Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρόδι και Φαγόπυρο

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρόδι και Φαγόπυρο

Το φαγόπυρο είναι ένα από τα σιτηρά που είναι ιδανικό για μια διατροφή απώλειας βάρους. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, βιταμίνες όπως νιασίνη, ριβοφλαβίνη, ιχνοστοιχεία και μέταλλα όπως μαγνήσιο, χαλκό και φώσφορο. Έχει ευεργετικά οφέλη για την υγεία μας καθώς βοηθάει στον καλό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, προστατεύει από τον καρκίνο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης και βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού και εντερικού συστήματος.Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Η κατανάλωση σποριών ροδιού και χυμό ροδιού μας δίνει την αίσθηση του κορεσμού για αρκετή ώρα, βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην γρήγορη απώλεια βάρους.
Το φαγόπυρο σε συνδυασμό με το ρόδι μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και να επανέλθουμε στο φυσιολογικό σωματικό μας βάρος. Η δίαιτα με ρόδι και φαγόπυρο είναι μια δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες με φρούτα και λαχανικά που ενισχύουν την διατροφή με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη καθώς περιέχει άπαχο κρέας, κοτόπουλο και ψάρι και θαλασσινά που εκτός από πρωτεΐνη είναι πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.
Το φαγόπυρο που καταναλώνουμε στη δίαιτα είναι βρασμένο ή μουλιασμένο.

Μαγειρεύουμε το ΦαγόπυροΤο φαγόπυρο μπορούμε να το καταναλώσουμε βρασμένο ή μουλιασμένο. Η αναλογία φαγόπυρου, νερού είναι 1 προς 2. Όταν βράζουμε ή μουλιάζουμε το φαγόπυρο η ποσότητα του διπλασιάζεται. Η 1 κούπα ωμό φαγόπυρο θα μας δώσει 2 κούπες μαγειρεμένο φαγόπυρο.

Βράζουμε το φαγόπυρο

Υλικά

1 κούπα ωμό φαγόπυρο
2 κούπες νερό

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε το φαγόπυρο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το νερό και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το φαγόπυρο να γίνει αφράτο και να απορροφήσει όλο το νερό για 15 λεπτά περίπου. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Καθώς βράζει θα απορροφήσει τα υγρά του και μπορούμε προαιρετικά να προσθέσουμε φρέσκα μυρωδικά.

Μουλιάζουμε το Φαγόπυρο

Υλικά
1 κούπα φαγόπυρο
2 κούπες ζεστό νερό

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το φαγόπυρο με το ζεστό νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο μέχρι να απορροφήσει τα υγρά. Στραγγίζουμε το νερό που έχει περισσέψει και σερβίρουμε.

Το Διατροφικό μας Πρόγραμμα με Ρόδι και Φαγόπυρο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ


1η Ημέρα έως 14η ημέρα

Πρωινό
Επιλογές:
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 1 μήλο, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 1 πορτοκάλι, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 2 μανταρίνια, 1/2 κούπα χυμό ρόδι

- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 1 ακτινίδιο, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 2 φέτες ανανά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 1/4 φαγόπυρο, 1 μπανάνα, 1/2 κούπα χυμό ρόδι

Δεκατιανό
1/2 κούπα μούρα
1/2 κούπα χυμό ρόδι

Μεσημεριανό
Επιλογές:
- 1/2 κούπα φαγόπυρο, 150 γραμμ. κοτόπουλο, 2 κούπες λαχανικά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 1/2 κούπα φαγόπυρο, 150 γραμμ. κρέας, 2 κούπες λαχανικά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 1/2 κούπα φαγόπυρο, 150 γραμμ. ψάρι/θαλασσινά, 2 κούπες λαχανικά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι

Απογευματινό
Επιλογές:
- 200 γραμμ. γιαούρτι, 10 αμύγδαλα, 1/4 της κούπας σπόρια ροδιού, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 1 μερίδα κρέμα ρόδι, 1 κουταλιά καρύδια, 1/2 κούπα χυμό ρόδι


Βραδινό
Επιλογές:
- 1/2 κούπα φαγόπυρο, 2 κούπες λαχανικά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι
- 2 κούπες σούπα με φαγόπυρο και λαχανικά, 1/2 κούπα χυμό ρόδι




Η Δίαιτα με ρόδι και φαγόπυρο των 14 ημερών
ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ


- Νερό - Ροφήματα: Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας. Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.
- Τροφές: Μαγειρεύουμε τις τροφές ψητές ή βραστές ή στον ατμό. Τα γραμμάρια ισοδυναμούν σε μαγειρεμένη τροφή. Στα γεύματα και στα ροφήματα προτιμάμε την κανέλα Κεϋλάνης, την πιπερόριζα (τζίντζερ) και το τσίλι που συντελούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους. Δεν παραλείπουμε γεύματα. Ακόμα κι αν δεν πεινάμε τρώμε έστω λίγο για να κρατάμε τον μεταβολισμό σε εγρήγορση.
- Λαχανικά: Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο λαχανικό θέλουμε αλλά μπορούμε να προτιμήσουμε λαχανικά αρνητικών θερμίδων και λαχανικά πλούσια σε νερό.
- Φρούτα: Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο φρούτο θέλουμε αλλά μπορούμε να προτιμήσουμε φρούτα αρνητικών θερμίδων και φρούτα πλούσια σε νερό.- Κρέας: Καταναλώνουμε άπαχο κρέας.
- Κοτόπουλο: Καταναλώνουμε το κοτόπουλο χωρίς την πέτσα.

- Γαλακτοκομικά: Τα γαλακτοκομικά να είναι με χαμηλά λιπαρά.
- Γιαούρτι: Το γιαούρτι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με γιαούρτι κεφίρ.
- Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί να καταναλώνονται ωμοί και ανάλατοι.- Ζύγισμα: Ελέγχουμε το βάρος μας μια φορά την εβδομάδα, την ίδια πάντα ώρα με ελαφρύ ρουχισμό και με άδειο στομάχι. Η καλύτερη ώρα είναι το πρωί μόλις έχουμε ξυπνήσει.
- Άσκηση: Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζουμε τη διατροφή με μεσαίας έως έντονης έντασης άσκηση από 30 λεπτά έως 60 λεπτά 6 φορές την εβδομάδα.



Επιτρέπεται

Ροφήματα
- Ροφήματα βοτάνων
- Καφές
- Κακάο

Λιπαρά

- Ελαιόλαδο: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Φυτικά έλαια: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα
- Έλαια ξηρών καρπών: μέχρι 1 κουταλιά την ημέρα

Γλυκαντικά
- Βιολογικό Μέλι: μέχρι 2 κουταλάκια την ημέρα
- Στέβια

Καρυκεύματα και Αρτύματα
Αρωματικά (φρέσκα ή αποξηραμένα), μπαχαρικά, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λεμόνι, μουστάρδα (χωρίς ζάχαρη).

Δεν επιτρέπεται

Ροφήματα
- Αναψυκτικά (διαίτης ή μη)
- Αλκοόλ

Γλυκαντικά
- Τεχνητά γλυκαντικά
- Ζάχαρη














Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

43 Σχόλια

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ ωραία σας σελίδα που απ' ότι έχω διαβάσει έχει βοηθήσει πολλούς!!!!! Θα αρχίσω και εγώ από αύριο με την συγκεκριμένη δίαιτα. Καλή επιτυχία σε όσους είναι στον ίδιο αγώνα με μένα, να χάσουν κιλά, και συγχαρητήρια σε όσους και όσες τα κατάφεραν!
    Θα τηρήσω την δίαιτα ακριβώς μαζί με την δίαιτα θα κάνω καθημερινά περπάτημα και βαθιά καθίσματα (το πρόγραμμα που υπάρχει στην σελίδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πρώτη μέρα σήμερα ξεκίνησα στα 80 κιλά και έχω ύψος 1.65.
    Νιώθω πολύ καλά που επιτέλους αποφάσισα να κάνω κάτι καλό για μένα θα σας γράφω πως τα πηγαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τρίτη ημέρα της δίαιτας και νιώθω πολύ καλά χωρίς να πεινάω! Συνεχίζω ακόμη πιο δυναμικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Στην τέταρτη μέρα σήμερα και η δίαιτα προχωράει χωρίς να έχω κάνει καμιά παρασπονδία!!! Θα ζυγιστώ την πρώτη εβδομάδα για να δω πως τα πήγα και μετά στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!!!!! Ωραία μέρα σήμερα γιατί είμαι στην 6η ημέρα της δίαιτα και νιώθω πιο ενάλαφρη!!! Τα πηγαίνω πολύ καλά και την Δευτέρα όπως είχα πει θα ζυγιστώ για να δω πως τα πήγα την πρώτη εβδομάδα και μετά την άλλη Δευτέρα θα έχω ζύγισμα!! Η δίαιτα είναι πολύ καλή και νιώθω αρκετά καλά κάθε μέρα και καλύτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέραααααα!!!! Σήμερα κλείνω μία εβδομάδα!!!!!!!!!!! Νιώθω τέλεια!!!! Έχω χάσει πόντους και το βλέπω στο σώμα μου και στα ρούχα μου! Θα ζυγιστώ αύριο για να δω πως τα πήγα την 1η εβδομάδα και ΠΟΛΥ δυναμικά συνεχίζω από αύριο την 2η εβδομάδα της υπέροχης αυτής διατροφής!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι καθημερινά περπατάω 1 ώρα το πρωί και 1 ώρα το απόγευμα και κάνω και το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα από την σελίδα! Πίνω αρκετό νερό και ροφήματα βοτάνων κυρίως δυόσμο και κάρδαμο συνταγές που τις βρήκα στην σελίδα και όλα αυτά βοηθάνε μπορώ να πω γιατί νιώθω κάθε μέρα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρυσοπηγη γεια σου .. Παρακολουθώ εδώ και καιρό όσα γράφεις και περιμένω με αγωνία να δω πως τα πηγες ... Αύριο ζύγισμα ε? Καλή επιτυχία...
    Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις .
    Το φαγοπυρο ειναι ωραίο στη γεύση ? Επίσης το βρήκες σε βιολογικά? Και αν φέρνει δυσκοιλιότητα ... Αυτά ευχαριστώ και περιμένω αύριο νέα με τη ζυγαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα!!! 8η ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ!!!! Την πρώτη εβδομάδα έχασα 6 κιλά και δεν το περίμενα αν και έβλεπα διαφορές στο σώμα μου!!!! Συνεχίζω την δεύτερη εβδομάδα πολύ δυναμικά!!! Μαρία030 το φαγόπυρο μου αρέσει και λειτουργεί πολύ καλά το έντερο με αυτή την διατροφή! Το βρήκα σε βιολογικό κατάστημα αλλά άκουσα μια φίλη μου το είχε βρει σε ένα σούπερ μάρκετ εγώ σε σούπερ μάρκετ για την ώρα δεν το βρήκα αλλά σίγουρα θα το βρεις σε κάποιο βιολογικό κατάστημα ή σε κατάστημα με μπαχαρικά. Η δίαιτα είναι για 14 ημέρες αλλά σκέφτομαι να την κάνω και για δεύτερη φορά για ακόμη 14 ημέρες δηλαδή. Συνεχίζω στην 8η ημέρα με πολύ χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο Χρυσοπηγη πολυ καλη απωλεια!διαβαζω τοσες μερες την προσπαθεια σου.εμενα μου σκουγεται δυσκολη διαιτα γιαυτο κσνω της κρεμας για αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ Σουλίτσα! Το φαγόπυρο με φουσκώνει και σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχει η δίαιτα δεν πεινάω καθόλου! Και η δίαιτα της κρέμας είναι πολύ καλή, βασικά η σελίδα έχει πολλές και καλές δίαιτες και όλες σίγουρα θα αδυνατίσουμε όπως και πολλά άτομα που ακολούθησαν και τήρησαν δίαιτες από την σελίδα! Καλή επιτυχία και με την δική σου προσπάθεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρυσοπηγή μπράβο !!!! Είχες παρα πολύ καλή απώλεια!!!
    Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες ... Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να πάρω φαγοπυρο ανεξάρτητα απο δίαιτες δεν είχα δοκιμασει ποτέ και φοβόμουν μήπως ήταν χάλια... Οποτε θα το ψάξω μάλλον σε βιολογικά πιστεύω και εγώ...
    Εύχομαι και η δεύτερη εβδομάδα να είναι το ίδιο αποτελεσματική για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ και σένα Μαρία030, είναι καλό, υγιεινό και οφελεί και πολύ την υγεία μας! Εγώ καθημερινά νιώθω καλύτερα! Με μικρά βήματα προς τα μπροστά φτάνουμε στον στόχο μας! Δεν εγκαταλείπουμε και προχωράμε πάντα προς τα μπροστά! Σήμερα είμαι στην 9η ημέρα της δίαιτας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας και πάλι!!! Στην 11η ημέρα της δίαιτας και όλα βαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα της δίαιτας, με γυμναστική, νερό και ροφήματα βοτάνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα! Καλή Κυριακή!!! Τελευταία μέρα της δίαιτας σήμερα και αύριο τα αποτελέσματα στην ζυγαριά γιατί στο σώμα μου και στα ρούχα μου ήδη φαίνεται με πολύ καλές απώλειες πόντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο Χρυσοπηγη εχεις πεισμα και τα καταφερες!εγω ειμαι 80,4 κιλα και ακομα προσπαθω να ξεκινησω μια διαιτα και να την κρατησω!!!μονο την δραστικη την εκανα ακριβως και μεχρι τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία μια χαράΧΡΥΣΟΠΗΓΗ αναμένουμε αύριο τα τελικά αποτελέσματα .... Την πρώτη εβδομάδα είχες πολύ καλή απώλεια.. 6 κιλά εγώ ούτε στο όνειρο μου σε μια εβδομάδα έχεις καλό μεταβολισμό μάλλον ...
    Αν θες γράψε αύριο και τους πόντους που έχασες συνολικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Σίγουρα θα μπω αύριο να γράψω την συνολική απώλεια που είχα με την δίαιτα και σίγουρα θα συνεχίσω με την ίδια δίαιτα για ακόμη 2 εβδομάδες αν και σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω και με την δίαιτα της σελίδας με γκρέιπφρουτ των 21 ημέρων. Έχει πολλές και καλές δίαιτες η σελίδα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς υπομονή και να τις τηρούμε πιστά! Υπομονή κορίτσια και τήρηση του προγράμματος κάθε δίαιτας και αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα είμαστε πιο αδύνατες σε κιλά και σε πόντους!!!! Βοηθάνε και τα βαθιά καθίσματα που κάνω από την σελίδα ήδη με τις 2 εβδομάδες που ακολουθώ το πρόγραμμα μαζί με περπάτημα νιώθω κάποια διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. -10 ΚΙΛΑ συνολική απώλεια με την δίαιτα!!!!!!! Έχω χάσει και αρκετούς πόντους και είμαι υπερευχαριστημένη!!! Αυτή την εβδομάδα σκέφτηκα τελικά να κάνω ένα διάλειμμα και να συνεχίσω από την επόμενη εβδομάδα πάλι με την ίδια δίαιτα στα 70 κιλά πλέον!!!! Η δίαιτα είναι πολύ καλή και σίγουρα την συνιστώ! Αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσω να προτιμώ επιλογές από την δίαιτα και να κάνω και γυμναστική. Έχω κάποιες εξόδους σε τραπέζια αλλά θα την αρχίσω για ακόμη 2 εβδομάδες από τις 29 του μηνός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρυσοπηγη μπραβο εχασες 10 κιλα σε 15 μερες;που τετοια τυχη εγω!!!!εκανες και γυμναστικη;παρασπονδιες εκανες;βεβαια αυτην εγω δεν μπορω να την κανω με τιποτα,γιατι δεν μου αρεσουν οι επιλογες που εχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μεσα σε 14 μερες 10 κιλα? ουασου!!!!!!! Τρτομερη απωλεια !!!!!!Καλα ουτε εγω θα εχανα τοσα οπως η ΣΟΥΛΙΤΣΑ....
    ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ χιλια μπραβο και που τα εχσες και που αντεξες τοσες μερες.... Μηπως μετρησες και ποσους ποντους εχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θελω να ρωτησω..
    για το απογευματινο διαλεγουμε ενα απο ολα? δηλ. 10 αμυγδαλα μονο?
    ή ειναι 2 διαφορετικες επιλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! Θα την ξεκινήσω πάλι από Δευτέρα την δίαιτα όπως είχα πει! Ρία το απογευματινό είναι ένα γεύμα όλα: 200 γραμμ. γιαούρτι, 10 αμύγδαλα, 1/4 της κούπας σπόρια ροδιού, 1/2 κούπα χυμό ρόδι ή την επιλογή με την κρέμα ρόδι. Με την δίαιτα αν την αρχίσεις να κάνεις και γυμναστικούλα και να πίνεις και νερό και θα δεις διαφορά και σε κιλά και σε πόντους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σε ευχαριστω πολυ...αν και υπαρχει ενα προβλημα με τα ροδια αυτη την εποχη..
    και μια δευτερη ερωτηση...στο πρωινο 1/4 φαγοπυρο εννοει κουπα.σωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπορω να φαω λιγοτερη ποσοτητα απο αυτη που λεει? δηλ.1κουπα λαχανικα αντι για 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα Ρία! Το 1/4 είναι της κούπας και τα λαχανικά μπορείς να φας λιγότερα αλλά καλύτερα να τρως κανονικά τις μερίδες για να μην πεινάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα κορίτσια είμαι στην 8η ημέρα της δίαιτας και την κάνω πολύ άνετα και για δεύτερη φορά που την τηρώ!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω χάσει αρκετούς πόντους και η διαφορά φαίνεται όσο περνάνε οι μέρες όλο και πιο πολύ!!! θα ζυγιστώ την Δευτέρα που μας έρχεται και θα σας πω πόσα έχω χάσει και την δεύτερη φορά! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπραβο Χρυσοπηγή. Θα τηνκάνω κ γω μετά το Πάσχα . Είναι λίγο μπελαλίδικη αλλά αφού εχει τετοια αποτελέσματα θα το πιω το ποτήρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρυσοπηγή τα μουρα που τα βρίσκεις σε βιολογικά;; τα φρέσκα μουρα εννοεί. μπορούμε άραγε να τ αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο φρούτο;;; κ αυτή την περίοδο τα ρόδια είναι λίγο δύσκολο να τα βρει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα!

    Για πόσα κιλά απώλεια είναι η δίαιτα? Στις 14 μέρες.

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα ξεκινάω την δίαιτα από το Σάββατο!! Την είχα κάνει τον Ιανουάριο και είχα χάσει 8 κιλά! Πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες χωρίς να πάρω κανένα κιλό πίσω! Ξεκινάω λοιπόν στα 76 κιλά από το Σάββατο και θα κάνω την δίαιτα με το πρόγραμμα της και γυμναστική! Είναι πολύ καλή σαν δίαιτα και έχει πολύ καλό αποτέλεσμα! Το απόγευμα άλλοτε τρώω το γιαούρτι με τα αμύγδαλα και τα σπόρια ροδιού και άλλοτε την κρέμα ροδιού που είναι πολύ νόστιμη και την έχω φτιάξει και για φίλους και έχουν ξετρελαθεί!! Θα σας ξαναγράψω μεθαύριο που την αρχίζω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο σε όλους για τα αποτελέσματα σας!! Ζωή Βρ. εγώ θα την αρχίσω από αύριο θα ζυγιστώ αύριο το πρωί να δω τα πόσα έφτασα και θα την κάνω! Μου φαίνεται πολύ καλή δίαιτα και είδα και το βίντεο της συνταγής με την κρέμα ρόδι από την σελίδα και είναι πανεύκολη για να την φτιάξεις σίγουρα θα την έχω και εγώ στο πρόγραμμα μου για το απόγευμα, θα γράψω πάλι αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αννούλα καλή αρχή!!! Θα την αρχίσω και εγώ από αύριο επομένως αύριο 4/11/2016 ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!!! Ναι είναι φοβερή η κρέμα πρέπει να την δοκιμάσεις! Πραγματικά γίνεται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα όπως δείχνει και στο βίντεο! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει! Εγώ όπως είπα είναι πλέον 76 κιλά (αυτά τα έφτασα τα κιλά με την δίαιτα με την οποία είχα 8 κιλά απώλεια την πρώτη φορά που την έκανα) και έχω ύψος 1.63. Σίγουρα θα τα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ χαίρομαι που θα την κάνουμε μαζί! Ζυγίζομαι το πρωί και τα λέμε!!! Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την ξεκινάμε επίσημα από σήμερα εγώ στα 81kgr, έχω ύψος 1,65!! Εύχομαι ο αριθμός στην ζυγαριά να αλλάξει από σήμερα !!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή αρχή να έχουμε Αννούλα!!! Σίγουρα αυτός ο αριθμός θα αλλάξει!!! Θα τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελειώνει η δεύτερη μέρα και δεν νιώθω καθόλου να πεινάω!!! Είχες δίκιο για την κρέμα με ρόδι!! Είναι πεντανόστιμη και γίνεται πολύ εύκολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σήμερα κλείνουμε 1 εβδομάδα Αννούλα!! Προχωράμε και νιώθω μεγάλη διαφορά! Ναι, η κρέμα ρόδι είναι σούπερ πολύ νόστιμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12η Ημέρα της δίαιτας και η διαφορά φαίνεται!! Φαίνεται από μέρες αλλά κάθε μέρα όλο και πιο πολύ! Στο τέλος θα έχουμε και τα αποτελέσματα 2 μέρες ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φτάσαμε προς το τέλος!! Και εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά με την δίαιτα και σε 2 ημέρες και οι δυο μας θα έχουμε και τα αποτελέσματα στην ζυγαριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τον τελευταίο καιρό είχα πολλά τρεξίματα και δεν πρόλαβα να μπω για να γράψω τα αποτελέσματα που είχα με την δίαιτα! Είχα ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη 81 kgr και με την δίαιτα 14 ημέρες που την ακολούθησα ακριβώς έχασα 9 kgr. Έφτασα στα 72 kgr που τα διατηρώ όλο αυτό τον καιρό! Αποφάσισα να την αρχίσω πάλι για ακόμη μια φορά από σήμερα γιατί μου άρεσε πολύ σαν δίαιτα και δεν πείνασα καθόλου κατά την διάρκεια της δίαιτας και εκτός από κιλά έχασα και πόντους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που είχα κάνει την δίαιτα αλλά μπήκα να σας γράψω! Την δίαιτα όπως είχα γράψει την είχα κάνει πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2016 και είχα φτάσει στα 76 κιλά, είχα χάσει εκείνη την φορά 8 κιλά, πέρασαν αρκετοί μήνες και την είχα ξαναρχίσει τον Νοέμβριο 2016 και τότε την είχα κάνει όχι μία αλλά δύο φορές την πρώτη φορά μέσα σε 14 ημέρες έχασα 9 κιλά και έφτασα τα 67 κιλά και την δεύτερη φορά έχασα 7 κιλά και έφτασα στο κανονικό μου βάρος και στα κιλά που είμαι ικανοποιημένη, στα 60 κιλά (έχω ύψος 1.63). Είναι μια δίαιτα πάρα πολύ καλή που σίγουρα βοηθάει στην απώλεια βάρους και στην αποτοξίνωση του οργανισμού χάνοντας παράλληλα και αρκετούς πόντους! Τα κιλά τα διατηρώ μια χαρά, έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου, προσέχω τι βάζω στο πιάτο μου και στο ποτήρι μου, πίνω αρκετό νερό και ροφήματα βοτάνων και καθημερινά πηγαίνω για περπάτημα. Συνεχίζω να φτιάχνω συνταγές από την δίαιτα και συνταγές του site και συνεχίζω να ακολουθώ τους κανόνες της δίαιτας. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος μετά από πολλά χρόνια θα έχω ένα καλοκαίρι με λιγότερα κιλά!!! Καλή επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε ότι είναι ένας αγώνας που αξίζει να κάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ξεκιναει καμια μαζι μου αυριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας