Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Μήλο και Γιαούρτι των 7 ημερών

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Μήλο και Γιαούρτι των 7 ημερών

Γιαούρτι και μήλο είναι ο ιδανικός συνδυασμός στην απώλεια βάρους. Η Δίαιτα του μήλου βοηθάει στην ομαλοποίηση ή διόρθωση του μεταβολισμού και στην απώλεια βάρους. Η δίαιτα διαρκεί 7 ημέρες και θα μας βοηθήσει να χάσουμε μέχρι και 6 κιλά.

Η Δίαιτα με Μήλο και Γιαούρτι των 7 ημερών - enter2life.com
Η Δίαιτα με Μήλο και Γιαούρτι των 7 ημερών - enter2life.com





Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

376 Σχόλια

  1. ti orea pou ine pou grafo proti..lipon tn 3ekinao apo aurio :) 8 grafo apotelesmata k pos tn kano..avrio pantos t proi 8 fao giaourti..(harmony 1% me kanela karidia k portokali(geusi ine auto den t pros8eto moni m)k meta isos pio k ena tsai prasino..den 3ero g t tsai..8a do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika den 8 tn kanoa do...argotera..3ekino mnisteia...gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια γεια!αφου περιπλανήθηκα με διάφορες δίαιτες κατέληξα σε αυτή με τα μήλα και το γιαούρτι,την ξεκίνησα σήμερα,για όποιες έχουν αρκετά κιλά να χάσουν όπως εγώ, πιστεύω είναι ιδανική λόγω του γιαουρτιού και του μήλου που είναι πολύ λιποδιαλυτικά όπως γράφει και η δίαιτα,χριστίνα και vana topka δοκιμάστε την εάν σας αρέσουν τα μήλα..αλλά και αυτή με την κρέμα καλή είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον κοριτσια ξεκινησα χθες την συγκεκριμενη διαιτα σε 7 μερες θα σας πω αποτελεσματα... ειμαι 1,58 και 56 κιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη επιτυχια σε οσες ειναι αποφασισμενες να την ακολουθησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την τελειωσα και εχασα 4 κιλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ωραία Marina!! μπράβο και απο εμένα εγώ έκανα πρόσφατα την δίαιτα με κριθάρι και έχασα 4.5 κιλά σε 5 μέρες και από Δευτέρα θα κάνω την Healthy Skinny!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστω κοριτσια , Ανθουλα και σε σενα μπραβοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα.ξεκινάω σημερα αυτή τη δίαιτα για 3-4 μέρες.μακάρι να χάσω τίποτα..ειμαι 1.70 κ 86.1 κιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Anna20 πως τα πηγαίνεις με την δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γειά σας κουκλίτσες! η αδερφή μου έκανε τη δίαιτα και έχασε 6 κιλά, από 60 στα 54!! Θα την κάνω και εγώ! αρχίζω αύριο. Ο συνδυασμός γιαούρτι-μήλο είναι καταπληκτικός, εμένα πάντα μου άρεσε! η αδρφή μου πάντως δεν έφαγε ποτέ 2 κιλά μήλα. κάθε μέρα ένα κιλό έτρωγε και της ήταν αρκετό, ούτε πεινούσε ούτε κατάλαβε πώς πέρασε ο καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. lacilia μπράβο στην αδερφή σου!!!! θα την ξεκινήσω και εγώ από Δευτέρα όμως! Να τα λέμε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Maria Ziog εννοείται! θα τα λέμε και μαζί θα τα χάσουμε τα κιλά! πόσα θες να χασεις περίπου? εγώ γύρω στα 6-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10 θέλω να χάσω! Αλλά αν χάσω τα 6 θα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Μακάρι να τα χάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κορίτσια πρώτη μέρα σήμερα και όλα καλά! δεν πείνασα καθόλου και νιώθω ανάλαφρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τρίτη μέρα! πάω πολύ καλά μέχρι τώρα. δεν ζυγίζομαι ακόμα, μόνο στο τέλος της δίαιτας. μόλις τελειώσω θα αρχίσω μία άλλη από τις πολλές που υπάρχουν στο σάιτ. μάλλον την natman που κρατάει και λίγο και μετά της κρέμας. 6 κιλά θέλω να χάσω περίπου και πιστεύω μετά το τέλος και των τριών διαιτών θα έχουν φύγει. χάνω δύσκολά γιατί έχω ήδη φυσιολογικό βάρος και λίγο πεσμένο μεταβολισμό. καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν με τα παραπανίσια κιλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Lacilia εγώ θα την αρχίσω από αύριο τελικά γιατί ήμουν εκτός ολόκληρο το σαββατοκύριακο και σήμερα επέστρεψα σπίτι. Και εγώ από τότε που ανακάλυψα το site μου έδωσε μεγάλη ελπίδα ότι θα τα χάσουμε τα κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρχίζω σημερα κ εγω.ειμαι 1.68 κ 87.500 κιλα.έχω πολλα να χάσω.ελπίζω να κάνω μια καλή αρχή απο εδώ.lacilia εσυ πως τα πας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. tina31 μου καλώς ήρθες και καλή αρχή! τα πάω πάρα πολύ καλά! μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ αυτή η δίαιτα! σήμερα είναι η τέταρτη μέρα. έχω χάσει και φαίνεται, βέβαια δεν ζυγίζομαι ακόμη, στο τέλος πάντα!

    εμένα μου αρέσει πολύ ο καφές με γάλα και με τη δίαιτα αυτή πίνω 2 καφέδες τη μέρα με γάλα και λίγη ζάχαρη, 4 κρημ κράκερς το πρωί με μήλο, το μεσημέρι γιαουρτάκι με μήλο, το απόγευμα πάλι γιαούρτι ή γάλα με μηλαράκι και το βράδυ το ίδιο.

    νόμιζα ότι θα είναι μονότονη η δίαιατ αλλά έκανα λάθος. τα μήλα τα τρώω και ωητά στο φούρνο με λίγη κανέλα και μαζί με λίγο γιαούρτι γίνονται σούπερ. επίσης έχω και την επιλογή πράσινων μήλων. ένα ακόμη καλό είναι το ότι δεν νιώθω ότι περιορίζομαι με τις ποσότητες, γιατί όταν νιώθω πείνα έχω τη δυνατότητα να φάω ένα μήλο, γιαούρτι ή γάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την ξεκίνησα και δεν αισθάνομαι καθόλου πείνα κορίτσια! Καλή αρχή Tina31, lacilia μπράβο, πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα χάσουμε τα κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κορίτσια μου τι κάνετε?εγω έχασα 3 κιλάκια σε 3 μέρες κ ειμαι υπέρ-ικανοποιημένη αλλα σταματαω γιατι δεν αντέχω άλλο γιαούρτι...καλή συνέχεια κ καλα αποτελέσματα να έχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία Tina31! 3 μέρες -3 κιλά είναι πολύ πολύ καλό! Θα συνεχίσεις με κάποια άλλη δίαιτα; εγώ μετά σκέφτομαι ή την δίαιτα της κρέμας ή κάποια άλλη από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπράβο tina!! εγ΄ψ κορίτσια τελευταία μέρα σήμερα!! αύριο ζυγαριά! Maria Ziog και εγώ μετά θα κάνω της κρέμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τελείωσα και έχασα 5,6 κιλά!!! από 66,3 είμαι τώρα 60,7!! είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!! καλή συνέχεια κουκλίτσες, περιμένω νέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. lacilia συγχαρητήρια!!!!!!!! Άντε τελειώνω και εγώ θα σας πω και τα δικά μου πάντως νιώθω διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλημέρα κορίτσια ξεκινάω και εγω σήμερα!!Είμαι 67 κιλά με 1 70 υψος!Θέλω να χάσω 7 κιλά!!Κανει καμία τη δίαιτα για συμπαράσταση;Καλή συνέχεια σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλημέρα kathi! καλή αρχή με τη δίαιτα! πιστεύω ότι θα χάσεις αρκετά αν την τηρήσεις! Μαρία μου σ'ευχαριστώ πολύ! συνέχισε σταθερά, δεν έμεινε πολύ ακόμη. εγώ χθες έφαγα κανονικα ( και λίγο παραπάνω ίσως ! ) και σήμερα συνεχίζω με τη δίαιτα της κρέμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Lacilia σε ευχαριστώ πολύ!!Σε παρακαλώ πες μου κάτι..εσύ ποσα περίπου μήλα ετρώγες τη μέρα; Καλή συνέχεια σου ευχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kathi έτρωγα 4-5 περίπου μεγάλα ή 6-7 αν ήταν μικρούλια..και πολλές φορές τα έκανα στο φούρνο με κανέλα, δοκίμασέ το! εν τω μεταξύ από αύριο η δίαιτα της κρέμας για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τέλεια!!Ναι τα έχω δοκιμάσει είναι πολύ ωραία!!Σε ευχαριστώ lacilia και καλή σου επιτυχία και με τη δίαιτα της κρέμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αύριο θα αρχίσω τη δίαιτα! Θέλω να χάσω 6 κιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γειά σου Χριστίνα εχω ξεκινήσει τη δίαιτα (λίγο καθυστεριμένα βέβαια γιατι δεν τα κατάφερα νωρίτερα) και αυριο μπαίνω στην 3η μέρα..Τα πάω μια χαρά και δεν πεινάω ιδιαίτερα!!Καλή αρχή και Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χριστίνα μου ξεκίνησα με 67 κιλά και θέλω να πάω 60 περίπου..Εσύ την συνεχίζεις τη δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kathi σ'ευχαριστώ πολύ!! Μπράβο που τα πας καλά! Πόσα κιλά θέλεις να χάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα κορίτσια!!Σκέφτομαι να την ξεκινήσω.Χριστίνα,Kathi πως πάτε κορίτσια;Είδατε αποτελέσματα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τελείωσα και έχασα 5,3 κιλά! είναι πάρα πολύ καλή υη δίαιτα! είμαι τόσο χαρούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο Χριστίνα!!!Πάρα πολύ καλά!!Εγώ την ξεκινάω μεθαύριο Παρασκευή.Αν επιστρέπεται πόσα κιλά ήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Eλένη μου σ'ευχαριστώ πολύ! Ήμουν 60,1 και τώρα είμαι 54,8, και ύψος 166. Καλή σου αρχή! Πιστεύω ότι θα τα πάς πολύ καλά! Πόσα θες να χάσειςν περίπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σ'ευχαριστώ πολύ!!Τέλεια..Είναι τα κιλά που θέλω να φτάσω κ εγώ.Ειμαι 58 κ θέλω να φτάσω εκεί στα 54.Έχω ύψος 1,63..Πιστέυω να τα καταφέρω όπως κ εσύ Χριστίνα μου.Μου φαίνεται σχετικά ευχάριστη αυτή η δίαιτα.7 ημέρες απόλυτη πειθαρχία όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ελένη μου πιστεύω θα τα πας μια χαρά! 7 μέρες είναι, θα περάσουν! Να μας γράφεις τα νέα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλησπέρα στην παρέα..Χριστίνα μου αύριο ξεκινάω!!!!Θα σας ενημερωνω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγω αυτή την δίαιτα και ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα...Δυστυχώς παίρνω πολύ εύκολα κιλά και τα χάνω αρκετά δύσκολα...Ελπ΄΄ιζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ξεκινησα τη διαιτα το Σαββατο..μετα απο 3 μερες νομιζω οτι παω πολυ καλα..απλα σημερα αρχιζω να πειναω λιγακι..υπομονη ομως .εχει φυγει το 50%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βρίσκομαι στην τέταρτη μέρα (ξεκίνησα Δευτέρα) κι έχω χάσει 3,5 κιλά. Είναι μια καλή απώλεια. Η δίαιτα είναι μονότονη αλλά αποτελεσματική. Ευτυχώς μόλις φας γιαούρτι και παξιμάδια ή μήλο σταματάς να πεινάς. Ποτέ δεν έχω φάει την ποσότητα μήλων που γράφει η δίαιτα. Χορταίνω με λιγότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. kalispera,ime kenuria sti parea,Ario ksekinao ke ego ti dieta,kali fenete,peripu 57,5 kg ime ke ipsos 1,68,ke o theos voithos,tha paro ia dulia 400 gr, iaourti ke mila,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γεια σας ξεκινησα και γω σημερα.....για να δουμε αν την τηρησω.....καμμια αλλη που την κανει και εχει αποτελεσματα? κανετε και γυμναστικη μαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. κοριτσια και εγω απο σημερα θα την ξεκινησω αν και εφαγα λιγα γλυκα το πρωι! δεν πειραζει...θα την κρατησω για δεκα μερες εμαι 1.70 και βαρος 62,5 θελω να χασω περιπου 7μισι κιλα! γτ δεν αντεχωωωωω αλλο! θα σας γραφω τα αποτελεσματα μου καθε μερα! καμιαααααα κοπελααα για παρεαααααααααααα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ena tha sas pw...
    me mila k giaourti epi kathimerins vasis plin elaxistwn merwn pou ekana dialeima eftasa apo 96 kila sta 64..!!
    se diasteima arketa megalo vevaia (konta 1,5 xrono )
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μαρια μπράβο!! Εγώ τώρα κάνω την δίαιτα με γιαούρτι ii δεν πεινάω και βλέποντας αλλαγές στο σώμα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω γιατί κάνω κάτι καλό για εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. koritsia geia sas..loipon 9 thn 3ekinhswww shmera & exw polu anxos g n petuxwww...eimai 77 kila :( me 1,75 upsos....9elw n xasw gurw st 10 sunolika...h prwth fora pou kanw diaita...good lukc mas loiponnnnn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. koritsia apo aytes pou xasate ta diathrhsate i ta pirate amesws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Koritsia geia sas.
    Egw tin ksekinaw apo simera alla tha tin kanw gia exi imeres. Elpizw na xasw 2-3 kila. Den to vlepw gia perissotero. Ithela na rwtisw an ta krakers kai oi friganies den einai olikis iparxei problima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εγω την ξεκιναω αυριο ελπιζω να δω αποτελεσματσ αν υπαρχει καμια κοπελα για συμπαρασταση θα το θελα πολυ μακαρι αντε βρε κοριτσια για να την κανω με παρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. λοιπομ για εμενα τελειωνει η δευτερη μερα σημερα, ενταξει δεν πειναω αλλα ειναι λιγο βαρετο μηλο γιαουρτι συνεχεια ,ειμαι μειον 1,500 κιλο ομως οποτε προσπαθω να ξεχασω την βαρεμαρα μου!!!!!απλα θα ηθελα λιγο παρεα και συμπαρασταση ρε παιδια κανεις εδωωωωω?ολοι στην διαιτα της κρεμας ειστε?αυτη θα κανω μετα αλλα τωρα ΄λιγο παρεαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αντε βρε titi να εχω λιγο παρεα τρελαθηκα μονη μου στειλε να μου πεις ποσα κιλα θες να χασεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γειά σου vickitweety,πως τα πας με τη δίαιτα έχασες τίποτα;Νιώθεις αδυναμία;Ελεγα να την ξεκινήσω απο άυριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. τα παω παρα πολυ καλα οχι καθολου αδυναμια 3 μερες -3 κιλα μεχρι στιγμης στο μυαλο μας ειναι ολα θελει υπομονη αντε ξεκινα κ εγω μαζι θα τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα σε όλες...σήμερα ξεκίνησα κι εγώ...δεν έχω πολλά να χάσω 4 περίπου...ξέρει καμία από σας αν λειτουργεί και σε λίγα κιλά; Επίσης τηρειτε ακριβώς τα κιλά των μηλων ημερησίως;καλή επιτυχία σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γεια σας κορίτσια!Ξεκίνησα και εγω σήμερα.Θέλω γύρω στα 7 κιλά να χάσω..αντέ μαζί δυναμικά!Ελπίζω να τα καταφέρω!Εσείς πως τα πάτε;Να γράφετε να πέρνουμε κουράγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ευη22 αν διαβάσεις παλιότερα σχόλια αυτη η δίαιτα λειτουργει και για λιγότερα κιλά!Τώρα για την ποσότητα δεν ξέρω εγω προσωπικά θα τηρήσω αυτό που λέει!Καλή αρχή και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. καλημερα κ απο εμενα εγω δεν ετρωγα οσα μηλα λλει δλδ 2 κιλα δεν τα εφαγα αλλα χανω 5η μερα για μενα σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 1 κιλο μηλα ειναι 4 μηλα περιπου μεγαλα 1,5 ειναι 5 μεγαλα 2 κιλα ειναι 6 μεγαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Vikitweety ευχαριστούμε για τις ποσότητες!Αυτό θα κάνω και εγω!Εσυ τρως μικρά κ συχνά γεύματα;Πόσα κιλά θες να χάσεις αν επιτρέπετε κ πόσα εχεις χάσει εως τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αστο εγω θελω να χασω 40 μεχρι στιγμης εχασα 3 αλλα αυτες τις γρηγορες θα τις κανω φια αρχη θα κοβω και θα κανω και κανονικη διατροφη!!!!εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εγω για αρχή θέλω να χάσω 7 κιλά..θα τα χάσεις απλά θέλει υπομονή κ επιμονή!!Καλή δύναμη κ να μας πεις για αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες...ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις μου...δεύτερη μέρα σήμερα...αν μια μέρα δεν φάμε καθόλου γιαούρτι αλλά μόνο μήλα αλλάζει κάτι στον μηχανισμό της δίαιτας;ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ελένη λογικά δεν πειράζει να μην φας γιαούρτι!Αντε μαζί δυναμικά θα τα καταφέρουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πρεπει να το φας το γιαουρτι αναγκαιο κακο αλλαζει η διαιτα αλλιως η το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι 2 κουες γαλα 500 μλ αντι για γιαουρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ascha σε ευχαριστω για την απάντηση...καλό μας κουράγιο...εννοείται θα τα καταφέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ελένη είχε απαντήσει και η vikitweety αλλά χάθηκε το σχόλιο οτι πρέπει να τρώμε και το γιαούρτι,τώρα δεν ξέρω τι να σου πω ισως ο συνδιασμός αυτός μήλο-γιαούρτι βοηθάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλησπερα κοριτσια και καλη επιτυχια ξεκινησα και εγω σημερα την συγκεκριμενη διαιτα, την οποια την ειχε πει ενας διαιτολογος μαλιστα, σε μια φιλη της αδερφης μου και ετσι την εμαθα και εγω πριν μια εβδομαδα και μετα την βρηκα εδω στο σαιτ. ξεκιναω σημερα λοιπον με 93.800 κιλα καλη επιτυχια ευχομαι σε ολες και να μπαινετε να τα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλή αρχή elenikaram!Και εγω σήμερα ξεκίνησα!!Καλά πήγε η πρώτη μέρα!Λίγο αδυναμία την είχα αλλά πείνα δεν ένιωσα!Εσυ πως τα πήγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ascha καλη επιτυχια και σε σενα!
    ενοιωσα μια αδυναμια το πρωι που ημουν στους δρομους και ετρεχα για εξωτερικες δουλειες αλλα ολα καλα.
    πεινασες γενικα?
    εγω 2-3 φορες ενοιωσα πεινα, ομως ευτυχως γρηγορα μου εφυγε! εχω ακομα να φαω ενα μηλο και τελος για σημερα. θελω να δω ποσο θα ζυγιζω αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλησπέρα σε όλες...ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις σας...καλή αρχή σε όσες ήρθαν στην παρέα μας σήμερα...εγώ στη δεύτερη μέρα και να πω την αλήθεια πεινασα το απογεύματακι αλλά περιμένω να αδιαθετησω και μάλλον γι αυτό με έπιασε τόσο πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. KALISPERA KORITSIA.APO EKI PU ITHELE KE ZITAGE PAREA I VIKITWEETY KSAFNIKA MAZEVTIKAME KAMBOSES.DEN BORIS NA PIS,E!!!!AVRIO TIN KSEKINAO KE EGO MAZISAS.IME 1,68 GIRA STA 57,5KG KE THELO NA PO TO PONO MU KE EGO ,OTI MINES TORA PROSPATHO NA PAO STA 55KG ALA TIPOTA SIMERA EFAGA 3 MERIDULES KOTOPULO TON 50 GR.OLI MERA KE TO VRADI TORA ENA IAURTI.GENIKA DEN TROO POLA POLA ETSI VLAKIULES TETIES MILA IAURTI KUAKER ALA HANO POLI DISKOLO.GIMNAZOME OMOS PARA POLI.MIPOS KSERI KA MIA VRE KORITSIA ISHII OTI AN KANIS GIMNASTIKI HANIS KILA POLI PIO DISKOLA SE MENA I ZIGARIA ANEVENI MINA ME TO MINA ADI NA KATEVI MALON MEGALONUN I MIS IAFTO DEN VLEPO APOTELESMA.KSERI KA MIA SAS TIPOTA PERI GIMNASTIKES KE TETIA?????

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλημέρα απο μένα!Πάει η πρώτη μέρα πάμε στη δευτερη!Elenikaram αστα κ εγω πείναγα λίγο αλλα περασε μετα.Είναι λίγο δύσκολη για μένα γιατι εχω αδυναμία..ΑΛΛΑ αξίζει!lena λόγω των μυών ανεβαίνει η ζυγαριά μην ανχώνεσαι!Είναι λογικο!Οι υπόλοιπες πως τα πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλημέρα απο μένα!Πάει η πρώτη μέρα πάμε στη δέυτερη!Elenikaram πείναγα λίγο αλλά οκ το αντιμετώπισα!!Οι υπόλοιπες πως τα πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. καλημερα! μια χαρα την εβγαλα και εγω την πρωτη μερα! θα ζυγιστω μετα και θα σας πω τα αποτελεσματα. lena και εγω πιστευω πως λογω μυων ανεβαινει η ζυγαρια. μπορεις να ρωτησεις εναν ειδικο αν θελεις. εσεις κοριτσια ζυγιστηκατε για την πρωτη μερα? παω πολλες φορες να γραψω σχολιο και δεν μου το δημοσιευει και εχουν σπασει τα νευρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. την ωρα που πεινατε κοριτσια φατε ενα μηλο για να μην ξεσπασετε πουθενα αλλου!
    εσεις θα ζυγυζεστε καθε μερα?
    εγω ναι για να βλεπω πως τα παω γιατι αν τυχει και δεν χανω να τη σταματησω μην την κανω τζαμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. μην τα παρατησετε βρε κοριτσια αξιζει εμενα ειναι 6η μερα σημερα αλλα σημερα δεν εχω σηκωθει ακομα κ δεν εχω ζυγιστει στις 4 μερες εχασα 3700 παντως εσεις ζυγιστηκατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. λοιπον, μολις ζυγιστηκα και ειμαι -1 κιλο! πολυ καλα! απο 93,800 που ημουν εχτες, σημερα ειμαι 92,800 για πειτε και τα δικα σας νεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. vikitweety πολυ καλα τα πας! συνεχιζουμε! 6 μερες ειναι, θα περασουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. με βοηθαει να ξερv οτι εχω παρεα παντως εχεις fb? elenikaram?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλημέρα κι από μένα...σήμερα είναι η Τρίτη μέρα...νιώθω ότι έχω ξεφουσκωσει αν και περιμένω περίοδο...σήμερα νιώθω λίγη αδυναμία...χτες έφαγα 4 μήλα παραπάνω από αυτό που έγραφε η διαιτα αλλά έφαγα μόνο 200 gr γιαούρτι..πεινουσα πολύ και προτίμησα να φάω περισσότερα μήλα παρά να ξεσπασω πουθενά αλλού...άντε κορίτσια καλή δύναμη για σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Eleni77 kalhmera ποσα κιλα θες να χασεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Eleni77 ποσα κιλα εισαι και ποσα εχασες αυτες τις 2 μερες? ζυγιστηκες? vikitweety εχω fb αλλα εχει μπλοκαρει μολις το ανοιξω θα στο δωσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. εγω παω για φυσικοθεραπεια τωρα κοριτσια ζυγιστηκα και με δειχνει μισο κιλο επανω δεν ξερω γιατι το μονο που εκανα χτες ητανε το βραδυ να πιω μια κουπα γαλα με μια φρυγανια γιατι ειχα ζαλιστει λετε να πηρα μισο κιλο ?απο αυτο ελεος τι να πω δεν ξερω!!!!ωοιωθω βεβαια ενα πρηξιμο εστι στην κοιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χτες δεν ημουν καλα δεν ξερω γιατι ειχα πολυ ζαλαδα δν ξερω αν ηταν απο την διαιτα ειχα και πολυ πονοκεφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ειμαι 48 κιλα και θελω να παω στα 44-45 που ειναι τα κανονικα μου...εχω υψος 1.60 δεν ζυγιστηκα αλλα νιωθω πιο αναλαφρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. βρε συ ελενη εισαι πολυ λιγα κιλα κοριτσακι μου μηπως να προσεχες λιγο εισαι παρα πολυ καλα για το υψπς σου και παρακατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. vikitweety μηπως περιμενεις να αδιαθετισεις και γιαυτο εβαλες μισο κιλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κορίτσια,εγω δεν ζυγίστηκα στο τέλος καλύτερα!Πάντως ξεπρηστικε το πρόσωπό μου αμέσως!Είναι δύσκολη δίαιτα αλλά 6 μέρες εμείναν για μένα!Πάντως μπράβο για τις απώλειες σας!Συνεχίζουμε δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ξερω οτι ακουγεται υπερβολικο να θελω να χασω 3-4 κιλα αλλα ειχα μαθει χρονια στα 44 45 κιλα και τωρα νιωθω πιο βαρια...εξαλλου θελω να εχω ενα μικρο περιθωριο εν οψη καλοκαιριου που ολο και κατι παραπανω τρωμε και ξεφευγουμε...το θεμα ειναι να αισθανεται καποιος ανετα με το σωμα του σε οτι κιλα πιστευει πως πρεπει να ειναι...ευχομαι παντως σε ολες τα φτασουν η εστω να πλησιασουν αρκετα τον στοχο τους...υπομονη και επιμονη ειναι το μυστικο...ολα ειναι στο μυαλο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. PANAGIA MU 48KG.TI OREOS ARITHMOS EGO DEN PREPI NA IMUN POTE MU TOSA LIGA KILA TU LAIHSTON OSO ME THIMAME.VIKITWEETY NA ISE SIGURI O PONOKEFALOS INE APO TI DIETA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χαχα όλοι έχουμε υπάρξει 48 και 45 κιλά βρε Lena...
    Απλώς εμένα είναι και το σκαρι μου να είμαι μικροκαμωμενη...και έχω συνηθησει σε τέτοια κιλά...πάντως τέτοια ώρα κάθε μέρα με πιάνει αρκετή πείνα...να σας ρωτήσω...εσείς τρώτε και τα 500γρ γιαούρτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. εγω εφαγα 2 κεσεδακια αγελαδιτσα εχτες και 2 σημερα παντως λεω, μολις τελειωσω αυτη να κανω την αλλη 3 μερες ρυζι 3 κοτοπουλο και 3 μηλα γιατι πολυ πεινα επεσε και εχτες και σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. για εμενα αυριο ειναι η τελευταια ημερα σημερα πειναγα παντως κοριτσια σημερα ηταν 6η μερα εγω δεν ετρωγα τοσα μηλα δεν ξερω αν φταει αυτο που δεν εχασα αλλα με εδειξε παρανω παντως περιοδο δεν περιμενω τι να πω δεν ξερω θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. elenikaram ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται και ποσα θες να χασεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. κοριτσια εχω λυσσαξει της πεινας αποψε ειλικρινα το στομαχι μου γουργουριζει τρελα μιλαμε ειπα να το μοιραστω μπας και μου φυγει αυτο που νοιωθω και για να μην παρασυρθω ρε γαμωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. καλησπερα!παρακολουθω καιρο αλλα με αφορμη το μνμ σου ειπα να γραψω! μην μασας κουκλα μου...σκεψου κατι θετικο..πιες κι ενα τσαγακι και κοιμησου! εγω ειμαι ενα χρονο σε διατροφη διαιτα και το εχω νιωσει απειρες φορες αυτο που λες! ξερεις τι εκανα;;; σκεφτομουν θετικα...ποσο ωραια θα νιωθω μετα οτι θα μπορω να ψωνιζω απο οποιο μαγαζι θελω κι οχι μονο xxxl! ετσι καταφερω να χασω σχεδον 70 κιλα! ναι, ναι! 70 κιλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Καλημέρα και απο μένα!Μπαίνω στην τρίτη μέρα!soula83 μπράβο σου,τόσα κιλά έχασες;Απίστευτο!Μας δίνεις κουράγιο!vikitweety κάνε κουράγιο,εδω άντεξες τόσο,σε λίγο τελειώνεις!Να μας πεις αποτελέσματα!Οι υπόλοιπες πως πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. soula83 μπραβο σου πως τα καταφερες?εγω εχω να χασω 40 με τι διαιτα εκανες?οι συμβουλες σου θα με βοηθουσαν πολυ!!!!τελευταια μερα σημερα χωρισ παρασπονδιες λιγοτερα θαα χασω σιγουρα απο αυτα που υποσχεται αλλα Ok γιατι και αυτο απωλεια θα ειναι μεχρι στιγμης με δειχνει -3500 οποτε σιγα ποσο να χασω μεχρι αυριο μονο η σημερινη μερα μου
    εμεινε!!!!οι υπολοιπες πως τα πατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. καλημερα και απο εμενα. την εβγαλα και την δευτερη μερα και μπαινω στην τριτη σημερα αν και εχτες το βραδυ σκεφτομουν πολυ εντονα να την σταματησω. παιδια η πεινα η χτεσινη οντως δεν παλευοταν με τιποτα! θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου vikitweety και γιαυτο εχτες κοιμηθηκα απο τις 10 για να μην σκεφτομαι οτι πειναω!θελω να παω 70 οχι ομως με αυτη τη διαιτα μονο. γενικα. εχτες ημουν 92,800 για σημερα δεν εχω ζυγιστει ακομα Σουλα πες μας τι εκανες και τα καταφερες! και πολλα συγχαριτηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. οσο περιεργο και να σας φανει τα εχασα απο μονη μου! εκοψα ολα τα απαγορευμενα...και κυριως το βραδυνο! εβαλα χ σε γλυκα, τηγανιτα, λιπαρα και στον fast food που ηταν η αδυναμια μου και που με ειχε φτασει στα 130 κιλα! το ξερω πως ειναι πολυυυυυυυυυυυ δυσκολο αλλα να θυμαστε ολα ειναι στο μυαλο!!! αν το εχετε παρει σοβαρα αποφαση μην λυγισετε! οταν πεινατε απασχολειστε με κατι αλλο το μυαλο σας ή ονειρευτειτε τι ομορφες θα ειστε με ενα καινουργιο στενο τζιν! εγω ετσι τα καταφερα απο 130 πηγα στα 60 και μου μενουν αλλα 5 κιλακια! μεσα στο χρονο εκανα βεβαια και διαλειμματα αλλα μια μερα...π.χ. μια κυριακη ή σε μια γιορτη! μετα ξαναξεκινουσα!υπηρχαν στιγμες που λυγιζα και ηθελα να φαω ολο το ψυγειο αλλα κρατιομουν με νυχια και με δοντια και μου περνουσε!αααα....και πολυ πρασινο τσαι, σκετο ή με λεμονακι! εχω πιει ολη την Κίνα σχεδον!χαχαχαχα!με βοηθησε!τωρα λεω απο το σαββατο να κανω αυτην για τα τελευταια 5 κιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. να πω και εγω οτι απο 122 κιλα ξεκινησα αδυνατισμα και ετσι τωρα εφτασα στα 92 εχω χασει δηλαδη 30 κιλα μετρωντας καθημερινα τις θερμιδες που καταναλωνω και προσπαθοντας να μην ξεπερναω τις 1,500
    λοιπον, σημερα με την συγκεκριμενη διαιτα, εφτασα στα 92,200 απο 92,800 που ημουν εχτες...συνεχιζω και αν αντεξω, θα βγαλω τις υπολοιπες 5 μερες που εχω, αλλα μου φαινονται πολλεεεεες...υπομονη και κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. και εγω το εχω παρει ζεστα αυτη την φορα για να δουμε απλα μου χρειααζεται συμπαρασταση και η κουβεντα μαζι σας με βοηθαει μακαι να καταφερω και εγω αυτο το στοχο !!!!!καπως ετσι και εγω το σκεφτομαι soula83 δηλαδη να κανω καποια διαλειμματα μια κυριακη σε καποιες εκδηλωσεις η γιορτες για να μην παθαινω και φρικη χχαχαχαχαχαχαα!!!!!!μηπως εχεις και εσυ φεισμπουκ?να τα λεμε πιο ευκολα αχ ρε κοριτσια μακαρι να τα καταφερουμε μετα λεω να κανω την διαιτα της κρεμας θα ακολουθησει καμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. soula83 εγω θελω να σου κανω μια αλλη ερωτηση που πολυ με προβληματιζει... δεν εχει χαλαρωσει πολυ το δερμα σου? πως ειναι? εγω ηδη με τα 30 κιλα που εχω χασει ειμαι πολυ ''πλαδαρη'' βεβαια δεν γυμναζομαι καθολου.. και πως θα γινει ακομα που θελω να χασω αλλα 25 δεν θελω να σκεφτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. η αληθεια ειναι πως στα πρωτα 35 κιλα δεν ειχα χαλαρωσει καθολου! τωρα ομως ναι...πολυ μπορω να πω!και σκεφτομουν..δεν εβγαινα πριν στην παραλια λογω κιλων να μην μπορω να βγω και τωρα;;;ειναι καπως... κανω και γυμναστικη εντατικα και μου ειπε ο γυμναστης οτι μπορει και να φυγει, οι ραγαδες παντως σιγα σιγα φευγουν...η χαλαροτητα ομως οχι, ελπιζω με γυμναστικη κατι να γινει μεχρι το καλοκαιρι! επισης σκεφτομαι να επισκεφτω κι εναν πλαστικο, μου ειπε μια φιλη οτι κανουν ενεσεις καφεινης σχετικα φθηνες και σφιγγει το δερμα χωρις εγχειρησεις και τετοια..τωρα δεν μου περισσευουν αλλα το Πασχα θα παω να παρω μια γνωμη αν δεν δω βελτιωση με την γυμναστικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΕ 1ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΕΧΑΣΑ 3,5ΚΙΛΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. κοριτσια για μενα τελως αυτη η διαιτα απο αποψε παιρνω αντιβιωση απο χτες το βραδυ και σημερα με πεθανε το στομαχι μου ειναι πολυ δυνατη η αντιβιωση και επρεπε να φαω εφαγα λιγα ρεβυθια με μια φρυγανια δεν με πειραζει ομως δεν θα τρελαθω με μια μερα εχασα 3,500 κιλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυριο διατροφη δεν τα παραταω εννεοιται αλλα δεν θα διαλυσω το στομαχι μου.Θα μου πειτε τωρα για ενα απογευμα?δεν αντεχα?ναι γιατι ειχα φρικτους πονους στο στομαχι !!!!!παιρνω αντιβιωση των 1000 .εμεισ να ειμαστε καλα και θα σθνεχισουμε δυναμικα!!!!!εσεις ρε κοριτσια για πειτε τι κανετε?Δωρα γραψε την διαιτα σου να την δουμε!εσυ ποσα κιλα θες να χασεις ποσα εισαι ?αν επιτρεπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Καλησπέρα,εγω συνεχίζω κανονικά παρά την έντονη αδυναμία το παλέυω!Βλέπω διαφορα,αλλα στο τέλος θα ζυγιστω!vikitweety πανω απο ολα η υγεία.συνέχισε με σωστή διατροφη κ θα τα χάσεις.και εγω ελπίζω να αντέξω ως το τέλος!Απο βδομάδα μάλλον θα κνω αυτή με το φαγόπυρο!Δώρα καλή αρχή!Πόσα θες να χάσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 103ΚΙΛΑ vikitweety.Η ΔΙΑΙΤΑ ΗΤΑΝ:ΠΡΩΙ: 1Π.ΓΑΛΑ.1Φ.ΨΩΜΙ 30gr,1κουτ γλ.μελι ή μαρμελαδα,ή 1τοστ κασερι ,γαλοπουλα
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ:1ποτ.χυμο ή 2μικρα φρουτα
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:επιλογες:
    1)150gr Mπιφτέκια ή μπριζόλα ή μοσχάρι ή κοτόπουλο στήθος+σαλατα με 1κουτ.γλ.ελαιολαδο+1φλ.ρυζι ή 3μικρεσ πατατεσ βραστες ή 1φλ.μακαρόνια ή 1+1/2φλ.πουρε ή 1φλ.καλαμπόκι
    2)150gr ψαρι ή τονο ,σαλατα 1κουτ.ελαιολαδο,2μεριδες σαλατα με 2κουτ.λαδι,πολυσπορο ψωμι 90gr
    3)2φλ μακαρονια με 3κουτ.σουπασ κιμα (?οπως τον μαγειρευεται)2κουτ.σουπας τυρι τριμμενο ή 30gr απαχο τυρι,σαλάτα χωρισ λαδι
    4)3φλ.φασολακια ή μπάμιεσ ή μελιντζάνεσ ή τουρλου +60gr τυρι +60gr πολυσπορο ψωμι+σαλατα με 2κουτ.λαδι
    5)2+1/2φλ.σπανακορυζο ή λαχανόρυζο ή πρασόρυζο +60gr τυρι ή 90 gr απαχο τυρι,σαλατα με 1κουτ.λαδι,30gr πολυσπορο ψωμι
    6))2φλ μακαρονια με 5κουτ.σουπασ σάλτσα απο φρεσκιες ντοματες 2κουτ.σουπας τυρι τριμμενο ή 30gr απαχο τυρι,σαλάτα
    7)πατατες φουρνου 300gr+60gr τυρι+σαλατα με 2κουτ.λαδι
    8)2+1/2κουταλες οσπρια φακεςή φασολιαή ρεβυθια,σαλατα,90gr πολυσπορο ψωμι
    9)2φλ.αρακα λαδερο,30gr τυρι ή 60grαπαχο τυρι,90gr πολυσπορο ψωμι
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ:1)1ΖΕΛΕ με κομματια φρουτων
    (2φορεσ την εβδομαδα
    2)50gr σοκολατα κουβερτουρα ή 30γρ αλλου ειδους
    3)1-2 ΜΠΑΡ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ(2φορες την εβδομαδα
    4)1μπολ ρυζογαλο(2κουτ.σουπας ρυζι ανα μεριδα γαλα 1% και αντι για ζαχαρι στεβια οσο γλυκο σασ αρεσει) (2φορεσ την εβδομαδα)
    ΒΡΑΔΥ:1)ΣΑΛΑΤΑ,ΤΟΣΤ
    2) 1/2ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ, ΣΑΛΑΤΑ
    3)2ΑΒΓΑ, ΨΩΜΙ 30gr,1 γιαουρτι
    4)σαλατα,60γρ τυρΙ
    5)1τονοσαλατα ετοιμη κονσερβα,30ΓΡ ΨΩΜΙ
    6)πιτσα με 1πιτα αλαδωτη,2φετες απαχο κασερι,1φ.γαλοπουλα,πιπερια,μανιταρια,ντοματα
    7)ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ Ή ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 1ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑ 300ΕΥΡΩ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.καλη επιτυχια σε ολες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. εγω εχτες και προχτες πεινασα πολυ.
    σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.
    παντως δεν νομιζω να ισχυει το 6 κιλα σε 7 μερες...
    θα δειξει στο τελος!
    vikitweety μην σκας! πανω απ ολα η υγεια!
    εγω ζυγιζομαι καθημερινα για να ξερω που βαδιζω κοριτσια...γιατι αν τυχων και δεν χανω, να την σταματησω, μην παλευω τζαμπα ειναι κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. aschα θελω να χασω οσο πιο πολλα μπορω ειπα να κανω αυτη και μετα με το φαγοπυρο ωστε να χασω 5-6κιλακια σε κανα 2βδομαδες και μετα να ξανακανω της διαιτολογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Δώρα εγω,θέλω τουλάχιστον 10 κιλά αν τα καταφέρω,γιαυτό κ μετά θα κάνω με το φαγόπυρο η αυτη με το γιαούρτι...η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ υπομονη με διατροφη να χάνεις 1κιλό τη βδομάδα!Μετά ομως θέλει πολύ προσοχη να μην τα ξαναπάρουμε!
    Καλη δύναμη και να μας λες πως τα πας!






















    υ επιτυχία,οτι θες εδω στηρίζουμε η μια την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. καλημερα απο εμενα τελειωσα με μειον 3,500 κιλα οχι αυτα που υποσχεται αλλα πολυ ευχαριστημενη δεν το συζητω !!!!κοριτσια περιμενω νεα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. καλημερα!για μια εβδομαδα ειναι μια καλη απωλεια! ηθελα να σε ρωτησω διαφορα στο σωμα σου ειδες;;σε ποντους;; και γενικα ετρωγες ακριβως τις ποσοτητες;; ή λιγοτερο;; ετρωγες και τα σνακ που λεει;; ευχαριστω προκαταβολικα! σκεφτομαι να την ξεκινησω το σαββατο..αν την κανουν και αλλες κοπελες ας μας πουν τι αποτελεσματα ειχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Καλημέρα και απο μένα!Συνεχίζω 4η μέρα και αν δεν εχω ζυγιστει εχει εξαφανιστει η κοιλιά μου κ εχω χάσει κ πόντους!Καλά είναι uikitweety σημασία έχει να χανουμε!Εγω την τηρώ ακριβώς!Τη συνεχίζει καμία;Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. soula83 καλημεραειδα διαφορα ναι αλλα μην φανταστεις τρελη γιατι εχω πολλα κιλα να χασωοποτε .....οσο για τις ποσοτητες ετρωγα κανονικα ολα που ειχε πλα καποιες φορες ετρωγα λιγοτερα μηλα εκει που ειχε τα 2 κιλα δλδ!!!!σημερα διαλειμα λογω τσικνοπεμπτης δλδ οχι κατι σοβαρο θα φαω κρεατακι με σαλατα το βραδυ το πρωι εφαγα 2 φρυγανιτσες με τυρι του τοστ 1 ποτηρι φυσικο χυμο και καφεδακι με ζαχαρινη !!!!δεν θα φυγω απο εδω θα τα λεμε γιατι λεω να κανω την διαιτα της κρεμας μετα !!!!και αυτη ειναι πολυ καλη θες να την ξεκινησουμε μαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. συγνωμη που αργησα να απαντησω!! vikitweety την διαιτα της κρεμας την διαβασα οπως και τα σχολια αλλα θεωρω οτι σε μενα δεν θα λειτουργησει...πιστευω θα παρω αντι να χασω! αν την κανεις να μας πεις αποτελεσματα αν οντως αξιζει!και καλη συνεχεια και υπομονη! ascha να μας πεις τα αποτελεσμα σου!θα περιμενουμε! ποτε την τελειωνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Καλημέρα κορίτσια!Μπαίνω επιτέλους στην 5η μέρα και η διαφορα είναι αισθητή..μετα απο καιρό επιτέλους ολοκλήρωνω μια δίαιτα!Soula86 θα ζυγιστώ την Δευτέρα που θα κλείσω μια βδομάδα..Τη συνεχίζει καμία η έμεινα μόνη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. καλημερα! λεω να την ξεκινησω απο αυριο!σημερα ολοκληρωνω των μηδενικων θερμιδων και μεχρι στιγμης εχασα 3.400 μου μενει αλλη μια μερα! αυριο λεω να ξεκινησω ή αυτην ή μια με μια λιποδιαλυτικη σουπα που βρηκα..αλλα η σουπα πρεπει να ειναι απαισια και το σκεφτομαι! αυτη μου φαινεται πιο βολικη και γευστικη!περιμενω να μου πεις τα αποτελεσματα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. καλημερα και απο εμενα εγω παιδια χτες τσικνοπεμπτη εφαγα του σκασμου χαχααααχχαχα μην γελασετε αλλα με επιασε διαρροια μαλλον επειδη εφαγα αποτομα οποτε ξινο μου βγηκε χαχαχαχχαχααχαχα απο σημερα τα κεφαλια μεσα θα κανω διατροφη απο διαιτολογο και σε λιγες μερες θα κανω την διαιτα της κρεμας για πειτε τα νεα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Γειά σας κορίτσια!Την σταματήσατε τη δίαιτα?Εγω μεθάυριο τελειώνω κ μάλλον θα την κάνω μια βδομάδα ακόμη μέχρι να φτάσω τα 60 κιλά!Θα σας πω αποτελέσματα!Καλή συνέχεια σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. καλησπερα!!!!!εγω την ξεκινησα σημερα!60.200 κιλα! για να δουμε!ascha περιμενω αυριο τα αποτελεσματα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Soula83 καλή αρχή!Δευτέρα πρωί που κλείνω βδομαδα θα σου πω.Και την ξαναξεκινάω αμέσως για δευτερο γύρω.Πάντως έχασα αρκετά!!Είναι να το πάρουμε απόφαση τελικά!Καλή δύναμη κ σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σας κορίτσια!Δεν άντεξα την αδυναμία και τη χάλασα σήμερα,παρόλα αυτά 4 κιλάκια εφυγαν απο πάνω μου κ είμαι πολύ χαρούμενη!Θα δω τώρα με ποιά θα συνεχισω γιατι τα βαρέθηκα τα μήλα!soula83 την ξεκίνησες;Πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. καλησπερα ascha!την ξεκινησα χθες αλλα το βραδυ τηνχαλασα! και ξεκινησα ξανα σημερα το πρωι!ελπιζω να μην επηρρεαστει πολυ γιατι θα την κανω μια μερα λιγοτερο λογω τριημερου! 4 κιλα ειναι πολυ καλα!μπραβο! μακαρι να χασω κι εγω τοσα! θα τα λεμε, καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Καλημέρα soula83!Εψαξα να βρω δίαιτα,και πάλι εδω καταλήγω γιατι με βόλεψε πολύ κ είδα αποτέλεσμα!Αρα,μαζί σου και εγω απο σήμερα!Πήρα δυνάμεις χτες,έφαγα βλακειούλες η αλήθεια,αλλά τώρα στον αγώνα!Δεν πειράζει αν την κάνεις μια μέρα λιγότερο,και εγω 6 μέρες την κράτησα κ πάλι δούλεψε!Να γράφεις νέα σου!Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. xekinao kai go simera!kalimera kai kali arxi.eimai 68 kila kai thelo na pao 60 elpizo na ta katafero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. οντως πολυ βολικη διαιτα!κι εγω τουλαχιστον δεν εχω πεινασει καθολου μεχρι στιγμης!και τα μηλα ψητα ειναι τελεια!αντε να δουμε!καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Zana καλή αρχή και σε σένα!!!Και εγω τα 60 παλέυω να φτάσω!Πάντως απο 70 έφτασα 67!Τώρα ελπίζω να φτασω 63!Να μας λες πως τα πας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. kalimera!epese poli pina alla ta kataferno se 2 meres exo xasei 1,600 clap!!3h mera simera elpizo na antexo.eseis pos pate;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. kalispera!4h mera simera kai apo 68 eimai 66,200 eimai poli xaroumeni an kai einai poli zoriki diaita.simera piga na mialekso koufeta giati baftizo to 2o paidaki mou kai eprepe na ta dokimaso kai etsi efaga 5 koufeta gia na dialekso geusi elpizo na min ginei tipota.sinexizei kamia;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Γεια σου Ζανα,εγω τη σταμάτησα,είχα τραπέζια,γάμους κτλ,αλλά τα διατήρησα..απο Δευτέρα ξεκινάω ξανά για τα επόμενα..πολύ ζόρικη συμφωνώ ,αλλα αξίζει το κόπο..δεν πειράζει που έφαγες κουφέτα,συνεχισε τη!Να μας πεις αποτελέσματα!Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. tha kano kai aurio giati to sabbato exo exodo kai meta kathari deutera opote blepoume tha enimeroso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. kalimera!telos auto itan exasa tis 3 protes meres kai tora tipota.5 meres 1,800 panta auto patheno.xekinisa sta 72,800 me ti diaita tis bananas kai piga se 3 meres 70,800 meta ekana ti diaita tis kremas gia 1 mina kai exasa tis 4 protes meres 2 kila kai piga 68,800 kai tis ipolipes 26 meres mono 800gr kai piga 68 kai tora ti diaita me ta mila giaourtia 5 meres kai piga 66,200.panta meta apo 5 meres kolao.exo kourastei,alles kopeles xanoun auta pou iposxetai i diaita.isos ftaiei pou exo thiroidi ti na po.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Γεια σου misy!Εγω πιστέυω πως τα πήγες πολυ καλά!Κοντά 7 κιλά σε ενα μήνα!Μην ζυγίζεσαι καθε μέρα πολλές φορες είναι υγρα,αν επιμείνεις θα φύγουν μαζεμένα!Εγω την ξεκινάω δευτερη φορά απο αύριο!Είναι
    πολύ καλή!Τη συνεχίζει καμία;zana πως τα πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. kalimera kai kali sarakosti!ego tora to 3mero exo stamatisei kai xekinao aurio pali.exo parei emesos amesos 1 kilo.den efaga poli kanonika alla meta ta giaourtakia na fas fagito trelenetai o organismos.elpizo aurio pou tha ksana ksekiniso na figei amesos.ta leme apo aurio.kala na perasetai simera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. exo parei 2 kila se 2 meres apistefto!!xekinao pali apo ta 68.apogoiteusi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. kalimera!to 1 kilo efyge 67 lipon kai sinexizo.apo esas sinexizei kamia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Kalispera Kai Kali sarakosti...simera xekinisa ki egw me stoxo toulaxiston an oxi auta pou leei estw 4...yparxei kamia kopela pou tin ekane Kai Posa exase synolika?kali epityxia se oles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 3.500 ΚΙΛΑ ΠΑΝΤΩς ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. κορίτσια καλημέρα! τα κιλά που χάσατε φαίνονται σε πόντους? Ή είναι μόνο υγρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. kai bebaia fainontai.ego bebaia exo xasei 7 me diafores diaites kai exo katebei 2 noumera sto panteloni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ναι ναι φαινονται δεν μπορω να πω τωρα κανω την διαιτα της κρεμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ωραια τότε! συγχαρητήρια για τις απώλειες σας:) χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Γειά σε όποιον βλέπει το μήνυμα! Αρχίζω αύριο με μήλο και γιαούρτι. Υπάρχει κανείς συνοδοιπόρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Καλησπέρα και από εμένα !
    Αύριο ξεκινάω...84kg.
    Θέλω να φτάσω αρχικά 75!!
    Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Καλή σου αρχή lush! Η πρώτη μου μέρα πήγε καλά. θα ήταν καλό να μοιραστούμε την εμπειρία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Απ'ότι βλέπω είμαι η μόνη γράφουσα σε αυτή τη δίαιτα! ΄Δεύτερη μέρα σήμερα και ως ώρας όλα καλά - εννοώντας πως είμαι πολύ τυπική με την προτεινόμενη διατροφή. Θέλω να χάσω 10 - έχω δρόμο. Δεν έχω αισθανθεί καμία αλλαγή στο σώμα μου. Η μόνη αλλαγή που παρατηρώ είναι οδεύω δίχως παρασπονδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. evie ..καλησπέρα, ξεκινάω κι εγώ αύριο πρωί, δεν ξερω εαν θα αντεξω ολες τις ημέρες , σκεφτομαι για δυο τρεις για αποτοξινωση και μετα θα αρχίσω τις σουπες , κι εγω 10 κιλα θελω , κι εχω αναγκη να εχω καποιον παρεα στην προσπαθεια, καλή συνέχεια καλή μου, καλη μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Καλησπερα και απο εμενα,ξεκινησα σημερα 85κιλα με 1,60υψως.η πρωτη μερα περασε ευκολα για να δουμε πως θα συνεχισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Γειά σου Χαρά! Στη διάθεσή σου για στήριξη, άλλωστε το ίδιο χρειάζομαι και εγώ! Καλώς ήρθες Ντίνα! Εγώ είμαι σε αυτή τη διατροφή από την Τρίτη. Είμαι απόλυτα τυπική στο πρόγραμμα και ενώ λατρεύω τα μήλα, λίγο θέλω ακόμα και δε θα θέλω να τα ξαναδώ. Είναι μονότονη αλλά με βγάζει από τον μπελά να μαγειρεύω κλπ. Εγώ είμαι ύψος 1.48, δεν το αντέχω να ζυγιστώ - βλέπω από τα ρούχα μου. Καλή μας δύναμη και τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Γειά σας κορίτσια, εγώ τη χάλασα τη δεύτερη μέρα μου , έπρεπε να μαγειρέψω το βράδυ, ήρθε ο φίλος μου, οπότε έφαγα λίγο κοτοπουλάκι λεμονάτο κι ήπια κι ένα κρασί , όμως είμαι σε καλύτερο δρόμο, άρχισα να σκαρφαλώνω στο ελλειπτικό μου πάλι , πίνω κάθε πρωί χυμό μήλου, μήλο με γιαούρτι στο μπλέντερ με κανέλα είναι εξαιρετικό, θα πειραματιστώ σήμερα να ψήσω το μήλο, αύριο ξέρω ότι θα φάω λίγο καλαμάρι γιατί θα έχω τραπέζι, στο φούρνο θα το βάλω και σε όποιον αρέσει .
    To θέμα είναι να μπούμε στη φιλοσοφία της σωστής διατροφής και να μην σαβουριάζουμε με κάθε αναποδιά. Τουλάχιστον αυτό παθαίνω εγώ όταν με παίρνει από κάτω. Άλλαξα και συνήθειες στον καφέ , τέλος ο στιγμιαίος και οι εσπρέσο , άσε που κοστίζουν , ωραιότατος με πλούσιο άρωμα βραστός καφές ελληνικός , βάζω και λίγη στέβια. Εάν κόψω και το κάπνισμα με βλέπω κορμί θανατηφόρο που θα έχει μάθει και στην οικονομία,  γελάω , τι να κάνω , φιλιά καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Πολύ σωστά τα λες xara και εγώ έτσι έκανα όποτε έπεφτε η ψυχολογία μου έπεφτα και έτρωγα χαζομάρες και η ζυγαριά ανέβαινε. Μετά χαλιόμουνα για τα κιλά που πήρα και είχα πέσει πολύ ψυχολογικά έχω ξεκινήσει δίαιτες από το site και βλέπω διαφορά και σκέφτομαι ότι ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκανα παλιά να ξεσπάω στο φαγητό γιατί μόνο καλό δεν μου έκανε το αντίθετο έκανε τα πράγματα χειρότερα, έχουμε προβλήματα και έτσι προσθέτουμε κι άλλα. Να τα χάσω τα κιλά και δεν θα το ξανακάνω, υγιεινή διατροφή είναι το καλύτερο! Εύχομαι σε όλες μας καλές απώλειες και πάντα να προσέχουμε τον εαυτό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. TAKE CARE OF YOUR BODY. IT'S THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE.

    Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Μπήκα σε ένα ιατρικό φόρουμ κι ανακάλυψα ότι είμαι στον πρώτο βαθμό παχυσαρκίας. Πρέπει να επιστρέψω στον κανονικό βαθμό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν κοιτάζω πια τη ζυγαριά,παρά μόνο για να υπολογίσω, έχω φύγει από αυτήν την λογική, ελέγχω όμως τον δείκτη μάζας σώματος.Κουράγιο σε όλες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. παει και η δευτερη μερα μεχρι τωρα παμε καλα αυριο θα ζυγιστω να δω αν εχασα κανα κιλο,πιο μπροστα εκανα την διαιτα της σουπας και σε τεσσερις μερες ειχα βαλει ενα κιλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Από την Τρίτη είμαι σε αυτή τη διατροφή και με εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός πως είμαι πάρα πολύ τυπική με το πρόγραμμα! Δε ζυγιζομαι όπως σας είπα (γιατί με παίρνει από κάτω), ωστόσο δεν έχω νιώσει ξεφούσκωμα, τα ρούχα πιο άνετα, ή οτιδήποτε. Μην παραδειγματίζεστε από εμένα, ο μεταβολισμός μου είναι ο χειρότερος όλων. Το θέμα είναι πως εάν δεν έμπαινα σε διατροφή θα συνέχιζα να τρώω και ο δρόμος μπροστά ήταν μονοδρομος και γνώριμος. Θα την κάνω ως και αύριο Κυριακή και στη συνέχεια θα περάσω στη δίαιτα της πατάτας, η οποία μου αρέσει όπως τη βλέπω, είναι και εύκολη, δεν απαιτεί πολλά πολλά μαγειρέματα. Xara, πολύ ωραίο το απόφθεγμά σου! Ντίνα, αναγνωρίζω τον ευατό μου σε αυτό που σημειώνεις, ότι μετά τη δίαιτα της σούπας πήρες ένα κιλό. Άσχημο πράγμα να μην έχεις τον έλεγχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μπράβο evie ... ας μην το βάζουμε κάτω. Κι εγώ έχω κολλήσει στα ίδια αλλά θα πάω το απόγευμα για κανα δίωρο περπάτημα.Υπομονή, έχουμε χρόνο αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ειμαι -1,500 μια χαρα ειναι για 2 μερες για να δουμε στην συνδχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Μπράβο Ντίνα για την απώλειά σου!. Xara τι γίνεται? Εγώ δεν ξέρω αν έχασα σε βάρος, κέρδισα σε πειθαρχία και αυτό στ'αλήθεια μου δίνει ικανοποίηση. Σήμερα 6η μέρα, απόλυτα πιστή στο πρόγραμμα. Δε θα τη συνεχίσω για την τελευταία αύριο. Θα πάω στης πατάτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Βγηκαμε το βραδυ και φανηκα δυνατη και δεν εφαγα καθολου φυστικια αλλα ειπια 2 μπυρες για να δουμε τη ζημια καναμε στην διαιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Τεταρτη μερα σημερα και το μηλο ακομα μου φαινεται νοστιμο αλλα το γιαουρτη μπλιαχ....αυριο νομιζω θατπιω γαλα ευτυχως σημερα εκανα αρακα για την οικογενεια και δεν ζηλευω καθολου χαχανα αυριο που θα κανω παστιτσιο να δουμε πως θα κρατηθουμε.θελω πολυ για το πασχα η ζυγαρια να δειξη 79.500 οποτε κρατιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Γειά σας κορίτσια, εγώ τα έκανα χάλια σήμερα αλλά ευτυχώς έχω ξεπρηστεί, συνεχίζω δυναμικά πάλι αύριο, έλεγα να πάω στη πατάτα αλλά μου έχουν μείνει μήλα και δεν είναι να πετάμε τίποτα σήμερα. Ενα διήμερο τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Το ίδιο σκέπτομαι και εγώ xara, χα, χα! Δηλαδή, μου έμειναν δύο μηλαράκια, είχα και ένα πορτοκάλι και είπα σήμερα να τα καταναλώσω πριν περάσω στης πατάτας! Ντίνα, στην υγειά σου με τις μπύρες - δε νομίζω να ήταν πολύ κακό που ενέδωσες! Εγώ σήμερα σας το δηλώνω, το βράδυ θα φάω μισό σακούλι πατατάκια με ντιπ γιαούρτι (γιατί έφαγα τα φρούτα!). Το κάνω με πλήρη συνείδηση και μήπως ξεκουνήσω τον μεταβολισμό μου. Καλό μας κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. καλημέρα,evie κι εμένα μου αρέσουν τα πατατάκια , τόσο που δεν σου κρύβω οτι εχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους, την τελευταία φορά έκοψα με το ειδικο εργαλείο πατάτες πολύ λεπτές, τις απλωσα με λαδόκολλα στο φούρνο (πρέπει να είσαι απο πάνω για να μην αρπάξουν) και στη συνέχεια εβαλα στο μπλέντερ γιαουρτι και σκορδο κι εβγαλα μια βραδιά μούρλια....καλό μας κουράγιο δεν λες τιποτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. evie, επίσης όσο σκατά κι αν τα πάω δεν πρόκειται να φύγω από εδώ, αυτή η άτυπη επικοινωνία με γυναίκες που έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμένα μου δίνει μεγάλη δύναμη, δεν έχει σημασία εάν θα ακολουθήσουμε μια δίαιτα , έχει σημασία η επικοινωνία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τη πειθαρχία σου γιατί δεν είναι ότι κάποιος απλά σου λέει να φας μήλα με γιαούρτι, ή πατατάκια με γιαούρτι, είναι η θέληση που έχεις για να δεις τον εαυτό σου όπως τον ονειρεύεσαι. Μαζί σου κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Όπως είναι ο όνομά σου "xara", έτσι να είναι και η διάθεσή σου! Να είσαι καλά, μου δίνεις κουράγιο. Στεναχωριέμαι πολύ. Δε νιώθω διαφορά στα ρούχα μου, δε νιώθω καμία ένδειξη ότι "κατέβηκα". Σήμερα ήμουν πολύ θυμωμένη. Θέλω να πάω σε ενδοκρινολόγο να δω τι γίνεται με τον θυρεοειδή. Διάβασα στο inernet τα συμπτώματα και το μόνο από αυτά που έχω είναι η αύξηση βάρους. Δε μποροώ να καταλάβω τι δεν κάνω σωστά. Δεν ξέρω και που να ψάξω! Τα τελευταία 6 με 7 χρόνια έβαλα πολλά κιλά, δυσανάλογα με αυτά που έτρωγα (δεν ξεσκίστηκα δηλαδή ποτέ για να το ευχαριστηθώ). Κάνω δίαιτα, τίποτα! Αλλά ευχαριστιέμαι να μπορώ να είμαι πειθαρχημένη και γενικά στη ζωή μου με βοηθά να είμαι σε πρόγραμμα. Anyways, σ'ευχαριστώ για την ιδέα με τα πατατάκια. Με το μαγείρεμα δεν το έχω, αλλά καμιά φορά, έχω μερικές αναλαμπές! Σήμερα άρχισα της πατάτας. Μακάρι να μη γίνω σαν πατάτα!Καλή σου συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Γαμησέ το το internet και γω τα ίδια κάνω, ψάχνω και διαβάζω κάθε μαλακία , κάνε ένα έξοδο και πήγαινε στο γιατρό. Μπορεί με ένα χαπάκι απλό του θυρεοειδή να σου αλλάξει τη ζωή. Διαισθάνομαι ότι είσαι μόνη για να μην μαγειρεύεις κλπ. (χαχαχχα τσατ θα το κάνουμε εδώ θα τους μαμήσουμε τις αναρτήσεις με τις δίαιτες, θα λέμε τα δικά μας εμείς) πήγαινε σε ένα από τα διαγνωστικά κέντρα και κάνε πρώτα την απλή εξέταση του υπερήχου , νομίζω κοστίζει γύρω στα είκοσι ευρώ μετά μπες στις αιματολογικές. Κάντο όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. xara, θα δοκιμάσω με το ικα πρώτα, γιατί εδώ είναι σχετικά εύκολο να έχεις άμεσο r/v. Θα πάω "διαβασμένη" στο γιατρό θα κάνω εύστοχες ερωτήσεις. Πιστεύω ότι θα μου γράψει εξετάσεις, αν όμως δεν, θα του ζητήσω να μου πει πως λέγονται για να πάω διαβασμένη και στο διαγνωστικό κέντρο και να μη ξοδεύω χρήματα άσκοπα. Μας χρειάζεται και το chat, δε νομίζεις? Εσύ πως τα πας? Εγώ έχω αρχίσει της πατάτας, αλλά αίσθηση "αδειάσματος" καμία! Δεν τρώω τίποτα μα τίποτα "άσχετο", σχεδόν ούτε τσίχλα. Ίσως περάσω στη δίαιτα του φαγόπυρου, γιατί την πατάτα (αν και δεν τρώω την ποσότητα που λέει), δεν την προλαβαίνω κάθε μέρα να την ψωνίζω και να την φτιάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. evie μακάρι να είχαμε chat για ψυχολογικη υποστήριξη κυρίως. εγώ εχω κολλήσει ξεφεύγω πολύ αλλά συνεχίζω. τουλάχιστον δεν τρώω μαλακίες. δεν άντεξα τόσα μήλα κι έφαγα και μερικά αυγά και παξιμάδια. αυριο για 2 ημέρες θα δοκιμάσω την πατάτα. επίσης αύριο θα κάτσω να φτιάξω την ντουλάπα μου , τα βαριά χειμωνιάτικα και θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη, μπαίνω στα περυσινά καλοκαιρινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Λοιπόν xara, να σου δώσω τον απολογισμό μου. Όπως σου είπα τελείωσα του μήλου και έκανα για 1 1/2 μέρα της πατάτας. Μετά, είπα να περάσω στα πιο "παραδοσιακά", δηλαδή ψάρι + σαλάτα, καθώς ήθελα να ξαλαφρώσω και λίγο την κατάψυξη. Οι περισσότεροι λένε πως η δουλειά γίνεται με πρωτεϊνη. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν τρώω κρέας και το ψάρι, μου γυρίζει ολίγον τα άντερα. Εδώ και 2 μέρες στο ψάρι, παραμένω συνεπής και προχωρώ με το κεφάλι προσηλωμένο στο στόχο, βλέπω δε βλέπω αποτέλεσμα.
    Όσο για τα ρούχα σου που λες, σκέψου, γιατί θες να δεις αν χωράς στα περσινά? Θέλεις να το κάνεις γιατί νιώθεις διαφορά και θες να την επιβεβαιώσεις? Υπάρχει όμως ο κίνδυνος εάν δε χωράς, να "επιβεβαιώσεις" στον εαυτό σου πως η προσπάΘεια δεν καρποφόρησε και να "αυτοτιμωρηθείς"
    τρώγοντας. Μην κάνεις πράγματα που δεν αντέχεις όταν νιώθεις ήδη ευάλωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Μια χαρά τα πας ευη , μπράβο, κι εγώ αργά αλλά σταθερά κατάφερα έχασα 2,5 κιλά σε δυόμιση εβδομάδες περίπου, όμως με ενδιαφέρει περισσότερο το BMI , να βγω απο το πρώτο στάδιο παχυσαρκίας, ευτυχώς ο καιρός με αποτρέπει να πάω στη ντουλάπα! τη γλίτωσα. όταν με πιάνει η απογοήτευση το κόλπο μου είναι ότι χαζεύω στο youtube διάφορα videos με συμβουλές ομορφιάς και ξεχνιέμαι, οι αμερικάνες είναι πρώτες σε αυτά. έμαθα να κάνω τα μαλλιά μου πέντε διαφορετικούς κότσους, πλάκα έχει.καλή συνέχεια να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. geia sas koritsia!!! loipon egw thn ksekinhsa shmera! ante na doume an tha kanei tpt! thelw sunolika na xasw 15-20 kila oxi mono me auth bebaia! exw xasei hdh 25 kila me diatrofes kai eipa na ksekinhsw kai auth gia na ksekolhsw ligo grhgora! tha sas grafw apotelesmata!! einai kamia allh pou thn kanei na milame koritsia gia uposthriksh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Μπράβο Ιωάννα, κάνεις μεγάλο αγώνα εγώ 6-10 κιλά προσπαθώ να χάσω εδώ και χρόνια. Εχουν κάτσει επάνω μου σαν ανυπότακτα κατσίκια, κοινώς έχουν κατσικωθεί :)αλλά προσέχω και δεν παίρνω άλλα. είμαι σίγουρη πως από την εμπειρία σου ξέρεις καλά πως η λύση δεν είναι 7 μέρες γιαούρτι και μήλο. Κάνουμε αυτές τις δίαιτες για κάνα διήμερο άντε τριήμερο για να αποτοξινώσουμε το σώμα μας. Δεν είναι όμως η θεά Πανάκεια. Αυτό το γράφω για να νεαρότερα κορίτσια που ενδεχομένως να διαβάζουν αυτές τις αναρτήσεις , εγώ που είμαι 40 μπορώ να φάω 2 μέρες γιαούρτι και μήλο, ένα κορίτσι όμως στα 15 δεν επιτρέπεται να βάζει τον εαυτό του σε αυτήν την διαδικασία. Η αποτοξίνωση αφορά μεγαλύτερες ηλικίες που καπνίζουμε που πίνουμε κάνα ποτάκι παραπάνω, που θέλουμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας. Εσύ ξέρεις πως θα το διαχειριστείς όταν έχεις καταφέρει κι έχεις χάσει 25 κιλά. Εγω για παράδειγμα σήμερα πήγα μια μικρή εκδρομή , έφαγα λίγο παραπάνω μεζεδάκια, είναι μες στο πρόγραμμα, αύριο θα προσέξω για να μην αρπάξω τουλάχιστον κάτι παραπάνω. Φιλιά ! Γράφε μας πως τα πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Κορίτσια τι γίνεται; δεν έχω νέα σας κι ανησυχώ ...εγώ τα έκανα θάλασσα κι είμαι σε επαναπροσδιορισμό του στόχου (γελάω τι να κάνω;)δεν πειράζει, αρκεί που είμαστε υγιείς κι όμορφοι άνθρωποι στην ψυχή.Το σώμα θα το φτιάξουμε κάποια στιγμή...οσονούπω δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. kalimera koritsia diavasa oles tis enimerosis kai eipa na sas grapso kai ego,simera ksekinao auti tin dieta eimai 112 auti tin stigmi,mesa se 4 xronia exasa 30 kila pou eixane mpoi apo eksosmatikes tha sas po apotelesmata stis 20 tou mina posa exasa.alla thelo na po einai oti prepoi na valoume fermouar sto stomataki mas gia na xasoume kila ,kai ola einai mia idea ,kali sas evdomada kai ta leme se 7 imeres me poli ektimisi serrea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. kalispera koritsia apo aurio tha kanw kai egw auti ti diaita..elpizw na mhn ta ksanapairnoume ta kilakia pisw..egw ekana mia pou einai meion 20 kila se 1 mhna kai eixa polu kala apotelesmata alla tis teleutaies meres kontepsa na pesw katw kai thn stamathsa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. eimai 1.70 kai twra eimai 67.3 kila...thelw na paw sta 60.exw latreia sta mhla opote pisteuw tha paei polu kala..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. κοριτσια αν τρωω 1 κιλο μηλα καθε μερα πειραζει?Δεν νομιζω να αντεξω 2 κιλα την ημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Κοριτσια αν τρωω 1 κιλο μηλο καθημερινα πειραζει?Δεν θα αντεξω 2 την ημερα!Και το σνακ που ειναι 3-4 κρακερ τα τρωω στο δεκατιανο και τα 3-4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Γεια σας κορίτσια. Είμαι 1.64 και 71 περίπου κιλά. Λέω να ξεκινήσω από αύριο τη δίαιτα αλλά θέλω παρέα για συμπαράσταση αν ενδιαφέρεται κάποια!! Όλγα δεν νομίζω να πειράζει να μειώσεις την ποσότητα.. Μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου! Δεν έχω ξανακάνει τη δίαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ksekinisa shmera 73 kg me 1.63cm upsos an ta kataferw ki tis 7 meres tha sas enhmerwsw koritsia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. έκανα αυτή την δίαιτα για 7 μέρες (χωρίς παρασπονδίες - πράγμα περίεργο για μένα) κι έχασα 2200. είμαι 1,64 περίπου, 64,2 κιλά όταν την ξεκίνησα και46 χρονών στην προκλιμακτήριο και με έναν κατεστραμμένο μεταβολισμό από τις πολλές και συνεχόμενες δίαιτες. εδώ και 3 χρόνια που έχω μπει στην προκλιμακτήριο όσο και να προσπαθούσα δεν έχανα γραμμάριο. τώρα είμαι 62 κιλά ..........αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών ....να δω τώρα πως θα διατηρηθώ σ΄αυτά τα κιλά τώρα που φεύγω για διακοπές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Την άρχισα σήμερα. Δεν κατάφερα να φάω πάνω από δύο μήλα και λίγο γιαούρτι.
    Αλήθεια, τα παξιμαδάκια είναι απαραίτητα? Μπορώ να τ αποφύγω?
    Θέλω να χάσω μόνο δύο κιλά. Είμαι 163 εκ. και ειμαι 51 κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Γεια σασ κοριτσια και απο εμενα!!!Μήπως γνωρίζετε, εάν επιτρεπεται το μέλι ως φυσικό γλυκαντικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Evelina προτίμησε στέβια που δεν έχει θερμίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Γεια σας, πρέπει οπωσδήποτε να τρώω καθε μέρα και μήλο και γιαουρτι; Αν η διαιτα ακολουθείται ως δυο μέρες μονο γιαουρτι και δυο μέρες μήλα μονο υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. kalimera ksekinao kai go simera sta 66,500 gia na doume;kali sinexia se osous tin kanoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. kalimera 2h mera simera 900 gr meion.apo 66,500 eimai 65,600 katholou asxima.efaga xtes 3 mila 2 giaourtia kai 4 krakers olikis.kali sinexia euxomai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Evelina καλύτερα να κάνουμε την δίαιτα έτσι όπως είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΛΑ Κ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙΛΑ!!!ΕΙΜΑΙ 1,65,69.5 ΚΙΛΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 3 ΚΙΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ(ΜΗΛΑ,ΑΧΛΑΔΙ,ΜΠΑΝΑΝΑ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΗΛΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. ksekinw apo shmera 83kg me 170 cm...tha sas lew kathe mera ta nea mou....kalh arxh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. Καλημέρα!Έκανα για 3 μέρες την δίαιτα κ έχασα 2 κιλά!!!Από 69,5 πήγα 67,5!Συνεχίζω όμως με ισορροπημένη διατροφή χωρίς να στερούμαι τροφές για να χάσω ακόμα 3 κιλά!Χρειάζεται υπομονή,θέληση,απ'όλα κ με μέτρο για να δεις κ να διατηρήσεις το αποτέλεσμα!!!Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας