Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης με Αρνητικές Θερμίδες

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης με Αρνητικές Θερμίδες

Ορισμένες τροφές καίνε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της διαδικασία της πέψης από ό,τι περιέχουν και μ'αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσουν να χάσουμε τα περιττά κιλά. Την δίαιτα των αρνητικών θερμίδων είναι μια μακροβιοτικής δίαιτας που έχει ως φιλοσοφία την κατανάλωση ωμών φρούτων και λαχανικών όπως επίσης και τροφών χωρίς επεξεργασία. Μπορούμε να τα καταναλώνουμε ωμά, σε υγρή μορφή (χυμός), βραστά, ψητά και στον ατμό.Το διατροφικό πρόγραμμα των αρνητικών θερμίδων διαρκεί για 7 ημέρες και κατά τη διάρκεια της δίαιτας καταναλώνουμε τροφές μόνο από τις ομάδες των λαχανικών και των φρούτων αρνητικών θερμίδων χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.
Εναλλακτικά, μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα καθημερινό διατροφικό μενού συμπεριλαμβάνοντας στις ομάδες των λαχανικών και των φρούτων αρνητικών θερμίδων (χωρίς περιορισμό στην ποσότητα) και 200 γραμμάρια πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη μπορεί να προσλαμβάνεται από τροφές από την ομάδα ψαριών-θαλασσινών αρνητικών θερμίδων, άπαχη ζωική πρωτεΐνη, γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών ή φυτικό γάλα ξηρών καρπών μέχρι να χάσουμε τα περιττά κιλά. 

Διάρκεια: 7 ημέρες
Απώλεια: μέχρι και 6 κιλά



ΤΡΟΦΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Αγγούρι
Αγκινάρα
Άνηθος
Γογγύλι
Καλαμπόκι
Κάρδαμο
Καρότο
Κολοκύθα
Κολοκύθι
Κουνουπίδι
Κρεμμυδάκι
Κρεμμύδι
Λαχανάκια Βρυξελλών
Λάχανο
Μαϊντανός
Μανιτάρι
Μαρούλι
Μελιτζάνα
Μπάμια
Μπιζέλι
Μπιζέλι
Μπρόκολο
Ντομάτα
Παντζάρι
Παστινάκη
Πιπεριά
Πράσο
Ραβέντι
Ραπανάκι
Σέλερι
Σέλινο
Σκόρδο
Σπανάκι
Σπαράγγι
Τεύτλα
Φασολάκια
Χόρτα

ΦΡΟΥΤΑ
Ακτινίδιο
Ανανάς
Αχλάδι
Βακκίνια
Βερίκοκο
Γκρέιπ φρουτ
Δαμάσκηνο
Καρπούζι
Κεράσι
Κουμκουάτ
Κυδώνι
Λεμόνι
Μάνγκο
Μανταρίνι
Μήλο
Μοσχολέμονο

Μούρα
Νεκταρίνι
Παπάγια
Πεπόνι
Πορτοκάλι
Ροδάκινο
Ρόδι
Σταφύλι
Σύκο
Φράουλα

ΨΑΡΙΑ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
Αστακός
Βατραχοπόδαρα
Βατραχοπόδαρα
Γαρίδα
Γατόψαρο
Καβούρι
Καλκάνι
Καραβίδα
Λαβράκι
Λυκόψαρο
Μπακαλιάρος
Μύδι
Πέστροφα
Πλευρονήκτης
Στρείδι
Τόνος



ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

- Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα ή σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας.
- Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.

- Μαγειρεύουμε τις τροφές ψητές ή βραστές ή στον ατμό. Τα γραμμάρια ισοδυναμούν σε μαγειρεμένη τροφή.
- Κρέας: Καταναλώνουμε άπαχο κρέας.
- Κοτόπουλο: Καταναλώνουμε χωρίς την πέτσα.
- Τα γαλακτοκομικά να είναι με χαμηλά λιπαρά.
- Το γιαούρτι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γιαούρτι κεφίρ.
- Το γάλα μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γάλα κεφίρ ή φυτικό γάλα.
- Τυρί: Καταναλώνουμε τυρί με χαμηλά λιπαρά της επιλογής μας.

- Στα γεύματα και στα ροφήματα προτιμάμε την κανέλα Κεϋλάνης, την πιπερόριζα (τζίντζερ) και το τσίλι που συντελούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους.
- Δεν παραλείπουμε γεύματα. Ακόμα κι αν δεν πεινάμε τρώμε έστω λίγο για να κρατάμε τον μεταβολισμό σε εγρήγορση.
- Ελέγχουμε το βάρος μας μια φορά την εβδομάδα, την ίδια πάντα ώρα με ελαφρύ ρουχισμό και με άδειο στομάχι. Η καλύτερη ώρα είναι το πρωί μόλις έχουμε ξυπνήσει.
- Άσκηση: Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τη διατροφή με μεσαίας έως έντονης έντασης άσκηση από 30 λεπτά έως 60 λεπτά 6 φορές την εβδομάδα.

Επιτρέπεται

Ροφήματα
- Ροφήματα βοτάνων
- Καφές
- Κακάο

Λιπαρά

- Ελαιόλαδο: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Φυτικά έλαια: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Έλαια ξηρών καρπών: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα

Γλυκαντικά
- Βιολογικό Μέλι: μέχρι 2 κουταλάκια την ημέρα
- Στέβια

Καρυκεύματα και Αρτύματα
Αρωματικά (φρέσκα ή αποξηραμένα), μπαχαρικά, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λεμόνι, μουστάρδα (χωρίς ζάχαρη).

Δεν επιτρέπεται

Ροφήματα
- Αναψυκτικά (διαίτης ή μη)
- Αλκοόλ

Γλυκαντικά
- Τεχνητά γλυκαντικά
- Ζάχαρη





Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

283 Σχόλια

  1. teeelia ime i proti pou 8 tn kano apo aurio tn 3ekinao...mazi me tn dieta skinny girl..opia 8eli as er8i stn pareoula..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. evita??????skinny girl. t eidous diaita einai auth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nikoleta αυτή την δίαιτα εννοεί η evita: http://www.enter2life.gr/wp/4629-i-diaita-skinny-girl-xaste-20-kila-se-30-imeres.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ -2 ΚΙΛΑ...ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερωτηση: Πρεπει να τρωμε μονο αυτες τις τροφες μεσα στη μερα και μονο ωμες? Ή μπορουν να ειναι μαγειρεμενα πχ τα πρασινα φασολακια με φρεσκιες ντοματουλες και φρεσκα μυρωδικα, βραστα τα πατζαρια και τα κολοκυθακια και το κουνοπιδι? και απο τα φρουτα μπορουμε να πινουμε φυσικους χυμους.. δηλαδη να στιβουμε κανενα πορτοκαλι να πινουμε ή οταν βγουμε να παραγγελνουμε φυσικο χυμο πορτοκαλι... απαγορευετε σε αυτη τη διαιτα καθε αλλου ειδους τροφη για να χασουμε τα κιλα ή μπορουμε να τρωμε πχ αβγο, ψητο ή βραστο κοτοπουλο, ψητο ψαρι ή ψητη απαχη μπριζολα.. γαλα εστω και 0%? υδατανθρακες μαλλον οχι εφοσον αναφερει μονο για πρωτεινες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αννα αν διαβάσεις στην αρχή της δίαιτας πριν το Πρόγραμμα, το γράφει ότι μπορεί μπορείς να τα τρως μαγειρεμένα τα λαχανικά βραστά ή ψητά ή και στον ατμό να τα συνδυάζεις όπως γράφει μόνο με πρωτεϊνη και όταν βγαίνεις έξω φυσικό χυμό πορτοκάλι να παραγγέλνεις! Εμένα την ξεκίνησε η ξαδέρφη μου χτες! Antigoni μπράβο για την απώλεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ωραια.. μου διεφυγε αυτο με τα ψητα ή βραστα ή στον ατμο. Και τωρα αυτη που κανω τοτε ειναι παρομοια μιας και εχει κυριως φρουτα, λαχανικα απαχο κρεας (πρωτεινη) και καθολου γαλακτοκομικα και υδατανθρακες (περα απο 1 φρυγανια που λεει καποες μερες).. ειμαι στην 4η μερα,ζυγιστικα και ειμαι -2.. ειμαι αισιοδοξη οτι θα χασω και τα 10 κιλα που θελω μεχρι τις αρχες με μεσα Ιουνιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την αρχιζω σημερα κ ελπιζω να καταφερω να την τελειωσω... Πρεπει να χασω 6 κιλα μεχρι τα μεσα Ιουνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. koritsia tn xerika kila gekinaw aurio 8elw na xasw merika kila mexri tin epomeni pempth an kanw mia mera day off 8a kataferw na fanei i diafora??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα σημερα ξεκινισα την διαιτα μηδενικων θερμιδων εφαγα σπανακι ωμο με σκορδακι και μανιταρια και φρουτακι ανανα θελω να ρωτησω τα παιδια του σαιτ οταν λετε να καταναλωνουμε 1.5 με 2 λιτρα νερο ξεχωριστα απο τα ροφηματα βοτανων?γιατι εγω ειχω πιει ιδη 2 λιτρα απο το κοκτειλ ενεργοποιησης μεταβολισμου!!!πρεπει να πιω και 1.5 λιτσο νερο?περιμενω απαντηση ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια του σαιτ σας ρωτησα κατι ποιο κατω θα εκτιμουσα αν με διαφωτιζατε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατερίνα επειδή πίνω και εγω πολύ νερό και τα ροφήματα για το αδυνάτισμα όταν γράφει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό αν δεν έχεις πιει άλλα ροφήματα εσύ όπως κάνω και εγώ κάνω να υπολογίζει και τα ροφήματα στην ημερήσια ποσότητα! μου φαίνεται αποτελεσματική και αυτή η δίαιτα. να γράφεις και πως τα πηγαίνεις γιατί ψάχνουμε με την κολλητή μου δίαιτα για να χάσει κάποια κιλά που έχει πάρει και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε και κοιτούσαμε τώρα αυτή! εγώ έχω κάνει την δίαιτα της κρέμας που είναι super και τα έχασα τα παραπανίσια μου κιλά! καλη επιτυχια κατεριννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. amanda ευχαριστω δηλαδη σημερα οχι αλλα υγρα!!τα 2 λιτρα απο το κοκτειλ που ειπια ειναι σαν να ειπια το νερο που λεει η διαιτα σωστα καταλαβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι κατεριννα ετσι ακριβως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα σε όλες. Ξεκίνησα την δίαιτα το σάβατο και εχω χάσει μεχρι σήμερα 2 κιλά. Οχι και άσχημα. Είμουν 72 κιλά σήμερα 70 και θελω να χάσω αλλα 10. Εχει καμία να μου προτείνει κάποιο από τα ροφήματα που εχει αποτέλεσμα?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gogo συνχαριτιρια κουκλα μου εγω την ξεκινισα εχτες και ειμαι ηδι 1.5 κιλο κατω αλλα ειμαι 90 κιλα πινω ταυτοχρονα το κοκτειλ ενεργοποιησης μεταβολισμου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημερα παιδια του σαιτ βοηθηστεμε κανω την διαιτα μηδενικων θερμιδων πινω καθε μερα και το ροφημα sassy water 2λιτρα!!!!αλλα διψαω!!!στην διαιτα λεει 1.5 με 2 λιτρα νερο αλλα πινω το ροφημα!!!μπορω να πιω παραπανω υγρα?δηλαδη να πινω και τα 2 λιτρα απο το ροφημα αλλα να πινω και εστω ενα λιτρο νερο?σας παρακαλω διαφωτιστεμε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι βρε katerinna μπορείς αφού γράφει τουλάχιστον! Πως τα πηγαίνεις με την δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. amanda μου τωρα το αλαξανε και λεει τουλαχιστον 2λιτρα νερο δηλαδη το λιγοτερο καθημερινα 2 λιτρα!!πριν ηταν καθημερα 1.5 με 2 λιτρα και πεδευομουν να αρκεστω σε αυτα!!!αλλα διψαω!!!τωρα ομως θα πινω με την ψυχη μου!!!με την διαιτα παω πολυ καλα ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ την ξεκινησα τριτη 29 μαιου και εχω χασει 3,5 κιλα και εχω και περιοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παιδια του σαιτ ευχαριστω για την διευκρινιση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο katerinna για την τόσο καλή σου απώλεια! Συνέχισε έτσι! Να ξέρεις ότι το νερό πάντα βοηθάει και να μην το φοβάσαι! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα. Χθες τελείωσα την δίαιτα εχασα τρια κιλά. Θα σταματήσω για δύο μέρες και θα συνεχίσω πάλιαπό δευτέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλησπερα εχτες τελειωσε η πρωτη βδομαδα εχασα 4 κιλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και με περιοδο!!!και συνεχειζω εννωητε!!!καλη αρχη σε οσες την κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και κυριως κοριτσια ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ!!!ξεχασα να το αναφερω φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλημέρα σας κορίτσια , σήμερα ξεκινάω και εγω .μιας και είδα τα αποτελέσματα σας και είναι πολύ ικανοποιητικά . ξέρει μήπως καμιά αν μπορώ να τρώω κερασιά και βερίκοκα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μελινα δεν νομίζω να πειράζει τόσο, αρκεί να μην παρασυρθείς και φας πολλά..πιστεύω γύρω στα 10 κερασάκια ή 2 βερίκοκα δεν θα σε πειράξουν.. εξάλλου τί διαφορά θα σου κάνουν οι πχ 100 θερμίδες παραπάνω? Το θέμα είναι να συνεχίσεις την δίαιτα για όλη τν εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. katerinna μπράβο τα πας τόσο καλά! μν σταματήσεις, συνεχισα με αυτο τ ρυθμο.. πόσα κιλά θες να χάσεις? εγώ θέλω να χάσω 10..σκέφτομαι να πάρω ολες τις δίαιτες του σάιτ με τη σειρά και να δώ τί θα γίνει.. 5 μέρες τώρα έκανα δίαιτα 1200 θερμίδων αλλά δν είδα αποτέλεσμα. Μάλλον εχω καταστρέψει το μεταβολισμό μου και χρειάζομαι κάτι πιο δραστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. christina moy καλησπερα και βεβαια συνεχειζω ειμαι ακομα ενα κιλο κατω!!!εχω να χασω αρκετα ξεκινησα 90 κιλα με υψος 1.69 τωρα ειμαι 85!!ακομα και για τον συζυγο που μαγειρευω γιατι πρεπει να φαει(χααχαχα) τωρα μετα την πρωτη βδομαδα τα μυριζω και μου γυρνανε τα αντερα!!!βεβαια τον εχω συνεχεια να μου λεει φαε και φαε αλλα εγω εκει!!!κοριτσια αμα περασετε την μιση απο την πρωτη βδομαδα μετα θα ειστε απτοητες!!!!!και μην ξεχνατε να πινετε ροφηματα εγω πινω του μεταβολισμου!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μπραβο βρε κατερίνα!σούπερ!
    εγώ αρχίζω αύριο..θα κάνω και το sassy water, για να έχω κάτι να πίνω εκτός από καφέ! νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε κορίτσια, έτσι όλες μαζί, για να υποστηριζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. koritsia xekinnaw apo aurio dn mporw na katalavw gt merikes xanete ligotero 8a tin kanw gia 2 evbomades kai 8elw na xasw toulaxiston 10 kila ti prepei na prosexw?????? ta fasolakia mporw na ta kanw giaxni xwris ladi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. lena το ποσα κιλα θα χάσει κανείς εξαρτάται από πολλά πραγματα..αν 2 άτομα χάσουν ας πούμε από 5 κιλά και ο ένας είναι 50, ο άλλος 100, τότε αυτός που είναι 50 είναι σαν να έχασε παραπάνω..δεν χάνουμε όλες το ίδιο 'ποσό' κιλών, αλλά το ίδιο ποσοστό, ανάλογα με το βάρος μας..επίσης έχει άμεση σχέση με το μεταβολισμό..αν εσύ κάνεισ την δίαιτα γ 2 εβδομάδες, την δεύτερη θα χάσεις λιγότερο γιατι θα έχει πέσει ο μεταβολισμός σου..όσο για τα φασολάκια ναι βεβαια και μπορεισ να τα κάνεισ έτσι..βάλε και κάνα μικρό κουταλάκι λάδι (εγώ αυτό κάνω!) καλή αρχ'η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. christinam euxaristw polu gia tis sumboules s apla anisuxw gt m fenetai polu eukoli i diaita gia toso polla kila kai exw amfibolies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. lena εγώ την έκανα για 3 μέρες (χθες σταμάτησα λόγω περιόδου) και έχασα γύρω στα 3 κιλά..συνεχίζω από σήμερα για ακόμα 3 μέρες.
    Η δίαιτα πιστεύω σου φαίνεται εύκολη γιατι έχεις πολλές επιλογές, αλλά όλες αυτές οι επιλογές έχουν ελάχιστες θερμιδες..μπορείς να φας 3-4 ωραίες σαλατούλες την ημέρα με ελάχιστες θερμίδες (τα φασολάκια βοηθάνε γιατι σε φουσκώνουν) και 4-5 φρούτα (με τα φρούτα μην φας απεριόριστα γιατι έχουν λίγες θερμίδες παραπάνω..). Προτέινω να φτιάξεις ένα ρόφημα όπως αυτο που είναι για το μεταβολισμό, για να έχεις να πίνεις κάτι κάθε τόσο..αν κάνεις και λίγο περπάτημα όταν μπορείς (30 λεπτά ας πούμε) θα δεις αποτέλεσμα γρήγορα πιστευω.. το καλό με αυτή την δίαιτα είναι 1. δεν νιώθεις ότι περιορίζεσαι στην ποσότητα 2. παίρνεις πολλές βιταμίνες, ίνες κτλ 3. δεν πεινάς εύκολα γιατί όλα αυτα που τρως έιναι φουσκωτικά (ειδικά αν πίνεις και κάνα ρόφημα).. ποπο με έπιασε πάρλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. afou leei aperiorista frouta!!!!! :(
    loipon egw to prwi trww 3 mila kai ligo karpouzi to mesimeri ena pito fasolakia me mia mikri salata kai apogeuma me vradi ali frouta dn 8elw na zugistw akoma 8elw na perasei prwta mia ebdomada emena mou fainete eukoli gt leei aperioristi posotita frouta pou etsi kai alliws ta latrevw !!! akou exw 1 75 upsos kai eimai peripou 69 kila oloi mou lene oti dn xreiazete na xsw kila ontws dn fainomai antikeimenika xontri gt eimai psili alla 8elw na ginw pio adunati ase pou apo tin gumnastiki exoun fouskwsei ligo oi gampes mou elpizw na ta kataferw 8a tin kanw 2 ebdomades posa les na xasw??????? esu ti trws oli tin mera?????aaa xexasa na sou pw pinw 3 peripou litra nero tin imera kai ice tea me moidenikes 8ermides!!! perimenw apantii koukla m:) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. lena και εγώ παρόμοια περίπτωση είμαι( πολύ πιο κοντή βέβαια, 1.63 ;))
    Μου φαίνονται πάρα πολύ καλά αυτά που τρώς! αυτό με τα φρούτα στο λές γιατί εγώ καμιά φορά παρασύρομαι, ας πούμε τώρα έχω βάλει στο μάτι 3 κιλά καρπούζι που έχω στο ψυγειο!
    εγώ τρώω το πρωί καρπούζι, φράουλες και κάνα άλλο φρούτ, το μεσημέρι μία μεγάαλη σαλάτα με λίγο λάδι, το απόγευμα πάλι καρπούζι και το βράδυ πάντα τα φασολάκια που τα λατρεύω..
    πιστεύω ότι την πρώτη εβδομάδα θα χάσεις φύρω στα 5-6 και μετά την δεύτερη είναι θέμα αν θα την κρατήσεις την δίαιτα..αν ναι μπορει να χάσεις και ακόμη 3-4.. αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσες την 2 εβδομάδα να κάνεις μία δίαιτα με πιο πολλές θερμίδες, για να μν κουραστείς, τα παρατήσεις και αρχίσεις και τρως τα πάντα και τα ξαναπάρεις όλα..πάντως πιστεύω πως θα τα καταφέρεις! και μν ζυγηζεσαι ακόμα!! από την 5 μέρα προτείνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. wraia eutuxws me ka8isuxases 8a exoume epikoinwnia kai tin deutera 8a zugistw kai 8 sou pw pantws mexri twra dn exei fanei exwteriki allagi autin tin diaita mporw na tin kanw gt einai polu eukoli eidika stis nisteies apo tin deutera eftiaxa 1 kilo fasolakia kai ta efaga se 3 meres twra aurio xana 8a ftiaxw gia tis upoloipes meres !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Geia sas koritsia. tha xekinisw tin dieta (meidenikwn thermidwn) apo to savvato.
    Eimai 17 xronwn me ipsos 1.68m kai 63kg.
    Elpizw na kataferw na epanerthw sto varos pou eimuna persi girw sta 55kg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. koritsia na rwthsw kati an kanei kotosoupa me karoto k koloku8ia uparxei kanena provlima ?? giati ousiastika einai epitrepomena ola afta ta trofima ...please help me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλησπερα παιδια.!μπραβο σε οσους ειχατε αποτελεσματα με την διαιτα αυτη,και καλη προσπαθεια σε οσους την κανετε τωρα..εγω ειμαι καινουρια και επειδη μου αρεσουν πολυ τα φρουτα αποφασισα να κανω αυτη την διαιτα..ειμαι 17 χρονων 1,75 και 69 κιλα..περισυ τετοιο καιρο ημουν 58 κιλα και αυτος ειναι ο στοχος μου.ελπιζω να τα λεμε..φιλια σε ολους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλησπερα σε ολες σας!συγχαρητηρια για τις απωλειες σας.αυριο θα την ξεκινησω και εγω την διαιτα γιατι θελω να χασω μερικα κιλακια ακομα.θα σας λεω νεα μου!καλη συνεχεια σε ολες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κοριτσια μου καλησπερα μην μασατε κουκλαρες μου παρτετω χαλαρα!!!!φατε οση ποσοτητα θελετε!!!!!μεχρι να σκασετε οσο περισοτερο τρωτε τοσα ποιο πολλα θα χασετε!!αναφερομαι σε ατομα που εχουν οντως να χασουν κιλα για 10 και πανω!!!!εγω 29 μαιου αρχισα,σταματησα παρασκευη 22 ιουνιου (ειχαμε γαμο ξεκουραστικα κιολας)και εχασα συνολικα σε αυτο το διαστημα 12 κιλα!!εχτες δευτερα ξανααρχισα και εχω χασει ηδη 2.5 κιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ouaoouuuu katerina bravoo..egw gia kapoio logo den katafera na thn arxisw kanonika kai tha thn kanw apo aurio...auto pou eipes gia thn posothta eisai sigourh oti isxuei?egw tha ksekinaga me to skeptiko oso ligotero trww toso perissotero xanw...dhladh skeftomoun na trww 3 me 4 frouta thn hmera...pes mou se parakalw ti isxuei telika.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μυρτω μου το εκανα και εγω το σκεπτικο σου την δευτερη βδομαδα αλλα δεν καταφερα να χασω πανω απο 1 κιλο!!! οι τροφες αυτες Παρέχουν
    ελάχιστες θερμίδες Προκαλούν θερμογένεση και αυξάνουν τη θερμόλυση, δηλαδή την αποβολή θερμίδων Έχουν ήπια διουρητική δράση, βοηθούν στην απομάκρυνση των περιττών υγρών
    μειώνουν πρηξίματα και κατακρατήσεις.Αυτό που έχει καθοριστική
    σημασία για το σωματικό μας βάρος είναι το ποσό των θερμίδων που τελικά
    αφομοιώνουμε στο σύνολο της ημέρας και όχι το ονομαστικό ποσό των θερμίδων που
    προσλαμβάνουμε.
    Έτσι, η τακτική κατανάλωση
    τροφών με «αρνητικές θερμίδες» και ειδικά όταν αντικαθιστά μέρος των πιο
    πλουσιων σε θερμίδες και λίπος τροφών,μπορεί να συμβάλει στην ευκολότερη επίτευξη ενός
    ελλειμματικού ισολογισμού ενέργειας και να οδηγήσει έτσι σε απώλεια σωματικού
    βάρους.
    Παράδειγμα:
    Μία τροφή περιέχει 100 θερμίδες.
    Ο οργανισμός μας όμως για να την
    χωνέψει καταναλώνει 120 θερμίδες.
    Άρα το σύνολο των θερμιδών που
    θα μείνει στον οργανισμό μας από την κατανάλωση αυτού του τροφίμου είναι 100 - 120 = -20 θερμίδες!
    Έχουμε χάσει λοιπόν 20 θερμίδες
    από αυτό το τρόφιμο! Δεν είναι καταπληκτικό;
    οποτε δωσε τροφη για να καψει!!!αν δεν δωσεις τροφη κολας!!!και μιλαω παντα για ατομα που θελουν να χασουν πανω απο 10 κιλα!!καλη αρχη μυρτω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. katerinna συγχαρητηρια!! είναι απίστευτη η απώλειά σου! ήθελα να σε ρώτήσω, μία τυπίκη μέρα τί περίπου τρώς? εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα φρόυτα και πάντα έτρωγα πολλά από μικρή..μπορώ λες να φάω μεγάλη ποσότητα από αυτά που είναι στη λίστα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. christina μου καλημερα και ευχαριστω!!!να σου πω σημερα ζυγηστικα ειμαι -6 κιλα απο την δευτερα 25 ιουνιου που την ξαναρχισα μεχρι σημερα!!!λοιπον τρωω πρωι και βραδυ απο δυο νεκταρινια η απο 2 φετες ανανα καθε μερα!!!και εχτες το μεσιμερι και προχτες εφαγα φασολακια ζεματισμενα (οχι βρασμενα)με κρεμυδι ξερο, μαιντανο, σκορδακι,φρεσκο κρεμυδακι, ελαχιστο αλατι ενα στιμενο λεμονι και 2 κουταλιες της σουπας λαδι!!και πινω και το ροφημα ενεργοποιησης μεταβολισμου καθε μερα ενα λιτρο συν το νερο μου 2 λιτρα και παραπανω!!!και να σου πω ητε λαχανικα ητε φρουτα τρως οση ποσοτητα θελεις!!!και κυριος να τα τρως ετσι οπως ειναι ουτε χυμο ουτε πολτοπιημενα τα φρουτα και τα λαχανικα η ζεματισμενα 5-6 λεπτα στο νερο η ωμα ετσι κανεις ποιο πολλες καυσης για να τα χωνεωεις!!!!περιμενω να μου πεις πως τα πας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. katerinna μου σευχαριστ΄ς για τις πληροφορίες!
    πάντως πραγματικά είσαι φόβερή με την απώλειά σου!δεν έχω ξανακούσει για τόση επίτυχία από κάποιον σε δίαιτα! πόσα θες να χάσεις ακόμη?
    εγώ έχω να χάσω 7 κιλά. τώρα κάνω πιο 'νορμάλ' δίαιτα, μετρώντας τις θερμλιδες (1200 την ημέρα) γιατι έχω εξετάσεις..σίγουρα όμως θα την αρχίσω αυτή τη δίαιτα μόλις τελειώσω και θα σου πώ νέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. γεια οσυ κατερίνα να σε ρωτήσω τι ειναι αυτο το ρόφημα ενεργοποίησης μεταβολισμού ;
    θα μπορούσες να μου πεις αν μπορείς τι ακριβώς έκανες μια εβδομάδα ;; το προγραμμά σου ;
    εγω σήμερα την αρχίζω :) στόχος 10 κιλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. koritsiaaaaaa pleasde protinete mu mia diaita pu na tin exete dokimasi k na exi apotelesma amesa thelo na xaso 15 kila peripu oposdipote....den adexode idika tora t kalokeri!!please HELP!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεια σε ολες :) Ειμαι 16 χρονων, εχω υψος 1.53cm (ναι ειμαι λιγο κοντουλα) και το βαρος μου τον τελευταιο χρονο κυμαινεται απο 48 εως 53 κιλα ομως ο γιατρος μου ειπε οτι το ιδανικο μου βαρος ειναι 44-46 κιλα. Το πρωι που ζυγιστηκα ημουν 50.5 κιλα ομως ειχα βουλιμικες κρισεις ολη μερα και ετσι αυριο υπολογιζω οτι θα εχω παρει κανα-δυο κιλα. Ελπιζω να ξεφορτωθω τα περιττα κιλα μου γιατι ειναι καλοκαιρι! Απο αυριο ξεκιναω και θα καταγραφω καθημερινα εδω τα κιλα μου και θα σας ενημερωνω για την προοδο μου. Ελπιζω να χασω τα 6 κιλα που υποσχεται η συγκεκριμενη διαιτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βαλισια καλςσόρισες και καλή αρχή!! είχα κάνει αυτή τη δίαιτα 3 μέρες και είχα χάσει 3 κιλά.
    ηταν υγρά βέβαια πιο πολύ, προερχόμενα από μία βουλημική κρίση όπως λες, τις 2 προηγούμενες μέρες. Προτείνω να μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα..καλύτερα κάθε 2, ειδικά προς το τέλος.
    Έχεις δει κάποια άλλη δίαιτα που σου άρεσε? Εγώ τώρα κάνω την δίαιτα της κρέμας και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γεια σας.Ξεκινησα αυτη τη διαιτα χτες με 93,4 κιλα.Ελπιζω να με βοηθησει.Πινω το ριφημα με τη κανελα και το μελι το πρωι και εχω φτιαξει και το ροφημα ενεργοποιησης μεταβολισμου και πινω 1 λιτρο την ημερα.Σημερα ηπια 1 λιτρο και το ροφημα με τη κανελα και,επειδη εκανα καποιες δουλειες στο σπιτι και κουραστηκα,ειναι σαν να εκανα γυμναστικη.Για μεσημερι εφαγα καρπουζι και 2 νεκταρινια και το βραδυ θα φαω μια σαλατα.Λετε να χρειαζεται να τρωω παραπανω?Με τα φρουτα φουσκωσα το μεσημερι.Το ροφημα ενεργοποιησης το φτιαχνω με φακελακια πρασινου τσαγιου.Λετε να πειραζει?Παντως απο διουρηση παμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ntina mou kalispera kai go tin ksekinisa kai se 3 meres exasa 3,5 kila!na tros an ginetai kathe 3 me 4 ores kai oso ginetai neraki kai ligo gumnastiki den xreiazontai uperboles.to sait exei polu kales diaites apla prepei na tis tireis kata gramma an den kaneis paraspondies tha xeis ta apotelesmata pou thes.ego thelo na xaso sunolika 13 kila kai tha sunexiso mexri na ta katafero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kal imera pedia moolis diavasa ola sas ta sxolia tou site pou exete grpsi idika ts xristinas itn ekpliktika..ego ksekinao a[po URIO l RE GAMOTO DEN KIMAME POLI GT TREXO APO MIKRODOULIES..PX AURIO EKKLISIA 8A PAO N M DOSI K DINAMI...LEO N KANO K KA8E PROI SKINAKI G 10 LEPTA k epipros8etos to apogeuma g pezoporia ektos k an pigeno g manaki pou g n po 9eli k fovero perpatime pou lionis mexri n ftasis..telospanton 8 arxizo aurio..ala re koritsia mia erotisi..skeftite oti trote 2 kila frouta tn imera k eno mols ixate ksipnisi t proi isastan 70 kila 8a exete pai 72 ala pos ginete n iste -3 se mia mera...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;as mu apantisi kapia..ime tr 164 ipsos peripou k 70,4 kila veveA MOLIS 3IPNISO 8 IMME LIGOTERO ALA MAKARI N PAO STA 58 !!!!!!!!!TO 8ELO TOSO PL!!!!!!as mu apantisi k kapia stn erotisi m!evxaristo poli..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. evita γεια!! καλή αρχή με την δίαιτα! για την ερώτησή σου σκέψου αυτο: τα δύο κιλά φρούτα που τρως μεταβολίζονται από τον οργανισμό, δεν μένουν σαν βάρος πάνω σου. εκείνη την στιγμή που τα τρως θα σε δείξει 2 κιλά πάνω, αλλά τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η πέψη τους? το νερό που περιέχουν (και είναι πολύ!) και τον υπόλοιπο όγκο τους θα το αποβάλλεις στο μεγαλύτερο μέρος τους. Αυτό που ο οργανισμός θα απορροφήσει και δεν θα αποββάλει είναι οι υδατάνθρακες των φρούτων. Θα τους μεταβολίσει και θα πάρει έτσι ενέργεια. Ποτέ μην συγίζεσαι μετά από γεύματα γιατί δεν έχει νόημα! Είναι σαν να ζυγίζεσαι μαζί με το πιάτο του φαγητού. Πρέπει να ΄είσαι νηστικκή και να έχεις πάει τουαλέτα κανονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. a katalava xristinaki m..se evxaristo para poli g tn pliroforia..ine pl xrisimi g mena..para poli!!esi tin kanis tr;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. παρακαλώ evita μου!! εγώ δεν είμαι σίγουρη ποια δίαιτα θα κάνω τώρα..ή αυτή ή την δίαιτα με το καρπούζι..πάντως θα τα χάσουμε τα κιλά, το πιστεύω αυτο! απλά θέλει υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γειά σας κορίτσια!!Από αύριο ξεκινάω και εγώ τη δίαιτα αυτή η οποία μου φαίνεται αρκετά εύκοληΜια ερώτηση έχω μόνο, τα ακτινίδια δεν επιτρέπονται καθόλου?Έχω πρόβλημα με την τουαλέτα και είναι από τα λίγα φρούτα που με βοηθάνε.Αν δεν επιτρέπονται,ξέρετε με τι μπορώ να τα αντικαταστήσω?Ελπίζω να μου απαντήσε σύντομα γιατί θέλω να την κάνω σωστά.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Φιλιά!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χριστίνα εγώ όταν την έκανα την δίαιτα έτρωγα ακτινίδια πολλά, για τον ίδιο λόγο που λες και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την απώλεια των κιλών!!μου είχε κάνει εντύπωση το ότι δεν τα αναφέρει γιατι ξέρω ότι είναι ιδανικά για την δίαιτα. επίσης το ίδιο ισχύει και για τα βερύκοκα. τα μήλα που λέει και τα ροδάκινα έχουν περισσότγερες θερμίδες..συμβουλή μου είναι να τρως ακτινίδια άνετα! επίσης και τα δαμάσκηνα είναι πολύ καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. kalhspera koritsia...eimai 17 xronwn kai opws para polla akoma koritsia ths hlikias mou exw anasfaleia gia to swma mou kai malista megalh...exw upsos 1.74 kai shmera eimai sta 67 kila....san stoxo mou exw ta 60 kila kai ean ta kataferw akoma kai ta 55....to arnhtiko einai oti den exw katholou uposthrixh.h mhtera mou kathe fora pou prospathw na kanw mia diaita me duskoleuei polu.sunexeia me rwtaei giati den trww kai me piezei...auth h diaita einai idanikh gia to kalokairi kai exei logikh(ennow genika o tropos pou leitourgei).ithela na sas rwthsw poia einai h gnwmh sas gia tis prwteinikes diaites?uposxontai grhgora apotelesmata alla egw anhsuxw gia to meta...sugnwmh ean makrulogw kai sas kourazw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χίλια ευχαριστώ για την απαντησή σου!!Και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.Και πάλι σ ευχαριστώ!Ξεκινάω λοιπόν από αύριο και ο θεός βοηθός!Φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. mirto mou k ego t idia provlimata exo k ime 16 xronon..katarxas 8es n alaksume fb k n s po k mia kali dieta;ti skinny girl;;na tn kanume mazi..ego smr tn 3ekinisa;;8es mirto m; :) 8a exis pl ipostiriksi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. tha sou fanei periergo alla den exw facebook apo dikh mou epilogh....gia diaforous logous den eimai polu fan autou tou koinwnikou diktuou.parola auta ektimw thn protash sou....thn xerw thn diaita pou mou les.eixa skeftei na thn arxisw alla telika kanw auth twn mhdenikwn thermidwn.pantws uposthrixh mporoume na dinoume h mia sthn allh kai apo edw as mhn xathoume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. γεια σας! την ξεκίνησα σήμερα με 88.500 κιλά. άντε να δούμε αν θα χάσω τίποτα. καλά αποτελέσματα σε όλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπέρα κοριτσάκια..σημερα ολοκλήρωσα την δίαιτα κ τελικά έχασα 5.900.κ ειμαι κ αδιάθετη οποτε μπορεί να ειμαι κ λίγο πιο κάτω.ειναι υπέροχη αυτή η δίαιτα.θα την κάνω ακόμα μια βδομάδα αν κ ξερω πως δεν θα χάσω τόσα όσα την πρωτη...καλα αποτελέσματα σε όλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. faganoula είσαι καταπληκτική! συγχαρητήρια! τί περίπου έτρωγες μια τυπική μέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χριστίνα μου σε ευχαριστώ πολυ.έτρωγα 1 μέτρια φέτα καρπούζι κ 1 μέτρια φέτα πεπόνι και μεγάλη σαλάτα μαρούλι.ενδιάμεσα αν πεινουσα μασουλαγα καροτακια κ αγγουρακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. koritsia thn ekana 2 evdomades kai exasw 9.5 kila.....einai foverh h diaita...!etrwga mono apo auta pou anaferei kai oxi polla ....ekana kathimera arketo perpatima epishs..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. faganoula σευχαριστώ! myrtw απίστευτη η απώλεια!! συγχαρητήρια και στις δύο. μου δίνουν κουράγιο οι επιτυχίες σας! θα κάνω την δίαιτα σε λίγο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ξεκινάω σημερα..δωστε κουράγιο παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλο κουραγιο!! 7 μερουλες ειναι θα περασουν!;)) Good luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Anna καλή αρχή κοπέλα μου...σε λίγες μέρες θα αρχίσω κ εγω..ειναι πολυ καλή δίαιτα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ευχαριστω κορίτσια...παω για τέταρτη ήμερα αυριο...δεν εχω ζυγιστει..για να δουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 6 ΚΙΛΆ!!!την εκανα για μια εβδρομάδα, χωρις να τρώω μεγάλες ποσότητες όμως και τα καταφέρα..δοκιμάστε την ..εγω συνεχίζω για αλλα πεντε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. γεια σας κοριτσια! ειπα να αρχισω κι εγω αυτη τη διαιτα... πολυ καλη και αποτελεσματικη μου φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Θα αρχίσω κ εγώ από αύριο κορίτσια ! 7 μέρες είναι θα περάσουν!!! 66 κιλά ξεκινάω.. Αποτελέσματα την άλλη Τετάρτη! Φιλιά πολλά!!!!!!!!!Ελπίζω να πετύχει κ σε μένα.. :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τα αποξηραμένα φρούτα επιτρέπονται?π.χ τα δαμάσκηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. κοριτσια εχασα σε τρεις μερες 3 κιλα! ειναι αποτελεσματικη τελικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. καλησπερα πρεπει να τρωμε απο ολα τα φρουτα και τα λαχανικα που λεει η οποια θελουμε και κατι αλλο ποσες φορες τη μερα πρεπει να τρωμε..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. eva απο οσα θελουμε τρωμε κ δεν υπαρχει περιορισμος για ποσεσ φορες... οσο πιο πολυ τρωμε φρουτα και λαχανικα τοσο περισσοτερες καυσεις κανουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλησπέρα κορίτσια! Καλή επιτυχία στις μάχιμες. Είχα κάνει πριν 2 χρόνια μια παρόμοια διαιτα. Μου είχαν πει ότι μπορείς να τρως ανα μια ώρα οποιο φρούτο θες μέχρι το απόγευμα. Μ΄ αυτό τον τρόπο δραστηριοποιείται ο μεταβολισμός και καις περισσότερες θερμίδες από όσες παίρνεις. Ελπίζω λοιπόν να δουλεύψει αυτός ο συνδυασμός της παραπάνω δίατας γιατί θα γίνω νυφούλα και πρέπει να χάσω οπωσδήποτε κιλά!!!! Και πάλι καλη επιτυχία σε όλες και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Πόσες φορές μπορούμε να κάνουμε την εν λόγω δίαιτα? Εγώ την ξεκίνησα χθες... Αν δηλαδή τελειώσει η μια εβδομάδα πρέπει να κάνουμε παύση, ή μπορούμε να συνεχίσουμε κατευθείαν και στη δεύτερη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Είμαι η Ντιάνα και ξεκίνησα προ 2 ημερών την δίαιτα.Δεν ζυγίζομαι,αλλά νομίζω δουλεύει.Το πρωί έκανα 2 μήλα και 4-5 χουρμάδες στο μούλτι και χυμό πορτοκάλι.Μεσημέρι λάχανο,καφτερή πιπεριά,καρότο σαλατούλα και εναν μικρό τόνο(70 γρ) σε νερο.Δείπνο μουσ μανηταριων και 100γρ τυρι cottage.Ενδιάμεσα έχω έτοιμα κομμένα λαχανικά σε νερό σ ένα τάπερ και αποξηραμένο μάνγκο και πεπόνι(χορίς πρόσθετη ζάχαρη),τα οποία βρήκα σε κατάστηνα βιολογικών.Παρότη δεν την τηρώ επακριβώς,την θεωρώ πολύ πρακτική.Καλή επιτυχία σε όσες το επιχειρήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΛΕΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΟΥΝ 74,2 ΚΙΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γειά σας κορίτσια ξεκίνησα χτές αυτή τη δίαιτα και είμαι είδη 1,5 κιλό κάτω!!Ομως φρούτα καλό είναι να μήν τρώμε απεριόριστα γιατί δεν χάνεις τοσο εύκολα..τουλάχιστον αυτό ισχύει με μένα..3-4 είναι οτι πρέπει!!Καλή επιτυχία σε ολες και είμαι σίγουρη πως έχει αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γεια σας!από αύριο ξεκινάω και εγώ!!!ελπίζω να έχει αποτελέσματα γιατί θέλω να χάσω αρκετά κιλά!τώρα είμαι 69 και θέλω να φτάσω τα 58!Έχετε να μου προτείνετε και καμία άλλη καλή και αποτελεσματική δίαιτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ήβη προτείνω την δίαιτα της κρέμας. δοκιμασμένη και εύκολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. christinac την είχα δοκιμάσει παλιότερα και είχα χάσει μόνο 2,5 κιλά...μεγάλη απογοήτευση!!!εσύ πόσα έχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ήβη εγώ τώρα κάνω την δίαιτα /Η Δίαιτα των 7 ημερών ΙΙ: Χάστε 5 κιλά και πόντους από την περιφέρεια σε 7 ημέρες/ που την είχα κάνει και παλιότερα και είχα χάσει αν μπεις στην δίαιτα θα διαβάσεις και την πορεία μου και μετά θα κάνω την ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ την έχει κάνει μια γνωστή μου και τα έχασε όλα τα κιλά της χωρίς να τα ξαναπάρει! Εσύ την έκανες ακριβώς την δίαιτα; Γιατί απ' ότι διαβάζω οι περισσότεροι που την έχουνε κάνει έχουνε χάσει πολλά κιλά και πολλούς πόντους! Κορίτσια εγώ αυτό που έχω καταλάβει σημασία έχει να χάνουμε και η ζυγαριά να δείχνει πάντα προς τα κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. γειά σας κορίτσια εγώ προτείνω και αυτή τη δίαιτα των μηδενικών θερμίδων που είναι πολύ αποτελεσματική!!Σε δυο μέρες κλείνω 1 βδομάδα και βλέπω είδη μεγάλη διαφορά!!και δεν περιορίζεσαι με τις λίγες ποσότητες που εχουν αλλες δίαιτες γιατι τρωως οσο χρειάζεσαι..Ηβη ιδια κιλά ειμαστε εγω 69.5 ξεκίνησα και θέλω 57 να πάω..πάντως απο ολες τις διαιτες που δοκίμασα ειναι η πιο αποτελεσματική και ευκολή!!καλη επιτυχια ομως οποια δίαιτα διαλέξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ηβη την είχες κάνει καλά την δίαιτα της κρέμας? εγώ είχα χάσει 5 κιλά και πόντους και μάλιστα ακριβώς μετά από άλλη δίαιτα. αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί όλες οι δίαιτες εδώ στο σάιτ που υπόσχονται απώλεια πολλών κιλών σε λίγες μέρες, προφανώς υπολογίζουν ΚΑΙ τα υγρά που λέμε.εγώ τα είχα χάσει όλα τα υγρά από την προηγούμενη δίαιτα που είχα κάνει αλλά και πάλι έχασα με την δίαιτα της κρέμας. 5 κιλά μάλιστα! γιαυτό και έφυγαν και πόντοι μαζί εκτός από κιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ναι την είχα κάνει ακριβώς όπως ήταν δεν είχα φάει κάτι άλλο...τέλος πάντων!από αύριο θα ξεκινήσω αυτήν εδώ και μετά ίσος ξαναδοκιμάσω την δίαιτα της κρέμας!!tonia να μας γράψεις για το αποτέλεσμα σου μόλις ζυγιστείς!τι ύψος έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γειά σου Ηβη!Το υψος μου είναι 1 70 αλλα γενικά δεν χάνω εύκολα..Θα ζυγιστώ μαλλον αύριο...αν πήγε καλα θα το παώ και δευτερή βδομάδα!πάντως γενικά μια δίαιτα που πηγένει σε κάποιον μπορεί να μην πηγένει σε κάποιον άλλον..Εγώ που δοκίμασα της κρέμας θα επέφτα κάτω απο την ατονία!Καλή επιτυχία και Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ευχαριστώ tonia!Πιστεύω πως αν φτάσεις στα 60 θα είσαι μία χαρά για το ύψος σου!Και σε εσένα καλή επιτυχία και πολύ κουράγιο άμα μπεις και στη 2η εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. kalimera ssas.k egw apo symera ksekinao.170ypsos kai 83kila.apla thelo na rotiso kolokithi pou lei mporoume na fame kolokithakia arage??an mporite apantiste.kali dinami se olous/ta leme.tha grafo kathe mera ta apotelesmata pou tha exo.symera leo na kano karoto komeno me kremidaki k me ligo skordaki cigarismeno me mia koutalia ladi.kolokithakia rotao an epitrepete na fame tha ta ekamna gemista me karoto sto fourno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. anastasia εγώ έφαγα κολοκυθάκια βραστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ivi eyxaristo gia amesi apantisi.exases kala me ti dieta auti??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Γειά σας κορίτσια!!Αφήστε τα τσάμπα ταλαιπωρία 1 βδομάδα εχασα μονο 1,5 κιλό τι να πω μάλλον κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου με τις χαζομάρες μου!!Παρόλα αυτά εχω θετίκη διάθεση και θα φρόντίζω τον εαυτό μου χωρίς να του κάνω τετοια βασανιστήρια!Βρήκα ενα ισορροπημένο διαιτολόγιο αυτη τη φορά και θα προσπαθήσω με μικρά και συχνά γευματα να ξυπνήσω λίγο τον μεταβολισμό, και σιγά σιγά θα τα καταφέρω.. Καλή συνέχεια σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τόνια, συμφωνώ μαζί σου. Απορώ πως αντέχετε μόνο με φρούτα και λαχανικά. Εγώ έκανα μια βδομάδα τη healthy skinny girl diet.Έχασα αρκετούς πόντους αλλά από βλακεία μου τη χάλασα. Από αύριο λέω να την ξαναξεκινήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ευγενία εχω δει τη δίαιτα που λες και είναι αρκετά ισσοροπημένη,μη στεναχωριέσαι που τη χάλασες μεσα στο πρόγραμμα είναι,που και που δίνε στον εαυτό σου κάτι που λαχταράς και συνέχισε κανονικά..αλλοστε η σωστή διατροφή δεν είναι τιμωρία..αργησά αλλά το κατάλαβα!!Καλή επιτυχία σου ευχομαί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. κορίτσια δεν εχει μόνο φρουτα και λαχανικα η διαιτα εχει και πρωτεινη γιαυτο και αντεχω 3 εβδομαδες και εχασα 14 κιλα και μεγαλη διαφορα σε ποντους. θα την κανω για ακομη μια εβδομαδα και μετα θα κανω την διαιτα της κρεμας. καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Γειά σας κ από μένα κορίτσια μου ! Ξεκίνησα κ εγώ σήμερα..
    Έφαγα ένα μήλο το πρωί,
    το μεσημέρι μια σαλάτα με τόνο,κ από το απόγευμα μέχρι τώρα 2 πορτοκάλια κ 1 μικρό αγγουράκι!Ξεκίνησα 65.100 kg..μακάρι να χάσω τουλάχιστον 5 κιλάκια!!! Θα σας ενημερώσω όταν ζυγιστώ! Φιλιά πολλάάάάά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Καλημέρα, σε όλη την παρέα, ξεκίνησα και εγώ σήμερα την δίαιτα στα 60,7 και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη με 3 κιλάκια λιγότερα, θα το παλέψω μαζί σας, καλή επιτυχία σε όλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. γεια σας κοριτσια κι απο μενα!λεω να ξεκινησω κι εγω αυριο με στοχο 5 κιλα !την εκδοχη με τα 200γρ πρωτεινη γιατι αλλιως δεν νομιζω να τα καταφερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γειά σου Τίνα. Κι εγώ λέω να την ξεκινήσω από αύριο. Αλλά μαζί με πρωτείνη. Για πρωινό λέω 2 αυγά βραστά και μεσημέρι κοτοσαλάτα ή τονοσαλάτα. Δεν ξέρω αν τα άλλα κορίτσια που έχασαν τόσα κιλά την έκαναν με πρωτείνη ή χωρίς. Αλλά χωρίς πρωτείνη είναι πολύ δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. καλημερα!κι εγω για πρωινο αυγο βραστο και ροδακινο και μεσημερι βραδυ κοτοσαλατα.καλη αρχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. kalhmera sas an kai kanw allh diaita egw eipa na sas pw ti kanw egw me to augo kai pio liges thermides kai pio ygieino . vazw mono to aspradi kai exei mono 15 thermides ! ! ! enw ena augo kanoniko exei 70++. ara mporeis na valeis 2 aspradia kai einai mono 30thermides kai oxi 140 pou exei me to kroko vrasto. apo oti vlepw stis epitrepomenes trofes mia xara sindiazete me aggouraki kremmidi ntomata 1-2 koutalies ksydi kai ligo peperaki kayien einai oti prepei . twra gia prwino mporeite to idio me ta aspradia pali na to kanete omeleta me diafora laxanika s ena antikollitiko . h kanete thn omeleta me t aspradia piperaki diosmos paei poly kai psinete liga laxanika ston atmomageira. auta kales epitixies :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Εγώ λέω να τρώω μόνο το μεσημέρι κοτοσαλάτα. Αν φάω και το βράδυ νομίζω πάει πολύ πρωτείνη. Βέβαια σε κρατάει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. καλημερα πως τα πατε?εγω εχασα 1,5 κιλο σε δυο μερες και συνεχιζω.περιμενω νεα σας για να παιρνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη στην προσπαθεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ θα ξεκινήσω από αύριο αυτή την δίαιτα σε συνδυασμό με πρωτεΐνη. Πρωινό θα τρώει φρούτο με καφέ μετά ενδιάμεσα πάλι φρούτο.. Μεσημέρι πρωτεΐνη με σαλάτα μετά ενδιάμεσα πάλι φρούτο και τέλος βραδινό μια μεγάλη σαλάτα. Ετσι ώστε να τηρώ και τα πέντε γεύματα. Είμαι 1.63 και 58 κιλά. Θέλω να χάσω τρία κιλά. Αλλά και 2 να χάσω στην μια εβδομάδα ευχαριστημένη θα είμαι. Θα σας πω σε τρεις μέρες τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. να κανω μια ερωτηση?
    κρεμμυδι εννοει φρεσκο η ξερο????
    αν μπορει καποιος να μου απαντησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Γεια σασ....,ηθελα καιρο τωρα να μπω να γραψω...η σελιδα αυτη με εχει βοηθησει απιστευτα να χασω τα παραπανω κιλα που με ταλαιπωρουσαν απο τα παιδικα μου χρονια....εχω χασει συνολικα 15 κιλα απο τον Μαιο(με μια διακοπη 2 μηνων το καλοκαιρι)....,αλλα προσεχα κ δεν πηρα ουτε γραμμαριο....!!!!τωρα ειμαι 73,5 με υψοσ 1,75 και ξεκινησα σημερα αυτη την διαιτα για να καταφερω να παω στα 65 που θελω...αν κ ολοι μου λενε να μη χασω αλλα γιατι θα γινω κοκκαλιαρα...,αλλα εγω δεν ειμαι ακομα ικανοποιημενη με το σωμα μου...!!!!Κοριτσια κουραγιο θελει.....,κ αλλαγη τροπου ζωης κ διατροφης...,ΟΛΑ στο χερι μας ειναι.....!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΛΕΝΑ!!!!!! Εγώ τώρα κάνω την δίαιτα της κρέμας και έχω χάσει αρκετούς πόντους και πιστεύω και κιλά. Αύριο την ολοκληρώνω και θα ξέρω πόσα. Κατάλαβα ότι οι δίαιτες που έχει το site είναι αποτελεσματικές το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ακολουθούμε και θα δούμε αποτέλεσμα! Συμφωνώ μαζί σου στο χέρι μας είναι!! Να μην ξεχνάμε ότι με την απώλεια των παραπανίσιων μας κιλά αλλάζει μαγικά και η ψυχολογία μας και όλοι μας έχουμε ανάγκη μια καλή ψυχολογία! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια παιδιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Σ'ευχαριστω παρα πολυ Ζαχαρουλα...,κ εσυ σου ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που θες....,κ να πετυχεις τον στοχο σου....!!!!!Κ συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες για την ψυχολογια.....οταν χανουμε κιλα κ βλεπουμε αλλαγες θετικες στο σωμα μας....αλλαζει οοοοολη μας η διαθεση κ αισθανομαστε κ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση......!!!!Κ να σας πω κ ενα μικρουλι μυστικουλι που εμενα με βοηθησε παρα πολυ....,να χετε εναν μικρο στοχο οταν ξεκινατε μια διαιτα....,δλδ να λετε "να χασω 2 κιλα μεσα σε μια βδομαδα"....,γτ οταν βλεπετε οτι τα καταφερνετε καλυτερα απο το στοχο που χατε βαλει θα σασ δινει δυναμη να συνεχησετε...,κ ακομα κ αν καποια βδομαδα δεν τα καταφερατε οπως περιμενατε...,μην πτοηστε.....,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ειναι....,λογικο ειναι καποια στιγμη να κολλησουμε κι ολας....,το θεμα ειναι να μην απελπιστουμε κ τα παρατησουμε....!!!!!θα σας ενημερωνω κ εγω για την προοδο μου...,κ Ζαχαρουλα οταν ζυγιστεις πες μας πως τα πηγες να μας δωσεις κ εμας κουραγιο να συνεχησουμε...!!!σμουτς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. kalispera tin omorfi parea...koricia ego apo to sait exasa 16kila.apo to maio mexri ton iulio...meta etroga kanonika tora thelo na xaso alla 10kila gia na ftaso 70kila.ayra ta kila ta pira stin eggimosini k palevo 3xronia na ta xaso me dietologus alla sterisi fagitou k xanis den xanis 200gramaria tin evdomada.varethika kai vrika auto to sait....ksekinisa me tin dieta <>exasa se 7 imeres 10kila..meta etroga ligo meta ksana ekana ti dieta etci etci exasa 16kila k an ithela na fao kati etroga tin alli mera ksana dieta.. :D leo na ksekiniso auti ti dieta tha exo parea i na vraso pali <.kali arxi se olous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Καλησπέρα Αννα μήπως μπορείς να μου πεις με ποια διαιτα εχασες σε 7 ημέρες 10 κιλα;είμαστε στην ίδια κατάσταση έχω να χασω πολλα κιλα που μου μείνανε απο εγκυμοσύνη.με αυτήν εδω τη διαιτα τα εχασες η με κάποια άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. http://www.enter2life.gr/wp/category/omorfia-diatrofi/diaita-diatrofi/diaites/page/6 me ti dieta ayti pou tin ekana gia mia vdomada exasa 10kila....meta pali sinexisa alla pou kai pou etroga tin alli mera ksana grechka...telos panton...ksekina na tin kanis k tha dis apotelzmata pistepse me...kali arxiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. kalispera koricia...JAKARTA me tin dieta tou fagopourou exasa se mia evdomada 10kila...alla tora exo na xaso akoma 10kila etci leo...auti ti dieta mou aresi opos vlepo thelo na rotiso an kani kamia apo sas ti dieta auti k ti apotelesmata exi.tha xasoume ta kilakia mas i tha kanoume adika to kopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ρε παιδια :(
    μονο 2κιλα εχασα...
    αλλα την συνεχιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ξεκινησα τη διαιτα χτες και σημερα ειμαι -1.600 ;) δεν θα ξανα ζυγιστω ομως τουλαχιστον για 2 βδομαδες που θα κανω αυτη τη διαιτα και ταυτοχρονα γυμναστικη μια ωρα την ημερα. Το καλοκαιρι εκανα μια αλλη διετα που ειχα βρει εδω και εχασα 9 κιλα αν και 2 ολοκληρους μηνες δεν προσεχα καθολου , ξανα πηρα πισω μονο τα δυο κιλα. Τωρα το πηρα αποφαση οτι δεν θα με εμποδισει τιποτα να πετυχω το στοχο μου και να φτασω τα 60 κιλα που ειναι το φυσιολογικο μου βαρος. Καλη επιτυχια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Καλημερα..ισως σας φανει παραλογο αλλα χτες οπως σας ειπα ζυγιστηκα και ημουν -1.600 πανω απο ενα μιση κιλο. δεν αντεξα σημερα και ζυγιστηκα πριν λιγο..ε δεν θα το πιστεψετε..:-p ειμαι -2 ολοκληρα κιλα ακομα..απιστευτο ; βεβαια γυμναζομαι καθημερινα μια ωρα και πινω ενα τσαι απο τα βιολογικα προιοντα το οποιο εχει 30 ευρω το ειχα παρει και παλια διαρκει ενα μηνα και ειχα χασει σε ενα μηνα 5 κιλα με ελαχιστη διατροφη και καθολου γυμναστικη. ειμαι παρα πολυ χαρουμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Meli kaneis ti diaita xwris tn proteini h me tn prwteinh?? Ksekinw kai egw koritsia apo shmera!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Νανα καλη επιτυχια! οχι μονο φρουτα και λαχανικα και ευτυχως ουτε πειναω ουτε ζαλιζομαι. Ειναι πολυ καλη διαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Meli,γεια σου! Τι ακριβως εφαγες την πρωτη μερα κ κατεβηκες τοσο;;; Ποσα κιλα θες να χασεις; Εγω μπαινω σε νηστεια στις 15 και θελω να χασω 3-4 κιλα, αν κ το βαρος μου ειναι ηδη κανονικο(1.72-57kg) αλλα θελω να εχω τρατο για να μπορω να ξεφευγω που κ που! Φοβαμαι ωστοσο τα φρουτα και τωρα που τα πορτοκαλια ειναι στα φορτε τους μπορω να κατεβασω ενα δεντρο στην καθισια μου! Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. [...] Άρθρα Η Δίαιτα των Μηδενικών Θερμίδων (δείτε εδώ) LinkwiseCreative.show("281-12", "CD728", "_top"); [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Κορίτσια αρχίζω από αύριο 54 κιλά 1.57 ύψος. Ποια θα μου κάνει παρέα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. κοπέλες την έκανα μια μέρα με πραγματικά απεριόριστη ποσότητα και χωρίς πείνα έχασα -600 γραμμάρια!! Επίσης, μόνο 5 κιλάκια έχω περιττά οπόταν για την ποσότητα που εφαγα μου φάνηκε πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Συνεχίζω ακάθεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αφροδιτη,οταν λες απεριοριστα, εννοεις κ σε φρουτα κ σε λαχανικα; Για πες το μενου σου την πρωτη μερα! Εγω τα φοβαμαι τα πολλα φρουτα,ασε που μου ανοιγουν τρελα την ορεξη! Εκανες καλη αρχη κ ευχομαι κ μεγαλυτερες απωλειες στη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Τζο μου ευχαριστώ πολύ!!! Το μενου μου την πρώτη μέρα περιλάμβανε 3 κούπες τεράστιες μαρούλι με κέτσαπ και 2 τονοσαλάτες! Επίσης είχε 5 μήλα και 2 φρυγανιές με 2 φέτες τυρί!! Όμως, να προτιμάς περισσότερο λαχανικά. Φρούτα να τρώς 4-5 το πολλή. Θες να κάνουμε παρέα τη διαιτα?:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Να ρωτησω επιτρεπονται οι κατεψυγμανες σαλατες λαχανικων π.χ. με καλαμποκι καροτο κ αρακα που πωλουνται στα σουπερμαρκετ?Εχουν ελαχιστες θερμιδες.Βεβαια ξερω πως δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα μια φορα στις 7 μαρες για να υπαρχει ποικιλια..Αν ξερει καποιος παρακαλω να μου πει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Tzo και στα υπολοιπα κοριτσια καλημερα! Ελπιζω να συνεχιζετε τη διαιτα..λοιπον Τζο εφαγα εκεινη τη μερα δυο σαλατες αγγουρι ντοματα κρεμμυδι και λιγο σκορδο, εφαγα 4-5 καροτα, 3 μηλα...λαδι, αλατι κ.λ.π δεν εβαζα καθολου στις σαλατες μου. παρασπονδιες δεν εκανα , γυμναζομαι οπως εχω ξανα πει μια ωρα καθημερινα, και πινω ενα ειδικο τσαι απο τα βιολογικα καταστηματα το οποιο ειναι σε σταγονιτσες. ακομα συνεχιζω ξεκινησα 97 κιλα τωρα ειμαι 84 και δεν με σταματαει τιποτα πλεον. αν ηθελα να φαω μια μερα κανονικο φαγητο ετρωγα ακομα και πιτσα την υπολοιπη μερα ομως συνεχιζα με λαχανικα, ετσι η ζυγαρια μονο κατεβαινε..:) να καταλαβα αν υπαρχει πραγματικη θεληση τοτε μονο θα αδυνατισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Γειας σας κοριτσια!!! βλεπω δεν προτιματε και τοσο αυτη τη διαιτα αν και ειναι πολυ αποτελεσματικη εχει πολλες επιλογες και μαλιστα απεριοριστα. εγω συνεχιζω ακομα γιατι πραγματικα θελω να αδυνατισω, εχω χασει 18 κιλα μου μεινανε βεβαια αλλα 15 αλλα ξερω οτι θα τα καταφερω. ευχαριστω πολυ οποιον/α εχει αυτο το site γιατι πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Με δίαιτες από το site κατάφερα να χάσω 19kgr κυρίως με αυτή της κρέμας έχασα τα 14 και τα υπόλοιπα 5 με αυτή εδώ, και τα διατηρώ με τους κανόνες της Δίαιτας της Πρόκλησης που έχει πολύ καλούς κανόνες που βοηθούνε για την απώλεια και την διατήρηση των κιλών! Έχασα και πόντους, απέκτησα καλύτερες διατροφικές συνήθειες στο να επιλέγω τα υγιεινό και να αποφεύγω τα junk, πίνω τα ροφήματα που προτείνονται, συνεχίζω να γυμνάζομαι και αυτά τα 19kgr και ο παλιός μου εαυτός με την απαισιοδοξία και την χάλια ψυχολογία αποτελούνε παρελθόν. Γιαυτό οφείλω και εγώ Meli ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που έχουνε το site!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! Meli
    τέλεια τα πηγαίνεις!!!! Συνέχισε και θα καταφέρεις να χάσεις και τα υπόλοιπα!!!! Την δίαιτα την ξεκίνησε και ένας γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα που έχει και αυτός πολλά κιλά να χάσει και από την πρώτη εβδομάδα έχασε 6 κιλά και δεν την χάλασε γιατί έχει και το επιτρεπόμενο με την απεριόριστη ποσότητα λαχανικών και όποτε πεινάει τρώει πολλά λαχανικά! Εγώ παρόλο που τα έχασα εδώ και κάποιους μήνες τα κιλά μπαίνω και διαβάζω όλα τα κορίτσια και την προσπάθεια τους γιατί και εγώ ήμουν ένα από αυτά και με υπομονή τα κατάφερα! Θα μπαίνω να σε διαβάζω Meli! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Κορίτσια γειά σας!
    Ξεκίνησα κ εγώ σήμερα μ αυτή την δίαιτα..65 κιλά είμαι, στόχος 57-58 κιλά!!Μέχρι στιγμής έχω φάει 1 μήλο,ένα αχλάδι κ τώρα το μεσημέρι ένα μεγάάάλο πιάτο χόρτα με ελάχιστο λάδι ,αλάτι κ λεμόνι!!!!
    Με φουσκώσανε πολύ μπορώ να πώ!΄Αντε κ καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Edw kai pali!!
    2i mera simera..ola kala mono poy efaga 2 fryganies me tyri!
    Elpizw na mh peirazei k toso..synexizw kanonika!
    Poy phgate? Monh moy thn kanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Kalimera se oloys!K synexizei o monologos!!!
    3h mera shmera eipa na zygistw alla tpt.. :/ me deixnei akrivws ta idiaaaaa! :@
    Elpizw na mh sunexisei etsi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!!! Σημερα λεω να ξεκηνισω και εγω αυτη την διατροφη.. εχω να χασω γυρω στα 40 κιλα!!! Ελπιζω να τα καταφερω.... Για πρωϊνο εφαγα εναμηση κοκκινο μηλο με ενα ακτινιδιο... Για δεκατιανο λεω να φαω καροτακια και μεσημεριανο καλαμποκι κονσερβα με αρακα και μαρουλακι και ισως κανα πιατο φακη απο χθες... Για πειτε μου εσεις οι πιο παλιες.. η φακες και ο αρακας δεν αναφερονται πουθενα.. μηπως δεν κανει να τα τρωμε? θα μπαινω καθημερινα να δινω ραπορτο και να παρακολουθβ και οσους προσπαθουν μαζι μου... Υπαρχει καποιος που να ξεκηνα σημερα να το παμε μαζι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Diana,καλη αρχη! Αν κανεις ακριβως οπως εχει η διαιτα τοτε πρεπει να τρως αποκλειστικα ο,τι αναφερεται παραπανω!Ετσι θα χασεις 6 κιλα,αν προσθεσεις 200 γρ κρεας,κοτοπουλο,ψαρι,αβγο,γιαουρτι,θα χασεις περιπου 5 κιλα! Οι φακες κ ο,τι δεν αναφερεται δεν επιτρεπονται σε αυτη τη διαιτα! Αν θες να τρως κ αλλες τροφες,τοτε κανε τη skinny diet ή τη healthy skinny diet,που σου επιτρεπει να τρως απεριοριστα φρουτα κ λαχανικα κ ενα καθορισμενο αριθμο θερμιδων απο οποιοδηποτε φαγητο επιθυμεις με προτιμηση σε πρωτεινες,οσπρια,σιτηρα ολικης αλεσης.Δεν εχω αποψη για την αποτελεσματικοτητα τους.Διαβασε τα σχολια κ εσυ θα αποφασισεις αν σου ταιριαζει ή οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Rina εγω παντως δεν εβαζα ΚΑΘΟΛΟΥ αλατι, λαδι κ.λ.π ετρωγα ΜΟΝΟ όσα επιτρεπει η διαιτα χωρις να τα μαγειρεψω και ακομα συνεχιζω και τα παω μια χαρα. εκοψα μαχαιρι ζαχαρη αλατι λαδι και οτιδηποτε παχαινει. γυμναζομαι και τα παω τελεια. εστω και λιγο περπατημα βοηθαει παρα πολυ. Ζαχαρουλα χαιρομαι πολυ για σενα, καλα αυτο το ροφημα βοτανων με το τσαι ειναι θαυματουργο. με βοηθαει απιστευτα, ακομα και οταν φτασω στα κιλα που θελω θα συνεχιω να πινω αυτο το ροφημα. ποντους εχω χασει κι εγω πολλους αλλωστε ολοι μου λενε οτι αδυνατισα αρκετα, τρωω πλεον λιγοτερο και οχι λαιμαργα, και πραγματικα λυπαμαι που δεν γραφπυν συχνα σε αυτη τη διαιτα γιατι τα φρουτα και τα λαχανικα εχουν βιταμινες και μονο καλο μας κανουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. σε ευχαριστω παρα πολυ ΤΖΟ για τις συμβουλες σου!!! Απο αυριο θα ξεκηνισω δυναμικα με φρουτα και λαχανικα μονο!!! Αντε και καλη μας επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ξεκιναω κ εγω σημερα αυτην την διαιτα!! Θα πινω κ πολυ πρασινο τσαι κ λουιζα μεσα στην ημερα!! Χωρίς πρωτεινη θα το κανω.. απο 96.7... για να δουμε σε 10 μερουλες του Αγ.Βαλεντινου πως θα ειμαστε βρε κοριτσια??? :** φιλακια!!! Θα γραψω παλι αυριο... !!! Μουτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Γεια σας! ειμαι στην τριτη μερα της διαιτας! το μονο που με τρομαζει ειναι μηπως χασω υγρα και οχι λιπος! προσπαθω να πινω νερο και βοτανο λουιζα!
    ελπιζω να τα καταφερω! το θελω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Καλημερα, ξεκιναω σημερα κ ελπιζω να εχω αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. koritsia ladi trwte? thrw kanonika thn diaita alla me prwteini augo h' kreas giati alliws peinaw...simera evrasa kai kalampoki katepsygmeno elpizw na min peirazei. ladi vazw kanonika, oxi koutalakia tou glykou...allwste den exei periorismo sto ladi...me to nero dyskoleuomai de to travaei o organismos mou....peirazei pou vazw ladi? ti lete?kai me to nero? einai provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Γεια σου Μελιτα! λοιπον νομιζω οτι αφου δν λεει κατι για το λαδι δν υπαρχει προβλημα. Απλα προσπαθησε να βαζεις οσο τ δυνατον λιγοτερο μπορεις. και για το νερο τωρα θα ειναι καλυτερο να πινεις περισσοτερο, ουτε εγω μπορω να πιω πολυ.. γ αυτο βαζω μεσα λιγο λεμονι για καλυτερη γευση και προτιμω τα ροφηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Καλησπέρα σας.Λέω να ξεκινήσω αύριο την δίαιτα.Έχω προσπαθήσει αρκετά με διάφορες.Είμαι χορτοφάγος οπότε δεν θα με ενοχλήσει καθόλου.Κανείς για παρέα να ξεκινήσουμε μαζί?Να ρωτήσω την Meli για ποιο ρόφημα εννοεί ακριβώς.Τέλος ας γράψει κάποιος εάν έχει αποτελέσματα σας παρακαλώ.Βασικά σίγουρα θα έχει αποτελέσματα δεν αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Λοιπον Κωνσταντινα εγω θελω να αρχίσω..Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα μια δίαιτα για χορτοφάφους και δεν βρίσκω πουθενά...κι αυτή δε βοηθάει και πολύ...σου αφήνει εσύ να σκεφτείς τι θα φας, ήθελα ένα πλάνο γιατί αλλιώς ξεφεύγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Δήμητρα καλησπέρα.Είμαι στη 2η μέρα πάω για την τρίτη είμαι 1 κιλό κάτω ήδη.Τρώω όλη μέρα σχεδόν,κάθε 2,5 ώρες και πάραυτα χάνω.Βέβαια σε αυτό συμβάλλει και το πράσινο τσάι που πίνω το οποίο είναι πολύ χωνευτικό.Πίνω 5-6 κούπες μέχρι τις 6 το απόγευμα.Ακριβώς επειδή κι εγώ ξεφεύγω και δυστυχώς ποτέ δεν ακολούθησα κανένα πρόγραμμα γι αυτό μ αρέσει αυτή η δίαιτα.Μπορείς να φας όση ποσότητα θες αρκεί να είναι κάτι από τις κατηγορίες.ήδη σήμερα έφαγα λιγότερο φαγητό που με παρατήρησα και ένα φρούτο παραπάνω.Επίσης έσπασα το μεσημεριανό μου σε 2 δόσεις. Οκ είναι ανάλογα και το πρόγραμμα σου.Πάντως βλέπω πως ήδη νιώθω καλύτερα που σημαίνει πως αν και χορτοφάγος τις έκανα τις ατασθαλίες μου οπότε είναι κ μια καλή ευκαιρία για αποτοξίνωση.Σου συστήνω να την ξεκινήσεις.Είμαι εδώ να με ρωτήσεις ό,τι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Εγώ την ξεκίνησα σήμερα ελπίζω να έχω αποτελέσματα είμαι 70 κιλά, να σας ρωτήσω μου πρότειναν να πάρω και λεκιθίνη μαζί με την διατροφή, ξέρει κανείς να μου πει αν κάνει καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Γεια σας κορίτσια. Είμαι 1,62 σε ύψος και είμαι 75 κιλά. Πρέπει επείγοντος να χάσω 18 με20 κιλά, πάνω απ'όλα για την υγεία μου. Έχω σχετικά γρήγορο μεταβολισμό αλλά δεν χάνω κιλά εξαιρετικά εύκολα. Ξεκινάω αυτή τη δίαιτα από αύριο. Ελπίζω να δουλέψει. Θα την κάνω τρεις με τέσσερις φορές αν πράγματι δουλεύει για να πετύχω αυτό που θέλω. Θα σας ενημερώνω κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Τα λέμε σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. μπανανα κανει να τρωμε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Mikaela σύμφωνα με τους κανόνες τις δίαιτας όχι. Παρ'όλα αυτά, αν φας μία μπανάνα την ημέρα δεν θα σου κάνει πρόβλημα, γιατί από τη στιγμή που η δίαιτα δεν είναι χημική, επηρεάζεις μόνο τις θερμίδες με την μπανάνα. Καλύτερα να την κάνεις με μία μπανάνα και να την ολοκληρώσεις, παρά για 2 μέρες και να τα παρατήσεις! Επίσης, όπως λένε οι κανίνες μποείς να προσθέσεις και άπαχο κρέας. Η αλήθεις είναι βέβαια ότι έτσι κάπου χάνεται η 'φιλοσοφία' της δίαιτας, που είναι φυσικά οι 'μηδενικές' θερμίδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ευχαριστω χριστινα! εχασε καποια απο εσας σε μια εβδομαδα 6 κιλα? γιατι μου φαινεται ακατορθωτο και πολυ καλο για να ειναι αληθινο. οπως και οι περισσοτερες διαιτες εδωμεσα που υποσχονται απωλεια πολλων κιλων σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. ιδιως οταν θες να χασεις 10 κιλα οπως εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Καλημέρα και από μένα. Ξεκινάω σήμερα τη δίαιτα των μηδενικών θερμίδων με αισιοδοξία και θέληση! θα μπαίνω για να γράφω τα αποτελέσματά μου, καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ποια θα αρχίσει μαζί μου;:) Αρχίζω από αύριο μέχρι την άλλη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Kwstantina θα προσπαθήσω εγώ αύριο μαζί σου, με προϋπόθεση να στηρίζει η μια την αλλα :) ξεκινω με 71. Εχω θέμα όμως με το γάλα. Δεν μπορώ να το κόψω έτσι θα καταναλωνω 1 ποτήρι ημερησίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. κορίτσια,το καλοκαίρι την έκανα αυτή τη δίαιτα,για 7 μέρες ήθελα!την 6 μέρα το πρωί,ξύπνησα και δεν ένιωθα καθόλου καλά.τελικά έκανα εμετό,και έβγαλα υγρά και οξύ...μετά μου δώσανε να φάω ένα τοστ,και ένιωθα σα να είχα πέτρες στο στομάχι μου...εάν είστε ευαίσθητες μην το δοκιμάσετε για τόσες μέρες, από προσωπική εμπειρία,ή να τρώτε και την πρωτεΐνη...τώρα την κάνω σαν αποτοξίνωση,είμαι στη δεύτερη μέρα,θα την κάνω μόνο για 3 μέρες,αλλά εχθές έφαγα και δύο αβγά βραστά,και σήμερα μια μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Δεν ξερω αν έχει να κανει το ότι βγήκα απο την διαιτα του καροτου(-4kg) κι αμέσως άρχισα αυτή αλλα έχασα μονο 1 κιλό :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. κοριτσια καλησπερα να σασ κανο μια εροτισι τα φασολακια ποσ τα μαγειρευετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Καλησπέρα κορίτσια! Να σας πω κάποια βασικά πράγματα για μένα πρώτα! Είμαι 27 χρονών, 1,67 ύψος και είχα φτάσει στα 104 κιλά! Φυσικά και καταλάβαινα το πρόβλημα, ακόμη και αν δεν ήθελα να το συνειδητοποιήσω, οι πόνοι στα πόδια μου και στην μέση το υπενθύμιζαν! Διατροφικά, δεν τρώω κρεατικά εκτός απο ψάρι, τρώω ψωμί ολικής κ.ο.κ. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πάω στον παθολόγο και μέσα στο ξεφτυλίκι που έφαγα για τα κιλά μου, άκουσα και για πρώτη φορά το "παχαίνω υγιεινά". Δηλαδή, μην νομίζεις ότι επειδή π.χ. τρως ψωμί ολικής και δεν τρως κρέας δεν παχαίνεις! Φυσικά και παχαίνεις αν τρως 1 φρατζόλα στην καθισιά σου και δεν ασκείσαι! Και δεν είμαι και καθόλου τύπος της άσκησης! Ποτέ δεν ήμουν, αλλά αν έχεις μάθει σε έναν άσχημο τρόπο ζωής για πολλά χρόνια (υπολογιστής όλη μέρα, τσιμπολογήματα κτλ)θέλει πολύ προσπάθεια να αλλάξεις τρόπο ζωής! Ξεκινάω λοιπόν την διατροφή που μου έδωσε την οποία παράτησα σε 1-2 βδομάδες γιατί σιχαίνομαι το πρόγραμμα: Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό κτλ και Χ,Ψ γραμμάρια κάθε φορά. Ψάχνοντας στο νετ βρήκα μια δίαιτα με πρωτεΐνες και λαχανικά (παραλλαγή Dukan) και με συνδυασμό περπάτημα 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον X 2 ώρες περίπου την κάθε φορά έφτασα στα 85. Αν ήταν εύκολο? ΟΧΙ καθόλου. Αν απελπίστηκα? ΝΑΙ γιατί μέσα στα άλλα είχα κολλήσει τον μεταβολισμό μου και δεν έχανα. Αν τα παράτησα? ΟΧΙ ακόμη και αν η ψυχολογία έφτανε στα πατώματα. Γι'αυτό κορίτσια, βάλτε ΣΤΟΧΟ, μπορείτε να το κάνετε το ξέρω! Αν τα κατάφερα εγώ, μπορείτε όλες!!! Πείσμα θέλει, αγώνα!!! Φυσικά και δεν έχω φτάσει στο επιθυμητό βάρος, αλλά δεν έχω αυταπάτες ούτε βάζω ακατόρθωτο στόχο, αν φτάσω τα 70 θα είμαι ικανοποιημένη! Και χαλάρωση έχω και κυτταρίτιδα και ραγάδες αλλά δεν με νοιάζει προς το παρών! Δεν θα σκάσω! Όλα με την σειρά! Όλα θα διορθωθούν! Απο σήμερα ξεκινάω αυτή την δίαιτα για να χάσω και τα υπόλοιπα κιλά, να δω και πως θα πάει και θα σας ενημερώσω! Καλή επιτυχία σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Το μέλι επιτρέπεται;(σε μικρη ποσοτητα~ μισό κουταλάκι γλυκού την ημέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. καλημέρα κορίτσια..
    ξεκίνησα χθες...(αν και δεν πρόσεξα για τις μπανάνες και έφαγα 2)
    έχει καμία που θα την κάνουμε μαζί?
    μέχρι το σάββατο θέλω να τη κάνω και θέλω να χάσω 5 κιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Καλημέρα ΤoniaAnt κ μπράβο για την προσπάθεια σου.κ γω με την ίδια δίαιτα προσπαθω τώρα να χάσω κιλά.δυστυχως τρωγωντας ψωμι κ υδατανθρακες ειναι δυσκολο να χαθουν πολλα κιλα.επισης οσο περνα η ηλικια τα πραγματα δυσκολευουν ακομη περισσοτερο.εσυ ευτυχως εισαι μικρη ακομη γι αυτο να μην αφησεις να σε παρει απο κατω - συμβουλη μου-ενω εγω εχω πατησει τα 40 κ ειναι πιο δυσκολο σιγουρα...η συνταγη κρεας -σαλατα παντα ειναι πετυχημενη, ενα γαλα το πρωι....κ ενα γιαουρτι το βραδυ,εκτος αν πειναμε πολυ οποτε ξανατρωμε κρεας σαλατα ή αυγο με σαλατα, αυτο μαλλον εκανες κ συ φαντάζομαι...καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου κ καλό Πάσχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. λοιπον κοριτσια ολες οι διαιτες φαινονται ωραιες αρχικα και πολλα υποσχομενες .. ετσι την παταμε ολες και καταστρεφουμε το στομαχι και τον οργανισμο μας ... παρα το νεαρο της ηλικιας μου ειχα φτασει τα 100 κιλα ( ντρεπομαι και μονο που το γραφω ) κατα διαστηματα δοκιμασα ολων των ειδων τις διαιτες που κυκλοφορουν στο διαδικτυο .. στην αρχη εχανα και μολις την σταματουσα εβαζα τα διπλασια .. γιαυτο με ολη μου την καρδια θα σας συμβουλευα αν οντως θελετε να χασετε κιλα σωστα να επισκεφτητε εναν ειδικο .. εγω ξεκινησα τον δεκεμβριο και σημερα ειμαι -24,6 κιλα και νιωθω πιο καλα απο ποτε σε αντιθεση με το οταν εκανα διαιτες του διαδικτυο που πραγματικα ηθελα να πεσω κατω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. THELW NA MOU PEI KAPOIOS AN PERA APO TIN 1 EVDOMSDA XANEIS ME TIN DEUTERH EVDOMADA TA IDIA KILA....I LIGOTERA. THN 1 EXASA 4,900....TIN DEUTERH THA XASW LIGOTERA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. καμμία δεν την έκανε 2η εβδομάδα να μας πει πως τα πήγε; εγώ πάντως είμαι στην 3η μέρα και πολύ χαλαρά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Καλησπερα στην ομορφη παρεα σας,απο αυριο ξεκιναω και γω τη διαιτα αυτη.Εχω ηδη χασει 8 κιλα με διαιτα απο διαιτολογο,αλλα λιγακι κολλησα και θελω κατι πιο δραστικο,πιο γρηγορο.Χαιρομαι που ο κοσμος εδω μεσα εχει χασει κιλα με αυτη τη διαιτα και ευχομαι να ειμαι και γω μια απο σας σε λιγο καιρο.Μια ερωτηση εχω.Ο ανανας μπορει να ειναι κονσερβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. loui καλή αρχή!! Εγώ κάνω την δίαιτα South Beach, ο ανανάς να είναι φρέσκος γιατί της κονσέρβας έχει ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. κοριτσια γεια σας! εχω ακουσει πολλους να αναφερουν την διαιτα του καφε αλλα δεν την βρισκω πουθενα! την εχουνε αφαιρεσει απο το σαιτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Stella και εγώ έχω διαβάσει τα καλύτερα από πολλούς που την έκαναν! Την έχει εδώ την ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: http://www.enter2life.gr/wp/926-i-diaita-tou-kafe-chaste-5-kila-se-mia-evdomada.html τώρα κάνω την South Beach αλλά επειδή έχω πολλά κιλά μπορεί αργότερα να την κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. arxizw aurio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai 3 kila na xasw euxarhsthmenh 9a eimai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ευχαριστω Olivia Greece! Δεν ξερω πια διαιτα τωρα να κανω. Λογω πανεπιστημιου ψαχνω μια ευκολη και απλη. 5 κιλακια μου μεινανε επιτελους. Καμια ιδεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Για σας κουκλες μου...μολις σημερα (Τεταρτη) ξεκινησα την διαιτα και ελπιζω να εχει αποτελεσματα..θελω να χασω εστω 5 κιλα...Αα και θελω σας παρακαλω να μου πει καποιος αν αυτα τα ροφηματα ειναι ωραια στην γευση για να το δοκιμασω! :) (αν μπορειτε πειτε μου καποια ακομα διαιτα που λειτουργησε κ σε εσας) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μπραβο σου ToniaAnt σε βρισκω αληθινη σε ολα οσα ειπες σου ευχομαι καλη συνεχεια και σε καμμια περιπτωση μην απογοητευτεις και τα παρατησεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. δοκιμασα τη διαιτα των 23 ημερων και ηταν πολυ αποτελεσματικη εχασα 10 κιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Κορίτσια ξέρετε αν μπορώ να φάω μεσημέριψάρι για παράδειγμα και για βράδυ χοιρινό αλλα όλα 200γρ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Mporo na pino k gala ektos ton rofimaton votanon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Evita gia pia diaita les esi?? exeis link na mou grapseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Kallia γι'αυτή την δίαιτα λέει η evita: http://www.enter2life.gr/wp/910-i-diaita-ton-23-imeron.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. παιδια γεια σας! ειμαι νεα εδω και θελω να κανω μια ερωτηση... εγω μαλλον 5 αυγουστου φευγω διακοπες και θελω να ειμαι κορμα.α.. βεβαια εχω 20 παραπανω κιλα... ειμαι 1.63 και 71 κιλα.... θα καταφερω να τα χασω μεχρι τοτε? αν ναι ττι πρεπει να κανω συγκεκριμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Maria eimai 14 etwn kai arxes augoustoy tha fygw diakopes! exv 20 kila parapanw! eimai 1,63 kai 71 kila... ektos appo thn diaita ti allo na kanw gia na apokthsw teleio swma mexri tote? kai genika thelw na mou peis perissotera pragmata ti na kanw kai tetoia! apanthse moy se parakalw poluuu :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. δικαιουμαστε canderel στα ροφηματα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Γεια σας κοριτσια!!!!θα αρχισω αυτη τη διαιτα αυριο και πιστευω πως θα την καταφερω!!! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φαω blueberry και δαμασκηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Καλησπέρα εγω σκέφτομαι να ξεκινήσω αυριο την διαίτα αλλα αυτο που πρόσεξα ειναι οτι δέν περιλαμβανει το καρπούζι!!!!Απαγορεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Καλημέρα και από μένα! Σήμερα ξεκίνησα η δίαιτα γιατί με βοηθάει πολύ και στο θέμα της νηστείας. Πριν έκανα τη δίαιτα της σαλάτας και έχασα 4 κιλά. Θα ζυγιστώ στα μέσα της εβδομάδας και θα γράψω αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Στέλλα πως δεν το περιλαμβάνει το καρπούζι, δες καλύτερα τη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Έχω μια απορία. Στο ίδιο site λέει πώς και κάποια θαλασσινά συμπεριλαμβάνονται στα τρόφιμα μηδενικών/αρνητικών θερμιδών. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δίαιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μαρίνα αν διαβάσεις υπάρχουνε δυο εκδοχές να την κάνεις με φρούτα και λαχανικά ή ότι μπορείς να την κάνεις και σε συνδυασμό με πρωτεινη επομένως τότε μπορούμε να τρώμε και τα ψάρια, θαλασσινά που αναφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Καλημερα! Την αρχιζω σημερα 69 κιλα κ θελω με αυτην να φτασω στα 64... Ελπιζω να τα καφερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. παιδια αυτη η διαιτα ειναι επικυνδυνη η οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Γεια σας, ειμαι 1.56 και 54 κιλα και 13 ετων εχω αρκετη κοιλιτσα και θελω οποσδιποτε να εχω χασει τουλαχιστον 8 κιλα γιατι θελω παρα πολυ να αδυνατισωω δεν ξερω αν πρεπει να την αρχισω....σας παρακαλω πειτε μ τι να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Ζετα επειδη εισαι μονο 13 και εισαι στην αναπτυξη,καλο ειναι να μην κανεις διαιτες και να στερειται ο οργανισμος σου. Απλως να βαλεις λιγο μετρο σ αυτα που τρως και να περιορισεις κατα πολυ τα κορεσμενα λιπαρα. δηλ. τηγανιτα, γλυκα, ψωμι λευκο κτλ. να τρως απ ολα σε μικροτερη ποσοτητα κ σε συνδυασμο με την γυμναστικη που σου αρεσει θα χασεις σιγα σιγα, γιατι μονο η αργη απωλεια κιλων ειναι η σωστη.ελπιζω να σε βοηθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Σοφια, που αρχισες την διαιτα στις 18 του μηνα, θα ηθελα να μου πεις αν θες ποσα κιλα εχασες τελικα σε μια βδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Γεια σας,θελω να μαθω αν οντως λειτουργει αυτη η διαιτα...θα ηθελα παραπανω λεπτομερεις αν σας ειναι ευκολο..ειναι ενδιαφερον διαιτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. εγω που ειμαι στην 5η μερα, δεν βλεπω μεγαλη διαφορα, ισως επειδη κανω και αρκετη γυμναστικη και δεν βλεπω διαφορα στη ζυγαρια, δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Χρυσα και εγω προσπαθησα να την κανω αλλα την κρατησα μοναχα μια μερα ΧΔ ... την επομενη μερα ομως ειδα αισθητη διαφορα.. αα.. κ ειμαι 14 ετων και δν χαλασε την αναπτυξη μου.. ασε που ψηλωσ κιολας με τις βιταμινες που πηρα απο τα φρουτα κ λαχανικα..;) εγω το 2ο προβλημμα π εχω ειναι να την κρατησω τπτ αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. εχασα 4 κιλα σε μια εβδομαδα, την ακολουθησα πιστά και εκανα σχεδον καθε μερα και γυμναστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας