα. Ευχαριστω..σε 15 μερες θα ξανα δοκιμασω..καλο καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Έχασα 2.8κ και δεν το περίμενα με τόσο ρύζι, αφού γενικά τον τελευταίο χρόνο δεν χάνω με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Την δοκίμασα και εγω πραγματικά σε τριε μερες χάνεις ως τρια κιλα..μονο ομως τα υγρά νομιζω..εγω την δυνεχθσα για τρεις μερες ακομα και εχασα μονο 1.300 ..πολυ καλλα νομιζω..οσως την ξανακάνω σε 10-15 ημέρες...καλλη επιτυχια Μελινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ήμουν 75 κ έφτασα 73.6 και τώρα θα την ξανακάνω από αύριο ανά δύο εβδομάδες και παρατήρησα ότι αν δεν ξεφύγεις και γυμναστείς τα κρατάς τα κιλά δεν τα ξαναπαίρνεις 😄😄😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. αλεξανδρα τη διαιτα με το ρυζι ξεκινισα και εγω μου φανηκεευκολη και για 3 μερες εχασα 2 κιλα απο 75,6 εφτασα 73,6 και επειδη επισκεπτομαι και διατροφολογο και της ειχα πει οτι εκανα μια για 3 μερες ηταν κα8αρο λιπος στη λιπομετρηση που καναμε τωρα εκανα 8 μερες αποχη και σημερα παλι την ξεκιναω για αλλες 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. αλεξανδρα επειδη ετυχε να κανω λιπομετρηση την επομενη μερα στο τελος της διαιτας των 3 ημερων ηταν καθαρο λιπος εμενα η απωλεια 2,5 κιλων αλλα με πολυ γυμναστικη και διατροφη εγω την ξεκιναω παλι για 3 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Την είχα συνεχίσει για 6 μέρες συνολικά και έχασα 3.5 κιλά. Δεν ήταν υγρά γιατί υδατάνθρακες (ρύζι) με πρωτεΐνη (γιαούρτι) με φρούτα και λαχανικά δεν είναι μονοφαγια. Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση που έχασα αρκετα. Πήρα πάλι 1.5κιλό αλλά με εντατική κατανάλωση παγωτού με το κουτάλι κατευθείαν από το μεγάλο μπολ για δέκα μέρες, δεν μου φταίει η δίαιτα, σωστά; χι-χι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλησπερα. Σκεφτομαι να ξεκινησω τη συγκεκριμενη διαιτα αυριο. Μου φαινεται απλη και χορταστικη. Ξεκιναω στα 75.5. Καποια για παρεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλησπέρα Αλίνα και εγώ θέλω να χάσω κάποια κιλά. Είμαι κοντά στα δικά σου κιλά λίγο παραπάνω 77kgr με ύψος 1.65. Πραγματικά είναι εύκολη δίαιτα και ενδιαφέρομαι και εγώ να την κάνω από αύριο! Τα λέμε αύριο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλη μας αρχη Ιουλια! 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Έφτασε η μέρα για να αρχίσουμε δίαιτα!! Είναι εύκολη δίαιτα και διαρκεί πολύ λίγο επομένως πρέπει να αντέξουμε και να τις βγάλουμε χωρίς παρασπονδίες αυτές τις μέρες! 3 μέρες είναι θα περάσουν! Αλινα μετά σκέφτομαι να συνεχίσω με κάποια άλλη δίαιτα από την σελίδα γιατί έχω αρκετά κιλά να χάσω. Για την δίαιτα με ρύζι είμαι έτοιμη, μαγείρεψα και το ρύζι έχω και τα γιαουρτάκια, τα φρούτα και τα λαχανικά και το απόγευμα θα πάω με μια φίλη μου βόλτα στο πάρκο και κάνω και γρήγορο περπάτημα. Περιμένω τα νέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Καλημερα Ιουλια! Παμε δυναμικα!! Ειναι ευκολη διαιτα κ πιστευω οτι το ρυζι θα μας χορταινει κ δε θα τη χαλασουμε. Ξεκινησα με γιαουρτι κ στεβια για πρωινο κ κατα τις 2 θα φαω το ρυζακι. Μετα παραλια κ φρουτακια. Κολυμπι για ασκηση. Κι εγω σκεφτομαι να συνεχισω κι αλλη απ το site. Θα το δουμε σε τρεις μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αλινα και εγώ για άσκηση κολύμπι και βόλτες στην παραλία! Μια χαρά τώρα που είναι καλοκαίρι είναι ευχάριστη γυμναστική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δευτερη μερα σημερα κ η ζυγαρια εδειξε -600γρ! Η χθεσινη μερα κυλησε καλα. Δεν καταναλωσα ολο το ρυζι, δυο κουπες μονο, ουτε ηπια πολυ νερο. Εσυ Ιουλια πως τα πηγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Φοβερή απώλεια Αλινα!!!! Μπράβο! Εγώ δεν έχω ζυγιστεί, στο τέλος. Την τήρησα και εγώ την δίαιτα χθες πολύ καλά. Αλινα και εγώ δεν κατάφερα να φάω περισσότερο από 1.5 με 2 κούπες ρύζι, από νερό ήπια πάρα πολύ λόγω ζέστης. Έχουμε ακόμη σήμερα και αύριο προχωράμε δυνατά για την 3Η ΗΜΕΡΑ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλημερα! Τριτη μερα σημερα κ θα ζυγιστω αυριο για να δω τη συνολικη απωλεια. Βεβαια χθες δεν αθληθηκα καθολου. Εσυ Ιουλια πως τα πας? Θελεις να συνεχισουμε μαζι καποια αλλη διαιτα? Ειναι καλυτερα οταν εχεις παρεα!! ☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Γεια σου Αλίνα!! Την συνεχίζω και εγώ μαζί σου κανονικά και την ακολουθώ χωρίς να την χαλάσω. Αυτές τις μέρες πήγαινα για μπάνιο κάθε μέρα και έκανα αρκετό περπάτημα γιατί έκανα πολλές βόλτες. :) Αύριο και εγώ ζυγίζομαι και τα λέμε, φυσικά ο κάθε οργανισμός χάνει διαφορετικά αλλά όποια απώλεια είναι ΑΠΩΛΕΙΑ και όχι συν στην ζυγαριά!!! Θέλω να κάνουμε μαζί παρέα και δίαιτα από την σελίδα, σκέφτεσαι για κάποια; Εγώ δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω, πέσμου εσύ και αποφασίζουμε μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μπραβο σου Ιουλια που τα καταφερνεις και γυμναζεσαι καθημερινα!! Εγω δεν προλαβαινω καθε μερα. Σου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα αυριο που θα ζυγιστεις! 😊Βασικα σκεφτομουν απο τις διαιτες που εχει το site να κανουμε καποια λιγων ημερων, επειδη ξερω οτι αν ειναι για πολλες μερες μπορει να τη χαλασω. Επισης κοιταω να βρω διαιτες που να μην ειναι πολυ περιπλοκες. Τι θα ελεγες για αυτη των πεντε ημερων με κριθαρι ή τη διαιτα της κρεμας? Ριξε μια ματια κ πες μου. Και της ντοματας ειναι καλη αλλα δεν υποσχεται πολλα κιλα μειον. . Να κανουμε ενα διαλειμμα δυο ημερων(να προσεχουμε βεβαια!) κ να ξεκινησουμε κυριακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καλημερα 😊. Μερα ζυγισματος σημερα κ μειον 1,5 κιλο απωλεια! Μια χαρα αν σκεφτεις οτι δεν γυμναστηκα αρκετα κ δεν ηπια πολυ νερο. Ιουλια σκεφτομουν κ αυτη των αρνητικων θερμιδων. Περιμενω νεα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αλίνα τα πήγες πολύ καλά με την δίαιτα! Έρχομαι και εγώ με τα δικά μου αποτελέσματα έχασα 2.5κιλά και ζυγίζω 74.5 / ύψος 1.65. Τα πήγαμε και οι δυο πολύ καλά, μπράβο και στις δυο μας! Ωραίες όλες οι δίαιτες, ποια θέλεις να κάνουμε; Να συνεχίσουμε με την δίαιτα της κρέμας από Δευτέρα, τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πολυ καλα τα πηγατε κοριτσια.Θελω κι εγω παρεα για διαιτα οποτε θα μπω κι εγω στην "ομαδα" σας.Ποια θα κανετε τελικα?Της κρεμας που αναφερατε εχει στα σχολια μεγαλες απωλειες!Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ευχαριστούμε ΛΙΝΑ!!! Όταν μπει η Αλινα θα μας πει και εκείνη και θα αρχίσουμε όλες μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ωωωω!! Χιλια μπραβο Ιουλια!!!! Τα πηγες περιφημα ☺. Αντε τωρα που ξεκινησαμε να συνεχισουμε να χανουμε κιλα κ να νιωθουμε λιγο παραπανω αυτοπεποιθηση! Εμενα με βοηθαει πολυ οτι ανταλλασουμε μηνυματα και ενημερωνουμε η μια την αλλη. Λινα καλως ηρθες στην παρεα μας! Τη Δευτερα ξεκιναμε με περισσοτερη σιγουρια τη διαιτα της κρεμας. Εμενα που ειμαι κ γλυκατζου μου ταιριαζει γαντι. Καλο σαβ-κο κ τα λεμε απο Δευτερα 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ωραια κοριτσια τα λεμε την Δευτερα στη διαιτα της κρεμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αλινα και εμένα με βοηθάει πολύ που μιλάμε να είναι καλά η σελίδα που μας δίνει την δυνατότητα αυτή και που δημιουργεί για όλους εμάς ωραίες δίαιτες και συμβουλές καθώς και που μας δίνει την δυνατότητα να μιλάμε μεταξύ μας και να λέμε την πορεία μας και είμαι σίγουρη ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρουμε να διώξουμε τα κιλά που πρέπει να φύγουν! :) Καλό Σ/Κ κορίτσια!! Να τα περάσουμε όλες τέλεια!! Ραντεβού την Δευτέρα στην Δίαιτα της Κρέμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σας
    Καλησπέρα στην ομάδα Πωςμπορω να βρω τη σελισε με τις διαιτες; Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας