Η Δίαιτα Drop 10: Χάστε κιλά με την δύναμη των υπερτροφών

Η Δίαιτα Drop 10: Χάστε κιλά με την δύναμη των υπερτροφών

Η Δίαιτα "Drop 10" της Lucy Danziger στηρίζεται στην κατανάλωση υπερτροφών που βοηθάνε στην καταπολέμηση του λίπους και στην απώλεια βάρους. Η δίαιτα λόγω των υπερτροφών μας δίνει ενέργεια, δύναμη και το αίσθημα του κορεσμού. Η ημερήσια κατανάλωση θερμίδων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 1.600 Kcal. Από τις 1.600 θερμίδες, οι 1.400 θερμίδες περιλαμβάνουν γεύματα που περιέχουν κάποιες τροφές από τη λίστα των υπερτροφών και οι 200 θερμίδες που σύμφωνα με τη δημιουργό της δίαιτας ονομάζονται "χαρούμενες" θερμίδες περιλαμβάνουν την κατανάλωση "απαγορευμένων" τροφών όπως γλυκίσματα, αλμυρά σνακ, αλκοόλ κλπ. Δεν είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε τις 200 "χαρούμενες" θερμίδες αλλά μπορούμε να τις καταναλώσουμε κάποια ημέρα που θα νιώσουμε μια μικρή λιγούρα για κάτι γλυκό ή αλμυρό σνακ.
Η Δίαιτα Drop 10: Χάστε κιλά με την δύναμη των υπερτροφών - enter2life.com








Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Καλησπέρα η δίαιτα αυτή μου φαίνεται πολύ έξυπνη, δεν περιορίζει ιδιαίτερα στο τι θα φας αλλά στο πόσο, κάτι που πιστεύω πρέπει να μάθω και τι πιο εύκολο από το να υπολόγιζω τις θερμίδες.οι τροφές που προτείνονται μου αρέσουν και θα κάνω την προσπάθεια μου από απόψε το βράδυ με το δείπνο των 450 θερμιδων.Ξεκιναω από τα 63 κιλά και βλέπουμε πόσο θα φτάσω , ελπίζω προς τα κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο το αρθρο . γενικα η υγιεινη διατροφη καλο να ειναι να γινει μονιμη και να αλλαξουμε τροπο προσεγγισηs τηs διατροφηs μακροπροθεμα χωριs επιστροφη στιs παλιεs μαs συνυηθειεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για τη δίαιτα, θα την αρχίσω απο αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας