Στάβλος 200 ετών μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό σπίτι

Στάβλος 200 ετών μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό σπίτι

Ένας παλιός στάβλος 200 ετών από αυτό το άρθρο αποδεικνύεται ότι έχει προοπτικές να μεταμορφωθεί σε ένα πολύ όμορφο σπίτι χωρίς όμως να χάσει κομμάτια από το παρελθόν και να διατηρήσει τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Ο στάβλος βρίσκεται στο βουνό San Lorenzo στην Ibiza. Χρησιμοποιείται ως ξενώνας και ως εκθεσιακός χώρος.Από τον στάβλο κατάφεραν να διασώσουν την πανέμορφη οροφή με τους ξύλινους δοκούς και τους πέτρινους τοίχους, υλικά που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στην Ibiza.Για να είναι λειτουργικό το νέο σπίτι εγκαταστάθηκε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση, ενδοδαπέδια θέρμανση και ηλιακοί συλλέκτες για να παρέχει ζεστό νερό.
Στην κουζίνα και το μπάνιο έχουν διατηρήσει τους αρχικούς πέτρινους τοίχους και έχουν προσθέσει ντουλάπια από χάλυβα και μαρμάρινο πάγκο.
Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού έχει συνδυάσει το μοντέρνο με το παλιό σε απόλυτη αρμονία. Εξωτερικά το σπίτι είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, υπάρχει ένας μικρός κήπος με λουλούδια και μια μεγάλη πισίνα με θέα το βουνό. Ένα μικρό καταφύγιο για χαλάρωση και ξεκούραση!
Η εταιρεία που επιμελήθηκε τον στάβολο είναι η Ibiza Interiors, η Standard Studio και την κουζίνα επιμελήθηκε η εταιρεία Eginstill.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια