Η Δίαιτα με μέλι

Η Δίαιτα με μέλι

Το μέλι βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους ακόμα κι όταν κοιμόμαστε. Η δίαιτα είναι του διατροφολόγου Mike McInnes και δεν έχει αυστηρό διατροφικό μενού ούτε υπάρχει καταμέτρηση θερμίδων. Σ'αυτό το διατροφικό πρόγραμμα μπορούμε να καταναλώσουμε ότι θέλουμε αρκεί να είναι παρασκευασμένα με μέλι και όχι ζάχαρη.

Η Δίαιτα με Μέλι
Η Δίαιτα με Μέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΙΤΑ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα αρχιζω να δουμε πως θα παει.θα ενειμερωσω.καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεχασα να πω οτι ξεκιναω 66,200 μετα απο πολλες διαιτες που εχω κανει και ξεκινησα 73 μετα απο 10 μηνες εφτασα 64 και τωρα πηρα τα 2 και ξανα προσπαθω με αυτη τη διαιτα για τα 60 ειδωμεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθολου ασχημα για σημερα.απο 66,200 πηγα σε μια μερα 65,600.μια χαρα!και δεν πεινασα καθολου συν 30'ποδηλατο στατικο.συνεχιζω ακαθεκτη ελπιζω να ερθουν και αλλοι στην παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Misy από την πρώτη μέρα και με αυτή την διατροφή και έχασες; ΜΠΡΑΒΟ! Αύριο τελειώνω την δίαιτα εξπρές και μπορεί και να είμαι εγώ στην παρέα σου! Θα φτιάξω και τις γκοφρέτες βρώμης με θυμάρι και τις γκοφρέτες βρώμης με μέλι που έχει η σελίδα. Τις είδες;;; Μου άρεσαν πάρα πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου maribel!να σου πω την αληθεια δεν ειδα τις συνταγες ενδιαφερον φαινονται.εγω σημερα εχασα 200γρ δηλ.ειμαι65,400.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα!να ενημερωσω οτι αυτη η διαιτα δεν ειναι για γρηγορη απωλεια, αλλα 200γρ κατω σημερα δηλ.65,200.ελπιζω να ξεκολησω και να χασω παραπανω στη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xtes ekana ti mera me ta rebithia potelesma;100gr pano.krima kai den efaga oti grafei,den efaga tin glikopatata oute to giaourti oute proino.ti na po;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Misy δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ακριβώς το μενού έτσι όπως το γράφει εξάλλου είναι ενδεικτικό το πρόγραμμα. Προσαρμόζουμε το καθημερινό μενού βάσει των κανόνων της δίαιτας. Είναι μια διατροφή που την κάνεις μέχρι να χάσεις τα κιλά που θέλεις εγώ τελικά από αύριο ξεκινάω την δίαιτα με σούπες και θα την κάνω μετά τα Χριστούγεννα την δίαιτα με μέλι. Πάντως καλό είναι να μην ζυγίζεσαι καθημερινά για να μην αγχώνεσαι με το αποτέλεσμα στο τέλος ότι χάσεις θα φανεί και σε κιλά και σε πόντους. Έφτιαξα και τις γκοφρέτες βρώμης είναι νόστιμες και πολύ χορταστικές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σημερα μετα απο 6 ημερες 65,100.κανω διαλειμα σημερα και απο αυριο παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκίνησα δίαιτα. Κιλά: 76, Ύψος: 1.65, Ηλικία: 32 Misy τα πήγες πολύ καλά την πρώτη φορά μετά την έκανες ξανά την δίαιτα; Έφτιαξα και τις μπάλες πρωτεΐνης με μέλι, χουρμάδες και με τους ξηρούς καρπούς για αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Tracey. Σήμερα ξεκινάω και εγώ προσπάθεια απώλειας κιλών. Προέρχομαι από την διαιτα 20 κιλών σε 23 μέρες. Είναι καλή δίαιτα αλλά εγώ στο τέλος το παραξηλωσα. Πήγα και λίγες μέρες Θεσσαλονίκη και έγινε πάρτυ θερμίδων...
    Λοιπόν ξεκινάω 77800 με ύψος 1,65.
    Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή αρχή Vivi!!!! Εγώ είμαι στην δεύτερη μέρα και σηκώθηκα πρωί για να φτιάξω τις γκοφρέτες βρώμης για να τις έχω για το μεσημεριανό και τις μπάλες πρωτεινης με χουρμάδες! ΝΟΣΤΙΜΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!! Θα σου έλεγα να τις δοκιμάσεις γιατί εκτός ότι είναι πολύ νόστιμες είναι και πολύ χορταστικές!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι μόνο τις έφτιαξα, τις δοκίμασα κι ολας. Είναι υπέροχες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Tracey. H χθεσινή μέρα πήγε πολύ καλά. Συνεχίζω και σήμερα. Για να δούμε τι θα δούμε...
    Εσύ πώς τς πας?
    πάντως με το μέλι δεν ζητάω σοκολάτα , μερέντα.,.Που είχα μία εξάρτηση...
    Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και εγώ το ίδιο vivi δεν έχω καμία στέρηση για γλυκό γιατί το μέλι μου το καλύπτει και με αυτές τις τέλειες γκοφρέτες βρώμης δεν θέλω κάτι από ψωμί. Ετοιμάζομαι για μεσημεριανό αυγοσαλάτα. Πάντως είναι ένας υγιεινός τρόπος διατροφής που χαλαρά θα τον συνέχιζα για πολύ καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα και σήμερα. Χθες δεν ξέφυγα από τα επιτρεπόμενα αλλά ήμουν υπερβολικη στις ποσότητες... Πολλά μπισκοτάκια βρώμης και τρουφάκια χουρμάδων κατανάλωσα...πιστεύω ότι πρέπει λίγο να τα έχω υπό έλεγχο. Εγώ χθες τα τσάκισα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ αυτές οι γκοφρέτες βρώμης και οι τρούφες με χουρμάδες vivi τι νόστιμες που είναι σε καταλαβαίνω! Αλλά πρέπει να τις τρώμε με μέτρο. Βασικά οι γκοφρέτες βρώμης με χορταίνουν και οι μπάλες με χουρμάδες καλύπτει κατά πολύ την επιθυμία μου για γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα καλή μέρα!!!
    Σημερα ζυγιστηκα. Σε 3 μέρες - 1400. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!Συνεχίζω με περισσότερη διάθεση και αποφασιστικότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας