Η Στρατιωτική Δίαιτα

Η Στρατιωτική Δίαιτα

Η στρατιωτική δίαιτα είναι μια από τις πιο δημοφιλής δίαιτες απώλειας βάρους στον κόσμο. Η δίαιτα υποστηρίζει ότι θα μας βοηθήσει να χάσουμε γρήγορα και εύκολα 5 κιλά σε 3 ημέρες. Η δίαιτα χωρίζεται σε δυο στάδια. Το πρώτο στάδιο της δίαιτας διαρκεί τρεις ημέρες και το διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία γεύματα την ημέρα χωρίς σνακ μεταξύ των γευμάτων.


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. καλησπερα. σκεφτομαι να αρχισω την διαιτα. καποια μερη απο το μεσημεριανο μπορουν να γινουν απογευματινο?? οπως το μηλο η το γιαουρτι? επισης χανεις 1 κιλο την μερα αν θελω να χασω πανω απο 3 μπορω να την κανω για πανω απο 3 μερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Penelope καλύτερα να την τηρήσεις όπως γράφει! πιστεύω ότι θα μπορούσες να την συνεχίσεις ή θα πρότεινα να κάνεις 1 μέρα διακοπή και να την αρχίσεις πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ξεκινησα σημερα και ειμαι 71,8 κιλα .Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον κοριτσια ..η διαιτα δε λεει τιποτα ...την εκανα 2 συνεχομενα 3ημερα και το αποτελεμα ηταν μηδεν κιλα.Ο αντρας μου εχασε μονο 0,5 κιλο..Η προηγουμενη που καναμε "χαστε τα κιλα των γιορτων" μας εκανε και χασαμε 3,5 κιλα εγω και 6 κκιλα ο αντρας μου χωρις κανενα προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα...θα μπορουσε να μου πει καποιος που εχει κανει την διαιτα τα αποτελεσματα της??

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ααα και οταν λεει:
    Μεσημεριανό
    100 γραμμ. άπαχο κρέας
    1 κούπα βρασμένα φασολάκια ή κουνουπίδι ή μπρόκολο
    1 κούπα καρότα ή παντζάρια
    1 κούπα παγωτό βανίλια χαμηλών λιπαρών ή επιδορπιο γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών
    1 μήλο
    1 κούπα καφές ή ρόφημα βοτάνων

    ενοει ενα απο ολα αυτα η ολα αυτα..δηλαδη τρωμετο κρεας με τα λαχανικα το παγωτο το φρουτο και τον καφε η π.χ. μονο τα 100γρ κρεας
    ?

    συγνωμη αν ειπα κοτσανα :))
    και ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dimo κάθε δίαιτα λειτουργεί σε καθένα μας διαφορετικά, ανάλογα με τον μεταβολισμό, αν ασκούμαστε, ηλικία κτλ κτλ! Εγώ έκανα αυτή εδώ την δίαιτα http://www.enter2life.gr/wp/20379-i-diaita-ton-2-imeron-chaste-2-kila-se-2-imeres.html για 4 μέρες και έχασα 4.5 κιλά από εβδομάδα λέω να αρχίσω και αυτή εδώ! Ότι έχει στα γεύματα τα τρώμε όλα! Θέλω να χάσω κάποια κιλά, εγώ πλέον ζυγίζω 69.5 και με αυτή αν χάσω 3 θα είναι πολύ καλό μαζί με την δίαιτα καλό να πίνουμε και κάποια από τα ροφήματα και να ασκούμαστε εγώ τρέχω 30-40 λεπτά καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ευχαριστω πολυ lellia :) εγω κανω τωρα την διαιτα 8 ημερων για 8 κιλα...σκευτομαι αυτην τη διαιτα να την κανω μια φορα καθε εβδομαδα...! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας