Η Δίαιτα Skinny Girl

Η Δίαιτα Skinny Girl

Η Δίαιτας "Skinny Girl" επιτρέπει την κατανάλωση τροφών μεταξύ 300 έως 700 θερμίδων ημερησίως.

Η Δίαιτα Skinny Girl
Η Δίαιτα Skinny Girl

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

834 Σχόλια

  1. Εμένα μου άρεσε η δίαιτα! Γιατί δεν στερείσαι και μπορείς να τρως απεριόριστα φρούτα και λαχανικά καθώς και τα τρόφιμα που οφελούν τον οργανισμό μας! όπως για παράδειγμα πρωτείνη και να αποφεύγουμε ότι είναι η αιτία να παίρνουμε κιλά πχ η ζάχαρη και το junk φαγητό! Σίγουρα Θα την ξεκινήσω μετά τις γιορτές! Καλά να περάσουμε τις γιορτινές μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά σε όλους! Σήμερα ξεκινάω αυτή τη δίαιτα. Παρόλο που ακούγεται αυστηρή θεωρώ ότι δεν είναι τόσο δεδομένου ότι σου επιτρέπει απεριόριστα φρούτα και λαχανικά. Κανείς για παρέα; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλά tiki! Εγώ θα την ξεκινήσω την επόμενη εβδομάδα γιατί από σήμερα άρχισα την δίαιτα μετά τις γιορτές που χάνεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα! Θα τα λέμε μαζί την επόμενη εβδομάδα σ' αυτή την δίαιτα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια, ελπίζω να έχεις αποτέλεσμα και σε περιμένω μετά κι από εδώ :) Σήμερα, για πρώτη μέρα μια χαρά έχει πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια πολλα και καλη χρονια!!!και εμενα μου φαινεται ενδιαφερουσα γιατι μου αρεσουν πολυ τα φρουτα και τα λαχανικα και εδω δεν υπαρχει περιορισμος.μακαρι να φερει αποτελεσματα.η μονη δυσκολια θα ειναι οτι θα πρεπει να ειμαι αγκαλια με τον θερμιδομετρητη.ξεκιναω σημερα.και καλη μας επιτυχια κοριτσια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. koritsia 3ekinao apo deutera triti i tetarti opia 8eli,kante simparastasi..k pite m..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koritsia ksekinaw aurio...kalh mas epituxia!!as sumparasta8oume h mia sthn allh..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχία πάμε μαζί δυνατά, γιατί εγώ την ξεκίνησα την προηγούμενη δευτέρα, αλλά αρρώστησα ενδιάμεσα και την ξαναξεκινάω από αύριο κι εγώ. Πάντως για 3 μέρες που την κράτησα έχασα 1.800
    'Αντε, λοιπόν, καλή μας επιτυχία και θα τα λέμε από αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ............!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ok tiki...!!ante mhpws epeidh einai kuriakh kai oxideutera mas paei kala!posa 8eleis na xaseis???poli mhn zugise toso suxna zugisou ka8e evdomadamporei namhn xaneis sthn arxh kai na fugoun meta....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΚ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;;;ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ta panta epitrepontai arkei na mhn exoun zaxarh...kai na nai mesa stis 8ermides...!akoma ka thganites apla leei h diatrofh mas na nai pio plousia me prwteines kai olikhs..!egw apo aurio ksekinaw telika gt shmera eixe gene8lia o mpampas mou kai opws katalavainete..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. me to ladi ti ginetai?metraei kai auto stis thermides?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. elpi μετράει, γιατί μετράς θερμίδες σε ότι τρως ΕΚΤΟΣ από φρούτα και λαχανικά που μπορείς να φας όσα θέλεις! Κορίτσια πως τα πηγαίνετε με την δίαιτα; Δεν κατάφερα ακόμη την αρχίσω γιατί έχω ακόμη κάποια τραπέζια και γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΠΙΣΤΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1 ΚΙΛΟ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιστεύω ότι όποιος έχει να χάσει αρκετά κιλά θα χάσει περισσότερα από κάποιον που δεν έχει και πολλά κιλά να χάσει! Το καλό είναι ότι όλοι χάνουνε!! Θα την ξεκινήσω από Δευτέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα σε όλες.Κορίτσια σκέφτομαι να την ξεκινήσω και εγώ από αύριο.Λέτε να επιτρέπεται το κουάκερ?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα κορίτσια! Την ξεκίνησα σήμερα! nina επιτρέπεται και θα το μετρήσεις στις ημερήσιες θερμίδες σου! καλή αρχή και σε σένα! Τα υπόλοιπα κορίτσια πως τα πηγαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπέρα κορίτσια!!!! σήμερα ξεκίνησα κ εγώ αυτήν την δίαιτα...κ ο θεός βοηθός. να σας ρωτήσω κ εγω κατι..... λέει πως τα φρούτα και τα λαχανικά δεν υπολογίζονται. δηλαδη αν φάμε μια σούπα λαχανικών (χωρις λαδι), δεν θα το μετρήσουμε στο καθημερινό θερμιδολόγιο???? ή π.χ αρακα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. matina m o arakas exeis poles 8ermides kalitera metra ton ala ne metra k ts soupes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. apo aurio 3ekinao.. :) k aurio exo k peripato megaalo :) 8a grafo kaaaaaaaaaaaaaaa8e mera...xixi :) opia 8eli kani mazi m. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! Είναι καιρός να κάνω δίαιτα και θέλω να τα καταφέρω! Ζυγίζω 76.5 κιλά και έχω ύψος 1.60 :( Και εγώ θα ενημερώνω καθημερινά πως τα πηγαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κορίτσια εγώ μεθαύριο κλείνω ένα μήνα με την δίαιτα! Έχω δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στα ρούχα μου και θα ζυγιστώ να σας πω πόσα ακριβώς έχασα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλα μπραβο Nelly! Και εγώ τα πήγα πολύ καλά χτες και έχασα 1.5 κιλό σε μια μέρα και τώρα ζυγίζω 75! Σκέφτομαι τις πρώτες μέρες να ζυγίζομαι για να παίρνω κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημερα!!! μπήκα να σας γράψω τα αποτελέσματα στην ζυγαριά γιατί στα ρούχα είδα την διαφορά εδώ και αρκετό καιρό! Ξεκίνησα την δίαιτα 73 και σήμερα ζυγίζω 55 κιλά!!!! ΕΧΑΣΑ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ και ΠΟΝΤΟΥΣ!!! Παράλληλα έκανα γυμναστική και καθημερινά έπινα και τα ροφήματα που προτείνει το site! Emma και όσοι την κάνουν την δίαιτα να συνεχίσετε και να μην την χαλάσατε το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και αξίζει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Nelly ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!! Τα πήγες πάρα πολύ καλά!!! Ζυγίστηκα και τώρα είμαι 71!!!!!! Μέσα σε 5 μέρες έχασα 5.5 κιλά και συνεχίζω! Αύριο ολοκληρώνω μια εβδομάδα! Και από δευτέρα θα ξεκινήσω και λίγο περπάτημα, τώρα πίνω το ρόφημα με κανέλα και από αύριο θα αρχίσω να πίνω και το ρόφημα με τσουκνίδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. emma m exeis facebook g n t leme k apo ki;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Nelly, συγχαρητήρια!!!!!Μήπως θα σου ήταν εύκολο να γράψεις τι ακριβώς έτρωγες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. koritsia mporeite na grapsete ti panw katw trwgate??sugxarhthria gia tis apwleies!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. evi όχι δεν έχω facebook. Συνεχίζω την δίαιτα χωρίς να την έχω χαλάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. nelly!!!συγχαρητηρια!!!ελπίζω να μας λες την αληθεια γιατι με επεισες να αρχισω αυτην την διαιτα με σκοπο τα κιλα που εισαι τωρα!!!χιλια μπραβο. τι γυμναστικη επέλεξες να κάνεις? μπράβο σε όλους οσοι την κάνετε και χανετε ευκολα ή δύσκολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. jo έτρωγα ότι ήθελα αλλά μέσα στο πλαίσιο των ημερήσιων θερμίδων που επιτρέπεται. Έτρωγα ψάρι, κοτόπουλο, κρέας, όσπρια τέτοια... αλλά απέφευγα να τρώω γλυκά! alk πρώτα είχα κάνει την δίαιτα μετά τις γιορτές και από 79 έφτασα τα 73 και μετά ξεκίνησα την δίαιτα skinny girl και έχασα και τα υπόλοιπα κιλά!!! Έκανα περπάτημα καθημερινά και καμιά φορά τρέξιμο και λίγες ασκήσεις! Να γράφεις την πορεία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. nelly, ευχαριστώ που απάντησες! λοιπόν σήμερα πρωτη μέρα ,αποφασισμένη! ντρέπομαι ολίγον τι, ειμαι 78,800 και ναι θα στέλνω την πορεία μου για να εμψυχώσω και αλλο κόσμο. τα 10 κιλά τα πήρα σε μικρό χρονικό διάστημα και έτσι με τα λίγα που ξέρω πιστευω πως θα χαθουν και σχετικα γρηγορα(?) καλή συνέχεια σε ολες και όλους...οκ θα ξεκινησω και το περπατημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γειά σας κορίτσια!!ξεκίνησα σήμερα και είμαι και εγώ αποφασισμένη να χάσω αυτά τα 10 κιλά που με βασανίζουν!!Πολυ καλή αυτη η δίαιτα και μπράβο για τις απώλειες σας!!Καλή επιτυχία σε οσες συνεχίζουν και να μας λέτε πως τα πάτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλημέρα σε όλους!!!! εχω μια ερώτηση σε οποιον θα ήθελε να μου απαντήσει --- πατάτες τρώτε σε αυτην την διαιτα???? nelly???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. alk έτρωγα και πατάτες!! προτιμούσα να τις τρώω ψητές ή βραστές! Καλή αρχή mary και alk!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νέλλυ καλησπέρα... μονο συγχαρητηρια μπορω να πω...δινεις κουραγιο κ σε εμας που ότι κ να κανουμε αποτελεσματα δεν βλεπουμε. Ερώτηση: δεν ειναι εξαντλητικη η συγκεκριμενη διαιτα; Επειδη ταλαιπωρουμαι πολλα χρονια, μπορεις μηπως να μου πεις τι ακριβως ετρωγες για να με βοηθησεις λιγο; Θα το εκτιμούσα πολύ..αν θα μπορουσες να μου εστελνες στο mail οδηγιες θα ημουν υποχρεη.. συγχαρητηρια κ παλι κοριτσι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτή η δίαιτα όπως και κάθε δίαιτα πιστεύω θέλει στην αρχή υπομονή αλλά όσο πλησιάζεις προς τα μέσα της δίαιτας και βλέπεις και διαφορά στο σώμα σου δίνει μεγάλο κουράγιο να συνεχίσεις! κατερινα η δίαιτα δεν είναι εξαντλητική γιατί στις θερμίδες δεν μετράνε τα λαχανικά και μπορείς να φας ΟΣΑ θέλεις! όπως είχα πει και σε άλλο κορίτσι που ρώτησε απέφευγα τα πολύ παχυντικά φαγητά και τα γλυκά, έτρωγα όσπρια και άπαχα κρέατα και ψάρι και πολλά ροφήματα τα οποία με βοήθησαν και στην απώλεια βάρους και επειδή συνεχίζω να πίνω τα ροφήματα βλέπω διαφορά και στην κυτταρίτιδα!!! λίγη γυμναστική παράλληλα με την δίαιτα στην άρχη έκανα περπάτημα και μετά τρέξιμο και το μεγάλο μυστικό είναι μεγάλη επιμονή!!! το αποτέλεσμα με δικαίωσε και εύχομαι το ίδιο και σενα και σε όποιον κάνει την δίαιτα!!! πότε θα την αρχίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kαλημέρα.Ξεκίνησα και εγώ σήμερα, με πείσατε...Ελπίζω να δω και εγώ αποτελέσματα.
    Θα σας ενημερώνω συχνότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mariangela καλή αρχή θα τα καταφέρεις μην ανησυχεις και θα συμφωνήσω με την Nelly ότι όσο περνάνε οι μέρες συνεχίζεις ακόμη πιο δυνατά! Το ίδιο και εγώ! θα ζυγιστώ στο τέλος αλλά ήδη βλέπω διαφορά! αύριο συμπληρώνω 2 εβδομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γειά σας κορίτσια!Σήμερα η 5η μέρα και τα πάω πολύ καλά,πιστέυω πως βρηκα επιτέλους τη δίαιτα που θα την κάνω εως το τέλος!!Και δεν νιώθω αδυναμία και δεν εχω ορεξή για γλυκό(με τόσα φρούτα)!Ενα μεγάλο μπράβο και απο μένα Νελλυ!!Eίσαι παράδειγμα για εμάς!Εγώ παντως ειδά κιόλας διαφορά και μου το είπαν και αλλοι..που να περάσει και ο μήνας..!!Εμμα καλή συνέχεια και mariaggela καλή αρχή!!Να μας ενημερώνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γεια και χαρά σε όλους! 5η μέρα σήμερα και μειον 3 κιλά εφυγαν απο πάνω μου!!! βέβαια χθές και σήμερα δεν έχω χάσει ουτε γραμμάριο ενω έφυγαν γρήγορα τις πρώτες μέρες!!! καλή συνέχεια και καλά αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κορίτσια νομίζω ότι η δεύτερη μερα είναι η χειρότερη, μιλάμε για πολλη πείνα... Παντως πρεπει να εχει αποτελεσμα, αφού ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν -2,5 κιλά. έχουμε μέλλον ... καμία ιδεα για γεύματα; εγώ το έριξα στην τονοσαλάτα. καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. alk ειναι λογικό τις πρώτες μέρες να χάσεις απότομα κάνε υπομονή και μη ζυγίζεσαι συνέχεια και θα δείς αποτέλεσμα..mariaggela εγώ προσωπικά τρωώ γέυματα ελαφριά πρωτείνες και ολικής και εχω ξεχάσει τηγανιτά και ζάχαρη!Αλλα απο φρούτα του δίνω και καταλαβένει!ΥΠΟΜΟΝΗ κορίτσια και θα φτάσουμε στο στόχο μας!Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Kalimera koritsia simera ksekinaw simera tin tin diaita,eimai 159 k 71kg,ithela na kanw tin diaita me tin salates alla autin tin vriskw kalyteri k katholou vareti..tha to syndiasw me to tsai tsouknidas to prwi kai to vrady prasino tsai k euxomai na dw apotelesmata.kali mou arxi loipon kai kali synexeia se oses tin kanete idi..kali sas mera :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Kai kati akoma..prepei kathe mera akrivws toses thermides na katanalwsw?i mexri toses pou leei i kathe mera?an parw ligoteres dld peirazei?giati pws tha metraw to kathe fagito poses thermides exei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γεια σας! Λέω να την ξεκινήσω και εγώ! Ήθελα να ρωτήσω αν όλα τα φρούτα επιτρέπονται και μπανάνες? Ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα!Μπήκα στη 2η βδομάδα και βλέπω είδη αισθητή διαφορά σε πόντους!Θα ζυγιστώ στο τέλος!Anneta θα πρέπει ολα τα τρόφιμα εκτος φρουτων-λαχανικών να τα μετράς με το θερμιδομετρητή..ειρήνη αφου δεν λέει πως δεν επιτρέπονται μπορουμε να τρώμε μπανάνες απλά με μέτρο.Εγώ τρώω μια κάθε πρωί για να έχω ενέργεια!!Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kalispera koritsia apo shmera ksekinaw kai egw!!!!!!!!!!eplizw na thn kratisw!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. KALHMERA SHMERA PREPEI NA FAW 300 THERMHDES KAI THA FIAKSO MAKARANOSALATA POY EXEI MOLHS 250 THERMHDES... 1/2FL.MAKARONIA PENES. PROERETIKA 2-3FETES KREMIDAKI 1/1/2FL.MAROYLI. 3-4LEPTES FETES NTOMATA. 5KARYDOPSIXA. 1/FLYTANI COTTAGECHEECE.BRADOYME TA MAKARONIA TA KRIONOYME KAI METE RIXNOYME TA YPOLIPA HLIKA KAI TA ANA KATEYOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ατζελά μια χαρά σε βρίσκω,ωραία συνταγή!!Θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα!!Καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μαρη δεν εχεις ανεβει καθολου στην ζυγαρια να δεις πως πας;εγω ξεκινησα χθες 170υ κ 76,6 κιλα αν κ εχθες αδιαθετησα κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. se eyxaristw!!!!!!!!mary!!!ksekinisa 88kila.1,67y.gia na doyme;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελενά οχι γιατί θέλω να χαρώ στο τέλος πάντως το βλέπω εχω χάσει απο παντού και αυτο μου δίνει δύναμη γιατι 1,5 χρόνο παλέυω να τα χάσω και καμία δίαιτα δεν με βοήθησε οσο αυτή.Θέλει ομως υπομονή και να μη τα παρατήσεις!!καλη συνέχεια σε ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. koritsia arxizw aurio k gw ..bravo gia tn prospa9eia ,makari na doume apotelesmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. θα ξεκινησω και εγω απο αυριο..συνεχεια ξεκιναω διαιτες και τισ σταματαω την πρωτη βδομαδα..ελπιζω να την κρατησω αυτη τη φορα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kalhmera!!!!shmera lew na faw fakes....giati nysteyw kiolas....esy elena pws ta pas;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλημέρα και καλό μήνα! Ξεκινάω και εγώ σήμερα την δίαιτα! Ξεκινάω 77 κιλά με ύψος 1.66 Δεν πρόκειται να την χαλάσω γιατί πρέπει να χάσω αρκετά κιλά πριν το Πάσχα! καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. tasoyla kalh epitixia!!!!!!!!!!kai kalo mhna!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. κοριτσια εμενα μου φαινονται παρα πολυ λιγες οι θερμιδες για να μπορεσει καποιος να ακολουθησει την διαιτα για πολλες μερες!μετα απο αναζητηση βρηκα μια παραλαγη της που ονομαζεται healthy skiiny girl και απλα αυξανει τον αριθμο της ημερησιας προσληψης θερμιδων.τι site αν θελει ας την δημοσιευσει.νομιζω ειναι πολυ πιο καλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. julie εγώ που την κάνω τώρα 10 μέρες δεν νιώθω ούτε εξάντληση ουτε αδυναμία ούτε πείνα οπως με αλλες δίαιτες του site που κόντευα να πέσω κάτω γιατι τα φρουτα που είναι extra των θερμίδων δίνουν αρκετή ενέργεια και αν τρωως ποικιλία φρούτων κ λαχανικων πέρνεις πολλες βιταμίνες,και εχεις το περιθώριο να χάσεις και λίπος!!εγω κορίτσια τη λάτρεψα αυτη τη δίαιτα γιατί επιτέλους μετά απο 1.5 χρόνο ξεκόλλησα το μεταβολισμό μου..και σίγουρα αυτη θα κάνω οποτε θέλω να χάνω βάρος..καλή αρχή σε οσες ξεκινάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. kai egw snyfono mairy mazy soy!!!yparxoyn akretes syntages me liges thermides...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. κορίτσια το καλαμπόκι το μετράμε με θερμίδες?ή στα λαχανικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kalispera koricia,,,apo ayrio k egw eimai stin parea sas,,exo na xaso 15 kila miy arese dieta ayti,,,kali epitixia se olous mas,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κορίτσια έχασα από την 1η ημέρα ένα κιλό!!!! Επίσης διαβάζω ότι όσοι την κάνουνε έχουνε αποτέλεσμα και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. geia sas!!!!kai egw synexizw..ala den zygizome akoma.thn trith tha zygisto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. den anteksa zygistika apo thn trith exw xasei..............3kila!gioyxoyyyyyy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μπράβο Ατζελα συνέχιζε ετσι και θα δείς τα περριτά κιλά να γίνονται παρελθόν!Εγώ μεθάυριο κλείνω 2 βδομάδες και θα την τραβήξω οσο χρειαστεί μέχρι να χάσω ολα τα κιλά που θέλω!!Καλή συνέχεια σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. kalhmeres poles!!!shmera exw party tha faw 650 thermhdes...tha fiakso mia garidomakaronada me makaronia olikhs.kai xwris ladi soyper!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. kalispera,,,deyteri mera symera den zoristika akomaa,,,thelo na rotiso me tis thermides pou epitreponde ti trote pedia?ego mono laxanika kai frouta troo mexri stigmis,,,an porite grafste ti trote an einai eykolo,,,kali arxi k as elpizoume oti tha ta kataferoumeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. anastasia,mpwrhs na fas ths uermhdes poy soy leei se faghto ta laxanika kai froyta den metrane.yparxoyn site poy exoyn syntages me liges uermhdes.mprabo synexeise etsei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. geia sas koritsia.apofasisa meta apo paraa polles apotuximenes prospatheies na ksekinisw gia mia akomi fora. thelw mesa se ena mina na fugoun auta ta 15 kilakia. (me varos 70 kai stoxos 55, pou itn panta to fusilogiko m).elpizw se sunduasmo kai me gimnastiki na ta kataferw. kali epituxia kai kalo kuragio se oles.to xreiazomasteee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. kalispera eyxaristo gia amesi apantisi,,,symera zigistika eimai 88-800 174ypsos,,an xaso esto 15 kila tha eimai sterii :D ,,symera efaga gouvarlosoupa kai troo vrazmeno kounoupidi kai prokolo,,,syn ena frouto axladi,,,to vradi tha fao aggouraki ,,,aurio vlepoume,,,kali epitixia na exoume filakiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. geia sas koritsia..9elw na 3ekineisw auth tn diaita yt olo apo anavoli se anovoli to paw k etsi mpainoun k ta kila...an 9elei kaneis na 3ekinisei mazi m mipws tn kratisw kiola :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. zwi και vali καλή αρχή!!Εγώ έφτασα στη 13 μέρα αλλα ετυχαν κάτι τραπέζια και τη χάλασα!!Απο 71 είμαι στα 67 αλλά δεδομένου πως ετρώγα παρα πολλά φρούτα ακόμη και μπανάνες και δεν ένιωσα καθόλου στέρηση,γιαυτο και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή τη δίαιτα!ΕΝΝΟΕΙΤΕ συνεχίζω χωρίς να τρέχει τίποτα!Σήμερα για αποτοξίνωση εφαγά μόνο φρούτα κ αύριο το ίδιο και μετά κανονικά το πρόγραμμα..Καλή συνέχεια σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ζωη κ εγω θα ξεκινησω απο αυριο!αν θελεις να την κανουμε μαζι!ειχα πει να την ξεκινησω αλλα ολο το αναβαλω.. :( θα ηταν καλυτερα αν ειχα ενα ατομο για συμπαρασταση!! ειμαι 1.67 60κιλα.. κ θελω να παω 55!εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Kαλημέρα κορίτσια! Βλέπω συνεχίζετε και εσείς... Εγώ την έκανα στο περίπου για 2 εβδομάδες λόγω ίωσης. Και πάλι όμως έχασα. Τώρα λέω να την συνεχίσω πιο σταθερά. Ξεκινάμε λοιπόν γερά από τα 80,2 και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. καλημέρα κορίτσια... πώς τα πάτε? είμαι μέσα και ξεκινάω απο σήμερα, απο ΤΩΡΑ !!!!!! είναι 1.63, 68.8 (σήμερα το πρωί) και 45 ετών... ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. kalispera vlepo giname polles oreaa,,tetarti mera symera den diskolevome katholu einai poli orea dieta,,,episis mou arese i dieta me anana meta isos kano k ayto,,,kali sinexia se oles mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. geia sas!!!koritsia!!ola kilane mia xara!!!eimaisth 7hmera!!!kai ola kala!synexeizw mexrei na xasw 20kila..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. giotam wraia na tn kanoume mazi ..egw eimai 1.60 57kg k 9elw na paw sta 50..3ekinaw k gimnastiki as elpisoume na xoume oles ta apotelesmata pou epi9umoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Geia sas koritsia! simera ksekinisa ki egw ti diaita.. ! pame dunata kai na enimerwnoume gia upostiriksi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. geia sas koritsia! kai sugxaritiria se autes pou antexoun.. den egrapsa toses meres giati poli apla dn kratisa ti diaiata. etsi loipon aurio kainouria prospatheia.ante na doume! kali epituxia se oles!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. kalhspera ti kanete;pws ta pate;egw shmera efaga 200thermhdes parapano...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. kalispera ti kanete koricia???ego apo symera sinexizo me ti dieta tou anana,,,gia mia vdomada na doume ti apoteleznata tha exo,,,logika prepi na xaso,giati anana keo to lipos an den xaso kila tulaxiston tha xaso ponus,,tha diksi...den exo zigisti akoma alla ksefouskosa ligo to poly na exo xasi 2-3 kilakia oxi parapano,,,telos panton dokimazo k ti dieta me anana kai ta leme pali,,,filakia polla kratithite koriciaaaaa :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 7 ΚΙΛΑ.ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.ΑΠΟ 81 ΣΤΑ 74.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ 7 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΚΙΛΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλημέρα τη ξεκίνησα σήμερα την κάνει κανείς άλλος??? βοήθεια παιδιά πρέπει να χάσω 10 κιλά μέχρι το Πάσχα...δύσκολο ε??? Θα με βοηθούσε αν μου έλεγε κάποιος που την έκανε ένα πλάνο μιας ημέρας.Σταυρούλα - Αντιγόνη την ξεκινήσατε????Γράψτε να δίνει θάρρος η μια στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ...!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Simera tin ksekinisa ki egw koritsia!! Kala apotelesmata na exoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. kalimera opos sas egrafsa sinexiso me ti dieta tou anana,,,,,tetarti mera symera k idi exi xasi 3800...kathe proi zigizome kai eimai -600 i -800gr..katapliktiki dieta kai katholou den pinao,,kai na kserete egw den xano eykola kilaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπράβο anastasia και σε όλα τα κορίτσια που κάνουμε δίαιτα! Και εγώ συνεχίζω και βλέπω διαφορά στα ρούχα μου και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Ομολογώ ότι είναι εύκολη δίαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Kαλημερα!σημερα την ξεκιναω κ εγω!1,69 υψος κ 76 κιλα!θα την κανω μεχρικ την μεγαλη παρασκευη!απο οτι βλεπω παρεουλα υπαρχει...εμμα,αναστασια,βικη,αγγελικη κ αντιγονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γεια σας θα ήθελα καποιες πληροφοριες αν ειναι ευκολο παρακαλω... βασικα θα ηθελα να χασω τα 15 κιλα που εχω παρει μεσα σ ενα χρονο . Το πως τα πηρα ? δεν ξερω ουτε και εγω απο τη μια στιγμη στην αλλη ειδα τα τζιν μου να μην αναεβαινοουν απο το γονατο και πανω φρικη με τα λιγα τα πολλα το κακο εγινε . Θα ηθελα να κανω αυτη εδω τη διαιτα αλλα θα μπορουσε καποια να μου πει ενα περιπου τι τρωει πχ την καθε μερα ? πχ εγω τωρα έχω αρχισει και τρωω κοτοπουλο ενα δειγμα ειναι
    πρωι καφε με λιγο γαλα νουνου *γενικα πινω 8-9 κασφεδες την ημερα και ίσως και ενα δυο τσαγια παλι με λιγο γαλα νουνου.
    γυρω στις 11¨30-12¨00 ένα στηθος κοτοπουλος με 150γρ γιαουρτι ή απαχο ή 2%
    ενδιασμεσα ισως καμια μπανανα ή παλι γιαουρτι επιδορπιο 1 ή 2 ( δεν ξερω αυτο με το επιδορπιο γιαουρτι τι γινεται παντως επανω γραφει 102θερμιδες και λιπαρα 0 τα εκατο )
    και το βραδυ το ιδιο παλι ή τα 2 επιδορπια ή κοτοπουλο με γιαουρτι. δυστυχως αυτη την εβδομαδα εκανα και μια παρασπονδια με ενα προφιτερολ ενα μπωλακι :/
    Βασικά με κάτι τέτοιο θα χάσω κάοια κιλά ? ή μπα ?
    οσο για το νερο δεν πινω καθολου αλλα αυτο που εχω απορια το τσαι και ο καφες δεν ειναι το ιδιο ? και πολυ περισσοτερα απο 2λ ? Ευχαριστω και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. καλημερα κοριτσια και εγω ξεκιναω θελω να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης καλη επιτυχια να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΗΔΗ 2.4 ΚΙΛΑ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΥΝΟΥ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑΩ 40 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΡΩΩ ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ...ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΑΙ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!!! ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ 2.4 ΚΙΛΑ... ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ... καλη μας αρχη τοτε . εχω ενα προβλημα με τα φρουτα ομως δυστηχως δεν τρωω εκτος απο μπανανες και κερασια ... κερασια λιγο δυσκολο να βρω τωρα αρα φανταζομαι οτι 1-2 μπανανες θα ειναι οκ θα κρατησω ενα γιαουρτι επιδορπιο μιας και λεει 102 θερμιδες και 0 λιπαρα και λίγο στηθος κοτοπουλο αρα με μια σουμα που τα βγαζω ειναι καπου 400 θερμιδες τη μερα αλλα οκ θα αυξανω τις ποσοτητες αναλογα με το ποσες θερμιδες λεει η καθε μερα
    1 μπανανα μικρη καπου 90θρμ
    1 γιαουρτι επιδορπιο 102
    στηθος κοτοπουλο αλλες 180 θερμιδες
    και το γιαουρτι σκετο νετο 70 θερμιδες
    και το γαλα καμια 60θερμιδες
    νομιζω ειναι κοντα στις προτεινομενες θερμιδες η μερα των 300 ειναι το χμμμ αλλα οκ με δυο μεγαλες μπανανες σε δοσεις και ενα γιαουρτι 2 τα εκατο νομιζω θα βγει η μερα ανετα μιας και με την μπανανα δεν νοιωθω οτι πειναω . Ευχαριστω και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. να ρωτησω κατι παρακαλω απαντηστε μου οι φυσικοι χυμοι επιτρεπονται υποθετω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 6ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΝ 23ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 13ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Και οι άλλες δίαιτες που αναφέρεις είναι καλές αλλά και αυτή είναι πάρα πολύ καλή!!! Γιατί επιτρέπει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ σε φρούτα και λαχανικά που δεν μετράνε στις θερμίδες και αυτό την κάνει πανεύκολη και χορταστική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. κοριτσια το ροφημα με το μελι την κανελα και το λεμονι μπορουμε να το πινουμε? ρωταω γιατι το μελι εχει θερμιδες.... αυτες θα τις μετραμε στην διαιτα????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. τελειωσα χθες την δευτερη μερα!μειον 1,5 κιλακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ομολογώ οτι χθες εφάγα ένα μπωλ ρυζογαλο αλλά το θεώρησα ως τις θερμίδες του φαγητού 300 και μετά έφαγα μόνο μια αγκυναρα και σαλάτα.ήθελα να ρωτήσω όμως η ντομάτα είναι οκ ; επειδή λέει πράσινη...ντομάτα αγγουρακι και μαρούλι με ξύδι.σήμερα το πρωί ήπια και το ρόφημα με το μέλι και κανέλα λεμόνι.θα προσπαθήσω να κατανάλωσω 300θερμίδες πάλι σήμερα μπας και ξέφυγα χθες ή μήπως δεν γίνεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. geia sas koritsia sygxaritiria se oles oses exoun kataferei na xasoun kila:).ayrio phra thn apofash na xekinhsw kai egw...exw xanadokimasei me tetoiou idous diaites panta exana kila alla meta ta eperna 2plasia...einai polu dyskolo gia mena giati douleuw se fourno kai vriskomai synexeia anamesa se gluka...alla auth thn fora to evala stoxo...9a mou edine dynamh na me enoimeronate gia tis apoleies sas...9a sas enoimerwnw kai egw..na dinei h mia kouragio sthn allh...ante koritsiaa kalh arxhh:))kai upomonh 9a ta bgaloume to rimadia ta kila apo pano mas pou mas taleporoun tosa xronia..filia kai kalh arxh se oses arxizoun twra:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αννα μου εγώ αποφεύγω να αναιβω στη ζυγαρια γιατί με το που αναιβενω και δω ότι έχασα κιλά αρχίζω το φαγητό πάλι οπόταν το αποφεύγω θα αναιβω σε 3 εβδομάδες περίπου.προσπαθώ να μην ξεφεύγω από τις θερμίδες της ημέρας και ας κάνω παρασπονδίες όπως με το ρυζογαλο το θεώρησα 300θερ και μετά έφαγα μόνο Σαλάτα και την επόμενη μέρα έφαγα 100 θερμίδες πιο λίγο πάλι. Πίνω και το ρόφημα μέλι λεμ κανελα το οποίο είναι και αρκετά χορταστικό θα έλεγα ..το πίνω το πρωί και το απογευματάκι και ούτε φρούτο θέλω ούτε τπτ. Υπολογίζω όμως το μέλι στις θερμίδες μου.κορίτσια και η αγκιναρα με λεμόνι για βραδινό ωμή είναι Απιστευτα Χορταστικη δεν το περίμενα .αυτα φιλια καλές επιτυχίες κοριτσια . Πάντως αν και δεν εχω ζυγιστεί το βλέπω στα ρούχα οτιεχω αρχίσει να ξεφουσκώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. πως παει κοριτσια? εγω ειμαι στην πεμπτη ημερα και εχω χασει 2 κιλα... απο σημερα αρχισα και τσουκνιδα........... αντε να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. παιδιά, τα αποηραμένα φρούα επητρέπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αναστασία επιτρέπονται αλλά θα τα μετρήσεις στις θερμίδες, μόνο τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά δεν μετράνε στις θερμίδες! Η δίαιτα είναι τέλεια, τα πηγαίνω πολύ καλά και όπως έχω ξαναπεί θα ζυγιστώ στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. παιδια αυτη η διαιτα εχει αποτελεσματα????αξιζει τον κοπο απαντηστε μου....ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Κορίτσια καλημέρα!Σήμερα ξεκινάω την skinny girl ηθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπονται τα δημητριακά ολικής γιατι έχουν ζάχαρη και αυτα, επίσης τα όσπρια. Αν για παράδειγμα έχω κάνει για την υπόλοιπη οικογένεια κοτοσουβλάκια με πατάτες, εγω θα μετρήσω την πρωτείνη στις θερμίδες ή και τις πατάτες αφού είναι λαχανικό, μετράει στον υπολογισμό ?Αν μπορεί κάποια ας μου απαντήσει, ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Γιατί δεν τρώς το σουβλάκι με σαλάτα μόνο; λαχανικά εννοεί την πρασιναδα (:-/) δεν νομίζω να επιτρέπονται πατάτες γι αύτο ρώτησα και εγώ για την ντομάτα. Πάντως σήμερα εχω Πάρτυ 650θερμίδες είναι αυτές χαχχαχα εχω φάει μια τονοσαλατα ντομάτα μαρούλι αγγουρακί και τόνο σε λάδι όμως δενμπορω με τπτ το τόνο σε νερό φυσικά στραγγιξα το τόνο αλλαυ οκ υπολόγισα και τις θερμίδες από το μέλι και υπολογίζω ότι εχω άλλες 250 μέχρι το βραδάκι θα χτυπήσω άλλο ένα ρόφημα μέλι λεμόνι και καμία Αγκιναριτσα 2-3 καφέδες με γάλα και ύπνο. Καλή μας συνέχεια στη προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μαρία ευχαριστώ, κατάλαβα,απο λαχανικά καλύτερα πρσινάδες, όσπρια? παντως το ρόφημα είναι υπέροχο απο αυτο υπολογίζεις περίπου 40 θερμίδες έτσι? αγγινάρα φρέσκια παίρνεις? όπως γράφεις με λεμονάκι ειναι καλή..μαρία πόσο καιρό την κάνεις? πόσο έχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Υπολογίζω κάπου 60 για να πω την αλήθεια για να μην ξεφευγω και να λέω αα εχω θερμίδες ακόμη αν και ξέρω ότι μια κουτ σούπας είναι κάπου 68θερμ.Αγκιναρα με λεμόνι φρέσκια με βόλεψε απίστευτα πολύ χορταστικό και μάλλον θεωρείται στην πρασιναδα . Ένα άλλο πολύ χορταστικό είναι μπανανα με γιαούρτι την μπανανα όμως την βάζω στις θερμίδες και είναι κάπου 150θερμίδες. Δεν εχω ζυγιστεί το αποφεύγω γιατί πάντα μόλις δω ότι έχασα αρχίζω το φαγητό σε 3βδομάδες περίπου θ ανεβω πάντως στα ρούχα εχω δει διαφορά αλλά τ αποφεύγω να ζυγιστω .έχει 6μέρες τώρα και με παρασπονδίες που φυσικά τις κάλυψα την εποχή μέρα αλλά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό:-/ και 4-5 μέρες πριν αρχίσω αυτή έτρωγα μόνο κοτόπουλο γιαούρτι ή μπανανα γιαούρτι και επιδόρπια γιαουρτιού από μόνη μου μόλις βρήκα αυτή εδώ το γύρισα οπόταν δεν ξέρω αν είχα χάσει και τπτ από αυτές τις 4 5 μέρες.όσπρια δεν τρώω δεν μ αρέσουν οπόταν δεν μπορώ να σ απαντήσω.αρακας φρέσκος θεωρείται λαχανικο ; γιατί μ αρέσει πολύ . Όχι στον ατμό η κάτι φρέσκος.καλή αρχή Πόλυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Καλημέρα μαρία!Ο αρακάς στον ατμό είναι καλύτερα πιστεύω και είναι λαχανικό, την μπανάνα γιατι την υπολογίζεις αφού είναι φρούτο.Για παράδειγμα τα φασολάκια στον ατμό δεν τα υπολογίζεις, αφου η δίαιτα λέει οτι μετράς την πρωτείνη στις θερμίδες.ετσι δεν είναι? και εγώ δεν ζυγίζομαι γιατι μόλις δω οτι χάσω λίγο ξεφεύγω, αν και έχω πόλλά κιλά να χάσω ακόμη!!Καλή μας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Την μπανανα την υπολογίζω γιατί έχει πολλές θερμίδες και δεν την βάζω στα φρούτα . Δεν μ αρέσει ο αρακας στον ατμό.άντε να δούμε τι θα κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Τα φασολάκια σου αρέσουν?δοκιμασε τα με σαλτσα χωρις πολυ λάδι και μαιντανο κάπως πιο νόστιμα, επίσης μακαρόνια ολικής μια κοπέλα έγραψε οτι επιτρέπεται και έφαγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Όχι :-( αλλά μ αρέσει ο αρακας και τα κουκιά οχι ψημενα όμως.ευτυχώς βολεύτηκα με την αγκιναρουλα όπως σου είπα θα παω να πάρω και καρότο γι αλλαγή μπας και βαρεθω τις αγκιναρες και δεν θα ξέρω μετά τι να τρώω απο λαχανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. χωρις να εχω δει την διαιτα την ξεκινησα.την κανω χρονια οταν χρειαζεται δηλαδη αλλα εγω οτιδηποτε φαω το μετραω στις 400 θερμιδες το πολυ!δεν υπαρχει τιποτα που να μην μετραω...ειναι καλο αυτο γιατι ξερεις τι περνεις,θελει υπομονη δεν ειναι δυσκολη αρκει να θελεις πλεον να ξεφορτωθεις αυτα τα περισευματα που δεν σε αφηνουν να φορεσεις ενα ντζιν και να αναδείκνυεις ενα ωραιο σωμα που καθως παρπατας νιωθεις πιο ανετα και πιο ομορφα απο ποτε!!!!να θες να πας για ενα ποτο και να σε πιανει καταθληψη τι να φορεσεις για να εισαι κουκλαρα>>>ελα ομως που εκεινα τα ρουχα με μισουν και δεν μου τεριαζουν οπως θα ηθελα εγωωωω!!!!!!!!!!!!!!προσπαθηστε να την κανετε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Κορίτσια κάνω την δίαιτα εδώ και 1,5 μήνα! Την ξεκινησα 13 Φεβρουαρίου 76,5 (ΥΨΟΣ: 1,60) Συνολικά μέχρι σήμερα έχασα 21,3 κιλά και ζυγίζω 55,2!!!!!!! Την συνεχίζω μέχρι να χάσω ακόμη 5-6 κιλά!! Είναι πολύ καλή η δίαιτα!!! Πίνω τα ροφήματα και όποτε μπορώ κάνω και λίγη γυμναστική! Επιτέλους αυτό το καλοκαίρι θα βγω στην παραλία χωρίς να ντρέπομαι! Καλά αποτελέσματα σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Εmma συνχαρητήρια!!Είσαι παράδειγμα..ειναι ευκολο να μας πεις τι γυμναστική εκανες;Επίσης ετρωγες και μπανάνες στα φρούτα;Μπράβο και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Tonia σε ευχαριστώ! Όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να μην το βάζουμε κάτω! Από γυμναστική πήγαινα για περπάτημα με την κολλητή μου! Μπανάνες έτρωγα γιατί έφτιαχνα μια φρουτοσαλάτα και όποτε είχα έβαζα μια μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Κοριτσια γεια!!! σκεφτομαι να την κανω.απλα δν καταλαβαινω τρωμε μονο αυτα που λεει πως επιτρεπονται?? απο εκει μετραμε τις θερμιδες?εμμα εσυ τι ετρωγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μπορείς να φας ότι θέλεις ANDA! Η δίαιτα τα συγκεκριμένα τα προτείνει και καλό είναι να τα προτιμήσεις και εσύ για να τρώμε πιο υγιεινά όταν κάνουμε την δίαιτα και να αποφεύγουμε τα γλυκά και τα πολύ παχυντικά και έτσι έκανα και εγώ! Τα μόνα που δεν μετράς στις θερμίδες είναι τα φρούτα και τα λαχανικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σ΄ευχαριστω πολυ για την απαντηση.τωρα με την νηστεια λεω να τρωω αρακα φακες λαχανικα.οποτε μια χαρα.....αχ για να δουμε....καλη επιτυχια σε ολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ευχαριστώ για την απάντηση Εmma..Θυμάμαι ήταν και μια άλλη κοπέλα που έχασε 18 κιλά σε 1 μήνα με αυτή τη δίαιτα!!Απίστευτες απώλειες για τόσο λίγο χρόνο!!Τι να πώ βρε κορίτσια...πολλά μπράβο!!Την ξεκινάω και εγώ αυριο και ελπίζω να έχω παρόμοια αποτελέσματα!!ΑNDA καλή αρχή και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. καλησπέρα κορίτσια emma bravo σου. Εγώ λέω να την αρχίσω απο την αρχη γιατι ενω έβλεπα διαφορα τώρα δεν βλέπω κάτι και δεν θέλω ν ανεβω κίολας στη ζυγαριά και λέω μήπως φταίνε οι παρασπονδίες που έκανα φυσικά τις κάλυπτα τις επόμενες μέρες αλλά λέω μήπως χάλασε όλο το πρόγραμμα. Οπόταν ας την πάω από την αρχή πάλι και μιας και χωρίς γλυκό δεν θα την παλέψω (αφου αυτη ηταν και η παρασπονδια που εκανα) λέω να φτιάξω τις κρέμες που έχει στη "δίαιτα με κρέμες" και να βάλω γάλα 0 τα εκατό δεν ξερω με τη καστανη ζαχαρη όμως τι να κάνω καμιά ιδεα ? ίσως αν βάλω καντερελ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. καλημέρα κορίτσια και καλή αρχή σε όλες! Tonia το είχα βάλει σκοπό να μην την χαλάσω την δίαιτα και είπα για 1 μήνα θα προσέχω χωρίς καμία παρασπονδία και όσο έβλεπα διαφορά με παρακινούσε να συνεχίσω και το αποτέλεσμα με δικαίωσε! Είχα και πολλά κιλά να χάσω και έπρεπε στην αρχή να είμαι πολύ δυνατή γιατί είχα αρκετό δρόμο μπροστά μου... Τα κατάφερα όμως σε 1,5 μήνα να χάσω τα περισσότερα και τώρα μου έμειναν λίγα! Anda και εγώ νηστεύω και αυτές τις επιλόγες που αναφέρεις τις είχα και εγώ στο μενού μου! Μαρία διάβασα την δίαιτα της κρέμας και μου άρεσε και εμένα, διάβασα ότι επιτρέπεται γλυκαντικό επομένως για να αποφύγεις τις πολλές θερμίδες βάλε στην κρέμα γλυκαντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Εmma πάντως με κανονική διατροφή 20 κιλά θα ήθελες 4 μήνες+ γιαυτό μου κάνει εντύπωση!!Εχει αποτέλεσμα μεγάλο αρκει που το αποφασίσες!!Μακάρι να τα καταφέρω και εγώ να χάσω τα 14 κιλά που θέλω,και καλή αρχή σε όσες αποφασίσουν να ξεκινήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ελα τονια και εγω 15 θελω.αρχισα σημερα ελα θα τα καταφερουμε.θα δινει κουραγιο η μια στην αλλη. να ρωτησω βρε κοριτσια τον φυσικο χυμο πορτοκαλι απο φρεσκα πορτοκαλια τον μετραω σε θερμιδες?επισης απο φρουτα κανει η μπανανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Kαλή αρχή Αντα!!Μακάρι να τα καταφέρουμε,θέλω πολύ να τα χάσω..να τα λέμε για να εχουμε υποστήριξη!!Φυσικό χυμό δεν τον μέτρας και απο΄τι είπε και η Εμμα που έχασε πολλά κιλά έτρωγε που και που!!Άλλοστε δεν αναφέρει οτι απαγορέυεται..νομίζω όμως πως θέλει με μέτρο γιατί εχει θερμιδούλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ok ελα θα τα λεμε θα τα χασουμε.αμαζονα μου.....χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. emma,θα μπορουσες να μας πεις τι ετρωγες συνηθως κ εχασες τοσα κιλα?επισης μπορεις να μας την ηλικια σου γιατι η απωλεια σου ηταν θεαματικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ουυυ να δεις μετά αμαζόνες που θα γίνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Jakarta πριν αρχίσω την νηστεία έτρωγα, κοτόπουλο, μπιφτέκια γαλοπούλας-κοτόπουλου, σουβλάκι κοτόπουλο, ψάρι, τόνο και όταν άρχισα την νηστεία όσπρια και θαλασσινά και φυσικά πολλά λαχανικά και γύρω στα 2-3 φρούτα την ημέρα! Πριν κάνω την δίαιτα δεν έτρωγα πολλά φρούτα και λαχανικά με την δίαιτα ξεκίνησα να τρώω και μου έκανε καλό! Έπινα και τα ροφήματα που προτείνει η ιστοσελίδα, κανέλας, τσουκνίδας και χόρταινα εύκολα μ'αυτά τα ροφήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. emma, σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.εχω πολλα κιλα να χασω,δεν ειμαι κ μικρη,αλλα σκεφτομαι να τη δοκιμασω,μηπως κ δω ασπρη μερα το φετινο καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. κοριτσια γεια σας!!ηθελα να ρωτησω κατι.στο ροφημα με μελι κ κανελα το μετραμε το μελι ετσι?64 θερμιδες λεει ο θερμηδομετρητης μου.επισης σαν σνακ τρωω κριτσινι ολικης (77) η κρακερ ολικης.(50) πειραζει η να τα κοψω λετε? εχω κ αλλη μια απορια στο ροφημα με μελι κ κανελα.εγω πινω το πρασινο τσαι με κατιχυνες μπορω μεσα σε αυτο να ριχνω τα υλικα αυτα του ροφηματος(κανελα, μελι.λεμονι) αντι για σκετο νερο? επισης να βαλω και μεντα? μηπως χαλασει η δραση του αν τα βαλω ολα αυτα? σας μουρλανα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Anda λογικά το μέλι το μετράς..και τα κριτσίνια που τρωώς και τα κράκερ είναι μια χαρά..επισης στη συντάγη για το ροφημα κανέλας λέει αν θες βάζεις αντι για νερό πράσινο τσάι..για τη μέντα δεν γνώρίζω..καλό θα κάνει!!Την ξεκίνησες τη δίαιτα;εγώ εχω 2 μέρες και μια χαρά παει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. τονια μου καλημερα!! σημερα εκλεισα εβδομαδα κ εχψ χασει 3 κιλα κ 2 ποντους.για αυτο λεω να κοψω τα κριτσινια κ κρακερ γιατι εχουν ζαχαρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. τονια μου ηπια το ροφημα με κανελα κ μελι κ εκανα εμετο.....ισως κατι να με πειραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Μπράβο Anda πολύ καλά τα πας..όντως δεν είναι και πολύ ωραίο αλλά αν δεις οτι σε πειράζει πιές κανένα άλλο ρόφημα!Οπως της τσουκνίδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. κοριτσια σκεφτομαι να την αρχισω και εγω.εμμα μηπως μπορεις να μου πεις τι ετρωγες για να ξερω?για παραδειγμα να μας πεις απο πρωι μεχρι βραδυ τι ειχε το διαιτολογιο σου?τι ετρωγες για πρωινο η βραδινο?ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. niki επειδή έχω διαβάσει όλα τα σχόλια λίγο παρακάτω αναφέρει η Emma τι έτρωγε και εγώ έτσι λέω να κάνω όταν αρχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. em koritsares tn 3ekinao apo aurio ala den 8elo oute prepei n xaso 20 kila.. 8elo n xaso 13-14 peripou :) ala evtixos 8 teliosi grigora ..8a tn pigeno k m vasi tn omada ematos m p pezi poli simantiko rolo panta auto! :) :) :) kali epitixia s oles 8 tn arxisun k kuragio k kali sinexia s autes pou tn kanun..kali m arxi koritsares..anipomono n do apotelesmata k evxome n mn tn spaso ka8olou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. tlk tn 3ekinisa smr..efaga 1 milo k ena tenekedaki manitaria..den pernai ts 400 8ermides..apo aurio ine i 2i mera :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. 2h mera smr efaga ena 3efludismeno auti t fora milo k misi mpanana k 8 fao aurio pali..ime poli xarumeni pou kratieme t leo epidi sini8os tn spao apo tn proti kiolas mera :P..xa epiteeelous..:) makari n ixa k kana pareaki..ala den vlepo..moni m ime sauti t dieta krm..ala kali m sinexia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. telika tn xalasa..k tn 3anaksekinisa smr k efaga misi mpanana k ena peripou tenekedaki manitaria pou den pernane ka8olu tis 400 8ermides...aurio 8 inne i deuteri mera :) teeelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. evi evaki evoulaki mpes na deis ta sxolia pou exoumekanei sthn 8 kila se 8 meres..kai ela mazi na kanoume!!kai egw 20 8elw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. em xia mou den 3ero 8 mpo ala exo poles paralages n kano logo ts omadas ematos mou gt pezi sovaro logo..ego ime stn 3 mera smr edo vasika den 8elo n xaso 20 kila ala 11 :) ala 8 mpos st dieta tn oxto imeron :) evxaristo kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. tn exo stop k den tin kano proton epidi 8 kano ali k deuteron den exo simparastasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. tn 3ekinao pali apo aurio! :) :) anipomono n do apotelesmata..kali m epitixia..elpizo n er8i kamia g parea..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Gia sas eime kenourgia edo exo stoxo na xaso 15-20 kila!! mporeite na mu peite an afti i dieta doulevei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. katerinaki kalimera..ne auti i dieta pou 3ekinisa smr douleui sgr ala ego 8 metrao k ts 8ermides apo t fruta k 8 tn sindiazo k m ales dietes apo edo metrontas ts 8ermides k se sindiasmo m tn omada ematos m 8a vro tn katalili..:)smr tn 3ekinisa ala ute ego 8elo n xaso 15-20 kilo..ego 8elo 11 kila n xaso..esi genika 8es n xasis;;k an ne..posa;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. signomi katerinaki m tr diavasa sosta auto pou egrapses gt t diavasa viastika prin..xerome..poli pou 8 exo k parea k ego k esi...exis k facebook;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. telika 8a tn 3ekiniso aurrio ka8e mera t idio leo ala 8a tn 3ekiniso apo aurio..den 8elo 11 kila n xaso ala 10!!!dioti troo kanonika k xano ala apo aurio 8 tn 3ekiniso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. tn 3ekinao sovara apo aurio..!!!!!!!!!!!!!!!!!!k 8a metrao k ts 8ermides k tn frouton ta panta...lipon to poli 11 8elo n xaso :) ego 3ekinao ...opios 9eli g parea as er8i...8a mpeno ka8e 3 meres..arxika 8 mpo tn 3i mera ts dietas m dld tn tetarti...tora molis pou zigistika ime 67,3 kila me ipsos 1,65..8elo n ftaso st 56.. :) makari n t katafero..kali dinami sse oses akolou8isun ,,,8a t poume tn tetarti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Kalimera koritsia! Tin ksekinaw ki egw apo simera! 67 kila me ipsos 1.67 kai stoxo ta 10 kila!
    Kali mas epitixia kai kali evdomada na xoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. κοριτσια θα ξεκινησω και εγω αμμεσα καμμια ιδεα για φαγητα 300 και 400 θερμιδων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. 9a mpeno ka8e mera tr pou 8 milame :) xerome poli 9a s leo k ideess fagiton ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. eleni m s estila kt x8es ala nomiza pos estali.. :( krima..elega pos ime akrivos 68 kila k 3ekinisa smr tn dieta k s elega oti mporis n psa3is st google pou exei auto g t fagita mporis n pernis idees k apo kalous ermidometrites..ego smr tn 3ekinisa k efaga t proi 1 mpanana,2 rizogkofretes k t mesimeri efaga sikoti psito mosxarisio me misi rizogkofreta..k ola auta isounte me 400 8ermides..den pira parapano..mexri kai t zigisa n fantastis...posa 8es n xaseis k pote skeftese n tn 3ekinisis;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali tn xalasa :( :( :( :( gamotooo pali apo tn arxiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. μπορουμε να χρησιμοποιουμε soda water???
    me φυσικο χυμο λεμονιου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. εχω κανει κατι παρομοιο πριν 8 χρονια που ειχα γεννηση!! σε αυτη την διατροφη εχανα πολλουσ ποντουσ!! αν καταλαβα το βασικο γευμα πχ σημερα να ειναι μεχρι 400 θερμιδεσ!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΣΗΜΕΡΑ
    ΠΧ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 120 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ 2ΕΡΗ ΜΕΡΑ 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ! ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΩ 400 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ?
    ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 15 ΚΙΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. KATI ALLO ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ SODA WATER ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΓΟ!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. georgia-kypros 8 tn 3ekiniso k ego aurio :) ti efages smr;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. το πρωι εφαγα ενα για γιαουρτι απαχο
    και οι θερμιδες του 120! πριν να παω δουλεια πηγα περπατημα για 45 λεπτα! 3.5 χιλιομετρα!ενδιαμεσα πηρα 1 μπανανα και την σοδα με λεμονι! το μεσημερι φρουτα και αποψε σαλατα !
    το αργοτερο ο δειπνοσ πρεπει να ειναι στησ 7.30 μεχρι 8!! να δουμε σε τρεισ μερεσ τι εχασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. κορίτσια γεια σας και από εμένα.... υπάρχει κάποια που να την έχει κάνει αρκετές μέρες και να έχει αποτελέσματα??? αν μπορείτε παρακαλώ απαντήστε... ευχαριστώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. katerina m ne exei apotelesma sgr .exo di k apo ales..gt den tn 3ekinas apo aurio mazi m;;:P :) poli orea georgia m k ego sintomos i eurio 8 tn 3ekiniso dioti xano k xoris dieta k xerome ..mesa s mia mera miso kilo mwe ena xano..pou n dis m dieta :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ειχα κανει κατι παρομοιο πριν 8 χρονια!
    μου την εδωσε διατροφολογοσ μετα απο επεμβαση γιατι επρεπε να χασω τα κιλα τησ γεννασ γρηγορα!
    το καλοκαιρι ετρωγα καρπουζι για βραδυνο μεχρι σκασμου!! και εχανα ποντουσ και κιλα!!
    και δεν πειναουσα καθολου! η γιατροσ μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τρωμε καθε 1 με 1.30 ωρα οταν πειναμε φρουτο! και αν εχουμε πχ το μεσημεριανο η ωρα 2.00 το τελευταιο φρουτο να ειναι η ωρα μια!
    την εκανα ακριβωσ χωρισ παρασπονδιεσ και εχασα 8 σε 5 εβδομαδεσ! τοτε ομωσ επρεπε να χασω μονο 6/10 κιλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. katerina k georgia m pos t pate;;;kala georgia m;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. και σημερα τα πηγα μια χαρα!! θα ζυγιστω μετα απο τρεισ μερεσ!! να δουμε τι θα γινει!! θα σασ ενημερωσω!! παντωσ μια χαρα και σημερα! εβαλα στοχο μεχρι τησ 21 του μαη να χασω τα 7 και ειμαι ευχαριστημενη με αυτο τον δυσκολο μεταβολισμο!
    λογικα καθε 9 μερεσ περιπου πρεπει να χανεισ 4 κιλα! εχω πεισμωσει και δεν θα την σταματησω! καταγραφετε την καθε σασ μερα θα βοηθηση πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 1,62 ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΑΓΑ 2 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ= 60 ΘΕΡΜΙΔΕΣ 1 ΜΗΛΟ =0 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΡΙΘΙΝΟ =214 ΤΟΝΟΣ ΣΕ ΝΕΡΟ (80)γρ =126 ΘΕΡ. 1 ΝΤΟΜΑΤΑ=0 ΣΥΝΟΛΟ 60+214+126=400 ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΛΟ...!!!
    ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΨΗΣΩ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΙ ΣΥΝΟΛΟ 150 ΘΕΡΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ....!!!
    ΑΑΑ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΟΥΙΖΑ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ .....!!!
    ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΑΑΑΑ.....!!! ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. χαχα οκ ειρηνη μου..κοριτσιαχαιρομαι που ειστε αισιοδοξες εγω δεν ξερω ποτε θα την κανω αλλα καπου κοντινα..λεω να κανω των 8 ημερων..δεν την κανω ακομη διοτι τρωω μια χαρα κ χανω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. κοριτσια καλησπερα... βαλτε και καποια παραδειγματα :) ενα ημερισιο παραδειγμα σας π.χ ... μπλοκρα απο ιδεεςςςς ... heellppp :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ela vre exi toses st net..psakse 8 vris poles..px ego aurio 8 fao kotopoulo an k den kano tn dieta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. kalημερα σε ολες !! ζυγιστηκα σημερα πρωι!
    ειμαι σημερα στην πεμπτη μερα και ειμαι-1.800!
    να ζυγιζεστε παιδια τεταρτη η πεμπτη μερα!γιατι για καπιους ο μεταβολισμοσ συνηθωσ βαζει μπρος στην τριτη μερα!!περπατψ ομωσ καθημερινα 50 λεπτα!
    @matina σε ποια μερα εισαι?? μπορεισ να βαλεις μια κουταλια λαδι σε αντικολλητικο τηγανι,να βαλεις μανιταρακια τριμμενη ντοματα πιπεριες και κρυπα σε ενα μπωλ 1 αβγο και βαλε ι φλυνταζνακι καφε γαλα,κανελλα πιπερι και φτιαξε το σαν ομελεττα και το συνοδευεις με σαλατα!
    αν σου αρεσει το ψαρι φιλετο επισης! εγω το βαζο σε ταψι μαζι με 3 κουταλιες λευκο κρασι,πιπερι μαιτανο, φεττες ντοματας και 1 κουταλια λαδι!η σαλατα με γαριδες βραστες με λεμονι 1 μεριδα περιεχει μονο 245 θερμιδες!η φασολακι φρεσκο βραστο και να το συνοδευεις με τονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. τελεια... :) ευχαριστώ παρα πολυ! σημερα ειμαι στην δευτερη μερα, απλώς ειπα να βγαλώ ενα εβδομαδιαιο προγραμμα ετσι ώστε να μην ψαχνομαι καθε μερα!!! συγχαρητηρια κιολας για το αποτελεσμα σου Γεωργία. καλή δυναμη σε ολες μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ime me arxiko varos 68,4 kila k 8elo n pao 56,2 :) makari n t katafero grigora prepi n xaso 12,2 kila..pola,,pies ine stn parea;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. tn 3ekinao aurio ala malon den 8 grafo ..8a dei3i..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. 8a t kano paralila m tn dieta ts mpananas :) :) teeelia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Re koritsia eime stin 3i mera... eseis p eidi xekinisate peste...xasate ???kai an nai posa ???

    :) filia se oles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. pos pige ??? exases varos ? :)
    signomi gia tin adiakrisia alla eida oti postares ap t marti :P filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. koritsia kalispera.......eimai stin 4 imera kai exw xasei 3.800 kila.vevaia exw poli kalo metavolismo kai eimai 22 xronon,nomizw oti einai apo tis pio eukoles diaites pou exw diavasei mexri stigmis.eseis pou tin exete kanei posa xasate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. mpravo koriytsia pou tn kanete.ego ayrio 3ekinao..:) 8a dume g tn apolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Καλησπέρα κορίτσια. Εντόπισα αυτή τη δίαιτα πριν μια βδομάδα περίπου. Διάβασα προσεχτικά όλα τα σχόλια και εντυπωσιάστηκα από την απώλεια της Emma και της Νelly.Μπράβο στα κορίτσια.Μακάρι να χουμε κ εμείς τα ίδια αποτελέσματα. Έτσι ξεκίνησα τη δίαιτα δοκιμαστικά την Παρασκευή και μέχρι σήμερα έχασα κοντά στα 2,5-3 κιλά. Ξεκίνησα από 73 και σήμερα η ζυγαριά με έδειξε 70 κ κάτι.Από σήμερα ξεκινάω πάλι από την αρχή.Θέλω να φθάσω τα 55 κιλά. Έχω ύψος 1,70. Ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλος Ιουνίου. Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. gia sas koritsia k agoria..ime apogoiteumeni den leo stop k 8elo n xaso mexri 14 kila an ante3o..makari..8elo n pao st 56,2 kilos k auti t stigmi pou grafo ime 70,2 k ine vradi kala sini8os t proi dixno ligotero..8a grafo ka8e mera posa kila ime(ka8e proi)k posa prepi n xaso k se pia mera ime..molis 3ipniso aurio 8 stilo posa zigizo pou 8 3ekiniso tn proti mera..KALI ARXI!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. kalimera pedia simera ikne i proti mera k 3ekinao me 69,6 kila prepi n xaso 13,4 kila!kali arxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας