Μαλλί και βελόνες και ντύστε ζεστά κάθε γωνιά του σπιτιού σας

Η τάση στο πλέξιμο στον εσωτερικό σχεδιασμό δεν δημιουργεί μόνο μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι αλλά και μας δίνει το κίνητρο να μάθουμε πλέξιμο. Η οκονομική κρίση οδήγησε στην επιστροφή στο πλέξιμο και το κέντημα.
Στο Φεστιβάλ Design στο Λονδίνο σχεδιαστές όπως οι: Claire-Anne O’Brien, Christien Meindertsma, Pudelskern κι άλλοι πολλοί παρουσίασαν υπέροχα πλεκτά έπιπλα και αντικείμενα που έκλεψαν την παράσταση.
Πλεκτές καρέκλες, πλεκτές πολυθρόνες, πλεκτά σκαμπό, πλεκτά πουφ αλλά και πλεκτά φωτιστικά εντυπωσιάζουν με την απλότητα και την ζεστασιά τους. Επίσης, απο την συλλογή των πλεκτών δεν λείπουν τα μαξιλάρια, τα χαλιά, οι κουβέρτες απαραίτητα για ένα ζεστό σπίτι.
Αξίζει να αναφερθεί και η ξεχωριστή συλλογή πλεκτών της σχεδιάστριας Patricia Urquiola με πλεκτά χαλιά, διαδρόμους, κουβέρτες, πουφ όλα από 100% μαλλί και χειροποίητα στην Ινδία. Τα προϊόντα κατασκευάζονται από ένα μωσαϊκό διαφορετικών πλεκτών σε ποικίλια χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών δημιουργώντας μια μοναδική ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Θέλετε και εσείς ένα; Εξοπλιστείτε με βελόνες και κουβαράκια με μαλλί και ξεκινήστε το πλέξιμο.

Πλεκτά από το Φεστιβάλ Design στο Λονδίνο

Πλεκτά από την συλλογή της σχεδιάστριας Patricia UrquiolaΠνευματικά δικαιώματα enter2life.gr
Γράψτε το σχόλιο σας (Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στα σχόλια σας και να μην είναι υβριστικά)