Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης των 48 ωρών

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης των 48 ωρών

Η δίαιτα περιλαμβάνει ένα διήμερο διατροφικό μενού στο οποίο μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς τροφίμων σε συγκεκριμένη ποσότητα. Η δίαιτα θα μας βοηθήσει στην κατακράτηση των υγρών και στην απώλεια βάρους.Διάρκεια: 2 ημέρες
Απώλεια: μέχρι και 2 κιλά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ

1η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
250 ml γάλα
400 γραμμ. γιαούρτι
2 μήλα
250 γραμμ. καρότα
250 γραμμ. ντομάτες
200 γραμμ. ψάρι



2η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε:
250 ml γάλα
400 γραμμ. γιαούρτι
2 μήλα
250 γραμμ. καρότα
250 γραμμ. ντομάτες
200 γραμμ. κοτόπουλο



ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

- Νερό - Ροφήματα: Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας. Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.
- Τροφές: Μαγειρεύουμε τις τροφές ψητές ή βραστές ή στον ατμό. Τα γραμμάρια ισοδυναμούν σε μαγειρεμένη τροφή. Στα γεύματα και στα ροφήματα προτιμάμε την κανέλα Κεϋλάνης, την πιπερόριζα (τζίντζερ) και το τσίλι που συντελούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους. Δεν παραλείπουμε γεύματα. Ακόμα κι αν δεν πεινάμε τρώμε έστω λίγο για να κρατάμε τον μεταβολισμό σε εγρήγορση.
- Λαχανικά: Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο λαχανικό θέλουμε αλλά μπορούμε να προτιμήσουμε λαχανικά αρνητικών θερμίδων και λαχανικά πλούσια σε νερό.
- Φρούτα: Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο φρούτο θέλουμε αλλά μπορούμε να προτιμήσουμε φρούτα αρνητικών θερμίδων και φρούτα πλούσια σε νερό.
- Κοτόπουλο: Καταναλώνουμε το κοτόπουλο χωρίς την πέτσα.

- Γαλακτοκομικά: Τα γαλακτοκομικά να είναι με χαμηλά λιπαρά.
- Γιαούρτι: Το γιαούρτι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γιαούρτι κεφίρ.
- Γάλα: Το γάλα μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γάλα κεφίρ ή φυτικό γάλα.
- Ζύγισμα: Ελέγχουμε το βάρος μας μια φορά την εβδομάδα, την ίδια πάντα ώρα με ελαφρύ ρουχισμό και με άδειο στομάχι. Η καλύτερη ώρα είναι το πρωί μόλις έχουμε ξυπνήσει.
- Άσκηση: Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τη διατροφή με μεσαίας έως έντονης έντασης άσκηση από 30 λεπτά έως 60 λεπτά 6 φορές την εβδομάδα.

Επιτρέπεται

Ροφήματα
- Ροφήματα βοτάνων
- Καφές
- Κακάο

Λιπαρά
- Ελαιόλαδο: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Φυτικά έλαια: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Έλαια ξηρών καρπών: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα

Γλυκαντικά
- Στέβια

Καρυκεύματα και Αρτύματα
Αρωματικά (φρέσκα ή αποξηραμένα), μπαχαρικά, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λεμόνι, μουστάρδα (χωρίς ζάχαρη).

Δεν επιτρέπεται

Ροφήματα
- Αναψυκτικά (διαίτης ή μη)
- Αλκοόλ

Γλυκαντικά
- Τεχνητά γλυκαντικά
- Ζάχαρη
- Μέλι




Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

163 Σχόλια

  1. Έχασα 2 κιλά με την δίαιτα , την είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα για 2 ημέρες και την άρχισα πάλι χτες και σήμερα είμαι στην δεύτερη ημέρα! Αύριο τα αποτελέσματα! :) Σκέφτομαι να την ξανακάνω ακόμη μια φορά και μετά να συνεχίζω με κάποια από τις δίαιτες της σελίδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργυρώ και εγώ την κάνω αλλά την άρχισα από σήμερα! Μπράβο για την απώλεια σου. Εγώ την ξεκίνησα στα 81 κιλά, ύψος: 1.65 και ηλικία 39 χρονών! Υγεία να έχουμε και θα έχουμε καλύτερη υγεία όταν προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς, προσέχουμε την διατροφή μας και γυμναζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Γιολάντα! Θα έχεις και εσύ καλές απώλειες, εγώ την πρώτη φορά την είχα αρχίσει στα 68 κιλά και μείον 2 κιλά την δεύτερη φορά την άρχισα στα 66 κιλά και είμαι 26 χρονών με ύψος 1.62

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα με εμένα αδυνατισμένη κατά -2 κιλά!! Λέω να την αρχίσω πάλι το Σαββατοκύριακο. 64 κιλά και είδα διαφορά και στην κοιλιά μου μπήκε μέσα και αν συνεχίσω κι άλλο θα δω μεγαλύτερη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Αργυρώ εγώ αύριο ζυγίζομαι και θα την κάνω και ακόμη μια φορά το Σαββατοκύριακο και έτσι θα την κάνουμε παρέα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -2kgr και για μένα και νιώθω ότι ξεπρήστηκα. Την άρχισα πάλι σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ σήμερα όπως το είχαμε πει, έτρεχα το πρωί σε σούπερ μάρκετ και δεν είχα βρει χρόνο να γράψω, μπράβο Γιολάντα τα πηγαίνουμε και οι δυο πολύ καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας κοριτσια..εγω κανω σουπες τωρα αλλα θελω να σας ρωτησω οτι τα τροφιμα που γραφει πρεπει να τα φατε ολα η μπορειτε να διαλεξετε? Γιατι καλη φαση να χασεις 1 δικιλο σε 2 μερουλες.. Καφε πινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αργυρώ καλησπέρακαι συγχαρητήρια για την τέλεια απώλεια σου . μήπως μπορείς να μου πεις πως εττωγες αυτά που επιτρέπει ή δίαιτα π.χ τι εττωγες για πρωινό,μεσημεριανό και βραδυνό; Επινες και ροφήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορίτσια σας ευχαριστώ! Χριστίνα τα τρόφιμα μπορείς να χωρίσεις σε γεύματα πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό ή τις ώρες που σε βολεύουν. Εγώ έκανα το πρώτο γιατί με βόλευε. Έπινα και ροφήματα βοτάνων και νερό. Γεωργία καλό είναι να τα καταναλώσεις όλα είτε πεινάς είτε όχι αλλά αν αφήσεις μερικά δεν πειράζει. Σημαντικοί στην δίαιτα είναι και οι Κανόνες της δίαιτας. Όχι μόνο ο καφές επιτρέπεται αλλά και άλλα πραγματάκια που αν κάνεις συνδυασμούς γίνεται ωραία δίαιτα αποτοξίνωσης η δίαιτα, και όπως γράφει και στους κανόνες μπορείς να αντικαταστήσεις τα φρούτα και λαχανικά με φρούτα και λαχανικά αρνητικών θερμίδων και πλούσια σε νερό. Αν θέλετε ενημερώστε αν την αρχίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα σε ολες! Γινεται πραγματικα 2 κιλα σε 2 μερες;;;; ?
    Εγω μεχρι το Σαββατο ακολουθω εν μερει (πιο περιορισμενα) τη διαιτα των 20 ημερων ΙΙ. Ενθουσιαστηκα μολις διαβασα τα σχολια σας και των δυο για να ειμαι απολυτως ειλικρινης!! Εγω θελω να χασω 12 κιλα θα τα καταφερω τι λετε; Σκεφτομαι να την ξεκινησω την Κυριακη εωε την Τριτη και μετα να συνεχισω αυτη που κανω εως το Σαββατο και μετα παλι απο την αρχη ωστε να τα χασω ολα! Μακαρι να δουλεψει και για εμενα γιατι εχω καταταλαιπωρηθει εδω και τουλαχιστον εναμιση χρονο!!!
    ΥΓ. Συγγνωμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μηνυμα μου αλλα ενθουσιαστηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεις σε παρακαλώ αν δε σου κάνει πολύ μεγάλο κόπο να νου πεις πως ακριβώς τα χωριζες κια τι αλλαγές έκανες; Συγγνώμη αν σε ξουραζω αλλά δυσκολεύονται να τα χωρισω σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε ; Ήθελα να ρωτησω αν όντως χάνεις 2 κιλά σε 2 μέρες;! Δεν έχω πολλά κιλά να χάσω για αυτό ρωταω. Τι λέτε θα δουλέψει σε μενα; Επίσης ξέχασα να ρωτησω πως περάσετε την Κυριακή σας; Ξεκουραστηκατε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χριστίνα όπως θα διάβασες, ναι χάσαμε και εγώ και η Αργυρώ καθώς και μια ξαδέρφη μου που αυτό το Σ/Κ την κάναμε παρέα. -2 κιλά για εκείνη και -1,800 για μένα! Είναι η δεύτερη φορά που την κάνω. Συνολικά έχω χάσει 3,800 και κατάφερα από τα 81 κιλά σήμερα να ξύπνησω στα 77.200. Να πίνεις ροφήματα, να γυμνάζεσαι μαζί με την δίαιτα. Εγώ δεν έκανα καμία αλλαγή γιατί βρήκα και τα φρούτα και τα λαχανικά της δίαιτας! Αργυρώ περιμένω και τα δικά σου νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -2 κιλά!!!! Τέλεια!!!! Μπράβο Γιολάντα, μπράβο και στην ξαδέρφη σου!!! Εγώ Χριστίνα την έκανα 3 φορές με κάποια μικρά διαλείμματα και έχουμε 3x2=6κιλά, τόσα έχασα. Ούτε εγώ έκανα κάποια αλλαγή γιατί μου αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά που έχει η δίαιτα και εύκολα τα βρίσκω. Κάνεις την 20 ημερών II που είναι εγγυημένα πάρα πολύ καλή. Στα 68 κιλά έφτασα εγώ με αυτή την δίαιτα, την είχα κάνει πριν το καλοκαίρι τον Μάιο και εκεί έχασα τα πολλά κιλά και χωρίς να πεινάσω στιγμή! Είχα χάσει 14 κιλά. Πιστεύω ότι εκείνη η δίαιτα με βοήθησε να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός μου!!!!!!! Πριν ήμουν 68 μετά 66 μετά 64 και εγώ Γιολάντα ξύπνησα 62 γιούπιιιιιι!!!! Λέω τώρα να κάνω ένα διάλειμμα και μετά να συνεχίσω με κάποια άλλη δίαιτα από την σελίδα. Αυτήν την εβδομάδα έχω πολλές γιορτές και εξόδους θα προσέχω και θα τα πούμε μέσα στις επόμενες μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα!! Μαρία, Χριστίνα εσείς τελικά την αρχίσατε κορίτσια;;;; Εγώ και η Γιολάντα τώρα κάνουμε την δίαιτα του καρότου της σελίδας. Περιμένω να μου γράψετε τα νέα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι Αργυρώ μου την κάναμε την Κυριακή και τη Δεύτερα και χάσαμε από 2 κιλά! Θα την καθιέρωση κάθε Σαββατοκύριακο!!! Πως τα πσς εσύ με τη δίαιτα του καρότου; Δουλεύει;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαίρομαι πολύ για τις δικές σας απώλειες! Σήμερα είμαστε στην δεύτερη μέρα και είναι πολύ καλή σαν δίαιτα χωρίς να πεινάς! Μία εβδομάδα θα την κάνω αλλά κι αν χρειαστεί και δεύτερη έχει αρκετές επιλογές! Καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημερα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τη διαιτα 48ωρων ειμαι περιπου 48 βαρος και 1,54 υψος αλλα εχω τοπικο ειδικα στη κοιλια επισης ειμαι 40 χρονων θα με βοηθησει αυτη η διαιτα και προτεινετε να τη κσνω 2 φορες την εβδομμαδα?? επισης μπορω να αλλαξω τα λαχανικα και φρουτα απλως να ειναι στα ιδια γραμμαρια? αν τα φαω ωμα παλι στα ιδια γραμμαρια? το λαδι πρεπει ναειναι 1 κσ. την ημ πσυγκεκριμενα λαδια ?κα
    πορω να βαλω βαλσαμικο αντι για τοαπλο ξυδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. συγνωμη δε βγηκε καλο το μυνημα απλως επειδη κανω πρωτη φορα διαιτα δε χρειαστηκε, απλως τωρα αλλαξε το σωμα μου λιγο γιαυτο οι πολλες ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειρήνη γεια σου...
    Μπορείς να κανεις αλλαγές στα λαχανικά και στα φρούτα.. Υπαρχει ειδικός κατάλογος πατα το λινκ φρούτα και λαχανικά αρνητικών θερμίδων και σε νερό....

    Τωρα νομίζω ότι είσαι καλά στα κιλά σου άντε να θες να χάσεις γύρω στα 4 με βάση το ύψος σου...

    Με αυτή τη δίαιτα όπως διάβασες έχασα πολλα κορίτσια... Για πόντους δεν ξερω αλλα αν ψαξεις μπορεί να βρεις... Αυτή που τουλάχιστον υπόσχεται κάτι τέτοιο ειναι η 5 κιλά σε 7 μέρες και πόντους 2 . Δεν ξερω αν ισχύει εντάξει μπορεί να μη χάνεις 5 κιλά για τον καθένα ειναι διαφορετικά... Δες τη μήπως σου κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντα ταυτιζομαι με την αποψη σου Μαρακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι που έχω καταπληκτικές απόψεις για όλα γι αυτό χα χα?
    Γιατί σε χάσαμε Ελσακι μου? Που είσαι? Όλα καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν εχω πολλη διαθεση μαρακι και δν εχω κ κατι ουσιαστικο να πω..σας διαβαζω ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έλσα μου εγώ δεν μίλησα για δίαιτα ... Εννουσα για σένα ... Άσχετα με τη δίαιτα μπαίνω και εγώ για την παρέα γιατί με τη δίαιτα με έχω βαρεθεί...
    Εσύ να είσαι καλά αυτό έχει σημασία.. Τουλάχιστον για μένα η απουσία σου ειναι αισθητή...
    Πάλι παρακάλια θες γκρινιάρικο μου? ❤
    Με το νερό φαντάζομαι όλα οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοριτσια καλησπερα μολις τωρα τελειωσα το μαγειρεμα για τη διαιτα εριξα ολλα τα λαχανικα σε ενα ταψι 1κσ. λαδι ,μπαλσαμικο, αλ/ρο, ριγανι και μεσα στο φουρνο στη κατω σχαρα το κοτοπουλο σε λαδοκολα αλουμινοχαρτο, με τζιντζερ, λεμονι, σκορδο, μειγμα μπαχ. για κοτοπουλου 1κσ λαδι στο (1κιλο) !! και το εκλεισα σε πουγκι ωστε να ψηθουν με τα ζουμια πιστευω να εκανα καλα να τα ζυγησω συμφωνα με τους κανονες δκοτοπυ σε πουγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οποτε εφτιαξα μπουκες στο φουρνο κοτοπουλου στη λαδοκολα με συνοδευτικα τα ψητα λαχανικα και θα τα ζυγησω ωστε να ειναι η μεριδα 200 γρ και τα λαχανικα 500 γρ θα ηθελα τη γνωμη σας αν σας αρεσε η ιδεα και αν εκανα σωστα!! ευχαριστω (συνεχεια απο το παραπανω μυνημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την τελείωσα χθες το βράδυ κι έχασα συνολικά 1,4 kg. Σήμερα συνεχίζω με την πρωτεϊνική των 2 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την ξεκινησα σημερα στα 79 κιλα!θα ζυγιστω την κυριακη παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σας κοριτσια! Την ξεκινησα σημερα στα 62.9 κιλα!
    Παρασκευη πρωι ζυγιζομαι και βεβαια θα πω τι εχασα!!
    Γενικος στοχος 55-58 και κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα!!!! Τελειωσα την 48ωρη σημερα.
    Απο 62,9 στα 61,4- απωλεια 1,5 κιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Geia sas :)

    Loipon eimai h Sia...kainouria sthn parea... :)
    Thelw na moirastw loipon k ta dika mou apotelesmata...
    Xekinisa k egw thn diaita alla me mia mikri parallagh gt sto gala exw mia mikri dusanexioula! :P

    Opote krathsa to concept :
    600 γραμμ. γιαούρτι + 2 froyta + 2diaforetika laxanika (x2fores th mera)+ 200 γραμμ. prwteini (psari/kotopoulo/augo) moirasmena 2 fores th mera.

    Na pw oti otan xupnaw pinw ena pothri tsai maintanou me ena stimeno lemoni k ligo meli.
    + episis kanw perpathma ~ 40' thn hmera.

    Xekinhsa to Savvato: upsos 1.70m + 76.5 kg
    Shmera Trith : 74.7kg

    kai eipa na thn sunexisw s auto to motivo mexri k thn kuriaki!
    Tha sas xanagrapsw tote :)

    Kalh epituxia kai stous upoloipous :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Opws uposxethika! :)

    Loipon o dikos mou apologismos exei ... 73.4kg kai ennnaa megalloo xamogelo!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μπράβο Σία!! Και εγώ την έκανα για 2 ημέρες και από 78 κιλά (ύψος: 1.65, ηλικία 36) που την άρχισα το Σάββατο σήμερα η ζυγαριά έδειξε 76 κιλά!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και σκέφτομαι να την αρχίσω για ακόμη μια φορά από σήμερα και μετά να ξεκινήσω με κάποια άλλη δίαιτα από την σελίδα μέχρι να φτάσω και στα επιθυμητά κιλά μου. Αλλά δεν αγχώνομαι, σημασία έχει που ξεκίνησα και δεν πρόκειται να σταματήσω ή να χαλάσω κάποια από τις δίαιτες που ακολουθώ και θα ακολουθήσω! Καλή συνέχεια στον αγώνα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mpravo Tania! :) Egw eimai 29 (mias k emplexame k tis hlikies :P )
    Egw tha thn thrhsw alles duo fores me ena dialeima thn Tetarth! :)

    Shmera prwino efaga ena mhlo me ena giaourti (200gr) ekana psari to meshmeri sto fourno me mpaxarika k to sunodeusa me ntomatinia k piperia prasini (den eimai fun tou karotou) kai ws epidorpio efaga allo ena giaourti (200gr) ... Kai bradu skeftomai na faw allo ena giaourti 200gr me fraoules! :)
    Fusika tha kanw k to perpathma mou... klasika! ;)

    Kaiiii kalhh mas epituxia!!! Stoxos mou einai ta 70kg (arxika!)

    Tha epanelthw me noumera!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα!!! Τι ωραία που τα πηγαίνουμε και οι 2!!! Ακόμη 2 κιλά μείον και τώρα είμαι 74kgr, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!! και τελικά θα την κάνω για ακόμη φορά! Για τρίτη φορά και δεν πιστεύω ότι θα είναι και φαρμακερή γιατί μου άρεσε πολύ!!!! Πάρα πολύ!!!! Sia γι' αυτά που άλλαξες μην ανησυχείς καθόλου εξάλλου αν διαβάσεις κάτω στους Κανόνες της Δίαιτας μπορείς το γάλα και τα φρούτα και τα λαχανικά της δίαιτας να τα αντικαταστήσεις με αυτά που υπάρχουν στις λίστες που μας δίνει η δίαιτα κάτω στους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ. Και εγώ πηγαίνω για περπάτημα προσπαθώ για 1 ώρα αλλά μέχρι στιγμής φτάνω στα 40-45 λεπτά. Πιστεύω ότι όσο θα χάνω τα κιλά θα αυξάνονται και τα λεπτά που θα μπορώ να κάνω περπάτημα γιατί την πρώτη μέρα έκανα 30 λεπτά και μετά τις επόμενες μέρες άνετα το αύξησα στα 40-45 λεπτά και θα φτάσω και την 1 ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σας.Τανια μπορεις να μου πεις πως χωριζεις τα γευματα σου;εχεις σουπερ απωλεια.Την αρχιζω αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τανια τι ακριβως τρως!!!εγω δεν μπορω το γιαουρτι αλλα ουτε και σκετο το γαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ευχαριστώ κορίτσια! Όπως διαβάσατε και εγώ αλλά και η Sia τα πηγαίνουμε πολύ καλά με την δίαιτα!!!! Σουλίτσα μπορείς να το αντικαταστήσεις με γιαούρτι όπως κάνει η Sia αλλά μπορείς να πιεις φυτικό γάλα δες λιγάκι στους Κανόνες της Δίαιτας που έχει με τι μπορείς να αντικαταστήσεις το γάλα, αλλά και τα φρούτα και τα λαχανικά. Είναι πολύ καλή δίαιτα και αυτά που έχει κάθε μέρα τα χωρίζω σε 5 γεύματα. Κάνω όπως είπα και προηγουμένως περπάτημα καθημερινά και η Sia κάνει αν διαβάσατε. Και πίνω 1.5-2 λίτρα νερό κάθε μέρα!!! Δοκιμάστε την κορίτσια είναι μόνο 2 ημέρες, μόνο 48 ώρες!! :) Περιμένω τα νέα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλησπερα κοριτσια και συγχαρητηρια για τις απωλειες σας..να ρωτησω κατι..απο λαχανικα μονο ντοματες και καροτα ετσι δεν ειναι; και αντι για μηλα μπορω να φαω αλλο φρουτο πχ νεκταρινια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. βλακειες ρωταω..αφου το γραφει στους κανονες..αγνοηστε το ερωτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα Elsa! Όπως ακριβώς τα λες είναι το γράφει κάτω στους Κανόνες. Θα την ξεκινήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ναι Τανια μου.βεβαια εχω πολλα κιλα να χασω αλλα ας ξεκινησω απο καπου.χανω πολυ δυσκολα κ δε νομιζω σε δυο μερες να πετυχω απωλεια δυο κιλων αλλα θα προσπαθησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσο προσπαθούμε γι' αυτό σίγουρα θα το πετύχουμε και στο τέλος, δεν έχει σημασία αν θα τα χάσουμε γρήγορα ή αργά Elsa σημασία έχει κάθε μέρα που ξυπνάμε μέχρι και την την στιγμή πριν να κοιμηθούμε να έχουμε διανύσει μια ημέρα με θετικά βήματα προς το καλό μας και κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη και εφόσον τα κιλά είναι ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς να μην εγκαταλείψουμε ποτέ να κάνουμε το καλύτερο για εμάς ακόμη και όταν φτάσουμε τον στόχο μας! Πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς!! Σημασία έχει να το πάρουμε απόφαση και να το πράξουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλημερα!!!πανε τα δυο κιλακια!!και συνεχιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπραβο Ελσα!Μπορεις να μου πεις πως ετρωγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αμε κουκλιτσα μου.την πρωτη μερα πρωι γιαουρτι με νεκταρινι(πεινα).μεσημεριανο τονο με μαρουλι και αβοκαντο(μπλιαχ).το απογευμα γαλα σογιας κ το βραδι γιαουρτι μς νεκταρινι.τη δευτερη μερα πρωι γιαουρτι με κερασια(εξι) μεσημερι κοτοπουλο με ντοματινια κ ψητες πιπεριες ,απογευμα γαλα,βραδυ γιαουρτι με κερασια.πεινασα πολυ αλλα δε με παιρνει.ξεκινησα στα 82 κ σημερα μ εδειξε 79,8. Θα την κανω αλλα τρια 2ημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπραβο Ελσα μου αντε σου ευχομαι να φευγουν νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΡΑΒΟ Elsa!!! Το περίμενα ότι θα τα πας και εσύ πολύ καλά γιατί όποιος την κάνει την δίαιτα πάντα χάνει! Έχασα ακόμη 1,8 kgr και θα την ξανακάνω για 4η φορά και μάλλον και για 5η και για 6η φορά :) Από τα 78 kgr που την ξεκίνησα την 1η φορά έφτασα να είμαι σήμερα 72,2kgr και φυσικά διαφορά είδα και σε πόντους στο σώμα μου! Καλή επιτυχία και σε σένα Βάσια! Sia που είσαι;;; Όταν μπεις περιμένουμε και τα δικά σου νέα και όποια κοπέλα την κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν εισαι η γνωστη Βασια σε δυο μερες εσυ θα χασεις τεσσερα!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η γνωστη ειμαι Ελσα μου!Ειπα εχθες να την αρχισω αλλα δεν τα καταφερα..σημερα ειπα να κανω την 8ημερη αλλα παλι δεν τα καταφερα..βεβαια με τις μονοφαγιες δεν το εχω πολυ!Θα προσπαθησω να την αρχισω αυριο αφου θα την συνεχισεις κι εσυ να εχω παρεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ειμαι σιγουρη οτι για να μην εχεις ξεκινησει κατι αντιμετωπισες αντιξοοτητες,γιατι εχω καταλαβει οτι οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες εισαι απαιχτη στην τηρηση προγραμματος.καλη αρχη σε ο,τι διαλεξεις!!!!και ναι θελω παρεουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυριο Ελσα μου θα ειμαι εδω πρωι πρωι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημερα !ξεκιναω την διαιτα θα ενημερωσω στις 13.
    1,60
    69,7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Tι ναι αυτο το πραγμα με το μεταβολισμο μου;την κανω δυο μερες χανω δυο τρωω κανονικα χωρις υπερβολες παιρνω το ενα.ε αιντε μη βρισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Elsa θέλει συνεχή αγώνα όταν κάνουμε δίαιτα και όταν δεν κάνουμε! Όταν σταματάω για λίγες μέρες την δίαιτα προσέχω να ακολουθώ τους κανόνες της και να γυμνάζομαι και έτσι έχω καταφέρει αυτές τις μέρες που δεν την ακολουθώ να μην βάζω γραμμάριο. Συνεχίζω την δίαιτα όπως σας είπα και θα την κάνω συνεχόμενα μέχρι τέλος του μήνα! Έχω χάσει αρκετούς πόντους εκτός από τα κιλά! Βάσια καλή αρχή!! Dimitra πως τα πηγαίνεις; Κορίτσια μην εγκαταλείπουμε αλλά έτσι είναι είτε κάνουμε δίαιτα είτε όχι αν θέλουμε να μην παίρνουμε κιλάκια πρέπει συνέχεια να προσέχουμε και με την διατροφή αλλά και με νερό και φυσικά γυμναστική όπως γράφει και στους κανόνες της δίαιτας. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας ξαναγράψω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τανια τη 48ωρη τη συνεχιζεις δηλ για πολλες μερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Elsa την συνεχίζω κανονικά είναι πάρα πολύ καλή δίαιτα και με βοήθησε και εμένα όπως και πολλούς που την έκαναν να χάσω κιλάκια αλλά και πόντους. Θα την συνεχίσω μέχρι και τέλος του μήνα. Αλλά όπως είπα και πριν, και ένα μικρό διάλειμμα να κάνω με την δίαιτα εκείνη την μέρα που θα το κάνω προσέχω και την ποιότητα και την ποσότητα από αυτό που θα φάω και δεν παραλείπω μέρα να γυμνάζομαι ακόμη και όταν δεν έχω χρόνο βρίσκω έστω και για μισή ώρα! Πρέπει να γίνει τρόπος ζωής η σωστή διατροφή ΚΑΙ η γυμναστική ακόμη και όταν χάσουμε τα κιλά για να τα διατηρήσουμε κιόλας. Εσύ την συνεχίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τα κανα μανταρα...κ τρως μονο ψαρι κ κοτοπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Geia sas koritsia!! :-)
    Suggnwmh pou exafanisthka... alla thn mia... o3eia amugdalutida... thn allh gastrenteritida...
    Ma ti na pw... !
    Auth th stigmh... eimai me psu3h! Den variesai... pou tha paei! Tha perasei!!
    Loipon, opws katalabainete ekana ligo akrh tis diaites...
    Par ola auta, na sas enhmerwsw oti eimai stasimi sta 72.5kg! :)
    Par ola auta eimai xaroumenh!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και εγώ εδώ είμαι!!!!! Sia περαστικά!!!!!!!!! Πρόσεξε με την ψύξη γιατί πολλούς ακούω τώρα το καλοκαίρι και κυρίως οι περισσότεροι την παθαίνουν από το κλιματιστικό. Να προσέχεις για να σου περάσει!!! Εγώ έκανα την δίαιτα λίγες φορές ακόμη με διαλείμματα και κάθε φορά έχανα από γύρω στα 2 κιλά!! Ήθελα να φτάσω τα 68 κιλά και τα κατάφερα, είμαι κάποιες μέρες σε διάλειμμα αλλά μάλλον θα την αρχίσω πάλι από μεθαύριο! Αν προσέχουμε μετά σίγουρα δεν θα ξαναπάρουμε τα κιλά και φυσικά έχει σημασία και να τρώμε υγιεινά και να γυμναζόμαστε! ΚΑΙ φυσικά νερό, πολύ νερό και τώρα το καλοκαίρι βοηθάει να καταναλώνουμε πολύ! Elsa, Βάσια εσείς τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σας κοριτσια.Sia περαστικα.Τανια ποσα κιλα εχασες κ ποσες φορες την εκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γεια σε όλους! Ονομάζομαι Ξανθή είμαι 65 κιλά και 1.58 ύψος! Αποφάσισα να ξεκινήσω αυτή την δίαιτα γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολη! Θα αντικαταστήσω τα λαχανικά και τα φρούτα της δίαιτας με αυτά που υπάρχουν αυτή την εποχή και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Επειδή έχω πολλά κιλά να χάσω θα με βλέπετε συχνά και θα διαβάσω και τις άλλες δίαιτες της σελίδας για να βρω την επόμενη μου δίαιτα! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θέλω και εγώ δίαιτα! Ξανθή και εγώ έχω πολλά κιλά να χάσω! Είμαι 77 κιλά (ύψος 1.63). Θα τα χάσω, αλλά για να τα χάσω πρέπει κάτι να κάνω, δίαιτα!!!! Από σήμερα την ξεκίνησα διάβασα ότι είχαν πολλοί καλές απώλειες και χρειάζομαι μια καλή αρχή! Καλή επιτυχία να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! Την δίαιτα την έκανα στο ΣαββατοΚύριακο που μας πέρασε και έχασα 2 ολόκληρα κιλά!!! Από 75 πήγα στα 73 κιλά. Θα την κάνω πάλι από αύριο!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τρώω το μηλαράκι μου και είπα να σας γράψω ότι την άρχισα σήμερα και εύχομαι όλες να τα πάμε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μπράβο Δόμνα για την απώλεια σου και που την άρχισες για δεύτερη φορά! Εγώ σήμερα την ολοκληρώνω και λέω να την αρχίσω και εγώ για ακόμη μια φορά γιατί είναι πολύ εύκολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τι κάνει η παρέα μας; Έχασα ακόμη 2 κιλά και μου έδωσε δύναμη να την αρχίσω πάλι από χθες! Μέχρι να πάω διακοπές θα έχω χάσει αρκετά κιλά με την δίαιτα! Τώρα είμαι 71 μακάρι να δω το 6 στην ζυγαριά...!!! Εσείς τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πόσο όμορφη μέρα σήμερα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Τα πήγα πολύ καλά με την δίαιτα έχασα 2 κιλά και χώρεσα σε ένα περσινό μου παντελόνι!!! Δόμνα σίγουρα θα το δεις το 6 στην ζυγαριά με την δίαιτα! Θα την κάνω και εγώ μαζί σου και θα συνεχίσω με την δίαιτα μπας και χωρέσω και στο προπέρσινο παντελόνι! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλημερα κοριτσια!μπορειτε ενδεικτικα να περιγραψετε πως μοιραζετε τα γευματα;ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γεια σας κορίτσια! Ολοκλήρωσα την δίαιτα και έχασα 2 κιλά. Από 65 κιλά στα 63. Θέλω να δω το 5 μπροστά και συνεχίζω δυναμικά για ακόμη 2 μέρες! Ολίνα και Δόμνα Θ. συγχαρητήρια κορίτσια για τις απώλειες σας και συνεχίστε δυναμικά να φτάσουμε στο στόχο! Elsa σ'αυτό που ρωτάς, χώρισα τις τροφές σε πέντε γεύματα αλλά γενικά έτρωγα όποτε πεινούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Eγω σκεφτομουν και θελω τη συμβουλη σας..πρωινο γιαουρτι, δεκατιανο, φρουτο , μεσημεριανο τον τονο ή το κοτοπουλο με τη σαλατα, απογευματινο γαλα και βραδινο γιαουρτι με φρουτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. αλλα 400 γραμμ γιαουρτι ειναι πολλα για μενα που το σιχαινομαι..πω πω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κορίτσια καλησπέρα! Ξεκινάω άυριο για τουλάχιστον 7 μέρες και βλέπουμε. έχω καταστρέψει τον μεταβολισμό μου.. Ελπίζω να χάσω 4-5 κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μπραβο κοριτσια!Κι εγω ξεκιναω αυριο!Maria κι εγω του εχω αλλαξει τα φωτα του μεταβολισμου μου!Το μονο που θα αλλαξω ειναι τα μηλα με νεκταρινια λογο εποχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κι εγω μια εβδομαδα λεω να την κανω αλλα θα δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλή αρχή κορίτσια!! Ευχαριστούμε! Elsa όπως σου είπε και η Ξανθή έτσι έκανα και εγώ! Κοίταξε αν δεν μπορείς να φας και τα 400 γραμμ. μην το τρως όσο μπορείς! Μετά την διατροφή προσέχουμε πάλι δεν ξεχνιόμαστε! Προσέχουμε να τρώμε υγιεινά, τις ποσότητες που τρώμε και να ασκούμαστε και έτσι θα διατηρήσουμε το αποτέλεσμα μας! Καλή συνέχεια στις παλιές και καλή αρχή Elsa, Μαρία, Ξένια! Να τα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γεια σας κοριτσια!!! Με τα θετικα σας σχολια και απο κοπελες που τη δοκιμασα παλιοτερα και ειδαν αποτελεσμα, πηρα την αποφαση να τη κανω κ εγω απο αυριο!!! Μπραβο για τις απωλειες σας!!
    Ελσα, επισης συχαινομαι το γιαουρτι, εχω σκοπο να το τρωω με φρουτο ανακατομενο κ τη μερα με το κοτοπουλο να το φτιαξω με ενα κουταλακι λαδι κ ο,τι αλλο μου κατεβει ως sauce!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλημέρα και καλή αρχή σε όλα τα κορίτσια!! Κορίτσια με αυτή την δίαιτα δεν καταλαβαίνω πότε την άρχισα και πότε την τέλειωσα είναι μικρή σε διάρκεια με καλά αποτελέσματα! Χθες την άρχισα σήμερα δεύτερη μέρα, αύριο ζυγίζομαι και σκέφτομαι να την κάνω και 1 μέρα ακόμη την Κυριακή την Δευτέρα είναι 15 Αύγουστος και θα την συνεχίσω από τις 16 Αυγούστου και μετά! Πάω για περπάτημα και εγώ κάνω Δόμνα περπάτημα καθημερινά και ότι άλλο μπορώ!!!! :) Ξανθή συγχαρητήρια είχες πολύ καλά αποτελέσματα και εσύ συνέχισε μαζί μας και εσύ και όλα τα κορίτσια και με θέληση και πείσμα θα τα καταφέρουμε! Go team!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Και εγώ την κάνω συνεχόμενα μέχρι και στις 14/8 και μετά από τις 16/8 και βλέπουμε! :) :) :) Θέλει πράγματι υπομονή Ολίνα, φυσικά και δεν θα υποκύψουμε και θα συνεχίζουμε κάθε μέρα και πιο δυναμικά!!!! Να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλημερα.Αρχιζω σημερα 78.7 κιλα και υψος 1.65-66.Θα ενημερωσω σε 2 μερες.Μπραβο σε ολες για την προσπαθεια και τις φοβερες απωλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κοριτσια καλημερα.δευτερη μερα σημερα!!αντι για καροτα τρωω μανιταρια και αντι για μηλα ο.τι φρουτο διαθετω(καρπουζι,νεκταρινια).θα ναι προβλημα αυτο;επισης ειναι λιγοτερες οι μεριδες.πχ χτες εφαγα 250 γρ γιαουρτι οχι 400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ελσα κι εγω τρωω φρουτα εποχης.Δεν νομιζω να πειραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Βεβαια σημερα ειδα μονο 300 γραμμαρια μειον κ επαθα συγχυση.θα θελα κι εγω καθε φορα που την κανω να χανω δυο κιλα οπως αλλα κοριτσια αλλα δν ξερω τι παει στραβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κορίτσια δεν πειράζει, το γράφει και στους κανόνες ότι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε και αναφέρει και λίστες με φρούτα που μας κάνουν καλό! Εγώ το γάλα το έκανα smoothie με το μήλο και έβαλα και κανέλα που επιτρέπεται! Elsa υπομονή και θα φτάσουμε όλες στον στόχο, απλά μετά τις 2 μέρες πρέπει να προσέχουμε και να συνεχίσουμε να ασκούμαστε και τα λόγια μας πρέπει να γίνουν ΠΡΑΞΕΙΣ διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα! Επιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Η πρώτη μέρα σχεδόν τελείωσε, αλλά η μαμά μου έφτιαξε πάστα-φλόρα. (γλυκό αδυναμία)... Κρατιέμαι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυσκολία!! Πώς τα πάτε εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δεν υπέκυψα τελικά! Και πρέπει να έχασα τουλάχιστον 1,5 κιλό! Λέω τουλάχιστον γιατί δεν ζυγίστηκα χτες το πρωί. Σήμερα σταμάτησα γιατί γιορτάζουμε μια μέρα νωρίτερα τη γιορτή μου, επειδή αύριο θα λείπω. Δεν έχω φάει υπερβολικά πολύ και θα κάνω αρκετή γυμναστική, οπότε ευελπιστώ να μην πάρω βάρος πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπέρα, μπράβο Maria που κρατήθηκες συγχαρητήρια για την απώλεια σου, εμένα σήμερα τελευταία μέρα αύριο ζυγίζομαι και προσέχω τι τρώω και από την Τρίτη θα την κάνω συνεχόμενα μέχρι και το Σάββατο! Έτσι θέλει μετά την δίαιτα γυμναστική και προσοχή στην διατροφή για να διατηρήσουμε τα κιλά που χάσαμε! Το καλύτερο είναι αυτό και καλά κάνεις που θα το τηρήσεις και εγώ το ίδιο!!! Χρόνια Πολλά για αύριο, υγεία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί!!! Τα λέμε κορίτσια από Τρίτη! Να τα περάσουμε τέλεια όλες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ για αύριο!!!! Μπήκα και εγώ για να σου ευχηθώ γιατί αύριο δεν θα μπω internet!!!! Ότι επιθυμείς!!! Συγχαρητήρια για την απώλεια σίγουρα με γυμναστική και σωστή διατροφή δεν θα τα ξαναπάρεις τα κιλά! Δόμνα και εγώ έτσι θα κάνω, είναι τελευταία μέρα για μένα σήμερα της δίαιτας αύριο διάλειμμα και μετά πάλι από την Τρίτη με δίαιτα και γυμναστική μου άρεσε πολύ σαν δίαιτα και θα την συνεχίσω και εγώ για κάποιο διάστημα!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Την δίαιτα την έκανα πριν 1 εβδομάδα και έχασα 2.5kgr ζυγίζω 69.5kgr και την ξεκινάω πάλι από αύριο! Είμαι 31 χρονών με ύψος 1,66. Μπράβο σε όλους για τις απώλειες η δίαιτα και από δική μου εμπειρία είναι εύκολη και αποτελεσματική και όπως όλοι το είπατε να το αναφέρω και εγώ ότι μετά την δίαιτα θέλει σωστή διατροφή και άσκηση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καλησπερα ξεκιναω αυριο ειμαι 1.60 και 80,5κιλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αργυρω καλησπερα..εχει πολυ θετικα αποτελεσματα η διαιτα αυτη και θα ηθελα παρεα να την κανω.αυριο θα την κανω και εγω να μπεις να με.ενημερωνεις αν θελεις..θα σου πω το πρωι τα δικα μ.κιλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Γεια σ Δημητρα,περασε η πρωτη μερα..καλη αρχη ,θα σε ενημερωσω οταν την τελειωσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. καλημερα..ξεκιναω κ εγω σημερα στα 67,9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλημερα δημητρα την τελειωσα στα 79.1 κιλα,ειμαι ομως και σε αναμονη περιδου!θα την ξανακανω ομως την αλλη βδομαδα συνεχομενα 2 φορες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Για να δούμε..2 κιλάκια σε 2 μέρες είναι δελεαστικό....ξεκιναω το πρωί!!την κανει κάποιος αλλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΥΡΙΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΩΛΕΙΑ.....ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕ ΡΥΖΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΑΚΡΙΒΩΣ 2ΚΙΛΑ!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....ΑΠΟ 78.600 _76,6000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μπράβο σε όλες!!! Μπράβο Κωνσταντίνα! Η δίαιτα πρέπει να είναι φοβερή γιατί απ' ότι διαβάζω όποιοι την έκαναν έχασαν! Λέω να την κάνω και εγώ 2 με 4 ημέρες να δω και εγώ τι αποτελέσματα θα έχω! Θα την αρχίσω από μεθαύριο! Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλημέρα!!! Άρχισα σήμερα την δίαιτα στα 75kgr. Έχω ύψος 1.66 να δούμε και εγώ πως θα τα πάω μαζί με την δίαιτα περπάτημα 1 ώρα κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τελείωσα την δίαιτα και έχασα 2 κιλά!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΥΠΕΡ!!!!! Είμαι πολύ ικανοποιημένη θα την κάνω για ακόμη 2 μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μπραβο σου!Την κανεις συνεχομενα 4 μερες δηλαδη;να μου πεις ποσα εχασες συνολο σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλημέρα Λένα φυσικά και μπήκα για να γράψω το αποτέλεσμα! Την κάνω 4 ημέρες συνεχόμενα και έχασα συνολικά 3,7 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!! Είναι πολύ καλή δίαιτα!!! Είναι και εύκολη!!! Την συνιστώ να την δοκιμάσετε!!! Θα την ξανακάνω μέσα στην εβδομάδα θα την αρχίσει και μια φίλη μαζί μου!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τελεια απωλεια αρχιζω αυριο.μπορεις να μου πεις πως χωριζες τα γευματα σου;εβαζες κατι στο γιαουρτι ή σκετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία και καλή αρχή για αύριο! Κανέλα έβαζα στο γιαούρτι όπως γράφει και στους κανόνες και τα χώριζα αναλόγως με τι είχα διάθεση να φάω κάθε μέρα! Λένα να την κάνεις και να ενημερώνεις θα μπω να σε διαβάσω και περιμένω να γράψεις πως τα πήγες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σε ευχαριστω!Αυριο αρχιζω κ θα γραφω πως τα παω!Κι εγω 4 μερες θα την κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Να γράψεις Λένα θα μπαίνω να παρακολουθώ την πορεία σου! Είχα και εγώ πολύ καλά αποτελέσματα με την δίαιτα και είναι πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Λένα πως τα πήγες;;; Μπήκα να σε διαβάσω και δεν είδα νέα σου!!! Πέρασαν οι 2 μέρες! Εγώ τα κιλά που έχασα με την δίαιτα μια χαρά τα διατηρώ και την αρχίσω πάλι από Δευτέρα! Προσέχω βέβαια αυτές τις μέρες! :) Γράψε μου τα νέα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 5 μερες με φαγοπυρο 2 κιλα συνολικα 9 μερες 4.5 κιλα μισο κιλο τη μερα καθολου ασχημα., ατζελα που εισαι'; απο δευτερα θα κανω το αχλαδι, αν και ειμαι καπως δυστακτικη με τοσα αχλαδια κ. μαλιστα μαζι με τα γευματα εχω προσεξει πως συνδιαζοντας φρουτο με φαγητο δεν πολυδουλευει καμια προταση κοριτσια για διατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙς ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? ΠΧ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Λοιπον ξεκιναω σημερα 63.3. Υπαρχει κα εις αλλος να ξεκιναει σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Geia xara stin parea kai sorry gia ta greeklish alla to pc mou den exei gr.
    Loipon tin ksekinao apo simera eimai 35 xronon 177 kai 81Kg.
    Enoite pos prin ligo ksekinisa kapoio programma gym me push-ups kai sit-ups.
    Kali epitixeia na exoume kai kalo mas kouragio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Geia sou fili pos pige to apotelesma???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλή αρχή με την δίαιτα κορίτσια!!!! Εγώ κορίτσια αυτή την στιγμή είμαι στην έβδομη ημέρα της 10ήμερης χορτοφαγικής δίαιτα από το site! Είναι πολύ καλή και όταν την ολοκληρώσω θα αρχίσω και την 48ωρη δίαιτα!! Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!!! Δεν το βάζουμε κάτω! Θα τα καταφέρουμε μια χαρά όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. καλημερα. θα κανω αυτη τη διαιτα δευτερα - τριτη. καμια για παρεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Loipon teliosa simeera me to programa auto exasa 3 kila se 2 meres,tha to sinexiso gia alles 3 meres diladi eos tin triti.
    Fysika den kano mono to diet alla kai 2 ores gym push-ups,sit-ups,cycle,aerobic,kettlebell kai ennoite mpoliko nero.Kali mas sinexeia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. καλημερα, τελειωσα τη διαιτα . το αποτελεσμα -1,700! μια χαρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. χθες εκανα μια παυση σημερα θα την ξεκινησω παλι! θα ενημερωσω σε δυο μερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Καλημέρα κορίτσια!! Ολοκλήρωσα πριν λίγες μέρες την 10ήμερη χορτοφαγική δίαιτα της σελίδας και σήμερα ξεκινάω ελαφρύτερη κατά 7 κιλά με την δίαιτα των 48 ωρών γιατί σε λίγες μέρες φεύγω για διακοπές! Με την χορτοφαγική δίαιτα των 10 ημερών ξεκίνησα 82 κιλά και έφτασα στα 75 κιλά, παράλληλα έχασα πολλούς πόντους με μεγάλη διαφορά στο σώμα μου!!!! Επομένως ξεκινάω σήμερα στα 75 κιλά! :) Δήμητρα και Costa Caroll πολλά πολλά μπράβοοοο κορίτσια για τα super αποτελέσματα σας, φαίνεται πολύ καλή δίαιτα γι' αυτό αποφάσισα να την κάνω και εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Καλημέρα σε όλους!!!Ξεκινάω σήμερα με 68,2 κιλά. Εύχομαι να χάσω κάτι...Κανείς άλλος μαζί μου για συμπαράσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Καλημέρα! Ξεκινάω με πρώτη δίαιτα τη 48 ωρών και έπειτα θα επιλέξω μια άλλη απ το site!!! Υπάρχει κανείς - καμία που να τη κάνει αυτό το διάστημα ή που να την έκανε και να είχε αποτέλεσματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Γεια σας και παλι! Δν εγραψα αποτελεσματα, γιατι δε βρηκα χρονο να τη κανω!
    Ετσι λοιπον, σημερα ειναι η 1η μερα με 68.4 κιλα..
    Τεταρτη θα γραψω αποτελεσμα κ συνεχιζω με την εξπρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γεια σας κι απο 'δωωωωω!!! Έρχομαι από τη δραστική δίαιτα που σε 5 από τις 7 μέρες που την έκανα, έχασα 2 κιλά! Πολύ σημαντικό για μένα, ώστε να πάρω θάρρος και να συνεχίσω. Παραδόξως, νιώθω τέτοια ευεξία τις τελευταίες μέρες που δεν λέγεται. Το να ακούς από τον σύζυγο και τους φίλους ότι αδυνάτισες είναι "ανεβαστικό" από μόνο του. Ψυχολογία δυνατή και συνεχίζω!!!
    Τα γεύματα τα χώρισα ως εξής:
    Όταν ξυπνήσα, ήπια ζεστό νερό με λεμόνι, μέλι και κανέλα Κεϋλάνης. Έφαγα το πρώτο γιαουρτάκι με το ένα μήλο σε κομμάτια με λίγες σταγόνες γλυκαντικό από στέβια της εταιρίας "ΕΨΑ" με τα αναψυκτικά. Έχει τέλεια γλυκειά γεύση χωρίς να πικρίζει καθόλου (το βρήκα στον Σκλαβενίτη). Μετά ήπια ένα κρύο καπουτσίνο χωρίς ζάχαρη. Εκεί μπήκε το μισό από το γάλα που δικαιούμαι και έβαλα 4-5 σταγόνες στέβιας για την γλυκύτητα μέσα στο καλαμάκι (πάει κατ'ευθείαν στον πάτο και δεν μένει πάνω στο αφρόγαλα, χι, χι, χι).
    Το μεσημέρι σε ένα πιάτο έκοψα 250 γρ. ντομάτες και 250 γρ. καρότα. Μια κουταλιά λάδι, αλάτι και λίγο ξύδι και έφαγα το μισό πιάτο μαζί με 100 γρ. τόνο κονσέρβα.
    Το απόγευμα θα φάω το δεύτερο γιαούρτι με το δεύτερο μήλο, θα πιω κι άλλον καφέ ίδιο με τον πρωινό με το υπόλοιπο γάλα και
    το βράδυ την άλλη μισή σαλάτα με τα άλλα 100 γρ. τόνο.
    Τα ίδια και αύριο απλά θα αλλάξω τον τόνο με κοτοπουλάκι ψητό.
    Το σημαντικό είναι πως ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ!
    Τα ξαναμέμε την Τετάρτη 22/5 για τα αποτελέσματα της ζυγαριάς! ΦΙΛΟΥΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Και αρκετό νεράκι!!! Μεταλλάχθηκα σε νεροφίδα εκεί που δεν έπινα σχεδόν καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Τσιτα μπομπα ξεκίνησες σήμερα? Πες μου αποτέλεσμα και άμα είναι θα το ξεκινήσω και εγώ...είμαι 56 και θέλω να πάω 54...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Φαιούλα, την ξεκίνησα σήμερα Κυριακή και το πρωί ζύγιζα 74,8. Την Τετάρτη το πρωί θα ζυγιστώ για να δω τι ψάρια έπιασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Την Τρίτη θα ζυγιστώ, ρε παιδιά, τί Τετάρτη γράφω;;;;;!!! Έχασα τ'αυγά και τα πασχάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Καλημέρα, θα την συνεχίσω για λίγες μέρες ακόμη για να δω αποτέλεσμα καλό. Έχασα μισό κιλό για δύο μερούλες. Όταν έχω νεότερα, θα σας ξαναγράψω!!! Η ανανεωμένη ΤΣΙΤΑ ΜΠΟΜΠΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. θέλει καμμια να ξεκινήσουμε μαζι για συμπαράσταση, να την κάνουμε πιο πολλες μερες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Την έχεις ξεκινήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Την ξεκινήσατε;;; Λέω να την κάνω από Δευτέρα!! Γράψτε μου αν την αρχίσατε αν είναι να την κάνουμε όλες μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Καλησπέρα! Εγώ την άρχισα σήμερα και έχω ακόμη αύριο πεινάω αλλά έτσι είναι πάντα η πρώτη μέρα! Θα την κάνω και την Δευτέρα και την Τρίτη επομένως θα γράφω εδώ, όταν την αρχίσεις και εσύ να μου γράψεις! Katerina s. την έκανες; Περιμένουμε και δικά σου νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δεύτερη μέρα σήμερα και σήμερα δεν πεινούσα καθόλου. Αύριο ζυγίζομαι και θα την αρχίσω πάλι από αύριο για ακόμη δυο μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. την τελειωσα και εχασα 1.100 θα την ξανακάνω και αυριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Καλημέρα και εγώ την τελείωσα και έχασα 2,300 κιλά με αρχικά κιλά 74,300 και τελικά 72 είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Μπράβο μας katerina s. και εγώ την ξεκινάω πάλι από σήμερα εφόσον κάναμε την αρχή θα τα πάμε πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Κορίτσια ΜΠΡΑΒΟ σας!!!! Και εγώ από σήμερα μαζί σας στα 67kgr. Θα κάνω υπομονή, δύο μέρες είναι θα περάσουν όπως είπες Λιάνα92 σημασία έχει να κάνουμε την αρχή το πρώτο βήμα είναι πολύ σημαντικό! Θα γράψω να σας πω πως τα πήγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Καλημέρα την ξεκίνησα σήμερα και ελπίζω να έχω και εγώ αυτά τα αποτελέσματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλή αρχή ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! Θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και κάθε μέρα θα γράφουμε πως τα πηγαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Καλημέρα σε όλες Λιάνα92 είπα να γράψω πως τα πήγα εχθές και περιμένω και τα δικά σου νέα!!Την τήρησα κατά γράμμα αλλά το μόνο κακό είναι πως δεν έκανα λίγη γυμναστική.Πεινούσα λίγο κατά την διάρκεια της ήμερας αλλά όχι πολύ δεν ζυγίστηκα σήμερα αν και ήθελα πολύ αλλά είπα να ακολουθήσω την δίκη σου τακτική και ελπίζω να έχω τα ίδια αποτελέσματα με εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Καλημέρα στην παρέα μας!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ και εγώ την άρχισα πάλι από χθες και για μένα πέρασε μια χαρά η μέρα γιατί σκέφτομαι ότι πρέπει να το πάρω σοβαρά και να τηρήσω την δίαιτα. Καλά έκανες και δεν ζυγίστηκες, εγώ πηγαίνω για περπάτημα μία ώρα κάθε μέρα το απόγευμα, πίνω αρκετό νερό, τηρώ το πρόγραμμα της δίαιτας και περνάει η μέρα χωρίς να την χαλάσω! Αύριο θα έχουμε και τα αποτελέσματα αλλά σημασία έχει να επιμείνουμε και να συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να φτάσουμε στον στόχο μας αλλά και μετά! katerina s. και Εύα Γκ. κορίτσια να γράψετε και εσείς τα δικά σας νέα όποτε μπορείτε!! Καλημέρα σε όλες μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Κορίτσια καλήμερα και από μένα. Και εγώ το προσπάθησα πολύ χθες γιατί ήταν η πρώτη ημέρα της δίαιτας και τα κατάφερα να περάσει η πρώτη ημέρα χωρίς να την χαλάσω και η αλήθεια είναι ότι δεν πείνασα. Εγώ κορίτσια πήγα για τρέξιμο 40 λεπτά περίπου και από νερό κατανάλωσα γύρω στα 3 λίτρα, κάνει και ζέστη και το νερό πίνεται εύκολα! Θα σας γράψω και εγώ αύριο την δική μου απώλεια και έχεις δίκιο Λιάνα92 σημασία έχει να επιμένουμε στην προσπάθεια μας και να συνεχίσουμε να προσέχουμε κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Κοπέλες μετά το τέλος της δίαιτας θα ξεκινήσετε κάποια άλλη δίαιτα ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα συνεχίσω με δίαιτες από το site μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Κορίτσια και εγώ το ίδιο θα κάνω θα τηρώ δίαιτες από την σελίδα! Δεν μπορώ άλλο με τα παραπανίσια μου κιλά τα κουβαλάω πολύ καιρό και πρέπει να τα χάσω και σ' αυτό θα επικεντρωθώ φέτος, να προσέξω τον εαυτό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Κορίτσια εγώ σκέφτομαι ή να συνεχίσω την δίαιτα αυτή ή να ξεκινήσω την δίαιτα των 20 ημερών ΙΙ αλλά θα αποφασίσω αύριο το πρωί όταν ζυγιστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ να την ξανακάνω ακόμη μια φορά την δίαιτα και μετά να συνεχίσω με κάποια δίαιτα από την σελίδα, η δίαιτα των 20 ημερών II ήταν μία από τις επιλογές μου αν θέλετε να την κάνουμε παρέα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Εύα Γκ εγώ το πιο πιθανό είναι να την ξεκινήσω αύριο την δίαιτα των 20 ημερών ΙΙ αν θες την κάνουμε παρέα για να περνούμε και δύναμη η μια από την άλλη Λιάνας92 εσύ έχεις σκεφτεί ποιά δίαιτα θα ξεκινήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Κορίτσια και εγώ μαζί σας!!! Μου άρεσε πολύ και μένα η δίαιτα των 20 ημερών II και ήθελα να την κάνω τώρα θα την κάνουμε όλες μαζί και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Καλημέρα κορίτσια σήμερα ζυγίστηκα και η ζυγαριά έδειξε -400 είχα στεναχωρηθεί λίγο γιατί ήθελα να χάσω παραπάνω (δεν έκανα καθόλου γυμναστική) αλλά δεν πειράζει και αυτά που έχασα είναι μια καλή αρχή για να χάσω και τα υπόλοιπα !! Έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μου αλλά με λίγη θέληση και υπομονή θα τα καταφέρω έχω να χάσω 15 κιλά .Σήμερα θα ξεκινήσω την δίαιτα των 20 ημερών ΙΙ και ελπίζω να έχω καλύτερα αποτελέσματα γιατί θα ξεκινήσω να γυμνάζομαι!!Καλή συνέχεια κοπέλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Καλημέρα και από μένα! ΚΑΤΕΡΙΝΑ σημασία έχει ότι ξεκινήσαμε να προσέχουμε και θα συνεχίσουμε και όποιο μείον στην ζυγαριά είναι νίκη για εμάς! Είπαμε θα επιμείνουμε και θα τα καταφέρουμε και δεν θα μας ρίχνει τίποτα κάτω και θα χάσουμε κιλά και θα αποτοξινωθούμε και έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Εγώ με γυμναστική και κυρίως 40 λεπτά τρέξιμο και πολύ νερό έχασα 2,5 κιλά με την δίαιτα. Συνεχίζω για ακόμη μια φορά την δίαιτα των 48 ωρών όπως είχα πει και μετά θα συνεχίσω με την δίαιτα των 20 ημερών II που είπαμε! Διάβασα ότι εσύ την άρχισες την 20 ημερών II σήμερα, καλή αρχή μας και θα τα πούμε στην δίαιτα σε 2 μέρες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Μπράβο σου για την απώλεια σου τα λέμε σε λίγες μέρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! Κορίτσια μπράβο για τις απώλειες σας, γινόμαστε ελαφρότερες :) αλλά μόνο σε κιλά γιατί από ψυχολογία γινόμαστε πιο δυνατές! Η δίαιτα εκτός από κιλά μας βοηθάει να αποτοξινωθούμε και εκτός από τα κιλά που έχασα νιώθω πολύ πιο καλύτερα από πριν που δεν πρόσεχα. Δεν σας έγραψα και τις δικές μου απώλειες γιατί σχεδόν όλη μέρα στην θάλασσα είμαι και τώρα μπήκα να σας γράψω. Την πρώτη φορά είχα χάσει αν θυμάστε 2,300 και από 74,300 είχα γίνει 72 κιλά. Τώρα την δεύτερη φορά έχασα ακόμη 2 κιλά με την δίαιτα και είμαι πολύ κοντά στο να δω το 6 στην ζυγαριά!!!! 70 κιλά ακριβώς είμαι τώρα και από αυτή την Δευτέρα έρχομαι και εγώ στην δίαιτα των 20 ημερών II που διάβασα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ότι τα πήγες φοβερά!! Έτσι ψηλά το κεφάλι κορίτσια και όχι κάτω, ειδικά κάτω που βρίσκεται και η ζυγαριά!! :) :) Θα σας γράψω από Δευτέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Καλησπέρα! Άργησα να γράψω αλλά μπήκα τώρα που βρήκα ευκαιρία, έκανα την δίαιτα για δεύτερη φορά και έχασα επιπλέον 2 κιλά!! Είμαι κατενθουσιασμένη και σε κιλά έφτασα τα 62.5!!! Συνέχισα την επόμενη μέρα κιόλας την δίαιτα των 20 ημερών II και θα σας γράφω από εκεί τώρα που διάβασα ότι και εσείς ξεκινήσατε! Ουάου Λιάνα92 είχες και εσύ πάρα πολύ καλές απώλειες!! Μπράβοοοο!!! Katerina s. τα δικά σου νέα να μας πεις μόλις μπεις!! Έχω να πω ότι η δίαιτα των 48 ωρών είναι μια πολύ καλή δίαιτα γιατί σε βοηθάει να ξεκινήσεις μια υγιεινή διατροφή, να διώξεις τοξίνες και κιλά, διαρκεί λίγες μέρες , τηρείται πολύ εύκολα και είναι αποτελεσματική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Συγχαρητήρια και σε σένα Εύα Γκ. περιμένουμε και την Katerina s. με τα δικά της αποτέλεσμα. Εγώ ξεκίνησα σήμερα την δίαιτα των 20 ημερών II και στο διάλειμμα που έκανα διατήρησα μια χαρά τα κιλά που έχασα! Η δίαιτα είναι φοβερή και φυσικά και εγώ την συνιστώ!!! Εύχομαι σε όποιον την κάνει καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Καλημέρα κορίτσια σήμερα ολοκλήρωσα αυτή τη διατάξεις και έχασα -600 !!! Είναι πολύ καλή διατά και πολύ αποτελεσματική πιστεύω θα έχανα περισσότερα αν έκανα και γυμναστική και ας μην ξεχάσω να αναφέρω πως μπορεί να έχανα και αλλά αν δεν περίμενα περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Μπράβο ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα σου! Και εγώ συνεχίζω μια χαρά με την δίαιτα των 20 ημερών II, διατροφή, κολύμπι και θάλασσα και οι μέρες περνάνε πολύ καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! Τα κατάφερες πολύ καλά!! Και εγώ συνεχίζω ευχάριστα με την δίαιτα των 20 ημερών II και βλέπω μεγάλη διαφορά!!! Κορίτσια το πήραμε σοβαρά και θα το καταφέρουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Καλημέρα. Λέω να ξεκινήσω τη δίαιτα από αύριο. Καμία για παρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Καλησπέρα σας κορίτσια.με λένε Ιωάννα είμαι 29 χρονών και ύψος 1,56 και έχω ένα παιδάκι.απο την εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει κάποια κιλά.. διάβασα τα σχόλια και τις εμπειρίες σας απ'αυτή την δίαιτα.. και λέω να την ξεκινήσω και εγώ (ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι 72 κιλά).. λέτε να πετύχει σε μένα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Καλημερα! Ειναι κανεις εδω;;;!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας