20 Μπάρες Πρωτεΐνης για Γράμμωση και Δίαιτα

20 Μπάρες Πρωτεΐνης για Γράμμωση και Δίαιτα

Οι μπάρες πρωτεΐνης είναι ένα υγιεινό σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μας προσφέρουν την ιδανική ισορροπία από πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπη. Η σειρά της Myprotein περιλαμβάνει Μπάρες Πρωτεΐνης Διαίτης, Μπάρες Πρωτεΐνης με Χαμηλές Θερμίδες, Μπάρες Πρωτεΐνης με Χαμηλά Λιπαρά, Μπάρες Πρωτεΐνης Χωρίς Γλουτένη, Μπάρες Πρωτεΐνης για Χορτοφάγους, Μπάρες Πρωτεΐνης χωρίς γαλακτοκομικά και Μπάρες Πρωτεΐνης για Πρωινό για το ιδανικό σνακ ακόμη κι όταν βρίσκεσαι στο δρόμο.

Με τις εκπληκτικά υπέροχες γεύσεις που προσφέρουν αυτές οι μπάρες, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε πως θα μπορέσουν στην πραγματικότητα να ενισχύσουν τη διατροφή σας! Η χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή χωρίς ενοχές στα απολαυστικά σας γλυκίσματα. Οι Μπάρες Υψηλής Πρωτεΐνης είναι ιδανικές για μια βολική πρόσληψη πρωτεΐνης και υδατανθράκων, στη μορφή μιας εξαιρετικά γευστικής μπάρας, και μπορούν να ληφθούν είτε γύρω από την προπόνηση, είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας ως ένα γεύμα.

Απολαύστε την Μπάρα Πρωτεΐνης όποτε πεινάσετε, είτε είστε στο γυμναστήριο, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο σας και στο σπίτι σας κοντά στο τζάκι μαζί με ένα κούπα άπαχης ζεστής σοκολάτας.
   
Δοκίμασε τις μπάρες πρωτεΐνης της MyProtein και επέλεξε ποια θα είναι η νέα σου αγαπημένη μπάρα πρωτεΐνης που θα έχεις πάντα μαζί σου.



Λιχουδιές υψηλής πρωτεΐνης για τον δρόμο.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Τα Flapjacks με λίγη ζάχαρη είναι μαλακές και τσιχλωτές πρωτεϊνικές λιχουδιές, ιδανικές για να ικανοποιήσετε τις λιγούρες σας με πρωτεΐνη που υποστηρίζει τους προπονητικούς σας στόχους και υδατάνθρακες που βοηθούν στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση.



Η μπάρα πρωτεΐνης δημητριακών είναι φτιαγμένη από ένα γευστικό μείγμα πρωτεΐνης σόγιας και βρώμης. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, αφού περιέχει πάνω από 4,5 γραμμ., ενώ παραμένει σε λιγότερες από 100 θερμίδες. 

Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Βοηθάει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και είναι η ιδανική επιλογή για να είστε σίγουροι ότι καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη, ενώ προσέχετε τις θερμίδες σας και την φυσική σας κατάσταση.
Απολαύστε την σε γεύσεις Αλατισμένη καραμέλα, Διπλή σοκολάτα και Σοκολάτα φυστίκι.


Γευστικό πρωτεϊνικό σνακ με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Με 18 γραμ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας ανά μπάρα, αποτελούν το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για γλυκό και υποστηρίξουν τους στόχους της προπόνησής σας, ενώ σας βοηθούν να λάβετε την πρωτεΐνη που χρειάζεστε, χωρίς να ταλαιπωρείστε με την προετοιμασία γεύματος. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, σας βοηθούν να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και να αυξήσετε και να διατηρήσετε σημαντική μυϊκή μάζα εξαιρετικά σημαντική για την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης, αν θέλετε να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, να χάσετε βάρος ή να τονώσετε το σώμα σας.



Πρωτεϊνούχο σνακ με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, ιδανικό ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Μπάρες πρωτεΐνης με 10 γραμ. πρωτεΐνης σόγιας, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες αποτελούν μια υγιεινή εναλλακτική λύση σνακ για να ενισχύσετε την καθημερινή πρόσληψη πρωτεϊνών σας, χωρίς περιττά λιπαρά ή ζάχαρη.
Θα υποστηρίξουν τους στόχους της προπόνησής σας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και διατήρηση σημαντικής μυϊκής μάζας. Ιδανική επιλογή, εάν θέλετε να χάσετε βάρος ή να τονώσετε το σώμα σας.



Μπάρα-γκοφρέτα πρωτεΐνης με επικάλυψη σοκολάτας.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Οι νόστιμα ελαφριές και σοκολατένιες μπάρες μας με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη παρασκευάζονται με πραγματική σοκολάτα γάλακτος και στρώσεις τραγανής γκοφρέτας προσφέρουν τέλεια υποστήριξη για την καθημερινής σας προπόνησής.



Νόστιμο μπισκότο υψηλής πρωτεΐνης, εξαιρετικό ως σνακ όσο βρίσκεστε εν κινήσει.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Με 80% λιγότερη ζάχαρη και 70% λιγότερα λιπαρά, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα λαχταριστά μπισκότα, ακόμη κι αν είστε σε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής.
Με 25 γραμμ. πρωτεΐνης γάλακτος, αλεύρι βρώμης και κομματάκια σοκολάτας, τα Άπαχα Cookie είναι το τέλειο σνακ για ικανοποιήσει τη λιγούρα σας.
Απολαύστε την στην γεύση Μαύρη σοκολάτα και μούρα.


Καθημερινή πρωτεϊνούχα απόλαυση ιδανική ως σνακ υψηλής ενέργειας.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Με έως και 75% λιγότερη ζάχαρη, απολαύστε ένα απογευματινό σνακ, χωρίς να καταστρέφετε τις σωματικές επιδόσεις που κατακτήστε με τόσο σκληρή προσπάθεια.

Παρασκευασμένα από άφθονο γευστικό κακάο σε σκόνη και ψημένα με γλυκά κομμάτια σοκολάτας, τα Πρωτεϊνούχα Μπράουνις μας με 23 γρ. πρωτεΐνης είναι μια απολαυστική καθημερινή λιχουδιά.
Οι σοκολατένιες λιχουδιές μας περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, όποιοι κι αν είναι οι σωματικοί στόχοι σας.


Γευστικό σνακ τριπλής στρώσης με ελάχιστη ζάχαρη.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Η Vegan Carb Crusher είναι η απόλυτη νοστιμιά, ιδανική για να καλύψετε τις λιγούρες σας. Είναι καλυμμένη με μια πλούσια γεύση από σκούρα σοκολάτα και με στρώσεις λαχταριστής καραμέλας. Και όλη αυτή η γλυκύτητα με λιγότερα από 2 γραμμ. ζάχαρης σε κάθε μπάρα.
Οι μπάρες είναι τροφοδοτημένες με ένα φυτικό μείγμα πρωτεϊνών, ενώ είναι ιδανικές για την ενίσχυση της καθημερινής σας πρόσληψης, με γλυκό και απλό τρόπο. Με 15 γραμμ. φυτικών πρωτεϊνών, συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη συντήρηση της μυϊκής μάζας. Η κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. 


Φυτικό σνακ υψηλής πρωτεΐνης.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Η φυτική Μπάρα Πρωτεΐνης είναι ένα φυσικό μείγμα φυτικής πρωτεΐνης με υψηλής ποιότητας βούτυρο κακάο, κομματάκια σοκολάτας και ψημένους ξηρούς καρπούς. Είναι χωρίς γλουτένη και δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά ή τυχόν πρόσθετα σάκχαρα ιδανική για έναν χορτοφαγικό τρόπο ζωής.
Με περιεκτικότητα 13 γραμμ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας βοηθά στην ανάπτυξη και τη διατήρηση σημαντικής μυϊκής μάζας, ενώ υποστηρίζει τους στόχους της προπόνησής σας με γευστικό τρόπο.
Περιέχει 12 γραμμ. υδατανθράκων, που σας βοηθούν στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση ή απλά σας ενισχύουν μέσα στην ημέρα, καθώς και πάνω από 4 γραμμ. φυτικών ινών ιδανική λύση για σνακ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή.


Πλούσια σε πρωτεΐνη σνακ με κομμάτια μαύρης σοκολάτας.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Μπισκότο ψημένο με ποιοτικά συστατικά, όπως λάδι καρύδας και πρωτεΐνη μπιζελιού ώστε να είναι φιλικά προς τους vegan. Το κάθε ένα από αυτά τα μπισκότα έχει πασπαλιστεί με κομματάκια σοκολάτας.
Με 13 γραμμ. πρωτεΐνης ανά μπισκότο, αυτή η λαχταριστή απόλαυση θα ικανοποιήσει τη λιγούρα σας για γλυκό και παράλληλα, θα υποστηρίξει τους προπονητικούς στόχους σας βοηθώντας σας να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες πρωτεΐνης για την ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Θα σας βοηθήσουν να μείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα γυμναστική σας και είναι ιδανικά σνακ όταν βρίσκεστε εν κινήσει, παρέχοντας μια ώθηση πρωτεΐνης χωρίς ανάγκη προετοιμασίας γεύματος.



Πλούσια σε πρωτεΐνη λιχουδιά με κομμάτια μαύρης σοκολάτας.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Η ιδανική φυτική λιχουδιά για να υποστηρίξετε τους προπονητικούς σας στόχους, αφού αυτά τα μπισκότα είναι ψημένα με ποιοτικά συστατικά όπως λάδι καρύδας, πρωτεΐνη μπιζελιού και κομματάκια μαύρης σοκολάτας.
Με 13 γραμμ. πρωτεΐνης ανά μπισκότο, αυτό το λαχταριστό σνακ κατάλληλο και για χορτοφάγους θα ικανοποιήσει τη λιγούρα σας για γλυκό και παράλληλα, θα υποστηρίξει τους προπονητικούς στόχους σας βοηθώντας σας να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες πρωτεΐνης για την ανάπτυξη και διατήρηση σημαντικών μυών.


Μαλακό στη μέση και γεμάτο πρωτεΐνη.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Με ένα ακαταμάχητα μαλακό εσωτερικό καραμέλας, αυτό το μπισκότο είναι έτοιμο να αλλάξει το παιχνίδι των σνακ για πάντα. Είναι ψημένο με κομματάκια σοκολάτας και μια υπέροχα πλούσια ζύμη είναι σχεδόν δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η λιχουδιά έχει μια περιεκτικότητα τόσο υψηλή σε πρωτεΐνες και τόσο χαμηλή σε ζάχαρη.

Οι Μπάρες Υψηλής Πρωτεΐνης είναι ένα εξαιρετικά γευστικό και θρεπτικό σνακ πρωτεΐνης. 
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Κάθε μπάρα πρωτεΐνης των 80 γραμμ. είναι γεμάτη με μια εντυπωσιακή ποσότητα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας των 30 γραμμαρίων η οποία προέρχεται από ένα μίγμα πρωτεϊνών γρήγορης και αργής απελευθέρωσης, καθιστώντας τες ένα ιδανικό σνακ μεταξύ των γευμάτων. Δεν έχουν καμία σχέση με τις συνηθισμένες σας μπάρες υψηλής πρωτεΐνης, έχουμε μεταμορφώσει το διατροφικό τους προφίλ για να εξασφαλίσουμε πως προσφέρουμε μια απολαυστική και ποιοτική μπάρα πρωτεΐνης με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης.
Οι Μπάρες Υψηλής Πρωτεΐνης παρέχουν 30 γραμμ. πρωτεΐνης, η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας. Πάνω από 23 γραμμ. υδατανθράκων από κάθε μπάρα είναι ένα ιδανικό ενεργειακό σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή σε ζάχαρη.

Η μπάρα πρωτεΐνης Impact Protein Bar μας είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και έχει υπέροχη γεύση.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Με τρεις στρώσεις, καραμέλα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, πάνω τραγανή κρούστα και επικάλυψη σοκολάτας, είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό και για να υποστηρίξετε το πρόγραμμα της προπόνησής σας.

Απίστευτο σοκολατένιο και γεμάτο πρωτεΐνες.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Οι Μπάρες Πρωτεΐνης Rocky Road είναι πλούσιες σε περιεκτικότητα πρωτεΐνης. Έχουν μοναδική γεύση σοκολάτας και marshmallow προσφέροντάς σας μια λιχουδιά χωρίς τύψεις και ενοχές.
Αυτές οι πεντανόστιμες Μπάρες Πρωτεΐνης περιέχουν 24 γραμμ. πρωτεΐνη ανά 100 γραμμ., ώστε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε την πρωτεΐνη που χρειάζεστε, κάθε ημέρα.

Ένας υπέροχος συνδυασμός ζύμης μπισκότων και μπισκότων σε μία μπάρα.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Οι μπάρες πρωτεΐνης Brownie Διπλής Ζύμης έχει ακαταμάχητα στρώματα γεύσης και υφής, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης ζύμης μπισκότων, μιας ζύμης πρωτεΐνης τύπου μπράουνις, η οποία είναι γεμάτη με καραμέλα με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και είναι επενδυμένη με επικάλυψη με γεύση σοκολάτας.

Οι μπάρες πρωτεΐνης Choc Chew περιέχουν 7,5 γραμμ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και κάτω από 100 θερμίδες. Αν θέλετε κάτι γλυκό για να ενισχύσετε τον χορτοφαγικό τρόπο ζωής σας, είναι η ιδανική λύση.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Οι μπάρες πρωτεΐνης Choc Chew έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και περιέχουν πρωτεΐνη σόγιας υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας ιδανικό όποιοι κι αν είναι οι σωματικοί στόχοι σας.

Πεντανόστιμες μπάρες με 6 στρώσεις απόλαυσης.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Μπάρες πρωτεΐνης με αρκετές φυτικές ίνες και 21 γραμμ. πρωτεΐνης ώστε να σας βοηθήσει να φτάσετε τις ημερήσιες ανάγκες σας για την ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Απολαύστε τις στρώσεις μαλακής καραμέλας και τα τραγανιστά κομματάκια πρωτεΐνης, όλα επικαλυμμένα είτε με γάλα είτε με λευκή σοκολάτα κάθε μπάρα έχει απλά ακαταμάχητη γεύση.

Απαλό στο κέντρο και γεμάτο πρωτεΐνη.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Μπάρες πρωτεΐνης με 13 γραμμ. πρωτεΐνη ανά μπισκότο, από μπιζέλι, σόγια και σιτάρι, αποτελώντας ένα τέλειο τρόπο για να διατηρήσετε τις λιγούρες σας υπό έλεγχο ενώ υποστηρίζετε τους προπονητικούς σας στόχους βοηθώντας σας να φτάσετε στις καθημερινές απαιτήσεις πρωτεϊνών για να αναπτυχθεί και να διατηρηθεί το μυϊκό σας σύστημα.
Έχουν επίσης υψηλής περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, καθιστώντας τα μια εξαιρετική προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή και έναν εύκολο τρόπο για να έχετε μια άψογη καθημερινή διατροφή χωρίς προετοιμασία γευμάτων.

Απολαυστικές μπάρες πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης.
Μπάρες Πρωτεΐνης
Αγόρασε το από εδώ

Η Μπάρα Πρωτεΐνης για χορτοφάγους είναι ένα απόλυτο φυσικό μείγμα από φυτική πρωτεΐνη, που έχει παρασκευαστεί με διαλεκτά υλικά όπως βούτυρο κακάο, κομμάτια σοκολάτας και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς. Δεν περιέχει γλουτένη ούτε τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ή πρόσθετη ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για έναν αυστηρό χορτοφαγικό τρόπο ζωής.
Κάθε μπάρα πρωτεΐνης περιέχει 13 γραμμ. πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, βοηθά στην ανάπτυξη και τη διατήρηση σημαντικών μυών, ενώ υποστηρίζει τους στόχους της προπόνησή σας με γευστικό τρόπο.
Περιέχει 12 γραμμ. υδατανθράκων, που σας βοηθούν στην αποκατάσταση μετά την προπόνηση ή απλά σας ενισχύουν μέσα στην ημέρα, καθώς και πάνω από 4 γραμμ. φυτικών ινών είναι η ιδανική λύση για σνακ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή.


Σημείωση 
Οι μπάρες πρωτεΐνης να φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Το προϊόν αυτό προορίζεται να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με έναν ενεργό τρόπο ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικά αποτελέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια