Οι 30 καλύτερες Βέρες Γάμου για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου

Οι 30 καλύτερες Βέρες Γάμου για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου

Πανέμορφες βέρες γάμου για την πιο σημαντική μέρα της ζωής μας. 
Οι βέρες συμβολίζουν το δεσμό του ζευγαριού και την έναρξη της κοινής τους πορείας, αποτελώντας το πρώτο του κοινό κόσμημα ως ανδρόγυνο που ετοιμάζεται να διαβεί τα σκαλιά της εκκλησίας! Κάθε νεόνυμφο ζευγάρι θέλει να φορά καθημερινά τις χρυσές βέρες του, με σιγουριά ότι όχι μόνο αποτελούν μια όμορφη στυλιστική επιλογή, αλλά είναι και ανθεκτικές απέναντι σε κακουχίες.
Μοναδικές βέρες που θα χαρίσουν όλη τη λάμψη που χρειάζεται η επίσημη ένωση με τον σύντροφό σας!

Επιλέξαμε τις 30 πιο όμορφες βέρες γάμου για να εμπνευστείτε για την δική σας βέρα γάμου.
Ανακαλύψτε περισσότερες βέρες γάμου εδώ και αποκτήστε την βέρα που θα κοσμεί το χέρι σας για μια ζωή.


Βέρες γάμου από λευκόχρυσο 18 καρατίων, με ανάγλυφες καμπυλωτές γραμμές και η γυναικεία βέρα κοσμείται με διαμάντια κοπής μπριγιάν. Εντυπωσιακές βέρες που θα ξεχωρίσουν!

Μοναδικές χρυσές βέρες γάμου 14 καρατίων με υπέροχο σχεδιασμό, εσωτερικό λούκι κι εκλεπτυσμένη επεξεργασία διαμανταρίσματος για ακόμη περισσότερη λάμψη!
Χρυσές βέρες 14 καρατίων, ιδανικές για το γάμο σας, με λουστρέ φινίρισμα και σκαλιστό σχέδιο με δύο παράλληλες γραμμές. Αποκτήστε ένα μοντέρνο ζευγάρι βέρες για την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας!
Υπέροχες βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων, με λουστρέ επεξεργασία και κοσμούνται με δυο ανάγλυφες γραμμές. Ιδανική επιλογή για την μέρα του γάμου!
Βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων, με υπέροχες ανάγλυφες γραμμές να το κοσμούν και λουστρέ φινίρισμα. Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο σχέδιο για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!
Βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων, με δυο παράλληλες ανάγλυφες γραμμές και με ένα μοναδικό λουστρέ φινίρισμα. Αποκτήστε ένα ζευγάρι που θα ξεχωρίσει την ημέρα του γάμου σας!
Βέρες γάμου από χρυσό 9 καρατίων, με ανάγλυφες καμπυλωτές γραμμές και η γυναικεία κοσμείται με τέσσερα λευκά ζιργκόν. Αποκτήστε ένα ζευγάρι βέρες που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε!
Βέρες γάμου από χρυσό και λευκόχρυσο 9 καρατίων, που κοσμούνται με υπέροχες ανάγλυφες γραμμές. Αποκτήστε ένα μοναδικό ζευγάρι που θα φοράτε μια ζωή!
Βέρες γάμου από χρυσό και λευκόχρυσο 14 καρατίων, με ιδιαίτερη ανάγλυφη και λουστρέ επεξεργασία. Αποκτήστε ένα ξεχωριστό ζευγάρι για την πιο σημαντική μέρα της ζωή σας!
Βέρες γάμου δίχρωμες από χρυσό 14 καρατίων , σε ένα πολύ μοντέρνο και λαμπερό σχέδιο με εκλεπτυσμένη επεξεργασία που δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ στη βέρα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!
Βέρες γάμου από χρυσό και λευκόχρυσο 9 καρατίων , σε ένα πολύ μοντέρνο και minimal σχεδιασμό με λουστρέ φινίρισμα. Διαλέξτε ένα μοναδικό ζευγάρι βέρες για να σας συντροφεύει εφόρου ζωής.
Χρυσές βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων σε πρωτότυπο σχέδιο με ανάγλυφη επεξεργασία και φάλτση πλευρά. Αν ενωθούν αυτές οι βέρες σχηματίζουν το σύμβολο του άπειρου!
Κλασικές βέρες γάμου από λευκόχρυσο Κ14 με ανάγλυφο σχέδιο με παράλληλες γραμμές και πρωτοτυπία σχεδίου με μία καρδιά να σχηματίζεται στο κέντρο τους όταν ενωθούν οι βέρες.
Ένα υπέροχο ζευγάρι βέρες, για γάμο ή αρραβώνα, από λευκόχρυσο 14 καρατίων, με σχέδιο καρδιά, το οποίο σχηματίζεται μόλις ενωθούν τα δύο δαχτυλίδια, που δεν θα αποχωρίζεστε!
Χρυσές βέρες 14 καρατίων, με ανατομία, σε εντυπωσιακό σχέδιο σε ανάγλυφο σχεδιασμό, με το σύμβολο του απείρου, το οποίο σχηματίζεται μόλις ενωθούν. Ένα υπέροχο ζευγάρι βέρες για γάμο ή αρραβώνα!
Ανατομικές βέρες γάμου από λευκόχρυσο 14 καρατίων, σε ανάγλυφο σχεδιασμό, που όταν ενώνονται σχηματίζεται το σχήμα του Άπειρου. Ένα πρωτότυπο σχέδιο που κάνει τις βέρες σας μοναδικές!
Υπέροχες βέρες γάμου από λευκόχρυσο 14 καρατίων σε μοντέρνο σχέδιο με ανάγλυφο, γραμμωτό σχέδιο που σχηματίζουν μία καρδιά ενωμένες.
Μοντέρνες βέρες γάμου από ροζ gold Κ14 με φαλτσαριστή άκρη στη μία πλευρά της βέρας και ανάγλυφο σχέδιο. Ενωμένες οι βέρες αυτές σχηματίζουν το σύμβολο της αιωνιότητας. Μοναδικό σχέδιο σε βέρες που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Πρωτότυπες βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων με ανάγλυφο φινίρισμα και σχέδιο καρδιάς στο κέντρο τους που όταν ενωθούν σχηματίζεται. Επιλέξτε αυτό το μοναδικό σχέδιο σε βέρες για τον γάμο ή τον αρραβώνα σας.
Μοντέρνες χρυσές βέρες 14Κ γάμου με ανατομία και πρωτότυπο ανάγλυφο σχέδιο. Όταν το ζευγάρι οι βέρες ενωθούν μαζί σχηματίζουν το σύμβολο του άπειρου.
Πρωτότυπες βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων σε τετραγωνισμένο σχέδιο με εσωτερική ανατομία για μεγαλύτερη άνεση! Και οι δύο βέρες όταν ενωθούν σχηματίζουν μία καρδιά στο κέντρο τους!
Ανατομικές χρυσές βέρες 14 καρατίων, για γάμο, που όταν ενωθούν σχηματίζουν μια καρδιά. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μέρες ιδανικό να στολίζει τη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!
Λευκόχρυσες βέρες γάμου 14 καρατίων με ανατομία και ανάγλυφο σχέδιο με παράλληλες γραμμές και το σύμβολο της αιωνιότητας να σχηματίζεται με την ένωση αυτών.
Χρυσές βέρες 14 καρατίων, ιδανικές για το γάμο σας, με λουστρέ φινίρισμα και σκαλιστό σχέδιο φύλλο στο επάνω μέρος του!
Δίχρωμες βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων, με τρείς σκαλιστές γραμμές και επεξεργασία διαμανταρίσματος. Μοναδικές βέρες με λουστρέ φινίρισμα στις άκρες και στο εσωτερικό τους που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε!
Χρυσές βέρες από χρυσό 14 καρατίων με ένα χειροποίητο λούκι και λαμπερή επεξεργασία διαμανταρίσματος! Ένα ιδιαίτερα λαμπερό ζευγάρι χρυσές βέρες γάμου Κ14!
Πανέμορφο ζευγάρι βέρες από χρυσό 14 καρατίων σε ένα πολύ ιδιαίτερο ζαγρέ φινίρισμα! Όμορφο και σικάτο κόσμημα για να στολίζει καθημερινά το χέρι σας!
Χρυσές ματ βέρες στα 14 καράτια σε κλασικό σχέδιο! Για να σφραγίσετε τη σχέση σας επιλέξτε ένα διαχρονικό ζευγάρι χρυσές ματ βέρες!

Πρωτότυπες χρυσές ματ βέρες γάμου 14 καρατίων με διαμανταρισμένο ματ σχέδιο στα άκρα της κάθε βέρας για το γάμο σας!
Κλασικές βέρες γάμου από χρυσό 14 καρατίων στα 2,5mm.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια