Η Δίαιτα Healthy Skinny Girl

Η Δίαιτα Healthy Skinny Girl

Η νέα έκδοση της δίαιτας Skinny Girl επιτρέπει την κατανάλωση τροφών μεταξύ 800 έως 1150 θερμίδων ημερησίως. 
Η Δίαιτα Healthy Skinny Girl

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΔΩ
 

Δημοσίευση σχολίου

637 Σχόλια

  1. Τελειώνω σήμερα την δίαιτα με το κριθάρι που τα πήγα πάρα πολύ καλά! Και θα ξεκινήσω από Δευτέρα αυτή εδώ την δίαιτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ! Lola από Δευτέρα θα την ξεκινήσουμε παρέα όπως κάναμε και με το κριθάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia ontws xaneis omws me autes tis 8ermides kai frouta?? diladi posa frouta dikaioume?? epidi 8a mai sto patriko mou spiti kai 8a exartwme ap to fagito pou exume..ara 8elw mia diaita xwris periorismo sto ti 8a fame idiws sto mesimeriano fagito..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια θα την ξεκινήσω και εγώ από Δευτέρα! Χθες τελείωσα την δίαιτα με κριθάρι και έχασα 4.5 κιλά!!! Kwnstantina όσα θέλεις μπορείς να φας φρούτα και λαχανικά ειδικά από αυτά των μηδενικών θερμίδων που γράφει κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Anthoula mou για την επιτυχία σου!! Εγώ είμαι στη τρίτη μέρα μπανάνας και γιαούρτι και μέχρι στιγής έχω χάσει 1.5 κιλο σε 2 μέρες!! θέλω να χάσω συνολικά ακόμα 10 κιλάκια.. θες να ξεκινήσουμε μαζί από δευτέρα αυτή την δίαιτα? Εντομεταξύ για παράδειγμα αν φάω 6 πορτοκάλια και τις θερμίδες που λέέι θα χάσουμε ή θα βάλουμε στο τέλος?;D Επειδή είμαι και φαγανό παιδί!! χαχα!!ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι να την ξεκινήσουμε απ' ότι διάβασα θα η Lola και η Τασία θα την κάνουνε από Δευτέρα επομένως θα είμαστε πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalimera sas.pos mporo na do tin diaita giati mou vgazei mono 1imera 2kai ta lipa.mipos mporei kapia na me voitheisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δίαιτα vaso είναι για 30 μέρες και καθημερινά γράφει τις ημερήσιες θερμίδες που μπορείς να τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θέλω να ρωτήσω δεν είναι παρακυνδευμένο να πάρω βάρος στην τελική αν τρώω όσα φρουτα θέλω αντίς να χάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τρως από τα φρούτα με τις μηδενικές θερμίδες και μην φοβάσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. euxaristw poly!! posa kila lete na xanoume me auti ti diaita ana bdomada??;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξαρτάται από τα παραπάνω κιλά που έχει ο καθένας και από τον μεταβολισμό του. Και κορίτσια μην ξεχνάτε όπως γράφει γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα κοριτσια!!λεω να αρχισω κι εγω τριτη την διαιτα!!15 κιλα θελω να χασω!!να κανω μια ερωτηση και αν μπορειτε να με βοηθησετε!!!τρωω οσα φρουτα και λαχανικα θελω απο τα επιτρεπομενα και μετραω το κρεας ουσιαστικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λία ναι έτσι είναι, δεν μετράς καθόλου τα φρούτα μόνο ότι άλλο φας και δεν καταναλώνεις μόνο κρέας κι άλλα φαγητά έχουνε πρωτεινη και όπως λέει και τροφές ολικής! Και εγώ θα την κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ευχαριστω πολυ πολυυυυ!!!τωρα ειδα και την αλλη που ειναι πιο λιγες θερμιδες!!να ρωτησω και κατι αλλο¨!αν δεν μπορουμε να πιουμε γλυκαντικο στον καφε και βαλω μαυρη ζαχαρη και την υπολογιζω στις θερμιδες,γινεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι μπορείς και η μαύρη, καστανή ζάχαρη είναι πολύ καλή και να την προτιμάς! Να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι να τρως υγιεινά ότι θέλεις ανάλογα με των αριθμό των θερμίδων που επιτρέπονται καθημερινά! Αυτή είναι η λογική της δίαιτας! Και σημαντικό η άσκηση! Εγώ θα κάνω περπάτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. paidia egw arxizw apo aurio!! elpizw mexri tis 6 iouniou na xasw 3 kila giati exw kai ena simantiko gegonos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γεια σας κοριτσια!!! εχω κι εγω μια απορια σχετικα με το ελαιολαδο, ποσο μπορουμε να καταναλωσουμε ημερησιως? καλη επιτυχια σε οσες την κανουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Noula βάλε 1 κουταλιά ανά μερίδα! Καλη αρχή να έχουμε και εγώ σήμερα την ξεκίνησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! Την άρχισα και εγώ με αρχικό βάρος 70.5, noula εγώ βάζω 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανα μερίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γεια σας κοριτσια ετοιμαζω και εγω ψαρι ψητο και το απογευμα θα παω για περπατημα. λεω να πηγαινω καθε δευτερα, τεταρτη και παρασκευη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. bravo lola!! kai egw prepi na arxisw gimnastiki!! kali mas arxi koritsia!! simera arxisa sta 55.6 kai 8elw na paw 46 afou ime molis 1.56 y4os;pp aporia..simera efaga ena paketto fraoules pou exi polles diladi kai 1 rodakino kai mia konserva tonou 90 8ermides to apogeuma 8a pame cafe kai 8a piasw ena kafe 130 8ermidwn kai tin nyxta to fagito tis mamas oti exi kai frouta...telika trww megali posotita kai den 8a xasw?? peirazi pou trww tosa polla frouta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κορίτσια γεια σας! Είμαι και εγώ στην παρέα σας (δεν εγγυώμαι για πόσο..), πάντως την έχω ξεκινήσει από την Παρασκευή και μέχρι σήμερα έχω χάσει 2,1. Ίσως βοήθησε το περπατημα τις τρεις 3 προηγούμενες ημέρες γιατί από θερμίδες τις ξεπέρασα λιγάκι.Καλή συνέχεια σε όλες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mariangela sigxaritiria gia tin epitixia sou!! mporis na mou apantisis tin erwtisi mou esy pou tin dokimases sxetika me tin posotita twn froutwn?? giati egw otan akuw aperioristi posotita den exw fragmo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομίζω ότι δεν είναι καλό αυτό το απεριόριστα που αναφέρει η δίαιτα, ειδικά για τα φρούτα! Εγώ αρκούμαι σε 3 φρούτα το πολύ την ημέρα. Τις φράουλες τις κάνω σορμπέ χωρίς ζάχαρη. Τα λαχανικά οκ, ας είναι απεριοριστα, εκτός φυσικά από φασολάκια, παντζάρια και τέτοιου είδους λαχανικά...Ελπίζω να βοήθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κορίτσια με τις μηδενικές θερμίδες δεν πειράζει! Πάντως με το απεριορίστα εγώ το εκ λαμβάνω ως εξής στην δίαιτα, ότι όταν πεινάς και θέλεις κάτι σαν σνακ η συνοδευτικό με το φαγητό μπορείς να φας κάτι από αυτά τα φρούτα και λαχανικά για χορτάσεις την πείνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Anthoula , δεν έχεις αδικο. Άλλωστε είναι καλύτερο να φας φρούτο από οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η ουσία και το μυστικό της δίαιτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. koritsia mou pws ta pigate tin prwti mera?? egw dokimasa auto me tin aperioristi posotita froutwn kai den epiase!! efaga 2 paketakia fraules 2 rodakina k ximo mango kai telika pira kapia grammaria! opotan pan metro ariston 2-3 frouta sikwni!! kales epityxies koritsiaa mou kai perimenw nea sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σας κορίτσια! Μην πτοείστε, νομίζω ότι θέλει απλώς υπομονή. Εγώ επειδή δυο μέρες πριν είχα φάει πολύ, χθες το βράδυ εφαγα μονο γιαούρτι και πέτυχε. Σημερα πέμπτη ημέρα και ήμουν -3 συνολικά. Μακάρι να συνεχίσω έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κορίτσια χτες έχασα 1 κιλό!!! Αν και κανονικά δεν πρέπει να ζυγιζόμαστε καθημερινά αλλά 1 φορά την εβδομάδα! mariangela συμφωνώ μαζί σου όλα είναι θέμα υπομονής!!! Kwnstantina και εγώ χθες έφαγα χτες πάρα πολλές φράουλες και πεπόνι αλλά έχασα! Σήμερα δεν θα πάω για περπάτημα αύριο το έχω στο πρόγραμμα! Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκεύη! καλή μας συνεχειαααααααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. -800γραμμάρια και από εμένα!! Και χτες τσάκισα 1 ολοκληρο πεπόνι παρόλο που ήμουν χθες φουσκωμένη σήμερα το πρωί ξύπνησα μια χαρά και -800 κάτω! εγώ ετοιμάζομαι τώρα να πάω για τρέξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γειά σας κορίτσια!Εγώ ξεκίνησα σήμερα την δίαιτα αυτή.Είμαι 66(κιλα εγγυμοσίνης)και μου φάνικε καλό να επιλέγω το είδος τησ τροφής που θα καταναλώνω,μιας και είναι δύσκολο να φτιιάχνω διαφορετικά φαγητά για εμένα.Παράληλα θα συνεχίσω και πρόγραμα γυμναστικής το οποίο ξεκίνησα προσφάτως κ είδα αποτελέσματα.Σας δίνω το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ Πιστεύω πως είναι ότι πρέπει εαν έχετε σωματότιπο αχλάδι.Καλή επιτυχία σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα κορίτσια! Πρεπει να φαω ακριβως 900 θερμιδες ή μπορω και λιγότερες?
    εσείς τι φαγατε την πρώτη μερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ την πρώτη ημέρα(δηλαδή σήμερα) έφαγα λιγάαααακι παραπάνω,αλλά έκανα γυμναστική για να κάψω την διαφορά.Πιστεύω πως δεν πρέπει να αγχοθείς ιδιέτερα.Σιγά σιγά τα κιλάκια θα λιώσουν,αν τηρείς όσο γίνεται τους κανόνες με τις υγιεινές τροφές.Και γυμναστικούλα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κορίτσια καλώς ήρθατε. Μεγαλώνει η παρέα!
    ΓΙΟΥΧΟΥ!
    GARIFALIA:Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία αν ξεφύγεις 50-100 θερμίδες. Αλλωστε μπορείς αν θέλεις να το ισοσταθμίσεις με τις υπόλοιπες μέρες. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κορίτσια καλωσορίσατε στην ωραία μας παρεούλα!!! Καλή αρχή στις καινούργιες και καλή συνέχεια σε μας τις παλιές! Με την διατροφή, γυμναστική, νερό, ροφήματα και υπομονη θα χαθούνε όλα τα παραπάνω μας κιλά!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. γεια σας κοριτσια! πηγα το το πρωι για τρεξιμο και τωρα ετοιμαζω το μεσημεριανο. ψαρι ψητο με σαλατα! δεν την εχω χαλάσει την διαιτα καθολου και μερα με την μερα νιώθω πιο αναλαφρη! περιμενω και τα δικα σας νεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κορίτσια πως τα πάτε;; Συνεχίζω ακάθεκτη χωρίς καμία παρασπονδία! Άρχισα και να μπαίνω και στο περσινό μου τζην και αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κουράγιο να συνεχίσω μέχρι να μπω για τα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κορίτσια που χαθήκατε; και εγώ συνεχίζω χωρίς να την έχω χαλάσει! Πάω για τρέξιμο στείλτε και τα τα δικά σας νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα κορίτσια. Από αύριο λέω να ξεκινήσω κι εγώ αυτή τη δίαιτα. Εσείς πως τα πάτε; Έχετε απώλειες; Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ποσα κιλα θα χασω με την δευτερη εκδοση της διαιτας? δηλαδή με 800-1150 θερμιδες την μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μελίνα ανάλογα ποιο είναι το ιδανικό σου βάρος και τα παραπάνω κιλά που έχεις, την ηλικία σου, τον μεταβολισμό σου, αν γυμνάζεσαι. Βασικά αν έχει πολλά κιλά να χάσεις θα χάσεις περισσότερα σε σύγκριση με κάποιον που έχει λίγα! Όλοι χάνουνε! Κορίτσια εγώ συνεχίζω και σε 12 μέρες την ολοκληρώνω, εσείς που είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από αύριο ξεκινάω την δίαιτα!!!! Θα σας γράφω την πορεία μου! Έχω γάμο σε 2,5 μήνες παντρεύεται η αδερφή μου και θέλω να χάσω αρκετά κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ζυγίστηκα και αρχίζω την δίαιτα 73 κιλά. Μακάρι με την δίαιτα να φτάσω έστω τα 60. Το ύψος μου 1,65.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα και καλό μήνα. Aria λέω να ξεκινήσω κι εγώ από Δευτέρα. Έλεγα να ξεκινήσω από σήμερα τη skinny girl diet αλλά τελικά τη χάλασα. Μου φάνηκαν πολύ λίγες οι θερμίδες. Αυτή μου φαίνεται καλύτερη. Μοιάζει σαν διατροφή. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχουμε απώλειες. Εγώ είμαι 25 ετών, 1,72 ύψος και γύρω στα 70 κιλά. Τι λες; Πάμε μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Eugenia θέλω και εγώ να την ξεκινήσουμε μαζί!!! Και εγώ τελικά από την Δευτέρα θα την αρχίσω την δίαιτα γιατί αύριο έχει τα γενεθλία μια φίλη μου και θα μας βγάλει έξω για φαγητό! Πάμε μαζί από Δευτέρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τέλεια. Νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ αυτό. Εγώ λέω να πηγαίνω και 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και να πίνω και το ρόφημα τσουκνίδας. Θέλω μέχρι τα Χριστούγεννα να χω φθάσει 58 κιλά δηλ. να χω χάσει 12-13 κιλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω καλύτερα με μια δίαιτα-διατροφή σαν κι αυτή παρά με μια αυστηρή δίαιτα που θα τη χαλάω συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. και εγώ θα την κάνω μέχρι και να φτάσω στα κιλά που θέλω 55-60 σε αυτά τα κιλά θα είμαι ευχαριστημένη! με την δίαιτα, γυμναστική και τα ροφήματα πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον στόχο μας eugenia! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλησπέρα Aria. Τι κάνεις; Ξεκίνησες; Πώς πήγε η πρώτη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Eugenia συνεχίζουμε για την δεύτερη!! Εσύ πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά τα πάω κι έγω. Να πάει τέλιωσε κι η δεύτερη μέρα. Δεν νιώθω καθόλου πείνα ή στέρηση. Σήμερα πήγα και gym. Έκανα 1 ώρα διάδρομο αλλά αδιαθέτησα και πονάω απίστευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κάνε υπομονή eugenia γιατί οι μέρες της περιόδου είναι πολύ δύσκολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Kάνω υπομονή. Να πάει τέλιωσε και η τρίτη μέρα. Καλά πάει. Ελπίζω να χω και απώλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Και εγώ το ίδιο μια χαρά τα πηγαίνω! Πότε λες να ζυγιστούμε; Εγώ λέω να περάσουνε καποιες μερες πχ την 10η ή την 15η εσύ τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλως όρισες Νάντια. Μακάρι να καταφέρουμε να χάσουμε όλα τα περιττά μας κιλά. Αria, εγώ λέω να μη ζυγίζομαι. Την έχω πάθει με άλλες δίαιτες. Ζυγίζομαι, βλέπω για κάποιο λόγο ότι ο δείκτης της ζυγαριάς δεν κατέβηκε , και πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Ότι χειρότερο δηλαδή. Για αρχή θα έχω ως μέτρο τα ρούχα μου. Πριν λίγο ένιωθα μια ακατανίκητη . Έφαγα 3 ροδάκινα και ok τώρα. Εσείς τι τρώτε όλη μέρα; Εγώ το πρωί τρώω ένα τοστ με τυρί και ντομάτα δηλαδή 194 θερμίδες, 62 η κάθε φέτα ψωμί και 70 η φέτα το τυρί. Υπολογίζω 200. Το μεσημέρι ένα πιάτο φαγητό με ντοματοσαλάτα χωρίς λάδι , πχ. σήμερα έφαγα αρακά με πατάτες δηλ. 450 θερμίδες και την υποόλοιπη μέρα όποτε πεινάω επιλέγω κάποιο μηδενικό φρούτο. Δηλαδή δεν κάθομαι να μετράω θερμίδες απλά προσέχω το τοστάκι μου το πρωί και το μεσημεριανό μου φαγητό να μην υπερβαίνουν τις θερμίδες που λέει κάθε μέρα. Αυτό κάνω ως τώρα. Κι έχω πάει και 2 φορές γυμναστήριο αυτή τη βδομάδα. Θα πάω και αύριο για να συμπληρώσω τις 3 φορές που λέει η δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Περνάνε οι μέρες κορίτσια! eugenia έτσι λέω και εγώ να μην ζυγιστώ και μια και καλή στο τέλος και εγώ προτιμώ ένα καλό μεσημεριανό και για πρωινό και απογευματινό γιαούρτι με φρούτα ή τοστ με τυρί ή δημητριακά. Με κρατάνε και με χορταίνουνε ακόμη και αύριο και πάει η πρώτη εβδομάδα. Νάντια δεν πειράζει από Δευτέρα σημασία έχει να ξεκινήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλημέρα κορίτσια. Ναι Aria, περνούν οι μέρες και ούτε που το κατάλαβα... Σήμερα, είμαστε στην έβδομη μέρα, συμπληρώνουμε μια βδομάδα κι ούτε που το κατάλαβα.Πρώτη γορά στη ζωή μου κάνω δίαιτα και δεν καταλαβαίνω πως περνούν οι μέρες.Συνήθως τις μετρώ μια μια. Αλλά και πως να το καταλάβω αφού το πρωί τρώω το τοστάκι μου, το μεσημέρι κανονικά τη μερίδα μου ότι έχουμε μαγειρέψει με σαλάτα χωρίς λάδι και μέσα στη μέρα όποτε πεινάω τρώω μήλο, πορτοκάλι, πεπόνι, καρπούζι ή ροδάκινο. ΌΛες τις μέρες έφαγα ελάφρά φαγητά με ελάχιστο λάδι. Λείπει η μαμά μου και μαγειρεύω εγώ. Μόνο σήμερα θα φάω πιο παχυντικό φαγητό. Μου έχει το τραπέζι η γιαγιά μου και θα φτιάξει παστίτσιο. Ε, 690 θερμίδες το παστίτσιο και 200 το τοστάκι και πάλι δεν ξεφεύγω. Νομίζω άρχισα να βλέππω και να νιώθω διαφορά στο σώμα μου. Όλες τις μέρες βέβαια φοράω μακριά και αέρινα φορέματα οπότε δε μπορώ να δω διαφορά στα ρούχα αλλά νιώθω ότι μαζεύω κάπως. Και νομίζω ότι τα πολλά φρούτα βοηθούν και στην τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γειά σας κορίτσια. Aria και Νάντια πώς τα πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κορίτσια να 'μαι!! Τηρώ πιστά την δίαιτα και δεν την έχω χαλάσει. Mου προέκυψαν κάτι τρεξίματα και δεν πρόλαβα να γράψω καθόλου τα νέα μου. Έχω κρύψει την ζυγαριά και δεν ξέρω πόσο είμαι αλλά σίγουρα έχω χάσει και το βλέπω στα ρούχα μου και εγώ και οι γύρω μου! εσύ eugenia, τα νέα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπράβο Aria. Χαίρομαι πολύ για σένα. Εγώ την τήρησα πιστά μια εβδομάδα και νομίζω έχασα αρκετά τουλάχιστον σε πόντους αλλά μετά την χάλασα. Τώρα λέω να ξαναξεκινήσω από την Πέμπτη πάλι. Αλήθεια τι τρως όλη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν πειράζει ξεκίνησε την πάλι έχει αποτέλεσμα και το βλέπεις! Δεν πολυσκέφτομαι τι θα φάω ότι έχει για μεσημεριανό και την υπόλοιπη ημέρα κάτι ελαφρύ! Πολλά υγρά και λίγη γυμναστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. aria mou k ala koritsia kalimera sas ..apofasisa n tn ksekiniso apo simera..x8es to vradi pou zigistika imun 75,4 kila k exo ipsos 1,65,,makari n ta katafero k toulaxiston na pao st 58-56!makari..mexri posa mporis n xasis me autin tn deta;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. a koritsia prospa8ste n programatizete ti gimnastiki sas me vasi pies 3 meres ts evdomadas exun tis perisoteres 8ermides..ego auto 8 kano...kali sas mera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. la8os egrapsa..oxi sinexizo ala 3anarxizo..ime 74,2 eno t proi imun 71,9..tespa..siga..t proi 8 ime pio elafria.tespa apo aurio pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. teleutea alagio..apo 1 oktompriou..i8ela apo tn arxi na ksdekiniso apo 1 tu mina outos oste na tn kano g ena mina mexri ts 30 k 31 na kano dialima k na tn ksanaksekiniso ala me 100 ligoteres 8ermides i ka8e mera..xoaxoa..ime apisteuti...lipon ta leme..8a ta poume pali sts 30 t mina elpizontasd pos 8 tn tiriso..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. κοριτσια ποσα κιλα χανονται περιπου με αυτην τη διαιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλώς σας βρήκα!!!! Χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα αυτή την δίαιτα και θα την ξεκινήσω από αύριο κιόλας γιατί τα ρούχα μου διαμαρτύρονται από καιρό και εγώ μέχρι στιγμής δεν κάνω τίποτα από αύριο όμως αυτό θα αλλάξει! Sina το πόσο θα χάσει ο καθένας εξαρτάται από πολλά όπως τον μεταβολισμό του, τα πόσο παραπάνω κιλά έχει να χάσει, το αν ασκείται ή όχι, η ηλικία πολλά... αλλά κορίτσια αρκεί να χάσουμε και καλό είναι να μην εγκαταλείπουμε και όλα μας τα κιλά να χαθούνε!!!! Με ενδιαφέρει πολύ να χάσω και σε πόντους και χαίρομαι που κάποια κορίτσια χάσανε και κιλά και πόντους! Αύριο ξεκινάω και καθημερινά θα σας γράφω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. καλημερα!ξεκιναω κι εγω σημερα.για πρωινο κρεμα βρωμη ,ενα μπολακι 100θερμιδες.εχω αλλες 800...δεν τις λες και λιγες!για μεσημερι κοτοσαλατα και εχω και περισευμα για ενα γιαουρτακι το βραδυ με καμμια φρυγανια και αυγο!ενδιαμεσα ροδακινα.οποια ακολουθει αυτην την διαιτα ας ενημερωνει τι τρωει πανω κατω τη μερα να παιρνουμε καμμια ιδεα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. γεια σας!συνεχιζω κανονικα 4μερα σημερα και παω καλα.δεν ζυγιζομαι ακομα αλλα σιγουρα εχω ξεφουσκωσει!αντε κοριτσια ξεκινηστε και σεις να χω παρεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Λόγω προβλημάτων που προέκυψαν δεν την ξεκίνησα την δίαιτα τελικά. Να ηρεμήσω λίγο και την αρχίζω. Καλή επιτυχία σε όσους την κάνουνε θα τα ξαναπούμε ελπίζω σύντομα γιατί η δίαιτα είναι πολύ καλή! Ο λόγος που αποφάσισα να την κάνω ήταν η κολλητή μου που την είχε τηρήσει για ένα μήνα και έχασε 16 κιλά και πόντους και δεν τα ξαναπήρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!! ΦΟΒΕΡΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ!!!! Είχα ξεκινήσει 73 κιλά και σε ένα μήνα έχασα 13 κιλά και πόντους πολλούς πόντους! Κορίτσια να επιμείνετε πραγματικά αξίζει!!!!! Έκανα περπάτημα μισή ώρα κάθε μέρα σχεδόν και έπινα και τα ροφήματα! Εριέτα δεν πειράζει που δεν την άρχισες ακόμη όταν νιώθεις έτοιμη και συγχαρητήρια για την φίλη σου και για τα κιλά που έχασε! Μπορώ να καταλάβω την χαρά της! Sina συνέχισε έτσι δυναμικά και εσύ θα τα καταφέρεις. Πόσα θέλεις να χάσεις; Eugenia που είσαι; Την συνεχίζεις την δίαιτα, περιμένω νέα σου! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Aria όχι δε συνεχίζω τη δίαιτα. Τώρα όμως που είδα τα αποτελέσματα τα δικά σου λέω να την αρχίσω. Για πες τι έτρωγες όλη μέρα; Εξαντλούσες τις θερμίδες; Τα φρούτα είναι απεριόριστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Geia sas koritsia lew na thn 3ekinhsw k egw alla 8elw na rwthsw kati..Epitrepontai ola ta faghta alla den prepei na 3efeugoume tis 8ermides? Giati den katalava!!!! Euxaristw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. μπραβο για τα καλα αποτελεσματα!κοιτα μην τα ξαναβαλεις ε!!!εγω ειμαι στην εκτη μερα με μικρες παρασπονδιες χθες λογω μιας εξοδου,αλλα γενικα παω καλα.πρεπει να χω χασει ηδη κανα δυο.αλλα 5 θελω.
    εγω τρωω απ ολα αλλα με προσοχη στο λαδι,δηλαδη το μετραω μια κσ ανα μεριδα.φρουτα τρωω μονο επιτρεπομενα και σπανια καμμια μπανανα,αν δεν μπορω να αντισταθω.εγω εφτιαξα και κρεμα με κακαο αλλα με στεβια που πειτρεπεται,ετσι για να χω και το γλυκο μου.υπολογιζω περιπου 150 θερμιδες ενα μετριο μπολακι γυρω στα 150 γρ.
    αυτα απο μενα καλη συνεχεια σε ολες και γραφετε να παιρνουμε και μεις κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Sina απο τα επιτρεπόμενα φρούτα τρως απεριόριστα όσα θες; Από γυμναστική τι κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κορίτσια σας ευχαριστώ και εύχομαι και στα δικά σας καλά αποτελέσματα! Δεν ξέφευγα στις θερμίδες κορίτσια κάποιες μέρες περίσσευαν κιόλας, φρούτα έτρωγα κανονικά! katerinaki όλα επιτρέπονται αλλά απέφευγε τα τηγανητά ή με πολύ λίπος φαγητά, εγώ έτρωγα από τα προτεινόμενα, αλλά γενικά με το πολυσκέφτεσαι μέτρησε τις θερμίδες από το φαγητό που θέλεις να φας, ποιές και από τα ροφήματα και κάνε και γυμναστική. Εγώ γυμναστική έκανα περπάτημα και 1 φορά την εβδομάδα ήπιο τρέξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. απο γυμναστικη κανω περπατημα συνηθως καθε μερα γυρω στα 40 λεπτα.και λιγα βαρακια.Σ/Κ ξεκουραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Kαι απο τα επιτρεπόμενα φρούτα τρως απεριόριστα όσα θες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. τρωω μεχρι 4 φρουτα το πολυ κι αυτο αν με εχει πιασει καμμια τρελη πεινα και δεν κρατιεμαι!!και εννοειται οτι θα προτιμησω μηλο η΄ ροδακινο που επιτρεπονται.παντως θεωρω πιο σωστο να υπαρχει και στα φρουτα καποιο μετρο γιατι σε ολες τις διαιτες-και εχω κανει πολλες-δεν μπορεις να τρως οσα θελεις,το πολυ μεχρι 3ειναι συνηθως.εκει που μπορεις πιστευω να ξεφυγεις ειναι στα λαχανικα,αρκει να μην επιπλεουν στο λαδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλημέρα!Ξεκινάω και εγω σήμερα και ελπίζω να χάσω 9 κιλά!Ξεκινάω με 69 κιλά..Μπράβο σε οσες τα καταφέρανε!Κορίτσια να γράφετε οσες έχετε αποτελέσματα να πέρνουμε κουράγιο και εμεις!Καλη συνέχεια σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλησπέρα. Λέω κι εγώ να ξεκινήσω από αύριο και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. koritsia signomi pou e3afanistika k mnpika tr k ida pola xolia k xarika poli k en8arin8ika..telika ego 3ekinisa 5 oktobriou!imun 75,8 k 8a dume..8elo n pao 56 diladi 4 kila kato apo tn rozina..koritsia;;psakste ta dimitriaka fit-grain ine poli orea k exoun mono 107 8ermides t 30 gramaria..ine poli orea..g paradigma simera t mesimeri ipia ena potiri gala advance panta k 80 gramaria dimitriaka ..xortasa g t kala dokimaste ine poli orea..aurio 8 mpo stn 4i mera...makari9 re koritsia n t katafero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. αντε μπραβο ,μαζευομαστε σιγα σιγα !!!
    θερμη παρακληση βρε κοριτσια γραφετε ελληνικα ,αυτα τα ορνιθοσκαλισματα δεν διαβαζονται...εχω αδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. συγγνωμη σινα μου! εσυ πως τα πας;; σε ποια μερα εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ειμαι στην ογδοη μερα,και ουτε που καταλαβαινω οτι κανω διαιτα!οι θερμιδες +τα φρουτα για μενα ειναι ικανοποιητικες.οχι παρα πολλες ,αλλα με λιγη προσοχη στις ποσοτητες και τα ασκοπα λιπη νομιζω οτι αρκουν.τρωω σχεδον τα παντα ,προσεχω να εχω ελαφρια βραδινα και για γλυκο βολευτηκα με τις κρεμες που αντι για ζαχαρη βαζω στεβια.μεχρι το βραδυ εχω αλλες 200θερμιδες σημερα που ειναι οτι πρεπει για ενα γιαουρτακι μαζι με φρουτο κι αν δεν χορτασω θα προσθεσω και ενα αυγο η΄ μια φρυγανια!αυριο εχω πιο ευκολη μερα με περισσοτερες θερμιδες.αυτα απο μενα ,καλη συνεχεια!
    α!αν και δεν ζυγιζομαι ακομη,φοραω ενα πιο στενο τζιν ηδη ,το οποιο ουτε καν ανεβαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γεια σας κορίτσια!!Συνεχίζετε ολες τη δίαιτα;Εμένα αρχίζει και μου αρέσει πολύ γιατί δεν εχεις αυτό το ανχος με τις ποσότητες..απλά οταν πεινάς η εχεις λιγούρα τσιμπάς μηλαράκια αγγουράκια κτλ και ετσι περνάνε ευκολα οι μέρες..θα παω και για περπάτημα τώρα!nantiaki πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Sina μπράβο και σε σένα!Σε τίποτα δεν θέλει υπερβολή για να έχουμε και καλά αποτελέσματα!Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. rozia k sina m distixos tn xalasa..am..8a tin 3anarxiso apo aurio xerome k g ts dio sas pou ti sinexizete..ego tr ime 75,2 kila..e3xo melon akoma..na fantastite omos oti ixa ftasi st 72,6 k t pira ola simera..kserete perimeno pperiodo k opos katalavenete trooo poli otn perimeno...a koritsia ego metraop k ayta me ts midenikes 8ermides..anipomono g apotelesmata sas..lipon koritsia n 3ekinao pali apo aurio!ego 3erete ekana t vlakia k zigizomun g auto anxo8ika.lipon aurio i zigaria feugi apo t spiti..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. nantiaki σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ ανχώνομαι με τη ζυγαριά αλλα την εχω κρύψει..δεν πειράζει ξεκίνα απο σήμερα..αλλοστέ είναι υγρά αυτά που πήρες..δεν ειναι τόσο πολλά τα κιλά σου με λίγη θέληση ολα γίνονται και θα σε στηρίζουμε και εμεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. axu moe ti glikula pou ic!evxaristo poli!!!ne pira x8es k pola igra ipia para poli nero..simera omos 3ekinisa k pali..makari n mn tn katastrepso ala vre koritsia mu ine poles i 1100 8ermides..stn 5i mera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. a koritsia ego troo mexri ts 7 oxi pi9o arga..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. γεια σας κι απο μενα.καλα τα παω μεχρι στιγμης,αν και σημερα τελικα ειμαι στις 800 θερμιδες μονο...πηγα σουπερ το πρωι και δεν βρηκα ροδακινα αλλα νεκταρινια.πιστευω να ειναι κι αυτα στα μηδενικα!οσο για το βραδινο και την ωρα του, εχω διαβασει παρα πολλα αρθρα σχετικα,και τελικα εχω καταληξει στο οτι δεν παιζει τοσο ρολο η ωρα που θα φας το τελευταιο γευμα της ημερας αλλα το τι περιεχει και φυσικα ποσες θερμιδες.γενικα λενε οτι καλο ειναι το βραδυ να αποφευγουμε τους πολλους υδατανθρακες οπως και τα πολλα φρουτα.προτιμοτερο ειναι η πρωτεινη και η σαλατιτσα.αυτα!καλη συνεχεια κοριτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. nantiaki αν θεωρείς πολλές τις 1150 θερμίδες φτάσε τις 1000 η φάε λιγότερα φρούτα εκείνη τη μέρα..Πριν λίγο εφτιαξα μια μεγάλη σαλάτα με 1 κουταλάκι λάδι και 2 φέτες τοστ μάυρο ψωμάκι και τώρα πάω για περπάτημα!Οταν γυρίσω ισως φάω κανένα μηλαράκι!!Πάντως εμένα με βοηθάει απίστευτα οταν εχω παρέα γιατί φοβόμουν πολύ στην αρχή μήπως ηταν και αλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια ομως κάθε μέρα πέρνω και περισσότερη δύναμη!Sina τα πας τέλεια!Καλή συνέχεια να εχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. koritsia den 8 t pistepse te ala distixos den mporesa n tn kano oute simera dioti me kalesan se trapezi..gkantemia e;; k itn ola me poles 8ermides den ginotan..lipon 3ekiname apo aurio ala xoris n tn xalaso e3alou aurio den 8a me kalesun kapou :P sorry vre koritsia..ala apo aurio 8a mpo se programa elpizo..a ke 8 psakso kanena site g askisis g n kapso kirios perioxi sts gofus- mpoutia,,katalavenete..eki exo t topiko paxos :P ..telospantos 3ekinao me 75,4 kila..mexri posa mporo n xaso me autin t dieta..ego k 59 n pao 8 ime iperevxaristimeni..peripou pite mu..poli st peripou 8 prospa8iso k n afierono an vevea mporo k 10 lepta skinaki tn imera..an mporo!gt den 3ero pou ine auto t skinaki..telos panton..k 8 prospa8iso perpatima mia ora 3 fiores tn evdomada..k an mporo ts meres pou 8 exi ts perisoteres 8ermides k an mporo k ligo apo ts ales..lipon 8 t poume..filakia pola.aa k ekripsa k t zigaria ..xexe :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. καλημερα!900 θερμιδες σημερα,10η μερα αισιως!ιδεα χορταστικη!φτιαξτε χορτοσουπες με οτι εχει το ψυγειο σας!καροτο σελινο πιπερια λιγη πατατα κρεμμυδι ντοματα λαχανο κουνουπιδι κλπ γενικα με οτι εχετε.αφηστε να σιγοβρασει για να μαλακωσουν καλα τα ζαρζαβατικα περαστε τα στο μπλεντερ να γινει αλοιφη και με λεμονι αλατι και αν θελετε λιγο λαδι γινεται μια πολυ χορταστικη σουπιτσα σπιτικη και νοστιμη!χθες το βραδυ που δεν ειχα περιθωριο σε θερμιδες εφαγα δυο πιατα και εσκασα μπορω να πω!!χα!χα!μονο απο χρωμα συνηθως ειναι μπλιαξ αλλα η γευση ειναι πολυ καλη!αντε κοριτσια γεραααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καλημέρα και απο μένα!!Sina πολυ ενδιαφέρουσα η χορτόσουπα θα τη δοκιμάσω!αντε για σένα 20 μέρες μείνανε!!μια χαρά!αν επιτρέπεται πόσα κιλά ξεκινησες;Νantiaki καλή αρχή και πάλι!!Αν θες τη γνώμη μου βαλε μικρότερους στοχους οπως τα 65 πχ και μετα πας πιο κάτω!Και για μένα 900 εχει το μένου σήμερα και προσωπικά επιλέγω τρόφιμα που λίωνουν το λίπος στην κοιλία γιατί εχω μια σαμπρέλα γύρω απο τη μέση..αστα να πάνε!!αντε υπομονή κορίτσια θα τα καταφέρουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. πλεον εχω να χασω αλλα 3-4.ξεκινησα τη διαιτα στα 57 κιλα ,δεν ζυγιζομαι ακομη αλλα μπαινω παλι σε ρουχα που δεν μπορουσα να παρω αναπνοη...οποτε σιγουρα κανα δυο τα χω ηδη χασει.πριν τα 57 κιλα ομως που τα σταθεροποιησα για αρκετο καιρο,ειχα φτασει μεχρι και 80...με δυο γεννες.ειμαι και κοντη1.60 οποτε αν φτασω στα 52 -53 νομιζω ειμαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλησπέρα κορίτσια. Πρώτη μέρα σήμερα και για μένα κι αυτή τη φορά ελπίζω να την κρατήσω γιατί δεν πάει άλλο. Φυσικά δεν θα ζυγίζομαι. Θα βλέπω τη διαφορά στα ρούχα μου. Τώρα αγόρασα 2 τζην πολύ στενά και θα βάλω αυτά ως μέτρο. Λέω να σημειώνω και σε ένα μπλοκάκι τι τρώω καθημερινά. Σήμερα έφαγα ένα τοστ το πρωί και άλλα 2 το μεσημέρι με σαλάτα γιατί το φαγητό μας σήμερα ήταν αυγά, πατάτες, λουκάνικα, όλα τηγανιτά και φυσικά ήθελα να τα αποφύγω. Από γυμναστική λέω να κάνω λίγο στατικό ποδήλατο που έχω στο σπίτι. Πίνω και το ρόφημα της τσουκνίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. eugenia m den 8es n tn 3ekinisis mazi m pou 8 tn arxiso aurio opos anefera simera t ksimeromata;;11/10/2012 tn 3ekinao..ela vre n tn 3ekinisume mazi..8a exume simparastasi stn idia mera..e eugenia m;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. sina μου μπράβο που έχασες τόσα κιλά και πιστέυω θα τα καταφέρεις να χάσεις και αυτά τα λίγα!Αντε λίγο έμεινε!!Εugenia καλή αρχή και σε σένα και μένα να σου πω τις πρώτες μέρες ηταν λίγο δύσκολες μέχρι να το πάρω απόφαση τωρα όμως το χω πιστέψει οτι θα τα χάσω και είμαι και πολύ χαρουμενη που βρήκα αυτη τη δίαιτα!Να γράφεις για να υποστηριζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. koritsia;; :( exo anxo8i giati den exo simparastasi..k den 3ero pos n tn arxiso otn den exo simparastasi..esis exete idi ftasi st mesi k 8 es8anome poli piso pou aurio ego akomi th ime stn pproti m mera :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ναι nantiaki μου συμφωνώ να την ξεκινήσουμε μαζί από αύριο. Τι λές; Σύμφωνες; Άλλωστε κι εγώ συμπαράσταση θέλω. Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ax eugenia m ic toso glikia k kali se iperevxaristo!ax 8a t pame perifima pou 8 kaume tn idia dieta k 8 tn kanume mazi k 8 tn 3ekinisuue mazi..!ise toooso kali se evxaristo glikia m :-* ...apo aurio lipon.. 900 8ermides :) an 8es metra ola t fruta..an 8es vevea..3ekinao lipon me 75,4 kila..a k 8 zigistume mono st telos..tin ekripsa tn zigaria tn piga st alo spiti!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Όχι δεν θα μετράω όλα τα φρούτα γιατί θα πεινάω πολύ έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. opos 8es eugenia mu!lipon tr 8 vgo k 8 t poume apo aurio..ok;; filakia <3 :) :) kali mas arxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλημέρα και καλή αρχή και απο μένα κορίτσια!Και εγω μέλλον αρκετό εχω αλλες 25 μέρες:-0!! 1000 θερμίδες για μένα σήμερα αν και δεν θα τις εξαντλήσω ολες!κρατάτε ΓΕΡΑ!!Θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. mpravo rozina mu sta8era!!etsi kali csinexia! k evxaristume poli g tn kali arxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ναι nantiaki μου όλα καλά. Πρώτη μέρα σήμερα. 900 θερμίδες έχουμε. Έφαγα ένα τοστ για πρωινό, 200 θερμίδες, μετά ένα αυγό βραστό 80 θερμίδες, μετά μια μερίδα φασολάκια 380 θερμίδες και για βράδυ ένα γιαούρτι 74 θερμίδες με 2 φρυγανιές σικάλεως 66 θερμίδες. Σύνολο 800. Περπάτησα και λίγο. Ε, για να δούμε........ Τα άλλα κορίτσια που την κάνουν μέρες έχουν απώλειες. Εσύ πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ego eugenia mu pira 900 8ermides..troo ka8e 3 ores mexri ts 7 t vradi..efaga 1 vrasto augo t proi..alo ena g dekatiano..makaronia mesimeriano pou kanun kalo g dieta k ine parekigimenos idatan8rakas k meta apo 3 ores efaga 4 damaskina k meta apo 3 ores dimitriaka..ola zigismena st zigaria..pira 900 8ermides!ante k aurio g 800 thermides..! kali mas sinexia! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ego eugenia mu pira 900 8ermides..troo ka8e 3 ores mexri ts 7 t vradi..efaga 1 vrasto augo t proi..alo ena g dekatiano..makaronia mesimeriano pou kanun kalo g dieta k ine parekigimenos idatan8rakas k meta apo 3 ores efaga 4 damaskina k meta apo 3 ores dimitriaka..ola zigismena st zigaria..pira 900 8ermides!ante k aurio g 800 thermides..! kali mas sinexia! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. koritsa k kirios eugenia s sena milao pou tn kanume an k den grafis poli!simera efaga t proi ena vrasto augo ..g dekatiano dimitriaka...g mesimeriano ena piato fakes..k tr mu exun mini 118 8ermides..8a fao apoti fenete isos..stis 5 iora 5 damaskina apo3iramena k sts 7 aspradi augou ena!to tiro kata kanona..ola..k zigismena ola st zigaria trofimon..k etsi 8 kliso k tn 2i mera m..ante aurio pou den exo sxolio 8 kimi9o k o organismos m k metavolismos m 8 liturgi kalitera k pio grigora..k aurio 8 pio k prasino tsai..k 8 pao isos volta megali k isos pao k g mpanio..ala g t mpanio den ime ka8olou siguri ala 8 sas po aurio..eugenia mu esi;;pos ta pas;;kala;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ναντιάκι μου πας ακόμα σχολείο; Είσαι μικρούλα. Εγώ είμαι 25. Μπήκα και το πρωί αλλά δεν είδα κανένα μήνυμα. Το πρωί έφαγα ένα τοστάκι 200 θερμίδες, μετά βγήκα έξω κι επειδή πείνασα έφαγα 4 cream craker άλλες 200 θερμίδες δηλαδή και τώρα που γύρισα σπίτι φασολάκια άλλες 380 θερμίδες. Το βράδυ φρουτάκια. Η αλήθεια είναι ότι τρώω αρκετά φρούτα. Πιστεύω ότι όσο περνούν οι μέρες να μου κοπεί η όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. a k esi mikrula eise.poli orea ilikia exis .k sxetika me tn ore3i t idio pisteuo k ego g mena :P.. 8 i8eles eugenia m n m dosis t facebook s;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. krima! :( ala dex den pirazi :)! arki n milame apo do mexri t telos ts dietas..ax ti orea pou aurio mpenume stn 3i mera!900 THERMIDES!em ego ekana opos sas ipa g t pogeuma diladi sts 5iora efaga 5 apoksiramena damaskina k sts 7 ena aspraadi augou :P teliaa!ta pame!ante koritsia dinamikes!kali sinexia mas! :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Καλημέρα νάντια. Τρίτη μέρα σήμερα. Πεινάω λιγουλάκι αλλά θα την παλέψω. Η αλήθεια είναι οτι άμα πεινάς τι να σου κάνουν τα μήλα και η σαλάτα; Είμαι πολύ φαγανή φαίνεται. Ίσως βέβεα έχει ανοίξει και λίγο το στομάχι μου. Πιστεύω όσο περνούν οι μέρες να συνηθίσω. Εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Γεια σας και απο μένα πάει η πρώτη βδομάδα πάμε στη δευτερη!!Βλέπω είδη διαφορα!!Sina πως τα πας εσυ με τη δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. eugenia mou ego simera den mporesa n fao poli ala prospa8isa..3eris prospa8isa n ts paro tr.t proi ksipnisa k efaga sts 11 epidi eprepe grigora n figo n pao segiatro xexe..meta girisa efaga dimitriaka 60 gramaria k meta efaga sts 2 3 damaskina apoksiramena k meta piga g mpanio st 8alasa..prin mia ora girisa k tr efaga 100 gramaria dimitriaa..asta simera pou imun oli mera e3o t trioro egine tetraoro peripou k g mesimeri distixos efaga mono t 3 damaskina..se ligo 8 pio kana tsagaki linea ektos k an exi prasino tsai..g t metavolismo t 8elo..vasika simera pira 624,,to esosa tr me ta 100 gramaria dimitriaka..den i8ela n [paro poli ligoteres apo 900 g n mn mplokaro tn oranismo mu ala tor ola kala..min anisixis pantos eugenia m 8 t kataferume.n imaste esiodo3es prepi..elpizo n mn tn spasis..etsi;e3alu exis k simparastasi emena..etsii;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. telika vrika prasino tsai me aroma jasmine!TEEELIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Όχι ναντια μου δεν την έσπασα. Για πρωινό έφαγα κλασσικά τοστάκι, μετά μια μερίδα άσπρο ρύζι, για απογευματινό φρυγανιές με αυγό βραστό και για βραδινό γιαούρτι με φρυγανιές. Δεν έχω κάνει καθόλου όμως αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. na fantasto otn les den exis kani ka8olou autes tis meres enois gimnastiki..etsii;;ego ipia ligo tsagaki prasino m jasmine opos anmefera ala iola kala..ante ayrio 8 ine pio xalara..ala elpizo me to toso nero pou ipia smr n mn varino..k n t apovalo ola..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. 8a ta kataferoume elpizoo..an k 8elo n zigisto den 8 zigisto an den telioso tn dieta..na se rotiso posa kila ise;;k poso ipsoos exis an epitrepete;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. glikia m eugenia 3eris gt mpori n pinuses ;;gtefages leuko rizi to opio se kani n pinas..na rotimas t rizi mpasmati..g rikse mia matia edo!http://...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΙΣΩΣ.Ε, το ρύζι δεν είναι και πολύ χορταστικό. Έχω 1,72 ύψος. Τώρα κιλά πρέπει να μαι γύρω στα 70. Δεν ζυγίζομαι γτ αγχώνομαι. Αν δω πχ. ότι δεν έχω χάσει μετά πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω διαφορά σε πόντους και στα ρούχα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. γεια σας κοριτσια!14 μερα για μενα και παω καλα.εχω χασει σιγουρα πανω απο δυο κιλα και ποντους,αν σκεφτειτε οτι θελω να χασω λιγα 3-4 ,ειμαι σε καλο δρομο!!
    αυτο που διαπιστωνω μεχρι στιγμης ειναι οτι λιγο λιγο αρχιζει να κλεινει το στομαχι μου και χορταινω πιο γρηγορα.α!εφαγα και πιτσα μια μερα χε!χε!ημουν ομως μεσα στα πλαισια των θερμιδων!
    αντε καλη συνεχεια σε ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ego koritsia me tn evgenia imaste stn 4i mera..ala re gamoto mu fenete oti ine poles i 1000 8ermides ala ntaksi ola kala..ala re gamoto pino toso poli nero k den niomizo an t apovalo poli..den ime siguri g ayto ;la nta3i :P xexe kala ta pao pantos mia xara..exume entometaksi st psigio sokolates k t agapimeno mu gliko k leo eleos tiii ironioiia!xaxa :P telospanton ego kratieme kala..eugenia mu parolo pou ferun pia t dimitriaka ego troo ta fit grain gt ine poli kala k me liges 8ermides k mia fora mono me ekanan n pinaso ala ime mia xara.e3alu den paxenun..telospanton..simera t proi efaga 2 auga vrasta k 30 gramartia dimitriaka..exo akomi n paro 733 thermides :)! krataame kraataaaame! :) :P :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μπράβο που την κρατάτε κορίτσια!!Sina και εγω αυτό παρατηρώ εχει κλείσει το στομάχι μου!!Ουτε για γλυκά εχω ορεξη ουτε τιποτα!!Νantiaki μια χαρα τα πας...θα δεις συντομα αποτελέσματα!!Εugenia μετα απο μια βδομαδα δεν θα πεινας!Απλά μην ξεχνάτε την ασκηση παιζει μεγάλο ρόλο!!Αντε υπομονή μια χαρά τα πάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ax ti telia vre koritsia!simera efaga g mesimeriano basmati rizi k sts 5 15 roges stafili k mu exun mini 99 thermides pou den 3ero an 8 t katafero n ts paro..ala nomzo pos tha pio ena linea me esperidoidi..mpori n mn ine oreo autto t tsai ala kani kalo st metavolismo..8 sas po telika ti efaga...:)evxaristoume vre rozina pou exme k esena n mas en8arinis!ise toooso kali!poso xronon ic;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ego rozina m ime 16 xronon..em telika simera ipia linea tsai oxi t siskeuasmena..ego t ekana me t xartaki tou tsagiou,ta ekxilismata diladi..k piga 1 ora kalo perpatima polu kalo..anifora k katifora gimnastika k ligo akoma ss eu8ia.,ala telia..to ekmetaleutika t savatokiriako..esi rozina mu;;exis facebook;an ne 8es n m t dosis;; em lipon eugenia mu aurio mpenume stn 5i mera!telia!!!am k ine 950 8ermides!poli kala.!telia ta pame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. καλημερα σε ολες!εφτασα στη μεση σημερα και συνεχιζω δυναμικα.συνηθισα πλεον και δεν νιωθω και πολυ οτι ειμαι σε διαιτα!το ΣΚ εφαγα μεχρι και πιτσα!!!οχι πολυ δυο κομματια,αλλα ημουν ενταξει απο αποψη θερμιδων.φανταζομαι απο δω και περα θα ζοριστω γιατι εχω λιγα ακομη κιλα οποτε νομιζω οτι δεν θα χανω αλλο ευκολα αλλα δεν με πειραζει και πολυ.ας τα χασω αργα αργα.ουτως η αλλως δεν νομιζω οτι θα αλλαξω και πολυ τη διατροφη μου αφου τελειωσουν οι μερες της διαιτας.εχω ηδη μαθει τα βασικα τροφιμα που κυμαινονται θερμιδικα οποτε ετσι λεω να συνεχισω ,ισως να φτανω τις 1200θερμ.καθημερινα.εχω ακομα παντως...καλη συνεχεια σε ολες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. kalo mesimeri koritsia!ego ta pao poli kala mou exi kopi k i ore3i sxetika g glika do3a to 8eo!imun poli poli glikantzu!k simera efaga t proi 12 roges stafili k dekatiano dimitriaka k tr faki ala poli sxetika g n vgun kala i 8ermides..3erete ta zigizo! :)ola..sts 5 8a fao 5 damaskina k meta ena aspradi augo kata tis 7 :) poli kala ta pao !kli sinexia se oles..eugenia m pos pai;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Γεια σας και απο μένα!!Μια απο τα ιδια και εγω προχωράω δυναμικα και βλέπω τον παλιο καλο μου εαυτο να ξαναέρχεται!!Επιτέλους μετα απο 2 χρόνια βλέπω το λίπος να φέυγει!τηρώ τη δίαιτα ΑΚΡΙΒΩΣ και τη γυμναστικη!Καθε μέρα κανω 30-40 λεπτά!Καλή συνέχεια σε ολες και θα δείτε θα έχουμε απώλειες!Μπράβο nantiaki συνέχισε δυναμικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. evxaristo rozina m evxaristo poli!:) :)eugenia mu pou xa8ikes;;pos pai i dieta;;; :) aurio ine akomi pio eukoli!1100 8ermides!:) telia!! xixixi! :P :p :P :P :P :P :P :P :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Kαλησπέρα κορίτσια. Ναντιάκι εγώ ξαναξεκίνησα σήμερα τη δίαιτα γιατί δεν έκανα καθόλου γυμναστική αλλά τελικά ούτε σήμερα έκανα κ δε νομίζω να κάνω και αύριο. Ψάχνω για δουλειά αυτή την εποχή και τρέχω όλη μέρα. Περπατάω κάμποσο αλλά όχι πολύ γρήγορα και με γοβάκια. Αύριο θα πάω να πάρω ίσια παππούτσια και θα προσπαθήσω να κάνω 3 φορές την εβδομάδα 1 ώρα ποδήλατο που χω σπίτι. Και να πίνω 2 ροφήματα τσουκνίδας. Α και χθες έφαγα αρκετά αφού θα ξαναξεκίναγα τη δίαιτα αλλά έχω χάσει κι εγώ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. tote eugenia mu kali arxi k pali k s euxome n vris amesa doulia k kali.ego simera ie stn 6i mera..perno 1100 simera lei t programa..isos an t katafero 8 pao k ena megalo peripato san orivasia 8 ine vevea....simera efaga t proi ena sfikto augo k dekatiano dimitriaka tk tr t mesimeri ligo kounelaki lemonato..exo akomi n paro 419 peripou 8ermides an 8imame kala!ta exo grapsi st kinito akrivos posa prepi n paro akomi ala 8a do.an den mporro n paro toses poles pou den nomizo tt 8a paro lgoteres!orea 8 itn n imastan stn idia mera!parolauta kali arxi s evxome k pali!rozina m k sina ti kanete;pos pai i dieta;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. telika den 8 pao auton tn peripato ala 8 pao aurrio mono an mporeso :) 8a prospa8iso :P :P sts 5 para diladi s poli ligaki 8 fao liga dimitriaka k meta sts 7 8a fao 5 damaskina :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Καλησπέρα κορίτσια. Τα πόδια μου πονάνε απίστευτα. Με τη δίαιτα όλα καλά. Νομίζω μου κόπηκε η όρεξη. Γυμναστική μάλλον θα κάνω πέμπτη παρασκευή σάββατο και κυριακή. Απο δουλειά κάτι βρήκα. Όχι σπουδαίο αλλά εεε. Και το ρόφημα της τσουκνίδας νομίζω βοηθάει. Ελπίζω να δω διαφορά στο τέλος του μήνα. Ναντιάκι κράτα γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Γεια σας κορίτσια!!Νantiaki μια χαρα την τηρώ ακριβως,βασικά δεν ξεπερνάω τις 850 θερμίδες !Σήμερα εκανα 30 λεπτά τρεξιματάκι και χτες εκανα σχοινάκι!!Χρησιμέυει τελικά ψαξε να το βρεις!!χα χα!και καις πολλες πολλες θερμίδες!Eugenia καλή αρχή και καλη συνέχεια σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. koritsia mia xara ta pate oles..aurio exo pali 1100 8ermides!telika den piga eki pou elega gt den mporusa..8 di3i pote 8 pao :) sintoma pantos!aurio exo k ena poli oreo fagito g mesimeriano..ntolmaddakia gialantzi :) telia!lipon 8 t poume pALI AURIO KALI SINEXIA SE OLES K MPRAVO POLA SN EUGENIA G T DOULIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. gia sas koritsakia!ti kanete!simera exo na paro 1100 8ermides!mexri stigmis exo fai t proi mia mpanana ,,,gia dekatino 12 roges stafili..k g mesimeriano ntolmadakia gialantzi! :) telia ta pao!k exo akomi n paro 467 ala den 8 t kataafero n paro toses poles ala 8a sas grapso argotera ti efaga!koritsia ta grafo to ti troo g n sas vro idees g fagita! :) lipon 8 t poume kata t apogeumataki!filakia se oles pola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Μπράβο ναντιάκι. Εγώ σήμερα έφαγα για πρωινό 3 φρυγανιές με ένα αυγό βραστό. Έχω ακούσει ότι είναι καλό να τρώμε αυγό το πρωί γιατί μας κρατά χορτάτους για περισσότερη ώρα. Το μεσημέρι αρακά μα πατάτες και το βράδυ κουάκερ. Βάζω 100 ml γάλα 150 ml νερό, 4 κοφτές κουταλιές της σούπας βρώμη και τρίβω μισό μήλο και το ρίχνω μέσα. Ρίχνω και λίγη κανελίτσα από πάνω και γίνεται πολύ νόστιμο. Έχει περίπου 190-200 θερμίδες. Νομίζω ότι βλέπω μια μικρή αλλαγή στο σώμα μου. Σε λίγο λέω να πάω gym να κάνω καμιά ώρα διάδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ax mpravo evgenia mu k ego vlepo kapia diafora i ali8ia ine..ne k ego t exo akusi auto g t augo k to kano k ego merikes fotres auto!em..ego tr se 10 lepta 8 fao liga dimitriaka k meta sts 7 para tha fao 5 ddamaskina k teliosa g simera :)..xixi ti orea pou t pame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. καλημερα!18η μερα σημερα και εχω μπει για τα καλα στο πνευμα της διαιτας.πλεον δεν πολυμετραω θερμιδες ,κυμαινομαι στις 900- 1000 καθημερινα + 2-3 φρουτακια.κι επιτελους ζυγιστηκα και οπως ακριβως το φανταζομουν εχασα 2,5 κιλα και κατεβηκα στα 55,5.θελω αλλα 2 και θα ειναι ιδανικο για μενα.
    εχασα ομως ποντους κοριτσια ,και δεν ειναι ιδεα μου ειναι πραγματικοτητα,γιατι ρουχα που φορουσα με λιγοτερα κιλα ,μου μπαινουν μια χαρα!!αρα καντε οπωσδηποτε και γυμναστικη για καλυτερα αποτελεσματα!
    εγω περπαταω τουλαχιστον 4 φορες την εβδομαδα σε διαδρομο,για 40 λεπτα περιπου.αυτααα!καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. sina mu ego simera ime stn 8i mera k aurio mpeno stn 9i simera efaga t proi stafili ..dekatiano dimitriaka..mesimeriano sikoti..sts 5 dimitriaka k sts 7 5 damaskina..:) poosa exis xasi mexri stigmis apo tn arxi ts dietas sina m;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. γεια σας!εγω εχασα συνολο 3 κιλα,ξαναζυγιστηκα σημερα και επεσα ακομη μισο κιλο δηλαδη εφτασα τα 55.αλλα 2-3 και ειμαι οκ.
    δεν εχασα πολλα γιατι απλα δεν εχω πολλα περιττα.ειμαι υπερευχαριστημενη,κυριως γιατι χανω και ποντους!!!οπως επισης και η ορεξη μου γενικα εχει περιοριστει.
    μην τα παρατατε κοριτσια συνεχιστε και θα χασετε σιγουρα.οποια εχει αρκετα παραπανισια σιγουρα θα χασει πιο πολλα σε διαστημα ενος μηνος.βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο να χανεις πανω απο 5 κιλα το μηνα.σιγα σιγα και σταθερα.οι διαιτολογοι παντα λενε 1 κιλο την εβδομαδα ειναι αρκετο,για να μην σοκαρεται ο οργανισμος και μετα ξαναμπαινουν γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. koritsia tn exo xalasi stn 9i mera..perasa mia megali stenaxoria k etroga voulimika..to exo auto otn stenaxorieme..ala tn 3anaksekinisa simera..me 73,7 kila arxizo!kitakste k 62-63 na pao ime euxaristimeni..:) ..pos ta pate;; eugenia mu esi;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Nantiaki το κατάλαβα ότι τη χάλασες επειδή δεν έμπαινες. Κι εγώ τη χάλασα. Εγώ από σήμερα λέω να σταματήσω να μετράω 1η 2η 3η μέρα γιατί με αγχώνει. Λέω να παίρνω σταθερά 900 θερμίδες τη μέρα και να κάνω 3-5 φορές την εβδομάδα από 1ώρα διάδρομο στο gym. Kαι σήμερα πήγα gym. Κι αν καμιά μέρα τη χαλάσω την επόμενη κάνω λίγο παραπάνω γυμναστική ή τρώω μόνο μηδενικές τροφές. Λέω να το κάνω έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα. Πως σου ακούγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. opos les eugenia mou poli kala..kali idea..ego pou les aurio 3ekinao me 74,1 3ekina mazi mu vre!an 8es!k auti t fora xoris n tn xalasume..8 exis simparastsi.:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. βρε κοριτσια μη σκατε και τοσο αν μια μερα φατε πιο πολλες,δεν εγινε και τιποτα!η λογικη της διαιτας ειναι γενικα να μην ξεπερναμε τις 1150 ημερησιως.τωρα αν ξεφυγετε μια μερα καντε γυμναστικη τουλαχιστον για 30-40 λεπτα και ισοφαριζετε!υπαρχουν παντα οι χορταστικες σαλατες τα υπεροχα φρουτα και οι σουπιτσες που χορταινουν χωρις να παχαινουν...εγω αυτες τις μερες ετυχε να φαω μεχρι και τουρτα,ναι απαγορευεται κανονικα λογω ζαχαρης αλλα δεν εγινε και κατι φοβερο που την εφαγα.προσεξα το βραδυ,εφαγα μονο σουπα και φρουτο και την αλλη μερα η ζυγαρια ηταν τουλαχιστον σταθερη.αυτη η διαιτα ειναι πιο πολυ συνηθεια και δεν νομιζω οτι εχει χρονικο περιθωριο.εγω τελειωνω πλεον την 4η εβδομαδα επεσα και κατω απο τα 55 και το παλευω για αλλα 2 κιλα, κι ας ειναι και σε ενα μηνα απο τωρα δεν με νοιαζει.για οσες εχουν αρκετα να χασουν ειναι απλα θεμα χρονου και υπομονης.σιγουρα θα τα χασετε, με γενικο κανονα να μην ξεπερνατε τις 1200 το πολυ θερμιδες.αντε γερα!!αισιοδοξια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Nantiaki μου ναι να την κάνουμε μαζί. Εγώ όπως σου είπα δε μετράω μέρες γιατί αγχώνομαι. Σκέφτομαι είμαι στην 4η μέρα και μέχρι τις 30 έχω... και σπάω και τρώω. Ελπίζω με τον καιρό να μου κοπεί λίγο η όρεξη. Μάλλον είχε ανοίξει αρκετά το στομάχι μου. Ε, δε σε χορταίνει το ίδιο ένα μήλο με το ψωμί με μερέντα που τσάκιζα. Πιστεύω να συνηθίσω. Κάθε αρχή και δύσκολη. Θα παίρνω σταθερά 900 θερμίδες τη μέρα. Σήμερα έφαγα για πρωινό 3 μικρές φρυγανιές και ένα αυγό βραστό 180 θερμίδες, το μεσημέρι αρακά 450 θερμίδες, έβαλα μέσα και καροτάκι που είναι μηδενικό και για βράδυ 150 ml γάλα με 50 γραμ. βρώμη, 250 θερμίδες αυτό. Έκανα και 30 λεπτά ποδήλατο στο σπίτι. Βαριόμουν να πάω gym. Θα μαπίνω να γράφω καθημερινά. Μεχρι τα χριστούγεννα έχω 60 μέρες περίπου. Μακάρι να χάσω 8-10 κιλά ως τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Γειά σας κορίτσια!!Ξεκινάω σήμερα!!Θέλω να χάσω 7 κιλά!!Το πρωί εφαγα 4 κράκερ και τώρα γιαούρτι και 1 μπανάνα΄..το απόγευμα θα κάνω και 30 λεπτα γυμναστική..Κάνει καμιά τη δίαιτα για παρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. tereza mu ego 8 elega an i8eles n tn kanume mazi..ego telika eugenia mu den tn arxisa ala poli ala ekana t idio me sena g 2 meres alaaurio 3ekinao kanonika!a k pino prasino tsai me stevia!
    dokimaste to ine mi karkinogono glikantiko k fisiko kirios..tereza mu pame apo aurio ego sigura aurio tn 3ekinao..anti 800 pare 900 k apla 3ekiname mazi an 8es tereza mu..perimeno apantisi sou aurio ego 3ekinao!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. koritsia pou e3afanidstikate;;;ego tn ekana autes ts meres ala x8es stin stamatisa gt ixa kati ligoures jk ipa n fao g n voi8iso tn metavolismo mu..tora pia ime 71,1 exo xasi apo tote ..vlepete..simera tn 3anarxisa :)..pia 8a ine mazi m;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. koritsia egine stravi k imun se trapezi ..3ekinao pali aurio me 72.7 kila ..opia 8eli as akolou8ii!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Κορίτσια καλησπέρα, έτυχε να πέσω σε αυτή τη σελίδα και έκατσα και διάβασα τα σχόλια σας!! Έχω να χάσω 12 κιλά έχω ύψος 1.55 και είμαι 62 κιλα!! Εχω δοκιμάσει πολλές δίαιτες αλλά καμία με αποτέλεσμα, έχω πολύ αργό μεταβολισμό, η μάλλον τον έχω καταστρέψει από τα πολλά ποτά και το άστατο ωράριο μου! Τα μηδενικά τρόφιμα δεν τα προσθετό δηλαδή στις ημερήσιες θερμίδες? Σήμερα έχω φάει ένα τοστ και ι ποτήρι πορτοκαλάδα το πρωί (τυρί-ζαμπόν και ψωμί πολύσπορο ) 2 μανταρίνια για δεκατιανο και για μεσημέρι επειδή δεν είχα όρεξη έφαγα 3 φρυγανιές με 1 φέτα ζαμπόν και 1 φέτα τυρί, μέχρι στιγμής έχω λάβει 574 θερμίδες. δηλαδή μέχρι το βραδύ μπορώ να φάω έως και 326 θερμίδες? Η απάντηση σας θα με βοηθήσει πολύ….Σας ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Νάσια καλή επιτυχία με την δίαιτα!!!! Ναι ότι ανήκει στις μηδενικές τροφές δεν τις προσθέτεις και μετράς μόνο τα υπόλοιπα μέχρι να φτάσεις τον ημερήσιο επιτρεπόμενο αριθμό θερμίδων που έχει η κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Τέλεια ξεκινώ από σήμερα και ο θεός βοηθός :D :D :D !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. koritsakia ego 3ekinao apo tn proti tou mina :) :)!diladi apo aurio!teelia!ara 1 dekempri proi 8 tn exo teliosi!kali mas epitixia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. γεια σας κοριτσια!τελειωσα αισιως το μηνα και συνεχιζω στην ιδια λογικη.ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το αποτελεσμα ,εφτασα 54 κιλα και με περιοδο-πρηξιμο- οποτε μπορει οταν μου τελειωσει να χω πεσει και παρακατω!εχασα 4 κιλα περιπου και πλεον μπορω να πω οτι θεωρουμαι απο κανονικη ως λεπτη!!επιτελους!συνηθισα πολυ αυτην τη διαιτα,ξερω πλεον που κινουμαι καθημερινα σε θερμιδες,και αυτο που προσπαθω να κραταω παντα ,ακομα κι αν δεν εχω ξεφυγει σε θερμιδες,ειναι να τρωω παντα ελαφρυ βραδυνο,και 30 λεπτα γυμναστικη τουλαχιστον 3-4 φορες την εβδομαδα!κανει δουλεια αυτο κοριτσια!!!καλη σας συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. koritsia ego tin kratisa g 3 meres k tn xalasa k tn 3anaksekinisa molis simera me 71,5 kila!pou exete xa8i!;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. kalispera me lene marilena!k 3ekinao k ego tin dieta apo aurio ime 74,5 kila me skopo ta 58 kila!opote mporo 8 sas enimerono 8 xaro poli n vro kamia g simparastasi!evxaristo poli!kalo vradi se oles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Γειά σας κορίτσια!Μου είχαν τύχει κάτι τρεξίματα και δεν την ξεκίνησα!Μαριλένα την κανουμε παρέα;Θέλω να χάσω 9 κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Kalispera k apo mena!!
    Simera ksekinisa k ego k n pw tn alithia pisteya pws tha pinaw alla dn einai etsi!!
    Pisteuw pws tha exw apotelesmata!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Geia sas lew ki egw na arxisw apo avrio ti diaita...tha sas grafw g tis ekselikseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Θα τηρήσω την δίαιτα από Δευτέρα με σκοπό να την ολοκληρώσω!!! Θα γράφω καθημερινά γιατί αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κορίτσια πήρα κι εγώ την απόφαση (βραδυνή από όσο βλέπετε) να ξεκινήσω από Δευτέρα γιατί το παραξύλωσα τώρα στις Γιορτές. Θα γράφω κι εγώ καθημερινά με το πέρας των ημερών μπας και παίρνω κουράγιο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Εύη 22!!! Χαίρομαι που θα την κάνουμε μαζί από Δευτέρα την δίαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Οοο τέλεια!! Θα έχω και παρέα! :) Εγώ αύριο θα πάω να ψωνίσω λαχανικά και φρούτα για να είμαι κομπλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Στην δεύτερη μέρα σήμερα και μπορώ να πω ότι τα πηγαίνω καλά! Εύη22 ξεκίνησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ναι ξεκίνησα!! Πήγα και για περπάτημα!! Καλά τα πηγαίνω κι εγω!! Είπα όμως ότι δε θα ζυγιστώ μέχρι να περάσουν οι 30 μέρες! Έτσι για να είναι έκπληξη το αποτέλεσμα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!!! πριν 3-4 μέρες πήρα κι εγώ την απόφαση να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη δίαιτα και τελικά ξεκίνησα χτες με 75 κιλά, σήμερα είναι η δεύτερη μέρα, ελπίζω μόνο να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Βούλα γιατί να μη μπορέσεις; Όλα μια απόφαση είναι!! :) Αφού την ξεκινήσαμε 3 μαζί θα έχουμε και συμπαράσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Εύη22 και εγώ το ίδιο σκέφτηκα στο τέλος θα ζυγιστώ! Voula μην φοβάσαι όπως σου είπε και η Εύη δεν είσαι μόνη σου και όλες μαζί παρέα θα τα καταφέρουμε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Έτσι ακριβώς!! Marona εγώ ήδη σκέφτομαι πως αν δε χάσω όσα θέλω σε ένα μήνα θα συνεχίσω ακόμα έναν!! :) Πόσα θέλετε να χάσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μακάρι βρε κορίτσια να τα καταφέρω, τουλάχιστον θα το προσπαθήσω, τώρα όσον αφορά τα κιλά που θέλω να χάσω, το ιδανικό θα είναι να χάσω 20, βέβαια είναι αυτό δεν γίνετε με τη μια το γνωρίζω και θέλει και αρκετό χρόνο και αρκετό κόπο, σε πρώτη φάση όμως θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένη αν χάσω 6-8 κιλά ως το τέλος των 30 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Εγώ είμαι 70 κιλά και θέλω να πάω στα 58 που ήμουν κάποτε!! Και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω γιατί πίσμωσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Καλή μας αρχή λοιπόν και στις 3 !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Και εγώ τα 57-58 θέλω να φτάσω όπως ήμουν πριν 3 χρόνια. Επομένως έχω να χάσω γύρω στα 20 κιλά! Και δεν αγχώνομαι να τα χάσω γρήγορα αρκεί να τα χάσω! και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε κορίτσια να τα χάσουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Καλή αρχή κορίτσια! Κι εδώ να τα λέμε να μη χανόμαστε..Μαζί στον αγώνα!! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. 5Η ΗΜΕΡΑ!!!! Τι κάνετε κορίτσια! Προχωράμε και δεν σταματάμε! Ακόμη 2 ημέρες και η πρώτη εβδομάδα θα έχει φύγει! Τελικά θα τελειώσουμε την δίαιτα χωρίς να το καταλάβουμε γιατί δεν με ταλαιπωρεί καθόλου! Περιμένω και δικά σας νέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Όλα μια χαρά!! Ούτε κι εγώ ζορίζομαι εκτός από κάποιες λιγούρες που με πιάνουν μέχρι να κοιμηθώ! Συνεχίζουμε ακάθεκτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Καλησπέραααα!!!!!! φτάσαμε στην 5η μέρα!!! κι εγώ όλα οκ, πίστευα ότι θα πεινάω αλλά τελικά δεν είναι έτσι, τις λιγούρες Εύη τις έχω κι εγώ το βράδυ αλλά προσπαθώ να ξεγελιέμαι με κανένα τσαγάκι ή κανένα φρουτάκι από αυτά των μηδενικών θερμίδων. Έχω αρχίσει και το περπάτημα και όλα οκ! Συνεχίζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Εγώ Βούλα τις αντιμετωπίζω με ύπνο!! Το βραδυνό μου το τρώω στις 10 οπότε με πιάνουν κατά τη 1 και πάω στο κρεβάτι μου για ύπνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Το θετικό είναι ότι το αντιμετωπίζουμε η κάθε μία με τον τρόπο της αλλά το αντιμετωπίζουμε! Καμιά διαφορά έχετε δει; Εστω μικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. kalispera sas koritsia!8a sas simpliroso k ego me tn parea m opou 8 tn 3ekiniso aurio tin dieta auti opou 8elo n ftaso sta 56-58 k tr ime 71,2!me tis pitzames mou zigistika k me rompitsa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Εγώ Βούλα με το μάτι δε το χω και πολύ για να καταλάβω οπότε δε μπορώ να σου πω..Είπαμε με τη Marona να ζυγιστούμε στο τέλος μια και καλή!! Όσο για τις λιγούρες πιστεύω θα φύγουν..Είναι νωρίς ακόμα!! Marillia καλή αρχή και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. kalimera koritsia an 8elete mporo n sas doso mia lisi..g n stamatate tin pina sas se 5 lepta..pigente st farmakia k agoraste tis diet gum ine g t tsimpologima ego ts xrisimopio gt me pianun pou k pou k idika stn arxi g perisoteres plirofories rotiste me :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Καλημέρα Marillia!! Aφού τις ελέγχουμε τις λιγούρες δε χρειάζονται μαστίχες νομίζω!! Κι αυτό είναι καλύτερο για να μη δίνουμε στον οργανισμό κάτι να μασουλάει κάθε φορά που πεινάμε!! Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Καλημέραααα!!!!! Marillia καλή αρχή!!! Προς το παρόν οι λιγούρες παλεύονται, ευτυχώς! Εύη για τη διαφορά που έλεγα χτες εννοούσα διαφορά στα ρούχα, εγώ πχ, μετά από 6 μέρες εκείνα με ζορίζανε τα νιώθω πιο χαλαρά. Για το ζύγισμα θα ακολουθήσω κι εγώ την ομάδα, θα ζυγιστώ στο τέλος! Και μια ερώτηση, τι ηλικίες έχετε (αν επιτρέπεται φυσικά);;; Εγώ είμαι 28.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Καλημέρα κορίτσια! Marilia καλωσόρισες και καλή αρχή!!!! Σήμερα το πρωί πήγα να φορέσω ένα παντελόνι που μου ήταν στενό και το είδα να μου μπαίνει πιο άνετα! Φαντάσου να τελειώσω και την δίαιτα! Aπό ηλικία είμαι 29χρονών. Σήμερα ψαράκια με σαλάτα για μεσημερινανό. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Εγώ φοράω φόρμες γιατί είμαι αθλητικός τύπος οπότε είναι όλες φαρδιές!! χαχαχα!! Είμαι 22!! Μαρόνα κι εγώ ψαράκια σήμερα με σαλάτα και λίγο cottage cheese!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. koritsia telika ego simera tn 3ekinisa oxi x8es :) k ego 8a akolou8iso tn omada k 8a zigisto isos st telos ts dietas ..pantos opos zigistika x8es t vradi prin xsekiniso tn dieta imun 71,2 kila.. ante na dume :) isos 8a grafo k se ena mplokaki ti exo fai :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας