Άσκηση για τόνωση και ανόρθωση γλουτών: Πρόγραμμα 30 ημερών

Άσκηση για τόνωση και ανόρθωση γλουτών: Πρόγραμμα 30 ημερών

Τα βαθιά καθίσματα είναι μια πολύ καλή άσκηση με ευεργετικά οφέλη στην υγεία μας. Δυναμώνει το σώμα μας εσωτερικά και εξωτερικά. Βοηθάει στην τόνωση των μυών των ποδιών, των γλουτών, βελτιώνει την στάση του σώματος, βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Το πρόγραμμα των 30 ημερών είναι ένα πρόγραμμα που μπορούμε να ακολουθήσουμε με καθημερινά βαθιά καθίσματα που αυξάνονται σταδιακά. Θα μας βοηθήσει στην τόνωση και ανόρθωση των γλουτών μας. Για την τόνωση των χεριών κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορούμε να κρατάμε βάρη.

Βαθιά Καθίσματα - Η Άσκηση
Πως κάνουμε το σωστό βαθύ κάθισμα


Στεκόμαστε όρθιοι με ίσια την πλάτη, τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια κάτω παράλληλα με το σώμα μας.
Κατεβάζουμε το σώμα μας προς τα κάτω λυγίζοντας τα γόνατα. Η κίνηση θα πρέπει να είναι προς τα πίσω και τα γόνατα δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα δάχτυλα των ποδιών.
Σηκώνουμε τα χέρια μας μπροστά παράλληλα με το έδαφος με τις παλάμες προς τα κάτω για να έχουμε ισορροπία.
Στόχος μας είναι τα πόδια μας να είναι παράλληλα με το έδαφος.
Μένουμε λίγα δευτερόλεπτα σ'αυτή τη στάση και σηκωνόμαστε όρθιοι.
Επαναλαμβάνουμε την άσκηση.

100 Βαθιά Καθίσματα - Πρόγραμμα 30 ημερών


Το πρόγραμμα των 30 ημερών περιλαμβάνει βαθιά καθίσματα τα οποία μπορούμε να τα ολοκληρώσουμε σε μια άσκηση ή να τα χωρίσουμε σε περισσότερες ομάδες επαναλήψεων κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Παράδειγμα: Τα 100 βαθιά καθίσματα μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί σε μια άσκηση ή να τα χωρίσουμε σε δυο ομάδες επαναλήψεων των 50 καθισμάτων ή σε πέντε ομάδες επαναλήψεων των 20 καθισμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βαθιά καθίσματα: Αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δείτε ορατά τα αποτελέσματα της άσκησης στο σώμα σας. Μετρήστε τα πόδια και τους γλουτούς πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα των 30 ημερών και ξαναμετρηθείτε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μπορούμε να εντάξουμε τα βαθιά καθίσματα ως μέρος της καθημερινής μας άσκησης.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Κάνω δίαιτες από την σελίδα για να χάσω τα περιττά κιλά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη, θα αρχίσω από αύριο να κάνω και το συγκεκριμένο πρόγραμμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Violetta! Και εγώ θα το αρχίσω από σήμερα κιόλας!!!!!!! Κάνω και εγώ δίαιτες από την σελίδα και αυτή την στιγμή είμαι στην δίαιτα με τα 7 δημητριακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας κορίτσια! Έχω καταφέρει να φτάσω στα επιθυμητά κιλά μου μέσα από δίαιτες της σελίδας και καιρός είναι να φτιάξουμε και μυς! :) Ξεκινάω από αύριο το πρόγραμμα με τα καθισματάκια και θα σας πω εννοείται αποτελέσματα και εντυπώσεις! Τα Χριστούγεννα να μας βρουν όλες κουκλάρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα το άρχισα και εγώ το πρόγραμμα! Μπράβο σε όλες μας που προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς! Ναι Ειρήνη τα Χριστούγεννα θα είμαστε κουκλάρες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και από μένα!! Κορίτσια και εγώ δίαιτες από την σελίδα, μέχρι στιγμή έχω κάνει την τριήμερη αποτοξίνωση με μπανάνα και γιαούρτι που έχασα 3 κιλά και από σήμερα άρχισα την 8ήμερη δίαιτα. Θα κάνω και τα σετ με τα βαθιά καθίσματα και δεν θα εγκαταλείψω μέχρι να φτάσω στα κιλά που θέλω! Καλή αρχή, καλή συνέχεια και δύναμη για τον αγώνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κορίτσια! Όπως εσείς έτσι και εγώ ακολουθώ δίαιτες από την σελίδα θα αρχίσω από σήμερα να ακολουθώ το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα, δεν θα παραλείψω μέρα και θα το κάνω ακριβώς. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια καλησπέρα και εγώ έχω χάσει τα περιττά κιλά μου ακολουθώντας δίαιτες από την σελίδα, άρχισα από σήμερα το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια μπράβο σε όλες μας για την προσπάθεια που κάνουμε να απαλλαγούμε από τα περιττά μας κιλά και διαβάζουμε όλες ότι τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ και έχουμε πολύ καλές απώλειες!!! Μαζί με δίαιτα που κάνω από την σελίδα άρχισα και το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σας και από εμένα! Άρχισα από χθες δίαιτες από την σελίδα και μαζί το πρόγραμμα I με τα βαθιά καθίσματα και πηγαίνω και για περπάτημα καθημερινά 1 ώρα. Μαζί με τα βαθιά καθίσματα χρησιμοποιώ και βαράκια του 1 κιλού. Καλή επιτυχία σε όλες/ους μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαι εγώ κορίτσια έχω χάσει τα περιττά κιλά μου τηρώντας δίαιτα από την σελίδα και μαζί με το καθημερινό μου τρέξιμο κάνω και τα βαθιά καθίσματα μαζί με βάρη του ενός κιλού σε κάθε χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα στην ομάδα!!! Ξεκίνησα από την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα και σήμερα είμαι στην 8η ημέρα. Παράλληλα κάνω και την δίαιτα της σαλάτας της σελίδας. Θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι τα Χριστούγεννα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και από μένα!!! Μαζί σας κορίτσια και εγώ με δίαιτα από την σελίδα, όπως και η Ήρα έτσι και εγώ κάνω την δίαιτα της σαλάτας, έχω χάσει κιλά και συνεχίζω να την κάνω και μαζί με περπάτημα και τα βαθιά καθίσματα θα έχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλώνω και εγώ την παρουσία μου κάνω και εγώ το πρόγραμμα κάθε με δίαιτες από την σελίδα και σκέφτομαι να το συνεχίσω και για δεύτερο μήνα μαζί με βαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζί με δίαιτες από την σελίδα έχω αρχίσει καθημερινό περπάτημα, βαράκια και τα βαθιά καθίσματα! Είμαι στην δεύτερη εβδομάδα που το κάνω και θα το συνεχίσω μέχρι και το καλοκαίρι και βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εγώ μαζί σας κορίτσια!!! Ξεκίνησα δίαιτα από την σελίδα και το πρόγραμμα με τα βαθιά καθίσματα, θα προσπαθήσω και καθημερινό να κάνω γρήγορο περπάτημα για 1 ώρα. Διάβασα ότι ήδη έχετε δει αποτελέσματα και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ούτε την δίαιτα αλλά ούτε και γυμναστική με τα βαθιά καθίσματα. Καλή επιτυχία σε όλες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το Σχόλιο σας