Ομάδα Υποστήριξης στη Δίαιτα

Ομάδα Υποστήριξης στη Δίαιτα

Το ταξίδι για την απώλεια βάρους είναι πολύ δύσκολο αλλά γίνεται πολύ ευχάριστο και εύκολο όταν είμαστε παρέα. Η ομάδα υποστήριξης για την απώλεια βάρους σύμφωνα με έρευνες είναι πολύ σημαντική για να φτάσουμε πιο γρήγορα στον στόχο μας. Σε μια ομάδα υποστήριξης μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους που περνάνε το ίδιο με μας και μας καταλαβαίνουν. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια και στην διατήρηση του βάρους μετά την λήξη της δίαιτας. Η υποστήριξη είναι σημαντική για να καταφέρουμε να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Το κέρδος θα είναι καλή υγεία και θετική διάθεση.Βρείτε άτομα που ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής και γράψτε τις εμπειρίες σας στην συγκεκριμένη δίαιτα. Οι εμπειρίες σας θα βοηθήσουν κι άλλους που θέλουν να ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής.

Κάτω από αυτό το άρθρο μπορούμε να αφήνουμε τα σχόλια μας για να βρούμε ένα φίλο να μας υποστηρίξει στην δίαιτα που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Βρείτε την δίαιτα που σας ταιριάζει από την ενότητα Δίαιτες και γράψτε τις εμπειρίες σας στην δίαιτα που αποφασίσετε να ακολουθήσετε. 
Καλή επιτυχία σε όλους και βοηθήστε με τις εμπειρίες σας και άλλους ανθρώπους!

Δημοσίευση σχολίου

7148 Σχόλια

  1. Καλησπέρα και εδώ! Καλησπέρα Κατερίνα!
    Εγώ κάνω την δίαιτα της κρέμας από την σελίδα και σήμερα την τελειώνω! Γράφω την πορεία μου εκεί! Αύριο ζυγίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω και εγώ μια καλησπέρα εδώ! Και να πω και την εμπειρία μου αν και γράφω στην δίαιτα της κρέμας! Εγώ την έκανα τις τελευταίες 10 ημέρες και έχασα 6 κιλά και έπεσα και νούμερο στα ρούχα μου! Πολύ καλή δίαιτα και χωρίς να πεινάσεις! Καλή επιτυχία σε όποιο/α ξεκινήσει μια δίαιτα! Επιμένουμε και δεν μας ρίχνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ ΜΕΙΟΝ ...ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...ΕΝΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΜΑ ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας! Εγώ κάνω την δίαιτα express dukan των 7 ημερών εδώ και 2 ημέρες και έχω χάσει 2 κιλά και εγώ γράφω την πορεία μου εκεί! Και εύχομαι σε όλους μας να φτάσουμε στον στόχο που επιθυμούμε! να μην ξεχνάμε ότι γυμναστική, νερό βοηθάνε πολύ με την δίαιτα που ακολουθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες! Εγώ έκανα την δίαιτα με αγγούρι των 4 ημερών από την σελίδα και έχασα 3 κιλά. Τώρα την ξανακάνω και σήμερα είναι η δεύτερη μου μέρα, χθες την πρώτη μέρα έχασα 1κιλό και συνεχίζω!
    Καμία ηττοπάθεια δεν πρέπει και δεν αξίζει να μας πιάνει και ειδικά στο θέμα της δίαιτας που είναι κάτι που περνάει από το χέρι μας! Ας τηρούμε την δίαιτα που αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο μας! Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτή την σελίδα γιατί πρώτα βοήθησε την ξαδέρφη μου ακολουθώντας δίαιτες από την σελίδα πολλές έκανες, της κρέμας, την healthy skinny, κι άλλες να χάσει τα κιλά που ήθελε από 89 έφτασε τα 53, το ύψος της είναι 1,60 και τώρα το πήρα απόφαση και εγώ (αν και άργησα) να φτάσω στα ιδανικά μου κιλά.
    Το πως τα πηγαίνω εννοείται τα γράφω στην δίαιτα με αγγούρι των 4 ημερών και θα γράφω όπου κάνω την δίαιτα. Συμφωνώ ότι πρέπει να διαλέγουμε μια δίαιτα που μας αρέσει και πάλι καλά το site μας δίνει τόσες πολλές δίαιτες που μπορούμε να βρούμε μια που να μας ταιριάζει!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!! ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΦΑΝΟΥΛΑ .......ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ -----------ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ -----ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΤΣΙ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια και εγώ νιώθω πολύ τυχερή υπάρχει αυτή η σελίδα! Φανή εμένα η κουνιάδα μου έχασε από τις δίαιτες της σελίδας αν θυμάμαι καλά την δίαιτα της σαλάτας, της σούπας και μερικές άλλες αρκετά κιλά, ήταν 94 και έφτασε με τις δίαιτες από την σελίδα 33 κιλά!!! Το ύψος της είναι περίπου στο 1.65 πάνω-κάτω. Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που τα έχασε και μετά δεν τα ξαναπήρε γιατί απλά πρόσεχε! Να μην το ξεχνάμε και αυτό μετά την δίαιτα προσοχή και τα κιλά δεν θα τα ξαναπάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερίνα έτσι είναι, 1 φορά στο τόσο παρασπονδία εννοείται κατά την διάρκεια της δίαιτας μπορεί να υπάρξει αρκεί να μην είναι καθημερινό φαινόμενο γιατί έτσι φτάσαμε στα παραπανίσια κιλά που φτάσαμε! Αλλά είπαμε ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.... ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΜΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 24 ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΕΡΑ....ΒΑΣΙΑ....ΣΟΥΛΙΤΣΑ....ΜΖ....ΟΛΓΙΤΣΑ...ΛΕΝΙΟ...ΛΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ?????? ΟΕΟ.......ΟΕΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο Katerina για τις απώλειες σου! Έτσι κορίτσια να προσπαθούμε και να μην εγκαταλείπουμε! Αν επιλέγουμε όσο το δυνατόν υγιεινές επιλογές στην διατροφή μας και ασκούμαστε και μετά δεν έχουμε να φοβόμαστε για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ..........ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Katerina και το τρέξιμο με τα παιδιά γυμναστική είναι και αυτό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παροουσα!! αντε να τελειωσω με των 9 ημερων και να με βοηθησετε για την επομενη!!Παρακαλω!!Να στε καλα.
    Προτασεις ολες δεκτες, σκεφτομαι για φαγοπυρο..(με τις κρεμες δεν υπαρχει περιπτωση δε μου αρεσουν)
    θα περιμενω νεα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λία δοκίμασε αν θέλεις την δίαιτα με αγγούρι των 4 ημερών αυτή κάνω εγώ για δεύτερη φορά την πρώτη φορά που έκανα έχασα 3kgr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ........ΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΛΙ ........ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ .....ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΦΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ......ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ Η ΜΖ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ....ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ.....ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ....ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ......ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ...ΕΩΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 36 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 11,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ 8,5 ΧΡΟΝΩΝ .....ΕΣΕΙΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα και απο μενα, ειμαι η Λια στα 30 χωρις παιδια και διαμενω στο εξωτερικο το τελευταιο 1,5χρονο..Ανεκαθεν υπερβαρο ατομο (τωρα 100κμε των 9ημερων εχασα σχεδον 5)με αδυναμια στις ποσοτητες και στα γεματα γευση φαγητα. Με πολλους τροπους παντα μεσω διαιτολογων εχανα τα κιλα μου..με υπομονη και τυπικοτητα και προσηλωση αυστηρα εφαρμοζα τα παντα!!ομως στη συντηρηση ΟΛΑ εμπαιναν..εξηγηση απο τους διαιτολογους καμια!!!εκει ανακαλυψα πως τα 75κιλα ειναι τα κιλα μου..και ο στοχος μου πλεον..Σιγουρα μακρυς ο δρομος αλλα μεσα απο δω βλεπω λιγο φως..αυτα απο μενα..(υψος 1.80 κι ακρετη μυικη μαζα καθως πολυ παλια ημου αθλητρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ...ΡΕ ΓΜΤ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κορίτσια εγώ είμαι στην τρίτη ημέρα με γιαούρτι γράφω την πρόοδο μου εκεί. Τις 2 πρώτες μέρες έχασα 2 κιλά. Τέλειαααα! Katerina εγώ μπαίνω κανονικά στην σελίδα και από το κινητό και από τον υπολογιστή, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κορίτσια εγώ μένω Κύπρο και δεν είμαι παντρεμένη ούτε έχω παιδιά. Είμαι 23 χρονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΟΥΛΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ......ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ......ΚΥΠΡΟ Ε!!!! ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα κοριτσια κ καλη επιτυχια σε οσες κανουν διαιτα!Σημερα καταφερα να μπω απο το κινητο κ αρχιζω χωριε αλλες καθυστερησεις τη διαιτα 8 ημερων 2..θα ζυγιστω οταν ξυπνησουν τα μικρα κ θα σας πω τα κιλα που ειμαι.Κατερινα μου τα κοριτσια εχουν μπει; γιατι εχω χασει την μπαλα λιγο με τη σελιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον μετα απο 2 εβδομαδες υπερφαγιας + 1 75..για τις νεες κοπελες ειμαι 1.76 27 χρονων κ εχω 2 παιδακια 4 κ 2,5.Μολις ειδα οτι εβαλαν την διαιτα των 20 ημερων 2 οποτε θα αρχισω αυτη που ειναι πιο ευκολη κ χορταστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλη σας ημερα και απο μενα! Λοιπον σημερα ειναι η τελευταια μερα της 9ημερης. Εχω στη διαθεση μου ακομα 8-9 ημερες πριν φυγω διακοπες(θα προσεχω αρκετα ναι μεν αλλα ειναι δυσκολη η τηρηση χρονικα και πρακτικα καποιας διαιτας) Τι μου προτεινετε εσεις για το 8-9 ημερο μου ? Μπορω να ξανακανω την ιδια? Θα υπαρχει καποιο αποτελεσμα?. Ηδη μου ειπαν για του αγγουριου. Ολες οι προτασεις συνδυασμοι καλοδεχουμενοι. Ευχαριστω και για το κουραγιο. χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λια δες των 8 ημερων 2 ή των 7 ημερων 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια!!!! Ρε κοριτσια χαθηκαμε!!!!! Βλεπω ολες βουρ για διαιτα ειστε!!! Αυριο καμια σας δε θα φαει? Εγω εχω πολλους εορταζοντες και πρωτο και καλυτερο τον συζυγο που εχει γενεθλια!! Επομενως αυριο εχει φαι και τουρτα. Παντως ολες αυτες τις μερες εγω ειμαι γυρω στα 68. Χθες και προχθες ημουν 67,7 και σημερα 68,4. Ειμαι ικανοποιημενη καθως τρωω σε μικρες ποσοτητες λιγα γευματα (3) . Βερα μου ολα καλα? Ποσες μερες μεινανε? Ελπθζω να ειστε καλα. Σουλα δεν οιστευω να κανεις και εσυ καμια διαιτα? Αντε απο Δευτερα!!! Κατερινακι ο συζυγος θα ερθει? Βασια μου ποσα εχεις παει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολγακι μου ακομα στα 75 ειμαι γιατι 2 εβδομαδες δεν εκανα τιποτα!Να τον χαιρεσαι κουκλα μου..εχω εορταζοντες κ γενεθλια του αδερφου μου σημερα που θα τα κανει μαλλον Δευτερα αλλα θα φαω οσο πιο λιγο μπορω ή κ καθολου μιας κ θα εχω τα παιδια μαζι κ θα ταιζω αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΓΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ .....ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .......ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΟΣ ΤΩΡΑ ....ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗς ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ ......ΟΛΓΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ.....ΑΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΦΟΥΦΟΥ ΨΗΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΕΤΣΙΝΑ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΛΙΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΦΑΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΥΡΟ ΣΤΙς ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ....ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .....ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημερα!Ευχαριστω Κατερινα μου!Να περασετε ολες τελεια σημερα!1η μερα -800.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα.!!! Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τους δικούς σας. Από το πρωί η μέρα φάνηκε ότι θα είναι δύσκολη από θέμα φαγητού.!!! Πήγα να ξεφόρμαρω την τούρτα για να τη στόλισω και έτρεξε όλη η γέμιση. Στην αρχη έτρωγα με τα δάχτυλα μετά με κουτάλι σούπας. Ήμουν σε κατάσταση πανικού!!έφαγα τόση γέμιση που δε βλέπω να τρώω γλυκό για κανένα μήνα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελα Ολγα μου ολα καλα θα πανε...θα περασετε σουπερ!Φαε οτι θες σημερα αντε κ οτι μεινει κ αυριο κ απο Δευτερα μπες παλι σε προγραμμα εστω χαλαρο!Εγω φοβαμαι απο αυτο που επαθα περισυ που πηρα πισω 15 κιλα χωρις να το καταλαβω κ πλεον ανεβαινω καθε μερα στη ζυγαρια κανω δεν κανω διαιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρονια πολλα σε ολες σας! ευχαριστω για τις συμβουλες ! τελικα ειμαι -5.5κ απο την 9ημερη! Σημερα μικρο διαλλειμα , αυριο του αγγουριου!! Να περασετε ομορφα με τους εορταζομενους σας.Θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ....ΛΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΙΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΝΑ ΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ....ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ....ΟΛΓΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑ.....
    ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ;ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΠΟΛΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΙΩΜΑ ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ O BIG BROTHER ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΗ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημερα!Κατερινα ευχαριστησου τον αντρουλη σου κ διαιτα μετα..ετσι κ αλλιως ηδη εισαι μια χαρα στα κιλα!Εγω εχθες το βραδυ στο τραπεζι που πηγαμε εφαγα γιατι ημασταν λιγοι τελικα κ δεν μπορουσα να το αποφυγω..παρολα αυτα εχασα 200 γραμ. 74..αντε να δω αυριο στα γενεθλια τι θα κανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Μπράβο κορίτσια για τις απώλειες! Και εγώ έχασα συνολικά 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!! ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ!!!! 2 φορές που έκανα την δίαιτα με αγγούρι των 4 ημερών!
    Λία μπράβο για και για τις δικές σου φοβερές απώλειες! Αλλά γράψε και τα αποτελέσματα σου στην δίαιτα που έκανες και για να ξέρουν και οι επόμενοι που θα κάνουν την δίαιτα, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό κορίτσια!
    Κορίτσια μαζί με την δίαιτα και γυμναστική το γράφω και στην δίαιτα με αγγούρι πιο αναλυτικά γιατί με την δίαιτα και με γυμναστική έχασα περισσότερα! Να κάνουμε από γυμναστική ότι μπορούμε αρκεί κάτι να κάνουμε να μην καθόμαστε! Τώρα ειδικά το καλοκαίρι κολύμπι, περιπάτους έχει καλό καιρό για δραστηριότητες!
    Συνεχίζω από Τρίτη την δίαιτα των 7 δημητριακών δίαιτα της σελίδας, αύριο θα ψωνίσω τα απαραίτητα για την δίαιτα!
    Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΗ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΠΤ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ...ΑΧ ΚΟΡΙΡΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΛΙΩΣΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ;;;;;;ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ....ΒΕΡΑ..ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΛΕΝΙΟ ΜΖ ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημερα Κατερινα μου.Εγω αδιαθετησα κ θα αρχισω παλι των 20 ημερων αυριο γιατι με τις γιορτες δεν τα καταφερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατερινα μου πλησιαζει ο Σεπτεμβρης κ αρχιζω να επαναπαυομαι..αυτο φοβαμαι αλλα θα το παλεψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΙΣΑ ΙΣΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΖΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.....ΓΘ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δικιο εχεις φετος που θα αρχισει κ η μεγαλη σχολειο θα τρεχω κι εγω ενω 4 χρονια τωρα ημουν μεσα στο σπιτι ολη μερα κ τι να εκανα..ετρωγα!Το λεω κ απο την αποψη οτι δεν βγαινουμε στην παραλια απο τη μια απο την αλλη τα μπουφαν κρυβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα κορίτσια!!! Είμαι 80 κιλα με υψος 1,75 κ θελω να φτάσω στα 60. Σήμερα ξεκίνησα την healthy skinny girl γιατι νομίζω οτι είναι εύκολη κ η πιο μακροπρόθεσμη γιατι εχω κ αρκετά κιλα να χάσω. Για αρχή με 5-6 κιλα θα είμαι ευχαριστημένη!!!! Θα ήθελα να μου πείτε αν την έχει δοκιμάσει καμία κ αν είδατε όντως αποτελέσματα θα με βοηθούσε αυτό. Ευχαριστώ πολυ κ καλή επιτυχία κ σε εσάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΣΗΚΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ......ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΩΛΟΓΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλημερα!Αρχισα παλι των 20 ημερων στα 75 κιλα!Αντε να δω το 70..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. κορίτσια!!! με τις αλλαγές στο σαιτ χάθηκα! με λίγο τη νηστεία λίγο τα γλυκά που φάγαμε το 15αυγουστο αφού γιορταζε κ ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου το τσίπμησα το κιλάκι! ευτυχώς όμως σήμερα ζυγίστηκα και το έχασα! :) έλενα βρισκόμαστε περίπου στα ίδια... είμαι 83 κιλά με 1,65 περίπου υψος και στόχος μου είναι να ισορροπήσω μεταξύ 60-65 κιλών! καλή αρχή και σε εσένα! εγώ έχω χάσει 18 κιλά από Μάιο μέχρι σήμερα και συνεχίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κατερίνα έτσι ειναι συμφωνώ απόλυτα αλλά στην πράξη όλα ειναι πιο δύσκολα!!! Ελένη έχασες 18 κιλα μπραβοοοο πως τα κατάφερες;; Ναι όντως στα ίδια είμαστε περίπου κ έχουμε δρόμο μπροστά μας.. Εγω προσωπικά αγχώνομαι γιατι εχω ξανά προσπαθήσει αρκετές φορές κ δεν τα εχω καταφέρει. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν 65 κιλα, ούτε που κατάλαβα πως έφτασα ως εδω.. Τέλος πάντων, σημασία έχει να μην το βάλουμε κάτω κορίτσια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σας!Ελενα ειμαι 1.76 κ σπο τελος Μαιου με αρκετες παρασπονδιες απο 90 εφτασα 75 κ συνεχιζω.Ακολουθουσα στο περιπου την 20 ημερων 2..απο σημερα την ακολουθω ακριβως για να φτασω κι εγω κοντα στα 63.Αν θες ριξτης μια ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΑ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ........ΒΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΟ 70 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ .....ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΙΣΗ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 6 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΡΩΝ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερα!!! Δε σας γραφω καθως εχω ξεφυγει!!!Καθε μερα πιτες και μπιρες ειμαστε και ας εχει τελειωσει η αδεια του αντρα μου. Πριν λιγο φαγαμε τις σημερινες!! Βασια μου οταν ξεκινησω λεω να κανω και εγω των 20 ημερων που κανεις. Το βραδυνο δε μου αρεσει αλλα σε γενικες γραμμες καλη ειναι. Ποσα,κιλα μπορεις να χασεις πες,μου τα λιγοτερα καθως δεν χανω πολλα. Φιλια σε ολες
    και καλη συνεχεια. Μαλλον θα αργησω να σας γραψω! Μπορει και οχι! Θα φανει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημερα!Ολγα μου δεν πειραζει ετσι εκανα κι εγω 2 εβδομαδες!Πιστευω τουλαχιστον 5-6 θα τα χασεις αν την κανεις ακριβως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ......ΟΛΓΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΧΙΧΙΧΙΧΙ.....ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ?ΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΕΡΑ ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΛΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 24 ΚΙΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΦΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΠΤ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αχ Κατερινα μου εχθες καλα..σημερα ομως χαλια απο τωρα!Θα κανα δικα μου μου φαινεται γιατι δεν μπορω να ακολουθησω προγραμμα!Βρε Ολγα ελα να κανουμε κατι μαζι εστω κ με παρασπονδιες μεγαλες!ε θελεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κοριτσια καλησπερα ειμαι καινουργια στην ομαδα κ θελω ν μαθω αν καποια εχει κανει την dukan κ τι αποτελεσματα ειχε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΡΕ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ .....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΣ ΑΔΙΚΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτο λεω να κανω κ να κανω καμια 2ημερη ή 3ημερη ενδιαμεσα..απλα λεω μπας κ παρασυρω κ την Ολγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Βασια μου αδιαθετησα σημερα επομενως για τις επομενες 3μερες δε νομιζω να κανω καμια διαιτα περα απο αυτην της σοκολατινας που περιλαμβανει τουρτες παστες και κρουασαν!!!! Μωρε σκεφρομαι ποια μερα ειναι καλη να ξεκινησω για την 20ημερη αλλα 28/9 και 10/9 εχω γενεθλια!!! Βαφτιστηρι και υιος αντιστοιχα!!!Βασια μου ειδες καμια καλη διαιτα να κανουμε 3 η 4 η 5 ημερων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κι εγω εχω διαφορα τετοια γιορτες γενεθλια..Εχω δει την διαιτα αποτοξινωσης 3 ημερων 2, τη διαιτα της ντοματας των 3 ημερων κ καποιες ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ DUKANΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ 120 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 85 ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΗ....ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κοριτσια αυριο κ μεθαυριο θα κανω τη διαιτα αποτοξινωσης με σταφυλι των 2 ημερων Σαββατο κενο γιατι εχω βαπτιση κ απο Κυριακη λεω την 3 ημερων 2 που μου αρεσει πολυ.Ελπιζω να τα καταφερω..τη 2ημερη στανταρ θα την κανω γιατι θελω λιγο να φυγουν οι κατακρατησεις κ να ξεπρηστει η κοιλια μου για τοΣαββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΗΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ευχαριστω Κατερινα μου!Θα τα καταφερω γιατι οταν εχω τετοιου ειδους υποχρεωσεις πεισμωνω κ τηρω τις διαιτες.Ειδικα στις 14/9 που θα παω σε γιορτη θελω να φορεσω ενα παντελονι που εχω οποτε εχω κινητρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλημέρα σε όλους!!!Είμαι 1,55 και 67 κιλά και το ιδανικό μου βάρος είναι 55 κιλά.Όπως καταλαβαίνετε έχω πολύυυ δρόμο μπροστά μου. Χρειάζομαι στήριξη γιατί δυσκολεύομαι υπερβολικά να τηρήσω μια δίαιτα. Ξεκινάω αύριο με τον χυμό Hollywood με την ελπίδα να χάσω τα πρώτα 2 και μετά να συνεχίσω κάποια άλλη. Ελπίζω να τα καταφέρω να την κάνω. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλημερα wish 55 οι περισσοτερες δυσκολευομαστε..διαλεξες δυσκολη διαιτα!Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ?ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΡΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ .....WISH ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ...ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?ΟΛΓΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ Η ΒΕΡΑ ΠΛΕΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ...ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κατερινα μου τωρα εβαλα τα μικρα για υπνο να ησυχασω λιγο!Σημερα δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο απλα προσεξα λιγο αυριο θα δω αν εχω χασει τιποτα!Σημερα ηταν η τελευταια μερα περιοδου οποτε απο αυριο αρ ιζω κ γυμναστικη παλι που εχω να κανω 3 εβδομαδες κ συνεχιζω διατροφουλα.Δοκιμασα τα παλια μου τζιν (8ετιας) κ μου μπαινουν ολα απλα δεν κουμπωνουν ενω δεν μου ανεβαιναν πανω απο τα γονατα τον Μαιο κ ενα μπουφαν που πηρα το χειμωνα που ρουφιωμουν για να κλεισει τωρα μου ειναι κ μεγαλο..πολυ το χαρηκα κ πηρα δυναμη να συνεχισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΕΤΣΙ?ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ ΦΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΧΑΡΗΚΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ .....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΥΜΠΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΈΒΑΙΝΕ ΤΠΤ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΙΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ 58.600 ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΧΙ ΓΙΑΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλα οταν κουμπωσουν παρτυ θα κανω!Ειναι πολυ ωραιο να ανοιγεις την ντουλαπα κ να σου κανουν ολα..τοσα χρονια επελεγα με βαση τι μου μπαινει κ απο πανω ολα ριχτα κ μακρια για να καλυπτουν!Μια χαρα χρειαζεται μια μερα αποτοξινωση το μηνα νομιζω εχεις δεν εχεις κιλα!Ο μεταβολισμος σου ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ε;δεν πηρες τιποτα τωρα που ετρωγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΚΟΙΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,5 _2 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΦΑΓΑ....ΟΝΤΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΦΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι βρε Κατερινα μου αχτι το εχω να μπω σε μαγαζι κ να μου κανουν ολα!Ενταξει μια χαρα εισαι τιποτα δεν πηρες σε λιγες μερες θα εχουν φυγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΈΝΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΆΧΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΟ ΈΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μπραβο Κατερινα μου σουπερ!Εχασα 200 γραμ. μια χαρα αφου δεν εκανα τιποτα ιδιαιτερο!Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. σε ευχαριστω πολυ katerina κ εγω την εχω ξεκινησει κ σε 2 μερες εχασα 2 κιλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΔΕΣ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ-200 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ....ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.....ΤΡΩΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΙΝΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ....ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΨΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΠΙΑ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΩ.....Α ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.....ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.....ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ε;ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Την αντιδραση του αντρα σου θελω να μου πεις οταν του ειπες οτι θα κανεις ποδηλατο..που πηγαινες στο γυμναστηριο με τα τακουνια να του δεις τι κανει..εγω κ σημερα χαλαρα ..αυριο στανταρ θα φαω κ απο Κυριακη την 3 ημερη 2.Μπραβο Ευαγγελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ Η ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΘΛΗΤΙΚΑ....ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΞΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΙΔΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ...ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΩ ΒΑΨΙΜΩ ΕΤΣΙ ;ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εννοειται κι εγω το βαψιμο δεν το αποχωριζομαι ευκολα!Ωραια..εβγαλες κ τη φωτο σογ να εχεις κ αποδειξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ..........ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ. ΜΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ.....ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ +ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ + ΟΥΖΑΚΙ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΤΟ ΞΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΑΣΕΙ,ΤΑ 55;;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΕΛΟΣΑΛΟΝΙΚΙΑ!!!!!!
    ΒΑΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΟΥΛΑ...ΣΟΥΛΙΤΣΑ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ.....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΕΝΝΟΗΤΕ ΒΑΜΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΣΙ ΓΙΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΥΣΙΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Α!ΝΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 55 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΗΡΑ 3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΙΩΜΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΠΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΩ ΗΠΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΘΕΡΜΙΔΑ ΕΚΑΨΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλησπέρα κοριτσάκια μου σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε και θέλω συνέχεια να κοιμάμαι επίσης εχω και πονοκέφαλο τέλος πάντων θα περάσει από φαγητό μην σας πω γιατί έγινα πολυ γαιδαρα και λιχουδα από εχθές νε μπήκε χωριάτικο λουκάνικο σήμερα Ή εντολή εξετελέσθη μόνο Αυτό θα πω χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΔΕΟΝΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΛΑΙΤ. ΚΑΛΟ Ε;;;;;;;;
    ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Λάιτ ομως μπράβο τουλάχιστον δεν έβαλες με τα πολλά λιπαρά .....Ακόμα Έτσι Είμαι Δεν λέει να συνέλθω και τα νεύρα πάνω Από το κεφάλι και ο καιρός και περιμενω περίοδο και τα δύο μαζί με έχουν κάνει κουρέλι τώρα πίνω καφέ μπας και πάρω λίγο τα επάνω μου αλλά δεν βλέπω φως...και εδώ έχει συννεφιά έχει και δροσιά αλλά από Δευτέρα πάλι ήλιο και ζέστη επομένως το κλίμα θα πάρει πάλι φωτιά ευτυχώς προχθές το έκανα συντήρηση γιατί είχε πολυ σκόνη και τα υγρά του είχαν σχεδόν τελειώσει με αποτέλεσμα να μην βγάζει καλή ψύξη Τώρα είναι ΟΚ...άρα είμαι έτοιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλημερα κοριτσια μου!Που εισαι Βερα;Αντε μας ελειψες!Ολες φαγανε εχθες αχ . .Σημερα αρχιζω παλι διαιτα 74,5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καλησπερα κοριτσια και απο εμενα!Χαθηκα γτ επρεπε να παω καβαλα λογω καποιων υποχρεωσεων και δεν ειχα ιντερνετ εκει!οταν παλι γυρισα ειδα το σαιτ που ηταν πεσμενο και επειδη τυχαινουν συνεχως αναποδιες δεν δοκιμασα αρκετες φορες να μπω...σημερα βρηκα ξανα ευκαιρια..κοριτσια αφηστε το δεν ξερω τι να πω αλλα εχω κουραστει...περιμενω να γινει ο γαμος να μας ευλογησει ο θεος μηπως αλλαξει λιγο η τυχη μας...ειχαμε καποια θεματα καβαλα και πηγα..η πεθερα μου μετον καρκινο ειναι σε μαυρο χαλι..στο προγραμμα που πηγαινα τον χειμωνα και ειχα δουλεψει περιμενα τωρα μεσα στον αυγουστο ακομα μια δοση να παρω760 ευρω και του χρονου με την φορολογικη επιστροφη αλλα 500 και ενω περιμενα να γινει πληρωμη λεω ας παρω στο υπουργειο εργασιας να δωσω τον κωδικο προγραμματοσ να δω πως παει..μου λεει η κοπελα εκει το κεκ δεν εχει στειλει τα χαρτια σας..τρελαθηκα παιρνω τηλ στο κεκ τπτ δεν το σηκωναν παιρνω στο κιν την κοπελα που δουλευε εκει μου λεει πως το κεκ εκλεισε και πως κανανε κατασχεση και δεν εχει στειλει τα χαρτια οποτε δεν μπορει να γινει και εντολη πληρωμης απο το υπουργειο...λεω θεε μ κρατα με θα σκοτωσω ανθρωπο...μου ριμαξε λεω την ψυχη ο αλλος στην δουλεια και δεν θα παρω τα λεφτα μ???παιρνω τηλ στο υπουργειο το λεω και μ δωσανε το τηλ την υπευθυνης των voucher να μιλησω αυριο που γυρναει απο αδεια..περα απο αυτο με διαφορες αναζητησεις που εκανα τυχαια βρηκα το τηλ της γυναικας που ειχε το κεκ και βρισκεται αθηνα!μιλαω μαζι της αυτη με καθυσηχασε λιγο με την προοπτικη πως θα βαλει αλλη υπαλληλο απο την Αθηνα να στειλει τα χαρτια μας και λεει πως μεχρι πεμπτη παρασκευη θα ειναι στο υπουργειο και απο βδομαδα θα πληρωθω...οποτε εχω πολλα τηλ να κανω απο αυριο μεχρι να δω τι θα γινει ωστε να μην χασω τα λεφτα μ!ειναι 1300 ευρω σχεδον!Απο θεμα διαιτας δεν εκανα τπτ στα ιδια ολη την ωρα..και παραπανω ..ξεκινησαμε να προσεχουμε μαζι με τον αντρα μ απο την δευτερα και να πηγαινουμε για περπατημα..σημερα ημουν 88.2 δεν ξερω τι θα καταφερω μεχρι τον γαμο..δεν μπορω να κανω κατι γτ ψυχολογικα ειμαι ρακος..και το τελειωτικο εχθες χαλασε και η τηλεοραση..ουτε 3 χρονια δεν την εχουμε..και τωρα αυριο πρεπει να την παμε και αυτην να την δωσουμε να δουμε ποσο θα βγει..κοριτσια αφηστε το να δω αν θα χαρω καποια στιγμη...ειμαι πολυ πιεσμενη με τις αρρωστιες με τις ατυχιες με τα μαυρα μας τα χαλια..τι να πω!ευχομαι ολες εσεις να περνατε πολυ καλυτερα απο εμενα!θα μπαινω να σας γραφω τωρα!φιλια κουκλες μου σημερα ειμαι και μονη δεν εχω τι να κανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αχ βρε Βερα μου τι να σου πω;υπομονη κοριτσι μου ολα θα φτιαξουν την υγεια μας να εχουμε κ ολα θα τα παλευουμε!Εγ παλι εφαγα σημερα..κ το βραδυ θα παμε στη μαμα για μουσακα..δεν εχω φαει ολο το καλοκαιρι!Να δω ποτε θα μπω σε σειρα..εχω λυσσαξει στο φαι σχεδον ενα μηνα τωρα καθημερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αντε βρε Βερα!!!! Χαθηκες και ανησυχησαμε!! Μπορει να μη σε ξερουμε live αλλα σε νοιαζομαστε! Ελπιζω να ηταν ειλικρινης η ιδιοκτητρια του κεκ και να τακτοποιησει αμεσα τις εκκρεμμοτητες και οσο αναφορα για την πεθερα ελπιζω ολα καλα να πανε και να κανετε εναν ευτυχισμενο και χαρουμενο γαμο!!ποσες ημερες εμειναν?Λοιπον δεν εχω ζυγιστει αλλα αυριο πρωι θα το κανω γιατι αρχιζω την 20ημερων 2 η τουλαχιστον θα προσπαθησω. Χθες βραδυ πιτες σημερα μεσημερι καρμποναρα και πιτσα αυριο η ζυγαρια θα δειξει πολλα αλλα δε με νοιαζει με λιγες μερες προσοχη θα φτασω παλι στα 67,6 που ημουν πριν μια βδομαδα!Σουλα εγω και εσυ πρεπει να φαγαμε πολλα τις τελςυταιες μερες. Παντως το βραδυ θα πινω καμια μπιριτσα με τον αντρα μου. Ακομη καλοκαιρι εχουμε και μαλιστα στερημενο!!! Η φτωχεια θελει καλοπεραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γεια σας και από εμένα ...Βέρα μου από την μια χάρηκα που είσαι καλά από Υγεία τουλάχιστον ....για την πεθερά σου δεν εχω να πω κάτι παρά Μόνο να κρατήσει η Γυναίκα όσο μπορεί ...για την πληρωμή κι εγώ θα έπνιγα κόσμο αλλά από την στιγμή που σε είπε αυτή η κυρία ότι θα το τακτοποίηση το θέμα ηρέμησε λίγο αλλά δικιά μου συμβουλή μην την αφήσεις ήρεμη μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου....όσο για την τηλεόραση Δυστυχώς τα ηλεκτρικά δεν κρατάνε παρά Πολύ και κυρίως οι τηλεόρασης τύπου πλάσμα αν σας πει πολλά λεφτά καλύτερα να πάρετε μια καινούργια έχει πολλές προσφορές Δυστυχώς όταν ξεκινάνε και βγάζουν πρόβλημα μετα το ξαναβγαζουν και στο τέλος δεν αξίζει να την φτιάχνετε συνέχεια....Περί δίαιτας μπα ούτε κι εγώ δεν θέλω να κάνω δεν είμαι έτοιμη Τώρα άμα ξαναπάρω κάποια κιλά που έχασα το δρόμο το ξέρω ούτως Ή άλλος μια ζωή στην δίαιτα είμαι αυτό το πράγμα δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Οχι δεν προκειται να τους αφησω σε ησυχια εννοειται γτ ειναι δουλεμενα λεφτα και δεν εχω σκοπο να τα χασω..αλλωστε με την επιμονη μου καταφερα να βρω καποια εξτρα τηλ για να βγαλω μια ακρη!οσο για την τηλεοραση και εγω αυτο ειπα θα τον πω να δει τι εχει ποσο κοστιζει και αν κοστιζει πολυ αναγκαστικα θα παρω αλλη..για τον γαμο Ολγα μου μεινανε ακομα 27 μερες..εμεις ομως φευγουμε απο Σαμο στις 9 σεπτεμβρη δλδ σε 16 μερουλες!!!!ρε κοριτσια εγω και που κανω διαιτες αυτες τις μερες δεν κατεβαινει και πολυ η ζυγαρια τι να πω δεν ξερω καλα δεν περιμενω θαυματα αλλα ενταξει τι να πω τοσο πια απο την ψυχολογια μ καταφερνω να μπλοκαρω το συστημα μ???και διαιτα και περπατημα και κολυμπι και τπτ ουσιαστικο ασε που τις δυο τελευταιες μερες αντι να εχω- ειχα +...τι να πω...αν δεν γινουν ολα να ηρεμησω δεν παιζει να μπω ποτε σε προγραμμα ..τι να κανω θα ειμαι μια ωραια ζουμπουρλου νυφη χαχχαχχαχ...παντως ειναι τετοιο το σωμα μ και το νυφικο που δεν φαινεται καθολου ασχημα το αποτελεσμα!γτ ειμαι τοσο κομπλεξικη που αν φαινοταν ασχημα θα ημουν στα πατωματα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Έτσι θέλω να είσαι κοπέλαρα μου αισιόδοξη θα γίνει ο γάμος θα είσαι θεα κούκλα τέλεια και μην ξεχνάμε και λίγα παραπάνω πιασηματακια να έχουμε πάντα οι ζουμπουρλουδες θα έχουμε την πρωτιά και μόλις τελειώσεις με όλα Αυτά και θα είσαι ευτυχισμένη και χαλαρή Γιατί όλα θα πάνε τέλεια είμαι σίγουρη όταν νιώσεις έτοιμη ξεκινάς ....και κυρίως ψυχολογικά Έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αλλωστε εμεις και εμεις θα ειμαστε στον γαμο αυτοι που ερχονται δεν θα ερθουν για να σχολιασουν αλλα γτ μας αγαπανε και χαιρονται που κανουμε τον γαμο!Αρα ειμαι ησυχη!κλειστος θα ειναι ..εμεις τον διαλεξαμε να τον κανουμε ετσι..καμια 70 ατομα στην εκκλησια και ενα τραπεζι μετα γυρω στα 40 ατομα!ο πιο ωραιος γαμος θα ειναι γτ θα ειναι ουσιαστικα ατομα ..ναι ναιδεν θα αφεθω μετα οταν γυρισουμε θα προσπαθησω ξανα!αλλωστε θα εχω παρεα και τον αντρα μου και μαζι κανουμε καλη ομαδα κραταμε γερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ναι βέρα μου όταν είναι λίγα άτομα και καλά που σας αγαπάνε και σας σέβονται γίνετε ο καλύτερος γαμος αυτό είναι το μόνο σίγουρο......αχ χάρηκα παρά πολυ που είμαστε πάλι όλες μαζί και σιγά σιγά ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν και οι άλλες και Ναι θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το σκοπό μας άλλα και για να τα λέμε όπως πάντα και τα καλά και τα άσχημα είπαμε έστω και με αυτόν τον τρόπο δεθηκαμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κατερινακι εχεις χασει παρα πολλα και εχεις ξεπερασει και τον στοχο σου, δε νομιζω να ξανα αφησεις τον εαυτο αου να ξεφυγει, πιστευω οτι θα σεβαστεις την προσπαθεια σου, αντε να παρεις 3 αντε το πολυ 5 και μετα ξανα προσπαθεια να τα χασεις. Παντως εχεις φτασει στο δικο μου φανταστικο στοχο!!!! Βερα μου αν σκεφτεις απο ποσο ξεκινησες και με τι ψυχολογια θα δεις οτι εχεις κανει αθλο!! Και οι καλεσμενοι σου θα σε απολαυσουν γιατι θα θυμουνται την παλια Βερα. Αν καταφερεις να χασεις αλλα 5 κιλα μεχρι το γαμο καλα θα ηταν για τη δικη σου ψυχολογια αλλα και να μην τα καταφερεις δεν πειραζει συνεχιζεις μετα. Εγω Βερα μου ενα μηνα πριν το γαμο μου ημουν 58 εγω ομως σε αντιθεση με ο,τι συμβαινει με ολες τις νυφες αντι να χανω απο το αγχος για να τα εχω ολα τελεια, εβαζα βαρος! Το ανοιξαμε το νυφικο 2 φορες!! Τελικα στη εκκλησια πηγα με 53 κιλα και μετα απο 1,5 χρονο 83!!! Κοριτσια μετα τον γαμο μου μας ετυχαν αρκετα κακα αλλα ευτυχως τα περισσοτερα περαστικα αλλα παλι οχι και ακομη τα αντιμετωπιζουμε και να μας δινει δυναμη ο Θεος να συνεχιζουμε να το παλευουμε. Νοσοκομεια, ταξιδια, κτλ. Μετα απο 9 χρονια γαμου φτου φτου ολα αυτα μας εκαναν δυνατους και περισσοτερο δεμενους. Βερα μου ελπιζω εσεις οι δυσκολιες να ειναι αυτες που περασατε και απο τωρα στο εξης η τυχη να σας χαμογελασει και ολα καλα να σας τυχαινουν. Οπως και σε ολους μας γιατι ο καθενας κουβαλαει το δικο του σταυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΒΕΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΦΑΜΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΜΟ.
    ΑΠ´ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΙΤΑ.
    ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ;;;;;ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΩ.......ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλημερα κουκλες μου!ζυγιστηκα και παλι + ειχα παρολο που εχθες εφαγα ενα τοστ και γιαουρτια μονο..τι να πω...το ειπα στον αντρα μ και μ ειπε μια φορα να τον ακουσω..λεει να κανω δικο μου τυπου διαιτα με μεσημεριανο φαγητο και λαιτ επιλογες στα αλλα γευματα να συνεχισουμε να κανουμε την γυμναστικη μασ και να μην ζυγιζομαι καθε μερα...λεει μην σε νοιαζει τι δειχνει η ζυγαρια να σε νοιαζει που τρεφεσαι υγειινα και κανεισ και γυμναστικη ...αν θελει ας κατεβει η ζυγαρια..και λεω καλα κατι τετοιο θα κανω αλλωστε και που δεν τρωω δεν καταφερνω και τπτ!Σουλα μου καλα κανετε κια βγαινετε και εσεις και οι αλλες ..ετσι πρεπει παντα υπαρχει καιροσ για διιατα για να βγουμε κια να χαρουμε καποιεσ καταστασεις συμβαινουν πιο λιγες φορες οποτε ας το χαρουμε οτνα συμβαινει!φιλια κοριτσια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλημερα κοριτσια!Νομιζω οτι ολες πρεπει να σκεφτουμε τον κοπο που εχουμε κανει κ να μην αφεθουμε πολυ..το λεω εγω που τα επαθα το χειμωνα!Εγω κοριτσια κατι φαρδια ρουχα κ ζακετες μακριες που ειχα παρει για να καλυπτουν τα εδωσα γιατι πρεπει να βαλω καλα στο κεφαλι μου να μην ξαναφτασω τα 90 ποτε ξανα!Σημερα αρχιζω τη διαιτα της κρεμας που εχω να την δοκιμασω απο περισυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλημέρα κι από εμένα ...ΒΕΡΑ μου δίκιο έχει ο αντρουλης σου ....σου τα είπε Πολύ ωραία....το Πιο σπαστικό πράγμα να Μην τρως και να βλέπεις το ριμαδοσυν σου γυρνάνε τα μυαλά η όχι κι εγώ τότε έτσι δεν έπαθα βρε άιντε σωστή διατροφή να γεμίζει η κοιλίτσα και περπάτημα η γυμναστική και είσαι ΟΚ....ΣΟΥΛΙΤΣΑ λίγο έμεινε ακόμη μετα κλείσιμο στο σπίτι διαβάσματα και τα νεύρα τσαταλακια πιες τα μπυρωνια σου Κάνε τις βολτουλες σου με την οικογένεια σου και μετα έχει ο Θεός ια μπεις στο πρόγραμμα σιγά σιγά ....ΟΛΓΙΤΣΑ όχι θα προσπαθήσω να μην αφήσω τον εαυτό μου να ξεπεράσει τα 60 αλλά Επειδή είμαι από αυτούς που όταν ψυχολογικά είναι στα πολυ κάτω τους τρώω και τρώω πολυ..γι αυτό δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες ....σκέφτομαι τον κόπο μου και τον αγώνα μου και γι αυτό άλλωστε είπα ότι θα πάω γυμναστήριο για να μην αφήσω τον εαυτό μου να ξεφύγει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΒΑΣΙΑ μου καλή επιτυχία ....άντε και στο τέλος της σου εύχομαι να δεις το έξι μπροστά ........καλά τα έκανες τα ρούχα και τα έδωσες τώρα που θα χειμωνιασει καινούργια γκαρνταρόμπα Έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ευχαριστω Κατερινα μου!Μολις ειδα κ την πρωτεινικη 9 ημερων..ειχαν φοβερα αποτελεσματα..βεβαια την εκαναν αντρες οποτε υπολογιζω τα μισα σε απωλειες για εμας..ισως την κανω μετα της κρεμας!Εχω βαλει στοχο να φορεσω τα ρουχα που φορουσα στα 19-20 (που σου ειπα οτι ανεβαινουν αλλα δεν κουμπωνουν)..που θα παει!Ηδη αρχισα με την πρωινη μου γυμναστικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Tragic!!!! Εφτασα τα 69,3!!! Σημερα ξεκινησα των 20ημερων ΙΙ! Πρωτη φορα ξεκιναω κατι απο εδω φετος!Μακαρι σε μια βδομαδα να εχω χασει 2 κιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δεν πειραζει Ολγακι μου θα φυγουν γρηγορα αυτα..καλη αρχη σε εσενα και την Βασια μας!Εμενα καλα βγηκε και σημερα η μερα μου..το πρωι εφαγα ενα τοστ μεσημερι 2 γεμιστα γτ ηταν πολυ μικρα λιγο καρπουζι το απογευμα και ενα γιαουρτι πρινλιγο!και απο γυμναστικη σημερα μονο μπολικο κολυμπι!ετσι το παω εδω και μια βδομαδα σχεδον!εχω ξεπρηστει αρκετα αν και η ζυγαρια δεν λεει το ιδιο εχασα γυρω στα 2 κιλα συνολο γτ εδω και λιγες μερες εχω συνεχεια + προφανως μπορει να ειναι και κατακρατησεις γτ ξερω πως οταν φτανουν οι μερες που εχεις ωορηξια παλι εχεισ κατακρατησεις κλπ οπως γινεται και με την περιοδο οποτε ισως κατεβει ξαφνικα για αυτο δεν θα ζυγιστω αυτες τις μερες ισως κυριακη παλι!αν αντεξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Κοριτσαρες μου με υπομονή ΒΑΣΙΑ μου θα μπεις στα ρούχα..ΟΛΓΙΤΣΑ μου κι εσύ θα χάσεις τα δύο κιλά την εβδομάδα και ΒΕΡΑ μου θα αντέξεις όλες να έχετε επιμονή υπομονή και δύναμη και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αχ κοριτσια κ εγω καλα τα πηγα..αν κ αυριο εχουμε πανηγυρι κ φοβαμαι μηπως παρεκτραπω..θα δουμε!Ολγα κι εγω πειναω κ μαλιστα πολυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλα το οτι εγω και εσυ (Βασια) συγχρονιστηκαμε και κανουμε διαιτα ειναι γεγονος!!! Πανω απο χρονο προσπαθουμε!!Εκανα πολλες παραλειψεις! Δεν εφαγα κανενα φρουτο ουτε βραδινο καθως δε με τρελαινει να φαω σαλατα η σουπα, προτιμω να μεινω νηστικη, θα μπορουσα βεβαια να πιω ενα ποτηρι γαλα αλλα με το ζορι βγαινει ενα ποτηρι για τον μικρο για αυριο το πρωι! Πρπεπει να παω σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τώρα τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού με έπιασε τρελλά ...Τέλος πάντων με πιάνει που και που ΟΛΓΑΚΙ φάε κανένα φρουτακι για να μπορέσεις να βγάλεις το βράδυ γιατί άμα ο λύκος ουρλιάζει δεν θα κλείσεις μάτι πιες και μπόλικο νερό ...ΒΑΣΙΑ μου κρατά γερά θα τελειώσει το πανηγύρι που θα πάει άντε Κοριτσαρες μου υπομονή μην ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΩΣΤΕΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κατερινα μου δεν ερχεσαι να κανεις κ τις δικες μου;;Ολγα εμεις οι δυο μονο τρωμε οι αλλες κανουν διαιτα χωρις να παραπονιουνται..εμεις ολο πειναμε αλλα που θα παει του χρονου τον Ιουνιο θα ειμαστε ολες κουκλαρες κ θα περιμενουμε πως κ πως να βγουμε στις παραλιες!Κι εγ περιμενω να πληρωθει ο αντρας μου για να παω σουπερ κ θελω να παρω αθλητικα στα παιδια πριν τελειωσουν οι εκπτωσεις..αφηστε τα θα πληρωσουμε κ 310 € εφορια με μονο ενα αυτοκινητο στο ονομα του αντρα μου κ εχουμε κ ενοικιο 250 το μηνα..που τα βγαζουν τοσα λεφτα επιστροφη δεν μπορω να καταλαβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλημερα!!!! Κατερινα ο λυκος χθες εκανε λιγη φασαρια ευτυχως!!! Παντως τα αποτελεσματα ηταν καταπληκτικα!! Εχασα 1100 δηλαδη 68,2. Να σας ενημερωσω οτι 3 μερες πριν ξεκινησω τρωγαμε πολυ και ιδιως βραδυ αρα δεν ειχαν σταθεροποιηθει τα 2 κιλα που πηρα. Βασια εχεις ενα δικιο!!! Οτι τα αλλα κοριτσια δε γρινιαζουν αλλα ουτε εσυ!!! Μονο εγω!!!! Γενικως ειμαι γρινιαρα!!!οσο για του χρονου δε χρειαζεται να ερθει για να γινεις κουκλαρα! Εισαι ηδη 3 κιλα κατω απο το βαρος σου αν θυμαμαι καλα εισαι 1,78 και εισαι 75! Εισαι ΘΕΑ κοπελα μου!!!!καλα αυτο που ειπες για την εφορεια επαθα σοκ! Τα ιδια εχουμε μονο ποεγω δεν πληρωνω ενοικιο και εχω μηδεν φορολογια. Φετος πηραμε δευτερο αυτοκινητο και δεν ξερω αν του χρονου θα αλλαξει κατι, βεβαια εμεις πληρωνουμε ενφια!! Αστα απο οπου και να το δεις βρωμαει! Θα ερθουν ποτε οι ομορφες στιγμες με τα δωρα μας τα χριστουγεννα και το πασχα??! Φιλακια καλη σας μερα!!! Μου μεινανε αλλες 19 ημερες!!!! Χαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Κρατα γερα Ολγα σουπερ απωλεια.....ειμαι 1,76.Εγω λεω να ζυγιστω οταν τελειωσω τις 10 μερες.Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Καλημερα κοριτσακια μου!μπραβο Ολγα μ για την απωλεια σου!Ευτυχως εμεις δεν πληρωνουμε εφορια βγαινει μηδενικη!ουτε εχουμε κατι στο ονομα μας οποτε ολα καλα!Παντως περι διαιτας να πω πως και σημερα ζυγιστηκα και ειμαι +400 ρε γμτ θα μου πειτε πως γινετε αυτο??χαχχαχ θα με τρελανει η κωλο ζυγαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Καλημέρα!αν και ΦΟΥΝΤΩΣΑ πρωί πρωί τι ήθελες και έγραψες βρε ΟΛΓΙΤΣΑ για το ύψος της ΒΑΣΙΑΣ;Γιατί μου θυμίζετε το δικό μου ύψος που και δωδεκαποντο παπούτσι να βάλω και τα χέρια ψηλά να σηκώσω ΠΑΛΙ δεν την φτάνω..
    Α!και γιατί κυρία ΟΛΓΙΤΣΑ την έκανες δώρο και Δύο ολόκληρους πόντους;ξέρεις τι είναι να ξυπνάς και πριν πιεις καφεδάκι να διαβάζεις το 1.76.και να λες στον εαυτό σου που πας ρε καραμητρω με 1.56;
    Αλλάζω θέμα μπας και καλμαρω λίγο....ΟΛΓΙΤΣΑ όντως με την πείνα Που έπεσε εχθές δικαιωθηκες με την σημερινή απώλεια άντε 19 και σήμερα όπως λένε και οι φαντάροι θα περάσουν γρήγορα και όλα θα πάνε πολυ καλά ΒΑΣΙΑ κι εσύ σε δέκα μέρες θα δεις καλές απώλειες είπαμε ΔΩΣΤΕΤΑ όλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλημέρα ΒΕΡΟΥΛΑ Τώρα διάβασα το μνμ σου ίσως να είναι αυτό που λες για τις κατακρατησης εκτός και αν σε φέρνει το τοστ ++ γιατί αυτό σε σένα το εχω παρατήρηση όταν το είχες κόψη είχες αποτελέσματα το θυμάμαι και το έχουμε ξανά συζήτηση όσο για το φαγητό δεν ξέρω ποσό μικρά ήταν πάντως η μερίδα η δικιά μου με την διατροφή που έκανα ήταν ένα γεμιστό με μπόλικη σαλάτα τωρα τι να σου πω αυτά μου έρχονται στο μυαλό αλλά εσείς βράχος έτσι ;;;;;;;δεν μασάς τπτ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Βερα ισως φταιει που εφαγες πολλους υδατανθρακες.Κατερινα τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια δεν λενε;;μην σκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Όλες οι γυναίκες είναι ακριβές ΒΑΣΙΑ μου αυτό πρέπει να το καταλάβουν Όλοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Κατερινα μου αυτο ειδικα οι αντρες δεν θα το καταλαβουν ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ισως βρε κοριτσια μ τι να πω!Σημερα εφαγα λιγα δημητριακα το μεσημερι αν ειναι να φαω ενα γεμιστοο με μια ντοματουλα το απογευμα λιγο καρπουζι και το βραδυ 1 αυγο..παλι πολλα ειναι???ναι βρε Βασια μ ειδα και την κυριακη που εφαγα μονο φρουτα και γιαουρτια παλι + ημουν χαχαχ βεβαια μετρηθηκα με την μεζουρα και σαν ποντουσ ειμαι στους ιδους που ειμαι οτνα ειμαι 86 κιλα ενω τωρα 88.9
    κατι ειναι και αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δοκιμασε μια μερα να φας μονο πρωτεινη μηπως ξεκολλησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αχ Βερα μου μαλλον εχουν δικιο τα κοριτσια, το τοστ κανει τη ζημια!! Παντως δεν τρως πολλα!! Κανε υπομονη!! Κατερινα μου και εγω 1,61αλλα λεω 1,60 τι ειναι ενας ποντος???!!!!μην απαντησετε ειδικα εσυ κατερινα για τους ποντους και ξεφυγει η συζητηση!!!!! Χαχαχαχα!!!Εφαγα πολυ γερο πρωινο και φοβαμαι!!!! Μιση φετα τυρι τοστ, ενα αβγο και 3/4 σπιτικο ψωμι το τελευταιο φοβαμαι γιατι του εμποριου το ψωμι τοστ ειναι τσιγαροχαρτο ενω το δικο μου ειναι διπλασιο μπορει και τριπλασιο σε παχος και σε μηκος!! Βασια μου και 1,76 που εισαι παλι γκομεναρα θα εισαι!!!!γιαυτο σε κυνηγαει ο αντρας σου και του γυαλιζει το ματι του!!!! Ρε Σουλα που εισαι? Αντε να μας πεις τπτ να γελασουμε!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Κι εγω γιανα πω την αληθεια λεω 1.60 μην γελατε σας ακουω στο υψος ανεβάζω στην ηλικια και στα κιλα κατεβάζω χαχαχαχαχα......δες να φας πολυ ελαφρυ μεσημεριανο καμια σαλατουλα και το απογευμα φαε κανενα φρουτο και βραδυ πιες λιγο γαλα με δημητριακα για να μπορεσεις λιγο να το ισσοροπησης μην σε παρει απο κατω αντε και ειδες καλο ---- σημερα...ΒΕΡΑ δεν ειναι πολλα αλλα στο βραδυνο που εχεισ το αυγο φαε και λιγο σαλατουλα να σε πιασει μην το τρως σκετο....
    ΒΑΣΙΑ μου το καταλαβαινουν αλλα δεν θελουν να το δειξουν γιανα μην πεσει ο εγωισμος τους.....αλλωστε υπαρχουν πολλες στιγμες που το δειχνουν χωρις εμας δεν μπορουν να κανουν τιποτα εχω αδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Α ρε Ολγα μου σε ευχαριστω πολυ με ανεβασες!Κατερινα μου δεν φταινε κι αυτοι απλα εμεις θελουμε να μας το δειχνουν συνεχως..κοριτσια κακα τα ψεματα οταν κανεις παιδια εχει το ζευγαρι πολλα στο κεφαλι του κ θεματα των παιδιων αναλογα την ηλικια κ καθημερινα κ οικονομικα..οποτε να μην ζηταμε πολλα εμεις οι γυναικες ειδικα οταν οι αντρες μας δουλευουν κ πολυ..μακαρι ολα τα ζευγαρια να ειχαν τη δυνατοτητα να περνανε καποιες μερες το χρονο χωρις τα παιδια αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. βασια μου δικιο εχεις αλλα μην ξεχνας οτι κι εμεις δεν ριχνουμε και λιγη δουλεια ετσι?απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεν εχουμε σταματημω επομενος το να μας κανουν ενα κοπλιμεντο η να μας που ενα γλυκολογο δεν ειναι και δυσκολο ......οπως κι εμεις σε αυτους ....οσο για τον χρονο χωρις παιδια αλλη ιστορια αυτη.....δεστε κοριτσια τωρα που ειναι μικρα να το εκμαιταλευτητε και ας τα εχετε σπιτι γιατι οσο μεγαλωνουν δεν τους ξεφευγη τιποτα και τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα σας τα λεω γιατι τα παιρναω ..........οσο ειναι μικρα με ακουτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Σωστα Κατερινα μου..καλα μου παει κ η σημερινη μερα..το βραδυ φοβαμαι στο πανηγυρι τι θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. βασια μου αν καθησετε σε καμια ταβερνουλα βαλε μπροστα σου σαλατουλα και απο κρεας φαε λιγη ποσοτητα τωρα αμα πιεις και καμια μπυριτσα ενταξει δεν τρεχει και τιποτα ...ειπαμε να κανουμε διαιτα αλλλα οταν ειναι να περασουμε καλα θα περασουμε καλα ......δες να χαρεις την βραδυα σου οσο καλυτερα μπορεις χωρις τυψεις αυτες οι μερες που περνανε δεν γυρνανε πισω κοπελια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Αυτο λεω κι εγω αν δεν καταφερω να κρατηθω θα κανω αλλη μια μερα κρεμες στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Κατερινα μου εφαγα αυταμπου μου λεει η διαιτα!το αβγο με το ζορι το εφαγα αλλα σκεφτηκα οτι θα με κρατησει παραπανω και οντως στις 10 εφαγα πρωινο και ο λυκος εμφανιστηκε μετα τις 2!τελικα εφαγα στις 3:30 φαγητο!τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!!! Τωρα το μυαλο μου ειναι κολημενο σε καφε με μκπισκοτα!!! Βασια μου εγω την πεμπτη εχω να παω σε παιδικο παρτυ,σκεφτομαι να αργησω να παω για να μη βλεπω τις,λιχουδιες!!!και να παω στην κοπη της τουρτας, οπου μαλλον θα φαω καθως ειμαι γλυκατζου!!!!!!βεβαια δεν ειναι σωστο!! Ειμαι και η νονα!! Αν και ηξερα οτι εχω παρτι τελικα ξεκινησα διαιτα γιατι ειχα παρει φορα για τα 70!!!βεβαια τα μυαλα μου εχουν παρει αερα σκεφτομαι οτι θα καταφερω σε 3 βδομαδες να ειμαι 65 αν συνεχισω!!! Κοιμησου και ονειρεψου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΟΛΓΑΚΙ ΜΟΥ και θα πας κανονικα στο παρτυ διοτη εισαι και νονα και το παιδι θα σε περιμενη αλλα και θα φας και γλυκο το πολυ πολυ την αλλη μερα να κανεις μια αποτοξινωση δεν τρεχει και τιποτα και να γινονται τετοιου ειδους παρασπονδιες την αλλη μερα μπορεις με μια αποτοξηνωση να ισσοροπησεις παλι την διαιτα ...και θα δεις οτι τα 65 θα τα φτασεις και ας μην ειναι σε τρεις βδομαδες αντε να ειναι σε τεσσερης δεν εγεινε και κατι αρκει που το εχεις βαλει σκοπο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Αχ κατερινα μου απο τωρα σκεφτομαι τα πιτο-ειδη που θα εχει την Πεμπτη!!! Δεν εχω φαει ακομη τπτ. Μονο 2 digestive με τον καφε το απογευμα. Μαλλον θα φαω ενα γιαουρτι η ενα ποτηρι γαλα!θα δουμε!! Νομιζω οτι τελειωσε και αυτη η μερα!! Λετε αυτη τη μερα να φαω ενα γιαουρτι το μεσημερι αλλα μετα θα παω και θα τα ξεσκισω!!!!! Οχι, θα κανω κανονικα το προγραμμα για να μη φανω γουρουνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αχ ΟΛΓΙΤΣΑ κι εγώ είμαι πιτου και δεν μπορώ να αντισταθώ όπως επίσης και στα μακαρόνια εγώ πάντως αν ειμουνα στην θέση σου( το εχω κάνει επανειλημμένες φορές) το μεσημέρι θα έτρωγα μια ωραιότατη σαλάτα με δύο παξιμάδια και το βράδυ θα έτρωγα με μέτρο αλλά και την άλλη μέρα θα έκανα αποτοξίνωση του τύπου μόνο σαλάτες Ή μόνο φρούτα ανάλογος Πόσο θα μασαμπουκωνα το βράδυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Καλημερα κοριτσια μου!ξεκιναω την διαιτα των 7ημερων ΙΙ που την εχω ξανα κανει και λειτουργουσε μηπως και κανει την ζυγαρια να ξεκουνηθει!88.9 ξεκιναω και ευελπιστω να χασω κανενα 3κιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Καλημερα Βερα!! Θυμασαι που καθε πρωι περιμεναμε για την καλημερα σου για να ξεκινησει η μερα μας!!καλη αρχη!!Εγω σημερα -400 δηλαδη 67,8 τη διαιτα αυτη δεν πρεπει να την σταματησω αν δε δω μπροστα το 65 αντε και το 66 για να πω οτι εκανα μια προοδο εστω και σε ενα κιλο!!!Μικρα μικρα βηματα για μενα!!Παντως τον Αυγουστο τον κατα ευχαριστηθηκα απο φαγητο και μπιρες! Γλυκα δεν εφαγα αλλα δε μου εκανε κεφι και ας ειμαι γλυκατζου με τη ζεστη δεν τραβιουνται!Ση!ερα πληρωνομαστε!!!!!!Σουλα!!! Που εισαι??Καλημερα στα υπολοιπα κοριτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Καλημερα Ολγακι μου μια χαρα τα πας μπραβο κουκλα μου!Καιρος ηταν να πληρωθουμε χχαχααχ...το ποσο γρηγορα θα εξαφανιστουν παλι ειναι το θεμα!εμεις εχθες πηγαμε αγορασαμε τηλεοραση γτ τα κακαρωσε η αλλη και ολα καλα!Σε 13 μερες πεταμεεεεεε...ανυπομονω..εχθες μου εστειλε και η μανα μ το προσκλητηριο μου να το δω λαιβ και μου αρεσε πολυ!ειναι ομορφο και ρομαντικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καλημερα!Ολγα μου συνεχισε ετσι!Βερα καλη αρχη κ με το καλο ο γαμος..θα ειναι υπεροχος!Κατερινα ολες στις ιδιες γευσεις ειμαστε αστα να πανε πολλοι οι πειρασμοι!Εγω εφαγα πολυ πολυ 75,5 το αποτελεσμα..θα αρχισω δικια μου διατροφη κ θα δω πως θα παει..τις βαρεθηκα τις κρεμες..αν κ εκανα μονο 1,5 μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αχ να το βλεπαμε και εμεις το προσκλητηριο!!!! Η ωρα η καλη Βερα μου!! Εχετε μπει πλεον στο ρυθμο του Ησαια!! Βασια οι κρεμες ποτε δε μου γεμισαν το ματι! Τις προσπαθησα 4_5φορες και μετα απο τις 2 μερες που ετρωγα τις κρεμες μετα δεν μπορουσα να κανω την τριτη μερα!!!!κουφο αλλα αληθινο!!Μολις εφαγα!!!! Το φαγητο της διαιτας αλλα πεινασα νωρις αλλα ξυπνησα και στις 7:30 λογω μικρης.Δυσκολη μερα θα ειναι σημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ευχαριστω κοριτσια μου να ειστε καλα!εμενα καλα κυλαει η πρωτη μερα της 7ημερης..βεβαια ειδα πως εχει μερικες αλλαγες αλλα εγω την κανω οπως ηταν παλια...οχι τραγικες αλλαγες απλα ειχε και τυρι στην πρωτεινη για μεσημερι..ετσι εφαγα σημερα 100 γρ μακαρονια ολικης με τυρι τριμμενο και μια ντοματα..το πρωι γαλα με δημητριακα μια μπανανα αργοτερα και το απογευμα θα φαω μια κουπα σταφυλια(δλδ το μεσημεριανο και βραδινο φρουτο) και το βραδυ 100 γρ γιαουρτι!θα παμε και για περπατημα αργοτερα αν και βαριεμαι τρομερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Καλημερα!!!! Που ειστε? Ξυπνησα παλι πρωι σημερα ευτυχως χωρις παιδια και ετσι τελειωσα με τα σημερινα φαγητα! Λοιπον αλλα -300 δηλαδη 67,5! Αλλα σημερα ειναι ημερα του πειρασμου και εγω δεν ειμαι για πολλα!!! Μολις δω το ζαμπονοτυροπιτακι και την πιτσα να με γλυκοκοιταει τους εφαγα με τη μια!!!!καλημερα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλημερα Ολγα μου δεν πειραζει να φας μια μερα!-600 για μενα χωρις ιδιαιτερη διαιτα (κανω τα δικα μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Τελεια Βασια!!!!που να εκανες και αυστηρη! Παντως και εγω βρηκα τι με βοηθαει! Απλα το προβλημα ηταν να μπει ο οργανισμος σε εγρηγορση και να αλλαξει ο μεταβολισμος! Θυμαμαι πριν 5 χρονια προσπαθουσα να χασω βαρος και λειμοκτονουσα και δεν εχανα και ας ημουν 82 κιλα!μετα απογοητευση και βουρ στο φαι!!! Θελει παντως κοπο και πρεπει να εισαι στη σωτη ψυχολογια!οι υπολοιπες που ειστε? Κατερινα, Βερα, Σουλα, ελενη, και τα αλλα κοριτσια που μπηκαν προσφατα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Κοριτσαρες μου μπράβο για τις απώλειες σας...ΟΛΓΑΚΙ να χαίρεσαι το βαπτιστειρι σου...ΚΟΡΙΤΣΙΑ δεν είμαι καλά και τώρα με τα χίλια ζόρια γράφω εχω έντονο πονοκέφαλο εδώ και τέσσερις μέρες νιώθω ατονία και ίλιγγο το απόγευμα θα πάω στο γιατρό γιατί δεν μπορώ άλλο Έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Κοριτσια εφαγα!!! Οχι ολα! Εγω εβαλα απ ολα στο πιατο μου αλλα μετα απο 4 πιτο-ειδη κλαταρα! Ποτε δεν το εχω ξανα παθει! Παντα αδειαζω το πιατο μου αλλα μου ηταν αδυνατον! Ειχα σκασει! Μετα απο μια ωρα ομως εφαγα και την τουρτα με ενα τρουφακι!! Αυριο θα κλαιω!!! Συνεχιζουμε ομως ακαθεκτοι!!! Εβαλα στοχο τα 65 και ειμαι αποφασισμενη! Φιλια σε ολες!καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Κατερινα πως εισαι? Ο γιατρος τσου ειπε? Ελπιζω ολα καλα. Παντως και εγω 3 μερες εχω ενα ελαφρυ πονοκεφαλο. Και ειμαι απο τα ατομα που δεν εχω σχεδον ποτε. Αντε μια φορα το χρονο να παρω ενα ντεπον για τον πονοκεφαλο. Ολα καλα σου ευχομαι. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αχ το κεφάλι μου θα σπάσει και το νιώθω πολύ βαρύ έχω τελικά ιγμοριτιδα και μου έδωσε ένα σορό χάπια και αντιβίωση που όλα πρέπει να τα παίρνω μετά φαγητό και μόνο που το σκέφτομαι θέλω να τα βγάλω ....δεν μπορώ να κάνω τπτ από την ατονία που νιώθω και μέσα σε όλα Τώρα μόλις με πήρε τηλεφωνώ το ΑΝΤΡΑΚΙ μου και με είπε ότι τρεις η ώρα το βράδυ θα είναι εδώ και εγώ είμαι χάλια γμτ γμτ γμτ με έφαγε η άλλη η σκύλα με την γλωσσοφαγια της....ήμαρτον πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΟΛΓΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρά τα πήγες δεν πήγαν τα πράγματα και τόσο άσχημα δεν θα κλάψεις πολυ μην φοβασε Κάνε μια ήπια μέρα χωρίς πολλά πολλά και ότι πηρες αν πηρες βέβαια θα τα χάσεις στο κάψε σβήσε μην μου στεναχωριέσαι ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Καλημερα!!! +600 για μενα!!! 68,1!! Και το στομαχι/κοιλια χαλια!!! Προς το παρον πινω καφε!!! Ξυπνησα παλι πρωι 7:30 για να πιω καφε μονη μου και να χαλαρωσω μιας και συνεχεια ειμαι στην τσιτα αλλα μετα απο μιση ωρα ξυπνησε το μικρο μου. 3 γουλιες προλαβα! Καλες ηταν και αυτες!!Καλημερα σας!Ελπιζω Κατερινα να εισαι καλυτερα για να χαρεις και τον αντρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Καλημερα κοριτσια!Ολγα μου θα σου περασει τι στομαχι μετα τκ πρωινο..κ εγω αυτο παθαινω!Κατερινα μου περαστικα!!!!Εγω -200 σημερα..ακομα βεβαια δεν κανω διαιτα-διαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Καλημερα κοριτσια!Κατερινα μου περαστικα κοριτσι μου!και εγω εχθες πονουσα μεχρι το απογευμα με ειχε πιασει ενασ πονος κοντα στο στομαχι και ακριβως στο ιδιο σημειο απο πισω στην μεση ψιλα και ειχα ξυπνησει απο τισ 5 το πρωι και πονουσα μεχρι το απογευμα!προχθεσ το βραδυ πηγαμε ταβερνα με τον αντρα μ και εννοειται πως εφαγα εχθε μπορει να μην εφαγα πολυ αλλα το βραδυ τσακισαμε κατι γλυκα και σημερα ειπα να ξανα προσπαθησω!και ο θεος βοηθος θα κανω οτι να ναι μερες ουσιαστικα απο διαφορες διαιτες..σημερα παντως κινουμε στην 7ημερη..το μεσημερι θα φαω τονο τωρα πρωι εφαγα δημητριακα και το βραδυ φρουτο!θα παμε και θαλασσα σημερα μαλλον η το τελευταιο η απο τα τελευταια περα του σ/κ δεν παω αλλο φτανει τοσο!αυτα κοριτσια!μ φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Τι παθατε καλε;;μας ματιασαν;αχ σε 1,5 μηνα θα αρχισουν παλι οι ιωσεις κ τα κρυολογηματα..φετος θα εχουμε κι εμεις πολυ αφου θα παει η μεγαλη σχολειο.Εχετε δει την διαιτα των 7 δημητριακων;μου αρεσε κ τα κοριτσια γραφουν πολυ καλες εντυπωσεις κ απωλειες..θα την αρχισω αυριο κ μετα απο αυτη καπακι θα κανω την πρωτεινικη των 9 ημερων (καινουργια κι αυτη),θελω στις 14 να εχω χασει 5-6 κιλακια..θα αρχισω κ ελλειπτικο παλι γιατι τα εχω παρατησει ολα κ ενω δεν εχω παρει κιλα ή ποντους νιωθω το σωμα μου χαλαρο κ φουσκωμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Κοπελιές μου ακόμα χάλια είμαι ευτυχώς που ήρθε και ο άντρας μου η ατονία και ο πονοκέφαλος συνεχίζονται αλλά ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα από φαγητό με τα χίλια ζόρια διότι το στομάχι είναι χάλια αλλά με τόσα χάπια δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά μας έφαγε η γλωσσοφαγια από ότι βλέπω...ελπίζω τουλάχιστον η ΣΟΥΛΙΤΣΑ να περνάνε καλά.....και να είναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΣΛΛΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΛΓΑΚΙ ΚΑΙ ΒΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΐΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΙΤΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣΡΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚ.
    ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Καλημερα!!! Σουλα μου υπομονη σε 2 βδομαδςς πεειπου ξεκινανε τα σχολεια!!! Θα χαλαρωσεις λιγο. Εκτος και αν σκοπευεις να πιασεις δουλεια που εκει τα πραγματα αλλαζουν!! Κατερινα σημερα με τοσα χαπια σιγουρα θα εισαι καλυτερα. Αντε να συνελθεις και εσυ γρηγορα! Ποσο τρεμω τις ιωσεις! Λοιπον απο διαιτα προσπαθησα να κανω χθες αλλα ειχαμε και καποιες παρρεκλισεις!!! Οπως 4 κουταλιες μερεντα και λιγα μακαρονια με τυρι το βραδυ! Ετσι εμεινα σταθερη απο χθες στα 68,1. Πω πω μια φορα αν παραστρατησεις τα χανεις ολα! Δυσκολα να ξανα προσαρμοστεις!! Καλη σας ημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Καλημερα!Σουλα σε περιμενουμε!Ολγα οντως ειναι δυσκολο μετα να επανελθεις σε διαιτα.-300 παλι χωρις πολυ διαιτα.Για να δω απο σημερα που θα κανω διαιτα..αρχιζω των 7 δημητριακων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Καλησπερα κοριτσια!μολις γυρισαμε απο θαλασσα!Αποφασισα και ξεκινησα σημερα να κανω την 8ημερων μαζι με αποτοξινωση μιας και εμειναν λιγες μερες μεχρι να φυγουμε!ας χασω με αυτην οτι καταφερω και μετα 10 μερες ετσι και αλλιως με το τρεξιμο που θα εχω μεχρι την μερα του γαμου πιστευω πως θα χασω κανα 2-3 κιλακια ακομα!οποτε σημερα κανω αποτοξινωση με υγρα και κανενα φρουτο!και απο αυριο ξεκιναω το 2ημερο των γιαουρτιων..ειναι η τελευταια ευκαιρια να χασω κατι!αλλωστε ξανα σαν ανθρωπος θα φαω μετα τον γαμο!και μονο με το τρεξιμο και το αγχος που θα με πιασει εκει πιστευω και θα κρατησω αυτα τωρα που θα χασω και θα χασω και παραπανω!φιλακια κουκλες μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Καλη αρχη Βασια μου!Να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ευχαριστω Βερα μου..μεχρι στιγμης δεν πειναω καθολου..το βραδυ θα σας πω..εχει πολλους υδατανθρακες που σε φουσκωνουν!Ειμαι σε ψυχολογια διαιτας κ αυτο βοηθαει!Βερα εσυ απο δω το πας απο εκει το φερνεις ολο στην 8 ημερων καταληγεις..αφου σου αρεσει κ χανεις τελεια!Κατερινα πως εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Κοριτσαρες μου εδώ είμαι δεν μπορώ να πάω πουθενά.....Ή αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καλύτερα αλλά με απασχολούν πολύ τα φάρμακα Ή αντιβίωση είναι δυνατή με αποτέλεσμα πρέπει να τρωω έκανα εχθές μια χαζομαρα και ΕΦΑΓΑ πριν την πάρω γάλα με δημητριακά αλλά με τάραξε τα στομάχι μέχρι που τα έβγαλα σήμερα ΕΦΑΓΑ κανονικό φαγητό πλήρες μπορώ να πω και είμαι οκ αλλά άμα συνεχίσω έτσι από φαγητό σε δέκα μέρες τι θα δω στην ζυγαριά;ο Θεός βοηθός ας γίνω ομως καλά και μετα βλέπω τι κάνω ....ΣΟΥΛΙΤΣΑ καλά να περνάς εμείς εδώ θα είμαστε....ΒΕΡΑ μου καλή αρχή...ΒΑΣΙΑ και σε εσένα θα την ρίξω κι εγώ μια μάτια αυτήν την δίαιτα και να λες πως τα πας...ΟΛΓΑΚΙ θα μπεις στο πρόγραμμα ΠΑΛΙ μην μασάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Καλημερα κοριτσια μου!-1.300 για μενα σημερα!Κατερινα μου κοιτα να τρως σωστα και να παιρνεις την αντιβιωση σου ακομα και να παρεις που δεν το κοβω ξερεις τι πρεπει να κανεις!το εχεις κανει τοσες φορες!φιλακια!να περασετε ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Καλημερα!!! Μπραβο Βερα εγω ανεβαινω αντι να κατεβαινω!!! Προσπαθω να κανω διαιτα αλλα κανω πολυ μικρες παρασπονδιες. Ομως ειναι τοσο μικρες που δεν δικαιολογει την αυξηση του βαρους μου.πηγα 68,5. Φοβερη απελπισια γιατι το παλευω! Χθες πεινουσα και ειμασταν εξω δεν ειχα μαζι μου γιαουρτι και εκει που πηγαμε βγαλανε τυροπιτακια και λουκανοκοπιτακι και εφαγα μονο ενα!!! Και 2μπισκοτα digestive που ειχα παρει μαζι μου,!!! Σημερα εχει εκδρομη !! Σε λιγο θα φυγουμε δεν ξερω τι θα κανω αλλα μαλλον θα αφεθω και απο δευτερα παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Καλημερα!Σουπερ Βερα..Ολγα μου τι να πω μηπως εχεις κατακρατησεις;Εγω εχθες ξεκινησα 74,4..ενα μηνα που ετρωγα ημουν 74,5-75,5..δεν πεινασα καθολου αλλα το απογευμα αντι για οτι εχει εφαγα 1 σταφιδοψωμακι.Σημερα -700 73,7..αυτο το νουμερο εχω να το δω πανω απο 3 χρονια!Η αληθεια ειναι οτι πιεζομαι να ξεπερασω τη συνηθεια του να τρωω καθε μερα σουβλακια κ γλυκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Μπραβο βρε Βασια μου!Πολυ χαιρομαι που ειδες καινουργιο νουμερακι!Ξερω σε καταλαβαινω απολυτα και για εμενα ειναι δυσκολο πολυ να μην τρωω αυτα που θελω!και ακομα πιο δυσκολο το 2ημερο με τα γιουρτια!δεν τα θελω καθολου αφου σκευτομαι μηπως να ξεκινησω με τα ρυζια και να τα κανω στο τελος τα γιουρτια!λες να παιζεις τρελο ρολο η σειρα που τα εχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Οχι δεν νομιζω να πειραζει..ισως ειναι κ καλυτερα να αρχισεις με υδατανθρακες κ τις τελευταιες μερες να εχεις πρωτεινη!Δυσκολο πολυ ειδικα οταν οι αλλοι γυρω σου τρωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Καλημέρα .....τι ωραία νούμερα είναι αυτά που βλέπω ΒΑΣΙΑ μου;μπράβο ο μεταβολισμός σου πάντως είναι σούπερ...τον στόχο σου θα τον φτάσεις και από ότι φαίνεται γρήγορα άντε σε βλέπω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να μπεις και στα παντελόνια που έχεις ....ΒΕΡΑ μου και εσένα αυτή η δίαιτα σου πάει πολυ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις την σειρά εγώ πάντως όταν την είχα κάνει και παλαιότερα πριν σας γνωρίσω το γιαούρτι το έκανα σπαστά δηλαδή όταν τελείωσα το ρύζι έκανα μια μέρα γιαούρτι μετα κοτόπουλο και όταν τελείωνα ΠΑΛΙ γιαούρτι και δεν είχα πρόβλημα αλλά πάλι όπως νομίζεις εσύ πάντως είτε Έτσι είτε αλλιώς θα χάσεις ΠΑΛΙ....ΟΛΓΑΚΙ μου να περάσεις καλά και από Δευτέρα έχει ο Θεός πάντως τα πιτοειδη πάντα κάνουν μεγάλη χαλαστρα ....εγώ σήμερα είμαι πολυ καλύτερα λίγο πολύ λίγο το κεφάλι μου το αισθάνομαι βαρύ αλλά πιστεύω ότι και αυτο με τις μέρες θα περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Αντε βρε Κατερινα μου σε κανα 2 μερες θα εισαι περδικι!Αχ Κατερινα μου αρκει να μην υποκυψω σε πειρασμους..παντως το εχω παρατηρησει μετα τις 4 με πιανει τρελα να φαω βλακειουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Κι εμένα γύρω στις πέντε και όταν με πιάνει η λύσσα εγώ θα βρω να κάνω κάτι πχ νύχια να συμμαζεψω το σπίτι μέχρι να έρθει η ώρα να βγάλω τα παιδιά έξω γιατί άμα αφεθώ ποιος είδε το Θεό και δεν φοβήθηκε από την μάσα που θα ρίξω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Αχ ατοιμα κιλα..τι να κανουμε θα τα ξεφορτωθουμε καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Θα φύγουν από πάνω μας Υγεία να έχουμε μόνο και όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους έστω και με την δικιά μας επιμονή τι να κάνουμε τον δρόμο τον ξέρουμε όλες μας θα γίνει και αυτό ΒΑΣΙΑ μου σιγά σιγά θα γίνει το μετα είναι το δύσκολο αλλά με λίγη θέληση και αυτό θα τι πετύχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Κατερινα πιστευω οτι μετα θα πρεπει να ειμαστε αγκαλια με τη ζυγαρια..αρχικα να τρεφομαστε σωστα κ καθε φορα που θα ξεφευγουμε 2 κιλα να κανουμε διαιτα για να φυγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Γεια σας κορίτσια!Παρακολουθώ μέρες τη σελίδα και παίρνω ιδέες για υγιεινά σνακς και ροφήματα.Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη δίαιτα από εδώ, απλά προσπαθώ να τρώω φαγητά με λίγες θερμίδες(βλέπε δίαιτα μηδενικών θερμίδων) με ένα παξιμάδι τη μέρα για να με χορταίνει κάπως.Έχω κόψει και το αλκοολ φυσικά.Κάνω δίαιτα εδω και 8 μέρες και έχω χάσει σίγουρα, το νιώθω στα ρούχα, αλλά δεν έχω ζυγαριά για να ξέρω ακριβώς γιατί είμαι στο εξωχικό.Σκέφτομαι να μην αναζητήσω ζυγαριά γιατί είναι κάτι που με αγχώνει και να ζυγιστώ στις εκλογές που θα γυρίσω σπίτι μου.73 κιλά ξεκίνησα με ύψος 1.65.Στόχος μου τα 65.Σας γράφω για λίγη συμπαράσταση.Καλά αποτελέσματα σε όλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. καλησπερα κουκλες!!!Τελικα εφαγα ρυζακι σημερα!απλα οποτε κανω αυτην την διαιτα παντα τρωω μεγαλη μεριδα το μεσημερι και το βραδυ φρουτο!οποτε θα κανω τα γιουρτια στο τελος!Καλωσηρθες Βαλερια!Θεωρω πως αφου σε αγχωνει η ζυγαρια πως ειναι πολυ καλυτερα που θ αζυγιστεις πανω κατω στον μηνα!θα εχεις στανταρ μεχρι τοτε μεγαλη απωλεια!Συνεχισε στον ρυθμο που κινεισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Γεια σου ΒΑΛΕΡΙΑ καλός ήρθες στην καταλληλότερη σελίδα για συμπαράσταση εδώ λέμε τα πάντα από την δίαιτα που κάνουμε μέχρι αυτά που νιώθουμε και αυτο μας κάνει να είμαστε καλύτερα .....καλή συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησες όσο για την ζυγαριά αφού σε αγχώνει δεν υπάρχει λόγος να την χρησιμοποίησης Κάνε αυτό πού λες όταν γυρίσεις με το Καλό τότε βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΒΑΣΙΑ μου αυτό σίγουρα πρέπει να το κάνουμε για να μην μας πάρει η κάτω βόλτα πάλι και μετά άντε φτου και από την αρχή Ε όχι ......δεν το νομίζω να το θέλουμε αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΒΕΡΑ τρως μια φορά την ημερα;η έχεις δύο γεύματα και φρούτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Βαλερια καλως ηρθες!Κατερινα οχι με τιποτα δεν θελουμε..Βερα πως αντεχεις;;δεν πεινας;Εγω μεχρι στιγμης παω πολυ καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Τρωω Κατερινα μου το πρωι μια μπανανα ..μεσημερι ρυζι πολυ ομως ισως και διπλη μεριδα η οποια με υπερχορταινει και τωρα σε καμια ωρα θα κοψω λιγο πεπονι και κασπουζι να φαω!δεν ειναι λιγα θερμιδικα..καλλιστα θα μπορουσα να χωρισω το ρυζι να φαω και για βραδυ αλλα δεν θελω προτιμω να φαω πολυ το μεσημερι να χορτασω που λεμε και βραδυ να φαω τα φρουτα μ π και αυτα με φουσκωνουν γτ εχουν μπολικο νερο και ειμαι οκ γτ εγω σχετικα δεν κοιμαμαι και αργα και με μπολικο νερο που πινω ειμαι οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Βασια μου πειναω σε νορμαλ επιπεδα οχι σε φαση να λομοκτοναω και να μην αντεχω!ειμαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Περα απο αυτο πειναω δεν πειναω σκεφτομαι πως σε λιγες μερες θα φυγουμε οποτε αντεχω!ας πεινασω και λογο δεν πειραζει!ετσι και αλλιως παντα με ανταμοιβει αυτη η διαιτα!αν και ποτε δεν την εχω κανει ολοκληρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Σήμερα έφτιαξα αρακά και κράτησα και για αύριο....Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Καλημερα κοριτσακια μου!-700 για μενα!Για μερα με ρυζια ειναι πολυ πολυ καλα!-2 κιλα σε δυο μερες!τελεια μακαρι να συνεχιστουνε οι απωλειες μου!Σημερα μου περισσεψε και μικροτερη ποσοτητα ρυζι οποτε θα ειναι πιο λαιτ η μερα!!φιλακια κουκλες μου εχω πολλες δουλιτσες σπιτι παω να ξεκινησω απο τωρα..να τελειωνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Καλημερα!Σουπερ Βερα μου!-400 για μενα 73,3..πολυ καλα για τοσο υδατανθρακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Συνεχισε ετσι Βασια μου και εσυ και συντομα θα δεις το πολυποθητο 6αρακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αχ πολλοι πειρασμοι γιατι ακομα παμε για μπανιο κ βγαινουμε εξω αλλα το παλευω!Εχθες αποθηκευσα κ υγειηνες συνταγες απο τη σελιδα κεκακια μπισκοτα κρακερ ολα με βρωμη για να φτιαχνω της μικρης για το σχολειο!Ειναι πολυ καλη η σελιδα κ σε θεματα εκτος διαιτας..μπραβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Καλα εκανες Βασια μου και πηρες αυτες τις συνταγες..καλο ειναι τουλαχιστον στα παιδια μασ να τα μαθουμε να κανουνε πιο υγιεινες επιλογες απο οτι μας μαθανε εμας οι δικοι μας!και αυτα που φτιαχνουμε σπιτι μας να ειναι και αυτα πιο υγειινα γτ πλεον τα εχουμε βαλει ολα αυτα στην ζωη μας ..βρωμη αλευρι ολικης καστανη ζαχαρη η στεβια κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Καλημερα και καλη βδομαδα!!! Μπραβο σας!!! Εγω χθες το μεσημερι ναι μεν εφαγα διαιτητικο μενου (πριζολες στα καρβουνα με σαλατα) αλλα εφαγα μεγαλη ποσοτητα συν 2 φετες ψωμι ψημενο και αυτο,και κοντεψα να με βρειτε στο νοσοκομειο!Το προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι οτι κοντευω βδομαδα να παω τουαλετα! Γι αυτο ποναει η κοιλια μου. Παντως σημερα ημουν -200 χωρις διαιτα που λεει και η Βασια.68,300. Παω χαλια!!!Δευτερα σημερα!! Νεα αρχη!!! Μεχρι Παρασκευη πρεπει να δω εστω και το 66,9!!! Σιγα μη το δω!!!! Φιλακια πολλα!! Κατερινακι πως εισαι σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ναι Βερα μου αυτο ειναι βασικο..θα φανε κ βλακειες αλλα οσο μπορεις να τους κανεις υγειηνα σνακ ειναι πολυ καλο..ακομα κ πιτσα ολικης τους κανω με γαλοπουλα κ λαιτ τυρακι Νουνου.Μονο στεβια δεν τους βαζω πουθενα γιατι δεν ξερω αν κανει..βαζω καστανη ή μαυρη ζαχαρη.Καλα εγω με γαριδακια κ σοκολατες μεγαλωσα κ απορω που ημουν αδυνατη μεχρι τα 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Βρε Ολγακι μου παρε κανενα χαπακι βρε κουκλα μου αν αρχισες να πονας!καλα Βασια μου και εμεις ετσι ειμασταν...νομιζαν οι δικοι μας πως αν δεν μας λειπει τπτ θα ειμαστε οκ!αλλα μυαλα τοτε!καλα κανεις και τα κανεις ολα αυτα!και η καστανη μια χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Ολγα αν πονας παρε χαπι μην το αφηνεις!Αχ σημερα να δουμε πως θα παει γιατι εχει ρεπο ο αντρας μου κ φοβαμαι οτι θα φαμε τιποτα βλακειες..θα σας πω το βραδυ!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Η μερα απο διαιτα ΧΑΛΙΑ κι ακομα δεν εχει τελειωσει..αυριο αρχιζω για 100στη φορα τη διαιτα της κρεμας..εγραψα κ εκει μπας κ την ολοκληρωσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Βερα ξερω οτι δε σε παρηγορει αλλα εγω ενω πηγα τελεια ξεχασα να παρω το γιαουρτι μαζι μου καιμπριν λιγο ηρθα σπιτι και καθως ταιζα τα παιδια εφαγα τφαγητο τους και συνεχισα μετα απο την κατσαρολα! Εσυ τουλαχιστον εχασες και 2 κιλα! Πας τελεια!! Μην πτοησε!!συνεχισε. Δες τη σημερινη διαιτα ως διαλλειμα! Εξαλλου υοαρχει και η διαιτα της μεθεπομενης μερας. Πες οτι κανεις αυτην!!!!καλο βραδυ!! Σουλα εισαι καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Σορρυ!!! Διαβασα και εγραψα λαθος ονομα!! Εσυ Βασια ακολη καλυτερα πας. Τον τελευταιο καιρο δεν κανεις κατι αυστηρο και χανεις!! Μπραβο!!πηγες και σε κιλα ποι ειχες χρονια να δεις!! Συνεχισε!! Ολες να συνεχισετε!!! Και εγω μαζι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Καλημερα κουκλες!-700 για μενα παλι σημερα!Σε 3 μερες εχασα 2.700!Απλα ειμαι χαρουμενη!Ελπιζω να συνεχιστουνε οι απωλειες!Απο 89.4 πήγα 86.7!!!Τελειωσα με το 2ημερο του ρυζιου και αποφασισα να συνεχισω με του κοτοπουλου!Μετα με της πατατας και να τελειωσω με τα γιαουρτια!Καλη αρχη Βασια μου!Πιστευω πως αν καταφερεις και κρατηθεις για μια βδομαδουλα θα βλεπεις στην ζυγαρια σου στανταρ το 6!Παντως ακομα και να τυχαινει να τρως επειδη κατεβηκες αρκετα ελεγχε συνεχεια την ζυγαρια να μην περασει τα 74-75 για να τα χασεις γρηγορα και να δεις παλι καινουργια νουμερα!να μην παιδευεσαι αδικα.Κατερινα και Σουλα ολα καλα????φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Καλημερα!Βερα τα πας τελεια κουκλα μου!Ελα βρε Ολγακι να παρουμε κι εμεις μπρος!Ξεκιναω κρεμες..74,3..ελπιζω να την κρατησω..την τριτη μερα συνηθως την χαλαω αλλα λογω πολλων εξοδων για γιορτες κ γενεθλια αυτο το μηνα δεν μας περρισευουν χρηματα για να τρωμε εξω οποτε εχω μια πιθανοτητα να μην παρεκτραπω!Κατερινα πως εισαι;Σουλα;;τοκ τοκ που εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ. ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΛΥΣΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ. ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΛΕΕΙ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ,ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ.
    ΒΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΟΛΓΑΚΙ ΓΥΡΙΣΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣ;;;;;;ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;



    ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Σουλα μου σιγα σιγα θα μπεις σε προγραμμα..το δχουμε πει ολες οτι οταν ξεφευγουμε μετα δυσκολευομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Γεια σας Κοριτσαρες μου εχθές τα πράγματα πηγαίνανε από το κακό στο χειρότερο καταρχάς το κεφάλι μου πονούσε και από ότι φαίνεται αύριο που θα πάω στον γιατρό θα με πει να συνεχίσω τα φάρμακα για άλλες εφτά μέρες και μπορεί να με δώσει και κορτιζόνη για το αναπνευστικό γιατί ο λαιμός μου και η μύτη μου είναι τελείως φραγμενει ....πήγα να κάνω φαγητό και ο φούρνος μου δεν λειτουργούσε τα νεύρα πάνω από το κεφάλι σήμερα ήρθε ο μάστορας και ευτυχώς δεν είχε μεγάλο πρόβλημα τον έκανε κιόλας.....και το τρίτο το χειρότερο δώσαμε το αμάξι για να το κάνουμε σέρβις και την ώρα που το πήγαινε ο μάστορας σε ένα αλλο συνεργείο το τράκαρε ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε τπτ ούτε και ο άλλος...αλλά είχαμε τρεξίματα τώρα περιμένουμε να μας το φτιάξει γιατί έπαθε αρκετουτσικη ζημιά του αλλουνού το αμάξι θα το κάνει η ασφάλεια μας Γιατί ο δικός μας έφταιγε αν και δεν έτρεχε το γλίστρησε το αμάξι και έπεσε επάνω στον άλλων καθ τον έκανε αρκετή ζημιά αλλά είπαμε ευτυχώς δεν έπαθαν τπτ αλλά τέτοια τύχη βρε κορίτσια θα τρελαθώ ...Τώρα τα της δίαιτα έχω πριστη κι εγώ σαν το μπαλόνι σίγουρα εχω πάρει το καταλαβαίνω απο τα ρούχα μου αλλά δεν ανανεώνω στην ζυγαριά όταν γίνω καλά και σταματήσω τα χάπια θα δω το αποτέλεσμα τους...ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΑ μπράβο σας παρά πολύ καλά συνεχίστε Έτσι με φορά και δύναμη μην σταματάτε....ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΟΛΓΑΚΗ μαζί θα μπούμε στο πρόγραμμα κι εγώ τα εχω πάρει στην κρανα ΣΟΥΛΑ έκλεισα ραντεβού ΣΤΟΝ πουλακο για 24 του μήνα αντί να με πει μπράβο θα με σκυλοβριση πάλι παχιά θα με βρει εδώ θα είμαστε και θα το Δείτε....χώρος πλάκα την εξαρτά σίγουρα 100% την εχω Πάρη και ακόμα που Είμαι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Αχ βρε Κατερινακι τι μαζεμενη καντεμια ειναι αυτη που σας βρηκε!Αχ κοριτσι μ περαστικα σου!και εγω κοριτσια ειμαι χαλια...εχουμε προβλημα με την αδεια..ηρθε διαταγη στο στρατοπεδο που ακυρωνει ολες τις αδειες μεχρι τις εκλογες...και εχουμε θεμα με την αδεια δεν ξερω τι θα γινει αυριο θα παει ο αντρασ μ στον δοιηκητη..τι να πω ρε κοριτσια δλδ γαμο εχουμε και παλι ο καημενος θα παει να ψηφισει τι ειναι αυτο που μας κανουν?????και τι θα γινει δλδ???δεν μπορω να τους καταλαβω....τι θα γινει ??αφου ο γαμος ειναι 19 του μηνα
    δεν ξερω εχω σαλταρει..δεν χαμπαριαζουν τπτ αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Γεια σας κοριτσια!Εγω συνεχιζω...Σημερα εφαγα ενα κομματι χορτοπιτα μονο αλλα ξυπνησα αργα και δεν πεινουσα.Το απογευμα θα φαω κανα φρουτο και το βραδυ βλεπουμε.Κατερινα μπραβο σου που τα παιρνεις ψυχραιμα οσα σου συμβαινουν.Σουλα μη στενοχωριεσαι για το τοστ.Δεν εφαγες δα και πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας